BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Astrid, slavin voor een avond

“Ze is wel heel slank hè, echt lekker skinny.” Mam stond helemaal bloot geblinddoekt midden in de kelder. Haar handen bij elkaar gebonden en boven haar hoofd gehesen. Ze moest echt op haar tenen staan. Monique liep om haar heen, wreef wat over haar lijf en pakte haar vel tussen duim en wijsvinger. “Ze heeft ook wel een beetje een slappere huid op haar leeftijd. Ik neem aan dat haar tieten vroeger ook wel wat voller waren als nu.” Net als in haar huid kneep ze haar vingers op de tepels en trok de lege hangende tieten van mam vooruit. “Ik denk dat we daar wel wat mee kunnen. Pak die stang eens die daar ligt.” Ik pakte de spreidstang en gespte de boeien om haar enkels. Mam hing nu wijdbeens aan het plafond, bijna vrij van de vloer. Ze kreunde zachtjes. Monique had haar hand tussen haar benen gestoken en trok een voor een aan haar schaamlippen. “Dus jij wil ook wel eens meemaken wat je dochter je heeft verteld hoer.”

De toon was gezet en nu ze daar hing kon ze niet meer terug. Terwijl ze een gag om mams hoofd gespte en de bal in haar mond drukte vroeg ze me om het tafeltje er bij te rollen. “Zullen we dan maar beginnen?” Op het tafeltje stond een grote bak met wasknijpers. Net iets groter als normaal. Mo pakte een van haar tieten en begon er knijpers op te zetten. 5 op en rond haar tepel en nog een stuk of wat in het weke vlees van haar tiet. Ik mocht haar assisteren en deed hetzelfde op de ander tiet. Ik hoorde mam door de gag kreunen. Een beetje medelijden had ik wel met haar maar ze had het zelf gewild. Toen de rest van haar lijf. Een hele rij knijpers sierde haar lijf, van haar tieten naar onderen. Op haar buik, schaamlippen, binnenkant van haar benen tot bijna haar enkels toe. Ik was echt benieuwd wat de volgende stap zou zijn. Nadat ze eerst nog even tegen de knijpers op haar tieten had staan tikken, iets wat best wel zeer moest doen, trok ze de knijpers in een ruk van beide tepels. Mam hing verschrikkelijk te kermen. Ik weet zelf hoe dat aanvoelt. De pijn in je tepels schiet door je hele lijf. Mam hing nu echt te spartelen. Mo had nu twee klemmen in haar hand met daaraan een lang dun touwtje. De klemmen werden weer op de tepels gezet. Ieder aan een kant regen we nu het touw van boven naar onderen in de knijpers. Ik had alleen donkerbruin vermoeden wat er zou gaan komen. Nog steeds volgde ik haar voorbeeld, ook toen ze aan het touwtje begon te trekken. De eerste knijpers op haar kuit schoten er vanaf. “Nu in een keer schat, zo veel mogelijk knijpers.” Ik trok het touwtje strak, deed een stap achteruit, rukte aan het touw en zag de knijpers de een na de ander op de grond vallen. Door de gag hoorde ik mam nu echt gillen. Ook de knijpers op haar schaamlippen waren er met kracht vanaf getrokken. Alleen de knijpers op haar tieten en de klemmen op haar tepels zat nog vast. Mo haalde ze er af en masseerde haar tieten, die wel heel gevoelig moesten zijn aan het kreunen te horen.

Hoe het allemaal zo was gekomen vraag je je misschien af. Wel, zelf ben ik door Mo regelmatig onder handen genomen als haar slavinnetje. En ook mijn dochter is een paar keer mee geweest. Die ervaring heb ik ooit al eens aan mam verteld. Ze was zo nieuwsgierig geworden en had gezegd dat ze het ook wel eens een keer wilde meemaken, maar alleen als ik er ook bij zou zijn. Ze was al eens met me naar de seksclub geweest, maar de kelder had ze nooit gezien. Nu dus wel. Nog steeds hing ze aan het plafond, maar nu zonder knijpers en klemmen. Ze mocht even bijkomen. Een slavinnetje was ik zelf al eens geweest, maar de rol van een meesteres had ik nog nooit vervuld. Op de een of andere manier was ik er wel geil geworden en stond, kijkend naar het naakte lichaam van mam, een beetje te vrijen met Mo. Na ons klein vrijerijtje pakte Mo een lang koord, hing het om mams nek en begon het om haar tieten te wikkelen. Vijf minuten later waren haar hangende tieten omgetoverd tot een paar strakke bolletjes. Het moest wel erg strak zitten want ik zag dat ze wat begonnen te verkleuren en donkerder werden. Ik mocht de stang tussen haar benen nu verwijderen en Mo liet haar armen zakken. Die bond ze met een tweede koord op haar rug en maakte er een soort touwharnas van. Zo moest ze meelopen naar een tafel en er voorover op gaan liggen.

Mo zette haar benen iets uit elkaar en wreef wat glijmiddel op haar sterretje. “Doe jij het schat of moet ik het doen?” Ze gaf me een stalen plug met een draad er aan. Ik had haar anus nog nooit aangeraakt maar was inmiddels zo in mijn rol en duwde voorzichtig de plug tussen haar billen. Hij was best fors en het duurde even voor het breedste deel haar kontje had opgerekt en ik hem naar binnen kon drukken. Ze kreunde verschrikkelijk. Ik had hem al zien staan, een Sybian boven op een zwarte kist, waardoor hij wat hoger stond. Opnieuw namen we haar mee en samen zetten we haar op de dildo die in haar kut naar binnen schoof. Haar voeten raakten nog net de vloer. Maar niet voor lang. Mo pakte haar bij haar enkel en zette die vast in de leren boei aan de kist, zo ook haar andere been. Ze zat nu met haar hele gewicht op de kunstpik. Het apparaat stond nog niet aan maar ik zag dat ze het er nu al moeilijk mee had. Een grote dildo diep in haar kut en een plug in haar kontgat die nog steviger in werd geduwd nu ze zat. Maar als ze dacht dat ze er nu was had ze het echt mis.

Mams tieten waren nu bijna paars geworden. Monique had een paar tepelzuigers in haar handen. Allebei zetten we er een op haar strakke tiet en begonnen te draaien. Bij iedere slag die ik met de knop maakte zag ik de tepel verder in het kokertje zwellen. Mam had de gag niet meer in haar mond en zat nu echt te gillen. Mo had de Sybian inmiddels aan gezet en de staaf trilde nu in haar kutgeil lekkende gleuf. Haar tepels waren enorm geworden toen we de zuigers er af haalde. Opnieuw zette Mo er twee klemmen met gewichten op die, net als de anaalplug, ook aan de regelaar werden verbonden. Doordat ze echt op de Syban hing en haar armen vast waren gebonden kon ze geen kant op. Mo gaf me de regelaar. “Aan jou de eer schat!” Hoewel ze heel wat te doorstaan had, had mam het stopwoord nog steeds niet gezegd. Ook niet toen in aan de regelknop draaide en de eerste pulsen door haar anus en tieten schoten. Ze zat echt te schreeuwen nu. De Sybian stond op de hoogste stand. Zou ze het nog lang uithouden zo? “Aaaahhhh… stelletje… Aaahhhhh…. kuthoeren…. Aaaaahhhh!” schreeuwde ze. Maar zo hoor je een meesteres niet te noemen. Ik voerde de intensiteit nog wat op en stuurde opnieuw de pulsen door haar lijf. Nu was het weer “Aaaahhhh… gotver…. Aaaahhh.” Ze zat te schokken op de neukmachine en had een orgasme zoals ik nog nooit had meegemaakt. Nog even liet Mo het apparaat door ratelen voor ze hem uitzette. De zweetdruppels parelden over haar hele naakte lichaam toen we haar losmaakten en van de neukmachine afhaalden. Samen legden we haar op een tafel nadat Mo haar armen had losgemaakt. Terwijl ik het koord om haar tieten voorzichtig losmaakte plaagde Mo haar nog wat verder. Met een electro stimulator raakte ze steeds haar huid aan. Ik hoorde de vonkjes van het apparaat op haar lijf knetteren. Bij iedere schok die ze voelde lag ze bijna spastisch te spartelen. Helemaal toen Mo de stimulator op haar clitoris zetten. Ik moest haar stevig vasthouden, anders zou ze van de tafel zijn gerold. Maar zowel Mo als ik vonden het nog niet genoeg.

Opnieuw bond Mo haar armen vast aan de tafel. Met twee touwen die om haar enkels waren vastgemaakt trok ze haar benen omhoog en ver uit elkaar. Een touw strak om haar middel en een om haar nek maakten het gaar nu onmogelijk om nog te bewegen. Allebei stonden we tussen haar benen en hadden zicht op haar gezwollen en rood geneukte flamoes. “Trek die schaamlippen van die hoer eens uit elkaar schat.” Ik deed wat Mo me vroeg en trok ze ver uit elkaar. Haar neukgat stond nog steeds open van de dildo die er al die tijd had in gezeten. Mo kwam weer aan met een zuiger en zette hem op mams klit. Deze had wat meer zuigkracht en ik zag de clitoris na een tellen later flink opgepompt in het glazen buisje zitten. Vervolgens zette ze weer twee klemmen op haar schaamlippen en zette die vast aan twee riempjes. Haar kut lag weer helemaal open. Mams klit leek wel een klein piemeltje toen ze de zuiger er van af trok. Ze reageerde ook onmiddellijk toen Mo hem tussen wijsvinger en duim kneep. En helemaal toen ze er, zonder waarschuwing, een naald in een keer doorheen stak. Ze lag te krijsen als een speenvarken.

Ik stond bij mams hoofd en werd er op de een of andere manier verschrikkelijk geil van en stond verwoed mijn eigen kut en klit te vingeren. En mam begon nog heviger te spartelen en te kermen toen Mo een dildo in haar kut naar binnen stak en haar gepiercete clitoris met een stimulator bewerkte. Het duurde maar even voor ze schokkend op de tafel klaar kwam. Ik hield het zelf nu ook niet meer. Met knikkende knieën en trillend op mijn benen spoot ik de ene straal na de andere van mijn kutsap over haar gezicht en lichaam. Het was genoeg geweest. Mo bevrijde mam en als afsluiting van haar slavinnenavond gaf ze haar nog een massage om haar wat te laten ontspannen. “Zullen we zo boven in de club nog even kijken of er nog wat te neuken valt mam?” vroeg ik lachend toen ze weer was bijgekomen. Ze bedankte er voor, ze had vanavond wel genoeg gehad. Ik had er zelf wel behoefte aan maar ben maar bij haar gebleven. Samen met Mo hebben we tot in de kleine uurtjes aan de bar zitten pimpelen voor ik haar in de auto hees en naar huis bracht. In de auto vroeg ik waarom ze het stopwoord niet had gebruikt toen het te heftig werd. Haar antwoord: “Jullie zijn wel een paar kutmeiden maar ik heb er gewoon van genoten. Het deed wel zeer af en toe maar dat heb ik op de koop toe genomen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9331 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Astrid, slavin voor een avond”

Plaats een reactie