BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dochter weekend thuis

Ik hoor de sleutel is de deur draaien. Het is vrijdagmiddag. Manon komt thuis. Manon is mijn dochter van 17. Ze studeert. Maar vanwege kosten komt ze tegenwoordig vrijdags thuis met haar was en zo kan ze de stook en elektra kosten ook drukken. Ik hoor haar de was in de schuur dumpen en zie ik haar iets later de kamer in lopen.

“Hoi pap! Hoe gaat het?”
“Goed!”, antwoord ik, “Wil je wat drinken?”
“Thee graag!”, zegt Manon, als ze weer de gang in gaat om naar de wc te gaan.

Ondertussen maak ik drinken voor ons. Zet koekjes op de tafel, eten doen we later op de avond. Als ze terugkomt van de wc vertelt ze dat de trein weer barstensvol zat. Dat ze een drukke week heeft gehad en dat ze goede cijfers heeft gehaald. Ze komt naast me zitten om ze te laten zien. Zoals elke week weet ik uiteraard de cijfers al via Magister, maar in vindt het leuk dat ze haar cijfers heel enthousiast laat zien en uitlegt.

S’avonds gaan we beide naar bed. Manon iets eerder dan ik. Ze heeft haar eigen kamer. Mijn slaapkamer heeft nog steeds het grote bed staan. Nadat ik vorig jaar weduwe was geworden had ik niet veel veranderd in de kamer. Eerst even onder de douche, daarna naar bed. Wat overgeil lig ik in bed. Ik pak mijn telefoon, die naast me aan de lader ligt. Zoek in mijn favorieten lijstje één van mijn lievelings filmpjes op. Zet de telefoon tegen het andere hoofdkussen en begin mijn stijve jongen ’te verwennen’.

Als ik al lekker aan het sjorren ben gaat ineens de deur open. Manon staat in de deuropening. Ze staat daar in een lang t-shirt en een slipje aan. Ik schrik. Probeer snel de lakens over mijn stijve lul heen te trekken. Maar ik lig grotendeels zelf op het laken, blijkt, dat het me niet lukt. Schuldig kijk ik naar Manon. Ze lacht…. Ze lacht? Dan loopt Manon mijn kamer in. “Mis je seks papa?”, vraagt ze dan. Stotterend antwoord ik, “Ja. Ik mis seks. Maar sinds je moeder is overleden heb ik nog geen vrouwelijk contact gehad!” Manon steelt over mijn borst. Er gaat een rilling door mijn lichaam. Manon merkt het.

“Vind je het lekker pap”
“Uhm. Ja!”, antwoord ik.

Dan streelt Manon me verder. Haar hand gaat verder naar beneden. Nét boven mijn pik stopt het hand even. In mijn hoofd gaat het, “Ga door!” Maar ook dat het niet kan wat ik wil. Tot mijn verbazing gaat dan haar hand verder. Ze pakt mijn lul stevig beet en begint me zachtjes, maar stevig af te trekken. Ondertussen kruipt ze tussen mijn benen. Gaat even rechtop zitten, om haar t-shirt uit te trekken. Om dan met haar prachtige lichaam naar voren te komen. Met één hand pakt ze mijn lul vast. Zet dan haar mond tegen mijn eikel, likt eraan om hem vervolgens in haar mond te nemen.

Een schok gaat door mijn lichaam. Dat merkt ze. Ze kijkt me aan, als ze ondertussen steeds verder naar mijn lichaam gaat. Mijn lul steeds verder in haar mond verdwijnt. Dan drukt ze mijn benen uit elkaar. Waardoor mijn lul nóg verder in haar kan. Ik merk dat mijn eikel in haar keel zit. Ik zak achterover. Nooit geweten dat mijn dochter zo diep kon pijpen.

Ik voel haar tong onder mijn ballen. Zo likt ze, terwijl mijn lul nog diep in haar keel zit, mijn ballen. Ik ril helemaal. Dan begint ze me te pijpen. Lange diepe slagen. Mijn lul gaat bijna uit om dan weer helemaal in haar keel te gaan. Ondertussen doet ze moeite om me te blijven aankijken. Ik zucht. Ik kreun. Ik mompel ondertussen zacht, “Mag ik jou beffen?”

Zonder iets te zeggen draait ze haar lichaam. Haar kutje komt boven mijn gezicht. Ik ben geil. Super geil. Trek dan het slipje boven mij stuk. Gooi het opzij, terwijl Manon naar mij mompelt, “Papa toch!”, om me gelijk weer verder te pijpen. Langzaam komt haar kutje naar beneden. Als deze op mijn mond komt begin ik mijn eigen dochter te beffen. Ik heb het gemist. Veel te erg gemist. Mijn tong gaat bij elke lik dieper en dieper in haar spleetje. “Lekker papa!”, zegt ze op een gegeven moment.

Ik trek haar billen uit elkaar. Kijk naar haar prachtig rose kontgaatje. Ik druk mezelf wat omhoog. Ik kan er nu bij. Ik hou van kontje. Nu… Nu van het kontje van mijn dochter. Ik lik aan haar kontgat. “Fuck!”, hoor ik Manon roepen, “Papa toch!”….. “Ga door!”.

“Met liefde!”, denk ik en ik druk mijn tong harder tegen haar kontgaatje. Langzaam gaat haar kontje een beetje ‘open’. Mijn tong gaat dieper in haar kontje. “Jaaaa!”, roept Manon. “Ga door!” Dat doe ik zeker! Mijn tong druk ik dieper in mijn dochter haar reet. Ik proef haar. Ik proef haar kontsappen. Ik ben geil. Ik wil méér. Ik zet mijn handen beter op het billen en trek ze nóg verder uit elkaar. Nu druk ik mijn gezicht tussen haar billen. Mijn tong glijdt dieper in haar.

Dan voel ik hoe Manon haar vinger op mijn kontgat zet. “Ja!”, probeer ik uit te brengen. Dan merk ik dat Manon diezelfde vinger langs haar kutje haalt. Om hem daarna weer tegen mijn kontgat aan te drukken. Haar vinger glijdt mijn kontgat in. Ik hou van dingen in mijn kont. Nee, ik was niet homo geworden. Maar het maakte me wel altijd ultra geil. Dus na het overlijden van mijn vrouw deed ik het vaker. Waardoor mijn kont ‘getraind’ geworden was. Vandaar dat haar vinger er ook héél gemakkelijk in ging.

Dat voelt Manon ook op. Nu mijn kontje nat en wat ‘open’ was, kon haar tweede vinger er ook makkelijk bij. Ze duwt deze, zo ver me als ze kan, in me. Ik trek mijn kont wat omhoog. Manon heeft gelijk door dat ik meer wil. Gelijk voel ik dat ze, terwijl ze me weer begint te pijpen, een derde vinger naar binnen drukt. Ook deze gaat er heel gemakkelijk in. De andere hand zet ze op mijn linker bil. Ze drukt deze opzij. Haar vingers gaan diep. Diep in mijn kont.

Ik zak achterover. Het gevoel is overweldigend. Ik pak mijn benen in mijn knieën om zo mijn kont nóg hoger en wijder te maken. Ze haalt haar vingers uit mijn kont. Smeert mijn kont smeer over mijn kontgat. Om er dan vier vingers in te drukken. Gelijk zo ver ze erin kunnen dit ze ze erin. “Ga door!”, zeg ik haar. Dat doet ze dan ook. Ik voel hoe ze haar duim en plek geeft een haar hand dieper gaat drukken.

“Meer?”, hoor ik haar vragen.
“Ja. Meer!”, roep ik.
“Zelf weten!”, lacht ze.

Dan drukt ze door. Haar hand glijdt dieper in mij. Haar palm rekt mijn kontgat op. Het voel…. Voelt… Heerlijk..

Dan ineens glijdt haar hand helemaal in mijn kont. Ik schrik, schok en grom. “Fuck, wat voelt dat goed!”, grom ik. De lichte pijn weg bijtend. Dan draait Manon haar hand binnen in mijn kont. Pijpt me weer stevig. Ik pak haar nog weer beet, trek billen weer uit elkaar en begin haar weer te likken. Nu zowel het kutje als haar kontgat.

Dan draait ze helaas haar lichaam weer van me af. “Dit is zó geil pap!”, zegt ze zwaar ademend. Als ze weer in het verlengde van mijn lichaam ligt drukt ze haar hand dieper in me.

“Lekker?”
“Heerlijk, ga verder!”

Ze drukt haar hand zacht, met stevig verder. Ik voel mijn lul kloppen in haar mond. Voel vocht lopen. Dan pijpt ze me hard. Terwijl ze haar hand dieper en dieper in mijn kont drukt. Als haar hand mijn darm in glijdt kom ik ineens ontzettend klaar. Met haar hand diep in mijn reet pompt mijn lul mijn dochter haar mond vol met mijn sperma. Ze blijft pijpen. Kijkt me over mijn lichaam aan. Het is zó ontzettend geil. Ik pak haar hoofd beet om haar gezicht hard tegen mijn lichaam aan te drukken. Mijn lul tot diep in haar keel. Kloppend komen de laatste sperma stoten diep in haar keel naar buiten.

Dan laat ik los. Ze komt omhoog. Hapt naar adem, maar lacht. Ze geniet. Dan ineens vraagt ze, “Langzaam of hard pap?” Ik kijk haar even aan. Ik weet wat ze bedoeld. De arm die in mijn reet zit moet eruit. Hard, lijkt me geil, zacht lijkt me beter. Ik denk en denk. “Wat jij wilt!”, zeg ik bout. Gelijk spijt. Heel veel spijt. Ze trekt in één keer haar hand uit mijn kont. Pijn! Heerlijke pijn schiet door mijn lichaam. Waardoor mijn hele lichaam schokt en rilt.

Als ik eindelijk weer tot mezelf kom, komt Manon tegen me aan liggen.

“Pap?”
“Hmm. JA?”
“Hoelang duurt het tot je weer ‘kunt?”
“Geen idee, maar denk wel snel. Hoezo?”
“Ik wil dat je mij hard neukt!”

Ik kijk mijn dochter aan. Ga weer liggen en wacht. Haar hand steelt mijn lul. Al snel kom die weer overeind. Ze begint te glunderen. Als mijn lul stijf overeind staat, gaat ze bovenop me zitten. Laat mijn lul in haar kletsnatte kutje glijden. Diep glij ik in haar. Ik voel haar baarmoedermond. Ze hapt naar adem. “Je bent lekker groot pap!”, verzucht ze. Om daarna op en neer te gaan.

Dan druk ik haar op het rug. Ze lacht. “Neuk me papa! Neuk me hard!” Ik druk mijn lul weer tegen haar kutje. Mijn lul glijdt in haar. Diep in haar. Ik begin mijn dochter hard te neuken. Benen omhoog. Diepe en harde stoten diep in haar kut. Bij elke stoot kijkt ze me geiler aan en ram ik adem uit haar. “Ja papa, hard, heel hard!”, zucht ze als ik haar hard neuk. Dan merk ik dat ze begint klaar te komen. Haar ogen draaien weg. Ze bijt op haar lip. “F..fuck!”, sist ze. Dan komt ze rillend en kreunend klaar. Maar ik wil nu méér.

Als ze nog in haar orgasme zit, trek ik mijn lul uit haar. Druk die tegen haar kontgat, die gewillig opengaat en mijn lul makkelijk naar binnen laat glijden. Gelijk begin ik nu mijn dochter in haar kont te neuken. Hard. “Fuck pap! Wat doe je me aan!”, roept ze. Nog niet eens over haar eerste orgasme heen. Mijn buik beukt tegen haar kletsnatte kutje. Langzaam neuk ik haar zó naar een tweede orgasme. Terwijl ik nu perfect kan zien dat mijn lul diep in haar kont verdwijnt en haar kutje nat en wijd open staat.

Dan ineens komt ze omhoog. Ogen wagenwijd open. “Fucking hell”, mompelt ze zacht . Als ze schuddend voor de tweede keer klaarkomt. Haar tweede orgasme trekt mij ook mee in een tweede. Ik kom schreeuwend klaar in haar kont. Neuk haar langzaam door. Manon drukt tegen mijn benen. In een poging om mij tegen te houden. Toch neuk ik zachtjes en langzaam door. Het voelt goed. Dan is mijn lul zo slap dat deze vanzelf uit haar kont glijdt.

Manon glijd op haar zij, benen opgetrokken. Nog na rillend van het orgasme. Ik ga naast haar liggen. Lachen en kijkend naar hoe mijn eigen dochter de orgasme, die ik haar gegeven heb, probeert te verwerken. Dan draait ze zich naar mij. “Vuile vieze vader dat je bent, ik zal je krijgen!”, moppert ze dan. Om dan mijn lul gelijk in haar mond te nemen. Ze pijpt me nét zo lang tot ik het niet meer aan kan een nog eens door haar klaarkom. Máár nu met het verschil dat ze mij gelijk daarna vol op mond kust met mijn “rest” sperma in haar mond. Diep tongend vrijt ze met me, om daarna tegen mij aan in slaap te vallen.

Heerlijk genoten. Lekker geslapen. Het weekend is nog jong.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 16931 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Dochter weekend thuis”

Plaats een reactie