BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tia

Tia is een alleenstaande moeder van een zoon, Ken. Ken is nu 29 jaar en is na zijn studie, nu 4 jaar geleden in Australië aan zijn droombaan begonnen. Al die jaren hebben ze elkaar regelmatig gebeld en elkaar op de hoogte gehouden. Hij had hard en veel moeten werken voor een langere vakantie was geen tijd geweest. Tot Tia 3 weken weer met Ken had gebeld en hij had gevraagd “of ze het leuk vond als hij 6 weken naar Nederland zou komen en of hij in zijn oude kamer mocht slapen”.
Tia had verheugd gereageerd, nog 1 week en dan was het zover.
Tia had Ken alleen groot gebracht. Ze had het lastig gehad toen hij vertrok. Mannen waren er af en toe in haar leven langs gekomen maar er had er geen één tussen gezeten om iets langdurigs mee aan te gaan. Ze had een lade met speeltjes voor als ze opgewonden was.
Ze zag er nog best goed uit, was 49, 1,75m, mooie volle iets hangende c-cup met twee vinger dikke tepels. Niet dun maar zeker niet dik. Haar kutje had ze altijd glad geschoren.
Tia ging nog even de stad in om een paar zomer jurkjes te halen. Thuisgekomen stalde ze alles uit op haar bed, het was meer dan ze had gedacht. Nieuwe slipjes, panty’s, push up bh’s, 3 jurkjes. Tevreden keek ze er naar, borg ze in de kast.
Morgen zou ze zijn kamer klaar maken en hem ophalen op Schiphol.

Tia stond vroeg op, douchte zich en maakte zich leuk op. Liep naar haar kamer en zocht een leuk zomers jurkje uit. Haar lichaam was gebruind door de zon. Ze besloot geen bh te dragen. Haar borsten zaten als gegoten in haar jurkje. Ze bekeek zich in de spiegel en glimlachte tevreden. Ze had nog 3 uur voor een ritje van een uur, rustig en blij reed ze richting Schiphol. Na even rondgelopen te hebben en een kop koffie liep ze naar de ontvangsthal waar Ken zo kon verschijnen.
Ken kwam de hal in en zag zijn moeder tussen alle andere mensen staan. Hij liep op haar af, gaf haar een kus, zei “dat hij haar erg gemist had” en bekeek haar goed. Ze zag er zeker goed uit, mooi opgemaakt leuk jurkje met daaronder 2 heerlijke gebruinde benen. Ze liepen gearmd en al pratend richting de auto.
Tia had Ken even goed bekeken en gemerkt dat hij nu een man was geworden. Hij had een goed lichaam, lekker gespierd, kortom hij zag er goed uit. Trots liep ze naast hem. Hij wreef onschuldig al lopend en pratend af en toe over haar rug. Tia kreeg hier een fijn gevoel van, ze had hem erg gemist. Bij de auto gekomen gaan zijn koffers achterin en de terugreis kan beginnen. Het is goed warm. Al pratend kijkt Ken af en toe naar zijn moeder, hij kan er niets aan doen maar zijn ogen worden telkens naar haar borsten en benen getrokken.
Als ze thuis zijn pakt hij rustig alles uit
Tia maakt wat lekkers klaar en wil dan ook even douchen. Snel loopt ze naar haar kamer. Ze hoort Ken nog rommelen op zijn kamer, ze pakt snel iets makkelijks uit de kast en loopt de douche in. Kleedt zich uit en springt snel onder de douche, spoeld zich af en stapt eruit. Ze droog zich af en werkte haar make up bij.

Ken is klaar en kleed zich uit om te gaan douchen, grijpt zijn oude kleren en een schone boxer. Hij stapt zijn kamer uit en kijkt, loopt vermoeid van de reis en in gedachten naar de douche en stapt naar binnen.
Hij schrikt als hij zijn moeder naakt voor de spiegel ziet staan en stameld “sorry, mam”. Zijn ogen glijden over haar lichaam. Gelukkig heeft hij zijn vuile was nog vast en houdt die snel voor zijn zwellende lul. Hij had haar vandaag in de auto al eens goed bekeken tijdens het praten onderweg. Ze droeg geen bh had hij gezien, haar romige borsten met haar altijd uitstaande tepels priemden door haar, door de autogordel strak getrokken jurkje. Hij had anders naar haar gekeken als hij anders deed. Hij zag nu een mooie rijpe vrouw, niet zijn moeder.
Ongemerkt moest hij gaan verzitten om zijn zwellende lul een beetje ruimte te geven omdat het zijn moeder was voelde het ook wel dubbel, enerzijds ongemakkelijk anderzijds opwindend.

Tia schrikt als de deur open gaat. Ze staat nog naakt en ziet in de spiegel Ken binnen stappen. Ze ziet zijn ogen over haar lichaam gaan als hij “sorry, mam” zegt. Ze ziet als ze iets naar beneden kijkt zijn lul iets opspringen en hem er zijn kleding snel voor doen. Als ze van de schrik is bekomen draait ze zich om en zegt met een glimlach “zo nu heb je de voorkant ook gezien, ga je maar snel douchen”. Ze pakt haar shirt en trekt die aan, bukt zich om haar rokje te pakken en vangt nog net een glimp op van Ken zijn inmiddels keiharde pik op als hij snel onder de douche springt. Tia krijgt er gewoon kriebels van in haar onderbuik, elegant trekt ze haar wijde korte rokje op. Ze blijft stiekem onopvallend naar zijn pik kijken. Ze schat hem zeker 18 cm en echt dik met een nog grotere eikel erop. Haar gedachten zeggen haar dat ze niet nat mag worden van haar eigen zoon maar haar lichaam reageert totaal omgekeerd. Haar lipjes beginnen te zwellen en haar klitje te jeuken. Totaal verward stapt ze de douche uit.
Ken hoort het zijn moeder zeggen “over haar voorkant”. Beduust stond hij daar toen ze haar shirt rustig stond aan te trekken, haar borsten deinden mee met haar uitgestrekte armen. Het liefst had hij ze gestreeld en haar heerlijke tepels met zijn mond verwend. Zijn pik stond keihard en nu moest hij nog onder de douche stappen, hij zag zijn moeder bukken, haar heerlijke gespierde billen met daaronder haar geschoren kutje. Zag hij het goed? Zag hij nu een druppeltje vocht tussen haar volle lippen? Snel liet hij de kleren vallen en stapte onder de douche. Zag zijn moeder haar rokje aantrekken en snel de douche uit lopen. Hij riep haar stoer na van “mam je bent je slip vergeten, van mij hoeft hij niet aan hoor, je ziet er fantastisch uit”.

Tia hoort het hem zeggen als ze naar haar kamer loopt. Haar brein werkt volop en haar hartslag is verhoogd. “Ik mag toch niet geil van mijn eigen zoon worden maar hij kreeg wel een harde van mij. Zou hij mij ook willen. Wat zou hij met me doen?”. Haar lipjes glommen, snel haalde ze een paar keer twee vingers door haar opgewonden kutje en likte haar vingers af.
Ze liep naar beneden, Ken kwam een paar minuten later naar beneden, namen wat te drinken en liepen de woonkamer in. Ken plofte op de bank. Tia ging tegenover hem zitten in een makkelijke stoel. Na een kleine ongemakkelijke stilte vroeg Tia “met wat hij met zijn opmerking bedoelde, over haar vergeten slip”.
Ken keek haar nu recht aan en vroeg haar niet boos te worden en pas te reageren als hij uitgesproken was. Hij begon een beetje stamelend te praten “mam ik heb gemerkt dat ik anders naar je ben gaan kijken, na die 4 jaar. Ik zie nu niet mijn moeder maar een mooie goed uitziende vrouw. Ik kreeg spontaan een erectie van jou. Ik weet dat het niet mag en niet kan maar wat is er mis mee als we het beiden zouden willen?
Tia kijkt hem diep in zijn ogen en vraagt “hoe hij erbij komt dat we het beiden zouden willen?”.
Ken antwoorde nu vlot “dat hij toen ze bukte hij haar kutje goed had bekeken en en zag dat ze best vochtig was”.
Tia sloeg haar ogen neer en stond op. Liep op Ken af en bleef vlak voor hem staan. Zei hem “dat het inderdaad heel erg fout was maar dat hij ook bij haar gevoelens had losgemaakt”.
Langzaam tilde ze haar rokje op.

Ken zag haar haar rokje optillen en keek recht naar haar gladde kutje, hij rook haar zoete geur. Hij streelde nu haar dijen en billen.
Tia was er uit, ze wist dat ze een beslissing nam die onomkeerbaar was, ze wist ook dat hun band alleen maar sterker zou worden. Ze tilde 1 been op en zette die naast Ken op de bank.
Ken streelde en kneedde haar billen. Nu ze een been op de bank had gezet kon hij beter met zijn mond bij haar lusthof. Hij snoof eerst haar zoete warme geur diep in zijn longen en likte haar nu met lange halen en zoog af en toe op haar clitoris, die steeds groter en dikker werd. Hij genoot van haar sappen die nu rijkelijk vloeiden.
Toen hij 2 vingers bij haar in bracht ging Tia bijna van genot door haar knieën. Zijn sterke handen hielden haar tegen. Tia voelde al een orgasme aan komen stormen, zijn vingers zaten diep in haar terwijl zijn tong haar lipjes en klitje bewerkten. Haar kutje krampte en ze kwam heftig klaar. Ze ging tegen Ken aanzitten en kuste hem liefdevol op zijn mond. Haar hand streelde zijn borstkas en gleed af naar beneden. Ze pakte het elastiek van zijn broek en trok hem naar beneden.
Ken kuste zijn moeder, teder streelde hij haar romige borsten, haar tepels waren nu hard. Ken kneep en rolde niet te hard met zijn moeders tepels. Ze kreunde diep.
Hij voelde nu dat haar hand zijn zak begon te kneden, zijn pik sprong gelijk op. Tia sloeg haar hand nu om zijn dikke pik en trok hem langzaam af. Ze gleed van de bank en ging tussen zijn benen zitten, haar mond enkele centimeters van zijn kloppende lul. Ze keek Ken aan en hapte zijn eikel in haar mond.

“Wow” dacht Tia “na zoveel jaar eindelijk weer een echte vlees paal en wat voor één”
Ken voelde haar tong over zijn eikel gaan. Hij was nog nooit zo lekker gepijpt en wist ook dat het niet lang zou duren. Na een paar minuten toen zijn lul nu bijna helemaal in haar keel zat, waarschuwde hij dat hij bijna kwam.
Tia kon zich de smaak van sperma nog amper herinneren en was vastbesloten om het nu te proeven. Ze zoog haar wangen hol en haar tong bleef zijn eikel bewerken, haar ene hand trok hem af en haar andere hand kneedde zijn ballen. Ze voelde zijn pik nog iets verdikken, een oerkreet slaken en wist dat hij klaar ging komen. Tia slikte en zoog als een bezetene, ze wou niets van zijn zaad verspillen, straal na straal zoog ze uit zijn pik. Als ze haar mond van zijn pik haald blijft hij nog keihard. Langzaam komt ze overeind en vraagt hem zwoel “heb je genoten, lieverd?”
Ken kijkt geil naar zijn moeder, ze had net zijn zaad doorgeslikt en bleef zijn nog harde lul strelen. Hij ademde zwaar en nog nagenietend van zijn orgasme en de strelende hand antwoordde hij “mam ik ben nog nooit zo intens klaargekomen”. Ze kusten en streelden elkaar.
Ken fluisterde in haar oor “zullen we naar de slaapkamer gaan?
Tia dacht nog even na “als ik ja zeg gaan alle remmen los en is er geen weg meer terug. Nu was het nog bij oraal gebleven. Als ze mee zou gaan wist ze dat ze zijn dikke lul diep in haar kutje wou voelen”.

Haar kutje smeekte bijna dat ze “ja” zou zeggen, wat ze ook deed. Ze pakte Ken zijn hand en liep zwijgend voor hem uit naar boven.
Ken keek omhoog op de trap en kon het niet laten om zijn ene hand op haar billen te leggen en de ander tussen haar dijen.
Tia bleef even stilstaan en voelde gelijk weer 2 vingers tussen haar lipjes verdwijnen. Haar natte kutje zoog ze bijna naar binnen, ze drukte haar kontje iets naar achter zette haar handen op een trede en kreunde alleen maar “oooh Jaaaa, toe….harder….ram die vingers diep in mamaaaaa”.
Ken stootte zijn vingers nu met een stevig tempo in de soppende kut van zijn moeder, drie vingers zaten nu diep in haar. Bij elke stoot met zijn vingers spatten haar sappen in Ken zijn gezicht.
Tia genoot volop van deze wilde vinger beurt, haar sapjes liepen langs haar dijen naar beneden.
Ken bleef door stoten en genoot van haar achterkant.
Tia schreeuwde dat ze klaarkwam en zakte door haar knieën. Met de vingers van Ken nog diep in haar kwam ze alweer klaar. Zwakjes stond ze op en Ken hielp haar, opende de deur en ze liepen op het bed af. Hij zet Tia op het bed en geeft haar een hartstochtelijke tongzoen die ze minuten lang volhouden.

Beiden weten dat ze een drempel over gegaan zijn en er geen weg meer terug is.
Ken streelt het hele lichaam van zijn moeder, hij wil elke centimeter van haar voelen. Drukt haar vol met kusjes en zegt “dat hij van haar houdt”.
Tia voelt zijn handen en lippen over haar hele lichaam, sinds lange tijd voelt ze zichzelf aantrekkelijk en volledig bemind.
Als hij haar borsten en tepels met zijn mond bewerkt, ademt ze zwaar en streelt door zijn haar en rug.
Haar kutje verlangt om gevuld te worden en trekt hem iets omhoog. Ze voelt zijn harde lul tegen haar gevoelige en gezwollen lipjes komen en ertussen schieten. Ze kijkt Ken aan en vraagt “weet je het zeker, lieverd?”. Glazig kijkt hij terug en kan alleen knikken.
Tia drukt haar kontje iets omhoog als Ken iets druk geeft.
Hij zit nu half in het kutje waar hij zelf uitgekomen is.
Elke zenuw in Tia haar liefdesgrotje is geprikkeld en voelt hoe die dikke pik haar vult en oprekt. Totaal anders dan haar speeltjes. Hijgend vraagt ze “om haar langzaam en met lange halen te neuken”.
Ken voelt het kutje om zijn lul knellen en trekt weer terug tot zijn eikel tussen haar lipjes zit en stoot nu langzaam zijn hele pik in zijn moeder en blijft dit minuten lang herhalen.

Tia zit in een langgerekt orgasme díe door zijn stoten alleen maar gerekt wordt. Ze fluisterd in zijn oor “dat het zoooooo goed voelt”. Ze voelt zijn eikel telkens over haar gspot glijden. “Man wat kan mijn mannetje neuken” dacht ze als er opeens nog meer spanning in haar onderbuik ontstaat. Een gevoel wat ze nog nooit gehad had. Ze sloeg haar benen om hem heen en gaf nog iets extra druk telkens als hij diep in haar gleed. Er bouwde zich een spanning in haar lichaam op toen hij haar gevoelige plekje bleef masseren met zijn dikke eikel. Ze gaf zich helemaal over aan haar zoon.
Ken zag zijn moeder haar gezicht grimassen trekken en haar ogen rolden heen en weer. Ze begon onbeheerst te trillen en stamelde “OOOOH…jongen wat doe je met mij..oohooh i ik k k koooooom klaaaaaar…” hij voelde haar kutje om zijn pik krampen en met een kracht een straal vocht tegen zich aan kletsen. Hij trok zijn pik uit haar en wreef nu snel over zijn moeder haar klitje.
Tia wist niet wat haar overkwam, ze had dit wel eens op internet gezien maar was zelf nog nooit spuitend klaargekomen.
Ze lag ongecontroleerd te schudden met haar benen toen Ken haar klit begon te stimuleren. Toen spoot ze een tweede straal gevolgd door nog een paar kleinere. Ken dook tussen haar dijen en likte zoveel als mogelijk van haar liefdessappen op.
Toen ze een beetje bijgekomen was zette Ken zijn eikel weer tussen haar zo gevoelige gezwollen lippen, drukte nu ineens door tot haar lippen samengeperst tussen hen in zaten. Ging nu op haar liggen, neuzen tegen elkaar aan. Nog steeds roerloos diep in haar. Hij vroeg haar zachtjes “heb je al spijt mam?”.

Tia voelde zijn adem tegen haar mond toen hij haar het vroeg. Ze voelde zich echt bemind en niet zoals haar dates, klaarkomen en afrollen. Ze antwoordde eerst met haar genotsgrotje in zijn pik te knijpen wat een diepe kreun bij hem teweeg brengt en dan zwoel antwoordt “nee jongen, totaal niet. Niemand heeft me ooit zo doen klaarkomen als jij net, ik wil dit…en niet alleen nu..”.
Hun monden vinden elkaar, liefdevol tongen ze. Tia slaat haar armen om hem heen en streeld zijn rug en woeld door zijn haar hun zoenen gaat over van liefdevol naar passievol. Haar kutje bewerkt zijn kloppende paal die nog steeds diep in haar begraven zit. Als ze even haar mond bevrijd en zegt “je mag me nemen zoals jij wilt, teder, hard gewoon wat jij wilt”.

Ken voelt hoe zijn moeder zijn pik bewerkt en geniet volop hij wil er zolang als mogelijk van genieten. Als hij haar het hoort zeggen. Hij blijft nog even liggen en drukt zich op, pakt haar enkels en geeft die aan haar. Haar kontje komt omhoog en gelijk drukt hij nog iets dieper.
Tia slaakt een gilletje ze voelt zijn eikel tegen haar baarmoedermond drukken. Al snel voelt het best lekker die druk.
Ken blijft even stil zitten als hij zijn moeder een gilletje hoort geven. Hoe hij haar wil neuken weet hij nog niet maar hij is bloedgeil en begint nu met lange halen diep in haar te stoten. Bij iedere haal voelt hij hoe haar gevoelige plekje door deze houding goed gestimuleerd wordt. Soms geeft hij een paar korte stoten dan weer lange diepe halen.

Tia golft tussen de orgasmes in. Haar gezwollen lippen zijn vuurrood en kletsnat.
Hij maakt haar gek, ze zweet over haar hele lichaam. De kamer ruikt helemaal naar seks. Tia voelt weer een mega orgasme opkomen maar nu blijft Ken zijn pik in haar. Met haar laatste kracht perst ze een straaltje langs zijn dikke paal door uit haar kutje en smeekt hem bijna om haar vol te spuiten.
Ken voelt de sappen van zijn moeder tegen zijn schaambeen kletsen en kan zich nu niet meer beheersen en begint, als hij zijn moeder hoort praten, als een bezetene in de tunnel waar hij zelf uit geboren is diep te neuken. Hij raakt in een soort roes en tergt het getijsterde kutje van zijn moeder met harde stoten. Na een paar minuten als zijn moeder inmiddels als een lappenpop onder hem ligt en alleen maar kermt “dat ze volgespoten wil worden”.
Ken voelt zijn ballen samentrekken en stoot nog een paar keer in zijn gewillige moeder. Hij ramt zijn pik nu diep in haar en spuit een straal tegen haar baarmoeder.

Ken zakt door zijn armen en blijft maar spuiten.
Tia slaat haar benen om Ken heen en zoekt met haar hoofd zijn mond. Teder kust ze hem op zijn lippen en hele gezicht.
Ze voelt zijn pik nog steeds diep in haar zitten en slaakt een diepe zucht en kreunt zachtjes “oooh ik voel je zaad in me, toe jongen spuit mama vol, bij elke lozing voelt ze zijn pik iets zwellen. Hij ligt nu op haar borst zwaar te hijgen.
Als zijn pik eindelijk iets kleiner wordt en langzaam Tia’s kutje verlaat, gevolgd door een ferme stroom zaad, kust hij zijn moeder op de mond, glimlacht en zegt zachtjes “mam ik hou van jou, als het aan mij ligt gaan we er 6 mooie en onvergetelijke weken van maken”.
“Jongen” zegt Tia met een brede grijns “jij hebt mijn onderlijf weer tot leven gewekt, dus reken maar dat je nog wat te wachten staat”.
Vermoeid stappen ze uit bed en douchten hun bezwete en vermoeide lichamen lekker af en liepen naakt terug naar de slaapkamer. Gaven elkaar een lange zoen en volledig voldaan vielen ze in elkaars armen in slaap…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 14838 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Tia”

  1. dat wordt zeker 6 geil weken ,en als je het alle bij willen ,dan maak het niet uit als moeder en zoon het samen doen ,ik zou het ook wel willen doen hoor ,als ze mijn moeder was .graag een vervolg

Plaats een reactie