BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

4 dochters deel 14

Na de sollicitaties en het vervolg daarop met Lisette en Karel gaat het leven zijn gangetje. Ik merkte wel dat Karel en Lonneke ook buiten werktijd veel tijd met elkaar doorbrachten. En niet alleen pratend. Ik had ze al eens betrapt op de logeerkamer terwijl Karel haar stevig neukte. Er bloeide blijkbaar iets moois op tussen de twee. Ik had Loesje natuurlijk altijd in mijn bed maar af en toe ook Lia en Liesje. Want die wilden de lul van hun vader echt wel in hun openingen. En, omdat ze allebei zwanger waren was dat meestal op z’n hondjes natuurlijk. Voor mij echt een hemel op aarde.

Slet Leny was zoals al eerder gezegd twee keer in de week gewoon Leny en heel af en toe neukte ik haar ook gewoon omdat ze nog steeds lekker was om te neuken. En de laatste keer vroeg ze me ook om gewoon in haar kut klaar te komen. Ze had de pil niet meer en wilde ook nog een keer zwanger worden. Toen ik klaar was met neuken had ze vuurrode billen en tieten en een kut vol zaad. Ze was helemaal blij.

Maar vandaag kwam Renske op visite. Alleen. Dus dat beloofde wel wat. Maar ik wilde eigenlijk Lisette ook neuken. Dus een trio met die twee was misschien, als Lisette het ook wilde, nog niet zo’n gek idee. Dan kon ze ook zien hoe sletterig Renske was en hoe het ging als ik een slet neukte. Ik vertelde die morgen dat ik haar graag zou neuken vandaag maar dat Renske er ook was. Ze kenden elkaar nog niet en Lisette keek dan ook wel wat bedenkelijk. Ze had met haar vriend afgesproken dat ze gewoon haar gang ging en dat hij dat maar moest accepteren. Ze had nogal wat compromitterende foto’s van hem als haar sub gemaakt. En die dienden als garantie. Maar hij was er niet blij mee eerlijk gezegd. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ze had zelfs het plan om hem een keer als cuck te laten kijken en dan later haar kut uit te laten slobberen door hem. Maar dat wilde ik voorlopig nog niet. Maar op de een of andere manier stond ik blijkbaar voor haar een trapje hoger op de ladder van dominantie.

Renske kwam al vroeg en ze was nog niet binnen of ze kleedde zich al uit. De meiden waren allemaal naar de opleidingen dus alleen slet Leny was er. De zussen keken elkaar even aan en vlogen toen in elkaars armen. Ze hadden elkaar al zo lang niet meer gezien en konden nu mooi even bijpraten. Leny keek een beetje jaloers naar het buikje van Renske en streelde daar even overheen. Ze was intussen al 5 maanden en was dus al best rond. Ook haar tieten die toch al stevig en groot waren groeiden inmiddels nog wat meer. Haar billen en heupen waren ook wat toegenomen en ze was nu echt het prototype van een zwangere milf. Leny bleef maar over de buik van Renske wrijven maar die kwam natuurlijk om geneukt te worden. Dus de vrouwen liepen samen naakt het kantoor binnen. Karel en Lisette waren er ook en waren uiteraard netjes gekleed. En ze schrokken dan ook toen er plotseling een invasie was van deze naakte vrouwen. Maar Karel keek verlekkerd naar allebei en volgens mij stond zijn lul al in de aanvalsstand. Lisette keek even naar mij en vroeg wat er aan de hand was. Ik legde uit dat Renske een zus was van Leny en dat ik haar ook regelmatig neukte. Ze was ook onderdanig. Ik vertelde dat ik dus een trio wilde vandaag als zij ook wilde. Ze keek even en knikte toen een beetje aarzelend. Want zei ze, dat heb ik nog nooit eerder gedaan. Renske liep naar haar toe en ging direct op haar knieën voor haar en zei “Wilt u mij vandaag samen met meester Johan neuken mevrouw”. Lisette keek even en knikte. Deze nieuwe ervaring wilde ze wel.

Intussen stond Karel te kijken naar slet Leny. Ik zei tegen hem dat hij ook maar een uurtje vrij moest nemen en slet Leny neuken. Een slet zoals zij moest hard geneukt worden. Maar wel met condoom. Want ze is vruchtbaar en ik ben de enige die vruchtbare sletjes neukt hier in huis. Hij keek me aan en zei dat hij graag wilde. Dus ik stuurde slet Leny naar de logeerkamer met Karel er achteraan. Toen nam ik Renske en Lisette mee naar de keuken en dronken we eerst even een kopje koffie. We hadden alle tijd dus ik wilde genieten van de twee vrouwen. Renske had haar koffie al snel op en ging op haar knieën voor me zitten. Ze maakte mijn broek open en haalde mijn lul er uit. Ze begon deze direct diep in haar mond te pijpen en binnen de kortste keren was hij keihard. Ik wenkte naar Lisette en zei haar zich uit te kleden. Ik wilde genieten van het zicht op haar prachtige lichaam. Renske kleedde intussen mij verder uit. Ze trok mijn kousen en schoenen uit, trok mijn broek en onderbroek omlaag en mijn overhemd volgde binnen een paar minuten. Intussen keek ik met genoegen naar Lisette die zich langzaam uitkleedde en daarbij niet schroomde om me telkens een blik te geven op haar tieten, haar billen en haar kutje. Ze was een lust voor het oog. Ze kwam naast me zitten en ik begon haar te strelen en te zoenen. We tongden heftig met elkaar en ik zette haar beentjes uit elkaar. Toen gaf ik slet Renske een teken dat ze Lisette moest beffen. Die schoof tussen mijn benen uit en tussen de benen van Lisette. Ze likte snel een keer over de buitenste kutlippen en opende die met haar tong. Lisette kreunde al van deze voor haar onbekende sensatie. Toen zag ik de tong van Renske dieper in de kut van Lisette verdwijnen. En een paar tellen later veerde Lisette op toen haar klit gevonden was. Ik speelde intussen met de tepels van Lisette en trok en draaide daar aan. Af en toe net iets te hard en dan kreunde Lisette wat harder. Maar ze liet het wel allemaal toe.

Ik schoof een beetje op en liet Lisette nu langs mij af omlaag schuiven en bracht haar mond naar mijn lul. Ze nam hem direct in haar mond en begon er overheen te glijden en te pijpen. Ze kon hem best diep hebben maar ik drukte op haar hoofd dat ik haar dieper wilde hebben. Ik wilde hem er helemaal inhebben. En langzaam nam ze hem dieper en met veel kokken kreeg ze hem in haar keel. Ze ademde nu zwaar door haar neus maar bleef wel doorgaan. Haar ogen traanden gewoon en toen kwam ze klaar door het beffen van Renske. Ook ik kwam bijna klaar maar ik wilde in haar kut klaarkomen. Dus nu nog niet. Ik zei dat we nu naar de slaapkamer zouden gaan. Want ik wilde lekker op bed verder. Ik zei tegen Lisette dat ze op haar rug moest gaan liggen en Renske er overheen in 69. Dan konden ze elkaar beffen en zou ik eerst Renske even neuken. Ik had besloten om Renske in har kont te neuken. Dus ik begon met speeksel haar kont te vingeren. Ik gebruikte ook geil uit haar kut om te smeren en toen ik dacht dat het voldoende was zette ik mijn lul voor haar kringspier en drukte hem door die barrière heen naar binnen. Ze was al vaker in haar kont geneukt en ik zat er dan ook al snel helemaal en diep in. Ik begon haar flink te neuken en ze kreunde alles bij elkaar. Tussendoor sloeg ik regelmatig met een hand op haar billen die daardoor al snel vuurrood kleurden. Ze werd intussen flink gelikt door Lisette die op haar beurt door Renske gelikt werd. Allebei kreunden en gromden van de geile gevoelens. Ik voelde ook regelmatig de tong van Lisette over mijn ballen en mijn neukstaaf glijden. Gelukkig kwam Renske als eerste klaar anders had ik dit misschien niet lang volgehouden. En Lisette volgde al snel. Ik zag dat Renske zelfs een beetje squirtend klaar kwam en dat Lisette dat smakkend opdronk. Ik trok me terug uit het poepgat van Renske en liet haar vervolgens op haar rug gaan liggen. We draaiden de rollen om en nu kwam Lisette boven te liggen. Maar niet voordat ik haar mijn lul even liet schoonpijpen. Ze keek even maar deed toen gewillig haar mond over mijn lul heen. Ze likte en maakte hem helemaal schoon. Ik duwde hem expres nog even diep in haar keel en ze bleef me gewoon aankijken terwijl de tranen nu over haar wangen liepen.

Toen ging Lisette doggy zitten en begonnen de vrouwen elkaar te likken. Ik wilde Lisette ook even in haar kontje neuken en begon haar dan ook voor te bereiden. Mijn lul was nog helemaal slijmerig van haar keeltje en ik spuugde een beetje op haar poepgat. Ik drukte er een paar vingers in en ze drukte gewoon terug, Dat betekende voor mij dat ze er best zin in had nu. Ik wachtte dan ook niet langer en drukte mijn lul door haar kringspier. Ze kreunde wel van de pijn maar drukte gewoon terug. En ik schoot er dan ook snel doorheen zodat ik haar diep in haar kont kon neuken. Ze was nog steeds heel krap en ik moest dan ook uitkijken dat ik haar niet te lang zou neuken en klaarkomen. Ik tikte haar nu ook op haar billen om en om. En langzaam kleurden ook haar billen rood. Ze protesteerde helemaal niet en ik begon dus langzamerhand steeds iets harder te slaan en nu met de vlakke hand. Ze kreunde en gromde maar trok helemaal niet terug. Ik ging nu met een hand naar haar rechtertiet en kneep eens flink in haar tepel. Nu gilde ze even maar ook nu liet ze alles gewoon toe. Ze was zelf veel onderdaniger dan ze gedacht had. En intussen werd ze ijverig gelikt door Renske. Beide vrouwen begonnen al weer op temperatuur te komen en ik wisselde nu haar kont voor haar kutje. Want ik wilde het kutje van Lisette volspuiten. En omdat we nu al een hele tijd bezig waren wilde ik ook niet te lang meer wachten. Ik neukte haar nu als een drilboor met harde slagen en zo diep mogelijk. En het kon dan ook niet lang duren dat ik zou klaarkomen. Ik wachtte nog op het moment dat Renske en Lisette klaar zouden komen. En dat duurde niet lang. Ze lagen echt te kronkelen en te kreunen en ineens begon Lisette gewoon te bokken onder me. Ze kwam klaar en ook bij haar zag ik nu een golf squirtsap uit haar kutje spuiten. En dat was het moment dat ik begon te spuiten. Minstens 5 stralen spoot ik diep in haar kut. Ik duwde zo diep mogelijk door en volgens mij zat ik met mijn eikel in haar baarmoeder te spuiten. Zo diep zat ik in haar.

Intussen was Karel samen met slet Leny naar de logeerkamer gegaan. Ze wilde lekker geneukt worden en vond het eigenlijk niet fijn dat het met condoom moest. Maar dat kon ze omzeilen door zich in haar kont te laten neuken. En dat wilde Karel ook wel. Dus ze pijpte hem even lekker diep zodat zijn lul helemaal onder het keelslijm zat. Toen ging ze doggy en zei tegen hem dat hij nergens naar moest kijken maar hem gewoon er in moest rammen. Dus hij ging in positie en stootte hem helemaal tot aan de wortel in haar al sinds lange tijd ruime poepgat. Hij zat dan ook helemaal tot aan zijn ballen er in. Toen begon hij te stoten. Heel hard en diep. Dit had hij nog niet vaak gedaan en hij genoot er van. En omdat hij wist dat ze onderdanig was tikte hij met zijn vingers op haar billen. En prompt kwam het “harder, veel harder, sla me helemaal rood”. Dus de volgende klap die hij gaf was met open hand en zo hard als hij kon. Ze gilde het uit “jaaaaaah, harder harder”. Dus hij sloeg haar nu om en om haar billen vuurrood. Ze zou beslist moeilijk zitten de komende tijd dacht hij. Maar intussen was door dit alles zijn zaad al aan het borrelen in zijn lul. En voor hij er erg in had begon hij haar darmen vol te spuiten. En geen klein beetje ook. En daardoor kwam ook slet Leny tot een explosie. Ze kwam klaar en bleef maar trillen en hij moest haar blijven slaan tot ze echt helemaal klaar was. Hij haalde zijn lul er uit en hij zag dat hij vol poeprestjes zat. Maar Leny draaide zich om en nam hem gewoon in haar mond. Ze likte en pijpte hem gewoon weer schoon en ook hard.

Toen rolde ze Karel op zijn rug en nam een condoom. Dat deed ze om zijn lul en toen spietste ze zich op zijn harde staander. Ze begon te wippen op hem en hing een beetje voorover. Ze zei “sla mijn tieten en trek aan mijn tepels. Hard”. Dus hij begon zich uit te leven terwijl zij alles op alles zette om hem weer te laten spuiten. Hij sloeg nu echt hard en gemeen op haar tieten. Er zaten al grote striemen op en tussendoor trok hij aan haar tepels zodat haar tieten wel peren leken. En hij kneep ook hard in haar tepels. Ze genoot er van en kwam al snel gierend klaar op zijn lul. Maar hij moest doorgaan met slaan en haar tepels folteren. En ze bleef maar wippen op zijn lul. Door deze nieuwe ervaring voor hem kwam hij ook weer snel klaar en spoot zijn hele condoom vol. Leny viel nu over hem heem en ze begonnen te tongen met elkaar. Toen ze merkte dat hij echt verslapte ging ze van hem af. Ze deed het condoom af en liet de inhoud in haar mond stromen. En vervolgens begon ze hem na te pijpen om alle geil van hun beiden er af te likken en schoon te maken. Daarna gingen ze samen nog ff lekker douchen.

Intussen zat ik nog even lekker diep in Lisette en toen rolden we samen van Renske af. Mijn lul bleef nog redelijk hard in haar heerlijke kutje zitten en ik voelde dat zij dit ook wilde. Renske lag nu op haar rug en likte zachtjes de druppels die uit het kutje van Lisette liepen weg. De bokte daardoor nog een beetje na maar kwam steeds meer tot rust in mijn armen terwijl mijn lul nog steeds in haar zat. Maar langzaam moesten we toch weer verder. Renske ging als eerste in de douche en Lisette en ik bleven nog even in elkaars armen liggen. Ik zoende haar en toen verzuchtte ik “Ik zou willen dat we dit samen altijd konden doen”. Ze keek me aan en begon een beetje te huilen. Toen ik haar aankeek zei ze dat dat niet kon omdat ze een vriend had. Maar zei ze “Volgens mij hou ik van jou”. Toen begon ik te lachen en zei dat die kleine dondersteen Loesje het dus toch goed gezien had. Ik vertelde wat ze gezegd had en dat ze me niet in de weg wilde staan als ik met Lisette verder wilde. Lisette keek me en aan ik zei ”ik hou ook van jou schat”. Toen begon ze nog harder te huilen en kroop helemaal tegen me aan. Ik vroeg haar of ze haar vriend niet wilde dumpen en mij verder gaan in het leven? Ze kroop nog steviger tegen me aan en zei “Niets liever dan dat lieve Johan”. En toen begonnen bij mij de tranen van geluk te stromen. Ik zei dat ik de anderen dit zo snel mogelijk zou vertellen. En toen zei ze tegen me “Maar Johan, je mag gewoon doorgaan met de levenswijze die je hebt. Ik wil daar ook in meedoen”. Ik vroeg haar of ze dan bij mij in wilde trekken? Maar zei ik, je hebt naast mij ook altijd Loesje in ons bed. Daar keek ze niet eens van op. Want zei ze, dan heb je dus je eigen privé harem in je bed. En ik vind het intussen best fijn om gelikt te worden en een trio te hebben.

Later die middag toen Leny alle meiden had opgehaald vertelde ik dat Lisette en ik voortaan een paar zouden vormen. Loesje keek even sip maar ik zei dat haar plekje bij mij bleef. Iedereen was blij met deze oplossing. En toen kwam Lonneke dat ze met Karel verder wilde. Ze vroeg of die hier ook mocht komen wonen. En zei ze tegen slet Leny en de anderen “Ik vind het ook echt niet erg als hij een iemand van jullie neukt hoor”. We gaan gewoon door maar dan ook als paar.

Zo waren we weer een stapje verder met onze familie. En wat er verder nog komt zien we volgende keer weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 6646 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie