BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 2

Frans en Marie, broer en zus, verbraken alle banden met hun moeder en bewonen nu vlak bij de haven van Rotterdam een antikraakpand. Sinds gisteren zijn ook de zwervertjes Lotte en Peter bij hen ingetrokken, en langzaam rijpt bij Frans en Marie het idee een community van door het leven mishandelde kids te beginnen.

To bi of not to bi

Volgens mijn zusje ben ik bi en het zou zo maar kunnen ja. Ik geniet er ontzettend van , hoe Peter afwisselend mijn pik en dan weer mijn ballen streekt. Hij is er duidelijk niet direct op uit me klaar te laten komen, hij verkent eigenlijk vooral mijn lijf en in het bijzonder mijn neukstaaf. Het voelt heerlijk en mijn pik geniet er duidelijk ook van, flink hard is hij al. ‘Heb jij al eens met jongens iets gehad?’ vraag Peter dan, zo zachtjes mogelijk. ‘Nee. En jij?’ ‘Ik ook niet’ zegt Peter, ik heb eigenlijk nog nooit seks met iemand gehad. Als je zwerft willen er veel gasten iets met je maar gelukkig heb ik dat altijd tegen kunnen houden. Ik wil wel iets voor iemand voelen.’

Precies wat ik al dacht, lieve jongen is hij. ‘En heb je al wel eens iets met een meisje gehad?’ vraagt Peter door. Oké, eerlijk duurt het langs. ‘Ja, met mijn zusje Marie. Wij neuken al ruim een jaar heel vaak met elkaar, minstens een keer maar meestal vaker op een dag.’ Peters hand verstijft rond mijn pik, hij kijkt me geschokt aan: ‘meen je dat nou?’ ‘Ja hoor. Waarom niet? Marie is een mooi meisje, ze wil graag, ik wil ook en we zijn voor elkaar beschikbaar. Ik kan het je aanbevelen’ zeg ik er met een grijns achteraan.

Dit moet Peter duidelijk even verwerken. Ik voel hoe hij inmiddels een beetje gedachteloos aan mijn pik zit te frummelen en zeg tegen hem ‘Peter, je hoeft niet met me door te gaan hoor. Ik snap het wel als je alleen iets met homo’s wilt.’ ‘Dat is het niet hoor Frans, ik moet dit gewoon even snappen, nooit aan gedacht om iets met mijn zusje te beginnen.’ ‘Zou je dat willen dan, je bent toch homo?’ ‘Dacht ik altijd wel ja maar ik kan ook best wel genieten van kijken naar mooie meisjes. En mijn zusje vind ik echt een stuk.’

Nog een bi-gast misschien, mijmer ik. Of zou het zijn dat het niet zo nodig is om duidelijk ‘dit’ of ‘dat’ te zijn en gewoon te zien wie er in je leven en in de seks op je pad komt? Ik neem mij voor het zo maar te gaan beleven, meisje of jongen, ik zie wel. Ik zeg dat ook tegen Peter en hij reageert: ‘Misschien heb je wel gelijk, dat gedoe van in of uit de kast, ik tob er al een jaar over en misschien moet ik het maar laten voor wat het is.’

Duidelijk opgelucht en met nieuwe aandacht richt Peter zich weer op mij, en van mij mag hij! Hij kust me op mijn mond en buigt zich dan verder over mijn lijf heen, legt zijn hoofd op mijn buik, tot dicht tegen mijn pik aan. Met veel gevoel drukt hij ook een kus op mijn eikel, en ik voel hoe mijn pik van plezier een eind omhoog veert, net zo blij als ikzelf me voel blijkbaar. En dan beleef ik hoe Peter trager dan traag mijn eikel begint te likken, zijn tong om het randje heen cirkelt, het puntje van zijn tong ietsje in het gaatje op de top steekt, ohw, geil zeg.

‘Hé Peter, dit is heel lekker maar let je wel op, ik kom in no time klaar hoor’ waarschuw ik hem. Als antwoord neemt Peter mijn eikel helemaal in zijn mond en voel ik die nauwe vochtige warmte strak om mijn pik heen, ohw, het wordt me meteen te veel. Ik voel hoe in mijn ballen mijn zaad zich klaar maakt voor de aanval, ik probeer me te concentreren om het tegen te houden. Heel even lukt het me, maar als ik dan voel hoe Peter begint te zuigen is het gebeurd en spuit ik zijn mond behoorlijk vol. Peter reageert dapper, hij gaat door met zuigen en slikt alles door.

‘Zó Peter, dat is lekker zeg, voor iemand die nog nooit seks had met een ander doe je dit goed hoor.’ ‘Hé Frans, ik ben natuurlijk niet achterlijk zeg,’ reageert Peter een beetje gebeten. ‘Wel eens van internet gehoord? Lees maar een paar seksverhalen en kijk wat filmpjes en je weet alles wat je moet weten hoor.’ Ik lach zachtjes en wrijf wat door zijn mooie rooie krullen. ‘Nou, top hoor Peter, goeie leerling ben jij.

En nou wil ik eruit voordat Marie wakker wordt en alles opnieuw begint. Ik heb vandaag een paar belangrijke lessen en moet echt weg.’ Ik klauter over Peter heen die nog wat blijft chillen, ren onder de douche, maak een paar boterhammen, breng Peter er ook een dubbele met een glas melk, geef hem een high five en fiets daarna zo hard ik kan naar school.

Het plan

Als ik halverwege de middag weer uit school kom ga ik eerst langs bij de ‘Antikraak’. Ik wil zeker weten dat er meer van die gastjes bij ons en in de andere huizen mogen komen wonen. Ze vragen goed door wat de bedoeling is en dan is het akkoord, we mogen zelfs de huizen naar elkaar toe doorbreken maar het moet allemaal wel netjes en zonder lawaai blijven. Ze zien mij als hoofdhuurder, ik moet erop toezien dat het niet uit de hand loopt en dat beloof ik.

Als ik daarna thuiskom tref ik alleen Peter aan, Marie en Lotte zijn naar de kringloop om te kijken of ze een fatsoenlijke extra matras kunnen scoren. Peter is heel opgewonden, moet blijkbaar een verhaal kwijt. ‘Nou Frans, je hebt niks te veel gezegd over je zusje. Je was amper weg toen ze me zowat besprong, ze geilde me zo op dat mijn pik in no time stijf stond en even daarna kwam ze op me liggen om haar kutje over mijn pik te schuiven, ze ging helemaal alleen maar haar eigen gang. En echt Frans, dat was zó lekker, mijn pik in zo nauw kutje, ik weet nou echt niet meer of ik nog wel op jongens val. Vind je het erg?’ Haha, die Peter dacht echt dat ik al verliefd op hem was. ‘Welnee joh, maakt me niks uit en geniet ook maar goed van mijn zusje hoor. Ze kan d’r wat van he?’ Peter is duidelijk helemaal hoteldebotel.

We gaan samen chillen op de bank, beetje tv zappen, ben benieuwd waar de meiden mee thuis komen. Een uurtje later slaat ineens de voordeur open en hoor ik een hoop gestommel en gevloek, dat lijkt mij helemaal Marie te zijn. Nog voor ik kan gaan helpen zwaait Marie de deur naar de kamer al open en zegt snibbig ‘hé gasten, steek ook eens een poot uit, moeten wij nou alles alleen doen?’ Tja… De meiden hebben een aardige matras gescoord en staan er inmiddels mee op de stoep. En niet alleen dat, ze hebben ook een goedkope bakfiets gescoord, zo zeg, die kunnen we goed gebruiken.

Peter en ik tillen de matras samen de gang in, de bakfiets leggen we aan de ketting en dan stel ik voor dat we eerst eens even met zijn vieren overleggen hoe we dit verder aanpakken. Marie en Lotte ploffen met rooie koppen op de bank en Peter schuift close naast Marie die een beetje bitchy opzij kijkt wat hij daar moet. Tja, ze zoeken het maar even uit.
Ik haal voor iedereen wat fris te drinken en vraag dan waar Lotte en Peter gaan slapen, het is boven verder nog een puinhoop. ‘Ja’ zegt Marie, ‘hadden Lotte en ik ‘t ook al even over. Ik stel voor dat we hun matras voorlopig gewoon naast die van ons in onze slaapkamer leggen, ruimte genoeg daar. En dan zien we later wel of ze lekker bij ons blijven pitten of toch apart gaan.’ Iedereen knikt, prima dus.

‘Oké lui, iets anders nog. Ik ben vanmiddag naar de Antikraak geweest, we mogen meer mensen in huis halen. Ik vind het wel een goed idee om meer van die dakloze gastjes hier te laten wonen. Jullie?’ ‘Ohw, da’s echt lief’ reageert Lotte. ’Maar jullie moeten wel echt goed uitkijken wie erbij komen hoor. Die lui die al heel lang dakloos zijn kan je niet altijd meer goed vertrouwen, ik zou vooral kiezen voor jongens en meiden die nog maar net zijn weggelopen.’
Marie en ik knikken, heel verstandig van Lotte. ‘Top, Lotte’, reageer ik. ‘En wat volgens mij ook belangrijk is dat er niemand hier gaat liggen lanterfanten. Poen bijdragen en naar school of werken, da’s de keuze.

We zijn het allemaal helemaal eens en dan spreken we af dat we de huizen binnendoor met elkaar gaan verbinden door tussendeuren te maken in de uitbouwtjes aan de achterkant, ik kan aardig klussen en Peter helpt me. We spreken af het hele rijtje eerst meer bewoonbaar te maken en daarna gaan we op pad om op straat de gastjes uit te zoeken, zij kunnen dan meteen helpen de boel verder mee op te knappen. We zijn alle vier tevreden met deze uitkomst en kletsen nog gezellig een tijdje. Lotte kookt weer weird lekker, macaroni met ham, kaas en broccoli.

Na het avondeten sjouwen Peter en ik het matras naar boven en delen de slaapkamer opnieuw in. We vinden het allebei het gezelligst als de matrassen strak tegen elkaar liggen met de hoofdeindes tegen de muur, daarom heen kan iedereen zijn spullen kwijt.

Zusje geniet

Als het bed klaar is duikt iedereen er meteen in, we zijn allemaal bekaf. Marie, helemaal bloot als altijd, kruipt lekker dicht tegen me aan. Ik sla mijn arm om haar heen en knuffel haar, ze doet zich wel stoer voor maar ze is toch nog maar een heel jong en onzeker meisje dat veiligheid zoekt en echt, na dat liefdeloze geklooi van mijn moeder wil en zal ik haar die blijven geven tot ze iemand anders vindt om van te houden. Naast me hoor ik al snel slaapgeluiden, Peter en Lotte zijn al naar dromenland vertrokken. Maar Marie is dat duidelijk nog niet van plan, van knuffelen gaat ze sneaky over naar het bewerken van mijn pik en eerlijk is eerlijk, ik heb er wel zin in.

Ik draai haar soepeltjes op haar rug, spreid haar benen, maak haar kutje goed nat met mijn spuug, laat mijn eikel even kort aan haar ingangetje snuffelen en schuif mijn pik dan zo diep mogelijk in haar. Ohw, die zachte nauwe warmte van dat lieve zusje van me, en ook aan haar merk ik hoe ze ervan geniet, haar benen gaan meteen om mijn heupen om me nog dieper in haar te laten komen.
Zo relaxed mogelijk begin ik haar te neuken, langzaam op en neer haar kutje in en uit, genietend van de wrijving die we zo samen hebben, steeds zo diep mogelijk in haar doorduwend en dan tot de rand van mijn eikel naar buiten, en zo door.

Marie geniet met volle teugen, ik kan het altijd aan haar buikje voelen als dat wat begint te trillen en schokken en zo steeds mijn eigen buik aantikt, op de een of andere manier voelt dat supersexy aan. Ik ga na een tijdje languit op haar liggen, druk haar stevig tegen me aan, geef haar op haar gezicht her en der wat kusjes en begraaf dan mijn eigen gezicht in haar lekker ruikende haren. En ondertussen wel steeds goed in beweging blijvend, genietend van het contact en die wrijving van onze lijven op elkaar, me ondertussen diep in haar kutje roerend. Marie is bijna altijd de eerste die komt, ik voel hoe haar adem wat hapert en dan begint het, een reeks zachte kreuntjes maakt me duidelijk dat ze giga klaarkomt, diep in haar kutje voel ik hoe ze krampt en me er nog steviger omklemt, terwijl zo al zo supernauw is.

Ik houd me stil op haar, om te genieten van dit natuurgeweld dat Marie op me loslaat. Nadat ik dat zo een tijdje heb ondergaan begin ik weer op en neer te schuiven in haar, en Marie haar klaarkommachientje krijgt direct nieuwe energie, ik voel hoe ze maar door blijft gaan en zo’n beetje van de wereld raakt. Op een gegeven moment moet ik een tijdje mijn hand op haar mond houden, om te voorkomen dat ze Peter en Lotte wakker maakt met haar gegil. Al met al windt dat genietende lieve lijf onder mij me zo ontzettend op dat ik ook niet ver af ben van een orgasme. Ik voel hoe het zaad zich naar buiten werkt en dan houd ik het niet meer, met een diepe kreun spuit ik keer op keer mijn zaad diep in Marie’s buisje, tijdens het pompen ervaar ik hoe het daar in de diepte alles nog smoothier en toegankelijker maakt.

Na een tijdje komen we allebei tot rust, zweterig, lekker aan elkaar vast plakkend maar diep voldaan. En zo zijn we in slaap gevallen, volgens mij met mijn pik zelfs nog een beetje in haar.

Aan het werk

De dagen daarop is er veel werk aan de winkel. Tussen de uren dat ik naar school moet door hebben Peter en ik de omgeving afgestruind, op zoek naar deuren en kozijnen en hebben een stel mooie schuifdeuren gevonden op een plek waar een oude havenloods wordt afgebroken. We mogen ze gratis hebben, wel zelf meenemen, de bakfiets komt nu heel goed van pas! We hakken gaten in de muren tussen de huizen, plaatsen al zoekend en vloekend en lerend de kozijnen en tot slot hangen we de schuifdeuren erin. Het zal allemaal wel niet perfect zijn maar wij zij er supertrots op! En het resultaat is dat we nu binnendoor van het ene huis naar het andere kunnen. Ondertussen werken Marie en Lotte samen op om alle huisjes zo goed mogelijk te ontdoen van de zooi die er nog staat, ze zetten alles op een grote hoop bij elkaar op straat, later bellen we de ophaaldienst.

Op een gegeven moment wordt er stevig op een van de voordeuren geklopt en ik ga kijken wie dat is. Of liever gezegd, wie dat zijn want er staan twee politieagenten voor de deur, een man en een vrouw. Marie, Peter en Lotte komen er ook bij, ze stellen zich voor als de wijkagenten en vragen ons wat we aan het doen zijn. Ik leg uit wat de bedoeling is en dat we het akkoord hebben van Antikraak. ‘Dat klinkt heel goed jongens, maar je kan niet zomaar een hostel beginnen hoor.’ Huh? De vrouw ziet ons vragend kijken en ze legt uit: ‘in de stad worden er de komende tijd hostels geopend waar mensen die dakloos zijn of andere problemen hebben een tijdje mogen wonen. Wat jullie hier willen doen lijkt erop, maar je moet er wel een vergunning voor hebben.’ ‘En hoe krijgen we die?’ vraag ik. De agenten vertellen dan dat er in deze wijk een team is van mensen die ons kunnen helpen, ze sturen wel iemand naar ons toe. ‘En,’ zegt de politievrouw, ‘jullie zijn goed bezig dus ga er echt mee door. Als we kunnen helpen, bel ons maar!’ en ze geeft ons een kaartje met haar nummer.

Als ze weg zijn kijken we elkaar even aan, hebben wij weer, zo lijkt iedereen te denken. Nou, we zien wel wat ervan komt, we gaan gewoon door. Maar amper een paar uur later staat er al een man op de stoep, hij stelt zich voor als Kees, hij is sociaal werker. We vragen hem binnen, laten hem alles zien en hij is heel positief over onze plannen. Daarna doen we voor hem en onszelf koffie in en dan vertelt hij wat er moet gebeuren. ‘De gemeente moedigt heel erg eigen initiatief aan en wil dat dakloze mensen opvang krijgen, dus dit heeft veel kans en ik wil jullie helpen om een vergunning te krijgen. Die zal er wel komen en dan krijg je ook geld om de huisjes op te knappen en in te richten, en per persoon die er straks komt wonen krijgen jullie een budgetje voor de vaste kosten en levensonderhoud. Voorwaarde is wel dat iedereen zo snel mogelijk goed aan de slag komt, door te studeren of te gaan werken.’ We geven Kees opgelucht een high five want dat komt allemaal precies overeen met onze eigen ideeën hoe we het aan willen pakken.

Maar dan: ‘zijn jullie allemaal hier ingeschreven? vraagt hij. Aiai. Dat is wel een puntje, Lotte en Peter nog niet, maar gelukkig biedt hij aan om dat samen met hen in orde te maken. En Kees blijkt geen zwamkous te zijn, met ons vieren gingen we naar het stadhuis en Lotte en Peter zijn zonder problemen op ons adres ingeschreven met Kees en mij als toeziend voogd. En binnen enkele dagen heeft hij ook de vergunning rond. Kort daarna staat er vijftig duizend piek voor het opknappen van de huizen op een bankrekening, hij heeft die geopend en gaat hem samen met mij beheren. We zijn er super blij mee, we kunnen nu de vloeren goed afwerken en gordijnen en dergelijke ophangen. De meubeltjes scharrelen we bij elkaar via gratis ophaaladvertenties in de buurt en na ruim een week zijn we zo ver dat we gastjes kunnen gaan zoeken die bij ons komen wonen, ook daar gaat Kees ons bij helpen.

It takes four to tango?

Als beloning voor ons harde werken hebben we een kratje bier en wat flessen wijn gezocht, en die avond chillen we er met ons viertjes heerlijk op los, gezellig bij elkaar hangend. We kijken een serie op Netflix en als dat is afgelopen kletsen we nog wat na, genietend van alles wat we al bereikt hebben. En dan ineens kak ik in, doodmoe, en omdat ik morgen toch echt weer op tijd naar school moet zeg ik iedereen welterusten en verdwijn ik naar bed. Volgens mij sliep ik daarna al voordat ik er goed en wel in lag.

Later die nacht word ik wakker door gedoe naast mij en als ik me op mijn zij draai om het eens goed te bekijken zie ik dat Peter full swing mijn zusje ligt te neuken. Ze hebben me niet meteen in de gaten en ik zie het rustig een tijdje aan, geil wel om te zien. Peter ligt op Marie, heeft zich stevig op haar gedrukt, zijn gezicht weggedoken in haar haren. Marie ligt met haar gezicht aan mijn kant, ogen dicht, zachtjes kreunend. Die kreuntjes komen steeds als Peter zich blijkbaar weer diep in haar boort want anders kan ik het niet noemen, jeetje, wat geeft die jongens gas op die meid zeg. Hij beukt zich steeds zo hard in Marie dat hij haar hele lijf omhoogduwt en haar koppie iedere keer de muur aantikt, maar blijkbaar heeft ze er geen last van want ze gaan ijverig door.

Op dat moment opent Marie haar ogen, ze voelt blijkbaar dat ze door iemand bekeken wordt en kijkt me recht aan. ‘Gaat-ie lekker?’ vraag ik met een knipoogje. ‘Marie kijkt me blij aan, knikt tussen het gebeuk van Peter door en vraagt dan fluisterend: ‘vind je het niet erg?’. Ik zie dat Peter schrikt van mijn stem, hij komt omhoog, leunt op zijn armen en kijkt me bezorgd aan. ’Sorry Frans, ik kan het niet laten, je zusje is echt zó lief.’ ‘Hé gastjes, al goed hoor, Marie en ik zijn voor vrijheid blijheid. We leven maar een keer en neuken moet je zo vaak mogelijk doen, liefst met iedereen die beschikbaar is.’

Precies op dat moment voel ik achter mijn rug beweging, Lotte heeft zich aan die kant genesteld, blijkbaar omdat Marie en Peter haar plekje nodig hadden. Ze kriebelt me wat over mijn rug en als ik me omdraai zie ik haar lieve gezichtje naast het mijne liggen. Ze kijkt me een beetje verlegen aan en zegt dan ‘als je er zo over denkt Frans heb ik er ook wel zin in.’ Ohw, ik heb al wel eens sneaky haar lopen te bewonderen, maar deze zag ik niet aankomen. Ik knipoog nog even naar Marie en Peter die meteen ijverig doorgaan waar ze gebleven waren en draai me dan helemaal naar Lotte toe. Zo’n heel ander meisje dan Marie, kleiner dan zij, met van die zachte lange blonde haren en een beetje mysterieuze ogen, grijsgroen, de stormende zee zie ik erin.

Lotte’s wake up call

Ik geef haar een kusje op het puntje van haar neus en vraag haar een beetje plagerig ‘ehm, waar heb je dan precies zin in?’ ‘Nou, wat Marie en Peter doen, neuken dus,’ komt er ineens heel vlotjes uit.

Zo zeg, het verlegen meisje wordt wakker. Gelukkig heeft ze onze gewoonte om naakt te slapen al snel overgenomen en dat geeft me de kans haar blote lijf eerst eens goed te verkennen. Terwijl ik op mijn rechterzij naar haar toe lig beweeg ik mijn linkerhand relaxed over haar lichaam. Ze is nog steeds een tikje te mager maar ze komt gelukkig alweer aardig bij. Haar buikje is ultraplat en net als Marie beweegt ze het wat schokkerig als ik er overheen streel. Haar tietjes zijn mooie stevige bolletjes, de roze tepels al fier omhoog, ik streel ze wat en knijp er zacht in, ik voel hoe Lotte huivert en haar lijf wat strakker tegen me aan duwt. Dan met mijn hand weer omlaag, over haar buik richting de plek waar haar benen bijeenkomen en haar kutje dat daar tussenin op mij wacht. Zachtjes trek ik haar linkerbeen wat opzij en streel met mijn volle hand over haar kutlipjes, ik voel hoe glad ze zijn, Lotte moet zich daar nog maar pasgeleden geschoren hebben. Voorzichtig beweeg ik mijn middelvinger tussen de lipjes en haal hem omhoog tot ik haar klitje voel, tik daar zachtjes tegenaan, ik voel hoe het reageert en hoe Lotte zich daardoor tegen mijn hand aanduwt.

Ik ga languit op Lotte liggen en beweeg me over haar lijf omlaag, tot ik met mijn gezicht tussen haar benen ben aangeland. Ik spreid haar benen zo ver mogelijk, steek mijn tong tussen haar kutlipjes en lik ze uit elkaar. Een tijd lang bewerk ik haar zo, steeds ook even haar klitje likkend, met als gevolg dat ze steeds meer onder mijn aanrakingen steigert, haar kutje stevig tegen me aandrukkend. Als ik voel dat ze er helemaal voor klaar is schuif ik me weer naar boven, onderweg nog wel even haar heerlijke stevige tietjes bewerkend. Ze zijn echt niet groot maar toch heel aanwezig, met die twee trotse tepeltjes als ogen die me indringend aankijken, zo van ‘komt er nog wat van?’ Als ik me dan uiteindelijk tussen Lotte’s benen nestel en mijn pik voor haar kutje breng hoor ik hoe ze een beetje angstig inademt.

‘Wat is er, Lotte?’ Ze aarzelt even en dan, tot mijn verrassing, zegt ze: ‘ik heb het nog nooit gedaan Frans, ik ben een beetje bang voor de pijn. Doe je voorzichtig?’ Och, arm schatje. Als antwoord pak ik haar stevig beet en draai me met haar op mijn rug, zodat zij op me komt te liggen. ‘Weet je Lotte’, fluister ik, misschien moet jij dan maar het initiatief krijgen. Schuif je maar rustig op mijn pik en dan voel je zelf het beste hoe het gaat.’ Lotte kijkt me verbaasd aan, geeft me dan een dikke kus en gaat aan de slag. Ze spreidt haar benen wijd en schuift zich zachtjes eerst tegen mijn pik, zoekt hem op met haar ingangetje. Daarna schuift ze zich er een stukje overheen, ‘ohw’ kreunt ze, ‘lekker!’ Ik grijns een beetje in mezelf, wat een lief bleu meisje nog. Naast me zie ik dat Marie en Peter ondertussen met hun eigen activiteiten zijn gestopt en ons spel met grote ogen liggen te bekijken.

Lotte ontmaagdt zich

Lotte merkt nergens iets van, zij is vooral bezig met te ontdekken hoe het voor haar werkt om een jongen te neuken. Ze schuift haar buisje steeds verder over mijn staaf, tot ik merk dat ze hapert en zelfs helemaal stopt. ‘Doet het pijn?’ vraag ik. Ze knikt en ik merk hoe ze moeite doet door haar vliesje heen te komen, maar het lukt haar nog niet erg. ‘Kom weer een stukje omhoog, Lotte en duw je dan ineens hard naar beneden. Je zal echt even moeten doorzetten. Of zal ik het doen?’ Ze schudt heftig nee en doet vervolgens snel wat ik heb gezegd, ze schuift zich bijna van mijn pik en duikt dan ineens heftig er weer overeen. Een beetje sneaky beweeg ik tegelijk snel mijn bekken omhoog zodat mijn pik haar wat tegemoet komt en dan lukt het, ik voel hoe ze ineens helemaal over me heen schuift en ik diep in haar ben aangekomen. Ik hoor haar snikken, til haar koppie op en zeg dan ‘gefeliciteerd meisje, je hoort erbij!’ En kus dan haar tranen weg, en ook Marie en Peter feliciteren Lotte en wrijven haar over haar rug en billen, om haar op haar gemak te stellen.

Maar ja, het blijft natuurlijk toch wel een beetje weird om met publiek te neuken, daarom vraag ik Marie en Peter om ons even met rust te laten. Zij klauteren het bed uit en gaan beneden maar even wat drinken en eten. Ondertussen is Lotte een beetje bekomen van de emotie en als het weer rustig is in de kamer begint ze zachtjes over mijn pik op en neer te schuiven, ik merk dat ze er langzaamaan wat plezier in krijgt. Af en toe ontsnappen haar wat kreuntjes en dan duurt het niet meer lang voordat ze een eerste orgasme op de pik van een jongen beleeft, de mijne nog wel, ohw, mooie ervaring hoor. Ik stimuleer haar om door te gaan, streel haar waar ik maar kan, bewerk tussen onze lijven in haar tepels, knijp ze wat en het werkt, Lotte blijft goed klaarkomen.

Dat is het moment om aan mezelf te gaan denken. Ik klem haar weer goed tegen me aan en draai me met haar om, spreid haar benen en leg ze over mijn schouders, beuk ik me diep in haar. Dit kleine mooie slanke meisje dat nu weerloos onder me ligt roept behoorlijk wat lagere instincten in me op, ik wil haar echt graag helemaal doorboren en sufneuken en maak daar een ijverig begin mee. Lotte weet geloof niet goed wat haar overkomt nu ik zo het initiatief heb overgenomen, maar ja meissie, dat krijg je als je met jongens wilt spelen. Ze voelt heerlijk nauw en met het grootste plezier drijf ik mijn pik steeds weer in haar, wil haar spiesen, haar aan mijn lans steken, wat dan ook, ik neuk haar de sterren voor haar ogen. Het fijne is dat Lotte ondertussen goed blijft klaarkomen, ze heeft er talent voor.

Ik ben een geluksvogel, na al die klotejaren met mijn moeder heb ik inmiddels twee heerlijke meisjes tot mijn beschikking en echt, zolang ze willen ga ik er gebruik van maken tot ze een ons wegen. En dit bedenkend stort ik me voor het eerst leeg in Lotte’s nauwe maagdelijke buisje.

Liefs. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10931 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Dakloos 2”

Plaats een reactie