BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kinky Hansje (3)

Kinky Hansje haar geheime levenBij de meest mensen stond ze bekend als een beetje saaie buurvrouw, het huis was heel gewoontjes ingericht, Ikea spullen, tegels op de vloer, geen spannende keuken, hysterisch behang zoals ze zelf zei. ‘s Avonds lag ze vroeg op bed en manlief hoefde zich niet eens terug te trekken in een mancave, omdat zij zelf vanwege ‘een auto-immuunziekte’ vroeg op bed lag. Tussen 8 en 18 was manlief altijd ‘on the road’ en het is ‘hen die het wisten’ altijd een raadsel gebleven waarom hij nooit geweten heeft van de bezigheden die zij overdag had. Voor ons, de intimi, was zij zo tussen 10 en 15 uur Kinky Hansje, dan was zij allerminst de saaie muts die zij de overige 19 uur van de dag uitstraalde. Dan was zij gekleed in een leren pak, hanteerde een zweep, en knalde mannen met overtollig zaad op hun billen tot ze op de tegelvloer hun zaadjes spoten. Natuurlijk liet ze het hen oplikken en schoonmaken, want ‘uiteraard’ had zij geen energie om ‘s avonds het huis te soppen. Was zij goed gestemd, dan zat zij op een verlaagde barkruk en dan duwde zij haar kont naar haar bezoek toe zodat zij anaal gevuld kon worden. Ook dan moest hij aan de bak om de vloer (en haar kontje) schoon te maken, maar geen man die daartoe niet bereid was.

De billen van Kinky Hansje waren geliefd in de wijk, althans bij hen die van haar tweede leven wisten. Die wisten ook dat haar tweede leven haar eerste leven was, die vijf uur overdag waren op en top haar leven. Mannen konden haar dingen vragen waarvan hun vrouw niet eens mocht weten dat ze die dachten of er van fantaseerden, of waarvan ze het bestaan zelfs niet eens afwisten. Met je piemel rijden tussen de deur en die dan steeds een beetje verder klemmen, een prostaatmassage voor de spiegel bij Kinky Hansje en dan de volgende dag het filmpje krijgen van je eigen zaadlozing, het hoofd van Kinky Hansje klemvast tussen je benen en voordat je in haar mond mocht spuiten beet zij eerst met haar tanden de piemel van haar bezoek. Het wond hen op, een enkeling kon zich al na de eerste beten niet meer inhouden en spoot tegen haar tanden, haar gehemelte of trok zijn piemel terug en spoot over zijn eigen kleren die in een hoopje op de tegelvloer lag. Die moest thuis eerst langs de wasmachine om het imago van de sukkeligste huisman ever voor zijn vrouw niet aan diggelen te smijten. Bij Kinky Hansje leek zijn lul langer en dikker en kreeg hij wekelijks wat hij bij zijn vrouw in al die jaren niet gehad had.

De mannen uit de buurt, zij die er van wisten, vier in getal, hadden een duidelijke afspraak met elkaar. Ieder had een vaste dag, geen van allen sprak ooit over de behandeling die zij bij Kinky Hansje ondergingen, of sprak onderling over het bezoek aan haar. Aan het begin van ‘haar loopbaan’ was er iets vastgesteld en onderling werd er niet geruild of van afgeweken. Een beurt overslaan kon natuurlijk altijd, maar liever niet, want Kinky Hansje reageerde niet mals als haar een dag te kort gedaan werd. Vakanties van hen of van haar vielen natuurlijk buiten dat program, maar moesten wel ruim van te voren worden aangekondigd, anders was Kinky Hansje niet voor de poes. Eenmaal dreigde zij toch dat zij een lieftallige echtgenote via een omweg zou laten weten dat haar man er wekelijks een stoeipoes op nahield; dat was toen zij vernam dat hij verstek liet gaan bij Kinky Hansje omdat hij zich op een hotelkamer met een andere mevrouw vermaakt had. Dat is bij die ene keer gebleven. De lieftallige echtgenote is nooit achter die eenmalige escapade gekomen en ook niet achter het veelvuldige bezoek van haar man aan Kinky Hansje. Ze hadden juist het 5 jarig lustrum gevierd. De heren hebben dat samen met Kinky Hansje gevierd en hebben hun niet op papier gestelde contract met haar voor nog eens 2 jaar verlengd. Zij genoot met volle teugen in haar zwarte kleren.

Op maandag zit haar haar altijd in een paardenstaart omdat haar minnaar van de maandag altijd met haar wil paardrijden in haar kontje en dan aan haar staartje trekken wil. Dinsdag heeft zij altijd haar haren los omdat wilde Henk het liefst heeft dat ze er uitziet als ‘een Roessische sljet’, haar haren wil voelen, strelend over zijn zak en het liefst ook zijn zaad in haar haren spuit. Woensdag heeft zij vrijaf, en op donderdag heeft zij vlechtjes in. Dan loopt zij, ook in de supermarkt, altijd in een rokje dat echt veel te kort was en ook als de postbode vroeg is op die dag (en dat doet hij, hij rijdt er zelfs voor om!) dan heeft hij regelmatig zicht op haar geschoren kutje. Op vrijdag wisselt haar uiterlijk en haar outfit het meest; die dag had zij de meeste variatie, ook in de kinky opties die die dag de revue passeren. Vrijdag is zij van alle dagen altijd het laatste klaar, nooit voor 3 uur, altijd later. Nooit te laat, altijd is het huis weer schoon en fris als haar manlief niets vermoedend op de bank neerploft en de frisse geuren van het schone huis in zich opneemt. Steevast brengt zij hem zijn biertje en gaat dan krols op zijn schoot zitten. Slechts een keer in die vijf jaar vond hij een slipje van haar dat in de woonkamer slingerde en dat zij vergeten was op te ruimen. Hoewel er twee keer zaad in gespoten was schonk hij er geen enkele bijzondere aandacht aan en ruimde het met de vuile hand- en theedoeken op in de wasmand die zij vanaf de maandag erna weer elke dag vulde met nieuw bevuilde slipjes.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8107 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie