BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bjorn en Carla

Bjorn, 16 en een half jaar oud, zet zijn fiets in de schuur en is blij dat het weekend is. Hij gooit zijn tas op zijn kamer en gaat zoals hij zijn moeder (Carla) had beloofd stofzuigen en het eten voorbereiden. Hij snapte niet waarom zijn vader haar 6 jaar geleden had ingeruild voor de in zijn ogen lelijke secretaresse. Hij vindt zijn moeder juist erg mooi en aantrekkelijk en zou zijn handen dichtknijpen als hij ooit zo’n vriendin zou krijgen. Af en toe snoof hij aan haar gedragen slipje, als hij heel geil was, trok hij het aan en droeg hij ze soms de hele dag om zich dan ‘s avonds in zijn bed op haar af te trekken. Hij had af en toe wel een vriendinnetje waarmee hij dan neukte maar als hij dan bezig was had hij altijd zijn moeder in gedachten.

Carla rijdt de straat in en zet haar auto op de oprit. Ze was later dan beloofd thuis en had Bjorn geappt dat hij het eten vast op moest zetten. Het zou mooi weer blijven dit weekend dus had ze weinig in de planning, lekker zonnen en luieren. De geur van eten komt haar tegemoet als ze de deur opent en denkt glimlachend “wat tref ik het toch met zo’n knappe lieverd”. “Ik ben thuis, schat!!” roept ze en loopt de keuken in. De tafel is gedekt en Bjorn zit er al aan, ze loopt op hem af, bukt voorover en kust hem op zijn voorhoofd en gaat zitten.

Bjorn kan precies in haar blouse kijken als ze hem kust. Hij ziet haar kanten beha en stukjes borst, zijn lul wipt gelijk op in zijn broek. Ze nemen onder het eten de dag door en hun plannen voor het weekend, ze zijn het er lachend over eens dat ze beiden lekker thuis willen relaxen. Rond 7 uur is de boel opgeruimd en gaat Carla zich douchen, Bjorn loopt gelijk met haar mee om naar zijn kamer te gaan en na haar te douchen.

Carla wil morgen na de boodschappen, lekker gaan zonnen, ze kleed zich uit en stapt onder de verkwikkende stortdouche. Ze scheert haar benen en kutje spiegel glad, zeept zichzelf lekker in en droogt zich af. Ze roept dat ze klaar is als ze naakt de deur opent, gelijk gaat die van haar zoon ook open. Hij draagt alleen een boxer en heeft een propje kleding onder zijn arm. Nu hebben ze elkaar vaak genoeg bloot gezien dus dat is geen probleem. Zag ze het goed? Ze ontwaarde toch echt een reactie in zijn kruis toen ze zich even omdraaide. Vlug loopt ze naar haar kamer.

Bjorn ziet zijn moeder naakt lopen, zijn lul reageert gelijk, hij hoopt dat ze het niet gezien heeft toen ze zich even omdraaide. Hij blijft naar haar staren tot ze beiden de deur openen, hij gooit zijn was in de mand en ziet haar slipje liggen. Hij pakt het op, ruikt er even kreunend aan, slaat het natte kruisje om zijn eikel en trekt zich in no time klaar in haar slipje. Stapt vlug onder de douche, scheert zijn ballen en schaamstreek, wast zich en trekt een bermuda en t shirt aan.

Carla stapt haar kamer in, ze weet zeker wat ze zag, zijn lul wipte flink op. “Het zou toch niet door haar komen?”, denkt ze als ze zichzelf in de spiegel bekijkt. De badkamer ligt naast haar slaapkamer als ze de kast opent om wat makkelijke kleren te pakken hoort ze hem door de muur zachtjes kreunen. Met een blos op haar wangen voelt ze sinds hele lange tijd haar lustgevoel aanwakkeren en haar kutje nat worden. Ze ziet gewoon voor zich hoe hij aan zijn stijve trekt en er gaan twee vingers haar natte kutje in. Hijgend komt ze klaar, likt haar vingers schoon en trekt een kort wijd pyjama broekje met een los bijpassend hemdje aan als ze de douche aan hoort gaan.

Carla loopt een beetje verward naar beneden, natuurlijk had ze wel gelezen dat jongens van zijn leeftijd over hun moeder fantaseren. Maar dat zij er geil van werd en zich klaar gevingerd heeft op hem verward haar. Haar tepels staan stijf op kleine stevige tietjes en priemen door haar hemdje als ze alvast iets inschenkt voor hen beiden. Ze gaat in de hoek van de bank zitten en trekt haar benen op.

Bjorn loopt naar de woonkamer, ziet zijn moeder op de bank zitten. Hij ziet haar blote benen en een groot gedeelte van haar heerlijke bil, gelijk wipt zijn lul in zijn bermuda. Hij heeft spijt dat hij geen boxer heeft aangedaan, want de beweging is duidelijk te zien. Vlug loopt hij naar de bank en gaat in de andere hoek zitten met opgetrokken benen zodat zijn stijve niet zichtbaar is. De film die op tv is interesseert hem niet, hij loert stiekem meer naar zijn moeder, die net ging verzitten en haar hele bil nu toont.

Carla ziet dat hij alweer op haar reageert en zijn best flinke lul opveert in zijn broek. Ze kan er niets aan doen maar ze wordt weer nat. Ze gaat iets verzitten en gluurt naar hem uit haar ooghoek, helaas ziet ze niets want hij verbergt hem. De film is afgelopen en ze gaan beiden naar bed. Carla pakt een dildo uit haar nachtkastje en pompt hem hard en diep in haar jeukende grotje. Als ze kreunend klaarkomt, hijgt ze zacht, “dank je Bjorn..”, met de dildo diep in haar kutje valt ze in een onrustige slaap.

Bjorn kleed zich snel uit, duikt in zijn bed, trekt zich af en met gesloten ogen fantaseert hij dat hij zijn moeder neukt. Als hij klaarkomt spuit hij in zijn eigen gezicht en borst en hijgt “oooh mama…jaah…”. Hij is bloedgeil met zijn vinger veegt hij zijn gezicht schoon, opent zijn mond en likt hem af, proeft het en slikt het door. Zijn borst veegt hij schoon met een tissue en valt voldaan in slaap.

Carla heeft een onrustige nacht gehad in haar dromen had Bjorn haar constant verwend, dat kwam waarschijnlijk door de dildo diep nog steeds in haar stak en is al vroeg op. Ze frist zich op, trekt een slip en een luchtig jurkje aan, ze wil vroeg boodschappen doen en dan lekker zonnen in de tuin. Half 9 heeft ze de boodschappen uitgepakt, maakt een koffie en hoort gestommel uit Bjorn zijn kamer komen. Ze loopt naar boven en kan haar nieuwsgierigheid niet onderdrukken. Ze opent de wasmand en zoekt haar slipje van gisteren, het zit ver naar beneden en voelt nog nat aan, ze ziet dat het kruisje doordrenkt is met zijn sperma. Gelijk wordt ze weer kletsnat, ze ruikt er even aan en likt er met het puntje van haar tong even over. Met rode wangen van opwinding pakt ze een badlaken, de zonnebrand en vraagt aan Bjorn of hij het luchtbed zo op wil pompen.

Bjorn heeft heerlijk geslapen, rekt zich uit en antwoordt “doe ik mam..”. Zijn lul is halfhard, hij wacht tot hij zijn moeder de trap af hoort lopen en schiet dan snel de badkamer in. Leegt zijn blaas, poetst zijn tanden, spoelt zich af en trekt nu wel een boxer onder zijn bermuda aan en loopt naar beneden. In de keuken zit zijn moeder aan tafel, op het aanrecht staat een bord met broodjes van de super. Hij pakt er 1 en loopt gelijk naar buiten. Pompt het tweepersoons luchtbed op voor zijn moeder en eet ondertussen zijn broodje op in de ligstoel ernaast.

Carla loopt naar buiten en ziet haar zoon zitten. De gedachte dat hij zich afgetrokken heeft en haar slip vol gespoten, zorgt ervoor dat haar sapjes weer gaan stromen. Ze wil een kijken hoe hij reageert op haar, trekt haar jurkje over haar hoofd uit, legt het badlaken op het luchtbed met alleen haar slipje aan. Ze kijkt hem even aan en vraagt “wil je me even insmeren?” en geeft hem de zonnebrand.

Bjorn kijkt naar haar mooie ronde borstjes, strakke buikje en als ze bukt naar haar geile kont. Zijn lul staat alweer stijf, “god wat zou ik haar graag neuken” schiet er door zijn hoofd en pakt de zonnebrand aan. Als ze op haar buik ligt druppelt hij wat olie op haar rug en wrijft het zachtjes uit. “Wacht even” zegt zijn moeder plots, “even mijn broekje uit, anders zit hij onder de olie..”. Als ze hem zonder naar hem te kijken uittrekt en weer gaat liggen zegt ze “zo dat is beter..”. Bjorn druppelt nu wat olie op haar billen, ertussen en op haar bovenbenen, hij komt al bijna klaar. Eerst smeert hij haar benen in, langzaam legt hij op elke bil een hand en wrijft de olie uit. Als zijn duimen door haar bilnaad gaan, kreunt ze zacht en voelt hij haar kontje iets omhoog komen.

Carla wordt bloedjegeil van zijn strelende handen, als zijn handen haar billen aanraken, drukt ze onbewust haar kontje op en probeert een kreun te onderdrukken. Zijn handen kneden haar billen zacht en geil loopt uit haar kutje, nog even en ze komt klaar. Helaas stopt hij, ze draait zich half om en vraagt met een hese stem “zal ik jou ook even insmeren?”.

Bjorn knikt dat, dat goed is en gaat vlug op zijn buik naast haar liggen om zijn stijve niet te hoeven laten zien. Hij voelt de olie op zijn rug lopen en haar zachte kleine handen het over zijn schouders en rug uitsmeren, voorvocht loopt uit zijn lul. Dan hoort hij haar lachend zeggen “kom, je broek uit…net als ik..”. Met een rood hoofd trekt hij hem uit, de natte vlek in zijn boxer is niet te verbergen. Ze pakt hem aan, kijkt ernaar, bukt zich en fluistert in zijn oor, terwijl ze zijn broek naast zich neer legt “vindt je het lekker, lieverd..?”. Stamelend zegt hij “sorry..ja mam..” en duikt weer op zijn buik.

Carla laat nu wat olie op zijn billen en benen lopen, tergend langzaam smeert ze het uit. Zijn gespierde billen geeft ze extra aandacht, waarbij haar vingers af en toe “per ongeluk” zijn sterretje beroeren, net als hij bij haar had gedaan. Als ze klaar is zegt ze, wetende dat hij een stijve heeft, “toe draai je om, dan doe ik je voorkant ook even..”. Aarzelend antwoordt hij “dat kan niet mam…”, ze lacht even en zegt zacht “jawel, lieverd…schaam je maar niet..”.

Bjorn maakt het na haar woorden niets meer uit, “zoals ze reageerde toen hij haar in wreef maakt het haar ook niets meer uit volgens hem” dacht hij toen hij zich omdraaide. Hij zag haar mond iets open gaan en haar ogen op zijn stijve gericht. Hij wist heus wel dat hij niet de grootste had maar zeker niet de kleinste, hij was stevig, redelijk groot en dik. Ze gaat verzitten, haar kontje naar zijn hoofd gericht en begint zijn benen in te wrijven , ze stopt net bij zijn edele delen.. Bjorn kijkt naar haar billen, hij moet zich inhouden om ze niet vast te pakken. Dan voelt hij de olie op zijn borst kletteren, haar handen wrijven het uit zonder dat ze zijn lul aanraakt.

Carla wil nog maar één ding en dat is zijn lekkere dikke lul, waar maakt haar niet uit. Haar lustgevoel heeft het overgenomen van haar brein, ze slaat voorzichtig haar been over zijn hoofd als ze haar hand om zijn stijve legt. Ze hoort een diepe zucht en kreun, gelijk slaat hij zijn handen op haar billen en zijn tong tussen haar gevoelige lipjes. Ze kreunt “oooh…jaa..hmmm…heerlijk…”, voor ze de dikke paarse knop van haar zoon in haar mond hapt en er geil aan zuigt. In no time komt ze zwaar ademend klaar en voelt dat Bjorn ook op springen staat.

Bjorn kreunt diep als hij bijna klaarkomt, zijn moeder blijft hem door pijpen en hij spuit zich helemaal leeg in haar mond, terwijl hij haar nectar uit haar lekkende kutje blijft likken. Zijn pik blijft stijf omdat zijn moeder hem nu rustig door pijpt. Als ze van hem af stapt zegt ze met een hese stem en rode wangen “dit was niet de bedoeling, lieverd, ik had dit niet mogen laten gebeuren….maar…uhh.. ik vond vanmorgen mijn slipje met volgespoten kruis in de wasmand..dat maakte me geil..”. Bjorn zijn gezicht is nog nat van haar sapjes ook hij bloost weer en antwoord, nog zwaar hijgend alleen “je..bent..ook..zo..mooi..”.

Carla pakt zijn hoofd tussen haar handen, kijkt hem aan en vraagt “heb je spijt?”, als hij meteen met “nee, echt niet…jij?” antwoord kust ze hem vol op de mond als antwoord. Ze houdt zijn stijve in haar hand en trekt er rustig aan, speelt af en toe met zijn ballen terwijl hij speelt met haar tietjes en tepeltjes. Als ze zijn hand over haar buik voelt strelen, spreidt ze haar benen als vanzelf en kreunt zachtjes. Hij streelt met zijn platte hand over haar kutje, een rilling van genot schiet door haar lichaam. Ze voelt haar sapjes in haar bilnaad stromen en hijgt geil “neuk mama…ik wil je pik in me..spuit me vol…”.

Bjorn voelt haar hand in zijn lul knijpen als ze praat, hij drukt twee vingers in haar natte neukholletje. Haar mond zuigt zich kreunend vast aan de zijne terwijl zijn vingers in haar kutje pompen. Hij voelt haar kutspiertjes in zijn vingers knijpen als ze in zijn mond “oooh…jaaah..” kreunt en zachtjes op zijn tong bijt.

Carla gaat op haar zoon liggen, haar benen langs de zijne, ze moet die dikke lul in haar voelen. Ze pakt tussen hun lichamen door zijn loeiharde lul, kijkt hem aan en wrijft met zijn eikel tussen haar lipjes. Carla fluistert “je mag niet stoten..stil blijven liggen..” en zakt steeds verder over zijn lul, tot haar lipjes geplet worden tussen hun lichamen. Dan beginnen haar kutspieren in zijn pik te knijpen en te kneden. Bjorn kreunt luid, woelt door haar haar, streelt haar rug, kneed haar billen en trekt ze af en toe uit elkaar. Hun monden vinden elkaar weer, gevolgd door gesmoorde kreunen.

Bjorn baalt eerst dat hij niet mag bewegen, maar nu hij in haar zit en het lijkt dat haar kutje zijn pik pijpt, geniet hij volop. Ze maakt hem gek, hij trekt haar billen uit elkaar en streelt met zijn vingertoppen over haar bilnaad en sterretje. Wat gelijk weer een reactie bij zijn moeder opwekt, ze kreunt wild in zijn mond. Hij vangt wat vocht op wat langs zijn lul stroomt en smeert dat uit op haar ster, zijn middelvinger drukt zacht op haar sluitspier en glijdt er langs. Haar kutje knijpt nog harder in zijn pik en ze hijgt zwaar.

Carla haar kut bewerkt zijn pik aan één stuk door, het is lang geleden dat ze zo gevuld was. Hij mocht haar later vandaag neuken maar nu wil ze hem zo klaar zien te krijgen. Ze wil zijn zaad uit zijn pik melken terwijl zijn handen haar lichaam liefdevol verwennen. Als ze zijn vingers over haar ster voelt gaan krijgt ze spontaan kippenvel over haar hele lichaam. Wanneer hij een vinger in haar aarsje drukt, hijgt ze zwaar en komt spontaan klaar.

Bjorn voelt zijn eigen pik door het dunne wandje, zijn vinger pompt hij rustig in haar kontje, hij voelt aan haar ritme van knijpen dat ze klaarkomt. Zelf voelt hij, na een klein halfuurtje, ook dat hij tegen klaarkomen aan zit. Hij pakt zijn moeder strakker vast en hijgt “ik kom bijna…”. Een iets te harde kreun verlaat zijn mond als hij de eerste straal in zijn moeder spuit en bij iedere straal kreunt “en..nog..één..”. Zo intens als nu is hij nog nooit klaar gekomen, zijn hele lichaam trilt, het zweet breekt hem uit, zijn zicht wordt wazig en hij ziet zelfs sterretjes.

Carla voelt zijn toch al forse lul nog iets groter worden als hij haar tegen zich aandrukt. Alsof ze nooit anders doet blijft haar kutje zijn pik melken, dan voelt ze zijn zaad tegen haar baarmoeder kletsen gevolgd door nog enkele. Hij trilt en verstrakt onder haar, tranen van genot rollen over zijn wangen op het luchtbed. Zelf komt ze door zijn lozing ook nog heftig klaar. Ze voelt zijn pik langzaam slinken en uit haar glijden, gevolgd door een enorme lading sperma. Ze draait zich om, schuift haar lekkende poesje boven zijn gezicht en zakt voorover.

Bjorn had gisteravond al zijn eigen zaad geproeft, dus opent hij zijn mond en steekt zijn tong uit. Hij slikt hun vermengde sappen smakelijk door, terwijl hij de tong van zijn moeder, zijn kloten en pik schoonlikken. Hij likt haar zo diep als hij kan, hoort haar kreunen, voelt dat ze haar kutje harder op zijn mond drukt en zijn slappe lul in haar mond zuigt.

Als ze beiden schoon zijn draait ze zich om, gaat op haar zij naast hem liggen en fluistert in zijn oor “dank je schat…ik hou van jou” en er lief lachend achteraan “wil je mijn voorkant ook even insmeren??”. Hij knipoogt en antwoordt “graag zelfs mevrouw….ik hou ook heel veel van jou mam..”. Haar mond gaat naar de zijne en kust hem liefdevol. Hij gaat op zijn knieën naast haar zitten en vraagt lachend “waar zal ik beginnen??”. Carla kijkt geil en zegt knipogend, met zachte stem “werk maar naar het midden toe..” en spreidt haar benen.

Bjorn begint met haar benen, haar kutje, die met gezwollen, glimmende lippen, uitnodigend naar hem lonkt, vermijdend. Dan smeer hij haar buikje in, laat nog wat olie op haar pronte borstjes lopen en neemt ze goed onder handen. Haar tepels staan stijf, ze kreunt en hijgt of ze een marathon loopt. Hij laat nog iets olie op zijn hand lopen en wrijft het uit over haar kutje, zijn vinger verdwijnt in haar, gevolgd door nog eentje. Hij voelt haar kutje om zijn vinger krampen als ze snikkend klaarkomt.

De rest van de dag verloopt op een paar plagerijtjes van beide kanten na rustig. Er was voor beiden binnen een dag veel veranderd. Carla bekeek haar zoon nu met heel andere ogen, ja hij moest nog een hoop leren maar wat hij tot nu toe had gepresteerd voelde enorm goed en lekker. Zijn lekker stevige lul die haar zo goed vult en elk gevoelig plekje in haar raakt, ze kijkt uit naar straks als hij zijn pik in haar stoot.

Bjorn kan bijna niet wachten op straks, het moment dat hijzelf zijn pik in haar strakke, natte kutje mag stoten. Hij had volop genoten dat ze hem leeg molk en hij in haar gespoten had. Dat hij zijn bloedeigen mooie moeder mag neuken had hij alleen maar durven dromen. Als de zon langzaam zakt zegt hij “zullen we pizza bestellen? Ik heb honger gekregen..”. Zijn moeder lief aankijkend.

Na een half uur wordt er aangebeld, Carla trekt een badjas aan en neemt de pizza ’s aan van de naar haar starende koerier, betaald hem, loopt weer de tuin in en overhandigt er één aan Bjorn. Smakelijk eten ze hun buikje vol en lopen naar binnen. Carla stelt voor om zo samen te gaan douchen, wat enthousiast ontvangen wordt.

Onder de douche zepen ze elkaar goed in, ze slaan geen plekje over. Carla draait met haar rug naar Bjorn en drukt haar kontje naar achteren, trekt haar billen uiteen en manoeuvreert zijn halfharde lul tussen haar billen. Automatisch begint hij te stoten, ze voelt zijn vleesstaaf groeien tussen haar billen en kneed ermee in zijn pik. Gelijk kreunt hij luid en kneed in haar borsten, ze wil hem in haar kutje voelen stoten maar niet hier. “Kom, we gaan ons afdrogen, schat”, zegt ze zwoel terwijl ze zijn pik in haar hand neemt en eraan trekt.

Nog half nat lopen ze gehaast naar haar slaapkamer, even tongen ze elkaar. Ze sluit vlug de gordijnen en gaat wijdbeens op haar rug op bed liggen. Ze laat hem even genieten van de aanblik, dan hijgt ze bijna smekend “lik me…lik..me.. alsjeblieft..”.

Bjorn duikt tussen haar benen en zuigt haar lipjes één voor één in zijn mond, likt haar natte grotje. Hij wordt supergeil van haar geur en godendrank, al snel steekt hij twee vingers in haar kutje en streelt met zijn tong over haar uit stekende klitje. Ze kreunt hard en drukt haar klit stevig op zijn tong. Hij likt met enige druk en met lange halen over haar klit, zuigt er op alsof het een klein pikje is. Hij moet haar vasthouden want ze rolt van links naar rechts.

Carla weet wat er gaat komen, ze heeft haar lichaam niet meer onder controle, zijn vingers die in haar kutje pompen en zijn tong die over haar klitje strijkt maken dat haar lichaam verkrampt en dat ze loeiend klaarkomt. Ze drukt haar kont omhoog, zijn vingers schieten uit haar en spuit een fikse straal geil uit haar kut.

Bjorn voelt haar sappen op zijn rug en billen kletteren, vlug komt hij omhoog en drukt zijn mond wijd open op haar kut. Hij voelt een straal in zijn mond en slikt zoveel als hij kan door, net als bij haar derde. Hij was kletsnat toen hij haar een zoen gaf. Ze trilt van opwinding en genot en smeekt hem bijna om haar te neuken. Bjorn ziet haar als ze bijgekomen is op haar handen en knieën gaan zitten. Even wrijft hij met zijn stijve tussen haar lekkere billen, zakt iets en zet zijn eikel tussen haar natte lipjes.

Carla kijkt over haar schouder en zegt met een geile stem “neuk me…neuk mama’s kut…”. Ze voelt zijn handen op haar heupen, langzaam trekt hij haar naar achteren over zijn leuter. Carla voelt zijn dikke jongenslul haar kutje vullen en oprekken, ze kreunt hard. Bij elke stoot drukt ze haar kont naar achteren en vangt hem op.
Hier heeft ze naar verlangt, dit wilde ze, na vanmorgen toen ze hem leeg gemolken had zonder te bewegen wil ze nu dat zijn pik in haar stoot. Zijn handen strelen haar rug en trekken iets aan haar haar. Af en toe tikt hij haar op haar bil, haar vingers verwennen haar klit terwijl hij haar rustig met lange halen neukt en ze geniet van elke centimeter die hij in haar stoot.

Bjorn is in de zevende hemel, haar strakke pruim sluit als een fluwelen handschoen om zijn pik, haar kutje sopt, wat gedeeltelijk onderdrukt wordt door hun gehijg en gekreun. De kamer vult zich met de geur van geile hete seks, hij neukt zijn moeder in een rustig tempo ze drukt haar kontje telkens stevig naar achteren en jammerd “oooh Jaaa…heerlijk…neuk me…spuit me vol…”.

Carla voelt zijn greep op haar heupen, steviger worden, zijn tempo gaat iets omhoog. Ze voelt zijn sperma met kracht, diep in haar buikje kletteren en komt zelf ook weer klaar. Hij blijft hard en diep in haar zitten.

Onverstoorbaar blijft Bjorn na zijn orgasme in haar stoten, zijn zaad loopt uit haar kutje. Hij wil nogmaals klaarkomen in haar.

Carla kijkt weer om en hijgt, “ooh, jongen toch…wat doe je met me…Aah wat lekker..neuk me harder…” en drukt haar kont hard naar achteren. Gelijk verhoogt hij zijn tempo, ze voelt dat hij haar billen uit elkaar trekt en kreunt luid als hij een duim op haar sterretje zet. Ze voelt hem langs haar sluitspier schieten en steeds dieper gaan en haar gaatje oprekken. Zijn pik glijdt soepel met lange felle stoten in haar lekkende en continu klaarkomende kutje.

Bjorn kijkt naar haar kont en vraagt hijgend “mag ik je kontje neuken, mam?”. Met een schorre stem van het hijgen en kreunen antwoordt ze “ja..a…d..da..dat..ma..mag, wel..even..voorzichtig..schat..”. Hij trekt zijn zeiknatte lul uit zijn moeders genotsgrot, trekt zijn duim uit haar kont. Haar aarsje blijft iets open staan, hij laat er iets speeksel op lopen en zet zijn dikke eikel tegen haar kleine holletje. Hier heeft hij alleen maar van gedroomd. Als hij iets in haar zit, kreunt hij “wow, wat ben je strak..”, trekt iets terug om hem weer iets verder in haar kontje te drukken. Eenmaal diep in haar blijft hij even stil zitten.

Carla voelt zijn pik steeds dieper in haar darmen verdwijnen, zo is haar kontje nog nooit opgerekt en gevuld. Ze hijgt “mijn god…je zit in me…wat is hij groot…”, als hij volledig in haar zit en stil blijft zitten. Haar duim masseert haar klit en vier vingers woelen in haar lekkende kutje. Als hij terugtrekt lijkt het of haar buikje vacuüm gezogen wordt, een nog nooit ervaren sensatie schiet door haar lichaam. Rillend komt ze klaar en kreunt zachtjes “Jaaa…neuk..me..spuit…mijn..reet..vol..”.

Bjorn beukt zijn pik al een minuut of tien in haar poepertje, haar billen trillen bij elke stoot. Steeds luider kreunend en harder stotend kondigt hij aan dat hij klaar gaat komen. Met kracht trekt hij zijn moeder op zijn pik en spuit een enorme lading zaad, luid brullend, diep in haar darmen. Als hij de laatste druppel in haar heeft geperst laat hij haar eindelijk los.

Carla voelt zijn warme sperma haar darmen vullen en hijgt “jaah spuit me vol, schat..”. Als hij zijn handen, haar heupen eindelijk loslaten voelt ze zijn verslappende pik uit haar kont glijden en laat zich vermoeid voorover op het bed vallen. Ze voelt zijn sperma uit haar kontje lopen en zijn handen op haar billen komen.

Bjorn beukt zich over zijn moeder heen trekt haar billen uit elkaar en begint zijn zaad uit haar gaatje te likken, verzameld het in zijn mond. Hij kruipt naar boven terwijl zijn moeder zich op haar rug draait en geil zegt “dat was lekker lekker lieverd”. Hij drukt zijn mond op de hare die ze gewillig opent en zijn zaad loopt in haar mond. Kreunend en zoenend slikken ze het beiden door, douchen zich nog even, kruipen loom en voldaan dicht tegen elkaar aan. Geven elkaar een tedere zoen en vallen als een verliefd stel in een diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 22178 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Bjorn en Carla”

Plaats een reactie