BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een perverse, adellijke familie, deel 13

Lees vooral de vorige verhalen om een goed beeld te krijgen van deze familie.

Uiteraard wordt de tweeling enthousiast gekust bij hun thuiskomst. De vakantie in Nice is geweldig geweest. Twee weken lang hebben Fleur en Pepijn genoten van seks in alle mogelijke vormen. Gisteravond was onvergetelijk toen zij seks hadden met zes beeldschone vrouwen, die behalve over mooie borstjes, tevens over een staalharde pik en goed gevulde ballen beschikten.

Eugenie en Boudewijn worden geil van de gedetailleerde verhalen die hun kinderen vertellen. Het duurt dan ook niet lang, of Fleur laat zich met haar sappige spleetje over de stijve leuter van haar vader zakken, terwijl Pepijn zijn harde paal diep in de aars van zijn moeder begraaft.

Er wordt stevig geneukt en al snel vloeit het zaad overvloedig. De rest van de dag wordt luierend in de grote tuin doorgebracht. Als Annette, de kokkin van de familie, tijdens lunchtijd een schaal sandwiches komt brengen, laat Fleur haar hand onder het rokje van Annette verdwijnen. Ze grijpt vol in het kruis van Annette, die al snel drijfnat wordt. Terwijl de anderen genieten van de sandwiches, geniet Fleur van het geile sap dat ze uit de lekkende kut van Annette likt. Zo gaat de dag kalm voorbij.

De jongeren zijn al weer een weekje of wat thuis en het leven verloopt zoals vanouds. Overdag hebben ze enkele uren onderwijs en de middagen en avonden worden besteed in en rond het zwembad en op de grote loungebedden in de tuin.

Boudewijn en Pepijn genieten vrijwel dagelijks van elkaars forse pik en Eugenie en Fleur vermaken zich met elkaar, met Annette en laten zich daarnaast met enige regelmaat, diep doorneuken door de beide mannen.

Op een middag als ze met vieren in de tuin zitten, roept Boudewijn Annette erbij en brengt het gesprek op het grote zomerfeest dat jaarlijks op het landgoed gehouden wordt. Dit jaar zullen de kinderen er voor de eerste maal bij zijn, nu ze beiden zestien zijn. Boudewijn en Eugenie blijken een agenda en draaiboek voor het feest te hebben opgesteld en nemen dat door met de kinderen en met Annette. Annette zal verantwoordelijk zijn voor de catering gedurende het feest dat drie dagen duurt.

Ze ontvangt een fors budget om feesttenten, personeel, tapinstallaties, drank en eten te kunnen inslaan. Annette glundert. De voorbereidingen brengen altijd erg veel werk met zich mee, maar dit is waarvoor zij gemaakt is. Alles moet op topniveau georganiseerd worden. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Gelukkig heeft zij hiermee de nodige ervaring en haar juiste inkoopadressen.

Het feest is bedoeld voor alle familieleden inclusief aanhang van Boudewijn’s zijde. Al met al zullen er zo’n 150 gasten komen, waarbij de jongsten zestien zijn en de oudste is een oudtante die in Zwitserland woont en met haar 78 jaar nog erg kwiek en goed bij de tijd is.

Het thema dit jaar zal ‘erotiek fantasy’ zijn. Elk jaar wordt een ander thema gekozen, echter de feesten hebben altijd een sterk erotisch karakter en er wordt dan ook altijd heel wat af geneukt. Eugenie heeft een ontwerp gemaakt voor de uitnodigingen en laten vervolmaken door een grafisch vormgever. Vanavond zullen alle uitnodigingen verstuurd worden, zodat iedereen de tijd heeft om zich voor te bereiden.

In een nabijgelegen hotel, is een volledige vleugel afgehuurd om de nodige slaapgelegenheid te waarborgen. Daarnaast zijn er ook altijd gasten die op het landgoed zelf zullen overnachten, zo er van slapen al sprake is…

De jongsten zijn opgetogen en kijken ernaar uit om hun familieleden die van over de gehele wereld zullen komen, te ontmoeten. Naar alle waarschijnlijkheid, wordt het één grote, drie dagen durende orgie.

Twee weken voorafgaand aan het feest, worden houten vlonders op de gazons gelegd, waarop de enorme feesttenten geplaatst worden. De tuin wordt vrijwel onherkenbaar getransformeerd naar een fantasy omgeving. Verlichting wordt aangelegd, fonteinen geplaatst en de tenten zelf worden van binnen prachtig gedecoreerd.

Overal zijn ruimtes waar de gasten die daaraan behoefte hebben, kunnen gaan liggen om zich met en aan anderen tegoed te doen. In de tuin staan op verschillende plaatsen, foodtrucks en enorme grills waarop de heerlijkste dingen bereid zullen gaan worden.

De selectie van het tijdelijke personeel, is door Eugenie en Annette uitgevoerd. Voor het serveren van drankjes en hapjes, zijn uitsluitend jongens en meisjes van uiterlijk twintig jaar gekozen. Stuk voor stuk erg aantrekkelijk en met zeer ruime opvattingen. Ook worden ze allen getest op SOA’s. Zo zullen zij naakt zijn onder hun schort, glad geschoren en zullen zij geen bezwaar hebben tegen tastende handen. De jongens dragen een blauwe buttplug om aan te tonen dat zij hetero zijn of een paarse om aan te tonen dat zij bi zijn en anaal gebruikt mogen worden.  De gekozen jongedames zijn per definitie allemaal biseksueel.

De jongens en meisjes werken in shifts. Als hun shift is afgelopen, staat het hen vrij om te blijven en deel te nemen aan de festiviteiten.

Fleur en Pepijn zijn dagelijks in de tuin te vinden om naar de werkzaamheden te kijken en te zien hoe de tuin wordt getransformeerd. Zij zijn erg opgewonden nu ze er voor de eerste keer bij zullen zijn. Veel van hun familieleden hebben zij nog nooit ontmoet.

Twee dagen voordat het feest begint, arriveren de eerste gasten op het landgoed. Onder hen zijn Karl, hun neefje uit Duitsland en zijn zusje Monika. Karl is negentien jaar en Monika is vierentwintig jaar.

Zij zullen op het landgoed overnachten tijdens de feestdagen. Anderen vertrekken in de loop van de avond naar het voor hen gereserveerde hotel.

Pepijn heeft meer dan een gebruikelijke belangstelling voor Monika, die wederzijds blijkt te zijn. Als hij voorstelt om buiten in de grote jacuzzi te gaan zitten, stemt zij enthousiast toe. Naakt laten zij zich in het warme water glijden. Ofschoon de jacuzzi groot genoeg is voor tien personen, gaan de twee dicht bij elkaar zitten.

Monika blijkt een prachtig lichaam te hebben. Stevige borsten, een platte buik, lange en slanke benen en een klein en rond kontje. Haar kutje is mooi glad geschoren en gesloten. Ze kruipt dicht tegen Pepijn en onder water legt ze haar hand op zijn bovenbeen. Dat windt de jongen direct op en zijn pik komt met schokjes overeind. Hij legt quasi nonchalant zijn arm achter Monika op de rand van de jacuzzi. De seksuele spanning tussen de twee is goed voelbaar en dan buigt Monika zich nar hem toe en begint hem hartstochtelijk te tongen. Haar hand glijdt omhoog tot ze bij zijn stijve paal komt, die ze direct stevig omvat.

Pepijn op zijn beurt, neemt één van haar stevige borsten in zijn hand en knijpt zacht in haar tepel die zich direct opricht en hard wordt. Gepassioneerd beginnen ze elkaar te tongen, terwijl Monika onder water rustig de harde pik van Pepijn aftrekt.

Na enkele minuten stappen ze uit de jacuzzi. Monika gaat op haar rug op een loongebed liggen, opent haar benen wijd om de tong van Pepijn toegang te geven tot haar zeiknatte gleuf.

Zonder ook maar een moment te aarzelen, begint Pepijn haar uitgebreid te likken. Ook haar sterretje ontvangt zijn tong, wat Monika hevig laat kreunen. Als hij haar gezwollen knopje zin zijn mond neemt en tegelijkertijd een natte vinger in haar aars duwt, komt Monika met een luide kreun klaar.

Hij duwt haar benen wat meer omhoog, plaatst zijn eikel tegen haar kutje en duwt de volle lengte van zijn paal, langzaam naar binnen. Hunkerend ontvangt Monika de enorme lul en komt al heel snel opnieuw klaar.

Dan kreunt ze, dat ze de pik in haar geile kont wil hebben. Pepijn laat wat speeksel op haar aarsje vallen en drukt zijn pik, nat van het kutgeil van Monika, rustig haar kontje in. De jonge vrouw kreunt van genot en duwt haar billen naar voren om hem nog dieper te ontvangen.

Als Pepijn voelt, dat zij hem goed kan hebben, begint hij eerst rustig en dan sneller in haar holletje te stoten. Zonder dat haar kutje wordt aangeraakt, komt Monika nogmaals heftig klaar en dan wordt het Pepijn teveel. Hij trekt zijn pik uit haar kont en houdt de kloppende eikel voor haar mond. Monika opent haar mond, om straal na straal, warme en verse neukroom in haar mond te ontvangen, dat ze genietend doorslikt.

De twee tongen elkaar nog even gepassioneerd, waarbij Pepijn zijn eigen sperma proeft, en vallen dan in elkaars armen op het grote loungebed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 6978 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een perverse, adellijke familie, deel 13”

Plaats een reactie