BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu overkwam?

Samen met de vrouw woon ik in een appartementsblok sinds een aantal jaren. Ik ben zo een beetje de conciërge van de blok en ken de meeste mensen bij naam en sla ook regelmatig een praatje met hen. De leeftijd schommelt meestal tussen de 50 en 80 jaar. Slechts een paar jongere mensen wonen in de blok en sinds kort ook een jongedame van een jaar of 30. Wij hebben nog geen kennis kunnen maken omdat zij in het onderwijs staat en dus meestal niet thuis is.
Vandaag moest ik alle bewoners verwittigen dat er morgen onderhoudswerken zouden gebeuren aan het gebouw en zij dus niet moesten schrikken als er de volgende dag een werkman op het terras zou staan of waar dan ook. De meeste mensen waren thuis alleen de nieuwe jongedame was er niet. Geen probleem ik zou vanavond nog wel even langs gaan. Toen ik rond een uur of acht op het terras stond zag ik dat er licht brandde in haar appartement dus ging in ik nu maar aanbellen.

Na het aanbellen hoorde ik iemand naar de deur toe komen en ging werd de deur langzaam geopend. Ik zag enkel haar gezicht en nou dat was een leuk gezichtje met vriendelijke ogen en een mooie glimlach. Voor ik iets kon zeggen hoorde ik “Je bent vroeg? Normaal was er pas afgesproken tegen 20u30? Maar kom binnen.” Zij deed de deur verder open en liet mij binnen komen. Achter mij werd de deur gesloten en liep de jongedame voor mij in de hal. Wat ik daar zag bezorgde mij onmiddellijk een stijve. Zij liep in een doorzichtig babydol verdorie. Mooie jongedame een beetje mollig maar zeker niet dik en een wiebelkontje. Lekker om in te knijpen. Ik wilde mij voorstellen maar zij was weer sneller. “Nou ik moet zeggen dat het bureau eindelijk mijn wensen aan het vervullen is. Ik vraag al een paar maanden naar een oudere heer en eindelijk sturen zij mij iemand die er inderdaad ouder uitziet. Hoe oud ben je?” Ik antwoordde naar waarheid dat ik 66 ben.

“Mmmm heerlijk dat is de leeftijd die op mijn verlanglijstje stond”. Ik stond aan de grond genageld wat overkwam mij hier. “Ik ben Steffie” stelde zij zich voor. “Hoi ik ben Juul” antwoordde ik. “Heeft het bureau mijn wensen uitgelegd?” vroeg Steffie. Toen ik niet onmiddellijk antwoordde begon zij zelf : “ik wil gewoon seks met je, je mag mij beffen, neuken zowel vaginaal als anaal, ik wil je gerust pijpen maar alles gewoon en geen kinky zaken voor de rest.” Ik stond met mijn mond vol tanden en wist niet hoe te reageren. Steffie zag mijn verwarring en kwam naar mij toe. Zij stond vlak bij mij en kuste mij op de mond, van verbazing ging mijn mond open en voor ik het wist stond Steffie mij te tongen. Dat was lekker en mijn jongeheer begon zich te roeren. Ik kuste haar terug en trok haar tegen mij aan. Zij ging een beetje achteruit en pakte mijn lul door mijn broek heen en begon hem te kneden. “Mmmm en ook nog lekker groot gereedschap “ hoorde ik Steffie kreunen “mmm geil maak je me met die stijve.”

Zij kwam terug korter bij mij staan en wij begonnen terug te tongen, intussen had ik mijn handen op haar lekkere bolle kont gelegd en trok haar dichter tegen mij aan. Zij begon met haar heuvel tegen mijn stijve lul te rijden en kreunde in mijn mond. Wat een geile meid was dit zeg. Zij ging een paar stappen achteruit en trok mij mee. Toen zij tegen de tafel stond ging zij hierop zitten en trok mij tussen haar benen tot mijn stijve lul tegen haar venusheuvel aanschuurde. Zij leunde achteruit en ik kon haar op die manier lekker droog neuken. Haar geile sappen maakten ondertussen wel mijn broek kletsnat. Terwijl wij elkaar zo aan het droog neuken waren pakte ik haar lekkere borsten beet en begon die te kneden. Niet zo heel groot die borsten maar wel heel gevoelig en met grote donkere tepels bekroond. Zij kreunde alsmaar harder. Zij kwam een beetje vooruit en fluisterde in mijn oor “kom gebruik je tong, lik mijn kutje, toe lik mijn kutje geile beer”. Ik ging op mijn knieën zitten en keek recht ik haar natte gleuf, die stond helemaal open en je zag het rozige vlees tussen haar schaamlippen. Zoals de meeste dames die iets voller zijn had zij een mooi bol heuveltje en dat was mooi zichtbaar omdat zij haar poes had kaal geschoren. Wat zag dat er geil uit! Ik ging richting haar kut en blies zachtjes lucht over haar poesje. Dat vond zij blijkbaar wel lekker want zij gaf een gil.

Ik stak mijn tong uit en begon haar lies te likken rond haar schaamlippen, zonder haar gleuf te raken. Uit ervaring weet ik dat de vrouwen dat geil en opwindend vinden. Zij gromde “ ga door, ga door ja lik mijn natte pruim”. Ik bleef haar teasen met mijn tong en ging dan langzaam naar de onderkant van haar natte gleuf en liet mijn tong langzaam tussen haar lippen naar boven glijden. Heel zachtjes zonder druk en gewoon de top van mijn tong tegen haar lippen. Toen ik boven aan haar sappige malse gleuf was drukte zij haar heuvel iets naar boven zodat de tip van mijn tong lichtjes teen haar clitje kwam. Hierop liet zij een dierlijke grom horen en bewoog haar clitje over de top van mijn tong. “Hggghhh Hggghhh “gromde Steffie “ en probeerde mijn tong harder tegen haar clitje te drukken maar ik hield de lichte aanraking aan. “Oooooh geile bastaard geef mij die tong, lik mijn clit, steek je tong diep in mijn gleuf…” gromde Steffie. Zij kwam een beetje vooruit hangen en pakte mijn hoofd beet en drukte mijn mond keihard in haar natte sappige kut. ‘Likken, Liiiiiiikkkkkkeeeen” kreunde zij. Ik kreeg haar kut vol tegen mijn mond en het sap droop langs mijn kin naar beneden. Ondertussen stak ik ook een vinger in haar sappige kut, al snel gevolgd door een tweede vinger. Ik likte haar harde knobbeltje en beet er lichtjes in. Steffie kreunde dat het een waar genot was, zij hijgde zwaar kreunde “lekkkkkkkkeeer, ga door, ga doooooooor..”. Ik kromde mijn vingers een beetje om haar G-spot te raken en wreef over haar ruwe plekje binnen in haar kut. Het kreunen werd meer een dierlijke grom en plots spoot het geil uit haar kut recht mijn mond in en tegen mijn gezicht aan. In een langgerekte kreun kwam Steffiie klaar en bleef maar schokken tegen mijn tong aan. Toen zij uitgeschokt was en rustig haar kontje op de tafel liet zakken trok ik mijn mond van haar kut en ook mijn vingers plopten uit haar zeiknatte kut. Op de tafel lag een ruime plas geil en haar heuvel was ook helemaal nat van de sappen.

Zij keek mij aan met een gelukzalige glimlach op haar lippen en fluisterde “waaauuw man dat was klaarkomen, dat had ik nodig, een echte tong en geen plastic om mij klaar te maken”. “En dan moet de hoofdschotel en het nagerecht nog komen” antwoordde ik. Zij keek geil naar naar de grote bobbel in mijn broek en kwam van de tafel af, ging voor mij staan en maakte mijn broek los. Zij ging met haar hand in mijn boxer en nam mijn stijve beet. Lichtjes ging zij op en neer en kneep in de kop van mijn lul. Heerlijk deed zij dat, ik werd zo mogelijk nog stijver. Terwijl wij zo bezig waren ging de bel van haar voordeur. Zij reageerde niet en bleef mij aftrekken. Nogmaals werd er aangebeld en deze keer lang en indringend. Steffie liet mijn lul los en ging richting de deur en verdween uit mijn zicht. Een minuut later hoorde ik haar roepen “Juul kom eens hier”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15913 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Wat me nu overkwam?”

Plaats een reactie