BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Double date in hotel

En weer had Ton slapeloze nachten ( zie Hoezo geen zin en eerdere posts) . Als hij het onderwerp aan sneed kreeg hij eigenlijk alleen een sneer terug: hoef jij niet te weten, ruk jij je maar gewoon af met het idee dat ik me door een echte vent laat neuken, zei Eva dan. En Tessa, zn dochter, gaf helemaal niet thuis. Tot ze onverwachts belde. Hey paps, lekker ding , begon ze, ik ben straks in Utrecht en ik dacht zo van hmmm wie weet heeft paps wel zin zn kleine meisje te verwennen. Even was t stil. Ik heb t nodig paps. Drong ze aan. Ton is even verbaasd, na een week van stil zwijgen nu opeens dit. Uhhh, ik moet even checken of ik wel weg kan van mn werk liefje, fluistert hij in zn telefoon en kijkt angstig om zich heen of niemand hem hoort. Paps, echt, gaat Tessa verder, echt , ik zit in de trein en heb mn slipje al uit. Mn vinger zit tussen mn benen en mn hele hand is gewoon nat. Hijgt Tessa. En dan bedoel ik NAT paps.

Ton zucht en weet dat hij zn dochter weer wil zien, naakt en haar kutje wil proeven weer. Maar zn werk, wat voor een smoes moet hij verzinnen? Over een uurtje bij de bar van Hotel Vredenburg paps, zie je daar en neem die lekkere pik van je mee. En de verbinding wordt verbroken. Ton zit achter zn buro met een keiharde pik. En zit bijna in paniek te bedenken hoe hij kan ontsnappen van zn werk. Op zich beter in de middag want wat zou zn vrouw moeten vertellen als het in de avond was. Nu weet ze niks. En inderdaad, een uurtje later stapt Ton de bar binnen op t Vredenburg in Utrecht. Op een afstandje staat hij even te kijken naar zn dochter, zijn kleine meid. Maar verdomme daar zit geen kleine meid. Van af waar hij staat ziet hij gewoon een verdomd lekker wijf zitten en hij ziet dat er verschillende mannen zijn die ook onopvallend naar haar kijken. Zelfs eentje die langs de schouder van zn tafelgenote naar Tessa staart. Tessa heeft ook wel een knoopje of 2 te veel open van haar blouse en dat trekt wel. Ton krijgt het al warm bij het idee dat hij straks die tieten mag bewonderen en aanraken. Nu pas beseft hij dat hij geen idee heeft waar ze eigenlijk van hier heen kunnen. Eva is thuis dus dat is geen optie.

Dan ziet Tessa hem en ze kijkt hem strak aan. Dan komt er een glimlach op haar gezicht en langzaam doet ze haar benen wijd. En met dat schuift haar rokje ook omhoog. Ton staat even als versteend te kijken naar het nu onder haar tafeltje goed zichtbare behaarde kutje van zn dochter. Als hij van de schrik is bekomen haast hij zich naar haar tafeltje. Doe effe normaal zeg, zucht hij boos, ben jij gek geworden ofzo? Tessa kijkt hem met een onschuldige blik aan, ik zei toch al dat ik geil ben, antwoorde ze. Ton negeerde dat en riep de ober om wat te bestellen. Pilsje en wat voor de jonge dame, zei hij. Tessa nam de jonge gozer op, hmmm zei ze, sta jij ook op t menu? De ober lachte en schudde van nee. Hoezo? vroeg Tessa, bevalt het niet wat je ziet? en ze boog zich voorover en gunde hem een ruime blik in haar bloesje. Geef me je nummer zo maar, zei de nu duidelijk wel geïnteresseerde bediende. Toen hij weg liep vloekte Ton hard. Je hebt verdomme geen slipje en geen bh aan??? Maar voor Tessa iets kon antwoorden werden de drankjes gebracht. Dank je wel, lekkere vent, zei Tessa tegen de ober en raakte even zn kont aan.

Ton was even sprakeloos van haar openlijk geflirt. Was hij boos of jaloers en toch eigenlijk best spannend vroeg hij zich af. Drink je drankje dan kunnen we naar boven, Tessa zei het heel zakelijk. Naar boven? Ton keek haar verbaasd aan. Ja wat dacht jij dan? Dat we in parkeergarage Hoog Catharijne gaan rotzooien? Tessa moest er even om lachen. En neem dit even in, droeg ze haar vader ook nog op en gaf hem een gif-groen pilletje. Ik doe geen drugs lief, dat zou je moeten weten, antwoorde Ton. Tessa keek hem ongeduldig aan. Met dat pilletje kan je vanmiddag wel 3x neuken. En het stelt je klaarkomen wat uit. Wel zo lekker voor mij. Met een vies nam Ton het pilletje en 10 minuten later stonden ze in de lift naar de 2de etage. Tessa had de keycard al. In de lift vleide ze zich tegen haar vader en haar hand gleed over zn kruis. Hun tongen in een french kiss verstrengeld. Tessa kneep zachtjes in zn lul die al hard probeerde boven zn broekriem uit te komen. Tons handen gleden over haar rug en grepen de heerlijke billen van zn dochter vol vast. Naakt onder haar te korte rokje. Wat een sloerie was die dochter van hem en wat genoot hij ervan. Zijn vinger gleed door haar bilspleet en plaagde haar sterretje. Tessa wilde net zijn lul bevrijden toen de deuren van de lift weer open gingen. Zij eruit en de daar wachtende mensen er in. Het echtpaar keek ze verbaasd aan. Ton liep met een vuurrode kop de lift uit. Tessa gaf ze een knipoog.

Toen de liftdeuren zich sloten hoorde Ton nog net de dame tegen haar man zeggen: wat een viezerik, met zo een jong hoertje een kamer in. Dat dat mag hier in dit hotel valt me tegen. Die kerel zn vrouw moest eens weten…. Ton schaamde zich een kort ogenblik maar vond het ook een geil idee, dat mensen zijn kleine meid ook als een geil loeder zagen. Tessa deed kamerdeur 251 open en toen Ton binnen wilde stappen duwde ze hem tegen de open deur. Half in de gang, half in de kamer stonden ze nu en door zn shirt heen beet ze in zn tepel. Ahhhh, gek, bracht Ton uit maar zijn gevoelige tepels gaven hem een flinke elektrische stoot in zn kruis. Weer volgde er een tong gevecht. Jij vond betrapt worden toch zo opwindend vorige keer, hijgde Tessa. Laten we dat nu dan ook maar riskeren… en ze wipte in 1x haar jonge stevige borsten uit het bloesje. Ze trok Tons hoofd omlaag. Ton probeerde nog even de gang te scannen op andere gasten en CCTV maar door haar roze tepels die al hard vooruit priemden won de lust het van zn verstand. Hij beet in haar borst, heerlijk stevig en toch zacht. Zijn tong gleed van onder haar borst naar haar nek. Maakte cirkeltjes om haar tepelhoven maar hij ontweek haar tepels. Tessa stond nu wild tegen hem op te rijden. Hij voelde de vochtige warmte van haar flamoes tegen zn bovenbeen door de stof van zn broek heen. Hij vroeg zich al lang niet meer af of ze betrapt zouden worden. Hoopte eigenlijk dat beveiliging hun nu zo zou kunnen zien op camera. Zijn prachtige mooie opwindende geile dochter die zich aan hem gaf. Nee, die zich aan hem opdrong gewoon en die hij straks zou gaan neuken. Hij wilde ze meer laten zien en trok haar rokje in 1x helemaal weg.

Ze stond nu naakt en hij inmiddels met zn broek op zn enkels in de gang. Zijn vingers diep in haar soppende kut. Haar vuist om zn staaf geklemd. Zijn tanden trokken nu aan haar tepel. Tessa trok hem de kamer binnen en de deur sloeg hard dicht. Ze stonden tegenover elkaar en keken elkaar verhit aan. Allebei naakt nu. Zijn ballen hingen zwaar in zn zak. Zijn pik op volle oorlogs sterkte. Zijn ogen gleden over het jonge verleidelijke lijf van zn dochter. Haar ogen zo blauw als die van haar moeder. Wilde blik, lust in haar ogen alsof ze al maanden geen sex had gehad. Haar borsten iets kleiner maar veel steviger nog uiteraard als zn vrouw. Roze tepels, nu dan fel rood door zijn zuigen en knijpen. Eva heeft grote bruine tepelhoven met dikke stevige tepels erop. Zeg maar gerust spenen. Eva scheert zich maar Tessa gelukkig niet. Tussen de blonde natte haartjes staat haar kutje open. Lange benen die zo lekker om je middel klemmen als je diep in haar zit. Tessa verbreek zijn dromen door hem aan zn haar te trekken en op zijn knieen te dwingen. Ze duwt zijn gezicht in haar schoot. Zn neus gaat door haar schaamhaar en spleet en weer terug omhoog naar haar navel. Hij snuift haar geur diep op en zn tong zoekt naar haar geil. Dan beseft hij dat het gordijn nog open is. Oeps, hij maakt zich met moeite los van haar en loopt naar t raam. Ze zijn aan de straat kant. Ze kijken uit over het drukke marktplein en wel 10 bushaltes. Veel inkijk denkt Ton en zn hand gaat richting gordijn.

Niet zo snel ouwe, hoort hij Tessa nu naast zich zeggen. Ze duwt hem achterover op bed. Jij vond het toch spannend dat we eventueel konden worden gezien. vroeg ze plagend. En ze likte het voorvocht van zn eikel. Dan laten we vandaag het gordijn lekker open, besloot ze. Ze duwde zijn benen omhoog, knieen bijna in zn nek. HIj voelde hoe ze nu zijn zak likte en aan zn ballen sabbelde. Tegen zoveel opwinding was hij niet opgewassen en gaf zich gewonnen. Gordijn open. Hier op bed kon niemand ze zien tenslotte. Tessa zoog letterlijk zijn ballen in haar mond. Liet ze los en haar tong gleed van zijn perineum naar het puntje van zn eikel waar ze druppels voorvocht op likte alsof het honing was. Dan weer terug maar nu stopte ze niet bij zijn ballen. Haar tong gleed door naar zijn bilspleet en liet daar een nat spoor achter. Een rilling van genot ging door Tons hele lijf heen. Tessa moest even lachen van deze reactie.

Lekker he paps. En haar tong verwende zijn kontspleet weer. Ze trok zn billen van elkaar en liet haar tong plagend langs zn bruine ster gaan. Ton moedigde haar hijgend aan. Een fractie van een seconde dacht hij nog dit is echt een stap te ver om te doen met je eigen dochter. Bovendien is dit gewoon vies. Maar dat was echt maar een fractie van een seconde. Hij keek omlaag en zag zn kleine meid tussen zn benen. Haar ogen vol lust. Haar flitsende tongetje. Hij trok de slet weer tegen zn kont. Tessa leek het te begrijpen en er zin in te hebben. Weer gleed haar tong van zn reet , over zijn hele lange kloppende stam naar zijn paarse eikel. Ze nam hem even diep in haar mond. Ton begon haar direct in haar pijpebekkie te neuken maar ze trok weer terug en haar tong gleed weer naar beneden. Deze keer drong haar tong opeens zijn mannenneukhol binnen. Haar tong in zn anus deed hem even schrikken maar het genot was ongekend. Tegelijkertijd masturbeerde ze zacht zijn dikke paal. Af en toe gleed haar tong weer helemaal naar zn eikel die vervolgens diep in haar keel verdween. Dan weer terug naar zn anus en drong ze weer zalig zn holletje binnen.

Toen ze weer omhoog gleed met haar tong en zijn pik diep in haar mond nam stak ze zonder waarschuwing een vinger in zn kont. Het was mindblowing. Ton werd gewoon gevingerd in zn reet. Zijn dochter masseerde erg profeisoneel zijn prostaat en Ton dacht even dat hij zou flauwvallen zo een heftige heerlijke ervaring was het. Waar heb je dat verdomme geleerd, bracht hij met moeite uit. Wil jij niet weten paps, zei Tessa met een knipoog. En terwijl ze hem met haar vingers in zn kont neukte, zoog ze zijn eikel weer in haar gulzige mondje. Ton voelde zn ballen borrelen. Hij probeerde Tessa weg te duwen, ik wil nog niet klaar komen, zuchtte hij. Ik wil je nog neuken meisje. Tessa liet zich echter niet wegduwen. Vandaar dat pilletje, vertrouw me maar en geniet ouwe! fluisterde ze in zijn oor.

Nu drongen er twee vingers zn neukhol binnen en werd hij wild gevingerd. Haar mond sloot zich nu om zn tepel en ze zoog er aan, beet er zachtjes in. Intussen kneedde ze niet bepaald zachtzinnig zijn ballen. Ton voelde dat er geen stoppen meer was. Zn ballen waren klaar om te spuiten. Hij was even al helemaal van de wereld. Enige wat hij nu wilde was klaarkomen. Hij dwong zijn dochter omlaag en drong met zijn paal haar mond binnen. Wild begin hij haar te neuken. In reactie begin Tessa zijn prostaat met twee vingers te bewerken. Toen gebeurde het, zijn ballen spoten en spoten en spoten… en Ton zag sterretjes. Mijn beurt uw neukstaaf, hijgde Tessa en ze draaide zich om. Kontje omhoog en haar handen op de vensterbank. Zo keek ze uit het raam de markt over en wiebelde ze uitdagend met haar kontje naar haar vader. Ben jij helemaal gek geworden, snoof hij en trok haar weg bij het raam. hey, mijn beurt pa, riep Tessa ontdaan, en ik wil voor t raam. Jij bent gek, bracht Ton ertegen in. Als je daar staat kan iedereen je zien, je naakt zien en verdomme zien wat we aan t doen zijn… Nou en, dat is toch opwindend, vond Tessa. En ze ging weer voor het raam staan. Kans is klein hoor. Is er wel, maar klein. Dan moeten ze maar net naar boven kijken en dan ook net naar ons raam. Maar blijft mogelijk, en dat wind mij op. En jou ook ouwe, dat weet ik best wel. Kom je nog? en ze stond nu wijdbeens doggie style te wachten.

Ton wist even niet wat te doen. Kijk pa, als ik dit doe dan hebben we meer kans dat we gezien worden, zei Tessa lachend , en ze drukte zich strak tegen de ruit. Haar tieten plat gedrukt, haar buik draaide kringetjes op het raam. Doe normaal alsjeblieft zeg, bracht Ton geschrokken uit. Lik me en dan zien ze echt alleen mn gezicht. Of ik blijf lekker zo staan tot iemand anders boven komt, sprak Tessa dreigend. Ton liet zich op zn knieen glijden en zn handen omvatte de heerlijke stevige ronde kont van zn dochter. That is a good boy, zei Tessa nu tevreden en ze drukte haar kontje in zn gezicht. En terwijl Tessa uitkeek over het Vredenburg en bedacht dat als er inderdaad iemand omhoog zou die op zn minst haar verhitte gezicht en dansende tieten zou zien, voelde ze de tong van haar vader eerst door haar bil spleet glijden en toen verder haar openstaande kutje in. Ton genoot met volle teugen van de heerlijke reet en het natte poesje van zijn dochter. Hij zoog en hapte haar kutlipjes en slurpte gulzig haar geil op. Hij masseerde haar behaarde venusheuvel intussen en zn duim drukte net boven haar clit.

Zijn tong dwaalde weer af naar haar kontje en toen het puntje van zn tong haar sterretje likte duwde Tessa haar heupen naar achteren waardoor zijn tong naar binnen gleed. En terwijl hij haar zo aan het rimmen was en zn tong steeds even dieper in haar sterretje verdween , zaten inmiddels 3 vingers in haar drijfnatte flamoes. Tessa reed wild tegen hem op. En tot Tons verbazing had hij weer een keiharde lul. Top pilletje, dacht hij. Hier wilde hij gebruik van maken. Hij stond nu achter haar en duwde zijn stamper tegen haar op. Tessa begreep wat hij wilde zij zelf wilde die dikke pik in haar neukgleuf voelen. Ze pakte hem achter haar rug vast en bracht de eikel tussen haar lipjes. Ton voelde hoe zijn lul gewoon werd opgezogen door haar kut. Met lange halen begon hij haar te neuken. Tessa neukte mee op zijn ritme. Zijn handen gleden over haar jonge strakke lijf. Hij liet zn handen naar haar stevige tieten glijden en probeerde die te omvatten. Tessa kwam nu recht staan en nu had hij de tieten heerlijk vast terwijl ze tegen hem op stond. Zijn lul diep in haar buik. Haar tepels prikten in zn handpalmen. Over haar schouder heen zag hij de mensen buiten in de zon lopen. Soms dacht hij dat er warfen die omhoog keken. Zeker wel die 3 gasten daar bij de bushalte, ze keken volgens Ton recht hun kamer binnen. En dus zagen ze Tessa in volle glorie en konden wel zien waar ze mee bezig waren. Hijgend wees hij Tessa op de 3 jonge mannen. Zonder zijn pik uit haar kut te laten duwde Tessa haar tieten plat tegen de ruit. Ton werd gek van geilheid nu en begon harder te raggen.

Zie je wel ouwe dat je het opwindend vind, zei Tessa hees. Mensen die op nog geen 4 meter bij hun vandaan wandelden, het hete lijf van zijn dochter strak tegen hem aan. Zijn pik in de zuigende soppende kut van zn dochter. 1 hand die tussen de haar behaarde kutlipjes haar clitje bewerkte. De andere hand die zich vast klauwde in haar jonge harde borst. Tons pik hard en kloppend in en uit haar lijfje. Zijn mond zoog zich vast in haar nek. Hij was zo wild dat hij er net wat te hard in beet, maar Tessa kreunde alleen maar luid van genot. En nu hier, zei ze, en ze trok haar billen van elkaar, haar kontje stak uitnodigend naar achteren. Ze liet zijn staaf uit haar kut glijden en leidde hem naar haar kleine bruine neuk gaatje. Extra glijmiddel was niet nodig, zn lul was nat genoeg van haar geil. In 1 stoot gleed hij haar kont in. Haar reet was nauw, de sluitspier sloot zich strak om zijn neukvlees. Ton voelde zijn ballen borrelen maar op de een of andere manier ging hij net niet over the edge. Wonder pilletje, dacht hij weer. Wat een geil gezicht: zijn pik die langzaam in en uit haar bruine neukholletje ging. En daaronder en letterlijk lekkend kutje. En die ronde kont, wauw. Hij gaf er een paar tikken op. Liet rode plekken achter op de witte billen.

Ohhh , jaahhhhh , oohh kijk, hijgde Tessa, kijk dan. En terwijl ze doorging zich vast te pinnen op zn lul begon ze op t raam te kloppen. Ton was zo geil als een beest en liet haar gaan terwijl hij haar door neukte, zich vastklampend aan middel. 1 hand gleed steeds even over haar buik, door de schaamhaartjes naar haar poes. Mam, mam, mammaaaaa , zuchtte Tessa en ze bonkte weer op t raam. Niet begrijpend keek Ton over Tessas overheerlijke kont naar buiten. Daar recht onder hun raam liep verdomme Eva langs het hotel. Huh? Tessa verdomme hou op, trutje. Snauwde Ton. Maar zn dochter ging door haar moeders aandacht te zoeken. Ton keek verschrikt naar beneden en zag dat zn vrouw niet alleen was, zijn vader liep er gezellig naast. Huh? klote zooi, dacht Ton en probeerde Tessa weg te trekken bij het raam. Maar die leek er te veel lol in te hebben. En Ton was te ver heen om terug te trekken, hij wilde zn dochters vol spuiten. Hij was dronken van geilheid en bleef door pompen in haar strakke anus, even verloor Tessa haar evenwicht en viel tegen het raam. Ton greep haar weer vast en duwde zijn kloppende fallus in haar natte grotje.

Ohhh ja paps, jaaaaaa, neuk me. Neuk je dochter jij viezerik. Eindelijk leek ze contact te hebben met haar moeder. Ze zwaaiden naar elkaar en Eva haalde vragend haar schouders op. Kom paps laat mamma eens zien hoe je mij jouw kwakkie geeft. Ton had geen idee of Eva en zn vader hem konden zien maar hij kon niet stoppen met zn pik in en uit de heerlijke snee van zn dochter te raggen. Wat deed zn vader eigenlijk daar? Hij voelde dat hij er bijna was. En dat Eva daar stond, dat maakte hem eigenlijk nog geiler. Toen verdwenen ze uit zicht. Lekker he ouwe, het was geen vraag maar een vaststelling en Ton wist dat ze gelijk had. Toen Tessa haar kutspieren aanspande was er geen stoppen meer, Ton kwam klaar en schoot zn zaad diep in de buik van zn dochter. Straal na straal voelde Tessa tegen haar baarmoeder aan spuiten. Ze werd week in haar knieen en leunend tegen het raam kwam ook zij heftig klaar. Tessa duwde haar vader achterover op het bed. Jij lijkt wel de brandweer, lachte ze, zoals jij spuit zeg. Ze ging op zn borst zitten, elke kant een been. En nu schoonmaken jij smeerlap. En met dat liet ging ze boven zn gezicht hangen met haar rode billen en besmeurde kutje. Zijn zaad droop er zachtjes uit. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, Ton viel aan als of het een 5 sterren dessert was.

Hij slurpte gulzig haar sappen vermengt met zijn sperma op. Tessa bereed zijn gezicht en perste alles naar buiten. Oeps, even checken, zei ze opeens uit het niets en stapte van het bed af. Pakte haar mobje en opende whatsapp. Yessssss, zei ze glunderend. Precies goed. Ze gooide Ton een badjas toe die bij de kamer hoorde. Deed er zelf ook een aan en liep naar de deur. Kom paps, ik moet je iets laten zien en horen. Ze deed de deur open. Nee schatje, was Tons reactie, ik ga niet ook nog eens op de gang rotzooien. Jij bent echt gek, zuchtte hij. Niks rotzooien, antwoorde Tessa geirriteerd, kom dit wil je zeker niet missen. Toch keek Ton eerst even angstig de gang in voor hij haar volgde. Eind van de gang bleef Tessa staan. Ze deed een vinger voor haar mond, ssssst! Toen Ton naast haar stond hoorde hij wat ze bedoelde. Hij hoorde een bed kraken. Daar binnen werd druk gekrikt. Maar hoe wist Tessa dat? Wie? Waarom moest hij dit horen? Toen kwam het antwoord van achter de deur. Een vrouw kreunde, kermde en hijgde luid. Vroeg om meer en dieper. Dat was niet een vrouw, dat was zijn vrouw, dat was Eva.

Dat is verdomme je moeder, Ton ontstak in woede en bonkte op de deur, wilde de deur intrappen. Ga weg, hoorde hij Eva hees roepen. Shhhh, maande Tessa hem. Anders ga ik gillen! En Ton wist dat ze dat zou doen. Even bleven ze nog staan en hoorde Ton hoe zijn vrouw daar binnen goed van bil ging. Ze kreunde zoals hij lang niet van haar had gehoord. Hij hoorde het kletsen van vlees op vlees. Die vent nam haar goed te grazen. Ton voelde opeens hoe Tessa zijn stijve beet pakte. Zo ouwe, zei ze, weer een stijve? Ton schaamde zich dat het feit dat hij werd gecuckold hem opwond. Hij keek Tessa aan: goed pilletje hoor, die wil ik ook kopen voor thuis met die hoerige moeder van je. Tessa duwde hem terug naar hun kamer en even later lagen ze samen op bed. Ton was ergens tussen boos, radeloos en geil. Hij had wel 1000 vragen en wist dat Tessa antwoorden had maar die zei niks. We hebben nog een half uur paps. Eens kijken of die pil nog werkt. Ze pakte haar mobje weer en stuurde een berichtje. Ze keek haar vader aan, ik weet wel iets waar jij weer geil van word. Ze begon hem te strelen. Ton wilde de kans niet voorbij laten gaan wraak te nemen op zn vrouw en begon Tessa overal te kussen. Haar hals, haar borsten, zoog even aan haar tepels Ze duwde hem richting haar oksels. Die rook naar zweet en sex. Eerst gaf hij haar daar wat voorzichtige kusjes. Ze spinde van genot. Dat klonk goed, dacht Ton en nu likte hij door haar oksel haar en ze lag te kronkelen van genot . Dirigeerde hem naar haar andere oksel.

Tons pik stond verdomme weer recht op. Telefoon. Tessa zette haar mobje op de luidspreker. Hi liefje, hoorde hij zijn vrouw tegen Tessa zeggen. Mag ik meeluisteren mams? vroeg Tessa liefjes. Waren jullie dat net bij de deur? vroeg Eva. Zekers, bevestigde Tessa. Ohh, okay, zei Eva hees. Mondje dicht he schatje! Tuurlijk mams, zei Tessa. En ze legde haar mobje op het bed. Luister, zei Eva. En ze hoorden gesabbel, gesmak, een zuigend geluid en Eva die heerlijk lag te zuchten. Jahhh, zuig , tepels maar, ohhh ja niet te hard bijten, ahhh jij geile stier. Ton kon t in gedachten gewoon voor zich zien hoe zijn vrouw er bij lag. En dan haar stem…. De perfecte pornofilm dacht hij. Let op, het word beter , hijgde Eva in de telefoon. Na wat geroezemoes hoorden ze opeens een soppend geluid. En nog iets wat hij niet kon thuis brengen. Hoor je hoe nat ik ben , schreeuwde Eva in de verte. Duidelijk geluiden van neuken. Ton lag op zn rug op bed en werd duizelig gewoon van wat hij hoorde. Zn pik stond pijnlijk hard recht op. Terwijl hij zo lag klom Tessa op het bed en liet zich langzaam over zijn paal glijden. In zn kop wist Ton best wie er bij zn vrouw was maar hij wilde, kon het gewoon niet aan dat te geloven. Hij wilde maar al te graag horen wat er gebeurde. Kon van zich zelf niet voorstellen dat hij nu geil werd. Kwam ook door die super geile dochter van hem die nu als een bezetene op zijn paal reed.

Hoofd rood van opwinding, tieten die heerlijk meedeinen op zijn ritme. En een kutje dat tot aan zn ballen over zijn pik gleed en er dan weer helemaal tot zn eikel terug trok. Zn vrouw ging duidelijk hoorbaar flink door en Ton greep met 1 hand naar de verleidelijke borsten van zn dochter, trok aan haar tepels. Zn andere hand liet hij over haar buik, haar heuveltje naar haar behaarde kutje glijden. Zijn duim gleed naar binnen. Hij voelde hoe zijn lul langs zijn duim in en uit gleed. Zijn duim draaide kringetjes om Tessas clitje. Dit was mindfuck, zn vrouw die lag te kermen van genot, met een ander en hij werd bereden door hun dochter die duidelijk van de wereld leek te zijn nu. Als een beest ging Tessa te keer. Spuitend en bijna huilend kwam ze klaar… Ton nat van Tessas geil en nu ook helemaal in extase. Door de telefoon hoorde ze een diep gegrom, ik spuit je hoer vol jongen….. En direct gevolgd door een gillend klaarkomende Eva. Ton hield het ook niet meer en kwam vloekend klaar in het strakke warme drijfnatte kutje van Tessa. Even lagen ze op elkaar uit te hijgen. Stilte ook aan de andere kant van de telefoon. Toen opeens een bekende mannen stem: Goed bezig jongen, ik wist wel dat jij het ook in je had. En de verbinding werd verbroken. GVD , kwam het hard uit Tons mond. Is dat wie ik denk dat het is? en hij keek Tessa woest aan. Tessa zei niks. Ton sprong uit bed en begon zich wild aan te kleden. Zou je niet eerst effe douchen paps? bracht Tessa liefjes uit. Ton gooide wat water in zn gezicht en binnen 5 minuten liep hij door de gang. De deur van de kamer waar die sloerie van zn vrouw had liggen neuken stond open. De kamer was leeg…… Op de grond lag een overbekende rode slip. Er zat sperma op. Ton rook eraan, likte eraan. Draaide zich om. Daar was Tessa, kom paps we gaan gezellig wat drinken beneden…….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 12783 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Double date in hotel”

  1. Frans, je hebt jezelf weer overtroffen.
    Man man man, wat een kneitergeil verhaal!
    Gaat dit nog verder?
    Ik zou je graag even willen mailen maar kan geen contactgegevens vinden.
    Via mijn profiel kun je mij eventueel mailen.

Plaats een reactie