BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Stom geluk

Zoals men in het algemeen van mij reeds lange tijd weet, is het feit dat ik een echte biseksueel ben. Sinds mijn pensionering en vanwege het PSAS syndroom, dat mij nog altijd redelijk parten speelt, ben ik eigenlijk altijd wel direct in voor een dagelijkse geile spontane date en dan maakt het me in principe niet eens zo veel meer uit of dat ik dan afspreek met een vrouw, man, echtpaar of transgender. Ik heb trouwens wèl altijd een lichte voorkeur voor vrouwen gehad en het liefst een exemplaar, die redelijk tot goed oogt, wat grotere tieten heeft dan gemiddeld en het liefst wat ouder en rijper is, maar het allerliefst date ik dan een hele middag lang met een wat oudere zeer ervaren nimfomane van mijn eigen generatie. Heel vaak vinden mijn dates ergens buiten plaats, waar ik de vrijheid heb en er niet over mijn schouder nieuwsgierig wordt meegekeken. Vandaag had ik als een bijkomende zeldzaamheid geen enkele erotisch gerichte afspraak en lag ik weer eens op het naaktstrand aan de plas bij Ool bij Roermond. De Oolerplas is zo’n gebied waar al langere tijd een niet zo intense controle op de daar toegestane naaktrecreatie wordt gedaan. Ik was er al eens meerdere keren achtereen geweest en zag, dat er lang niet altijd alleen maar naakt in de zon gebakken werd en iets, wat ik daar zelf het lekkerst vind, namelijk naakt werd gezwommen of gebaad, maar bijna alle keren maakte ik ook mee, dat er geheel andere dingen gebeurden en niet zelden ontkwam ook ik daaraan niet en dan maakte ik met het grootste plezier er zelf deel van uit. Vandaag was het zo’n dag, dat het er in het geheel niet druk was, maar dat impliceerde dus ook dat er vandaag nauwelijks dat andere te beleven viel; iets dat natuurlijk eigenlijk niet officieel is toegestaan, maar dat ik wel altijd als een zeer aangenaam verpozen vind. Tussen de middag verkaste ik die dag daarom naar het uiterste einde van de landtong, waar veel struiken jou behoorlijk aan het uitzicht onttrekken, maar waar nauwelijks vrouwen komen. Dus je vindt er voornamelijk een bepaalde categorie mannen, waar je nagenoeg altijd wel een succesje mee kunt scoren of er zit een groepje homo’s, die het liefst hetzelfde willen nastreven als jij, namelijk een partijtje vrijen en eventueel nog wat neuken in de open lucht. Ik had me er al bij neergelegd, dat het in deze vakantietijd ook daar een beetje saai zou worden, omdat ik er helemaal niemand aantrof, tot aan het moment, dat ik haar aan zag komen.

Zij kwam op een heel ongewone manier, dus niet via het pad, dat ik had genomen, maar rechtstreeks uit het meer. Ik zag direct dat zij niet tot de vaste bezoekers van het naaktstrand behoorde, maar iemand was, die mogelijk van de andere plas was, en het broekje van haar bikini zocht, daar alleen dat kleinood aan haar bekoorlijke jonge lichaam miste. Die had zij mogelijk ergens op haar zwemtocht vanaf de andere recreatieplas verloren en daarom dook zij hier mogelijk op. Dus op een plaats van het naaktstrand, waar normaal gesproken nooit iemand in zwemkleding was, maar behalve mezelf nu geen enkele naaktrecreant aanwezig was, dan alleen ikzelf. Mogelijk had zij naar mijn idee misschien haar toevlucht gevonden in de hoop hier Niet wetende, dat zij nu op een naaktstrand vertoefde, hoopte ze misschien hier iemand te vinden, die haar helpen wilde. Toevallig was er vandaag dus wel toch wel eentje; alleen, die liep hier net als zij ook in zijn blote kont, maar van boven ook helemaal naakt. Alleen om niet eenzelfde reden dus. En ik vond het natuurlijk een gelukkig toeval dat ook zij hier vandaag in haar blote kont liep. Zij had mij in eerste instantie echter helemaal nog niet gezien, want zij ging gelijk zeer ontspannen en lui in de zon liggen. Zij maakte gelijk het bovendeel van haar bikini los en deed die uit, zodat ze nu net als ik geheel naakt was en rekte zich vervolgens eerst wijdbeens uit als een wulpse poes. Als iemand anders zich zo uitrekt en de voeten zo ver van mogelijk van elkaar perst, stijgt er altijd een heerlijk gevoel in je eigen liezen op, weet ik uit ervaring, dus ik genoot met haar mee, toen ze dit deed. Dat moeten dan zeker ook bij haar wat van die jeukende en twinkelende gevoelens aan haar sterretje gegeven hebben. En zij leek me op dat moment natuurlijk ook helemaal high te worden van die heerlijke tintels in haar naar meer prikkels verlangende nu duidelijk zichtbaar getoonde jonge kruisje, toen ik zag, hoe zij zich even vertederend zacht over de weinige haartjes rond de buitenste schaamlippen streelde. Alsof zij dat lekkere lustgevoel er ook nog even met haar handje wat verder tussen wilde duwen. Zij boog er zich de rug een beetje bij omhoog, zodat haar borsten prompt stijver en harder in de hoogte begonnen uit te dijen zodat ook haar donkere tepels deuken in de hemelse goedheid begonnen te priemen. Zo was zij het toonbeeld van een in zichzelf genietend jong meisje, waarvan ik schatte dat ze gezien de grootte van haar tieten nog nauwelijks achttien jaar was, misschien wel jonger.

Haar zachte gekreun versterkte die indruk, dat ze zich op dat moment naar een hoogtepunt aan het werken was, nog verder. Tenslotte sloot zij de ogen en soesde na haar spontane orgasme wat weg in de brandende zon. Een glimlach speelde een spelletje om haar mooie mondje en haar hand lag stilzwijgend op het nog wat trillende na-jeukende kutje. Het meisje had een natuurlijke rode haarkleur. Tien tegen één zou zij ook helderblauwe ogen hebben, omdat haar huidkleur vrij licht was en werd versierd met tientallen lichtbruine moedervlekjes. Wat dat betreft vormde dit jonge roodharige meisje precies het ideaalbeeld, dat ik altijd gedurende mijn hele leven al van de in mijn ogen perfecte vrouw heb, wetende, dat dit lang niet voor elke man geldt. Ik werd met de minuut nieuwsgieriger naar haar en wilde eigenlijk meer van haar details zien, dus kwam ik wat ritselend lawaai makend wat brutaalweg dichterbij en ging op korte afstand van haar op de grond zitten om zo wat beter naar haar te kunnen kijken. Ze moest mij gehoord hebben, maar deed net of het niet zo was. Ik boog mijn hoofd tot op kniehoogte om zo tussen haar benen haar intieme geslacht nog wat beter te kunnen ontwaren, maar dat mislukte in eerste instantie. Waar de gleuf van haar kutje te zien was, daar hield ze net haar vingers voor en juist dat intrigeerde me zodanig, omdat ik wilde zien of zij veel of weinig van haar schaamhaar had afgeschoren of toch nog iets als een landingsbaan had overgelaten om mij daarmee het bewijs te leveren dat ze ook echt van een rood natuurlijk gen voorzien was.

Was het een automatische beweging van haar vingers of deed ze het met voorbedachte rade? Feit was, dat ze haar vingers steeds verder spreidde, waardoor de ruimte, die zij eerst geheel bedekte steeds duidelijker prijsgaf aan mijn nieuwsgierige blikken, zodat ik ineens haar donkere gleufje zowaar onder een plukje echt rood schaamhaar kon bekijken, maar grotendeels ook nog wel behoorlijk haar grote schaamlippen bedekte. Zij drukte als het ware nog wat spelend met zichzelf, haar gleuf steeds een stukje verder open en zo zag ik zomaar ineens het lokkende rossige gat verschijnen, waardoor de ingang van haar vagina heel aanlokkelijk steeds zichtbaarder werd. Zelfs het kleine plasgaatje boven haar kleine labia erboven vertoonde zich aan mijn bewonderende blikken, op de plaats, waar doorgaans het altijd weer elegante pisbuisje bij iedere vrouw in haar spleet uitmondt. Deze jonge vrouw had voor haar leeftijd nog maar nauwelijks ontwikkelde kleine schaamlippen en het kittelaartje had zich nog maar nauwelijks als een kleine donkerrood gekleurde sieraad aan de ingang van haar schaamspleet genesteld. Ik kreeg overigens wel al een kleine erectie bij deze aanblik en de kop van mijn steeds stijver wordende pik moest ik op dat moment ook al met één hand vrijhouden om te voorkomen, dat mijn reeds nu al sijpelende voorvocht smerig zou worden van het zand. Eigenlijk kon ik nu al mijn passiedrang naar haar lichaam nog maar nauwelijks beteugelen, dus er kwamen rap gedachten in mij op, om met spoed avances te kunnen maken en probeerde wel om ongemerkt vanaf mijn bestaande situatie nog wat dichterbij te komen, zodat ik op een wat kortere afstand wat meer in details naar haar te kunnen kijken en dan ook misschien een weinig oogcontact met haar te kunnen maken. Ik boog mijn hoofd zo mogelijk op kniehoogte tussen haar benen, tot een zachte stem van haar mij toch nog een beetje deed schrikken. Het meisje leek te slapen, maar had natuurlijk al die tijd, maar gedaan alsof en al mijn voorbereidingen kunnen gadeslaan. De zachte stem gaf mij evenwel de goedkeuring om door te gaan met mijn expeditie en zij lispelde: “Ik val op oudere mannen, zoals jij, want ik zie heel graag jouw soort als een vaderfiguur, vooral omdat je nu zo voorzichtig met me bezig bent. Als je straks mij verder wil helpen om thuis te komen, zal ik jou niets gaan weigeren, oké!”

Dit was niet tegen dove-mansoren gezegd en ik beloofde haar, om heel zachtjes te zullen praten en haar ook de zekerheid om haar straks te zullen helpen om gekleed thuis te komen. Het meisje knikte een weinig, maar dat was voor mij genoeg om door te kunnen gaan met hetgeen waar ik aan begonnen was. Het nimfje deed net of ze weer in slaap viel en aan het regelmatig deinen van haar grote blote borsten, zag ik dat ik haar nu voldoende tevreden gesteld had. Ik kroop, nu ik wist, dat ik was geaccepteerd, tot steeds dichter bij haar en plukte een grote graspluim; eentje, waarvan er hier en daar meer tussen het zand groeiden en reikte met de pluim voorzichtig tussen haar gespreide vingers door naar haar kittelaartje. Zachtjes knielde ik tussen haar nog altijd overmatig wijd gespreide benen en aaide toen doorlopend met de graspluim over haar klitje heen. Zij draaide even kronkelend met haar lekkere kontje en ik bestudeerde hoe fijn, jong en katachtig lenig haar brede heupen draaiden als zij dat telkens zo deed. Zij leek het geweldig te waarderen en ze duwde zowaar met de nog altijd gespreide vingers haar schaamspleet ineens nog heel wat verder open en zo kon ik haar heel gemakkelijk opnieuw over het kittelaartje kietelen. Zij begon nu eerst langzaam, maar al snel een dosis glijvocht uit haar vagina te laten vloeien.

Ze werd weldra daar natter tot en met kletsnat en haar lustvocht stroomde op een gegeven moment slijmerig en schitterend als een kabbelend beekje in de zon haar spleetje uit. Opeens kwam haar andere handje erbij en tussen de duimen en de wijsvingers van twee handen trok zij nu haar kutje zo wijd open als zij maar kon. Haar nu constant rusteloze billen groeven een paar prachtige ronde kuilen in het zand van het strandje, waarin indien mogelijk in gips een prachtig onderlijf gegoten had kunnen worden!, overdacht ik in mijn enthousiasme over mijn ingetogen rol met dit nog jonge meisje. Ik zag met argusogen, hoe ver het gat van haar schede zich inmiddels al had geopend en een heet verlangen begon zich ook van mij min of meer meester te maken. Ik wist nu ook heel zeker, dat het meisje ook al geen maagd meer was en dus liet ik heel behoedzaam, zachtjes en uiterst langzaam de graspluim een weinig in de schede wegzakken en streelde er vervolgens ook heel liefdevol haar vaginale binnenwand inclusief de mogelijke g-spot mee in de rondte. Zij begon prompt wat oncontroleerbaarder wild met haar voetjes te trappelen en zuchtte en hijgde in haar geveinsde slaap en illustreerde dat ook voor mij met een paar wild dansende blote borsten, waarop zich wederom een duo opgestijfde donkere puntige jonge-dame-tepels zich lichtjes schokkend ten hemel richtten. Opeens voelde ik, dat mijn eigen erectie door mijn gedoe ook zo langzamerhand tot volle wasdom was gekomen en mij zelfs al wat pijnlijk liet weten, dat ook mijn plasbuis al in gereedheid was gebracht om in gebruik genomen te worden voor een geil voornemen en toen ik er ook haastig even aan voelde, wist ik, dat ook ik voor dé actie van de dag in een mogelijke eindfase klaar stond. Mijn piemel was trouwens ook, zoals bij mij gewoon is in zo’n situatie, tot een monsterlijk groot ding gegroeid en ik wist uit ervaring, dat ik dan een ingezette ejaculatie echt niet zo veel langer meer zou kunnen ophouden. Ik kon er dus niet meer onderuit en moest haar nu wel de vraag toefluisteren of zij de pil gebruikte of hoe het tenminste vandaag met haar vruchtbaarheids-periodiek was gesteld, want ik was naakt en had niet op condoomgebruik gerekend. Maar ze stelde mij gerust, dat een directe penetratie voor haar geen enkel verwachtingsgevaar zou opleveren. Ik wierp me toen gerustgesteld gewoonweg plompverloren op haar en boorde mijn penis zo diep als maar mogelijk was in een beweging midden in de roos van haar heiligste plekje.

Zij was daar erg warm en zacht en natuurlijk kletsnat van al dat reeds afgescheiden vocht en het was dan ook voor mij een verrukking zonder weerga om mijn ding voorspoedig in haar soppende kutje te voelen wegzakken tot ie er tot aan mijn ballen inzat. Zij trok net op tijd de handen van haar schaamlippen weg om tegelijk daarmee in mijn beide ballen te graaien. Mijn god; er leek toen een schok door mijn ballen te schieten, toen ik samensmolt met heel dat heerlijke jonge lijfje en zij was opeens ook helemaal echt klaarwakker voor het vervolg van onze startende escapade. ,,Wat… Wattuhhh … ” Maar zij lachte gelukkig en riep zachtjes: .. . ,,0, heerlijk, wat heerlijk … !” Zij duwde met haar vingers krampachtig mijn ballen tegen haar schaamlippen en ze schuurde ze er al schurkend langs. “Wat zalig, wat heerlijk, doe je dat!,” herhaalde zij. Zij wond voorts haar benen als lianen rond de mijne en wrong en kronkelde haar lijf als het wollen spinsel om de spil van het spinnenwiel. Ik voelde aan de hitte binnen in haar met smal loof bedekte venusheuvel, hoe geil en hoe heet zij inmiddels met mij geworden was. En dat bewees zij verder ook nog eens, door tussen haar vingers door haar schaamlippen als stopverf te kneden om mijn dikke stevige lul de snelste doorgang te verlenen, als ware mijn penisschacht de volledige stam van een grootst mogelijke mergpijp. Het was ook bijzonder leuk om haar kleine verrukte kreetjes te horen, toen ze mijn ding steeds verder bij haar naar binnen voelde rijden. Opeens trok zij haar handjes tussen onze onderbuiken vandaan en zich met armen en benen om mij heen klemmend kwam zij, zonder dat ik heftig moest gaan stoten al vanzelf met haar intens aan mijn eikel melkende baarmoeder klaar. Nagenoeg gelijktijdig hield ik door deze handeling mijn sperma ook niet meer tegen en kwam ik met een eerste grote golf zaad fijn klaar in haar. Toen dacht ik eigenlijk al meteen uit haar te gaan, maar dat bleek niet te kunnen, omdat zij met haar nog altijd sterk zuigende kutje mijn piemel zo stevig in de greep hield, dat zowel haar schede als mijn onderdaan in stijfheid krachtig samengeklonterd leken. Zo stijf zelfs, dat ik zo heet werd en alles om mij heen zo heerlijk opeens leek, dat ik zelfs niet meer weg wilde komen en oh wonder kon ik zo haar vagina zelfs heel krachtig met nog een tweede golf zaad verblijden en helemaal vol spuiten, tot er voelbaar helemaal geen spermatozoïde meer bij kon…….

“Zeg jongedame,” bracht ik er nog wat nahijgend uit, “Ik heet Dick en ja, jij zal beslist een hele mooie eigentijdse naam hebben, maar hoe heet jij eigenlijk?” Aan haar gezichtje was te zien hoe intens ook zij daar net was klaargekomen. Het geluk straalde gewoon van haar af. Toen ik er bij haar uit ging, kon ze mij nog altijd geen antwoord geven, maar liet verrukt mijn overdosis zaad, dat er bij haar natuurlijk gelijk uit begon te lopen, over haar vingers stromen en met de andere hand melkte zij zich verder leeg door zich onder de piercing van het naveltje over de onderbuik te strijken. Het zaad dat op haar andere handje liep likte zij toen van haar vingers af. “Ik heet Leonora met als roepnaam Noortje en jouw sperma smaakt verrukkelijk zeg!” vertrouwde ze mij met een knipoog toe. ”En nu vertel ik jou de waarheid van onze toevallige ontmoeting, die eigenlijk helemaal geen toeval was, maar ik moet tot mijn schande bekennen, door mij opzettelijk is veroorzaakt. Ik begon namelijk alweer te wanhopen dat er ooit iemand in deze vakantieweek op dit stille strandje zou komen. Mijn kleren en mijn bikini liggen achter dat boompje daar en ik ben gelijk met een halve bikini aan het water in gedoken, toen ik jou zag aankomen. Ik kwam hier al enkele dagen om te zonnen en om te zien of ik nog iemand tot een geile wip zou kunnen verleiden. Ik heb me al dagenlang liggen klaarmaken eer het me deze laatste keer dan toch nog eindelijk lukte om een partner te versieren en er is dus uiteindelijk toch nog iemand gekomen, die uit eigen beweging bereid was om “het” met me te doen … Nu ja, ik had in elk geval geluk, vandaag … ”

“Nou zeg, ja, wie van de twee had er vandaag eigenlijk stom geluk?”

Uit mijn dagboek, 8 augustus 2022

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door dick123

Ik ben als een beetje oudere man best gezellig, maar heb daarnaast, ook een groot libido, die niet alleen vol in het leven staat, maar heel potent is, nog lang niet uitgekeken is op naakt, potent is en houdt van mensen, die net als ik nimphomanisch en biseksueel kicken op zowel vrouwen, mannen, echtparen en transgenders, die een eenzelfde doel hebben als ik en ook hun sexappeal niet wensen te verbergen!. Gewoonlijk vermijd ik lui, die seks als beroep hebben, respectloos zijn, bedriegen en geen zier geven om geslachtsziekten en coronavirussen , maar ik omarm mensen, die net als ik reinheid, discretie en voorzichtigheid hoog in het vaandel hebben en die koesteren als de natuur zelf. Ik ben gezegend met een mooie 17cm x 4cm pik in erectie voorzien van voorhuid. Ik ben 1m70, 76 kg en zowel van onderen tot boven volledig geschoren. Ik beoefen als sport, voetbal, zwemmen, skién, fietsen, wandelen en vakantievieren op gangbare places-to-be-nude. Ik rook niet, maar drink wel alcoholisch met mate. Ik ben open-minded en hou als exhibitionist van openbaar naaktlopen. Mijn voorkeuren? Ik hou het meest van oudere ervaren vrouwen, zelfs oma's, waarbij de mate van knap zijn me niets uitmaakt, maar flinke borsten wel een pré zijn. Daarnaast hebben ook 18+ jongens en bischierige mannen mijn respect en voorkeur.

Dit verhaal is 5572 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie