BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een perverse, adellijke familie, 14

Terwijl Pepijn de mooie Monika diep in haar aars neukte, lag Fleur in een sandwich met Karl en haar vader. Haar vader Boudewijn, schoof zijn forse lul centimeter voor centimeter dieper in haar smalle kontje, terwijl Karl tot bijna tegen haar baarmoeder in haar kutje zat.

De drie vonden al snel het juiste ritme voor een heerlijke neukbeurt. Moeder Eugenie zat met een kletsnatte kut toe te kijken en wenkte Anke, de moeder van Monika en Karl. Al snel zat Eugenie met haar mond vol Anke’s kutvlees en likte en slurpte dat het een lieve lust was. Keer na keer, kwam Anke klaar op de gretige mond van Eugenie en haar sappen maakten Eugenie’s gezicht volledig nat.

Dan werden de rollen omgedraaid en dook Anke op de zeiknatte pruim van Eugenie. Gretig slurpte ze van de overvloedig lekkende spleet, als een hond die een bak water leeg slobbert. De beide vrouwen leken wel in trance, zo genoten ze.

Fleur werd ondertussen diep en hard genomen in zowel haar jonge kutje als kontje. Ze voelde de toch al harde en dikke pikken, nog wat dikker worden en vrijwel gelijktijdig, kwamen de beide mannen klaar, waarbij het meisje overvloedig met zaad gevuld werd.

Het zaad liep uit haar lichaamsopeningen en Anke en Eugenie die dat zagen, onderbraken hun geile spel om al dat heerlijks op te likken. Met haar tong diep in de nog wat openstaande kont van Fleur, lepelde Anke het zaad eruit en genoot zichtbaar.

Eugenie likte het kutje van haar dochter zo grondig en vakkundig, dat het meisje nog een keer klaarkwam. Dan kwam er een einde aan deze geile avond. De komende dagen zouden één grote orgie worden en ze wilden hun krachten een heel klein beetje sparen. Iedereen ging naar bed, waarbij Pepijn Monika meenam naar zijn kamer. Daar werd hij nog even lekker klaar gepijpt, voordat ze tevreden en voldaan in slaap vielen.

De volgende ochtend, na het ontbijt, arriveerden de gasten. Er werd uitgebreid gezoend, geknuffeld en in borsten en billen getast. Ook tante Agnes was er. Tante Agnes was een freule van rond de 78 jaar. Haar volledige naam was: Freule Agnes van Kutlicken tot Picksuygen en die naam maakte ze volledig waar. Ze was niet meer zo heel goed ter been, maar nog steeds regelmatig zo geil als een bos uien. Haar lichaam was slank, haar tietjes klein en licht hangend en omdat ze goed voor zichzelf zorgde, zag haar vel er nog redelijk gaaf uit.

Agnes was een door en door perverse, oude dame die in haar leven meer seks had gehad en in allerlei vormen, dan ze zich kon herinneren. Het kon haar niet pervers en goor genoeg zijn. Aan de buitenkant leek zij een keurige, adellijke dame op hoge leeftijd waar de rijkdom van afspatte. Echter, wie haar beter kende, wist dat zij een onverzadigbaar seksbeest was.

Boudewijn verwelkomde tante Agnes met een tongzoen en stelde haar voor aan zijn vrouw en kinderen. Bij het zien van Fleur en Pepijn, begonnen de ogen van Agnes te glanzen en voelde zij haar kruis vochtig worden. Maar Boudewijn had andere plannen voor Agnes. Hij bracht haar naar haar kamer, kleedde haar uit en vertelde haar een leren setje aan te trekken dat op het bed klaar lag. Het was een soort bustier van leer, met openingen voor haar tietjes. Dan nam hij haar mee naar de grootste tent. Daar moest ze op haar buik gaan liggen op een soort gymnastiekbok.

Op haar kont zette hij een zogenaamde spreider: een metalen cirkel met boutjes erdoor, waaraan haakjes zaten. Als de spreider gesloten was, zaten de haakjes dicht bij elkaar en konden in de anus worden geschoven. Door aan vleugelmoertjes te draaien, kwamen de asjes naar buiten en werd de anus open gesperd.

Als de spreider maximaal geopend was, stond het hol van Agnes wijd open. Agnes lag te kreunen van pervers genot en haar oude kut, lekte overvloedig. De functie van Agnes was, dat zij nu een pisbak was voor iedereen die haar wilde gebruiken.

Boudewijn haalde zijn forse lul uit zijn broek, richtte de eikel op haar openstaande reet en vulde deze met een forse straal, warme pis. Agnes had het niet meer en kwam luidruchtig klaar door het gevoel van warme pis in haar kont.

Toen Boudewijn uitgepist was, stopte hij zijn lul in haar mond, om zichzelf schoon te laten zuigen. Zonder een woord te zeggen, liep hij weg, Agnes achterlatend voor andere gasten die van haar gebruik wilden maken.

Het feest kwam goed op gang. De gasten zagen er prachtig uit en hadden zich goed voorbereid op het thema. Op veel plekken, lagen mensen met elkaar te vrijen. Pikken werden met enthousiasme in kutten en konten geschoven en het zaad vloeide rijkelijk.

Fleur en Pepijn keken hun ogen uit. Dit was voor hen de eerste keer dat zij het jaarlijkse feest mochten meemaken. Broer en zus waren verkleed als geile wolfjes. Op hun hoofd hadden ze een diadeem met wolvenoortjes, om hun polsen en enkels een bontrand en in hun aars een buttplug met een staart die als van een wolf leek.

Om het geheel af te maken, had Fleur een strap-on om met een imitatie wolvenpik, compleet met knoop. Ze liep één van de grote tenten in, waar grote bedden stonden om seks op te hebben. Om zich heen kijkend, zag ze Anke liggen die een ander vrouw lag te likken. Snel liep ze erheen. Ze streelde de kont en kut van Anke, die opgetogen omkeek om te zien door wie ze werd gestreeld. Ze kuste het meisje op haar mond en gaf de smaak door van de kut van de vrouw onder zich.

Fleur kuste ook snel de glibberige kut van de vrouw en kroop achter Anke op het grote bed. Terwijl Anke verder ging de vrouw met haar mond en tong te verwennen, drukte Fleur de forse wolvenlul tegen de anus van Anke.

Langzaam gleed de grote kunstpik centimeter voor centimeter naar binnen, waarbij Anke heerlijk werd opgerekt. In een stevig tempo begon ze de reet van Anke te neuken, die geiler en geiler werd. Dan, duwde zij verder naar voren en de grote knoop schoot in de aars.

Anke kreunde van genot. Van Karl had Fleur begrepen, dat Anke zich regelmatig liet neuken door de Duitse herder die zij thuis hadden. Ze vond het heerlijk om het sterke dier in zich te voelen en het geweld te voelen, waarmee het dier op haar in beukte.

Anke beleefde het ene na het andere orgasme en toen ze volledig verzadigd op de vrouw onder zich, in elkaar zakte, trok Fleur de knoop en de pik met een plop uit haar doorgeneukte reet. Met een tongkus voor de beide vrouwen ten tijdelijk afscheid, liep het mooie meisje verder. In één van de wasruimtes spoelde ze de strap-on pik schoon en ging op zoek naar nog meer geil genot.

Op een groot bed in de tuin lag ondertussen Boudewijn met de pik van een neefje in zijn kont en een andere in zijn mond. Terwijl hij gruwelijk geil in zijn aars werd genomen, zoog hij de zeventienjarige jongen af, die zijn stijve lul in zijn mond had geschoven.

Met één hand trok hij de pik af en met zijn andere hand, streelde hij de balzak en anus van de jongen. De jongen genoot zichtbaar van de ervaren man door wie hij gepijpt werd. Al snel voelde hij het zaad in zijn ballen opborrelen en met een luide kreet, spoot hij straal na straal van het romige zaad in de gretige mond van Boudewijn. Die slikte merkbaar verheugd, elke druppel van de nectar door. Met een kus bedankte hij de jongen.

Het neuken in zijn opgerekte reet ging door en steeds als de eikel langs zijn gevoelige prostaat ging, begon Boudewijn’s pik meer voorvocht te lekken. Dan waarschuwde de jongen die zijn aars neukte, dat ook hij ging komen. Snel liet Boudewijn de pik uit zijn hol glijden en zette zich met wijd geopende mond voor de jongen. De jongen kwam zoals hij nog nooit was gekomen en vulde Boudewijn’s mond met heerlijke dikke, warme mannenpap. Genietend slikte Boudewijn al het zaad door. Ze kusten elkaar even innig en dan liep Boudewijn op zijn gemak over het uitgestrekte terrein om te zien of iedereen het naar zijn zin had.

Toen bedacht hij zich dat hij even kon gaan kijken hoe het met tante Agnes ging. Het oude vrouwtje lag inmiddels al een uur of drie als publiek urinoir te fungeren. Precies op het moment dat hij bij tante Agnes aankwam, kon hij zien, hoe haar gezicht vol zaad werd gespoten door twee familieleden die zich door haar hadden laten zuigen. Het sperma droop van haar gezicht en gulzig likte Agnes op wat ze kon oplikken.

Ze lag nog steeds met haar hol wijd open gesperd en toen hij een blik wierp in haar aars, zag hij een mengeling van pis en zaad in haar darm. Echter, als een emmer bijna vol is, moet deze geleegd worden, dus Boudewijn hielp het oude mens opstaan, maar niet eerder dan dat hij gezegd had, dat ze haar aars moest dichtknijpen. Dat lukte maar ten dele en pis en zaad liepen langs haar dijen. Gezeten op een toilet, liet ze zichzelf helemaal leeglopen. Ze spoelde haar kont en liep met opgeheven gezicht, de tent door op zoek naar iets van haar seksuele gading.

Dat had ze al snel gevonden… Ze bespeurde haar nichtje Fleur die hevig stond te tongen met een ander vrouwelijk familielid. Agnes tikte de twee op hun schouders en verklaarde simpelweg, dat ze mee wilde doen. Nou bestond de hele familie uit leden, waarbij de ene nog perverser fantasieën had dan de ander, dus seks met een 78 jarige vrouw, paste prima in het spectrum.

Agnes werd achterover op een groot bed gelegd en Fleur dook meteen tussen haar dijen om de overrijpe kut te likken. De andere vrouw, een verre nicht of oudtante, zette zich met haar kut op het gezicht van het oude besje om zich eens heerlijk te laten beffen. En gebeft werd er!

Zo oud als Agnes was, zo nat werd ze toch nog. Fleur haar mooie gezichtje, zat in no-time onder het kleverige kutsap. Ze stak haar tong zo diep mogelijk in de kut, likte de binnenkant van de schaamlippen, beet zachtjes in de lippen en likte plagend rond de gezwollen klit.

Ondertussen likte Agnes ook alsof haar leven er vanaf hing. Ze zoog op de lippen en klit van het familielid dat haar kut op haar mond perste en slikte zoveel kutsap weg als maar mogelijk was. Toen ze daarbij in haar tepels werd geknepen en Fleur haar klit naar binnen zoog, kwam ze gierend klaar. Het sap spoot uit haar oude kut, recht in Fleur’s gezicht.

Die kreeg een spontaan orgasme van pure geilheid. De drie vrouwen vielen loom naast elkaar op het bed. Even tot niets anders in staat dan liggen en nagenieten. Zelfs toen iemand Fleur’s kutje begon te likken, leek ze zich dat nauwelijks te realiseren. Na een poosje stond het meisje op, op zoek naar iets te eten. Seks maakt hongerig…

Bij één van de foodtrucks, trof zij haar moeder. De twee kletsten even bij en Fleur vertelde over haar geile activiteiten van die middag. Het bleek dat ook Eugenie niet stil had gezeten en het er goed van had genomen.

Zo had zij zich heerlijk in een sandwich laten nemen, terwijl zij ondertussen de ene na de andere pik klaar pijpte en het zaad slikte. Fleur werd opnieuw geil bij de gedachte aan wat haar moeder had gedaan en greep haar brutaalweg bij haar kut. Die was nog nat en kleverig van het vele zaad dat erin was gespoten. ‘Als ik mijn broodje op heb, wil ik die kut van je leeglikken’, zei ze tegen haar moeder. Eugenie maakte er nooit bezwaar tegen wanneer haar dochter haar wilde likken en stemde direct in.

Op een bank in de zon, aten de twee hun broodjes en dronken er een koud biertje bij. Dan liepen zij naar een groot lounge bed. Fleur ging op haar rug liggen en Eugenie ging er omgekeerd bovenop zitten. Zo kon Fleur goed bij de spleet van haar moeder, die op haar beurt, het kutje van haar dochter kon likken.

Gretig likte Fleur de geile scheur van haar moeder, die door een beetje te persen, steeds meer sperma in de mond van haar dochter liet lopen. De beide vrouwen waren bloedgeil en vol overgave likte Eugenie het mooie kutje van haar dochter, tot zij een paar keer achter elkaar klaarkwam. Met haar mond vol zaad, likte en zoog Fleur de klit van haar moeder, tot ook deze een heftig orgasme beleefde. Met dit orgasme kwam een forse hoeveelheid kutgeil en sperma vrij, dat het meisje met plezier oplikte en doorslikte. Moeder en dochter tongden elkaar hevig en intens, voordat zij zich van elkaar losmaakten en op hun gemak verder wandelden.

Terwijl zij rondliep, kwam Fleur haar broer tegen. Ze begroetten elkaar met een innige tongzoen en wandelden samen op hun gemakje langs de tenten, de foodtrucks en de grote grills, waar de heerlijkste gerechten werden bereid. Ze bekeken hun geile familieleden en bespraken met elkaar wie ze lekker vonden en wie niet.

Dan zagen ze op een bankje een jongen van ongeveer hun leeftijd zitten. Hij zat alleen en keek niet heel gelukkig. Fleur en Pepijn gingen elk aan een kant van de jongeman zitten en stelden zich voor. De jongen bleek een verre neef te zijn die Adriaan heette en in een kasteeltje in de Ardennen woonde. Al pratende, bleek de jongen erg verlegen te zijn, Hij had nog nooit seks gehad, zag hier allerlei mooie en geile mensen en wist niet hoe hij het aan moest pakken.

Fleur vroeg Adriaan, of hij hetero, homo of bi was. De jongen aarzelde en zei het niet te weten. Hij had immers nog nooit seks gehad. Daarop zei Fleur, dat zij hem zouden helpen bij deze ontdekkingstocht. Vrolijk sprong zij op, pakte Adriaan bij en hand en trok hem overeind. ‘Kom mee’, riep ze vrolijk uit. ‘En jij ook, Pepijn’. Pepijn die wel een idee had waar dit toe zou leiden, volgde maar al te graag.

Met zijn drieën liepen ze naar een tent vol grote bedden. Ze gingen liggen, waarbij Fleur ervoor zorgde, dat Adriaan in het midden terecht kwam. Rustig begon ze hem te strelen en drukte haar lippen op zijn mond. Even aarzelde Adriaan en dan kuste hij haar terug, met zijn tong in haar mond. Fleur liet een hand over zijn lichaam dwalen tot ze bij zijn stijve pik kwam. Deze nam ze even in haar hand. Pepijn werd geil van de aanblik en begon Adriaan ook te strelen. De jongen leek het heerlijk te vinden en toen Pepijn zijn pik vastnam, voelde hij, hoe deze wat dikker werd in zijn hand.

Fleur maakte zich los van zijn mond en kuste een tepel. Pepijn drukte zijn mond op de andere tepel. Samen likten en zogen ze aan de tepels tot deze keihard waren. Adriaan kreunde van genot.

Dan gingen broer en zus met hun mond naar beneden om samen de pik van de jongeman te verwennen. Beurtelings namen ze de stijve paal in hun mond. Als de ene pijpte, likte de ander aan de ballen.

Pepijn kwam omhoog en terwijl Fleur de jongen een zalige en diepe pijpbeurt gaf, drukte Pepijn zijn eikel tegen de lippen van Adriaan. Deze opende zijn mond gretig en nam de keiharde pik van Pepijn tussen zijn lippen. Gelijktijdig werden Adriaan en Pepijn gepijpt.

Tijdens het pijpen, liet Fleur haar vingers tussen de bilspleet van Adriaan glijden. Aan zijn reactie te merken, vond hij het lekker. Even doopte zij haar vingers in haar drijfnatte kut om ze goed nat te maken. Dan duwde ze voorzichtig een vinger in het holletje van Adriaan. Deze kreunde en kneep met zijn kringspier in haar vinger.  Fleur bracht een tweede vinger in en begon hem rustig met haar vingers in zijn reetje te neuken. Adriaan genoot met volle teugen. Dit had hij nog nooit meegemaakt. Steeds werd zijn prostaat op gekmakende wijze geprikkeld en hij voelde hoe zijn pik steeds harder werd.

Toen Fleur haar vingers zo diep mogelijk in zijn warme hol schoof, werd het de jongen teveel. Het warme zaad kwam omhoog uit zijn ballen en straal na straal, vulde hij het mondje van Fleur met zijn heerlijke, romige zaad.

Op dat moment liet ook Pepijn zich gaan en spoot zijn lading in de warme mond van Adriaan. Die slikte gulzig wat hij slikken kon. Een beetje zaad liet langs zijn lippen over zijn kin, wat door Fleur werd opgelikt. Dan gaf ze Adriaan nog een intense tongkus, waarbij ze het zaad van haar broertje proefde. ‘Dat was heerlijk’, stamelde Adriaan. ‘Dank jullie wel’.

Fleur glimlachte en zei: ‘ik denk dat je nu wel weet wat je lekker vindt. Kom, loop met ons mee’.  In de menigte zochten en vonden zij hun moeder. ‘Mam, wil jij Adriaan, ons neefje, wat wegwijs maken? Je zult het heerlijk vinden’. En met die woorden, lieten ze de verbouwereerde Adriaan achter bij hun moeder. Die op haar beurt, greep de jongen bij zijn arm om naar één van de grote lounge bedden te lopen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 7242 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie