BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dakloos 1

Dakloos

Dit verhaal gaat over een aantal (soms bijna) dakloze jongeren die een moeilijke jeugd hadden. De kern wordt gevormd door Frans en Marie, broer en zus, en gaandeweg trekken meer kids bij hen in. Ze helpen elkaar door in een rijtje antikraak woningen een kleine community te vormen. Zo steunen ze elkaar en ja, natuurlijk, ze hebben vooral veel lol en ontdekken samen de seks, maar ook de donkere kanten daarvan…

Mijn moeder vindt dat ik ben losgeslagen, dat er geen land meer met mij te bezeilen valt. Ik denk niet dat dat klopt. Om losgeslagen te zijn heb je eerst ergens aan vast moeten zitten. En dat heb ik niet. Nooit, echt nooit heeft mijn moeder ook maar een greintje vastigheid geboden. Nee dus, ik ben niet losgeslagen, ik zou zeggen dat ik niet geaard ben. En misschien is het wel ontaard, ik heb namelijk het gevoel dat ik de dingen soms wel heel anders zie en beleef dan andere mensen.

En nu, na al die jaren, weet ik maar één ding, namelijk dat ik niet langer wil overleven maar leven! Ik wil niet meer voldoen aan wat anderen van me verwachten, ik wil mijn eigen weg gaan. Ik wil grenzen verkennen, ik wil tot het uiterste gaan, ik wil alles uit het leven halen. En ik ben bereid daar ver in te gaan, samen met mijn zusje Marie. Ik zal je hier ons verhaal vertellen.

Maar eerst even voorstellen: ik ben Frans, nét achttien jaar. Doordat ik veel aan urban dance doe heb ik best een goed ontwikkeld lijf, ik ben een meter tachtig lang, slank en redelijk maar niet overdreven gespierd. Ik heb bijna gitzwarte lange haren die ik meestal op een staart draag en heel blauwe ogen, beetje weird combinatie. Mijn pa was zeeman, is jong op zee gestorven en mijn moeder kon daarna mijn zusje Marie die nu zestien is en mij nauwelijks aan, waardeloos sfeertje thuis. Ze was meer met zichzelf bezig dan met ons en steeds bracht ze weer nieuwe kerels in huis die dachten dat ze over ons de baas konden zijn.

Het maakte dat wij in onze jeugd hen voortdurend moesten zien te ontwijken en ik denk dat er meer nachten zijn geweest dat mijn zusje huilend bij me in bed kroop dan dat ze kon doorslapen, altijd was er heibel en gedoe. Toen ik in de brugklas zat ben ik op karate gegaan en op mijn veertiende heb ik een keer zo’n ‘vriend’ van mijn moeder met mijn voet zo’n klap in zijn ballen verkocht dat hij naar het ziekenhuis moest. Ze was helemaal hysterisch, gilde wat een klootzak ik wel niet was. Dat was het moment dat ik mijn moeder waarschuwde dat ze al die waardeloze gasten voortaan bij ons weg moest houden want dat ik ze anders zo’n zelfde opdonder zou verkopen. Sindsdien is ze bang voor me en terecht, want ik moet haar niet meer.

Zusje Marie ontmaagd

En mijn lieve zusje Marie moet haar evenmin nog, ze is steeds meer naar mij toegetrokken. Voor een veilig gevoel ligt ze nog steeds iedere nacht bij me in bed en sinds een jaar zijn we echte soulmates, maar ook meer dan dat, we zijn zo close geworden dat we iedere nacht de sterren van de hemel neuken. Marie is voor een meisje lang, heeft net als ik lang zwart haar, een beetje gothic is ze wel met veel oogopmaak en wat piercings her en der. En net als ik heeft ze blauwe ogen, is wel wat te mager maar heeft desondanks een paar prachtige tietjes. En een heerlijk kutje, onvoorstelbaar nauw, mooi kaal met kleine strakke kutlipjes.

Het begon zomaar tussen ons. Toen die bolletjes van tietjes bij haar begonnen te groeien en mijn pik steeds vaker stijf voor me uit stond vonden we het logisch dat we het met elkaar gingen doen. Waarom zouden we niet? Wat hadden we te verliezen? We hadden alleen elkaar en konden op deze manier samen toch van het leven genieten.

Op een nacht kroop Marie tot mijn verrassing voor het eerst helemaal naakt tegen mij aan en vroeg wat verlegen of ik ‘het’ wel eens gedaan had. Ik moest even bekomen van mijn verbazing, eerlijk gezegd twijfelde ik nog of ik nou op meiden of op jongens viel. Hoe dan ook, ik moest Marie toegeven dat ik nog nooit had geneukt en Marie vertelde toen dat ze ook nog maagd was. Ze vroeg me haar te ontmaagden en dat ohw, echt, deed ik graag. Ik werd steeds vaker geil van haar lijf tegen het mijne als we naast elkaar lagen. Ik deed mijn boxer uit om ook naakt te zijn, mijn pik was al enthousiast stijf geworden. Marie pakte hem meteen vast, masseerde hem een beetje, wat onbeholpen nog, en ik legde haar uit wat ik fijn vond. Vervolgens trok ze me zó lekker af dat ik meteen al klaarkwam, klote zeg, ik maakte Marie mijn excuses. Maar zij gniffelde en sabbelde wat aan mijn zaad, ze vroeg zich altijd al af hoe het proefde, zei ze.

Nou, ik vroeg me ook wat af, namelijk hoe een meisjeskutje smaakte. Ik schoof me over Marie’s lijf, kuste haar overal op haar lieve gezichtje, toen naar beneden, sabbelde de kleine donkere tepels op haar prachtige tietjes goed stijf, en toen verder via wat kusjes op haar buik naar beneden. Al op het moment dat ik haar benen spreidde werd ik direct een heerlijk geurtje gewaar, ik snuffelde wat en stak toen mijn tong tussen de kutlipjes, die nog wat tegen elkaar aanzaten. Op internet had ik gezien dat meisjes het erg lekker vinden als je hun klitje stimuleert, ik zocht het op en ging er enkele keren met het puntje van mijn tong overheen, Marie reageerde direct door zich met haar bekken tegen me aan te drukken. Ik likte haar zo nog een tijdje tot haar kutje ook goed nat was van haar eigen vocht, en schoof toen weer omhoog. Ik zette mijn pik voor haar kutje en gleed zachtjes een stukje naar binnen. Ohw, ik weet nu nog steeds hoe die eerste keer voelde, als hemel op aarde, stel ik me zo voor.

Marie fluisterde ‘ohw, ja Frans!’ en toen ik wat dieper haar kutje in gleed voelde ik haar buikje steeds een beetje schokkerig tegen de mijne aankomen, ze ademde diep in en uit, vond het wel spannend geloof ik. Nadat ik nog wat verder in haar gleed merkte ik dat ik niet verder kon. Marie fluisterde dat ze dat ook voelde, dat ze waarschijnlijk haar vliesje nog had. Ze was zenuwachtig, wist dat het pijn zou gaan doen en het leek me het beste maar even snel door te zetten. Ik trok me zachtjes terug en duwde me ineens hard in haar. Het lukte, mijn staaf drukte zich door het vliesje tot aan de wortel in haar. Marie kreunde luid, jammerde een beetje, maar omdat ik me daarna stilhield in haar kon ze goed wennen aan het gevoel. Na een tijdje voelde ik dat ze ontspande en kon ik voorzichtig in haar gaan bewegen. Ik trok me terug en gleed weer zachtjes naar binnen, steeds all-over uit en in, tot Marie wat tegen ging bewegen. Dat was het moment waarop ik haar benen over mijn schouders trok en haar flink ging neuken, steeds diep naar binnen en weer bijna uit mijn zusje’s lieve lijf, en zo maar door.

Marie begon al snel te kreunen en sneller te ademen en ohw, daar kwam ze voor het eerst klaar. Ze jammerde wat, trok mij stevig op haar lijf, klemde haar benen strak om mijn rug en wrong haar kutje zo diep mogelijk over mijn staaf, waaraan ik haar graag tegemoet kwam, ik duwde me zo diep mogelijk in haar. En dat was het moment waarop ik voor het eerst in een meisje klaarkwam, mijn zaad spoot ik diep in haar, zo’n weird fijn gevoel! Verstrengeld bleven we close zo liggen, langzaam werd onze ademhaling weer rustig, onze buiken op dat ritme heerlijk tegen elkaar aan bewegend, Marie haar tietjes goddelijk geplet onder mijn borst.

Sindsdien doen wij het minstens een keer maar meestal vaker per dag. Als ik in Marie haar kutje op en neer schuif ik voel dat ik mens ben, dat ik ertoe doe, dat ik er mag zijn en ja, dat heb ik aan mijn zusje te danken. En zij voelt dat precies zo. Zo kwam het dat we inmiddels onafscheidelijk zijn en direct toen ik achttien werd voor onszelf een huis hebben gezocht, we willen niks meer met die vrouw die zich onze moeder noemt te maken hebben. Wat ons betreft zijn we nu ouderloos…

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Wij wonen in een oud buurtje tegen de haven van Rotterdam aan en veel huizen staan daar leeg omdat er misschien ooit gesloopt gaat worden. Daags nadat ik achttien werd zijn Marie en ik naar een organisatie voor ‘Antikraak’ gegaan en kregen een oud huisje toegewezen gekregen. Daar mogen we voor een paar centen wonen tot de sloop echt begint, maar niemand weet wanneer dus dat kan nog wel wat jaartjes duren. We bewonen nu het enige huis in een rijtje van vier, de rest staat leeg, we spraken af dat als we mensen kennen die erin willen wonen dat mag voor hetzelfde geld. We hebben onze spullen ernaar toe gesjouwd en zijn pas daarna het huis een beetje gaan opknappen, we wilden zo gauw mogelijk bij onze ‘moeder’ weg. Inmiddels wonen we er alweer drie maanden en genieten van de zelfstandigheid en rust. We lijken wel een pasgetrouwd stel, hebben amper spullen maar wel samen één groot bed, neuken ons daarin suf of liggen er te Netflixen en verder gaan we zo af en toe nog naar school, Marie zit op het vmbo en ik laatste jaar havo.

Ons grote probleem is eigenlijk het geld, we leven van het beetje bijstand dat ik krijg en tot nu redden we ons daarmee en met wat spullen te jatten her en der maar er moest echt meer geld binnenkomen. Daarom heb ik in de binnenstad een baantje als kelner in een kroeg met een groot terras genomen, de weekenden en bijna iedere avond hard werken maar het verdient wel goed. Dat terras is vlakbij een nachtopvang voor daklozen en het verbaast me hoeveel jonge gasten daar iedere avond weer naar toe trekken, ik wist niet dat er zoveel dakloze kids zijn in de stad. Op een avond zie ik aan het einde van mijn dienst aan de overkant een meisje lopen, duidelijk wat verwaarloosd en zo te zien op weg naar die opvang. Als ze daar aankomt belt ze aan, maar ze wordt niet binnen gelaten, ik denk dat de zaak vol zit want ik zie er de hele avond al veel mensen naartoe gaan. Het meisje kijkt wat om zich heen, duidelijk in verwarring wat ze nu moet doen en loopt terug naar waar ze vandaan kwam. Net op dat moment komen er twee gasten aanlopen die haar duidelijk expres geen ruimte geven om te passeren.

Het meisje drukt zich tegen de muur om hen door te laten maar blijkbaar hebben die gasten zin om haar te pesten of zoiets. En echt, dat kan ik niet aanzien, in een impuls steek ik het plein over en ren naar het meisje toe. ‘Oprotten jullie’ roep ik als ik vlakbij ben, maar ik zie wel dat het twee stevige gasten zijn, ze zijn niet erg van plan te moven. ‘En wie breng jij daar dan voor mee?’ is hun vraag. ‘Ons brengt hij mee’ klinkt het achter me en yes, twee collega’s zijn vanaf het terras achter me aan gekomen en helpen me nu. Drie is duidelijk te veel en die twee gasten smeren hem. Ik geef de twee jongens die me hielpen een high five en vraag dan het meisje hoe het is, maar ze is duidelijk helemaal overstuur. ‘Ik zag dat je bij de opvang weg werd gestuurd. Mijn werk zit erop, als je wilt mag je mee naar het huis van mijn zusje en mij’ zeg ik haar. Ik zie hoe ze twijfelt, ik snap dat wel, wie weet wat ik met haar wil uitspoken. Dan zegt een van de andere twee jongens: ‘Moet je doen hoor, hij is een hartstikke aardige en betrouwbare gast, je kan beter met hem meegaan dan blijven zwerven vannacht.’ Dan knikt het meisje heel verlegen en hoewel ze nogal stinkt neem ik haar toch mee naar binnen de kroeg in, kan ze bijkomen met wat warme chocolademelk en flink wat slagroom erop. Ze drinkt er genietend van alsof ze het van haar leven nog nooit op heeft, aandoenlijk om te zien.

Een half uur later fiets ik met haar achterop en haar tassen aan het stuur naar huis. Hoewel ze heel verlegen is weet ik inmiddels dat ze Lotte heet en maanden geleden is weggelopen omdat haar stiefvader haar mishandelde. Tjesses, overal hetzelfde dus. Als ik ons huisje binnenkom met Lotte is Marie meteen heel lief tegen haar, ik had haar vooraf wel even gebeld. Ze zegt Lotte eerst eens lekker onder de douche te gaan en dat ze nog wel wat kleding heeft die Lotte aan kan. Als ze na een half uur fris en schoon geschrobd weer terug is zie ik dat het een heel mooi meisje is, niet zo groot, beetje vermagerd lijf met pittige tietjes, lange roodblonde haren, diepgroene ogen met een vlekjes grijs. Marie geeft haar de spaghetti die we nog over hadden en daarna nog wat boterhammen, dat meisje blijft maar eten. Alsof we het hebben afgesproken vallen we haar niet te veel lastig met vragen, ze moet eerst maar eens bijkomen. We komen nog wel te weten dat ze zeventien is en op het vwo zat maar sinds ze hier is alleen maar rondzwerft, naar de hotspots waar al dakloze gasten overdag rondhangen.

Lieve Lotte

En dan, als het tijd is om te gaan pitten, blijkt dat we eigenlijk wel een probleempje hebben want er is maar één bed. Gelukkig is het wel groot en wij stellen Lotte voor dat zij erbij komt liggen, aan de kant van Marie. Ze aarzelt wat maar ze is duidelijk zo moe en toe aan schoon en lang en veilig slapen dat ze al gauw instemt. Marie geeft haar een lang t-shirt en dan mag Lotte er als eerste inkruipen, we geven haar even wat privacy. Een kwartiertje later gaan wij ook en zó zeg, Lotte slaapt al als een blok. Zonder erbij na te denken kruipen Marie en ik zoals we gewend zijn bloot in bed naast haar en gaan daar lekker lepeltjes tegen elkaar aanliggen. Neuken laten we maar even zitten en ik voel dat ik snel zal slapen.

Na een tijdje word ik wakker omdat Marie heel sneaky op mij is gaan liggen en mijn pik in zich heeft genomen, stilletjes schuift ze op mij op en neer, mijn pik steeds zo diep mogelijk in zich nemend. ‘Hé Marie, wat doe je nou’ fluister ik, ‘Lotte ligt naast ons te slapen.’ ‘Nou en? Ze went er maar aan, ze mag hier best blijven maar dit is hoe wij leven en ik wil jou geen nacht missen’ is haar niet mis te verstane antwoord. Ik grijns in mezelf, echt wel een tikje nimfo, dat zusje van mij en minstens zo ontaard als ik, onze normen zijn wat anders dan die van de meeste mensen.

Maar ik kan er natuurlijk geen bezwaar tegen hebben als mijn neukstaaf door zo’n heerlijk buisje wordt omklemd en gemolken. Ik laat haar dus rustig haar gang gaan, doe zelf niet al te stevig mee om Lotte niet wakker te maken, die gelukkig heel vast naast ons zachtjes ligt te snurken. Arm meisje, hier was ze wel aan toe, lekker schoongepoetst en een goed bed. Maar dan verschuift mijn aandacht definitief naar Marie, die met haar heerlijke strakke lijf over het mijne heen en weer aan het schuiven is en diep in haar al haar kutspiertjes aan het werk heeft gezet om mij en zichzelf te pleasen. Na een minuutje of tien genieten merk ik dat Marie haar adem schokkerig wordt en dat is bij haar altijd een signaal dat ze klaarkomt, heel stilletjes dit keer. Ohw, mijn lieve zusje, ik streel zachtjes over haar heerlijke rug en ronde billen, langzaam op en neer om haar klaarkomen wat extra te stimuleren. Doordat ze ondertussen diep in haar mijn pik blijft door masseren kom ik ook al snel klaar en spuit mijn zaad in haar, waartegen ze met de pil gelukkig goed beschermd is. En zo vallen we weer in slaap.

Als ik de volgende morgen wakker word zie ik tot mijn verbazing de meiden naast mij verstrengeld met elkaar liggen, Lotte ligt inmiddels tussen ons in, op haar rug en Marie ligt aan de andere kant op haar linkerzij half over haar heen. Zó, mijn nimfo-zussie laat er geen gras over groeien. Ik zie dat ze Lottes shirt naar boven heeft geschoven en haar heel teasy aan het strelen is over haar strakke buikje en tietjes. Prachtige kleine bolletjes met op beiden een roze tepeltje in top. Ik bekijk dit geile schouwspel met grote verwondering, had wel verwacht dat Marie in actie zou komen maar niet zó snel. Ik bemoei me er niet mee maar ga wel op mijn rechterzij liggen om het allemaal eens rustig te bekijken. Als Marie me dan aankijkt mime ik even of Lotte dit wel wil en ze mimet terug dat zij is begonnen. Ik betwijfel dat maar oké dan.

Mij lijkt dat Lotte toch wel wat verlegen is met de situatie want ze houdt haar ogen stevig gesloten. Maar voor Marie is dat geen enkel bezwaar, die gaat ijverig haar gang. Inmiddels is ze Lottes tepeltjes aan het bewerken, heeft die maximaal stijf gemasseerd en geknepen, ik zie hoe het meisje al wat sneller ademhaalt en haar bekken wat tegen beweegt. Voor Marie is dat het signaal haar hand in Lotte’s slipje te brengen en daar haar kutje te gaan bewerken. Tegelijk buigt ze zich verder over Lotte heen en steekt alsof het de gewoonste zaak is haar tong tussen haar lippen om haar te tongen. En dan gaan Lottes ogen ineens ver open want dit is natuurlijk wel een intieme aanval van mijn zusje, op twee fronten tegelijk nog wel. Maar als ze een beetje van de schrik is bekomen zie ik hoe Lotte toch haar mond ook wat opent en haar tong tegen die van Marie aan begint te bewegen. En nog duidelijker, haar benen gaan wat uit elkaar, Marie heeft haar in de pocket!

Het lijkt me dat Lotte op seksgebied veel tekort is gekomen want in no time komt ze steigerend klaar tegen Marie haar hand, waarvan ik niet precies kan zien wat ze in Lottes slipje uitspookt maar waar ik wel naar kan raden. Als Lotte wat tot rust is gekomen stap ik het bed uit, laat de twee meiden maar even samen na-chillen.‘

Marie test Lotte

Maar niet lang daarna is Marie er ook al en moppert ‘nou, aan die griet heb je ook niet veel, viel alweer als een blok in slaap.’ Ik grijns tegen haar en dan, opgewekt alweer: ‘Frans, ruik eens, dit is Lotte haar luchtje’ en meteen steekt ze haar rechtermiddelvinger onder mijn neus. Ik snuffel even wat en ruik dat lekkere meisjeskutjesluchtje dat ik al zo goed ken van Marie, maar toch ruikt het ook weer een tikje anders. Meer Lotte dus. ‘Nou, je hebt het al goed voor elkaar he?’ vraag ik terwijl we samen een boterhammetje eten. ‘Wat ben je nou eigenlijk van plan, Marie?’ ‘Nou broertje, simpel eigenlijk, ik wil haar graag bij ons houden. Ik vind haar lief en heb wel behoefte aan een neukmaatje erbij voor ons saampjes.’ Oké, duidelijke taal van mijn zusje, niet een beetje maar veel nimfo dus. En weet je, ik vind het best. Ik ben allang blij dat Marie weer zo goed in haar vel zit, als neuken haar daarbij helpt moet ze dat vooral zoveel mogelijk doen. Als Lotte wil kan ze blijven, ruimte genoeg. En natuurlijk wil ik haar dan ook wel eens neuken, maar we zien wel hoe dat loopt, daar zijn er twee voor nodig.

Maar terwijl ik dit nog zo zit te bedenken gaat Marie alweer wat verder: ‘En weet je Frans, we hebben hier die vier huizen die we mogen gebruiken en eigenlijk lijkt het me wel wat om meer van dit soort gasten een plekje te geven. Kan gezellig zijn en misschien kunnen we met ons allen dan ook op de een of andere manier wat slimmer ons geld gaan verdienen…’ ‘Rustig aan zusje, eerst maar eens kijken hoe dit loopt.’ Maar ik moet toegeven dat Marie wel een leuk plannetje heeft bedacht, er zullen best meer van die gasten zijn die vastigheid zoeken en wie weet wat dit uiteindelijk voor community kan worden.

Marie en ik moeten vandaag allebei naar school. Ze gaat even bij Lotte kijken maar die slaapt nog als een roos. Marie schrijft haar daarom een briefje: ‘Lieve Lotte, wij zijn naar school. Wij vinden het fijn dat je er bent, je mag zo lang blijven als je wilt. Wij zijn om 5 uur thuis, wil jij vandaag boodschappen doen voor eten? Geld en sleutel liggen in de la onder de oven. Liefs. Marie.’ Ik kijk Marie een beetje verbaasd aan. ‘Testje broer, eens kijken wat ze doet’ grijnst Marie.

Als we rond vijf uur terugkomen ruikt het heerlijk in huis. Lotte blijkt boerenkool te hebben gekocht die al in een grote pan staat te pruttelen. Als ze Marie ziet vliegt ze haar om de nek: ‘Dankjewel Marie dat ik mag blijven en voor het vertrouwen dat jullie me geven. De rest van het geld en de sleutel liggen weer in de la.’ En dan omhelst Lotte ook mij, ik voel haar kleine stevige tietjes tegen mijn borst prikken, lekker meisje! Maar dan komt er toch nog een soort van aapje uit haar mouw, een beetje verlegen zegt Lotte ‘mag ik jullie wat vragen?’ We knikken allebei tegelijk. ‘Ik ben samen met mijn jongere broertje van huis gevlucht, hij kreeg ook vaak een pak slaag. Gisteren zouden we elkaar ontmoeten in de opvang, hij was apart van mij de hele dag door de stad op zoek geweest naar eten. Vandaag heb ik hem gezocht en gevonden op een van onze vaste plekken waar we overdag vaak rondhangen. Zou hij ook hier mogen komen?’

Marie en ik kijken elkaar aan en komen tegelijk tot dezelfde conclusie. ‘Natuurlijk Lotte’ zegt Marie. ‘Maar ehm…’ aarzelt Lotte een beetje, ‘wat misschien wel een dingetje is, hij is homo.’ Marie gniffelt en ze zegt ‘no problem Lotte. Enige vervelende is dat mijn broer nu straks bij de seks kan kiezen uit een meid of een jongen, want hij is echt zó bi.’ Huh? ‘Hoe komt je daar nou bij?’ ‘Hallo Frans, ik ben niet blind hoor, ik zie hoe jij niet alleen naar meiden maar ook naar jongens kijkt. En die kijken ook behoorlijk terug. Kom er maar voor uit broertje.’ Ik bloos zoals ik nog nooit gebloosd heb, wat is Marie soms toch een bitsy wijfje. Ik weet niet of Lotte al deze informatie aan kan, ze is er een beetje stil van geworden. ‘Bel je broer maar hoor, hij is welkom en er zal hem echt niks overkomen wat hij zelf niet wil’ zeg ik. ‘Hoe heet hij?’ ‘Peter’ zegt Lotte, ‘en hij is net zestien.’ Daarna vraagt ze mijn telefoon en loopt ze naar de gang om hem in de opvang te bellen, gelukkig blijkt hij daar al te zijn.

Ik ga hem halen op mijn fiets en nauwelijks een uurtje later staat ook Peter in onze keuken, en ook hij stinkt als een stinkdier. We maken kort kennis en daarna sturen we hem linea recta door naar de douche. Het treft dat hij ongeveer even lang is als ik, ik pak wat kleren van mij en leg die voor hem klaar. Als Peter fris gedoucht terug de keuken in wandelt zie ik dat ook hij een mooie jongen is, sprekend z’n zusje. Net als zijn zusje roodblond half lang tikje krullend haar, groen-grijze ogen, net als ik vrij lang maar wel behoorlijk vermagerd. Als de boerenkool op tafel staat valt hij op het eten aan alsof hij in dagen niks gegeten heeft, gelukkig heeft Lotte veel klaar gemaakt. En ook zijzelf neemt het er weer goed van, Marie en ik zitten het allemaal geamuseerd te bekijken. Al met al is Lotte met glans geslaagd voor Marie haar test. We kijken elkaar aan met een vrolijke grijns op ons gezicht, hebben duidelijk hetzelfde gevoel, leuk om deze gastjes als huisgenoten te krijgen.

It takes two to…

Na het eten ruimen Marie en ik de boel op terwijl Lotte en Peter even wat afgezonderd op de bank bijpraten, ze hebben de laatste dagen veel meegemaakt. Als we daarna een uurtje gechild hebben en wat aan elkaar wat over ons leven verteld hebben is het slaaptijd, en dan is er weer dat probleem dat we maar één bed hebben. De bank ligt niet echt comfortabel en er zit niks anders op, Peter moet er ook maar bij komen. Marie en ik gaan in het midden liggen, Lotte ligt naast Marie en Peter naast mij. Lotte heeft onze gewoonte nu al overgenomen door ook bloot in bed te duiken, Peter heeft nog een boxer aan. We kletsen nog een tijdje en ondertussen is Peter al naar dromenland vertrokken, hij ligt op zijn rug zachtjes te snurken. En ook Lotte gaat er snel achteraan, deze zwervertjes hebben blijkbaar echt veel slaap in te halen.

Marie ziet haar kans schoon, terwijl ze lagen te kletsen heeft ze sneaky mijn pik stijf gemasseerd en nu wil ze zich op mijn lijf manoeuvreren. Maar dat is mijn eer te na, ik kan niet iedere avond haar al het werk laten doen. Ik duw haar terug, op haar rug, en ga op haar liggen. Ik spreid haar benen met de mijne, maak haar kutje smooth met wat spuug, zet de eikel van mijn pik voor haar ingangetje en schuif me dan rustig maar stevig tot aan de wortel in haar. Ik hoor hoe Marie een tevreden zuchtje slaakt, wat is ze toch een geil opdondertje. Slowly begin ik in haar op en neer te glijden, me steeds zo diep mogelijk in haar duwend en dan bijna weer uit haar. Heel weird om dit zo te doen tussen die twee slapende mensen, Peter die zachtjes snurkt en Lotte die op haar zij naar ons toegekeerd ligt en af toe een zuchtje laat horen.

Ik wil graag dat Marie als eerste klaarkomt en beweeg daarom mijn pik steeds een tikje omhoog langs haar g-plekje, ik weet inmiddels uit ervaring dat ze daar bloedsnel van klaarkomt. En ja hoor, ik voel hoe haar buikje schokt en daar gaat ze, zachtjes kreunend komt ze klaar. Ohw, mijn lieve zusje… ik hou echt van haar. Mijn behoefte om klaar te komen is nog niet zo groot, daarom kom ik tot rust op haar warme lijf, met mijn pik nog diep in haar om wat na te genieten van het intieme lijfelijke contact en zo vallen we in slaap.

Het is al ochtend als ik wakker word omdat ik nogal klem tussen twee lijven lig, aan de ene kant voel ik Marie die nog volop slaapt en achter mij ligt Peter heel strak tegen me aan. Ik voel dat hij inmiddels ook bloot is en hoe hij zijn stijve pik zachtjes tegen mijn billen aan drukt. Zo zeg, die jongen slaapt duidelijk niet meer. Zachtjes draai ik me om zodat we elkaar aan kunnen kijken en ik zie hoe hij helemaal rood wordt. ‘Hey Peter, is niet erg hoor, voelde wel lekker’ grijns ik tegen hem. ‘Maar toch, wat was je eigenlijk van plan?’ Peter aarzelt even wat en zegt dan: ‘sorry Frans, ik wilde dit niet doen maar ik zag gisteren hoe je naar me keek toen ik uit de douche kwam en echt, ik vind jou ook zo’n mooie gast. Vannacht was ik er even uit om te plassen, liet toen mijn boxer uit en vanmorgen lag ik toen ik wakker werd al zo tegen je aan te duwen. Sorry hoor, zal niet meer gebeuren.’

Och jee, wat een lief ventje. ‘Kom op Peter, ik zei het al, geeft niks hoor. Sterker nog, ik val best wel op jou en wat zullen we ons dan laten tegenhouden als we dit allebei willen? We hebben hier allemaal al genoeg shit gehad, tijd voor de fijne dingen!’ En meteen geef ik hem een duwtje zodat Peter op zijn rug komt te liggen en begin heel slowly zijn lijf te masseren en verkennen, steeds iets lager tot ik af en toe ‘per ongeluk’ zijn pik aantik. Iedere keer dat dat gebeurt springt die ‘van vreugde’ omhoog. Zo’n jongenslijf voelt toch heel anders dan van een meisje, platter allemaal, steviger ook, aparte gewaarwording om dat aan te raken. Peter zijn lijf is een tikje vermagerd maar voelt toch wel heel sexy, ik val wel op zo’n tienerboy met een body die nog niet klaar is, lekker dun en slank. Wat dat betreft is dit niet ver af van een mooi slank meisjeslijf, ik kan me nu niet voorstellen dat ik ooit op grote brede kerels zal vallen, zeker niet omdat mijn eigen lijf ook nog volop in ontwikkeling is, zelf ben ik ook geen brede gast. Sterker nog, ik krijg nogal eens te horen dat ik met mijn lange haren best een beetje meisjesachtig ben. Laatst riep op het terras iemand zelfs ‘jongedame’ tegen me. So what, geinig wel.

Ik buig me over Peter heen en geef hem een zoen op zijn mond, die hij meteen beantwoord door zijn mond te openen en het puntje van mijn tong met de zijne aan de raken. Ondertussen ben ik verder afgedaald en heb ik mijn hand om zijn stijve pik gesloten en trek hem zachtjes af. Weird, heb dit nog nooit gedaan bij een ander, wat voelt zijn pik heel anders aan dan mijn eigen plezierstaaf. Langer maar ook dunner. En juist op het moment dat ik zijn pik zo wat verken en betast komt Peter al klaar. ‘Oohw, shit’ hoor ik hem kreunen. Ik kijk hem een beetje grijnzend aan en zeg ‘geeft niks joh, wat Marie en mij betreft blijven jullie lekker hier wonen en dan komen er nog genoeg kansen voor ons samen.’ Ik geef hem daarna een dikke kus, masseer zijn pik helemaal leeg en veeg dan met mijn wijsvinger wat van zijn zaad op dat op zijn buik is terecht gekomen. Ik neem er een likje van en proef dat het iets anders smaakt dan het mijne. ‘Ook proeven?’ vraag ik en steek meteen een beetje gemeen een vinger met wat nieuw zaad erop in Peter’s mond. Die schrikt er van maar sabbelt er dan toch even op en zelfs dat voelt super erotisch, zijn tong die langs mijn vinger op en neer gaat.

Met een diepe zucht draai ik me weer op mijn rug, naast Peter, ga dicht tegen hem aanliggen. Peter draait zich op zijn beurt nu naar mij toe en streelt ook mij nu, over mijn borst, mijn buik en steeds verder richting mijn pik. Zo opwindend, en als hij mijn neukstaaf uiteindelijk zachtjes met zijn hand omsluit en me zachtjes begint af te trekken kan ik een rilling van intens plezier en geluk niet onderdrukken. Marie had gelijk, dit gaat heel fijn worden….

Hoe vind je het verhaal tot nu? Ik lees graag je reactie!
Liefs. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 13920 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dakloos 1”

Plaats een reactie