BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wel bedoeld

Dit is een vervolg op het verhaal “Onbedoeld “.

Ik raad je aan om dit eerst te lezen om te weten te komen wie wij zijn en hoe we samen in bed waren beland.

Ik lag lekker verzadigd en loom tegen Lotte aan. Zij met haar hoofd op mijn schouder. Ondertussen streelden we elkaar over ons hele lichaam, over onze armen, over onze heupen, zij over mijn tietjes en ik over haar volle borsten. Zo lagen we een hele tijd zonder te spreken, bang om de betovering te verbreken.
Tot ik begon met de vraag: “Lieverd. Hoe gaan we nu verder? Lotte zei: “Lieve schat. Ik weet het niet. Ergens ben ik boos op mezelf. Dat ik me zo heb laten gaan. Ik had altijd een aversie tegen mensen die vreemd gingen. En kijk mij nu eens. Ik heb met je geneukt. En het was niet eens jouw schuld. Ik ben de aanstichter”.
Ik zei: “Lieverd. Ik ben blij dat je ermee bent begonnen. Je bent mijn hartsvriendin en meer dan dat. Ik ben al jaren heimelijk verliefd op jou, maar ik durfde het jou niet te vertellen, omdat ik bang was om onze vriendschap kapot te maken “.

Lotte zei: “Lieve schat. Bij mij was het net zo, maar ik hou ook van mijn man en wil hem geen pijn doen. Ik ga hem wel opbiechten wat er is gebeurd en ik hoop dat hij het begrijpt. Ik ga hem ook niet verlaten, maar ik wil jou ook houden. Ik hou al heel lang van je. Nu het is gebeurd, wil ik er dit weekend zo lang mogelijk van genieten. Daarna zien we wel verder. Hoe mijn man ook reageert. Ik blijf toch je vriendin.”.
“Hoe kwam je er nu ineens zo bij om me zo te verleiden?”, vroeg ik. “Nou heel gewoon. Toen ik vanmorgen wakker werd, lagen we lepeltje lepeltje. Jij met je arm om me heen en ik voelde een keiharde lul tegen mijn kont. Dat heeft mijn man ook vaak en eerlijk gezegd was ik vergeten dat ik met jou in bed lag. Normaal gesproken lig ik hem dan wat op te geilen en dat eindigt dan steevast in een lekkere neukpartij. Zo begon ik nu ook en ik werd vreselijk geil. Langzamerhand begon ik me echter te realiseren dat ik met jou in bed lag, maar toen was ik al te geil om nog te stoppen. Bovendien sliep jij nog en besloot ik om stiekem door te gaan. Ik voelde jouw harde pik in mijn bilnaad en mijn kutje werd kletsnat. Ik begon mezelf te verwennen en toen jij mijn borst ging verwennen (al dan niet slapend) was ik niet meer te houden. Ik hoopte dat je nog sliep zodat ik je niets hoefde uit te leggen. Ik besloot mijn string uit te doen en te proberen om je lul in mijn kutje te krijgen. Ik moest gewoon gevuld worden en klaarkomen. Toen begon je mij te neuken en toen begreep ik dat je ook wakker was geworden. Ik hoorde dat jij het net zo graag wilde als ik. Mijn hart juichte en toen was ik zo blij dat ik ermee was begonnen. Dat ik niet hoefde te vrezen dat ik onze vriendschap hiermee kapot zou maken”.

“Lieverd “, zei ik, “wat ben ik blij dat het is gebeurd en dat we ons allebei hebben kunnen uitspreken. Nu hoeven we niets meer achter te houden. Je wilt niet weten hoe vaak ik op het punt heb gestaan om jou mijn liefde te verklaren, maar dan was ik bang om afgewezen te worden en jou te verliezen. Dan had ik je liever zonder dat in mijn nabijheid “.
“Kom”, zei Lotte, “nu we ons hebben uitgesproken, vind ik dat we het nog wel eens dunnetjes over kunnen doen “.
Ik voelde haar lippen op de mijne. Ik kuste haar hartstochtelijk terug. Onze tongen draaiden om elkaar heen en in en uit onze mond. We strelen elkaars lichaam, over onze borsten, over onze buik, jij over mijn pik, die al weer knetterhard was en ik over je kutje, die al weer zeiknat was.

Lotte begon over mijn borsten te zoenen. Ze likte aan mijn tepels en zoog eraan. Ze daalde vervolgens langzaam af naar mijn buik, likte mijn navel, waar de top van mijn penis aan toe kwam. Mijn pik is niet dik, maar wel lang. Ze likte daarna over mijn eikel, deed met haar hand mijn voorhuid naar beneden en trok mij af terwijl ze aan mijn eikel bleef likken. Toen nam ze de top van mijn pik in haar mond en ik kon het niet nalaten om diep te zuchten. Zo heerlijk en nog wel door mijn liefste vriendin.
Ik laat mijn hand op je hoofd rusten. Je ziet het als aanmoediging en begint langzaam iets harder te pijpen. Dit ontlokt weer een diepe kreun bij mij. Je gaat op je knieën zitten en concentreert je volledig aan het pijpen van mijn pik. Met mijn vrije hand schuif ik over je rug. Zoals je nu zit, kan ik nog net bij je billen. Ik streel ze. Laat mijn vingers door je bilnaad glijden. Met de toppen van mijn vingers beroer ik de onderkant van je schaamlippen en voel dat ze al weer vochtig zijn. Mijn vingertoppen glijden tussen je lippen door. Rustig blijf je me al die tijd pijpen.

Ik draai mijn lichaam naar je toe en met mijn vingers blijf ik tussen je schaamlippen glijden. Je draait je lichaam zo zodat ik eronder door kan en we in de welbekende 69 houding komen te liggen. Met het puntje van mijn tong raak ik je kutje en zet hem tegen je klit. Je trilt van genot. Lotte begint me nu met lange halen te pijpen en duwt je klit op mijn tong. Als je weer omlaag glijdt, duw je je kont naar achteren. Zo wrijf je je kut over mijn gezicht. Je warme kut tegen mijn neus, mijn tong op je klit. Ondertussen blijf ik je spleetje likken. Ik proef je sappen en vindt het heerlijk. Ik wil niets liever dan dit de hele dag doen. Je kutje uit likken en je een orgasme bezorgen. Terwijl je me blijft pijpen, laat je je borsten over mijn buik schuiven. Bij iedere beweging schuiven je harde tepels over mijn huid. Je wrijft steeds harder je kut tegen mijn mond. Ik neem je borsten in mijn handen en kneedt dat heerlijke zachte vlees. Ik voel je tepels in mijn handpalmen drukken. Ik knijp er zachtjes in. Terwijl ik dat doe schiet mijn pik even uit je mond en hap je even naar adem. Dan voel ik je mond weer om mijn pik sluiten. Je handen strelen de langs achterkant van mijn bovenbenen, verder omhoog en pakken mijn billen stevig vast. Je trekt ze uit elkaar. Ik doe hetzelfde bij jou. Ik zie van dichtbij je billen en trek ze uit elkaar.

Geil als we zijn glijden we naar elkaars ster en zetten onze vingers ertegen. Ik voel hoe je met jouw vingertop druk zet en langzaam bij mij binnendringt. Verrast door jouw actie besluit ik hetzelfde bij jou te doen en te kijken hoever ik zou kunnen gaan. Ik had nooit geheimen voor je gehad en je wel eens verteld dat ik in mijn relaties met mannen meerdere keren in mijn kontje was geneukt en dat ik dat altijd heerlijk had gevonden. Jij had er meestal een vies gezicht bij getrokken en ggezegd dat je je niet kon voorstellen om door jouw man in je kontje geneukt zou worden. Dat vond je vies en dat moest wel ontzettend pijn doen. Hoezeer ik het ook ophemelde, jij zou zoiets noooiiit bij je laten doen. We spraken er daarna ook niet meer over. Ik maakte mijn vinger nog eens nat met speeksel en bleef over je anus rond draaien en zo nu en dan er even tegen aan. Dan voel ik hoe jouw sterretje zich langzaam opent onder de druk van mijn vinger. Ik begin je kontje te vingeren. Daarbij gleed mijn vinger steeds dieper en dieper tot hij er helemaal in zat. Het ritme wordt heftiger. Je stoot je kont tegen mijn vinger en zo neuk ik je kontje met mijn vinger. Ik hoor je zuchten en kreunen. Kennelijk vind je anaal toch niet zo vies en pijnlijk?

Je trekt mijn billen nog verder uit elkaar en ik voel hoe jij je vinger in en uit me begint te duwen. Ik hoor hoe je steeds meer naar adem snuift. Steeds heftiger wrijf je je kut over mijn mond. De vingers van mijn andere hand glijden je natte kut in. Eerst eentje, dan twee en tenslotte drie. Je sopt helemaal. Ik haal de vingers uit je kutje en wrijf ze over en door je sterretje. Ik merk dat twee vingers er nu gemakkelijk hun weg vinden. Ik breng je angzaam naar een hoogtepunt. Twee vingers in je kontje en drie in je kutje. Je gooit alle remmen los en gromt van genot. Ik heb nooit geweten dat je zo geil kon worden. Van wat ik van jouw sexleven heb vernomen, was het weinig spannend en nogal tam, maar nu je gooi je al je ziel en zaligheid in de strijd. Een zacht jankend geluid klinkt door je gehijg en gekreun heen. Jouw kut blijft heen en weer gaan, mijn vingers blijven je twee gaatjes teisteren. Je richt je verder op en pakt je eigen tieten vast. Knijpt er hard in. Nog sneller, nog harder. En dan voel ik je verstarren. Je lichaam begint te schokken en ik voel hoe je kutvocht over mijn mond stroomt.

Je lichaam siddert terwijl het orgasme er door heen raast. Seconden lang golft het zo door je heen, totdat ik je weer voel ontspannen. Je tilt je kut van mijn mond, gooit het dekbed opzij en draait je om. Je kijkt me aan met een geile blik die ik nog nooit bij je heb gezien. Je pakt mijn hoofd beet en pakt me vol op de mond. Je zegt: “Jezus wat was dat geil en lekker. Nu ben jij aan de beurt, want ik heb je pik een beetje verwaarloosd op het laatst.”

Je gaat op mijn buik zitten en schuift langzaam je naar beneden en omhoog. Met haar hand pakt ze mijn pik beet, zet hem overeind en dan voel ik hem tegen je kleine gaatje rusten. Je kijkt me aan en zegt: “Nooit gedacht dat ik dit ooit nog eens zou proberen.” Ik voel hoe je jezelf op mijn pik duwt en hoe je gaatje zich langzaam opent. Nu zit mijn eikel in je en ik voel je kringspier erom heen knijpen. Wat ben je nauw, maar wat voelt dat heerlijk. Ik hoor Lotte kreunen en steunen. Na een korte pauze laat ze zich over mijn inmiddels snoeiharde pik zakken. Zachtjes schuif ik steeds dieper in je, totdat mijn buik tegen je billen zit. Zo strak heeft mijn pik nog nergens in gezeten. Je kijkt me met grote ogen aan en zegt: “Wauw. Hij zit er helemaal in en het doet niets eens zo’n pijn. Het voelt reuze apart, maar toch wel lekker. Alsof er vlinders in mijn buik rond vliegen. Zal je een beetje voorzichtig met me doen?” Ik knik. Ik voel je anus als een warme, strakke huls om mijn pik sluiten. Je plaatst je lippen op de mijne. Terwijl onze tongen om elkaar heen draaien, begint je op me te rijden. Mijn pik ondervindt in eerste instantie weerstand, maar na verloop van tijd gaat het soepeler. Je richt je op en ik bewonder je prachtige lichaam. Je tieten dansen op en neer terwijl je me steeds wilder berijdt.

Ik plaats mijn handen leg ik op je tieten en knijp in je stijve tepels. Je gooit nu alle remmen los, kantelt je bekken, schuift nog iets verder naar onderen en begint mijn pik af te neuken met je heerlijke kont. Ik voel dat ik dit niet lang meer hou. Dit is zo lekker. Ik kan niet anders dan kreunen, terwijl je het tempo nog iets opvoert, leunend op je handen. Ik voel hoe mijn ballen samen trekken en dat mijn zaad eruit wil. “Ik kom …” , is het enige dat ik nog uit kan brengen. Diep in je kontje voel ik mijn eikel exploderen terwijl ik mijn zaad in je darmen spuit. Straal naar straal. Even dreigt het zwart voor mijn ogen te worden, maar dan keer ik weer terug in de werkelijkheid. Je knijpt met je kontje in mijn pik en melkt het zaad uit me. Mijn ballen trekken nog een paar keer samen tot echt alles eruit is. Je stort voorover op mij en we zoenen elkaar hartstochtelijk. Wanneer mijn pik helemaal verslapt is, glij ik uit je. Ik sla mijn armen om je heen en hou je stevig vast. Ik voel me verzadigd en stik verliefd. Ik voel je warme tieten nog op de mijne en streel zachtjes door je haar. “Goeiemorgen schatje” fluister je zachtjes. Ik zie een traan over je wang glijden. “Goeiemorgen. Zeg dat wel. Zo wil ik elke morgen wel met je wakker worden” fluister ik zachtjes terug. Lotte kijkt me met een verliefde blik aan en zegt: “Voor mij geldt hetzelfde. Ik moet toch eens ernstig met mijn man praten. Ik weet dat ik vreselijk veel van je hou en dat ik je nooit meer kwijt wil. Als hij daar niet mee om kan gaan, dan heeft hij een probleem, want ik weet wat ik wil.” Ik knuffel haar en besluit hier even niets op te zeggen, want ik weet ook wel wat ik wil…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Henplume

Bisex verhalen die ik plaats, zijn echt zo door mij beleefd. De andere verhalen zijn fantasieën over personen uit mijn kennissenkring.
Een reactie of een suggestie zou ik erg waarderen.
Mail me ook op henplume@gmail.com.

Dit verhaal is 6912 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wel bedoeld”

Plaats een reactie