BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 33

Terwijl dit allemaal plaats vond in de salon van Ling was ik met Stella naar de kamer van JJ gegaan. We bekeken daar een aantal fotos en ze zei: wat heb jij toch een geweldig leven. Ik antwoordde: ik denk niet dat ik mag klagen. Stella had haar hand op mijn knie liggenen streelde er zacht over. Ik vroeg haar of ze wilde dat ik met haar een uurtje wilde vrijen. Ze zei: ik durfde het niet te vragen met die nieuwe ontwikkelingen. Ik pakte haar hoofd en gaf haar een kus en zei: jij, jij mag het altijd vragen en ik zal geen nee tegen je zeggen tenzij er iets gaande is. Ik legde mijn arm om haar middel en Stella begon met haar hand richting mijn kruis te gaan. Ik zei: zullen we eerst onze kleren uittrekken, dat maakt het makkelijker. Ze begon mijn t-shirt uit te trekken en ik deed hetzelfde bij haar, haar bh volgde en ik streelde haar tieten en haar tepels werden snoeihard. Ze zei: dat is volgens mij jouw lievelings object, tieten, je zit er altijd mee te spelen.

Ze stond op van het bed en deed haar rok en slipje uit en hielp mij verder uit mijn kleren. Toen we beide naakt waren kwam ze op mijn schoot zitten. Ze pakte mijn pik en liet haar natte kut er overheen glijden. Ze zei: wat voelt dit toch lekker. Ik vroeg haar wil je nog iets veel lekkerders voelen? Ze knikte ja en ik zei: doe je benen om mijn rug. Ze deed dit en ik stond op en begon zacht wiegend de kamer door te lopen. Ze keek me in mijn ogen en zei: nou dit voelt pas echt lekker, ik voel je met elk ribbeltje in mijn kut, heerlijk. Na vijf minuten zo rondgelopen te hebben liep ik met Stella nog steeds op mijn pik naar de woonkamer waar Chi zat en ik vroeg haar of ze zin had om mee te doen. Stella keek me verschrikt aan en vroeg: met je schoonmoeder? Ik zei: ze is ook een alleenstaande vrouw en heeft ook af en toe wat plezier nodig. Chi stond op en nam Stella bij de hand en zei: kom naar mijn kamer, dat bed is groter.

We liepen de kamer van Chi in die zich direct uitkleedde. Chi keek Stella aan en vroeg: heb je al eens met een vrouw gevreeën? Of ooit iets met drieen gedaan. Op beide kreeg ze het antwoord nee. Nou zei Chi, dan ben je in voor een feestje. Ze duwde Stella achterover het bed op en ging tussenhaar benen liggen en begon haar kut te likken. Ik zei tegen Chi: standje 69 alsjeblieft, dan kan ze kijken hoe ik jou in je kontje neuk voor ik haar een beurt geef. Chi veranderde van positie en ik haalde mijn pik een paar keer tussen haar slijmerige kutlippen en drukte die toen in een keer helemaal in haar. Ze keek even achterom en zei: rustig maar, je mag vandaag nog wel vaker klaarkomen. Ik begon haar in haar kont te neuken en mijn ballen gingen telkens over de neus van Stella die lag te genieten van het beffen van Chi. Dit ging door tot Stella klaarkwam. Toen trok ze de benen van Chi ver uit elkaar en zoog ze de clit van Chi in haar mond en beet ze er zacht op. Chi gilde van genot en toen Stella dat merkte begon ze op de billen van Chi te slaan in hetzelfde tempo dat ik in haar kont stootte.

Nadat ik mijn zaad in de kont van Chi had gespoten trok ik mijn pik uit haar en bracht die naar de mond van Stella die hem direct schoonlikte en daarna haar gezicht in de bilspleet van Chi begroef. Ze likte al het zaad uit haar. Chi genoot met volle teugen. Ik was achter Stella gaan zitten en drukte mijn pik in haar kut. Deze keer sleepten mijn ballen over het gezicht van Chi die deze likte en kuste. En tegelijkertijd de clit van Stella bewerkte met haar vingers. Stella kwam drie keer klaar voor ik haar kut vol spoot. Ze ging op haar rug liggen en drukte twee kussens onder haar kont zodat het zaad in haar zou blijven. Het deel wat eruit kwam werd door Chi opgelikt. Chi wilde met haar tong in de kut van Stella gaan om de rest van het zaad op te likken maar Stella liet het niet toe. Ze zei: dit zaad is van mij en het blijft in me. Ze bleef een klein half uur liggen en pakte toen een tampon en deed die in. Hierna trok ze haar kleren aan net als Chi en ik deden. Een half uur daarna gingen we kijken naar wat er plaatsvond in ons huis. Dat was ook het moment dat het busje met Anja, Lila, Trudie en JJ terug thuiskwamen.

Anja stapte uit het busje, kwam naar me toe met een glimlach op haar gezicht maar moeilijk lopend. Ze gaf me een kus en zei: missie volbracht, een half uur genot en ellende en daarna nog de behandeling van Ling die tot voorbij haar pols in me ging met haar hand en me gevuist heeft. Ik zei: daar wist ik helemaal niets vanaf, maar ik ben supertrots op je en gaf haar een tongzoen. JJ en Trudie kwamen samen hand in hand op me af en beide gaven me een lange tongzoen. Hierna volgde Lila. Ik keek haar streng aan en zei: wat heb jij nog meer gedaan? Had ik je daar opdracht voor gegeven? Ze keek beschaamd naar beneden en zei: nee, maar ik wilde haar nog een extra moeilijke behandeling geven. Ik zei: die heeft ze prima doorstaan, hoewel ze nu moeite heeft om te lopen en dus ook moeite heeft om haar werk te doen. Daarvoor ga jij nu gestraft worden. Ik riep Anja, graaide in de tas en vond de pinguin en gaf die aan haar en zei: jij gaat Lila nu tien keer laten klaarkomen met dit apparaat en je zet het op de hoogste stand. Lila keek me bang aan en zei: maar dat voelt niet lekker. Ik zei: datzelfde zal Anja ook wel gedacht hebben toen jij met je vuist in haar kut zat. Ik zei tegen JJ: en jij, jij maakt hier fotos van. Ga maar in onze slaapkamer en laat haar maar zoveel lawaai maken als ze wil. Ik wil dat iedereen hoort dat ze gestraft wordt.

JJ, Anja en Lila liepen de slaapkamer in en JJ zei: je hebt het gehoord, trek je broek en slipje uit en ga op het bed liggen. Lila deed dit en keek bang toe toen Anja op het bed kwam zitten. Ze deed nog een ultieme poging om onder de straf uit te komen maar JJ zei: straf is straf. Anja zette de pinguin op de clit van Lila en zette het apparaatje aan op de hoogste stand. Het zoog haar clit direct helemaal naar binnen en begon keihard te vibreren. De eerste drie orgasmes kwamen heel snel achter elkaar en Anja zag de pijn die Lila doorstond, dit was geen prettige straf en ze besloot zelf om de intensiteit terug te brengen naar standje vier. Ze ging naar het hoofd van Lila en zei: blijf schreeuwen dat het pijn doet. Anja keek omhoog en zag dat JJ haar had zien praten. Ze zei hardop: nog zeven keer, nu mag jij laten zien dat je het vol houdt. Lila bleef schreeuwen dat het pijn deed maar genoot er intussen toch wel van. Toen ze aan haar negende orgasme bezig was rolde de tranen over haar gezicht. Het was blijkbaar toch te veel en JJ zei: stop maar, voor we de babys pijn doen.

Anja zette het apparaatje uit en ging met haar mond naar het clitje van Lila en begon er zacht op te zuigen. Lila pakte het hoofd van Anja beet en drukte het tegen haar kut. Ze kwam een tiende keer klaar. JJ had voldoende fotos gemaakt om aan mij te laten zien hoe ze geleden had. Ze stond op en liep half naakt het huis door naar mij toe. Ik zei: ik ben trots op je en gaf haar een lange tongzoen en zei erna: volgende keer niet meer doen, ok? Lila zei: dat beloof ik. De twee vrouwen die het loodgieterswerk aan het doen waren stonden met grote ogen toe te kijken hoe Lila halfnaakt tegen me aan stond. Anja en Trudie kleedden zich om naar hun werkkleding. Ze hadden hun werkbroek aan en deden hun werkschoenen aan. Trudie keek haar moeder aan en die zei resoluut: nee, we doen geen t-shirts of bh’s aan. Laat iedereen maar denken wat ze willen, wij zijn hier voor JJ en Gerrit en die moeten met ons kunnen spelen. Trudie en Anja gingen aan het werk en de twee andere vrouwen keken met grote ogen toe. Ze zagen hoe JJ om beurten de tieten van Trudie en Anja streelde en zagen ook hoe hun tepels hard werden. Ook zagen ze na een klein half uur de grote natte plekken in de broeken verschijnen. Ze zeiden tegen elkaar: wat hebben die twee een geluk. Laten wij ook eens kijken wat ze doet als wij onze shirts uittrekken.

Beide vrouwen trokken hun shirt uit onder het mom dat ze het warm hadden. JJ zag dat en liep naar de eerste van de vrouwen toe en zei: je kan net zo goed die bh ook uitdoen en ze hielp haar uit de bh en streelde haar tieten en kneep zacht in de tepels van de vrouw. Ze ging met haar hoofd naar dat van de vrouw en zei: als jullie wat extra aandacht nodig hebben vind ik dat ok, zolang het werk maar doorgaat. Ze liep naar de tweede vrouw en deed en vertelde haar hetzelfde. Toen liet ze de twee vrouwen bij elkaar komen en zei: jullie zullen niet dezelfde attentie krijgen als die twee en ze wees naar Trudie en Anja. Jullie weten dat dat moeder en dochter zijn, of niet dan? Beide vrouwen bevestigden dat. JJ ging verder en zei: sinds gisteren is Trudie de tweede vrouw van mijn man geworden en heeft ze dus een aparte status in dit project, dat geld ook voor de moeder van Trudie. Beide vrouwen knikten dat ze het begrepen en JJ zei: dat wil niet zeggen dat jullie geen extra aandacht krijgen, alleen mag mijn man niet met jullie neuken. Hij mag jullie bevoelen en met jullie spelen, maar daar blijft het bij.

Toen het tijd was voor de mid-middag pauze kwam Lila aan met eten en werd het verdeeld over 7 porties. Ieder kreeg een bord. Trudie en Anja zaten elk aan een kant van me en tijdens het eten werden er diverse dingen besproken tot het moment dat Anja met haar vork dingen van mijn bord af begon te eten. Ik keek haar aan en zei: je weet wat dit betekend, of niet dan? Ze knikte ja en nam nog wat van mijn bord. Ik zei: dat is genoeg. Ik nam haar bord af en haar bestek en kwam overeind. Ik nam haar aan de hand mee naar de stoel die midden in de woonkamer stond. Ik zei: nu broek omlaag en slipje omlaag. Ze keek me aan en zei: jij wil de straf uitdelen, dan mag je het ook helemaal zelf doen. Ik riep Trudie en zei: trek jij haar kleren eens uit. Trudie keek me aan en schudde haar hoofd nee. Ik zei: dan ben jij de volgende. Ik maakte de broek van Anja open en trok die samen met haar slipje naar beneden. Ik vroeg: hoeveel dingen heb jij van mijn bord gegeten? Ze zei: vijf. Ik zei dat worden dan vijf keer tien klappen op elke bil. Ik trok haar over mijn knie en begon haar te slaan.

Na tien slagen op elke bilhelft ging ik met mijn hand tussen haar benen en voelde ik haar druipende kut. Ik zei: je word hier ook nog geil van? Ik zal je leren en gaf haar nu twintig harde klappen op elke bilhelft waarna ik weer zacht haar kale kut streelde. Er volgden nog twintig op elke bilhelft en streelde haar nog een laatste keer. Ik zei: zo dat is nummer een, je mag gaan. Anja keek me aan en ze vroeg: en mijn broek dan? Ik zei: trek die zelf maar omhoog of trek hem maar uit, het maakt mij niet uit. Ze besloot de rest van de dag volledig naakt te gaan werken en trok de rest van haar kleding uit. Ik trok Trudie naar me toe en vroeg: ga jij je eigen kleren omlaag doen? Ze knikte nee en ik trok haar broek en slipje omlaag. Ik keek tegen haar kale kut en trok haar over mijn knie. Ik gaf haar vijf klappen op elke bilhelft en liet haar opstaan en zei: laat dat een les voor je zijn. Ze keek haar moeder aan en maakte wat handgebaren. Anja zei: ze wil net zoveel straf als je mij gegeven hebt. Ik zei: dat kan ik mijn vrouw niet aandoen. Ik stond op en trok mijn broek en boxer uit en ging weer zitten. Ik trok Trudie op mijn schoot en liet haar met haar druipende kut over mijn pik zakken en zei: de rest van je straf is dat je mij hier in het bijzijn van al deze mensen neukt tot ik je kut volspuit.

Iedereen kwam dicht rondom ons staan en Trudie begon mijn pik te berijden. Ze stond half op en liet zich weer zakken. Dit duurde bijna een kwartier en toen voelde ze hoe mijn eikel begon te zwellen. Ze kwam van me af en ging voor me zitten en trok aan mijn pik tot ik klaarkwam. Ze richtte mijn pik op haar en ik spoot acht stralen zaad over haar lichaam. Hierna stond ze op en trok mijn broek en slip weer op hun plek en trok ze haar kleren verder uit. De twee loodgieters keken met grote ogen hoe Trudie trots met al het zaad over haar lichaam aan het werk ging. Heb je gezien hoeveel zaad hij spoot, ongelofelijk. Ik keek hen aan en zei: kom op, tijd om aan het werk te gaan. Tien minuten later was iedereen weer aan het werk en ging ik controleren of alles goed gedaan was. Ik liep samen met JJ naar wat onze badkamer zou worden. Daar was een van de twee nieuwe vrouwen bezig. Ik stelde me aan haar voor en ze zei dat haar naam Carola was. Ze was een iets dikkere vrouw met grote tieten. Ik ging achter haar staan om te kijken wat ze aan het doen was. Terwijl ik achter haar stond streelde ik haar kont en tieten. Ze wiegelde wat met haar kont en ik trok haar recht overeind en liet mijn hand voor in haar broek gaan.

Ze zei: nee, niet doen want ik moet heel nodig plassen en als je met mijn kutje speelt plas ik zo meteen in mijn broek. Ik keek haar aan en zei: waarom zou je dat niet doen en ik streelde haar clit met mijn duim terwijl ik twee vingers in haar drijfnatte kut stak. Ze kreunde zacht en ik voelde de warme pis over mijn hand lopen en JJ zag de natte plek in haar broek groter en groter worden. Ik zei: Carola is over mijn hand aan het plassen. JJ zei: ik zie het. Ik zei tegen Carola: stop nu met plassen, dan mag je zo doorgaan. Ik trok mijn shirt uit en deed haar broek naar haar enkels ik ging tussen haar benen liggen met mijn hoofd naar haar kut en zei: plas nu maar verder. Ze begon te persen en al snel liep de pis door haar slipje en druppelde het op mijn gezicht. JJ zei: Carola, je moet beter je best doen, het zijn alleen maar druppeltjes. Ik wil een flinke straal door dat slipje van je zien komen. Carola perste harder en inderdaad kwam er nu een flinke zijkstraal door haar slipje over mijn gezicht. Stella was komen kijken en riep de andere vrouwen erbij. Die zagen allemaal hoe mijn gezicht onder gepist werd. Jj nam tientallen fotos. Toen Carola uitgepist was trok ik het slipje naar beneden en keek ik tegen een kut aan met ver uithangende schaamlippen. Met nu het slipje ook onder mijn hoofd trok ik Carola naar beneden en begon ik haar kut schoon te likken.

Ze liet zich voorover op me vallen en nam mijn pik in haar mond en begon me te pijpen. Ik zei tegen haar: zorg ervoor dat je mijn zaad allemaal inslikt, als je morst dan krijg je morgen straf. Haar collega zei: waarom heeft zij altijd geluk? Trudie liep naar de vrouw en ging achter haar staan, begon haar tieten te strelen en kuste haar in haar nek. De vrouw ging met haar handen naar achteren en begon Trudie te bevoelen Trudie trok haar rok omhoog en pakte de hand van de vrouw en liet die onder haar rok gaan. Trudie had geen slipje aan en had binnen de kortste keren twee vingers in haar kut. Zelf had ze ook een hand in de broek van de vrouw en met de andere hand maakte ze gebaren naar haar moeder. Anja zei: mijn dochter wil graag dat je haar ook over haar hand plast zodat ze weet hoe dat voelt. De vrouw begon te persen en ook bij haar liep de pis door haar slipje over de hand van Trudie en haar broek in. Al vrij snel was haar broek tot aan de pijpen nat van de pis die uit haar kut kwam.

Toen ze uitgepist was trok Trudie haar hand uit de broek van de vrouw en ging ermee naar het gezicht van de vrouw. Zelf likte ze een kant van haar hand schoon en ze bood de andere kant van haar hand aan de vrouw die rustig haar hand schoonlikte en haar vingers in haar mond nam en eraan zoog. Toen ik klaarkwam in de mond van Carola probeerde ze alles weg te slikken, maar het was te veel en het liep langs haar mondhoeken naar buiten. Ik zei: dat betekent dat je morgen slaag gaat krijgen. Morgenmiddag zal je moeilijk kunnen zitten. Wij gaan jouw billen mooi rood maken. Ze keek me geil aan en vroeg: beloof je dat? Ik knikte slechts. De bel ging en ik stuurde JJ naar beneden. Ze was de enige die nog enigszins fatsoenlijk gekleed was. Het was DHL met een pakket voor ons. JJ nam het mee naar boven en opende het pakket. Het was de nieuwe wc bril, compleet met afstandsbediening en houder daarvoor. Ze keek me aan en zei: ik kan niet wachten tot deze geïnstalleerd is. Ik keek Carola aan en vroeg of het toilet al binnen was. Stella belde naar de zaak en deze was inmiddels binnen.

Ik zei: kunnen jullie ervoor zorgen dat we morgen water bij het toilet hebben en stroom zodat we deze kunnen gaan gebruiken? Anja zei: we kunnen een tijdelijke stroomvoorziening maken, het water moet je aan Carola vragen. Die zei: het water is ook geen probleem, alleen moet het toilet nog in het frame gehangen worden en moet het frame nog afgewerkt worden met afdekplaten. Ik keek Stella aan en die zei: als het toilet in het frame hangt, kan de afwerking naderhand gedaan worden, maar is het klaar voor gebruik. Ik zei mooi, dan mag JJ morgen als eerste gebruik ervan maken. Stella zei: ik moet het eerst officieel goedkeuren voor het in gebruik genomen mag worden. JJ keek haar aan en zei: ok, ok, ik weet dat jij het wil proberen, ga je gang maar, ik ga wel als tweede. Stella keek haar aan met een glimlach en zei: dank je, maar het moet echt gecontroleerd worden. JJ antwoordde: ja, ja…. Anja zei: ik sluit het tijdelijk aan op de oude groepenkast, dan kunnen wij morgen verder met de nieuwe bekabeling. Ik vroeg aan Stella: zijn de spotjes ook al binnen? Stella antwoordde: die zijn binnen en kom ik morgen, met de wc meebrengen. Ik zei: mooi, dan ga ik morgenvroeg eerst even een drietal Google hubs halen en die plaatsen waar we ze nodig hebben.

Tevens een google deurbel en twee of drie cameras die ik her en der wil plaatsen. Ik vroeg aan Stella wanneer we onze internet connectie zouden krijgen en ze zei: er is afgesproken dat deze over de komende twee dagen wordt aangelegd. Ik zei: mooi, dan boeken we vooruitgang. Ik vroeg aan Carola: hoever zijn jullie met het leidingwerk? Ze zei: we hebben nog anderhalve dag nodig om alles af te maken. Alle aanvoerpijpen liggen er al, er moeten nog wat aanvoerkraantjes aangesloten worden en daarna gaan we de afvoer situatie klaar maken. Ik zei: maar die van de wc’s zijn klaar? Ze knikte en zei: enkel nog voor het bad, het fonteintje in de gasten wc, en het fonteintje in jullie badkamer, maar we kunnen alles pas testen als alle kraantjes geplaatst zijn. Ik keek Stella aan en zei: we hebben nog iets over het hoofd gezien. Stella vroeg wat en ik zei: er moet nog een plintverwarming komen op de loft, daar is nog geen verwarming. Stella noteerde dat en zei: die zal ik bestellen en kunnen deze dames installeren zodra hij binnen is. Ik vroeg: je hebt toch wel aan thermostaat kranen gedacht? Ze zei ja, die zijn besteld en het zijn er die samenwerken met google. Ik zei: dan denk ik dat we goed op weg zijn.

Het liep inmiddels tegen het einde van de dag en iedereen begon zich aan te kleden, dat is iedere vrouw moest zonder slipje naar huis, die hield ik apart. Gelukkig hadden de vrouwen reserve kleding bij en ik bood aan om hun werkkleding te laten wassen en drogen zodat ze de volgende dag schone, droge kleding zouden hebben. Dat werd met dank afgenomen. Lila nam alle was mee en liep ermee naar de salon. JJ, Trudie en ik namen afscheid van Carola en haar collega. Die vertrokken en ik vroeg aan Anja: wat doe jij? Ze antwoordde: ik voel me nog te zwak om naar huis te rijden, ik bel Frits wel even dat ik hier blijf. Vinden jullie het erg als ik bij Lila blijf slapen? Ik keek haar aan en vroeg: wil je niet eerst even lekker neuken? Ze zei: stop, nee mijn kut heeft genoeg gehad voor de komende week. Ik keek haar streng aan en zei: dat gaat niet gebeuren, morgen ga jij na het werk gewoon weer geneukt worden. Ik zei: laat Lila vannacht je kutje maar beter kussen en je clitje maar behandelen zodat je je morgen beter voelt. Ze keek me aan en zei: hoe weet jij wat Lila met me doet? Ik zei: wij worden dagelijks ingelicht over wat er gebeurt tussen jou en Lila. Die heeft geen geheimen voor ons. En wat ons betreft: geniet van haar, je hebt het verdiend.

Anja, Trudie, JJ, Stella en ik liepen samen terug naar de salon waar we, eenmaal boven aangekomen, direct weer uit onze kleren gingen. Anja zei: ik kan hieraan gewend raken. Ik zei: wil je dat je man aandoen? Ze keek sip en zei: nee, dat niet, ik hou te veel van hem om hem dat aan te doen. Ik zei: maar als je hier bent, hoef je jezelf niet in te houden. Ze kwam op mijn schoot zitten en zei: kom jij mijn huilende kutje dan troosten? Ik keek haar aan en zei: voorzichtig, anders ga ik het nu al troosten. Ze sprong van me af en zei: dat denk ik niet. Je mag Trudie de hele nacht hebben als je wil. JJ zei: nee, vannacht is hij van mij. Hij slaapt vannacht in mij, als Trudie nog wat wil moet ze dat doen voor we naar bed gaan. Trudie keek JJ aan en maakte een handgebaar naar haar moeder. JJ vroeg wat het betekende en Anja zei: het betekent: mag ik. JJ vroeg het langzaam aan haar te laten zien. Wij deden het na en Anja hielp ons om het goed te doen. Ik liep naar Trudie toe en maakte het handgebaar en ze knikte ja. Ik tilde haar op, ging op haar plaats zitten en zette haar op mijn schoot. Ze zette een been aan elke kant van me en liet zich langzaam over me heen zakken. Ze bleef perfect stil op me zitten met mijn pik diep in haar grotje en begon me zacht te kussen en te strelen.

JJ keek naar Anja en vroeg wat ze aan het doen was. Trudie gaf haar een paar handsignalen en Anja zei: ze is hem aan het verwennen en dat heeft tijd nodig. Geen haastwerk vandaag. Trudie kuste me over mijn gezicht en nek en JJ zei tegen mij: het wordt tijd dat jij ook eens wat meer genegenheid aan haar liet zien. Ik begon haar zacht te strelen over haar rug en zij en ze ging met haar handen op mijn knieen achterover zitten zodat ik vrij spel had met haar tieten. Gedurende mijn spelen bleef Trudie me continue recht in mijn ogen kijken. Ik speelde zacht met haar tieten en aan de glimlach op haar gezicht te zien deed ik het goed. Stella, die naast ons zat streelde de rug van Trudie terwijl ik met haar tieten speelde. Na een paar minuten begon Trudie met haar heupen te bewegen en voelde ik haar kut verkrampen en zag ik haar ogen in haar kassen draaien tot ik enkel nog het wit van haar ogen zag. Ze was heftig aan het klaarkomen en het duurde bijna een minuut voor ik haar pupillen weer kon zien. Op dat moment begon ze paniekerig met haar moeder te communiceren.

Die dacht hier even over na en zei toen: Het feit dat je kan klaarkomen zonder dat je clitje wordt aangeraakt, door enkel naar elkaar te kijken en wat te strelen laat zien hoe intens jouw liefde voor Gerrit en JJ is. Dat is bewonderingswaardig. Ik hoop dat het van hun kant net zo serieus is. JJ zei: maak je daar niet druk om, dat is waarom we haar hebben gevraagd om deel uit te maken van onze familie unit. Ze liep naar Trudie toe en gaf haar een omhelzing en een lange tongzoen. Ze zei: geniet nog maar een tijdje lekker door van hem, vannacht mag je van mij genieten. Trudie keek trots naar haar moeder en gaf haar weer een handgebaar. Ik vroeg wat het betekende en ze zei: dat is het teken voor dankjewel. Ik ging met mijn hoofd naar dat van haar en fluisterde in haar oor: dank je wel voor het vertrouwen in ons en voor het feit dat je mij ook zo gelukkig maakt. Ze pakte mijn hoofd en gaf me een lange tongzoen en gaf me hetzelfde gebaar dat ze naar haar moeder had gemaakt. Ze zette haar handen weer op mijn knieën, boog achterover en begon nu heel rustig op mijn pik te wippen terwijl ik haar zacht over heel haar lichaam streelde.

Ze hijgde na een aantal minuten en begon het tempo te verhogen tot ze weer met haar ogen begon te draaien en weer stil ging zitten en haar kut weer verkrampte. Ze kwam voor de tweede keer klaar. Deze keer ging mijn hand echter naar haar kut en streelde ik haar clit wat haar orgasme versterkte en het langer liet aanhouden. Ze kwam bijna drie minuten lang klaar en liet zich daarna voorover tegen me aan vallen. Ik hield haar onder haar armen en begon zacht in haar te stoten. Het was voor mij ook een intense sessie en een paar minuten later spoot ik mijn zaad diep in haar. Ze keek me liefdevol aan, klom van me af en ging op de bank zitten. JJ kwam naar haar toe en vroeg: mag ik het uit je likken? Trudie knikte zacht en terwijl JJ haar kutje likte streelde ze de haren van JJ zacht en teder. Stella zat toe te kijken en merkte op: dit is een van de mooiste relaties die ik ooit gezien heb. Anja en Lila stemden ermee in. Een half uur later kwam Liesje binnengelopen en vroeg hoe alles gegaan was. Ik zei prima, wil jij ook weten wat het geslacht van je kind is? JJ en Lila weten het inmiddels, misschien is het makkelijk voor als jullie dingen willen gaan inkopen?

Liesje zei: hoe kunnen jullie dit nu al weten, je kan het pas zien als je 16 weken zwanger bent. Anja zei: Trudie kan het voelen en ze heeft bij jou een meisje gevoeld. Liesje zei: ik vind dat hard te geloven. Ik zei tegen Liesje: toen we naar Jose gingen met Juuls en Lila had Trudie mij al verteld dat Lila een drieling zou krijgen en dat het twee jongens en een meisje zou worden. Dat was voor de echo. Toen die gedaan was en Jose het resultaat aan Lila vertelde heb ik haar naderhand het briefje gegeven dat Trudie had voorspeld. Jose was compleet uit het veld geslagen hierdoor. Anja heeft mij verteld dat ze nog nooit fout is geweest met haar voorspellingen. Liesje zei: dus je weet zeker dat ik een meisje krijg. Trudie knikte ja en Liesje vroeg: en JJ? Ik zei: die krijgt twee meisjes. Liesje was door het dolle en zei: ik moet even mijn moeder bellen. Ze gaf het nieuws door aan haar moeder en ook die was dolgelukkig.

Ze kwam daarna naar mij en bedankte mij met een korte, heftige tongzoen en vroeg: bij wie slaap ik vannacht? Ik zei: Lila ligt samen met Anja, Trudie blijft bij JJ en mij, dus jij mag met Chi. Stella vroeg: en wat als ik ook wil blijven? Ik zei: in dat geval mag jij met Liesje slapen in de gastenkamer. Stella zei: ik heb vanavond en vannacht toch niets te doen, en kan zelf ook wel een verzetje gebruiken. Ik keek JJ aan en zei: wat doen we met je moeder? JJ zei: we laten haar tussen de twee kamers van Lila en Liesje op en neer gaan. Ze mag overal bij zijn, behalve bij ons. Ik wil dat dit onze officiele huwelijksnacht wordt. Trudie keek naar JJ en daarna naar mij met tranen in haar ogen. Ik zei: bij deze is het officieel, in het bijzijn van al deze mensen zijn jullie twee nu zustervrouwen. Trudie vloog ons om beurten om de nek en kuste ons uitgebreid. Ze ging voor haar moeder staan en begon met haar gebarentaal te “praten”. Na een paar minuten was het stil en zei Anja: jullie hebben haar de mooiste gift geven die ze had kunnen krijgen en ze hoopt jullie beide trots op haar te maken en ergens in de toekomst ook moeder te mogen zijn van zowel jullie als haar eigen kind.

Ze ging verder en zei: maar dat is nog niet het geval. Ze wil eerst dat jullie kinderen er zijn voor ze ook maar gaat denken om zelf zwanger te worden. Ik zei: in dat geval, mag jij moeder zijn van onze en jou kind of kinderen en zullen wij er ook voor jou en je kind zijn. Maar je moet ons een ding beloven: jij gaat ons leren hoe we jou kunnen verstaan. Je moeder zal hier niet altijd zijn en we willen elkaar wel goed kunnen begrijpen. En als er ook maar iets is waar je je aan stoort zei JJ, dan moet je het direct vertellen en niet opkroppen. We willen volledig open naar elkaar zijn. Ze maakte een gebaar en Anja zei: dat belooft ze. We hadden elk nog een drankje en gingen daarna naar de slaapkamers. Het werd een drukke nacht in twee van de drie kamers, bij ons was het een rustige nacht, veel strelen en knuffelen en daarna lekker dicht tegen elkaar en in elkaars armen slapen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4372 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie