BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wie betrapt nu eigenlijk wie?

Deze is geschreven op verzoek….

De vakantie nadert zijn einde. De laatste dagen logeren bij oma Gerda en opa Wim in hun kleine vakantie huisje. Maar Jason heeft er veel geleerd en veel eerste keren gehad. (zie voorgaande verhalen)  Pa en ma zijn ook weer terug, dit weekend komen ze hem halen.  Maar nu is t nog vakantie en vandaag gaat Jason met zn opa mee vissen op zee. Doet opa wel vaker en deze keer kan Jason mee.  Vanmorgen heeft Jason weer lekker naar oma liggen gluren, hoe ze de omgekeerde striptease deed. Haar mooie grote tieten verstopt in de zwarte glanzende bh. Haar grijze poes met heerlijke roze lippen verstopt in een glimmend zwart kanten doorzichtig slipje. Haar benen verpakt in mooie zwarte nylons opgehouden door haar jarretels. Hoe ze de naad recht over haar kuiten en dij liet lopen, als pijlen die de weg wijzen naar haar heerlijke kont. Oma wist dat hij keek. Maar deze keer hielp ze hem niet klaarkomen. Ze vond dat hij uit bed moest. De boot wacht niet jongeman, had ze gezegd. Jason had zich onder de douche afgetrokken. Effe de druk er weer af. En nu dan met opa naar het haventje, kwartiertje met de fiets.

De zon scheen lekker dus het zou een mooie dag worden.  Maar toen kreeg Jason een teleurstelling.  Wim dat jochie kan niet mee hoor. Had de schipper gezegd.  Er staan 2 kratten Grolsch per man, wat borrels en andere snaps. Daar is hij veel te jong voor, krijgen we problemen door als we hem mee nemen op de boot. Had je effe eerder moeten melden vriend….    Het was een voldongen feit, Jason kon niet mee. Beetje verdrietig droop hij weer af. Opa beloofde nog dat ze de volgende dag dan maar met zn tweetjes zouden gaan. Bij het huisje aangekomen stond daar tot zn verbazing de auto van zn ouders. Hij zag nog net zn vader naar binnen lopen. Jason gooide zn fiets neer en wilde naar binnen rennen. Maar net bij het open raam hoorde hij iets dat hem deed stil staan.  Zo jongen, hoe wist jij dat ik vandaag alleen zou zijn, hoorde hij zijn oma vragen. Of wil je zeggen dat je op je vakantie zoveel geneukt hebt dat je ballen leeg zijn, vroeg ze lachend aan vader.

Jason dook ineen, hij zat nu op zijn hurken onder het open raam. Kleed je uit jongen, dan zal ik je geven wat we allebei nodig hebben. Ging oma verder.  5 weken is ook veel te lang geleden alweer, zuchtte ze. En met dat klapte het raam boven Jason dicht en werden de gordijnen dicht getrokken. Jason probeerde door een kiertje naar binnen te kijken,  zonder geluk. Als een tijgertje sloop hij om t huisje. Alle gordijnen dicht, geen inkijk. Hij probeerde de deur van de keuken, yess die was open. Schoenen uit. Op sokken sloop hij naar binnen. Zn hart bonsde in zn keel. Bang maar ook jaloers en boos en ook opgewonden want wat gebeurde daar in hemelsnaam ??  Zijn  fantasie sloeg al op hol. Was hij dan gewoon de next generation die oma neukte? Toen hij met zn buik plat op de grond om t hoekje van de keukendeur keek zag hij zn vader helemaal naakt voor de bank staan. Oma had 1 schoen uit en haar nylon voet gleed over vaders been. Op en neer, steeds wat hoger. Ze glimlachte en zei zachte onverstaanbare woordjes. Toen  opeens veranderde de stemming. Zomaar uit t niets begon ze te schreeuwen tegen papa. Sta jij nu hier nu met een stijve piemel voor je moeder? Vroeg ze verontwaardigd. En een dun bamboe stokje zwiepte door de lucht als een zweep en liet een fel rode striem achter op vaders reet. En nog een en nog een.

Jason kromp ineen bij elke tik. Zn vader bleef gewoon staan. Nou kom hier jongen, zei oma en klopte uitnodigend op de bank naast zich. Ga maar liggen, je zal wel trek hebben. Pappa ging op de bank liggen, zn hoofd op oma s schoot. Kom maar hier, kom maar bij mamma, zei oma nu weer bijna fluisterend. En met dat wipte ze 1 borst uit haar jurkje. Pappa zoog direct haar speen op alsof hij inderdaad melk verwachtte. Hij lurkte als een bezetene aan oma s uier. Oma aaide hem door zn haar en die hand gleed langzaam omlaag. Terwijl pa haar tepel niet los liet, kneep oma nu in zijn tepels, ze trok eraan. Pa kreunde. Haar hand gleed over vaders blote buik. Haar nylon voet gleed intussen over zijn dij en haar tenen kietelden zijn ballen. Pa gromde, het leek wel het spinnen van de kat eigenlijk.   Pa s pik stond nu recht overeind , eikel naar het plafond. Oma nam zijn dikke staaf in haar hand en begon hem zachtjes af te rukken. Pa bleef aan de tepel van oma zuigen. Even dacht Jason dat hij echt aan t drinken was. Oma genoot er ook duidelijk van. Oma spuugde in haar hand en zo gleed de lul van pa nog beter door haar vuist. De eikel werd steeds donkerder paars, en hij leek groter te worden.  Jason s lul zat klem tussen zijn buik en de houten vloer, niet lekker, anders was hij al lang klaargekomen met deze prive show. Oma had er genoeg van blijkbaar. Ze duwde pa rechtop.

Stoel, commandeerde ze. Pa zette een eetkamerstoel naast de bank. Oma ging er op zitten. Jason zag hoe zn vader nu op zn knieen zat en aan de in nylonkousen gestoken voeten van oma likte. Hij likte van haar enkel naar haar tenen en daar zoog hij aan. Oma glimlachte tevreden. Vader snoof de geur van oma op en nu ging zijn neus sniffend en zn tong likkend en zn handen ritselend over oma s glanzende zwarte kousen omhoog.  Jason was gewoon stik jaloers en ook zo geil als een beer nu. Hij zag zn vaders tong over het kruis van oma s slip glijden. Het kruis dat nu duidelijk van buiten en van binnen drijf nat was. Zn vader stond op en ging, rukkend aan zn stijve paal achter oma staan. Jason had niet eens gezien dat ze haar blouse had uitgedaan. Ze nam vaders lul en streek die over de kanten cups van haar bhtje. Beide zuchtten ze luid van opwinding. Oma gooide weer een tiet eruit en nu liet ze vaders eikel over haar tepel glijden. Ze likte de top even nat en weer gleed de nu glimmende paarse helm over haar spijkerharde tepel. Nu tilde ze haar arm op en zonder aarzelen begon pa aan haar oksel te likken. Zijn neus en natte tong door de grijze haren onder haar armen. Oma zat gewoon te kreunen.

Zo is t wel okay, zei ze hees. En Jason zag hoe zijn vader nu achter oma stond en zijn lul in de klem kwam van haar oksel. Zo stond hij nu te neuken. Zijn eikel steeds even tevoorschijn aan de voorkant. Weet je nog dat ik je zo heb leren neuken jongen? vroeg oma hem hijgend. En ik ben het altijd geil blijven vinden.  Vader begon steeds wilder te pompen. Zijn halve lul kwam nu aan de voorkant tevoorschijn bij elke stoot. Ssshhhh , rustig jongen, suste oma hem.  Ze liet zijn natte eikel weer over haar tepels glijden. Beide memmen hingen er uitnodigend bij, met donkerrode areolen en keiharde spenen. Het water liep uit Jasons mond en zijn eikel was nat van voorvocht. Oma stond op.  En daarna leerde je dit en heilige maria, joseph en alle heiligen, zuchtte oma nu, dit is zooo lekker. Vader stond achter oma en zijn grote handen sloten zich om haar mega borsten. Haar nipples piekten tussen zijn vingers door. Jason dacht dat ze nu gingen neuken maar hij zag zn vaders pik tussen haar gesloten dijen door komen. Net op de boord van haar nylons. Hij neukte tussen haar warme zachte maar stevige dijen. Zijn pik schurend langs de glinsterende, knisperende nylons. Dit was weer iets nieuws voor Jason.

Oma op haar high heels, zwarte kousen, rood jarretelle en kanten slipje, haar tieten die mee dansen op vaders rammende lul. Oma had haar hoofd in haar nek, ze genoot er kreunend van. Vader begon te grommen. Kom maar jongen, geef mamma je zaad maar, kom maar. Vader kwam voor oma en liet zijn lul over haar nylon benen glijden. Wreef zijn eikel over haar nylon dij en toen kwam hij met een luide schreeuw klaar. Zijn kwakkie over oma s nylons, een shot sperma op haar buik. En weer een sloot over haar nylons.  Shitttt   , ontsnapte het uit Jasons mond. En direct wist hij dat het foute boel was.  Met twee tellen werd hij door oma aan zn oor omhoog getrokken. En aan zn haren nam ze hem mee de kamer in. Haar stem was boos en streng maar haar ogen leken te lachen. Jij bent me er eentje, begon ze. Vies klein tering joch, oma spuwde de woorden in zn gezicht. Waar denk jij verdomme dat je mee bezig bent? Jason durfde niks te zeggen, durfde de twee niet eens aan te kijken. Zn vader stond er met een gloeiend rode kop bij. Ook sprakeloos.

Jij wilde wat zien? zei oma met een gemene stem, ik zal je laten zien en voelen. Schoon likken, beval ze. En ze trok Jason naar zich toe, duwde zijn hoofd naar de klodders sperma van zn pa op haar been. Jason reageerde door een stap achteruit te zetten. Zn vader schrapte zijn keel en wilde net wat zeggen. Wat denk je dat Anne zal zeggen, vroeg ze haar zoon, He? wat denk jij dat je moeder zal zeggen? vroeg ze nu aan haar kleinzoon. Jason kreeg niet eens de tijd om erover na te denken. Hij hoorde iets door de lucht suizen en voor hij besefte wat het was kletste het bamboe stokje pijnlijk op zn reet. Zelfs met broek deed dat verdomde pijn. Hij dook op zn knieen en likte eerst met grote tegenzin maar al snel met graagte de sperma van oma s been en dij. Het idee dat ze hem dit liet doen en de aanraking van de nylons aan zn gezicht brachten langzaam t gevoel in zn piemel weer terug. Door de schrik waren zijn pik en lust gekrompen tot minuscuul. Handen weg, zei oma streng toen hij haar wilde vastnemen. Na de creampies van haar been gelikt te hebben dwaalde zijn tong omhoog. Begerig begon hij aan het kruisje van haar slipje. Hij proefde direct de heerlijke smaak van haar geil. Maar ze trok hem verder omhoog om zijn vaders geil van haar buik te likken. Toen ie klaar was liet ze hem staan.

Broek en shirt uit. Ahhh kijk s, onze jonge god heeft een paal als een stormram. Zei ze tevreden. Kijk Ton jongen, je zoon mag iets waar jij alleen van kan dromen. En ze gebaarde Jason op de bank te zitten. Jason was even bang voor wat ze nu weer in gedachten had. Maar al snel bleek dat hij juist verwend ging worden. Verbaasd dat oma zo lenig was zag hij hoe ze zich in hurkhouding boven hem op de bank liet zakken en zijn lul langzaam in haar natte flamoes verdween. Toen hij eenmaal helemaal binnen was begon hij langzaam te stoten. Van opzij zag hij omas memmen bungelen en hij zag hoe ze genoot. Shhh Shhh , stil zitten jij. Zei ze. Ik bepaal wel. Jij mag niet klaarkomen jongen, let op he. En oma begon hem zachtjes te berijden als een amazone. Kijk Ton jongen, dit is neuken als een vent, hijgde oma vader toe. Je eigen hoertje hebben die jou neukt in plaats van zelf al t werk te moeten doen.  Ze kneep haar kut samen en Jason werd er gek van. Zn vader stond erbij te kijken alsof hij water zag branden. Zijn hoofd in schaamte naar beneden. Zijn lul slap als een wormpje.

Jason voelde hoe oma nu zichzelf aan t vingeren was terwijl zijn lul steeds weer diep haar kut werd ingezogen.  Kijk, kijk Ton, waardeloze zoon, siste ze, kijk hoe je mamma lekker gaat klaarkomen. Pa kroop op zn knieen tot vlak voor hen. Hij zag nu, van een meter afstand hoe zijn tiener zoon zijn bejaarde moeder neukte, Wat hij als zoon nooit mocht deed Jason , de kleinzoon , nu wel. Het uitzicht van de natte kut in die grijze dot haren, de slanke lange jonge lul die er in en uit schoof… hij kreeg er weer een stijve van.  Shhhhh shhh, maande oma Jason nu en vervolgens kwam ze schokkend , bijna huilend klaar. Ze herpakte zich snel. Draaide zich van Jasons stijve paal af. Likte er even tevreden aan. Keek toen haar zoon weer aan. Ahh kijk mijn kleine jongen nu, hij wil ook neuken.  Ze lachte gemeen. Nou dat kan hoor ventje.

Ze gebaarde Jason van de bank af en trok Ton op zijn knieën naast de bank. Ze likte weer aan Jasons nog steeds harde neukpaal. Toen spuugde ze op zijn vaders bruine ster. Ze trok de bilspleet open. Kom jongen, laat jij je vader eens voelen wat echt neuken is. Jason, dronken van geilheid liet zijn eikel door zn oma in positie brengen. Nog wat spuug van oma en toen gleed zijn eikel langzaam het neukgat van zn pa in. Die kreunde van de pijn.Even wilde Jason terugtrekken maar oma verzekerde hem dat t okay was. Je vader gaat hier straks zo van genieten. Neuk maar lekker jochie. En dus begon Jason langzame lange halen te maken in vaders boycunt. Hij nam zn pa vast in zijn  zij en trok zijn geile kont strak tegen zich aan. Zijn kont was strak om Jasons lul, zo anders dan het zachte warme natte neukgleuf van oma. Maar ook zo lekker. Hoe zag tot zn verbijstering dat zijn vader nu op Jason s  neuktempo aan zijn lul zat te trekken. Dit maakte Jason alleen maar geiler en hij neukte dieper.

Oma zat naast hen en had een hand diep in haar drijfnatte poes. Jason werd nu gewoon high van geilheid en lust en begon wilder te neuken, Zn vader werd het geram en de stoten langs zn prostaat te veel. hij kwam zwaar hijgend klaar en spoot zn zaad op de bank. Zijn sluitspier kneep pulserend in Jasons lul. Ballen sloegen tegen ballen. Oma kwam juichend klaar, hem aanmoedigend ook te spuiten. Jason spoot zijn geil diep in het neukhol van zn bloedeigen pa.  Ze lagen op de bank en op de grond na te puffen. Zonder een woord te zeggen verdween zn vader weer. Oma nam Jasons hoofd in haar handen, keek hem diep in de ogen aan. Je vader is hier nooit geweest, hoor je! !!!  Na het douchen en aankleden gingen ze samen op een terrasje bij het haventje wat eten en wachten op opa. Oma met een haakwerkje en Jason met zn Instagram.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 13796 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Wie betrapt nu eigenlijk wie?”

Plaats een reactie