BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

4 dochters deel 13

We hebben nu een regelmaat in huis ten aanzien van elkaar. Slet Leny heeft van mij nu 2 dagen in de week dat ze gewoon weer Leny is en haar eigen gang mag gaan. Wel met grenzen natuurlijk maar geen seks tenzij op vrijwillige basis en dat bevalt haar en ons goed. Loesje is nu echt mijn vaste bedgenote en geniet steeds meer van de seks. Ze is alleen niet geboeid door onderdanigheid of pijn. Dat doet haar niks. Maar ze is wel in voor seks waarbij anderen toekijken of meedoen.
Lia, Lonneke en Liesje wonen nu ook in het huis en delen de slettenrol met Leny zodat er altijd wel een sletje beschikbaar is in huis. Ze houden alles bij, lopen altijd naakt met een schortje en zorgen voor iedereen en elkaar. En af en toe neem ik eens een sletje onderhanden omdat ze dat graag willen. Maar tegenwoordig wel iets rustiger want ze zijn alle drie zwanger. Dus dat belooft nog iets voor de toekomst. En ja, ook Renske is zwanger en loopt al met een flink buikje. De uitslag van de DNA-test was, zoals te verwachten, dat ik de vader ben. Ik word dus 4 keer vader.

Ik heb overigens ook sollicitatiegesprekken want er komen werknemers bij. In de tussentijd heb ik wat verbouwingen uit laten voeren. Het busje is gekocht en de meiden worden door slet Leny naar de opleiding gebracht en gehaald. Het is een heel prettige regeling op deze manier. En de opdrachten blijven binnenkomen, dus vandaar de personeelsuitbreiding.

Vandaag komen er 2 jongemannen en een jongedame voor 2 functies. Ze komen niet in het woonhuis dus zullen ze slet Leny en de anderen niet zien tenzij we dat op de een of andere manier regelen. In ieder geval hebben alle meiden een eenvoudig simpel jurkje klaar liggen dat ze snel aan kunnen schieten als er iemand komt. Al zouden ze het liefst geloof ik de hele wereld shockeren door altijd naakt open te doen. Maar dat wil ik natuurlijk ook niet. Maar het kantoor heeft nu een eigen ingang en ik kan met een intercom en lichtseintjes de meiden inseinen om te komen om iets te drinken e.d. te regelen.
Maar vandaag komen de sollicitanten zoals ik al zei. Eerste gesprek is met John. Een jonge vent van 22 die al een paar jaar gewerkt heeft bij een ander bedrijf. Helaas is hij dus geen man van de tijd want pas 15 minuten na het begin van de afspraak komt hij opdragen. En in plaats van een excuus voor zijn laatkomen kijkt hij rond en zegt dan “Dus hier kom ik te werken”. Ik kijk hem eens aan en zeg dat mijn werknemers altijd op tijd moeten zijn. Maar goed, ik wil hem nog een kans geven en stel de gebruikelijke vragen. Opleiding, ervaring, toekomstvisie e.d. komen aan de beurt. Hij is een gladde prater maar ik geloof er niks van. Ik heb in een gesprek ook altijd een vraag ingebouwd waarin ik een soort “case” voorleg. Daarvoor moet in 10 minuten een duidelijk projectlijn beschreven worden met de stappen die nodig zijn om een dergelijk project te realiseren. En zoals ik al verwacht had komt er weinig van terecht. En nu het excuus dat dit bij het andere bedrijf altijd door anderen verzorgd werd. John valt af dus.
Dan komt Karel. En bij hem heb ik direct een goed gevoel. 24 en nog niet veel echte werkervaring. Maar wil graag leren en denkt dat hij op een klein bureau wel door kan groeien. Hij geeft duidelijke en heldere antwoorden, stelt zelf goede vragen en werkt de “case” snel en correct uit.
Als laatste komt Lisette. En wauwwwwwww. Er komt een wolk van een jonge vrouw binnen met alles er op en er aan. Ik zou er geen nee tegen zeggen als ik die vanavond tussen de lakens zou vinden. Helaas heeft ze een vriend. Maar ook zij zou prima voldoen als werknemer zodat ik besluit om Karel en Lisette aan te nemen met een proeftijd van een jaar. En een paar weken later beginnen ze hun eerste werkdag. Ze hebben samen een kantoor en ik heb het andere kantoor. En al na een paar dagen blijkt dat ik een goede keuze heb gemaakt.

En natuurlijk gebeurd het onvermijdelijke. Op een gegeven moment komt Lonneke binnen gestormd alleen gekleed in haar schortje. Zowel Karel als Lisette weten even niet waar ze moeten kijken. En ook Lonneke is totaal van slag. Dus ik maan haar tot kalmte en zeg haar om iets aan te trekken en dan opnieuw binnen te komen. Ik besluit om Karel en Lisette een stukje te vertellen van de levenswijze hier in huis. Ze kleuren er allebei van en Karel vraagt of er dan nog meer vrouwen in huis zijn. Als ik vertel dat ik 4 dochters heb en dat ook mijn ex-vrouw hier in meedoet kijken ze me even verbaasd aan. En dan begint Karel te grinniken. Hij zegt dat hij zo’n leven ook wel zou zien zitten. Want hij heeft best wel wat dominante trekjes zeggen zijn vrienden en vriendinnen altijd. Lisette luistert even en zegt dat haar vriend ook een sub is. Niet in ernstige vorm, maar wel een sub en zij de dominatrice. Ik had dit nooit achter haar gezocht. En ook zij zegt dat ze dit wel eens mee zou willen maken. Ik twijfel wel even maar ik denk dan plotseling aan de geheimhoudingsclausule in hun contract. Daarin staat dat alles wat in dit huis gebeurd geheim is en moet blijven. En dat als ze geheimen vertellen dat ze dan een boete kunnen krijgen en celstraf. Dus, nadat ik hun hier aan herinnerd heb, neem ik het risico.

Ik open de intercom en zeg dat alle sletten zich moeten melden op het kantoor in de normale dagkleding. Binnen 2 minuten staan er 3 dochters en slet Leny. Allemaal met de handen in de nek, compleet naakt en met de ogen omlaag. Liesje en Lia zijn wel vuurrood maar ze staan trots voor ons. Ik zeg tegen Karel en Lisette dat we nu de gebruikelijke kleding in huis gaan dragen. En toen begon ik me gewoon helemaal uit te kleden. Ze lachten en binnen een minuut stond Karel al naakt voor ons. Hij had een goede lengte en dikte lul waarvan iedere vrouw zou genieten. En toen keken we naar Lisette. Ze kleedde zich heel sensueel uit en bij elk kledingstuk ging ze zo staan dat ze op haar voordeligst uitkwam. Mijn lul stond al als een vlaggenmast recht naar voren. En ook die van Karel liet niet lang op zich wachten. Toen ze haar BH uitdeed zagen we een paar mooie tieten die echt stevig vooruit stonden te pronken met prachtige keiharde tepels. En toen haar slipje uitging zag ik (Ze stond met haar rug naar ons toe) een paar prachtige billen waar ik zou mijn lul tussen wilde stoten. En tenslotte draaide ze zich om en liet ze ook haar kutje zien. Ze was volledig glad geschoren en zag er uit als een supermodel. Ik heb zelden een mooiere vrouw gezien. Ik riep de 2 jongste sletjes en zei hun om mij en Lisette te verwennen want ik wilde Lisette neuken. Dus Liesje kwam mij pijpen en Lia ging naar Lisette. Ze ging op haar knieën voor haar zitten en vroeg “mag ik u beffen mevrouw”. Lisette zette haar benen uit elkaar en zei “snel sletje”. De andere 2 stuurde ik naar Karel. Ik zei hem en Lisette toen wel dat ze allemaal zwanger waren dus dat ze daar een beetje rekening mee moesten houden.

Ik ging naar Lisette en zei dat er niets zonder haar instemming zou gebeuren maar ik wilde haar neuken. En op mijn geliefkoosde standje “op z’n hondjes”. Ze knikte en keek door het beffen van Lia al een beetje wazig uit haar ogen. Ik drukte Lia hard tegen de kut van Lisette aan en wreef haar gezicht door het kutje heen. Intussen was Liesje mij lekker aan het pijpen. Wel diep maar niet dat ik al snel klaar zou komen. Ik wilde wel eens zien of Lisette ook onderdanige trekjes had en tikte haar eens lekker op haar stevige billen. Ze ging direct zo staan dat ik er goed bij kon. Dus ik tikte steeds iets harder en ze begon steeds meer te kreunen. Blijkbaar was ik dus voor haar de “meester”. Ik zei nu tegen Lia dat ze onder Lisette moest gaan liggen en dat ze haar moest blijven beffen en Lisette liet ik Lia beffen. 69 dus. Omdat Lisette nu op haar knietjes zat ging ik er achter zitten en zei tegen Liesje dat ze naast me moest komen zitten. Ik begon met haar te tongen en zei dat ze mijn lul voor de kut van Lisette moest zetten. Dat deed ze gewillig en toen ik er goed voorzat stootte ik hem helemaal naar binnen. Ze was nog vrij krap moet ik zeggen. En toen ik er helemaal inzat stootte ik ook tegen haar baarmoeder. Ze voelde geweldig. Ik begon haar te neuken met forse stoten en intussen werd ze gebeft door Lia en die befte op haar beurt Lisette. En natuurlijk ging er regelmatig een nat tongetje ook over mijn lul. Intussen was ik aan het tongzoenen met Liesje en vingerde haar lekkere sappige kutje. Ook zij was zwanger en ik zag echt een lekker buikje ontstaan bij haar. Ze werd er meer vrouw dan meisje door. Lisette begon nu te steunen en te kreunen maar ik hoorde ook van de andere kant van de kamer nu veel neukgeweld. Ik zag dat Karel zijn lul in de kut van slet Leny had en fors op haar inramde. Ze kon dat wel hebben. En Leny op haar beurt was druk met het beffen van Lonneke die op haar mond zat. Ik zag wel dat Karel zich inhield en alleen Lonneke een beetje tegen haar tieten tikte. Die zagen wel rood maar lang niet zo rood als ze af en toe zagen. Dus hij hield zich keurig in.

Intussen voelde ik dat ik bijna klaar kwam en begon nu harder en dieper te stoten. En toen kwam Lisette klaar op de mond van Lia. Die was er ook bijna en samen sidderden ze en begonnen te kreunen en te steunen terwijl ze klaarkwamen. En toen spoot ik de kut van Lisette vol en ook een straal in de mond van Lia. Die begon snel alles wat uit de kut van Lisette droop op te likken en genoot zichtbaar. Ik hoorde dat ook Karel er nu was en de kut van Leny volspoot. En ook Lonneke kwam nu schreeuwend klaar op de likkende tong van haar moeder.

Even later toen iedereen weer een beetje bijgekomen was zaten Karel en Lisette te stralen. Ik stuurde mijn 4 sletjes weg om zich op te frissen en te zorgen voor wat te eten en drinken. Toen we weer met drie waren vroeg ik aan de twee werknemers wat ze er van vonden. Ze keken elkaar aan en toen mij en zeiden “fantastisch”. Dit willen we meer. En natuurlijk vond ik dat goed met de nodige restricties. Want alles moest met wederzijds goedvinden gebeuren. En niet onder werktijd. En toen grinnikte ik en zei “tenzij ik Lisette wil neuken natuurlijk”. Ze bloosde een keer en zei dat ze dat niet erg zou vinden. Maar zei ze “Ik wil mijn vriend niet kwijt”, “dus als hij het niet goed vind (ook al is hij sub), dan kan het niet”. Dat leek me een redelijk voorstel. Want zei ze “ik ga hem wel eerlijk vertellen wat hier vandaag gebeurd is”. In de hoop dat hij zijn mond zou houden ten opzichte van derden vond ik dat goed. Ze zei dat ze er wel een manier op zou vinden. En Karel die vond het prima. Hij vroeg wel of Lonneke een vriend of man had? Toen ik vroeg waarom zei hij “Ik vind haar een prachtige vrouw”. “Ik wil wel nader kennis met haar maken”. Hij bleek geen vriendin te hebben dus ik vond het prima.

Als afsluiting van deze “werkdag” gingen we samen wat eten en drinken in onze eetkamer. Dus iedereen was op dat moment naakt en ook Loesje zag nu Karel en Lisette. Ze keek eens en lachte toen ze Karel direct naar Lonneke toe zag schuifelen. Die twee zaten ook al snel samen te kletsen en hadden geen oog meer voor de anderen. Loesje zoende me op mijn mond en ging even op mijn schoot zitten. Toen keek ze naar Lisette en zei tegen me “Dat zou een mooie vrouw voor jou zijn pap”. Ik zei dat ik die al op schoot had zitten. Maar toen zei ze dat als ik Lisette wilde dat ze wel mijn minnares wilde blijven maar zeker niet in de weg zou gaan staan. “Ze is leuk en fantastisch mooi om te zien” zei ze. Nou, dat betekende dus dat we er het zelfde over dachten. En weer kwam haar goede hartje naar boven. Ik kuste haar en zette haar naast me aan tafel. Lisette zat aan mijn andere kant en ze keek me af en toe eens aan. Even later toen we wat zaten te praten zei ze dat ze dit bij de sollicitatie echt niet had verwacht. Maar ze was er blij mee. Ze vond het werk leuk en ook de mensen. En toen bloosde ze even. Ik had intussen mijn hand op haar been liggen en ze deed geen enkele moeite om die weg te schuiven. Integendeel, ze legde ook haar hand op mijn been en wel vlak bij mijn lul. Die begon dan ook direct een beetje op te stijven. Ze keek even en bloosde al weer. En zachtjes ging ze met haar hand er naar toe en pakte hem gewoon lekker vast. Loesje keek er naar en lachte me toe. Zo iets van “Zie je wel”.

Die avond lag ik samen met Loesje na te praten en toen vroeg ze of Lisette ook in zou zijn voor een trio met haar? Ik lachte en zei dat dat wel goed zat. Ik vertelde van die middag samen met Liesje en Lia en ze begreep direct wat ik bedoelde. Toen zei ze “Papa, wil je me nu hard in mijn kontje neuken, want dat wil ik nu”. Ze ging al op haar knietjes zitten en ik ging achter haar zitten. Die kleine geile dondersteen had haar kontje al lekker met glijmiddel glad gemaakt zodat ik er zo in kon glijden. Ik stootte dan ook snel toe en begon haar echt stevig te neuken. Ze vingerde zichzelf maar ik merkte dat ze wilde dat ik diep in haar kontje klaar zou komen en dat ik alleen naar me zelf moest kijken nu. En dat deed ik. Ik hield het dan ook niet lang vol deze keer. Net toen ze zichzelf naar een climax toe vingerde kwam ik klaar en spoot ik haar diep in haar darmen. Ze wilde dat ik even zou bleef liggen en toen, waar ze hem vandaan haalde weet ik nog niet, pakte ze een plug en drukte die in haar kontje. Daarna likte en zoog ze mijn lul helemaal schoon en zei dat ze nu ging slapen. En binnen een paar minuten lag ze in diepe rust tegen me aan. Ik droomde nog even over de neukbeurt met Lisette en hoopte dat Loesje gelijk zou krijgen.

Maar dat zien we de volgende keer dan weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 6559 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie