BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Scherven brengen geluk

Zaterdag moet ik me om 8 uur bij de buurman melden. Vorige week had ik met een bal zijn raam kapot geschoten en ook al hadden me ouders de reparatie al betaald vonden zij en de buurman dat ik er pas wat van zou leren als ik een paar dagen mee moest klussen bij hem.

De buurman deed in zijn overal open en liet me binnen. Ik kom al duidelijk zien dat hij met dit warme weer er niks onder aan had. Zijn dikke grote pik zwierde heen en weer terwijl hij liep. Hij ging me voor naar de badkamer en wees naar een overal. “Doe die maar aan, ja kan vies worden”, zegt hij. Ik trek al mijn kleren uit en zie hoe de buurman over zijn pik wrijft terwijl hij naar mijn geschoren lichaam kijkt. Mijn pik wordt al hard van hem. Hij likt met zijn tong langs zijn lippen. Ik trek uiterst langzaam de overal aan en draai met mijn rug naar hem als ik in de broekspijpen stap. Ik zorg er voor dat hij mijn sappige jongenskutje goed kan zien. Als ik mijn overal eindelijk aan heb draai ik om en zie ik een harde paal in zijn overal. “Lekker hoor!”, zeg ik.

“Eerst boven op de zolder aan de slag, er moet wel gewerkt worden.” , zegt hij met een knipoog. Om 10 uur zijn we al ver met opruimen en is het al heet op de zolder. “Ik ga even drinken halen”, zegt de buurman als hij naar beneden loopt. Ik vind zweet me echt kapot en doe de bovenkant van de overal los en ga op een krukje zitten. Ik zorg dat de overal ver genoeg open is dat de buurman mijn harde kale pik kan zien. Voor de zekerheid trek ik me nog even af bij de gedachte aan alle geile dingen die ongetwijfeld nog zullen komen. De buurman komt boven en ziet me zitten. Hij zet het drinken neer en doet zijn overal ook los. Hij komt voor me staan en laat zijn handen over mijn bezwete lichaam glijden. Ik trek hem naar me toe en geef hem een lange tongzoen. Dan laat ik mijn vingers over zijn bezwete borstkas glijden, door de natte haartjes en zuig aan zijn tepels. Dan laat ik mijn hand in zijn overal glijden op zoek naar zijn harde dikke pik. Ik wil hem zo graag proeven.

De buurman laat zijn overal zakken en staat naakt voor me. Mijn pik staat keihard en mijn jongenskutje jeukt en vraagt om zijn pik en zaad. Ik laat mijn tong naar beneden glijden en lik zijn buik en onderbuik tot ik bij zijn dikke grote pik ben. Ik lik van zijn eikel tot over zijn ballen die ik in mijn mond neem en aan zuig terwijl ik mijn hand over zijn pik laat glijden. Ik schuif de voorhuid naar achter en snuif de lucht van zijn ongewassen pik op. Hmmmm heerlijk. Dan laat ik hem langzaam in mijn mond glijden terwijl ik zijn ballen masseer. Zijn pik smaakt heerlijk ! Ik begin hem met overgave te pijpen tot hij zijn oude mannen zaad in mijn mond loost. Hij draait zich om en toont me zijn geschoren oude mannenkut. Ik begin hem te likken en neuk hem met mijn vingers terwijl ik zijn ballen in mijn mond neem en er lekker aan zuig. Om de elke paar stoten doe ik een vinger erbij en rek zijn heerlijke aars wat verder op. Ik duw mijn harde pik naar binnen tot ik met mijn ballen tegen zijn kont aan klets. “Neem je oude geile buurman, lekker sletje van me!”, kreunt hij. Veel meer aanmoediging heb ik niet nodig. Ik neuk hem stevig terwijl ik zijn kont goed tegen mijn heupen druk. Na een minuutje of 10 spuit ik mijn pik leeg in hem. Dan trek ik mijn pik uit hem en kniel achter hem om zijn mannenkut uit te likken en mijn eigen zaad te proeven. “

We besluiten de overals uit te laten zodat we elkaars naakte zwetende lichamen kunnen zien en ruiken terwijl we verder opruimen. Als we even bezig zijn zijn we goed nat van het zweet. Ik loop naar de buurman toe en pak zijn bezwete pik vast en ga voor hem zitten. Ik schuif de voorhuid naar achteren en snuif de lucht van zijn ongewassen pik op. “Al een maand niet gewassen”, zegt hij glimlachend, “zoals afgesproken! Moet je maar vaker een ruit kapot schoppen bij mij!” Dan begint hij nog harder te lachen, en ik ook. Ik lik heel zijn pik en rondom zijn eikel om hem zo goed mogelijk te proeven voordat ik hem in mijn mond neem. Langzaam begin ik langer en dieper te zuigen terwijl hij mijn hoofd meebeweegt en me in mijn mond neukt. Als ik merk dat hij gaat komen houd ik hem af en draai me om. Ik trek mijn billen uit elkaar en laat hem mijn gladde natte jongenskutje zien. “Neem je sletje maar goed!”. Dat laat de buurman zich geen twee keer zeggen.

Ik leun voorover op een tafeltje een voel zijn dikke pik mijn gewillige kontje binnenglijden. Vanochtend voor ik naar de buurman ging had ik met mezelf liggen spelen dus mijn kontje was nog lekker soepel. Ik duw hard terug zodat zijn dikke neukstaaf diep in mijn darmen glijdt. Mijn pik steigert van plezier. De buurman pakt mijn tepels en knijpt er in terwijl hij me naar zich toe trekt en me harder begint te neuken. Dan spuit hij diep in me en laat zijn pik uit me glijden. We kijken elkaar geil aan. Nee we laten het zo en gaan even verder. Het moet straks wel lijken dat er veel gedaan is. Terwijl ik loop en spullen verplaats voel ik zijn zaad uit me lopen. Na een uurtje doorwerken is het tijd voor lunch. Lekker buiten in de zon. We hoeven ons niet aan te kleden omdat niemand toch in de tuin kan kijken van buitenaf. …

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7327 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Scherven brengen geluk”

  1. Beetje van de hak op de tak…maar het maakte mij wederom lekker geil…dus ik ga zo lekker aan mijn pik trekken en klaar komen …heerlijk geil worden…pak me maar in mijn kont

Plaats een reactie