BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familie vakantie Deel 2

Bosbewoner met enorme grote lulSpijt komt altijd te laat. Mijn vader en ik waren zoals gezegd samen op pad gegaan om naar het nabijgelegen uitgestrekte woud te gaan. We hadden mijn moeder en mijn twee zusjes in het dorpje afgezet en waren met enorme zin begonnen aan onze wandeling door het uitgestrekte bos. Na een ruim uur kwamen we helemaal vermoeid aan bij een ogenschijnlijk zacht stromend riviertje en we besloten om als echte woudlopers ons op te frissen in het water. Een beetje onschuldig kleedden we ons helemaal uit en gingen in het toch wel koude water. Ik keek uiteraard naar de pik van mijn vader en zag dat hij, net als ik, een redelijke pik in slappe toestand had. Hij had helemaal geen schaamhaar terwijl ik slechts het meeste altijd wegschoor. We wilden geen van twee als eerste opgeven om te bekennen dat we het erg koud hadden.

“Durf jij naar de overkant te zwemmen?” vroeg mijn vader. Ik kon natuurlijk geen nee zeggen en dook meteen in het water om naar de overkant te gaan zwemmen. Mijn vader had snel door dat ik weggezwommen was en kwam mij achterna. In het midden van het riviertje werden we toch plots gegrepen door de stroming die er stond en werden in no-time meegesleurd. Voor we dit realiseerden was er geen weg meer terug, mee zwemmen was de enige optie. Er kwam een bocht in de rivier en we kwamen door de stroming aan de overkant van het riviertje terecht. Daar stonden we, mijn vader en ik, helemaal naakt in een woud waar wij de weg niet wisten. “Godverdomme daar gaat ons uitstapje!” schreeuwde hij woedend. Wat moesten we nu? We besloten te gaan zoeken naar voetafdrukken of andere sporen die ons de weg zouden kunnen wijzen. Na een poosje vonden we iets. Voetstappen die niet van ons waren.

Als Sherlock Holmes en Dr. Watson, zo gingen we het pad af, terwijl we in de gaten hielden of de sporen er nog waren. Regelmatig stopte mijn vader, die voor me liep, om te bukken en keek ik hem tussen zijn billen. Hij had ook het schaamhaar tussen zijn billen helemaal weggeschoren waardoor zijn anus goed zichtbaar was. Ook zijn ballen kon ik goed bekijken. Het deed me allemaal denken aan mijn rare droom van vannacht waarin mijn moeder hem in zijn kont vingerde. Zou ze haar vinger wel eens in zijn kont gepompt hebben? Zou dat een lekker gevoel zijn geweest? Zou ze zijn ballen achterlangs gelikt hebben en haar neus begraven in zijn anus? Oef, ik kreeg te veel geile gedachten. Mijn lul begon ondanks het koude water van het riviertje te zwellen. Dit was echt niet het goede moment! Na een kwartiertje stonden we plotseling voor een boerderijtje. Er was niemand te zien maar mijn vader die net als ik nog stond te hijgen van de inspanning begon te roepen “Hello! Is there anybody? Ist da jemand?”

Er was geen leven te bespeuren maar wat doe je als je spiernaakt en zonder spullen in een groot bos een huisje tegenkomt? Juist, je gaat naar binnen. We duwden voorzichtig de piepende oude deur open en bleven in alle wereldtalen roepen naar eventuele bewoners. Een klein halletje gaf toegang tot de woonkamer, waar een best wel eigenaardige geur hing. Het was eenvoudig ingericht, had kleine raampjes en de ruimte werd vrijwel geheel ingenomen door een behoorlijk bankstel dat in een U-vorm rond een lage tafel geparkeerd stond. We wilden net verder de woning ingaan toen de voordeur openzwaaide. Een enorme kerel met een ongeschoren kop verscheen in de deuropening. Met een zware bromstem riep hij iets in het Slowaaks wat we niet verstonden. Hij wees naar ons en lachte breed terwijl hij het duidelijk over onze geslachtsdelen had. Zijn ogen flitsten heen en weer van Henk naar mij en dan weer naar onze lullen. Hij bleef de hele tijd dat onbegrijpelijke taaltje brommen. Met een handgebaar maakte hij duidelijk dat we maar moesten gaan zitten.

Hij verdween naar achteren en kwam terug met twee oude jassen die niet geheel fris waren. Voorlopig hadden we iets om ons aan vast te klampen. De man haalde daarna twee glazen limonade die we dankbaar aannamen. Eigenlijk paste onze gastheer niet goed in het huisje. Hij was te groot van postuur en droeg iets wat je als boswachter kleding zou kunnen omschrijven. Aan de geweien te zien, die aan de muur hingen, had hij al heel wat beesten verschalkt. Hij was weliswaar ongeschoren maar zag er ondanks zijn grootte toch best wel sympathiek uit. We vroegen ons af of hij boswachter was maar wisten daar niet eens een buitenlands woord voor te bedenken. Ook vroegen we of hij iets over onze spullen wist maar kregen geen zinnige reactie. Een schets van het riviertje bezorgde hem een vriendelijke glimlach en hij knikte van “Ja, ik begrijp het en weet waar dat is.” Hij praatte vriendelijk, lachte veel, zwaaide met zijn enorme handen maar we werden niks wijzer. Langzaam voelde ik me loom en rustig worden en rond mijn mond kreeg ik een glimlach die niet weg te slaan was. De ‘boswachter’ stond weer op om onze glazen te vullen en ik keek mijn vader aan. “Ik voel me best wel vreemd pap, een beetje duizelig, maar niet ziek of zo. Heb jij dat ook?” vroeg ik. “Volgens mij zit er iets in die limonade, het smaakt ook gek.” zei hij. “Het lijkt wel een aardige kerel”. “Hij spreekt alleen in een onverstaanbare taal, dat is toch jammer.”

Ik moest grinniken om die opmerking. Ook de hele idiote situatie werkte op mijn lachspieren. Mijn vader begon ook stom te giechelen. Zijn ogen stonden waterig en dat werd niet beter toen we ons tweede glas limonade ophadden. De boswachter was naast me komen zitten en grijnsde vrolijk met ons mee. Af en toe liet hij zijn hand op mijn schouder rusten en daarna op mijn been. Zijn grote, ongeschoren gezicht kwam heel dichtbij het mijne en zijn ogen hadden een geile uitstraling. Dat rare drankje had me helemaal weerloos gemaakt. Ik moest nog steeds grijnzen, en mijn vader maakte gekke opmerkingen “Hij vindt je wel leuk hihi.” De grote man werd steeds brutaler maar mijn gedachten vonden geen redelijk verweer. Ik liet hem zijn gang gaan en erger nog, ik werd geil en geiler. Daar zat ik dan, gehuld in een oude jas. Ingeklemd tussen mijn vader die met een vreemde verliefde blik zat te grinniken en een enorme vriendelijk kijkende bosbewoner die mijn hand pakte en streelde.

Mijn pik begon met schokken omhoog te komen. Ik vond het allemaal prima en liet alles gewoon over me heen komen! Ik zag wel wat er allemaal zou gaan gebeuren en maakte me nergens druk om. De vriendelijke reus had wel door dat er zich iets roerde in mijn kruis. Hij maakte opmerkingen en wees ernaar. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn kruis. Daar voelde ik een bult! Mijn God, werkelijk alles aan die kerel was groot! Zijn hand sloeg mijn jas open en iedereen zag mijn stijve paal. Mijn pik stond, zonder dat ik er iets over te zeggen had, met harde schokjes te trillen. Ik schaamde me eigenlijk dood maar meteen waaide die gedachte weg. Ik richtte mijn aandacht op de boswachter die zijn hemd uittrok en zijn broek los begon te knopen. Henk en ik keken elkaar aan. “Zie je dat pap? Hij gaat zijn lul laten zien. Dat zal me een Slowaaks monster wezen!” zei ik met hese stem. Mijn vader zat nog steeds met die stomme verliefde blik in zijn ogen en leek apathisch op de strippende boswachter gefixeerd.

De bosbewoner trok zijn onderbroek uit en liet ons breed lachend zijn half stijve pik zien. Zijn apparaat was in half harde toestand al net zo groot als mijn vaders zijn lul in harde toestand. Hij liet zijn grote lul in zijn handen heen en weer gaan. Hij trok eraan en kwam naast mij staan. Vlakbij nu, zwaaide de grootste penis die ik ooit gezien had. Hij trok zijn eikel steeds bloot en rolde de ruime voorhuid helemaal naar voren zodat de eikel verdween. Ik was geboeid door de aanblik en helemaal niet bang. Dat verduivelde drankje had van ons makke sekslaafjes gemaakt. Ik begreep maar al te goed wat hij wilde. Ik moest hem pijpen maar ik was geen homo! Ik had geen tijd voor keuzes want onze reus bewoog zijn heupen naar voren en duwde zijn snikkel in mijn mond. Ik moest er haast van kokhalzen maar hij hield mijn hoofd zo stevig in de greep dat ik maar besloot mee te werken.

Het warme pikvlees paste net in mijn mond en ik proefde een licht ziltige smaak. Ik voelde hoe zijn lul harder en zelfs nog groter werd terwijl zijn eikel mijn huig aantipte. Om mezelf te beschermen sloeg ik mijn handen rond zijn pik en ballen. Zo kon ik beter controleren hoeveel lul hij in mijn keel kon pompen. Zijn testikels lagen als zachtgekookte kippeneieren in mijn handpalm. Ze voelden zacht en kwetsbaar aan. De reus stond te grommen en te genieten. Hij had zijn ogen dicht en zijn heupen heen en weer stotend dreef hij zijn lange dikke leuter in mijn pijpende mond. Soms greep hij zijn pik vast, trok hem naar buiten en wreef zijn paarse eikel in mijn gezicht waarbij hij wilde klanken uitstootte. Dan duwde hij triomfantelijk zijn glimmende natte eikel weer tussen mijn lippen en pompte zijn pik hard mijn keel in. Wie had dat gedacht, dat ik nog eens op een stijve lul zou zuigen? Het mafste was nog wel dat ik zelf nog steeds een stijve had! De boswachter trok zijn leuter uit mijn mond en knielde met een begerige blik voor mij neer. Hij spreidde mijn benen en zijn handen gleden rond mijn trillend harde lul. Zijn eeltige vingers streelden mijn ballen en trokken me langzaam en geil af. Zijn grote hoofd daalde af naar mijn kruis en zijn mond sloot zich om mijn eikel.

Langzaam sabbelend begon hij mijn pik te likken. Ik wilde me verroeren maar kon niet. Ik leek wel verlamd. Ik keek naar mijn vader en zei “Wat is hier aan de hand pa? Ik laat het allemaal gebeuren en heb nog een stijve pik ook.” “Zelfde geldt voor mij jongen. Ik weet ook niet wat het is maar het is dat drankje dat ons geil maakt. Moet je kijken!” Mijn vader sloeg zijn jas open en liet me zijn stijve pik zien. “Dat is toch niet normaal?” zei hij nog. Maar de rest verstond ik niet want ik werd zo lekker gepijpt door die grote kerel dat ik bijna klaarkwam. Hij liet mijn lul uit zijn mond glijden en begon me traag af te trekken. Terwijl hij daarmee bezig was liet hij een vinger tussen mijn billen glijden, naar mijn poepgaatje. “Wat krijgen we nou, dit wil ik niet.” schoot het door mijn hoofd. Maar ik had niets te willen, de boswachter kon met me doen wat hij wilde. Hij liet zijn vingers rond mijn anus draaien en af en toe verdween een vingertop naar binnen. Zo werd ik langzaam door hem opgerekt en voorbereid op het echte werk. Hij likte twee vingers nat die hij daarna in mijn kontkanaal op en neer liet gaan. Ik wist meteen dat hij zijn enorme pik in me zou gaan steken.

Zijn vingers deden wonderen en ik begon het zelfs lekker te vinden, maar van die grote pik werd ik ongerust. Ik keek naar mijn vader en die zat zich naast mij te masturberen! “Lekker?” vroeg hij zelfs. “Lekker? Straks gaat hij die lul in me steken pap, dat kan toch niet?” “Laten we maar meewerken dan zijn we hier des te eerder weer weg, ja? Ontspan je. Niet knijpen met je kringspier maar juist persen, dan valt het mee.” “Heb je ervaring of zo?” vroeg ik. “Hm, ik vind het soms wel lekker als je moeder. Nou ja, me op die plek stimuleert.” Ineens werden mijn benen achterovergedrukt en dook die kerel met zijn met zijn tong op mijn billen. Zijn tong likte aan mijn aars en drong zelfs mijn kont binnen. Dat maakte me nog geiler dan ik al was en zijn tong maakte alles goed. Mijn ballen sabbelde hij lekker af. Hij stak weer twee natte vingers in mijn reet. “Aargghh.” kreunde ik. Terwijl ik anaal opengewerkt werd was ineens mijn pa aan de beurt om gepijpt te worden. Volkomen weerloos liet hij het allemaal gebeuren, zijn pik was hard als een rots. Steeds verdween zijn leuter tot de helft in de slurpende, kwijlende mond van de boerse figuur.

Met zijn ogen dicht en zijn hoofd af en toe naar links en naar rechts zwaaiend knorde hij “Hmmm, Jaahhhh Ughh Jaahhhh.” Ik kon die flinke pik van mijn vader goed bekijken en wilde die pik zelfs gaan aftrekken. Maar de geile boswachter richtte zich weer op mij. Vanonder de bank had hij een blikje vaseline of ander vet gepakt en begon daarmee mijn anus in te vetten. “Oh nee, hij wil me neuken.” dacht ik nog. Een paar tellen later zat hij al met de knieën tegen de bank gesteund. Hij smeerde nog wat vaseline over zijn eikel en plaatste de verhitte kop van zijn pik tegen mijn maagdelijke rozet. Kreunend en grommend zette hij kracht en ik voelde tot mijn verbazing hoe een eerste stukje van zijn pik in mijn kont schoof. Het was een waanzinnig gevoel om zo gevuld te worden. Het voelde onwennig en het deed ook best wel zeer. Ik hoorde mijn vader steeds zeggen “Niet knijpen maar persen!” Het leek wel of ik een barende vrouw was! Het hielp wel trouwens, door te persen opende zich mijn anus genoeg om zijn ingevette hengstenpik toegang te verschaffen. De boswachter kwijlde ervan, zo genoot hij. “Misschien had hij ons wel gezien bij de stroomversnelling en dacht hij dat we homo’s zijn.” schoot het door me heen.

Mijn eigen lul klapte tegen mijn buik. Zijn harde paal ramde hij met volle kracht op me in. Iedere keer leek ik meer gevuld te worden, het was niet te geloven. “Aahhh Aargghh O God Tjeezus.” Ik was helemaal van de wereld en merkte nauwelijks dat hij zijn penis naar buiten trok. Hij deed er een nieuwe klodder vet aan en penetreerde mij daarna met volle kracht. Mijn vader keek bezorgd maar was niet bij machte me te beschermen. Ik moest het maar doorstaan. Uit de harige borst van de bosneuker steeg een woest gegrom op. Hij leek de finish te bereiken. Hard en met soppende geluiden pompte zijn paal op en neer in mijn wijd open kontgat. Zijn kloten klapten tegen mijn billen en ik voelde hoe hij zich ontlaadde. Zijn pik werd zo mogelijk nog dikker. Brullend schoot hij zijn sperma in mijn darmen. Het duurde een eeuwigheid, terwijl mijn kont volstroomde met zijn zaad. Hij stootte nog wat na met zijn bezwete borst in mijn gezicht gedrukt. Ik rook zijn sterke geur vermengd met de geur van sperma. Langzaam kwam hij tot rust en ik zag dat mijn vader aan zijn stijve lag te trekken. Hij leek het allemaal wel geil te vinden! De reus richtte zich op en trok heel langzaam, met tegenzin, zijn slapper geworden lul uit mijn anus. Spermaklodders kleefden aan zijn geslacht die nog steeds een imposant formaat had. Mijn kont stond wijd open en pruttelde na terwijl lucht en zaad naar buiten kwamen.

De boswachter kwam naast me staan en zijn met zaad besmeurde lul hing naast mijn gezicht. Ik zag het doorzichtige sperma aan zijn sterk geaderde penis hangen. Hij pakte me bij mijn haar en duwde zijn natte pik in mijn mond. Ik kon niet anders dan gehoorzamen en proefde de smaak van zijn sperma en mijn eigen anus. Een sterke geur en smaak die iets geils in me aanboorde. Want mijn penis, die wat verslapt was tijdens het kontneuken kwam weer krachtig overeind. De kerel pakte mijn vader in zijn nek en duwde hem in de richting van mijn stijve. Henk probeerde zich te verzetten maar het was duidelijk dat hij nog steeds geen eigen wil had. De man duwde mijn vader zijn gezicht tegen mijn pik aan. Hij kwam zo met zijn neus tegen mijn ballen aan die pijnlijk vol waren.

Daarna pakte de biswachter mijn pik met zijn hand en duwde die tegen zijn mond. Aan de slome ogen van mijn vader kon ik zien dat hij geen stand kon houden en uiteindelijk verdween mijn stijve in zijn mond. Het was een krankzinnige situatie maar we zaten erin en konden niet wegkomen. Als in een droom werden we misbruikt. Mijn pa werd gedwongen me te pijpen en hij deed zijn best er zo snel mogelijk van af te zijn. Met een hand trok hij me af en met zijn mond gleed hij rond mijn eikel op en neer. Ik kon me niet langer inhouden. Mijn prostaat was zo gestimuleerd dat het orgasme niet meer af te wenden was. Ik kreunde nog om hem te waarschuwen “O pap, ik ga klaarkomen Aahhh Agghhhh” De grote hand van de boswachter zat achter zijn hoofd geklemd. Mijn vader werd gedwongen mijn spuitende lul in zijn mond te houden! Mijn ballen trokken samen en mijn zak leegde ik helemaal in zijn pijpende mond. Mijn vader opende zijn mond zo goed en zo kwaad als dat ging, waardoor het sperma langs mijn pik naar beneden over mijn buik stroomde. Die aanblik maakte de boswachter geil want hij kroop erbij en terwijl hij mijn vader dwong om door te gaan met pijpen likte hij mijn warme sperma op. Hij vond het lekker, zo te zien. Alles slikte hij door!

Even later stond de reus met een rood hoofd voor ons en zijn leuter was alweer half stijf. Hij stond er alweer mee te spelen maar besloot toch zijn kleren aan te doen. De ‘boswachter’ trok ons één voor één overeind en bracht ons naar buiten. We werden een voor een opgetild en in een laadbak van een soortement quad gelegd. Met een wilde rit waren we in een paar minuten bij onze kleren die nog steeds langs de oever lagen. Hij wees ons nog naar het bospad wat we in moesten en was verdwenen in het bos. Ik keek naar mijn vader die weer een stijve had gekregen en stapte het verkoelende water in. Ik zag mijn vader nog een keer zijn zaad lozen alvorens ook hij in het water stapte. Het verkoelende water bracht ons weer een beetje bij onze positieven maar zonder verder iets te zeggen wisten we dat we naar ons vakantiehuisje wilden. We kleedden ons aan en liepen het bospad in.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 17857 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie