BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Broer pimpt zusje (2)

ZUSJE ONTMAAGD

Doordat ik in het toch niet erg brede bed opgesloten lig tussen de muur en mijn broer heb ik een onrustig nachtje. Terwijl ik met mijn billen toch wel een beetje krampachtig afstand probeerde te houden van Lawy zijn stijve piemel ben ik onverwacht snel in slaap gevallen. Maar dat is dan ook alles, daarna ben ik geloof ik om het uur wakker geworden, steeds verder naar de muur schuivend omdat Lawy ook al onrustig slaapt en af en toe behoorlijk tegen me aankruipt. Uiteindelijk is het nu rond drie uur, lig ik voor mijn gevoel opgesloten tussen mijn broer en de muur en lukt het me helemaal niet meer om te slapen.

Vroeger als we samen in één bed lagen kroop ik dan doodgemoedereerd over mijn broer heen, om te gaan plassen of een tijdje te gaan gamen of wat dan ook. Dat was toen, nú lig ik hier maar te liggen, hopend dat ik weer kan slapen en ondertussen broeiend op alles wat er te gebeuren staat.
Op wat Lawy en zijn huisgenoot allemaal met me van plan zijn als ze me gaan pimpen…
Op hoe ik daarin mee kan gaan en toch mezelf kan blijven…
Op wat er ondertussen for heaven’s sake is gebeurd tussen Lawy en mij, toen we gisteravond in bed stapten om te gaan slapen…

En natuurlijk blijft juist dát het meest in me rondtollen. Opgesloten tussen mijn slapende broer en de muur word ik steeds onrustiger, verhitter en ehm… opgewondener geloof ik. De slaapgeluiden van Lawy en de warmte van zijn nabije half blote lijf lijken wel als magnetrongolven door me heen te rollen. Om de hitte een béétje de baas te worden trek ik mijn slaapshirt uit, maar dat maakt natuurlijk dat mijn sinds gisteravond supergevoelige tepels zich direct melden, stijf, hard, bijna ‘verwen ons’ roepend. Natuurlijk, m’n tietjes met daarop m’n om aandacht schreeuwende tepels hebben gelijk, er zit niks anders op, als ik nog een beetje wil slapen moet ik iets doen aan deze toestand. En terwijl mijn rechterhand zachtjes mijn kleine ronde tietjes streelt en mijn tepels de liefde geeft die ze zo’n beetje opeisen, verdwijnt mijn andere hand in mijn broekje.

Zelfseks

In onze handbalclub zie ik na de wedstrijd vaak, als we met zijn allen gaan douchen, hoe meiden zichzelf bijna wellustig inzepen en ondertussen ook nog om zich heen kijken hoe de andere meiden bezig zijn. Soms lijkt het wel alsof ze zo’n beetje een ‘klaarkom- wedstrijd’ houden, zichzelf overal aanrakend en strelend en zogenaamd wassend. Na een wedstrijd raast de energie vaak nog door ons lijf, zeker als we gewonnen hebben maar toch snap ik niet dat ze dat kunnen, dat ze zich zo durven te laten zien en te laten gaan. Ik heb dat dus helemaal niét, dat relaxte met je eigen lijf omgaan en het durven tonen aan anderen.

Daarom is wat hier en nu gebeurt allemaal nieuw voor me. Ja, natuurlijk ben ik al vaak geil geweest en ja, natuurlijk zat ik dan wel een beetje aan mijn gleufje te friemelen, maar wat ik nú voel? Wat mijn lichaam nú gewoon zeg maar ópeist? Is dat omdat mijn broer met zijn grote jongenslijf zo duidelijk aanwezig naast me ligt en tegelijk een barrière is om dit bed te verlaten? Is het omdat hij met dat grote lijf een hindernis vormt, die ik eigenlijk helemaal niet wil nemen omdat ik zo broeierig en vervuld van deze situatie naast hem lig en eigenlijk gewoon wil blijven liggen? Is het omdat hij daar in zijn slaap mij totaal naar zich toe lijkt te trekken, als een soort van magneet?

Ik kan niet anders, ik móet wel! terwijl ik mijn tietjes streel spreid ik mijn benen, waarbij ik per ongeluk Lawy even aanraak. Met een soort van snurk draait hij zich om en gaat hij nu uitgerekend met zijn gezicht naar mij toe liggen, zijn hand nog net niet op mijn blote buik leggend. Opnieuw is de ruimte tussen hem en de muur kleiner geworden, maar ik ben geil, echt zó geil, ik kan niet stoppen, ik móet er mee verder gaan.

Ik houd me kort even stil tot Lawy weer regelmatig ademt en dan probeer ik mijn hand dieper mijn broekje in te krijgen. Maar omdat ik door de weinige ruimte mijn benen niet meer goed kan spreiden en m’n boxertje daardoor in de weg zit doe ik het voorzichtig uit. Als ik die manoeuvre heb weten uit te voeren zonder Lawy opnieuw wakker te maken kan ik mijn opgetrokken benen net genoeg uit elkaar doen om mijn middelvinger dieper tussen de lipjes van mijn gleufje te brengen. Het voelt daar warmer en natter dan ik ooit tevoren gevoeld heb, waardoor ik bijna vanzelf een stukje in mezelf glijd.

Nou ja, en dan gebeurt het bijna meteen, ik doe een paar keer mijn vinger in m’n warme nauwe kutje op en neer en voor ik het besef neemt mijn lijf het over. Rond mijn vinger gebeurt er van alles, ik voel hoe de spiertjes van m’n kutje zich aantrekken en hoe ik steeds natter word. Tegelijk reageren mijn tietjes en mijn tepels hypergevoelig op mijn andere hand en dan kom ik voor het eerst echt heftig klaar!

Tot nu toe had ik alleen maar een beetje fijne gevoelens als ik mezelf aanraakte, maar wat er nu gebeurt gaat oneindig veel, ehm, nou ja, verder. Het voelt alsof het in me begint te tintelen, alsof er rechtstreeks tussen de vinger in mijn lijf en mijn ultra-gevoelige tepels stroompjes op en neer gaan, alsof alles in mijn buik elektrisch geladen raakt, alsof ik mezelf bijna in de brand steek. Ik steek mijn middelvinger zo diep mogelijk in me en tegelijk pers ik mijn benen stevig tegen elkaar, zet zo mijn vinger klem daarbinnen, om nóg meer van die sensationele gevoelens op te wekken. Ik moet me inhouden om niet te kreunen maar het is niet te voorkomen dat er af en toe toch iets aan me ontsnapt, het gaat met me aan de haal.

Als eindelijk die storm in me is uitgeraasd ben ik helemaal van de kaart, ik voel me warm en zweterig en ik moet hier weg! Zo voorzichtig mogelijk klauter ik over Lawy heen maar net als ik boven hem hang draait hij zich bliksemsnel op zijn rug en trekt hij me tegen zich aan: ‘got-ya’ bromt hij, mijn volledig blote lijf tegen zich aan trekkend, mijn tietjes zo tegen zijn borstkas plettend. ‘Dacht jij nou echt sussie, dat ik met al dat opgewonden gedoe en rumoer naast me sliep? Dat je me doodgemoedereerd zo kan opgeilen om er daarna vandoor te gaan?

Pimpen van binnen

Ik ben me kapot geschrokken en sla helemaal dicht als Lawy vertelt dat hij alles heeft gemerkt en dus al die tijd al wakker was. Tegelijk ben ik nog behoorlijk van de kaart van dat me helemaal opvretende orgasme en alles bij elkaar is het me nu teveel. Ik geef me helemaal over aan deze bizarre toestand, dat ik net heftige seks heb gehad met mezelf, dat Lawy alles heeft meegekregen, dat ik nu bloot op mijn broer lig. Ik wurm mijn gezicht in zijn dikke bos lange krullende haren en zet het dan, terwijl ik hier nog geen etmaal ben, voor de zoveelste keer op een janken. Ik schaam me kapot dat hij me zo heeft betrapt en nu ook nog eens in m’n blootje ‘gevangen’ houdt.

Lawy zegt niks als hij merkt dat ik ben gaan huilen, hij streelt alleen maar zachtjes op en neer over mijn rug en mijn billen. ‘Stil maar sussie, het komt wel goed hoor’ bromt hij dan en ja, dat zal wel maar ondertussen voel ik door al dat gestreel mijn lijf alweer heftig reageren. En ook dat er daar tussen mijn benen iets flink hard en dwingend staat te zijn. Maar ik laat het maar even allemaal lopen, en hoe meer Lawy me probeert te troosten hoe meer ik het op een janken zet. Uiteindelijk lig ik hem helemaal nat te maken met mijn tranen terwijl mijn lijf schokkend van het snikken op het zijne ligt.

Als ik eindelijk wat tot bedaren kom draait Lawy zich met mij op zijn zij, waardoor ik close in het holletje van zijn oksel kan kruipen. En dan fluistert hij: ‘weet je Mayke, misschien is het maar goed dat dit nu gebeurd is. We kunnen deze dagen wel je buitenkantje aanpakken maar je binnenkant is er óók en is eigenlijk nog veel belangrijker. Het maakt nogal wat uit hoe jij over jezelf denkt en of je jezelf durft te zijn. Het maakt ook nogal wat uit als jij goed in je lijf zit en het oké vindt wat er allemaal gebeurt.’

Mijn enige reactie is een diepe zucht, ik moet het allemaal even verwerken maar tegelijk besef ik al wel dat Lawy gelijk heeft. Ik kan mijn buitenkant nog zo pimpen, als ik van binnen niet mee verander wordt het niks. En blijkbaar hoort daar dus ook leren genieten van mijn lijf bij, want anders was dit nu niet als eerste opgepopt.

Lawy heeft me even de kans gegeven om dit te verwerken en gaat dan verder: ‘weet je sussie, ben maar blij dat het bij míj nu loskomt, want ik ben je grote broer en ik zal je echt altijd maar dan ook altijd beschermen! En ik wil je álles leren!’ Even is hij stil, en dan komt er een beetje verlegen en met een grinnikje achteraan: ‘ook seks.’ Hoor ik dat nou goed? Ik kom omhoog uit zijn okselholletje, knip het nachtlampje aan, kijk hem dan aan en vraag: ‘meen je dan nou? Wil jij seks met mij?’ ‘Ehm, ja? Had je dat nog niet in de gaten dan?’ Dat komt er volgens mij iets stoerder uit dan hij zich voelt.

Opnieuw kruip ik in zijn oksel, geschokt dit keer. Mijn eerste reactie is om weer diep in mezelf weg te duiken, is hij nou helemaal gek geworden? En opnieuw laat Lawy me even met rust, wat mij de kans geeft in mezelf na te gaan wat ik hier mee aan moet.
Langzaam maar zeker dringt bij me door dat hij misschien wel gelijk heeft. Dat ik van buiten van alles kan veranderen maar dat ik van binnen ook mee moet gaan. En dan is dit wel een kans. Ik heb al vaker een beetje bangig bedacht met wie ik toch ooit voor het eerst seks zou kunnen hebben, benauwd als ik ben voor jongens en eigenlijk voor álles en al helemáál hiervoor! En nu ineens krijg ik het op een presenteerblaadje aangeboden, dat ik me kan laten ontmaagden door de liefste jongen van de hele wereld, mijn grote broer! Die ook nog eens heel ervaren is, geloof ik…

Zusje neemt het over

Ik ruk me weer los uit Lawy’s veilige lekker zwoel ruikende oksel, ga half over hem heen hangen en vraag dan: ‘meen je dit nou echt?’ ‘Ja, tuurlijk sussie, ik vind je een superlief en superlekker meissie, maar ik doe het alleen als jíj het wil, dat snap je toch wel?’ Dat is het laatste duwtje dat ik nodig heb, mijn besluit is er, ik doe het en wel nu! En tegelijk besluit ik dat ik al mijn grijze-muizerige grenzen ga verleggen, dat dít mijn kans is en dat ik die moet benutten, net als alle andere kansen en uitdagingen die hierna de komende dagen in Amsterdam nog gaan komen. Als ik nu niet toehap gaat het nooit iets met mij worden…

Ik duw Lawy op zijn rug en ga weer op hem liggen. Ik kijk hem in zijn ogen en zeg dan: ‘oké broertje, we doen het. Maar jij mag even niks doen want ik wil zo’n jongenslijf dan eerst wel eens even goed verkennen.’ Lawy knikt, zijn ogen verwachtingsvol glinsterend. Op de een of andere manier loop ik ineens helemaal vol van zowel opwinding als liefde voor mijn broer en kus hem innig op zijn mond. Als hij die opent en zijn tong tussen mijn lippen door bij me naar binnen wil brengen stop ik echter, ik wil het initiatief houden.

En hem kusjes gevend in zijn nek en overal op zijn borst dwaal ik over zijn lijf naar beneden, tot ik bij de rand van zijn shorts ben aangekomen. In het midden wordt die een stukje omhoog gedrukt door zijn stijve piemel en ik moet er van giechelen, het is een supergrappig gezicht om net onder die elastiekband een stukje van zijn piemeltop en daarin het gaatje te zien. Voorzichtig trek ik de shorts een stukje over zijn stijve omlaag en geef dan een kusje op de eikel die nu helemaal vrij is en waarvan ook het randje uit het velletje tevoorschijn is gekomen.

Zachtjes lik ik een keer kriebelig om het randje heen en Lawy reageert met een zacht kreuntje, hmm, dit is leuk, jongens zijn natuurlijk ook gewoon maar mensen, hier ga ik denk ik komende weken nog veel plezier aan beleven. Langzaam schuif ik de shorts verder omlaag, trek hem dan als Lawy zich even omhoog duwt onder zijn billen vandaan en als ik hem uiteindelijk naast het bed kan laten vallen heb ik een volledig open uitzicht op Lawy’s harde paal. Ik heb ze al vaak op internet gezien, maar dit live en levensecht zo voor mijn neus is toch wel even wat anders, whow!

Ik moet nu even doorbijten. Ik spreid Lawy zijn benen en kruipt ertussen weer omhoog, tot ik zijn ballen pal voor me zie opdoemen. Hij ruikt daar lekker, een beetje kruidig, alsof ik in de verte iets van de zee opsnuffel. Van onderen af lik ik hem, eerst allebei zijn ballen, heel vreemd, ik heb dit al vaak op internet gezien en op de een of andere manier wilde ik dat altijd ook al eens doen. Lawy smaakt daar lekker, ook weer dat kruidige, beetje zoutig ook, echt zo’n jongenssmaakje, lijkt me. Daarna lik me langzaam een weg over zijn hele behoorlijk lange piemel naar boven. Lawy heeft het ondertussen niet meer, hij kreunt dat het een lieve lust is en ik merk dat ik het echt heel geil vind hem zo op te winden.

Ondertussen voel ik even aan mijn eigen gleufje en als ik merk dat dat weer goed nat is wil ik Lawy in me voelen. De laatste schokgolfjes van mijn orgasme van daarstraks lijken, samen met de emoties die daarna kwamen nog steeds een beetje door mijn lijf te trekken en ik heb er ontzettend behoefte aan om die storm weer aan te wakkeren. Tegelijk heb ik nu de kans mijn kutje kennis te laten maken met een piemel en daar ga ik dus helemaal voor!

Ik werk me over Lawy’s buik en borstkas verder omhoog, manoeuvreer mijn benen aan weerszijden van de zijne en laat me dan weer omlaag glijden tot ik voel dat zijn stijve piemel tegen mijn kutje komt. Zachtjes duw ik door tot ik voel dat de eikel mijn lipjes uit elkaar duwt en al een klein stukje naar binnen komt. Whow, dit is wel wat anders dan mijn dunne middelvinger, het voelt alsof er een honkbalknuppel bij me naar binnen wil.

‘Whow Mayke, wat is dit toch. Je had het toch nog nooit met een jongen gedaan?’ vraagt Lawy, meer kreunend dan pratend. Ik stop met me over zijn stijve te duwen en vraag: ‘nee broer, hoezo?’ ‘Nou, echt sussie, dit had ik niet verwacht hoor, dat je er zó voor zou gaan. Je bent wel echt een natuurtalentje hoor’, zegt mijn grote broer, opnieuw meer kreunend dan pratend. Eerst weet ik even niet goed wat ik hier mee aan moet maar ik besluit het maar als een compliment te zien.

Voorzichtig ga ik door met zijn paal in me te krijgen. Voor mijn gevoel is Lawy zijn eikel bijna in me als het pijn gaat doen, ik kom niet echt verder, m’n vliesje dus. Nou ja, op school hebben we er tijdens bio alles over gehad, het is niet echt een vliesje, het is meer dat een kutje voor de eerste keer een beetje geforceerd moet worden om een stijve piemel goed te kunnen ontvangen. ‘Wat is er Mayke, gaat het niet verder?’ vraagt Lawy, net als ik me weer iets van hem aftrek. Maar zonder hem antwoord te geven duw ik me ineens hard omlaag en dan lukt het, ik voel hoe hij me nu bijna helemaal vult. Maar ohw, het doet ook nogal pijn en kreunend laat ik me op hem zakken, hier moet ik wel echt even aan wennen.

Verprutsen is ook een kunst

Lawy maakt gebruik van deze toestand door het over te nemen. Ondanks dat het pijn doet bij me trekt hij zijn benen op tussen de mijne waardoor hij ze verder spreidt en zijn stijve lul net iets verder in me komt. ‘Auwauw Lawy, doe nou even rustig aan’ kreun ik. Gelukkig luistert hij en laat hij me even wennen aan die dikke honkbalknuppel in me. Ja, tijdens bio zeiden ze wel dat het pijn kan doen maar dit had ik me toch wel iets anders voorgesteld. Na een minuutje of wat gaat m’n broer zich toch voorzichtig wat in me op en neer bewegen: ‘sorry sussie, maar het is beter een beetje te bewegen in je kutje, dan went het sneller.’

Naïef als ik ben: ‘hoe weet jij dat nou?’ ‘Wat denk je Mayke, misschien andere meisjes die ik had?’ Ik richt me op zodat ik hem aan kan kijken en vraag dan, dommig natuurlijk: ‘heb jij al ‘ns een meisje ontmaagd?’ ‘Ja, wat dacht je dan? En ook wel meer dan een hoor.’ Dus het klopt wel echt wat ik altijd zag, die meiden die om hem heen draaiden omdat het zo’n mooie donkere jongen is met van die bruine ogen en met van die gouden spikkeltjes erin. Ik kijk er nu ook in en zie dan dat er een lachje doorbreekt bij mijn broer.

Ja, natuurlijk, muts dat ik ben. Als die meiden hem leuk vinden laat hij ze vast niet links liggen. Tegelijk met dat dat besef doorbreekt ontvlamt er iets in me, alsof ik me ineens gebruikt voel: ‘oh ja, wat dommig van mij, lief broertje, ik snap het, neuken wat er te neuken valt, toch? Net als mij dus…’ Lawy aarzelt even, reageert dan: ‘Nee, Mayke, niet net als jij dus. Jij bent mijn sussie en dat wij nou neuken is wel lekker maar ik heb het niet echt nodig hoor, dit is vooral omdat het goed voor jouw pimp is.’

De klootzak, een soort van opoffering is dit dus, hij doet het omdat het goed is voor mij, de onbaatzuchtige lamlul. Ik trek me met geweld van hem af en ren naar het badkamertje, dat hij het dedju even lekker uitzoekt. En als ik dan op de plee zit en plas en bij het afvegen wat bloed zie begin ik voor de zoveelste keer te janken. Whow, ik wist echt niet dat z’n klein mens zóveel traanvocht in d’r lijf heeft, het houdt maar niet op. Ondertussen staat Lawy al een tijdje aan de deur te rammelen en als ik even later ook nog de stem van Theo hoor is het bal helemaal compleet.
Kolere-zooi! Nou, grijs muisje of niet, ze kunnen me allebei te pot op, morgen ben ik vertrokken!

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 11801 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Broer pimpt zusje (2)”

  1. Ja als je bleu bent snap je dat nog niet dat er nog jongens/ mannen zijn die niet echt seks om de seks willen maar het genot van hun partner voorop plaatsen.

    Mayke wou vrij vlug seks en dan gaat alles in een versnelling hoger.

Plaats een reactie