BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Autobiografie van een lelijke vrouw (1)

Met slechts een paar jaar lagere school is een autobiografie niet te doen. Vertellen moet wel lukken, hoi ik ben Trudy, inmiddels achtenvijftig, woon nog thuis, samen met mijn vader van achtenzeventig. Mijn moeder die mijn leven tot een hel maakte is godzijdank vroeg van de wereld geraakt. Bij het geringste kreeg ik slaag en werd tot op het bot vernederd. Dat tezamen met het pesten op school doet veel met een mens. Tot op de dag van vandaag heb ik een minderwaardigheidscomplex, ben onzeker, passief, naïef en dom. Mijn jeugd was verschrikkelijk en wilde op mijn zestiende verjaardag een eind aan mijn leven maken. Drie dagen ervoor, als een wonder, overleed mijn moeder. Vanaf dat moment wil ik u vertellen over mijn leven. Het leven van een lelijke vrouw. Vraag wel even u geduld moet eerst zorgen dat vader op bed komt te liggen.

Via de achtertuin ga ik naar de hobbyschuur waar vader de mooiste houten miniaturen maakt; “Pa, kom je binnen, tijd om te slapen”. Hij kijkt over zijn leesbril; “Trudy, waarom ben je zo laat?”. “Sorry vader, tijd vergeten, ik ben aan het schrijven”. Hij schudt zijn grauwe gelaat; “Ben je nog steeds niet klaar met die stomme autobiografie”.
“Pa, het kost tijd, ik ben niet goed in schrijven”. Hij staat moeizaam op, bromt; “Trudy, je kunt niks, jij bent nergens goed in”. Ik ondersteun hem naar zijn slaapkamer, doe zijn kleren uit en zet hem met zijn blote kont op bed. Gehurkt tussen zijn benen, rol ik zijn steunkousen af. Vader trekt aan zijn lul; “Trudy kleedt je uit, hij is nu nog stijf”. Gehoorzaam doe ik zijn voorhuid terug en laat mijn tong van zijn ballen tot de eikel gaan.
Met een gerimpelde trillende hand voelt vader aan mijn lege lange hangtieten. Met twee harde tepels ga ik midden op bed en doe mijn houterige, mannelijke benen wijd. Vader steekt een vinger tussen de uitpuilende schaamlippen en sopt me geil. Moeizaam kruipt vader tussen mijn benen, ik help hem richten; “Papa je zit goed”. Langzaam schuift hij zijn lul in mijn kale vagina en begint te neuken. Vader doet zijn mond op de mijne, ik ben blij dat hij mijn centenbak wil kussen. Onze tongen krioelen over elkaar, met een vinger trek ik aan mijn groeiende clitoris.
Dit is veel, kom spontaan klaar, met het kutsap druipend uit de schaamlippen, doe ik mijn benen wijd omhoog. Om vader te helpen pak ik hem bij de kont; “Papa, toe maar, neuk je dochter”. Ik beweeg zijn kont stevig heen en weer, door de flinke stoten glijden de lege borsten van mijn buik. Zijn gezicht betrekt; “O Trudy ……. Ik kom”. Vader knijpt me fijn en spuit zijn sperma diep in mijn vagina. Hij kruipt van me af, zodra zijn geilheid is verdwenen, snauwt vader; “Wegwezen vieze lelijke hoer, ik wil slapen”.

Natuurlijk weet ik dondersgoed dat vader me ‘misbruikt’. Wat moet ik anders, geen man wilt een vrouw met een onderbeet, inclusief een paardengebit met grote slechte tanden. Of het allemaal al niet erg genoeg is, ik heb geen vrouwelijke rondingen en hangen mijn lege platte tieten met enorme tepels tot de navel. Als puber was het niet veel beter, houterig, mager met een ongezond buikje en prille lange dunne tietjes.
Door mijn lelijke onderbeet heb ik nooit vriendinnetjes of vriendjes gehad. Seks daarentegen heb ik veel gehad. Er was altijd wel een man of een familielid die me gebruikte. Het was een andere tijd, zeker in een klein dorp, ver van de buitenwereld. Daarom kwam ik er pas later achter dat seks met familie niet normaal is. Toen ik het eenmaal wist, kon ik niet zonder seks. Natuurlijk heb ik geprobeerd om mijn leven te veranderen.
Nee zeggen, was genoeg geweest maar ik durfde geen nee te zeggen.
Ik heb angst om een ander teleur te stellen. Heb geen medelijden, achteraf was seks het lekkerste wat mij is overkomen. Nog steeds, kan niet wachten op de volgende erectie van mijn vader. Hij was trouwens niet de eerste, wij gaan terug naar 1982!

De hemel huilt als wij in besloten kring moeder begraven. Familieleden staan door ruzies in aparte groepjes onder de paraplu rond het graf.
De enige die met de hemel mee huilt zijn de ouders van moeder. In de stromende regen vluchten wij naar de auto’s.
Oom Kees, een broer van vader, biedt zijn excuses; “Sorry Jan, Marjan kon echt niet komen”. Het zou niet passen als tante afscheid kwam nemen, zij kon mijn moeder schieten. Vader slaat zijn hand op zijn schouder; “Kees, ik ben al blij dat jij bent gekomen. Heb je zin om vandaag met ons door te brengen?” Thuisgekomen moet ik voor de mannen koken. Godzijdank, mijn maaltijd valt in de smaak, ik krijg zowaar, van oom, een compliment.
Vader zit niet op zijn gemak in zijn zondagspak; “Ga me omkleden”. Oom Kees pakt zijn portemonnee; “Alsjeblieft, nog voor jouw zestiende verjaardag”. Jeetje ik krijg tien gulden, ik geef oom een hand, hij lacht; “Trudy, kan er geen kusje af”. Op het moment dat ik een kusje op zijn wang wil geven, draait oom zijn hoofd en kust me vol op de lippen. Beduusd sta ik wezenloos te kijken, oom lacht; “Trudy, dit was zeker jou eerste kus?”. Met schaamrood op mijn kaken, geef ik een knikje. Oom gaat vlak voor me staan, geef me nog een kus, voel zijn tong tegen mijn lippen. Onbewust laat ik zijn tong in mijn mond gaan. Ongekende rillingen gaan door mijn hele lijf. Oom knoopt een paar knoopjes van mijn blouse los, steekt zijn hand erin. De trap kraakt, snel gaan mijn knoopjes dicht, vader komt de keuken binnen; “Trudy, wat kijk jij, is er wat?”. Oom zegt; “Jan, jouw dochter moet wennen aan de nieuwe situatie. Een gesprek zou haar goed doen”. Vader wuift het weg; “Kees, dat heeft geen zin. Jij mag het proberen. Ik ga vast naar de hobbyschuur”.

Oom knikt: “Ik kom zo”. Al mijn knoopjes gaan open, oom laat mijn slappe tietjes door zijn handen gaan. Tot grote schaamte voel ik mijn tepels groeien, hij stelt me gerust; “Trudy, het is niet erg, je bent een gezond meisje”. Oom moet controleren of ik verder gezond ben.
Totaal overrompeld laat ik me gebukt aan de keukentafel zetten.
Oom doet mijn rokje omhoog, zet mijn benen wijd en streelt over mijn kutje. Ik voel zijn vinger waar ik nooit ben geweest. “Trudy, je bent vochtig, heel goed”. Over mijn schouder zie ik oom aan zijn penis trekken. Hij gaat door de knieën, doet zijn eikel tussen de schaamlippen, drukt door mijn maagdenvlies, schuift zachtjes door en begint rustig te neuken. Ik heb totaal geen besef wat me overkomt, heerlijk is het wel, sta op mijn benen te trillen, kreun alles bij elkaar. Oom houdt zijn hand voor mijn mond; “Trudy, je moet wel stil zijn”. Met mijn slappe tietjes schuivende over de keukentafel neukt mijn oom me steeds dieper. Het is intens, ik begin van mijn orgasme hevig te trillend. Oom houdt mijn spastisch slaande handen vast en al stotend spuit hij zijn sperma diep in mijn kutje. Totaal in de war, laat ik me op de koude grond zakken. Oom geeft me kus op de wang; “Trudy, je hebt het goed gedaan”. Dit is mijn tweede compliment en dat op één dag. En dat na zestien jaar, eindelijk voel ik me gewaardeerd.

Een week na de dood van moeder zit na jaren tante Marjan bij ons in de kamer. Het is gezellig in huis. Ik leg de onderzetters op de tafel en zet de kopjes koffie voor hun neer. Terwijl vader, oom en tante naar het journaal kijken, ga ik vast douchen. Fris gewassen in mijn nachtjapon ga ik naar beneden. Ik geef hun een tweede kopje koffie en ga aan tafel zitten kleuren. Vooral bloemen vind ik leuk om te doen. Oom komt even buurten, gaat naast me zitten; “Trudy, dat zijn mooie rozen”. Vader en tante gaan helemaal op in een Duitse krimiserie. Oom grapt; “Jouw tante is helemaal gek van Derrick”. Dit kan niet waar zijn, oom haalt zijn lul uit de broek en legt mijn hand erop. Hij fluistert wat ik moet doen, pakt mijn grote kleurboek om mij uit zicht te houden. Met mijn hart in mijn keel, doe ik de voorhuid terug en laat mijn tong langzaam om de eikel gaan. Oom roept ijskoud door de kamer; “Is het spannend?”. Vader en tante zitten op hun puntje van de stoel, horen en zien niets wat er achter zich afspeelt. Oom streelt door mijn haren, terwijl zijn lul door mijn mond schuift. Met zijn hoofd boven de kleurboek houdt hij vader en zijn vrouw in de gaten. Met mijn ogen schuin omhoog ‘vraag’ ik of ik het wel goed doe. Oom gaat heerlijk over mijn rug, trek me nachtjapon iets omhoog en streelt mijn blote billen. Ik proef iets slijmerig, ojee hij begint te spuiten, sperma gaat over mijn tong, ik kan niet anders dan het lauwe zaad slikken. De smaak valt niet tegen en likt de laatste druppels van zijn lul.
Of er niets is gebeurd kleurt oom met me mee.

Zonder om te kijken bromt vader; “Trudy, regel drinken en snij wat plakjes worst en kaas”. Oom loopt mee naar de keuken om me te helpen. Snel gaat het niet met zijn hand tussen mijn benen; “Jeetje, Trudy, wat ben jij nat”. Ik schaam me kapot, het pijpen heeft mij onbewust geil gemaakt. Oom zet me gebukt aan het aanrecht, doet mijn nachtjapon omhoog, zet mijn benen wijd. Oom pakt de harde worst van het aanrecht en schuift die zo in mijn vagina. De worst gaat steeds sneller en dieper. Oom drukt zijn mond op de mijne, steekt zijn tong naar binnen. Met de neukende worst is dit te geil, trillende op mijn blote voeten, vloeien mijn sappen langs de benen. Ik kreun het uit, oom stopt snel de theedoek in mijn mond en haalt de harde worst uit mijn vagina. Met een grote grijns snijdt oom de worst in plakjes. Zijn grijns verdwijnt als sneeuw voor de zon; “Kees! Wat gebeurt hier!”. Half naakt doe ik snel mijn benen bij elkaar. Tante Marjan slaat me vol in het gezicht; “Wat was jij van plan?”. Ze gaat te keer, vader komt de keuken binnen; “Wat is er aan de hand?”. Tante schreeuwt; “Die achterlijke dochter van jou is ziek! Ze probeerde Kees te verleiden”. Vader sleurt me aan de haren naar boven; “Een week op jouw kamer blijven!”.

Ik voel niets, heb totaal geen emotie, vraag me wel af, wat ik verkeerd heb gedaan. De volgende ochtend mag ik al van mijn kamer, vader is opmerkelijk vriendelijk; “Trudy, oom Kees heeft het uitgelegd”. Het verlof van vader zit erop, hij pakt zijn broodtrommel; “Jij neemt alle taken van moeder over. Om half zes ben ik thuis, zorg dat het eten op tafel staat”. Tijdens het huishouden zie ik tante Marjan door het venster het erf oplopen. Wat komt zij doen, ik ben bang. Via de achterdeur komt ze binnen; “Trudy?! Waar zit je?! Ik kom mijn excuses aanbieden!”. Tante geeft me een knuffel; “Echt sorry. Toen ik voor het eerst ongesteld werd, wist ik ook geen raad”. Ik heb geen idee waar tante het over heeft…

Precies om half zes zet ik het avondeten op tafel. Vader heeft nog geen woord gezegd. “Papa, smaakt het niet?”. Hij legt zijn vork neer; “Luister Trudy, jouw moeder deed meer dan het huishouden en koken”. Vader schraapt zijn bord leeg, giet er yoghurt over: “Trudy, kleedt je uit”. Hoor ik dit goed; “Wat papa?”. Hij zucht; “Je bent toch niet doof, ik moet weten of jij geschikt bent om alle taken van moeder over te nemen”. Ik weet me geen raad; “Papa, ik begrijp het niet”. Vader snauwt; “Je bent echt dom hè, wie zorgt ervoor dat jij te vreten krijgt? Nou?!”. “Euh, jij papa”. Vader slaat met de vuist op tafel; “Precies, ik doe alles voor jou! En?! Wat krijg ik er voor terug?!”. Vader heeft gelijk, ik moet meer doen en begin me uit te kleden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (69) en Richard (62) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Verzoekverhalen doen wij niet meer.
Ik ben monogaam en laat mijn jongere man graag zijn gang gaan.
Een mailtje van onze lezers waarderen wij. Heb je opmerking en/of een vraag stuur ons een mail.
richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 8330 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie