BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gevaarlijk spel met zijn schoonzus

“Verdomme, Chris, ik heb hier geen tijd voor!” Jacques was boos en hing op en gooide zijn GSM op de stoel naast hem, terwijl hij de weg afspeurde naar een plek waar hij kon keren. Hij was al te laat voor zijn werk en zou nu alleen later komen vanwege de problemen van zijn broer. “Waarom kun je je spullen nooit herinneren?” Hij mompelde hardop tegen niemand. Normaal gesproken zou het geen probleem zijn om iets voor zijn broer te doen, ze woonden bij elkaar om de hoek en als hij eerlijk tegen zichzelf was, was Chris ook nog eens zijn beste vriend. Maar vandaag had hij geen zin om Olivia te zien, geen zin om die specifieke vorm van marteling om kwart over acht te ondergaan. op een willekeurige dinsdag.

Hij vond een plek waar hij zich kon omdraaien en begon de bekende route naar het appartement van zijn broer te rijden, terwijl zijn geheugen het overnam en zijn gedachten afdwaalden. Beelden van Olivia zwommen door gedachten… Als visioen, ongevraagd en vaak ongewenst. Olivia in bikini bij het zwembad afgelopen zomer, toen ze samen op vakantie naar Portugal waren. In gedachte zag hij weer haar tieten… deze spanden tegen de dunne stof van haar te kleine topje. Of die keer dat Olivia bukte om iets op te pakken. Haar tieten vielen bijna uit haar off-shoulder truitje. Of toen, tijdens de vakantie Olivia uit de douchecabine stapte, elke centimeter van haar zachte, soepele lichaam bedekt met kleine waterdruppels, hij had het niet echt gezien met zijn eigen ogen, maar dat wist zijn lul niet.
“Verdomme Jacques, stop met fantaseren, concentreer je op auto rijden!” berispte hij zichzelf. “Dit moet stoppen. Nu! Geobsedeerd zijn door de verloofde van je broer kan onmogelijk goed aflopen, voor niemand van ons. Ze is niet geïnteresseerd, en zelfs als ze dat wel zou zijn, is het te laat.” Het hardop tegen zichzelf zeggen voelde als een belofte. Misschien kan hij deze stomme verliefdheid eindelijk achter zich laten.

Olivia was te laat. Opnieuw. “Shit! Waar heb ik mijn oorbellen gelaten?” mompelde ze terwijl ze van kamer naar kamer rende en naar elk oppervlak keek in een poging een glinstering van goud te ontdekken. Ze zag ze eindelijk op het aanrecht en rende in haar ondergoed door het appartement om ze te grijpen. Ze had net haar hand om de kostbare sieraden gesloten toen ze een sleutel in het slot hoorde, slechts een paar meter verwijderd van waar ze stond. “Chris? Ben jij daar?” Haar stem stierf weg toen de deur openging en niet haar verloofde Chris onthulde, maar zijn broer Jacques. “Wat kom jij verdomme doen?” riep ze uit, terwijl ze haar armen voor haar blote borst sloeg toen Jacques de gang in liep.

Hij keek haar verbaasd en ook licht geschrokken aan. Okay, hij genoot van de aanblik van haar vrijwel onbedekte lichaam waar alleen haar kruis verborgen ging in haar broekje en haar borsten afgedekt werden door haar arm. “Sorry, het spijt me! Chris heeft me niet verteld dat je thuis zou zijn! Ik ben hier alleen om zijn laptop te pakken!” zei hij, en zijn stem klonk geschokt, dat stelde Olivia gerust. Ze hield nog steeds haar armen over haar borsten. “Sorry, je liet me gewoon schrikken. Draai je om, ik ga naar de slaapkamer om wat aan te trekken.” zei ze, zich ervan verzekerend dat hij de bevelen opvolgde voordat hij weer door de gang liep. “Ik had hier eigenlijk niet meer moeten zijn maar ik ben te laat”, riep ze achter zich. “Aha,” zei Jacques. Het was pijnlijk om hier te zijn, alleen met haar, schaars gekleed en het lekkerste wijf dat hij kende en zich regelmatig op af rukte.

Zijn hersenen waren een zoemende, pulserende, nutteloze massa klodder in zijn schedel. Hij probeerde wanhopig zijn aandacht af te leiden van wat zijn gevoel zei… Ga kijken, bekijk haar vrijwel naakte lijf, vanavond kun je dan weer rukken!
Hij stond nog steeds met zijn rug naar de slaapkamer toe, zijn blik gericht op een spiegel waarmee hij een stukje on de slaapkamer kon kijken. Ze kwam uit de slaapkamer met de laptop en oplader van Chris onder haar arm. “Asjeblieft.” zei ze. “Ik ben nu iets meer gekleed, je mag kijken.” voegde ze eraan toe toen Jacques niet van zijn plek afkwam.

Toen hij zich omdraaide en naar haar keek slikte hij twee keer. “Iets meer gekleed?” lachte hij. Ze droeg een sport topje dat de onderkanten van haar borsten toonde. Haar tepels duwde tegen de dunne stof. Ze glimlachte en realiseerde zich verdomd goed dat ze de kat op het spek bond. Ze wist dat ze sexueel aantrekkelijk was voor veel mannen. Zijn hartslag versnelde en zijn hersenen waren vastbesloten om van zijn lul een groot probleem te maken. Hij verplaatste zich een beetje en probeerde er zeker van te zijn dat de groeiende pik niet duidelijk zichtbaar was. Ze keek hem aan en wipte van voet naar voet. Haar borsten slingerde van kant naar kant. In gedachte droeg ze alleen het broekje… haar borsten leken nog voller dan hij ooit had gedroomd. Zijn ogen bleven een moment langer hangen dan nodig was. Ze had boos moeten reageren, maar iets aan de combinatie van zijn gepijnigde blik en de bobbel die hij zo duidelijk probeerde te verbergen was vreemd aandoenlijk. “Nogmaals sorry voor het schreeuwen,” zei ze zacht. Jacques schudde zijn hoofd. “Nee, dat is niet zo, ik had je moeten appen. Of in ieder geval moeten kloppen. Het spijt me.” zei hij.

Hij stak zijn hand uit om de laptop van haar over te nemen en hun handen raakten elkaar. Instant tintelingen en kleine elektrische schokken schoten uit de toppen van zijn vingers, rechtstreeks naar zijn lul. Hij was binnen enkele seconden harder dan ooit in zijn leven. Hij struikelde zelfs een beetje over zijn woorden en Olivia legde een zachte hand om zijn bovenarm om hem tot rust te manen. Hun ogen ontmoetten elkaar en op dat moment wist hij dat ze niet alleen had gezien wat ze hem had aangedaan, maar dat ze het ook had gevoeld. Jacques keek haar in de ogen en zag dat haar pupillen verwijd waren. Hij liet zijn blik lager afdwalen, naar haar rode wangen en nek, lager, naar waar haar harde tepels zich tegen de dunne stof van haar topje spanden.

De tijd stond stil voor wat een eeuwigheid leek. De lucht in het kleine appartement werd gevuld met een mega seksuele spanning. Geen van beiden bewoog. Jacques opende zijn mond om iets te zeggen maar op hetzelfde moment stapte Olivia naar voren zodat ze recht onder hem stond, haar hoofd omhoog gekanteld, ogen troebel van lust. Zonder na te denken leunde Jacques voorover en hun monden ontmoetten elkaar. Alle gedachten verdwenen uit zijn hoofd. Er was alleen Olivia, en haar handen lagen nu helemaal over hem heen, zijn shirt van zijn borst en over zijn hoofd trekkend. De laptop kletterde op de tegelvloer, een slachtoffer van dit noodlottige moment.

Voordat een van beiden kon verwerken wat er gebeurde, waren ze in de woonkamer en Olivia duwde Jacques op de bank. Hij zat met stomheid geslagen, zijn erectie was nog maar net op het punt om door zijn rits te barsten, zijn ogen gericht op het voorwerp van zijn lust. Ze stond voor hem en trok haar topje uit. Het was niet echt een striptease, omdat ze er niets onder droeg, maar dat deed niets af aan het plezier van Jacques. Haar borsten waren nog mooier dan hij zich herinnerde, groot en zwaar, maar toch stevig en zo parmantig als ze maar konden zijn bij dat formaat. Het water liep hem in de mond bij het zien, en hij wilde niets liever dan elke centimeter van haar soepele vlees zuigen en likken.
Zodra hij eraan had gedacht, kwam zijn wens uit.

Ze deed een stap naar voren, plaatste haar knieën aan weerszijden van de zijne, klom in zijn schoot en liet haar armen op zijn schouders rusten, zodat hij op ooghoogte was met haar perfecte tieten. “Ga verder,” zei ze zacht, “ik weet waar je aan denkt.”

Haar woorden spoorden hem aan, en zijn handen schoten omhoog om haar perfecte lichaam vast te pakken en te strelen. Zijn duimen streken over haar gevoelige tepels en lieten een rilling over haar rug lopen. Ze boog haar rug zodat haar borsten naar voren staken, en hij nam haar tepels in zijn mond, eerst links, toen rechts, totdat ze kronkelde en hijgde in zijn schoot. “Fuck, je bent lekker!” kreunde Jacques. “Ik kan niet geloven dat dit gebeurt.” Hij was gevaarlijk dicht bij het klaarkomen zonder enige geil contact. Met tegenzin trok hij zijn mond weg van Olivia’s tepels en begeleidde haar om naast hem te gaan zitten terwijl hij zijn spijkerbroek en ondergoed uittrok. Zodra het zichtbaar werd, gingen haar ogen onmiddellijk naar zijn indrukwekkende erectie. Jacques was blij om een uitdrukking van ontzag en honger in haar gezicht te zien, en alsof als reactie daarop een enkele druppel voorvocht uit het zijn eikel lekte. Ze likte haar lippen en sloot deze om zijn purperen kop. “Jammmm,” zei ze eenvoudigweg, en geen enkel lovend woord had hem nog moeilijker kunnen maken.

Hij stond op en torende boven haar uit, waar ze op de bank zat, haar benen gespreid, haar ogen ongericht terwijl ze naar hem opkeek. Hij hield zijn keiharde pik in zijn rechterhand en streelde hem zachtjes. Olivia zat in een met lust gevulde waas naar hem te kijken. Het voorvocht stroomde nu gestaag uit zijn lul, alsof hij tegen Jacques zei dat hij verdomme moest opschieten en hem in deze wachtende godin moest begraven.

Alsof ze zijn gedachten las, jammerde het naakte meisje beneden en trok aan haar tepels. “God, ik wil die in mij,” zei ze, terwijl ze recht naar Jacques pik staarde. Ze spreidde haar benen en hij bukte. Ergens ging er een alarm af in zijn hoofd. Wat ze op het punt stonden om te doen zou permanent en onherroepelijk in zijn hersenen geëtst worden. Olivia liet haar hand langs haar zachte buik glijden, over het kleine stukje schaamhaar op haar heuvel, totdat ze haar doorweekte plooien vond. Ze gebruikte haar vingers om haar lippen voor hem te spreiden en verspreidde haar eigen sappen totdat haar blootliggende gat glinsterde van het vocht. Jacques kreunde. Hij kon het niet langer volhouden, hij moest haar neuken, hij moest dieper in haar zijn dan wie dan ook – zelfs zijn broer. Hij bewoog zich naar voren en begroef zich in één snelle beweging tot het uiterste in haar wachtende kut, luid kreunend, niet in staat zichzelf te beheersen. Zijn heupen pompten zonder dat hij het doorhad.

Olivia reed op dezelfde golf, bijna voortgestuwd naar een hoogtepunt op het moment dat hij haar had gevuld. Maar ze wilde het nog wat langer laten duren, dus hield ze zich in en keek neer op de plek waar de lul van de broer van haar vriend in haar begraven lag. Ze masseerde haar clit terwijl hij in en uit gleed. “Je bent zo groot,” kreunde ze. Het klonk zo cliché, maar het was waar, en ze kon er niets aan doen: het was alsof haar hersenen waren gegijzeld door een pornoster. Jacques glimlachte en keek naar zijn lul terwijl hij in en uit Olivia’s kutje gleed, zich uitrekkend om zijn geslacht toe te laten. “Jij bent zo verdomd strak,” zei hij. “En nat, oh mijn god.” Zijn ballen spanden zich samen, wat aangaf dat hij dicht bij zijn ontlading was. “Ik wil nog niet klaarkomen, ik wil je de rest van de eeuwigheid blijven neuken,” fluisterde hij.

Olivia neuriede als antwoord. “Ik heb een ander idee,” zei ze met een glimlach. Ze sloot zachtjes haar benen totdat Jacques gedwongen werd om zijn pik uit haar kutje te laten glijden. Maar voordat hij het verlies kon registreren, zat Olivia op haar knieën voor hem, en zijn lul was langs haar volle lippen en in haar gretige mond. Hij snakte naar adem, reikte naar beneden en balde een vuist in haar donkere golven. Zijn oogleden klapten dicht terwijl hij zich koesterde in de sensaties.
Ze was duidelijk een expert in het pijpen, ze slikte zijn hele lengte in terwijl ze de basis vastpakte met een stevige greep. Elke keer dat zijn lul de achterkant van haar keel raakte, schoot haar tong naar buiten en plaagde de onderkant, bijna tot aan zijn ballen. Geen wonder dat Chris haar binnen een jaar na het daten ten huwelijk vroeg, dacht hij wild. Ze kokhalsde en stikte in hem, niet worstelend maar ervan genietend, en kleine sliertjes speeksel hingen aan haar lippen en kin totdat ze loskwamen om haar prachtige tieten te beschilderen. Jacques had moeite om niet klaar te komen vanaf het moment dat hij haar mond op hem voelde. Uiteindelijk werd het te veel en moest hij stoppen, anders riskeerde hij zijn lading rechtstreeks in haar keel te schieten. “Ik ga verdomme klaarkomen als je niet ophoudt”, hijgde hij. Zijn stem klonk rauw van opwinding.

Olivia trok net op tijd terug. Jacques keek haar verbaasd aan. Ze was mooier dan hij haar ooit had gezien, haar gezicht was rood, het haar was een beetje onverzorgd door hun activiteiten en er zat speeksel en voorvocht op haar gezicht en borst. Haar lippen waren gezwollen en gingen uiteen terwijl ze zwaar ademhaalde en op adem kwam. Hij had waarschijnlijk kunnen klaarkomen door haar alleen maar zo aan te kijken, maar hij was hebzuchtig van behoefte. “Buig voorover!” Hij greep de onderkant van zijn pik vast en wilde dat deze een paar seconden zou kalmeren, zodat hij Olivia vaker kon neuken dan hij kon tellen op de manier die hij zich had voorgesteld.

Op zijn bevel stond ze op en draaide zich van hem af, plantte haar knieën op de rand van de bank en leunde iets naar voren om de rugleuning vast te pakken. Plotseling stond hij achter haar en leidde zijn lul naar haar kut. Zijn blik was gevestigd op haar kont, groot, zacht en rond. Hij pakte het in zijn handen, kneedde het vlees en trok haar naar zich toe zijn geslacht in haar schede persend. Hij zag haar billen schudden bij elke stoot. “Weet je hoe vaak ik mij heb afgetrokken terwijl ik aan jou en dit moment dacht?” vroeg hij zachtjes. Zijn stem klonk zo gespannen van lust. Ze schudde haar hoofd en draaide zich om naar hem, haar ogen vol opwinding. “En nu ga je mij vullen met je zaad!” zei ze streng. Het was geen vraag, maar een opdracht!

Het enige wat hij kon doen was kreunen en blijven stoten. Zijn ballen waren zwaar, en zijn lul was zo hard dat hij het gevoel had dat hij wel eens zou kunnen ontploffen. Hij leunde naar voren en reikte met zijn rechterhand rond, op zoek naar haar clit. Toen hij het vond, hapte Olivia naar adem en schudde met haar heupen. Hij glimlachte en hield zijn vingers daar, terwijl hij met zijn middel- en wijsvinger om het gevoelige vlees cirkelde. Ze wiegde nu weer op zijn pik en neukte hem in plaats van andersom. “O God, ja,” hijgde ze. “Ik ga klaarkomen,” kreunde ze, terwijl ze haar heupen steeds sneller naar achteren duwde. “Ik wil dat je in mij klaarkomt!”

Jacques lul reageerde onmiddellijk, werd harder en dikker dan voorheen, terwijl zijn ballen pijnlijk samenknepen spoot hij straal na straal sperma diep in de kut van de vriendin van zijn broer joeg. “Fuck, dit is ongelooflijk!” kreunde hij. Haar kutje klemde zich om hem heen en kneep om hem heen terwijl ze klaarkwam, hem molk voor de laatste druppels zaad. Ze kreunde zijn naam en trilde toen haar spieren verslapten. Ze lieten zich op de bank vallen en hun ademhaling was het enige geluid in het stille appartement. “Is dat echt zomaar gebeurd? Wat gaan we met Chris doen? Oh shit, zijn verdomde laptop ook…” kreunde Olivia.

Net toen Jacques iets wilde zeggen, draaide er een sleutel in het slot van de voordeur…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 20864 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Gevaarlijk spel met zijn schoonzus”

Plaats een reactie