BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ultieme Wraak!

Zodra ik de lagere school verlaat begint de angst, in de schemer van de herfst door miezerige regen worden mijn stappen kleiner. In het gangetje achter het huis hoor ik zijn stem; “He vieze pinda!”. Mijn hart staat stil, Jopie spuugt me in het gezicht; “Jij hoort hier niet”.
Als tienjarige meisje heb ik geen schijn van kans tegen de twintigjarige buurjongen. Hij houdt me aan de haren vast, stomp in mijn buik, huilend zak ik op de koude natte grond. Na een kwartier durf ik op te staan om naar huis te gaan, daar roept mama; “Wanda! Hoe komt je broek zo vies?!”. Ik snik; “Jopie weer gedaan”. Mama wordt nog bozer, ik krijg een flinke draai om mijn oren; “Wanda je liegt dat zou onze buurjongen niet eens durven”. Oudere zus doet er nog een schepje bij; “Jopie is verlegen, bang voor meisjes, zusje je bent een liegbeest!”. Na het eten moet ik gelijk naar bed, dit is niet eerlijk, waarom gelooft niemand mij.

De volgende dag op school tijdens de les stoot ik vriendinnetje Ashra aan; “Breng jij me straks thuis?”. De leraar roept; “Dames opletten! Anders haal ik jullie uit elkaar”. Na schooltijd vindt Ashra het niet erg om extra te lopen. Ik ben opgelucht, Jopie die lafaard van twintig durft niet tegen twee meisjes van tien. Onderweg passeert een auto, stapvoets rijdend gaat een raampje open; “Ashra instappen!”. Ze roept; “Papa ik moet Wanda thuisbrengen”. Vader roept; “Nu!”. Ik raak in paniek, kan maar één ding bedenken: rennen voor mijn leven. Ter hoogte van het schuurtje komt uit het niets een gestrekt been, schuivend over de voettegels voel ik mijn knie schaven. Jopie lacht gemeen; “Zo pinda moet je nog niet huilen”. Hij houdt mijn schooltas op z’n kop en gooit de spullen over me heen; “Je bent veel te dom om te leren”. Mijn tranen zijn niet te bedwingen, Jopie draait zich met de rug naar me toe. Hij raapt mijn schoolspullen, doet alles terug in de tas. Met een grote grijns loopt hij weg. Moeizaam lopend door de pijn kom ik in huis, mama schrikt; “Wanda je knie bloedt, wat is er gebeurt?”. “Mama ik ben gevallen, doet zo zeer”. Na een liefdevolle verzorging gaat het wat beter, na het eten ga ik naar mijn kamer om te leren. Uit de schooltas pak ik de spullen, alles is nat van de urine, huilend kijk ik naar de doorgelopen schriften. Mijn leven is verwoest en doodsbang voor de volgende dag geworden.
——————————————————————————
De buren zijn zo gek geweest om in onze tuin een enorme Abraham pop neer te zetten. Op de spandoek staat: ’Joop onze verlegen vriend is met vijftig jaar nog sportief maar geen hartendief! Carla heeft hem veroverd en Joop tot sloof omgetoverd!’. Het is ludiek bedoeld toch ben ik niet blij en mijn vrouw helemaal niet; “Joop je haalt nu de voortuin leeg, schiet op man!”. Voor het raam staat Carla met de handen over elkaar te kijken of ik het goed doe. Zodra de klus is gedaan wilt mijn vrouw weg; “Joop ik wil naar het nieuwe overdekte winkelcentrum”. Een uurtje later parkeer in de auto onder een groot complex, Carla snauwt; “Kijk niet zo zuur anders ga ik alleen”. De winkels zijn niet de tellen, de ene is nog luxer dan de andere, bij een juwelier zie ik een prachtig horloge. Carla trekt me aan de mouw; “Joop ik wil schoenen kijken, doorlopen!”. Ik zeg; “Even binnenkijken”. Ze snauwt; “Ik ga verder, bel je wel als ik naar huis wil”. In de zaak kijk ik mijn ogen uit, in ontelbare vitrines schitteren de duurste horloges en sieraden. Achter één van de vele toonbanken staat een opgedirkte vrouw; “Meneer mag ik u van dienst zijn?”. Luxe doosjes met prachtige horloges worden voor mijn neus gezet. Aangezien ik toch niets van mijn vrouw mag kopen bedank ik de verkoopster voor haar moeite.

Net voor de uitgang wordt ik door een beveiligster tegengehouden; “Meneer! Controle! Meekomen!”. Ik geneer me kapot; “Mevrouw ik heb niets gestolen”. De lichtbruin getinte grote forse beveiligster zegt; “We gaan hier geen scène maken”. In een kantoortje wordt ik tegen de muur gezet, met haar indringende ogen kijkt zij kwaad naar mij; “Eén woord of ik ruk je de tong uit je bek”. Als tenger klein ventje maak ik geen enkele kans om weg te komen. De beveiligster maakt mijn zakken leeg, gooit mijn rijbewijs, gsm en portemonnee op tafel, ze zegt; “Ik vertrouw je niet, kleren uit”. Naakt wordt ik gebukt aan een oude ijzeren bureau gezet, ze trekt mijn billen uit elkaar, spuugt speeksel en duwt een vinger tussen mijn anus. Totaal in paniek begin ik te roepen, ze propt een sok in mijn mond drukt hard op mijn rug en schuift een vinger door mijn kont. Uit angst laat ik mijn plas lopen, zij lach me uit; “Je bent een zielig mannetje”. Op handen en voeten moet ik mijn urine van de vloer oplikken. De beveiligster rukt aan mijn lul, ongewild krijg ik achttien centimeter hard vlees tussen mijn benen. Strelend met haar vingers over de eikel stopt zij telkens voor mijn orgasme, ik smeek; “Toe ga door”.

Ze knijpt me vol in de ballen, drukt met haar grote schoen op mijn rug me plat op de vloer; “Lik je pis op dan kun je gaan”. Onder dwang moet ik mijn adres geven en de code van mijn gsm geven; “Wie is Carla?”. Ik stamel; “Dat is mijn vrouw”. Zij vraagt; “Is zij altijd thuis?”. Ik schud me hoofd; “Zit vaak in buitenland”. De beveiligster toets naam Karel in met haar telefoonnummer; “Zodra jouw vrouw een tijd weggaat bel je mij, doe je dat niet dan verscheur ik jouw rijbewijs”. Ik zeg; “Ik kan tot die tijd niet zonder rijbewijs”. Ze grijnst; “Dat is jouw probleem, en nu wegwezen vies klein ventje”
————————————————————————————
Nadat alle winkels zijn gesloten is mijn werk als beveiligster gedaan. In hoog tempo scheur ik naar de sportschool. Mijn vriendin staat gewicht te heffen, zij is een bodybuild-ster met forse gespierde dijen en billen. “Ashra je raad nooit wie ik na dertig jaar heb gezien?”. Zij kijkt me vragend aan, ik zeg; “Jopie! Ik heb Jopie op mijn werk aangehouden”. Ashra laat het gewicht zakken; “Wanda je hebt hem hopelijk vermoord”. Ik grijns; “Die racistische lul heeft me niet eens herkend”. Ineens krijg ik flashbacks de tranen diggelen over mijn wangen, Ashra slaat een arm om me heen; “He meisje ‘dankzij’ hem zijn wij sterk geworden”. Ik veeg de tranen weg; “Ik ga Jopie niet vermoorden, het wordt ultieme wraak!”. Ashra grapt; “Je kunt niet in zijn schooltas pissen”. Ik zeg; “Ik bedenk wel wat, zodra hij belt begint zijn hel”. Ashra zegt verbaast; “Jopie durft je nooit te bellen”. Ik grijns; “Hij zal wel moeten, ik heb zijn rijbewijs”. Een week later belt die lafaard, ik zeg; “Morgenmiddag twaalf uur in het winkelcentrum bij lunchroom”. Joop stamelt; “Mevrouw ……… ik moet overdag werken”. “Dat is jouw probleem! Morgenmiddag 12.00 uur anders ben jij jouw rijbewijs voorgoed kwijt”. Ik kap de verbinding en bel gelijk mijn vriendin; “Ashra ik heb je morgen nodig!”.
—————————————————————————–
Ik heb geen oog dichtgedaan, als het goed gaat krijg ik vanmiddag mijn rijbewijs terug. Er ligt zoveel papierwerk op mijn bureau dat vrij vragen geen zin had dus ik heb me net ziek gemeld. Nu maar hopen dat ik in het winkelcentrum geen bekende tegenkom. Een uur te vroeg zit ik gespannen op een bankje tegenover de lunchroom. Een onbekende vrouw gaat naast me zitten; “Ben jij Joop?”. Ik knik, ze fluistert; “Als jij jouw rijbewijs wilt volg mij”. De lichtbruine getinte grote vrouw is opvallend gespierd. Midden in het winkelcentrum lopen wij een toiletgebouw binnen. In een gehandicaptentoilet drukt zij me met de rug tegen de muur en pak me vol in het kruis; “Mevrouw…..wat ga je doen?”. Zij fluistert streng; “Geen woord of ik maak je af”. Door de stof van mijn broek maakt zij de lul stijf, krachtige wordt ik bij de keel vastgehouden, zij steekt een hand in de gulp, haalt de stijve eruit en begint rustig af te trekken. Speels streelt zij met haar lange gelakte nagels de eikel, met kleine kneepjes tergend traag wordt ik bloedgeil. Mevrouw grijnst; “Heb je genoeg geplaagd”. Ze gaat voor me op de knieën, likt heerlijk over mijn dikke stijve pik en zuig me diep af.

Bij de gedachten dat ik in een winkelcentrum op een gehandicaptentoilet door een Surinaamse wordt gepijpt spuit ik landingen sperma in haar mond. Ze gaat staan, met bolle wangen kijkt zij me duivels aan, drukt haar mond op de mijne, loost mijn lauwe sperma die ik tot de laatste druppel moet opdrinken. Geen idee wat ik haar heb aangedaan, kwaad gooit ze me op de grond. Met kracht wordt er anaal vibrator met lul stimulans in mijn kont gedrukt, ze grijnst; “De afstandsbediening houdt ik bij me”. Achter in de lunchroom staat de beveiligster naar ons te wenken.
In een rustig hoekje zitten de twee Surinaamse me kwaad aan te staren, de beveiligster fluistert; “Jopie herken je mij niet meer, ik ben het vieze pinda”. Mijn mond valt open, o shit ik ben er geweest, ik hakkel; “Je bent Wanda ….. het buurmeisje”. Ze zegt; “Dit is Ashra mijn vriendin en jij gaat spijt krijgen”. Tijdens een uitgebreide lunch krijg ik door de heersende spanning geen hap door mijn keel. Wanda fluistert; “Joop haal je pik uit de broek”. Schuin onder tafel zie de blote voeten van de dames over mijn lul gaan, met hun tenen krijgen ze de voorhuid terug en bespelen mijn eikel. Hun gelakte tenen ‘sjorren’ mijn keiharde lul, stoïcijns kijk ik de lunchroom door. De blote voeten maken me gek van geilheid, bijtend op mijn tong voel ik mijn orgasme komen, ik zie onder tafel mijn zaad op hun blote voeten spuiten. De dames draaien hun stoel zo dat ik uitzicht ben, onder tafel lik ik mijn sperma van hun blote voeten en tussen tenen op. Opeens voel ik trillingen door mijn kont en door de lul gaan. Steeds wordt er op afstand een tandje hoger gezet, het gaat zo hard dat het pijn doet, Ashra steekt de kop onder tafel; “Doorlikken viezerik”. Ik fluister, smeek haar om de stimulator te stoppen. Ze drukt de hoogste stand in, binnen en minuut onder hevige pijn spuit ik ladingen sperma in mijn broek. Pas na een kwartier stoppen plotseling de trillingen, ik schrik me kapot, een serveerster steekt haar hoofd onder tafel; “Meneer bent u wat kwijt?”. “Mijn contactlens, waar zijn de dames gebleven? . “Meneer die zijn tien minuten geleden vertrokken en u zou betalen”. Snel ga ik naar het toilet om de vibrator uit mijn kont te halen.
Op een bankje voor de lunchroom zitten de dames me op te wachten, Ashra zegt; “Joop geeft dat speeltje terug”. Ik vraag nederig om mijn rijbewijs, Wanda zegt; “Die komen wij morgenvroeg om tien uur persoonlijk bij je afgeven”.
——————————————————————————
De volgende ochtend ben ik gespannen en hoop dat ik eindelijk mijn rijbewijs terug ga krijgen. Zoals gevraagd komen de dames via de achterdeur, ze zijn opmerkelijk vriendelijk; “Joop wij zijn te ver gegaan, we gaan het goed maken, ga zitten en geniet van onze show”. Langzaam kleedt Ashra zich voor me uit, wow wat is zij stoer met haar kort geschoren koppie met een lichaam van een bodybuildster. Verleidelijk toont zij haar lichtbruine gespierde lichaam, zij streelt over haar stevige grote borsten en knijpt haar donkere tepels hard. Met een been op de stoelleuning wrijft zij over haar forse billen, dijen en toont haar strakke gespierde vagina, ze fluistert geil; “Joop wil je straks zien hoe wij elkaars kutje likken”. Wanda neemt het over, de knappe Surinaamse met lange zwarte haren met ingevlochten lichtere tint showt haar volslanke lichaam met een forse E cup. Ze houdt de grote borsten in haar handen en ik mag zuigen. Om de buurt zuig ik de donkere tepels, wow wat is dit geil. Vlak voor mijn neus gaat Wanda met dik honderd kilo vet op de grond liggen. Ashra houdt met haar gelakte nagels de uitpuilende schaamlippen van haar vriendin open. Met haar roze tong likt zij de vooraan liggende clitoris, Wanda kreunt; “O Ashra wat heerlijk….oooh”. De heerlijke Surinaamse vrouwen likken elkaars kutje geil, dit is mijn kans en kleed me snel uit. Wanda houdt me zachtjes tegen en fluistert geil; “Joop wij gaan het spannende voor je maken”.

Met tie-wrap binden zij mijn handen en benen vast, er wordt een pilletje in mijn mond gedaan, Ashra geeft me een kus en zegt; “Dan houdt je het langer vol”. Het werkt snel ik krijg me toch een harde paal, Wanda komt wijdbeens boven me staan, laat zich zakken, voel de dikke kut over mijn lul schuiven met haar volle gewicht begint ze keihard te neuken. Ashra houdt drukt haar strakke gespierde vagina op mijn mond; “Kom Joop lik me kutje …… oooh ….. nog dieper ……. O jaaaa”. Met twee van zulke vrouwen wil je wel komen en spuit spontaan ladingen sperma in de kut van Wanda. Ze laat zich helemaal zakken met mijn ballen klem kronkelt haar lichaam, de enorme borsten bungelen op haar buik, haar benen trillen; “O Joop…. Ik kommmmm…..”. Ashra laat haar sappen ook lopen, likkend slik ik het kutsap door mijn keel. De dames gaan voldaan staan, in een soort roes kreun ik; “Jullie zijn echt geile pinda’s”.
————————————————————————————-
O wat ben ik stom geweest; “Sorry dames, het was een compliment”. Ze zijn woest, Wanda begint haar kut hevig te wrijven, Ashra knijpt mijn mond open, ze roept; “Wanda schiet op zeik zijn bek vol”. Dit wil ik niet, probeer mijn mond dicht te doen, Ashra wordt woest, haalt uit een tas een trechter met een slang die ruw in mijn keel wordt geduwd. Wanda kijkt hels, zij zegt; “Weet jij Joop hoe een meisje van tien zich voelt als zij ontdekt dat er in haar schooltas is geplast?”. Ashra houdt de grote trechter tussen haar benen, een enorm lading pis komt uit Wanda’s kut, gele stinkende urine draait als een kolk in de trechter, angstig zie ik de slang vollopen en voel de urine door mijn slokdarm gaan. Ik ben nog nooit zo in paniek geweest het lijkt of ik stik, er is geen genade, Ashra rochelt ladingen speeksel op en spuugt in de trechter. Samen kijken ze hoe het ‘goedje’ langzaam door de slang loopt. Het is nog niet gedaan, Wanda begint mijn lul die door het pilletje nog steeds keihard is af te zuigen. Ik krijg snel een orgasme en spuit ladingen sperma, boven de trechter laat Wanda haar mond leeglopen. Nadat mijn laatste kwakje is verdwenen wordt ik van de slang verlost. Terwijl ik nog vastgebonden op de grond ligt doen de dames of ze thuis zijn. Fris gedoucht plunderen ze de keukenkastjes en koelkast en gaan doodleuk aan onze eettafel lunchen. Door angst durf ik niet te spreken, Ashra vraagt; “Ben je opgelucht?”. Wanda grijnst; “Dit was beter dan hem te vermoorden, wil jij nog een kopje thee”.

Blazend aan hun thee praten zij over dagelijkse dingen. Ik denk: dit is positief hun woede is gezakt. Mijn gsm geeft een app toon, Wanda leest het bericht en zegt; “Het is van jouw vrouw Carla, zij komt zes uur thuis”. Ashra zegt; Wanda ik wil nog wel een lading zaad slikken. Langdurig masseert ze lekker mijn ballen en knijpt daarbij speels in mijn eikel. Na al die straf die ik heb gehad voelt dit hemels, strelend door haar korte haren zuig ze heerlijk diep af. Elke spier in mijn lichaam staat strak van geilheid; “O Ashra ……… ik kommmmm……”. Ze neemt mijn stijve nog dieper en slikt het sperma gulzig tot de laatste druppel op. Tevreden in een heerlijke roes lig ik na te genieten. De klok aan de muur slaat vier uur, shit nog twee uur dan kom Carla thuis, ik zeg; “Lieve Dames maak me los, jullie moeten gaan”. Wanda gaat staan en roept; “Jij vies klein mannetje waar haal jij de gore moed vandaan om ons lieve dames te noemen”. Ze rolt me op de buik, bindt met tie-wrap mijn handen op de rug en de enkels strak aan elkaar. Ik ben panisch; “Wanda wat doe je? Laat me gaan”. Zij briest; “Bek houden! Anders steek ik alsnog een mes tussen je ribben”. Met kracht wordt de anaal vibrator bij me in gebracht en geactiveerd. Wanda verstopt afstandsbediening, legt een envelop op mijn rug en zegt; “Joop doe de groeten aan je vrouw”. Met een grote grijns verlaten de vrouwen de woning en laten me in doodsangst achter. Wat ik ook probeer ik kom niet los, de trillingen van de vibrator knallen al een uur door mijn lichaam en raak buiten bewust zijn.
—————————————————————–
Er wordt in mijn gezicht geslagen; “Joop! Joop! Wat is hier gebeurt?!”. Mijn vrouw Carla staat vol ongeloof te kijken, ik roep; “Haal dat ding uit mijn kont, sta niet zo dom te kijken mens”. Nu heb ik haar kwaad, ze pakt de envelop, haalt er een brief uit en begint te lezen; “Mevrouw Carla het spijt me dat u uw man zo moet aantreffen. Joop heeft als twintigjarige mij als tienjarig meisje door een hel laten gaan waar ik de rest van me leven last van heb gehouden. Dankzij de ‘fijne’ dagen met uw man en mijn vriendin ben ik genezen. Wilt u de volgende regels niet voorlezen ……..”.
Ik smeek; “Carla alsjeblieft haal dat ding uit mijn kont”. Mijn vrouw is gestoord, ze laat me geboeid liggen, trekt haar jas aan en zegt; “Wanda heeft me voor een heerlijk Surinaams diner uitgenodigd, tot vanavond, Ultieme Wraak Jopie!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 11635 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie