BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nieuwe ervaringen

In het vorige verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe de relatie tussen mijn dochter en haar vriendin en mij behoorlijk veranderd was.
De lucht was geklaard en ik accepteerde volledig dat ik nu een dochter had die voorkeur had voor de vrouwenliefde en mijn pik, zoals hun zeiden.”jouw pik is de enige die in ons mag komen.”
Er was sindsdien altijd een ontspannen sfeer bij ons, de geheimen en taboe waren weg en we leefden gezellig bijna standaard met zijn drieën in mijn huis.

Echt niet dat ik mega grote verhalen heb hoe ik ze elke dag samen kogelhard neukte, nee helemaal niet, ze hadden samen echt veel en leuke sex en waren daar ook heel open over als het ter sprake kwam. Maar minimaal 1x per week kreeg ik een appje van of Esmee of Noa met de tekst, ” beter ben je thuis vanavond.” En ja dan wist ik al hoelaat het was en had ik de geilste sex met hun. Nog steeds kan ik het gevoel dat twee mondjes mijn pik afzuigen niet goed omschrijven, het beeld van 2 kontjes omhoog op de bank , helemaal voor mij. De geur en het gevoel van hun natte doosjes is echt onbeschrijfelijk. Ik voel me dan de gelukkigste man op aarde.
Uiteraard buiten hun om spreek ik af met andere vrijgezelle of getrouwde vrouwen en dat is 9 van de 10 keer ook super geil, vooral jong getrouwde vrouwen, van jaar of 35 die een vent hebben die na 4 jaar hun een beetje verwaarloosd, die dames doen alles echt alles.

Vaak als we met zijn drieën zijn gaan alle gesprekken over sex en wat wie nou lekker vind en wie er makkelijk en hoe klaar komt en ik hou er zo van, de hele sex ontdekking van hun samen. Maar 1 item blijft terug komen, anaal.. ik was toch de eerste die hun sterretjes verwend had met mijn tong en sindsdien rimmen de dames elkaar ook en genieten hier ondanks het drempeltje wat ze over moesten intens van.
De vraag waar ze mee zaten was , ” als 1 van ons meer dan een vinger doet, word het best gevoelig en vorige keer..beetje vies misschien zat er beetje poep aan Noa haar vinger” zo een relatie hebben we nu, en uiteraard hebben ze alles gegoogeld maar vonden mij dan toch maar de expert.
Ze deden alles op sex gebied ze hebben mij zelfs al eens verteld dat ze heel veel water gedronken hadden en daarna in elkaars mondje geplast hadden, ik zag het zo voor me en maakte mij zo geil. Had ze ook verteld dat ik daar ook zeker voor in was en dat ze ook in mijn mond mochten plassen als ik ze befte.

Maar goed anaal, ze lieten het niet los en wilden deze ervaring heel graag met mij delen omdat ze mij vertrouwen. Ik besloot om wat spulletjes te bestellen en hun samen het genot van anale sex te laten ervaren, uiteraard vond ik het idee dat ik hun poepertjes mocht verwennen meer dan een opwindende gedachten.
De plugjes en anaal douche en glijmiddel waren er binnen paar dagen en lagen open en bloot op de bar, ik had er een briefje bij gedaan.” Wanneer jullie zover zijn hoor ik het wel” wou de bal bij hun houden, gingen dagen voorbij en zelfs tussendoor keer met Noa alleen thuis geweest en die wou mij enkel pijpen toen ik voetbal aan het kijken was, ik mocht niks doen zei ze, ja genieten. Ze nam er echt de tijd voor en likte me pik super lekker , even stout met haar tong onder mijn ballen en ik wist wat ze aan het proberen was dus schoof beetje onderuit en trok me benen iets op zodat ze ook mijn sterretje kon verwennen, ik ben niet van de mannenliefde maar dit is zo lekker als een vrouw mijn sterretje likt.
En vanaf daar weer terug naar mijn paal en ik probeerde het zolang mogelijk uit te stellen maar toen kwam ik toch echt klaar en vulde haar mondje met mijn zaad.
Ik hoorde haar slikken en toen een kus op mijn wang, we tongen eigenlijk nooit dat is voor hun samen en ze knipoogde en zei, ” alstublieft, anders nog iets?”
Kon al geen woord meer uitbrengen.
Ging weer een drukke week voorbij met werk wat verjaardagen en op vrijdag middag een appje, ” zorg dat je thuis bent vanavond” ik stuurde terug, ” zal er zijn maar zorgen jullie ervoor dat je naar de WC geweest bent” kreeg vraagtekens terug, dus duidelijker, “zorgen jullie ervoor dat je als je moet poepen ook geweest bent, maakt alles een stuk beter” kreeg een duimpje terug en een smiley.

17 uur stormde ze binnen, rode hoofden en bezweet van het sporten, shirtjes zaten vast geplakt aan hun strakke lijven, kusje voor papa en ik was eerlijk en zei jullie stinken Hup douchen, grote schik samen en ondertussen kon ik aan het eten beginnen.
Hun samen douchen en omkleden. Ze keken weer naar de attributen op de bar en giegelde wat van , vanavond gaan we het doen haha.
Alleen de gedachte maakte mij al hard, inderdaad vanavond gaan we hoop plezier hebben.
Ik liep even achter ze aan met het kleine anaal douchje en legde ze uit hoe het werkte en dat ze er maar een erotisch iets van moesten maken en niet even iets klinisch, “gewoon lekker bij elkaar spoelen en ondertussen elkaar verwennen, maak er iets leuks van”.

Ondertussen had ik de pizza oven aanstaan buiten want buiten koken blijft mijn hobby, pizza deeg had ik al klaar, was een kwestie van tomatensaus en ingrediënten erop en gaan. Biertje erbij en na 45 min kwamen de meiden in een jogging broek en shirt ook naar beneden, “alles gelukt dames?” En aan hun gezichtjes te zien was het gelukt samen.

Pizza !! We zaten lekker buiten te eten en de dames hadden een flesje witte wijn erbij en zaten lekker te keuvelen over van alles en nog wat, sfeer zat er weer goed in en er werd gelachen, geteased en gezoend (hun dan).
Het zal tegen 20 uur geweest zijn dat we maar binnen gingen en Noa een leuke film had uitgezocht , nu was het mijn beurt om te lijden..fifty shades of ….op zich interessant verhaal maar hun kijken hem voor de scènes en voor de hoofdpersoon en verder het verhaal hoef je dan niet te volgen. Maar bracht de dames wel in de juiste vibe, want naast me werd er al wild getongd en zag ik al een blote borst. Ik schoof wat dichterbij en streelde Esmee haar borsten onder haar T-shirt.

Ik speelde met haar tepels tussen mijn vingers en zag hoe ze zat te schuiven met haar kontje op de bank.
Ik probeerde haar broek een beetje naar beneden te doen en met wat hulp zat die zo op haar enkels, geen slipje zalig, ze opende haar benen en ik voelde aan haar kutje, zachtjes streelde ik haar lipjes en maakte mijn vingers nat met haar geil.
Haar kleine knopje werd een beetje zichtbaar en kreeg aandacht, maar ik wou haar likken dus gleed van de bank en nestelde mijzelf tussen haar dijen, trok haar kontje beetje naar de rand en rook haar kutje al. Een rilling door haar lijfje toen mijn warme adem haar kutje bereikte en mijn tong een spoor maakte van de onderkant tot op haar clit, Noa had haar broek ook uit en als ik mijn arm in een onmogelijke bocht had kon ik ook haar clitje verwennen terwijl hun aan het zoenen en strelen waren. Ik likte en vingerde de ander en voelde mij koning te rijk. Dames gingen verzitten en Noa ging verder op de bank liggen en Esmee op haar knieën ertussen , dat gaf mij een ideale lik positie en zo kon ik mezelf focussen op haar gaatjes.

Ik stond op pakte wat glijmiddel en de plugjes en weer terug, eerst dat sterretje proeven en voorbereiden. Ze zuchten en ik hoorde haar zwaar ademen toen ik aan haar kontje zoog en ondertussen haar clit masseerde. Heel voorzichtig mijn pinkje ertegen aan en zachtjes naar binnen, dat ging prima en na een poosje werd dat mijn wijsvinger en clitje bleef verwend worden. Het geil uit haar doosje was ideaal smeermiddel voor haar poepertje, en na 10 min pakte ik het plugje , ongeveer net zo dik als 2 vingers en met een beetje glijmiddel zette ik deze op haar gaatje
“Adem in en uit Esmee, diep in en zacht uit ” en op haar uitademing drukte ik het plugje haar poepertje in, voorzichtig uiteraard. Een diepe zucht volgde en langzaam bewoog ik het plugje in haar kontje. Wow hoorde ik , voelt gevuld. ” Geen pijn schatje?” Vroeg ik en gelukkig geen pijn.
Ik liet hem in haar zitten en wou haar nu eerst laten komen dus ik ging eronder liggen en zoog haar clit en haar lipjes , met 1 vinger wreef ik over haar g-spot en voor ik het wist moest ik de plug vast houden en kwam mijn schatje heerlijk klaar.

Klaar voor maatje meer. Noa was nu ook gebiologeerd aan het kijken hoe het plugje soepel in en uit haar kontje gleed, ik pakte een slagje groter en vette hem in, heel voorzichtig stukje voor stukje rekte ik haar poepertje op, erin eruit, stukje verder even wachten en eruit en voor alsnog deed mij kleine schatje het prima, Noa keek haar ogen uit en helemaal toen ik halverwege was en hem terug haalde en haar gaatje even beetje open bleef staan.
Ze streelde haar haren en gezicht, kusten elkaar en Esmee gaf aan dat dit prima ging en meer wou, ik duwde de plug weer terug en nu was ik bijna op het dikste stuk,” meer lieffie?” vroeg ik en ze duwde zelf haar kontje naar achter, “goed zo schatje , ontspan en voel, voel hoe je darm gevuld word ” ze was trots dat ze dit voor elkaar had en zei ook tegen Noa dat het alleen maar lekker was en nu geen pijn deed.
Ik haalde hem beetje terug naar het dikste stuk en liet hem zo zitten. Hmmm wat een geil gezicht was dit, weer erin papa riep ze en ze duwde haar kontje erover heen, “laat zo maar zitten schatje , Noa mag nu ook”.

” En dat mag jij doen lieverd” Noa ging op haar knieën zitten en Esmee met haar plug nog in haar kontje kroop achter haar vriendin, hmmm “lik jij je meisje maar even dan kan ze mij ondertussen pijpen” en zo gezegd zo gedaan, Esmee dook tussen haar billetjes en ik had een mooi uitzicht op haar pijpende mondje en de rim job voor mijn neus, ik moedige haar een beetje aan met vinger haar kontje maar met 1 vinger, ze maakte een vinger nat en duwde deze tegen het poepertje aan, goed zo schatje rustig aan, laat haar wennen,.
“Probeer nu maar twee vingers, en stukje bij beetje verdwenen haar twee dunne vingers in haar kontje.
Noa zoog nog zalig aan mijn pik en ik voelde haar hand onder mijn ballen, “ik ben ook helemaal schoon hoor zei ik, je mag mij ook vingeren als je dat wil” en ik had het nog niet gezegd of haar vinger voelde ik al tegen mijn sterretje aan. ” Doe maar twee lieffie ik kan het wel hebben” en Noa zoog en vingerde mij gaatje ook.
Esmee had haar vingers vervuild voor de kleine plug en dat ging erg soepel.
En de beide meisjes genoten van deze voor hun nieuwe ervaring. Ik voelde ondertussen mijn eigen zaad al borrelen en tikte Noa aan, maar ze wou het , ze wou mijn zaad en met haar vingers in mij spoot ik in haar mondje, fuck wat lekker was dat zeg.
Ik moest even bijkomen maar ik kon daarna de plug van Esmee er soepel uithalen, schoonmaken en bij Noa voorzichtig inbrengen, ging iets makkelijker dan bij Esmee en voor ze het wist had ze ook de grote plug in haar kontje zitten.
Esmee voelde aan haar eigen sterretje en vingerde nu zichzelf met twee vingers, ze haalde ze uit haar kontje en keek naar haar natte vingers, “geil me kont is net zo nat als me kutje” ik pakte haar handje en stak 1 vinger in mijn mond, zalig jou reetje. Nieuwschierig als altijd rook ze er zelf ook aan en proefde nu zelf haar kontgeil, Noa wou ook en proefde haar vriendin ook, ” smaakt anders dan mijn kutje, ik wil jou kontje ook proeven Noa, ze haalde haar plug eruit en drukte er twee vingers in. Nat van haar kontgeil konden we allemaal proeven.

Ik was ondertussen alweer keihard en pakte Esmee beet en zette haar op de bank neer op haar knieën.
“Ik wil je nu echt neuken schatje, ik wil jou kleine kontje neuken”.
Beetje glijmiddel en ik zette mijn eikel tegen dat kleine gaatje,. “Rustig adem halen lieffie ” ik duwde mijn eikel het strakke gaatje in en liet haar wennen, langzaam duwde zij haar kontje naar achter over mijn paal heen, haar kontje was nog strakker dan haar kutje, en de aanblik van mijn pik in haar kleine kontgaatje deed me bijna direct weer klaarkomen.
“Gaat het schatje?” Vroeg Noa die ook zag dat mijn pik praktisch helemaal in haar darm zat.
” Oh Noa dit is zo’n geil gevoel, zo anders dan in je kutje, kom papa neuk me maar” het beest in me werd ontwaakt en het liefst zou ik haar haar pakken haar hoofd naar achter trekken en haar hard en diep neuken, maar ik neukte haar rustig, liet haar wennen aan een pik in haar nieuwe neukngaatje, Noa bleef kijken en zag mijn paal er bijna helemaal uitkomen en weer terug in haar darmpje in schuiven, ze werd er bloedgeil van en gebood Esmee haar te neuken met de plug.

“Wacht maar Noa, kom maar even nu ben jij” ze ging naast Esmee zitten en fucking hell ik gleed me paal ook in haar kontgaatje, klein kreetje en diepe zucht maar na een halve minuut begon ook zij met het duwen van haar billetjes naar achter, “Oh Jezus dit is lekker , ik voel me nu helemaal gevuld, Holy shit dit is zo lekker , please ga door neuk mij ook”
Zachte stootjes , kort, wat langer , helemaal eruit en er weer in, wat sneller , diep, ik neukte dit kontje ook en mijn droom was uitgekomen.
Na paar minuten voelde ik de spanning in mijn ballen wel opkomen dus hield even stil en genoot van het knijpen van haar kringspiertje, “nu ik weer papa” was het naast me, ze hield haar billetjes open en ik kon makkelijker langs haar spiertje, ” zoja papa , please dit voelt zo goed geef het ons”
Die zijn onverzadigbaar en ik voerde het tempo op, ik vond eigenlijk dat ik al te hard bezig was maar het duwen van haar kleine reetje deed me anders denken en ik pakte haar heupen en neukte haar nu echt best hard.

Ze sloeg haar hoofd naar achter en kreunde alleen maar, haar handen knepen in het kussen en toen voelde ik het , haar spieren knepen hard om mijn pik, ze had al haar eerste anale orgasme, en die aanmoediging had ik nog nodig, nog paar stoten en toen kneep ik haar dijen bijna fijn en spoot mijn ballen leeg in haar darmen, ik viel half voorover en zag de blik in Esmee haar ogen, die vergeet ik nooit meer. ” Papa dit was het beste orgasme ooit”
Noa zat nog met de plug in haar kontje zichzelf te neuken en zorgde met haar andere hand dat ze ook nog een keer klaar kwam.
Uitgeput liet mezelf op de bank vallen, alle zenuwen en energie waren weg, kussend en tongend en zelfs een traantje bij de meiden en ik kon enkel kijken naar ze. Zag zaad langs Esmee haar dij lopen en Noa haar dijen nat van haar eigen geil, ik was een gelukkig man op dit moment.
Ze zaten nu beide naast mij tegen mij aan, beetje aan het spelen met mijn slappe natte pik, ze gingen er zelfs tegen praten, ” goed gedaan hoor je hebt ons nieuw neukgaatje goed behandeld”.

Ik moest alleen maar beetje lachen, maar ik had ze gelukkig geen pijn gedaan en ze een nieuwe ervaring gegeven en daar was ik trots op.
“Morgen zullen jullie poepertjes wel beetje gevoelig zijn lieffies, maar ook dat gaat over”
Ik kreeg een zoen van beide en een dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring, “hier lusten we wel meer van” zei Noa
“Dat kan schatjes dat kan altijd, papa zal nog wat speeltjes voor jullie kopen om ook samen mee te experimenteren, als jullie maar onthouden, niks gehaast doen, rustig opbouwen en dan zie je..dat je zelfs in je kontje een mega orgasme kan krijgen”

Ik heb nog even een duik genomen in het zwembad en de meisjes zaten in bad, ik vrees dat die morgen wel gevoelige gaatjes hebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dennie01

Man, alleenstaand met 1 dochter, ik hoop dat jullie het leuk vinden wat ik met jullie deel, ik lees bijna alle berichten dus als iemand een verzoek heeft voor een bepaalde scène of combinatie of iets anders , zet het in de comments en doe ik me best voor je.

Dit verhaal is 12560 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Nieuwe ervaringen”

Plaats een reactie