BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familiediner

Het is zaterdagmiddag rond 2 uur als mijn vader me bij mijn oom en tante afzet voor een weekendje logeren. Hij toetert nog een keer voor hij wegrijdt en ik loop het huis binnen. Ik weet al dat het weer een spetterend weekend gaat worden. Als ik de woonkamer binnenloop zie ik mijn tante al met haar benen wijd op de bank zitten en ik kijk zo in haar harige natte kut die goed door mijn neef gelikt wordt. “Goedemiddag Stefan!”, zegt mijn tante Tina, “we gaan zo lunchen, zeg je de rest even gedag, die zijn boven. “ ik blijf nog even kijken hoe de tong van Willem diep in de harige kut van zijn moeder boort en ze haar hoofd achterover gooit en geniet. Haar dikke tieten schudden op en neer. Tering wat ben ik nu al hard!

Ik loop door de hal, de trap op en op de eerste verdieping hoor ik geluid uit de badkamer komen. Ik doe de deur open en hoor mijn nichtje kreunen:” dieper, dieper, woon mijn geile kontje helemaal uit papa!” Mijn nichtje staat naakt onder de douche en mijn oom staat achter haar met zijn dikke pik in haar natte geschoren kutje. Zonder naar mij om te kijken begroet hij en duwt zijn ferme paal in het strakke kontje van mijn nichtje. Ze duwt haar kont hard naar achter zodat zijn pik in een keer in haar verdwijnt. “Neem me hard!”, schreeuwt ze bijna. Dat is niet aan dovemansoren gericht. Ik haal mijn pik uit mijn broek en speel er mee terwijl ik kijk hoe mijn oom haar kontje vol zaad pompt. Als hij klaarkomt trekt hij terug en zie ik zijn zaad uit haar kontje lopen. Ze loopt naar me toe, “wil je proeven ?” Ik ga achter haar zitten en lik het zaad uit haar kontje. “Hmmm, dat smaakt naar meer!” “Na de lunch!”, zegt mijn oom. Ga brigit en Mia maar gedag zeggen. Hij wijst naar boven terwijl hij voor mijn nichtje gaat zitten en haar natte kutje begint te likken.

Eenmaal op de tweede verdieping zie ik Mia en Brigit op bed liggen. Brigit ligt op haar rug en haar ferme tietjes steken dier omhoog. Mia ligt in standje 69 op haar en ik kijk zo op haar dikke kont en druipende kut. “Ja, dieper, steek je vingers en tong dieper in me”, kreunt brigit. Ik zie hoe zij de dikke kut van Mia likt. Ik ga in een stoel zitten en laat mijn broek zakken en speel met mijn harde pik. “Wacht je nog op een uitnodiging?”, vraagt Mia enigszins gepikeerd. “Steek die lekkere leuter van je in mijn dikke kont!” Ik sta op en kom achter haar staan. Eerst laat ik mijn pik in haar dikker geschoren spleet glijden en dan in haar kont. Ik pak haar dikke billen vast en begin haar stevig te neuken. Met al die geilheid duurt het niet lang voor ik mij zaad in haar spuit. “Je blijft een zalige neukzeug”, zeg ik tegen haar terwijl ik mijn pik er uit haal. Ze lacht hard en brigit weet niet hoe snel ze moet zijn om ook mijn zaad op te likken. Ik steek vervolgens mijn natte pik in haar mond die ze dan nog lekker schoonlikt en zuigt. Dan horen we tante Tina roepen dat de lunch klaarstaat.

Als ik beneden kom zit iedereen al aan tafel, naakt zoals gewoonlijk. De dames serveren de lunch vandaag!” , roept oom Karel. Mijn oom Willem en ik gaan aan tafel zitten. Ook tante Tina gaat zitten. Mia, Brigit en Paula zetten het eten op tafel. Dan gaat Mia bij haar vader op de tafel met haar gezicht naar hem zitten, brigit bij Willem en Paula gaat voor mij zitten met een been aan elk kant van mijn stoel en laat haar voeten op de armleuningen rusten.

Paula voert me een warm croissantje terwijl ze ik zo in haar nog openstaande kutje kijk. Ik breng mijn hand naar haar kutje en speel met haar gezwollen lipjes. Als ik het croissantje op heb duwt ze haar tiet tegen mijn mond. Terwijl ik aan haar gezwollen tepels lik en zuig vinger ik haar natte meisjeskutje. “Heb je dorst “, vraagt Paula. “Ik regel het wel”, zegt mijn oom. Hij komt op tafel boven Paula staan en pist tussen haar tieten. De pis stroomt langs Paula’s lichaam en ik vang het bij haar lekkere kut op en drink zoveel mogelijk en als de stroom ophoudt lik ik haar kutje schoon.

Oom Karel gaat weer op zijn plaats zitten en vraagt Mia om te draaien en op handen en knieën te gaan zitten. Karel spreidt de kont van Mia en begint haar dikke kut en kont te likken. Dan gaat hij staan en duwt haar naar beneden en schuift zijn dikke pik in haar gewillige kontje. Terwijl ik geniet van dit schouwspel neemt Paula mijn pik in haar mond en begint me te zuigen. Aan de andere kant van de tafel zuigt brigit de pik van Willem die mijn tante Tina aan het likken is terwijl hij steeds meer vingers in haar kont schuift tot hij de dikke reet van tante Tina aan het fisten is. Ik pak het hoofd Paula vast en neuk haar diep in haar keel tot ik klaarkom. Ze likt mijn pik schoon. Tante tina is inmiddels op de harde pik van Willem geklommen en laat haar ongewassen kut uitwonen. Ik kijk naar haar openstaande kont. Ik laat mijn vingers naar binnen glijden en neuk haar met mijn vingers tot ook mijn hand in haar kont past. Terwijl Willem haar neukt fist ik haar. Willem spuit de kut van tante Tina vol met zijn jongens geil. Ik vraag tante om zich om te draaien zodat ik haar openstaande kut kan uitlebbberen. Willem staat er naast met zijn pik onder het zaad. Om en om lik ik de kut van tante en Willems pik tot ze schoon zijn en de pik van Willem weer keihard is. Oom Karel ziet ons bezig en gaat voor me op de tafel zitten. Ik neem zijn dikke pik in mijn mond die net uit de dikke kont van Mia komt. Terwijl ik hem diep in mijn keel laat stoten voel ik de harde pik van Willem in mijn kont. Ze neuken van beide kanten op me in tot ze beiden hun zaad in me lozen. Dat wekt de aandacht van Mia die mijn kont en pik helemaal schoon likt. Brigit en Paula ontfermen zich over Willem en Karel.

Tante Tina gaat op de tafel staan. “Wie wil er wat drinken?” Mia en ik gaan op tafel liggen en Tina komt boven ons staan. Ze laat een dikke straal pis op onze gezichten uiteen spatten. We drinken beide gulzig het gele goedje op. Hmmmm dat smaakt naar meer, “,zeggen we bijna in koor. “Dat kan!”, horen we Karel en Willem roepen. Ook zij klimmen op de tafel. Karel boven mij, Willem boven Mia. Als ze uitgepuft zijn komt oom Karel op mijn gezicht zitten en begin ik zijn oude mannenkut uit te likken terwijl hij mijn pik met zijn mond begint te verwennen. Ik trek mijn benen op zodat hij goed bij mijn gewillige zaadgrotje kan. Al snel duwt hij zijn vingers naar binnen en neukt me diep terwijl mijn pik tot mijn ballen in zijn keel zit. Ik duw mijn pik dieper in zijn kont. Hij begint me nog harder te zuigen en ik kom in zijn mond klaar.

Iedereen is moe en het is tijd voor siësta. Na het avondeten staat er een spelletjesavond gepland. Met veel geil speelgoed….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9484 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Familiediner”

Plaats een reactie