BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Gwenn en Johan

Gwenn, (32j, vrijgezel, mooi slank figuur met vrouwelijke vormen, kleine stevige borstjes en strakke ronde billen) haar huurappartement zou worden gerenoveerd. Ze kon gelukkig bij haar vader (Johan, door iedereen Jo genoemd) logeren zolang het zou duren. Morgen kwam hij haar helpen de boel verslepen en spullen ophalen die ze nodig had.

Haar vader had haar altijd geholpen en gesteund, iets wat ze van haar moeder niet kon zeggen. Van haar moeder had ze na de scheiding 12 jaar geleden weinig tot niets meer gehoord, die was te druk met haar nieuwe vriend.

Jo stond al vroeg voor haar deur, het zou weer erg warm worden, hij draaide de sleutel om en stapte naar binnen. Alles was nog stil, hij liep naar haar slaapkamer, klopte en opende de deur. Hij bleef even stokstijf staan, Gwenn lag naakt op haar rug op haar bed, nog in een diepe slaap. Hij had haar altijd als zijn kind gezien maar nu voelde hij, tot zijn schaamte, sinds lange tijd zijn lul opveren en bekeek haar nog even goed. Haar kleine maar stevige tietjes bewogen mee op haar rustige ademhaling. Ook kon hij zijn blik bijna niet van haar kale kutje losmaken. Hij sloot de deur weer zachtjes en besloot om maar koffie te gaan zetten.

Gwen schrok wakker toen de geur van koffie haar neus binnen drong. Verward sprong ze uit bed en liep zonder na te denken naar de keuken. Aan het aanrecht stond haar vader met zijn rug naar haar toe. Ze bekeek hem eens goed het strakke tshirt om zijn brede gespierde bovenlijf met daaronder een korte bermuda. Hij zag er met zijn 51j erg goed uit, toen ze goedemorgen zei, draaide hij zich om. Gelijk besefte Gwenn zich dat ze volledig naakt was en kleurde van oor tot oor.

“Dat is inderdaad een goede morgen” zei Jo grijnzend en liep snel op haar af voor ze zich zou omdraaien. Hij pakte haar vast en kuste haar zoals altijd als ze elkaar begroetten, alleen gleed zijn hand nu van haar rug en streelde haar billen even. Gelijk nam hij weer afstand want zijn lul begon weer te groeien.

Gwenn voelde zijn gespierde armen om haar heen. Ze had zijn blik zien veranderen toen hij zich omdraaide, eerst waren zijn ogen groot en verbaasd maar die blik veranderde al snel. Ze had haar vriendjes ook altijd zo naar haar zien kijken. Dat idee zorgde ervoor dat ze haar armen ook om hem sloeg en haar lichaam tegen die van hem drukte. Het verraste haar dat ze jeuk tussen haar benen voelde, ze verloor zelfs wat vocht toen ze hem terug kuste en zijn handen over haar billen voelde. Toen hij achteruit stapte zag ze dat het haar vader ook niet onberoerd had gelaten, hij had een flinke piemel, wist ze nog van vroeger , maar had hem nog nooit stijf gezien. Nu zag ze dat zijn pik bij elke hartslag tegen zijn broek klopte.

Jo vond het echt niet kunnen zoals hij opgewonden raakte van zijn bloedeigen dochter, maar godver wat ziet ze er geil uit. Hij had al een paar jaar met geen vrouw meer gedate, hij trok zich wel af als hij geil was en was flink gaan sporten vanaf die tijd. Hij probeerde onopgemerkt zijn lul te verleggen zodat het niet zo opviel. Zag hij het goed? Begonnen haar lipjes nu iets te glinsteren?

Gwenn voelde dat haar sapjes begonnen te stromen, ze zag de blik van haar vader op haar kutje gericht. Ze bloosde weer maar nu van opwinding, zei “ik trek even iets aan” en draaide zich om. Snel dook ze verward haar slaapkamer in “mijn god..dit mag toch niet..niet met je eigen vader..” ging er door haar hoofd. “Aan de andere kant, ik zag toch duidelijk dat hij een stijve van mij kreeg..” waren haar andere gedachten. Ze greep een string en een luchtig jurkje een beha had ze nu niet nodig, trok het snel aan en liep alsof er niets gebeurt was terug.

Jo had koffie ingeschonken en wat bolletjes gesmeerd, die ze snel verorberd werden. Tegen twee uur stond alles op z’n plek en haar kleding in beide auto’s gepakt. Een uurtje later vond haar kleding een plekje in de kasten bij Jo thuis. Gwenn dook de badkamer in om zich af te spoelen, ze had er voor gezorgd dat haar vader een paar maal een goede blik op haar billen en string had gehad. Telkens had hij zich ongemakkelijk omgedraaid en zijn zwellende lul goed gelegd. Het jurkje plakte aan haar lichaam van het zweten, nu zag ze ook dat haar stijve tepeltjes goed zichtbaar waren geweest, ze trok het snel uit. Haar stringetje plakte van haar geil. Snel dook ze onder de douche en vingerde zich klaar.

Jo hoorde de douche lopen en kon zich met moeite bedwingen om naar binnen te lopen en liep snel door naar zijn kamer om schone kleren te pakken. Toen hij de deur open hoorde gaan liep hij snel naar de badkamer en kon nog net een glimp opvangen van haar mooie lichaam. Hij douchte zich, trok zijn kleren aan liep naar de tuin waar Gwenn al zat te wachten met twee glazen wijn, ze had weer een luchtig kort jurkje aan. Toen hij haar bekeek en tegenover haar ging zitten, deed ze haar benen iets uit elkaar. “Jezus..ze heeft geen slip aan” schoot er door zijn hoofd en kleurde iets van opwinding.

Gwenn had besloten om te kijken hoe ver hij wilde gaan, zelf was ze er al uit en was bloedgeil. Ze zette haar benen expres iets uit elkaar toen ze onderuit zakte. Ze zag zijn blik gelijk op haar kruisje focussen en hij stamelde “Gwenn, dit kan niet…”. Waarop ze antwoordde met een geile zwoele stem “wat kan niet, pap?”. “Dat je zo zonder slipje zit” gaf hij als antwoord. Gwenn spreidde haar benen nog iets verder en fluisterde plagerig “vind je me niet mooi en sexy?”

Jo dacht even na voor hij “ik vind je prachtig en zeker sexy, maar je bent mijn dochter..” antwoordde. Hij zag Gwenn opstaan, haar jurkje trok ze iets op, zodat haar kutje zichtbaar bleef. Ze hurkte en zei zachtjes met een hese stem in zijn oor “wat als ik helemaal geen bezwaar heb..en dit echt graag wil?”. Jo zuchtte diep en zijn hand ging aarzelend naar haar billen, hun monden vonden elkaar en ze raakten verwikkeld in een lange passie- en liefdevolle tongzoen. Hij voelde haar hand in zijn zwellende lul kneden en kreunde luid.

Gwenn was blij dat ze zijn handen op haar billen voelde. Als snel streelde hij haar natte gezwollen lipjes en klitje, haar knieën knikten en ademhaling werd zwaar. “Zullen we naar binnen gaan?” hijgt ze en trekt hem aan zijn inmiddels op volle sterkte staande pik omhoog. Haar hand kon hem amper omsluiten en ze wilde dat enorme ding in haar voelen. Onderweg kleedden ze zich uit, ze zag dat zijn stijve fier tegen zijn gespierde buik klopte, zijn dikke paarse eikel stak boven zijn navel uit.

Jo maakt het niets meer uit dat het zijn dochter is. “Ze wil het zelf en we zijn beiden volwassen” zijn zijn laatste gedachten als hij tussen haar benen duikt wanneer ze op het bed ligt. Hij ruikt haar zoete geur als zijn tong haar kutje beroerd, alleen haar geur maakt al dat hij bijna klaarkomt.

Gwenn roept na een tijdje “stop even pa, ik wil je pik in mijn mond”. Jo gaat op zijn rug liggen en Gwenn positioneerde haar kutje boven zijn mond en zakte voorover. Eerst likt ze aan zijn eikel, hapt hem dan in haar mond en begint hem te pijpen. Ze voelt twee vingers in haar kutje verdwijnen en zijn tong met haar klitje spelen. Een rilling van genot schiet door haar lichaam en komt kreunend met haar mond vol pik klaar.

Jo likt gulzig haar sapjes op en voelt zijn orgasme ook naderen en zegt haar dat. Gelijk zuigt ze nog feller en haar tong streelt zijn toompje, ze wil zijn zaad proeven, “en zo kan hij haar straks langer neuken” bedenkt ze zich al zuigend. Jo pompt zijn lul in haar ritme in haar mond en brult het uit als hij de eerste straal in haar mond spuit gevolgd door nog enkele.

Gwenn slikt smaakvol al zijn zaad door en zuigt hem leeg tot de laatste druppel. De tong van haar vader zorgde voor haar tweede orgasme, toen ze beiden klaar waren kropen ze bij elkaar met hun gezichten dicht bijeen. Gwenn vroeg “heb je al spijt?”. “Geen seconde, jij?”. Als antwoord kroop ze op hem en kuste hem liefdevol.

Jo streelde haar rug, kneedde haar billen en voelde zijn lul al weer iets groeien, terwijl ze elkaar tongen. Als ze rechtop op hem gaat zitten, knijpt en trekt hij zachtjes aan haar stijve tepeltjes. Haar kutje schuift ze in de volle lengte over zijn groeiende lid, die plat op zijn buik ligt, kijkt hem geil aan en zegt met schorre stem, als ze zijn pik rechtop zet “neuk me pap…”. Hij ziet hoe ze zijn dikke eikel tussen haar natte gezwollen lipjes manoeuvreert en er langzaam overheen zakt. Als hij half in haar zit stopt ze even en wipt een paar maal op en neer.

“Mijn god, wat voelt dit goed”, hijgt Gwenn tussen het wippen door, “wat heb je een lekkere pik, pa..” en zakt elke keer iets verder over zijn neukstaaf.

Jo begint tegen haar in te stoten en ziet haar gezicht geile grimassen trekken. Zijn ene hand speelt nog met haar tietjes die wild op en neer deinen, de andere stimuleert haar klitje. Hij voelt haar strakke kutje hard in zijn pik knijpen als ze bijna huilend klaarkomt en haar billen kletsen op zijn benen.

Gwenn’s orgasme wordt verstoord door een kleine pijnscheut en slaakt een klein gilletje als ze haar vaders pik helemaal in haar voelt. Haar baarmoedermond hapt zijn eikel naar binnen. Ze blijft even stil zitten, zo diep is ze nog nooit geneukt. De pijn is verdwenen en ze wipt weer voorzichtig op om gelijk weer te zakken, zijn eikel verdwijnt weer in haar baarmoeder maar nu voelt het goed.

Jo voelde even wat weerstand en bleef stil liggen toen Gwenn een kreetje sloeg, ze wipte na even op om weer neer te ploffen. Haar handen zette ze op zijn borstkast en begon nu weer te bewegen. Jo keek naar haar gezicht, haar grote bruine ogen keken hem ook aan. Zijn handen grepen haar billen en begon nu zelf ook te stoten. Hij voelde haar kutje weer verkrampen en haar sappen liepen op zijn buik en ballen.

Gwenn genoot van elke stoot en aanraking, het werd even zwart voor haar ogen toen ze heftig klaarkwam. Ze voelde elke ader in zijn kolossale lul in haar knijpende genotsgrot. “Jaaa..neuk me, neuk je meisje…spuit me vol..mijn god pa…dit hadden we veel eerder moeten doen…” jammerde ze.

Jo trok haar op zich, kuste haar en hijgde “ja, lieverd…veel eerder..”. Hij trok zijn onderbenen op en drukte haar iets omhoog, sloeg zijn armen om haar heen en begon te stoten, hij pompte zijn pik met lange halen telkens diep in haar. Haar stijve tepeltjes prikten in zijn borst. Zijn tempo ging steeds iets omhoog. Na een poosje voelde hij zijn ballen tintelen en kreunde dat hij bijna kwam.

Gwenn voelde zijn armen strakker om haar heen gaan, terwijl hij zijn pik in een hoog tempo in haar pompte. Zijn laatste stoot leek wel of hij haar in tweeën wilde splijten en gelijk met zijn oerkreet voelde ze hoe haar baarmoeder volgespoten werd. “Jaah…spuit me vol met je heerlijke zaad..”, hijgde ze en kwam zelf nogmaals trillend klaar.

Jo zakte na verloop van tijd weer op het bed terug en voelde zijn pik langzaam uit haar glijden. Gwenn bleef nog even op hem liggen nahijgen, toen ze naast hem ging liggen fluisterde ze in zijn oor “dank je pap…ik hou van jou..”. “Jij bedankt schatje…ik ben nog nooit zo intens klaar gekomen..” antwoordt hij haar en kust haar passievol.

Samen springen ze onder de douche, hun handen komen op plaatsen waar normaal een ouder en kind elkaar niet aanraken. Kleren trekken ze niet meer aan als ze vlug iets te eten maken. Jo vraagt haar een beetje schuchter “wil je deze periode bij mij slapen?”. Waarop Gwenn lachend antwoord “slapen? pap ik had toch hele andere plannen..” en “vind je veel te lekker..” er achteraan en gelijk strijkt haar voet zachtjes over zijn lul, onder de tafel.

Een uurtje later liggen ze alweer, teder met elkaar te tongen op het bed. Zo geilen ze elkaar een lange tijd op, een beetje vingeren, aftrekken, strelen en vooral innig tongzoenen. Jo gaat op zijn knieën tussen haar benen zitten, pakt haar enkels en drukt haar benen op haar schouders, die ze snel vastpakt. Haar kutje glimt van haar sappen, hij kan het niet laten en drukt zijn mond op haar gladde perzik. Liefdevol begint hij haar te likken, ze kreunt luid.

Gwenn kon zo goed zien hoe haar vader haar likte, toen hij haar klitje met zijn tong bewerkte voelde ze gelijk twee vingers in haar natte doosje schuiven en haar gspot bewerken. Dit werd haar te veel de spanning in haar buik werd gigantisch. Met een “OOOOH JA..” perste ze een fikse straal langs zijn vingers tegen zijn borst.

Jo zijn mond dook gelijk op haar spuitende kutje en ving zoveel als hij kon en slikte alles snel door. “Wat is dit goddelijk en geil”, schoot er door zijn hoofd. Als ze een beetje bedaard is komt hij omhoog en wrijft met zijn paal over haar gevoelige kutje. Als zijn eikel glimt drukt hij hem een klein stukje in haar, steeds iets dieper. Hij laat zijn bovenlichaam steunen op zijn armen, het enige contact is zijn pik en haar kutje. Hij kreunt “wat ben je strak lieverdje..” terwijl hij nu rustig zijn pik in de volle lengte in haar pompt.

Gwenn vond het heerlijk, ze had wel vaker gespoten als vingers haar gspot bewerkten. Ze had nog nooit gespoten op een pik maar ze voelde nu toch de spanning weer oplopen. Zijn dikke eikel en aderen wreven tegen haar gspot en verdween telkens in haar baarmoeder.Haar hoofd werd rood, ze riep hijgend “ik..kom..weer..klaar..ooh..pap..wat..heb..je..een.. lekkere..pik..” en perst weer een paar straaltjes langs zijn stotende pik. Bij elke stoot spetterden er druppels op haar tietjes en gezicht.

Jo voelde haar toch al strakke kutje nog harder in zijn heiende paal knijpen, door haar orgasme. Haar sapjes zorgden ervoor dat hij soepel in haar kon blijven stoten. Hij begon iets harder en sneller te stoten toen haar orgasme wat was weggeëbd. Hij hoorde haar bijna smeken “jaa harder…neuk me…hhhmmm..zo..ja..”. Hij neukte haar nu of het zijn laatste daad zou zijn, de sopgeluiden overstemde hun gehijg en gekreun, de kamer was gevuld met de geur van zweet en seks. Hij voelde zijn ballen jeuken en verhoogde zijn tempo voor de laatste maal. Zweetdruppels vielen op haar lichaam, dan stoot hij nog eenmaal zo diep als hij kan in haar, roept hard “ik kooom…Jaaa..ik spuit je vol..” en loost zes fikse stralen sperma in haar baarmoeder.

Gwenn trilt van genot, van het geweld zoals haar kutje word bewerkt als hij diep in haar stoot komt ze voor de zoveelste keer klaar, gelijk spuit hij haar buikje vol. Ze voelt dat zijn pik niet verslapt als hij op haar zakt. Ze ligt dubbelgevouwen onder hem, zijn pik klopt in haar baarmoeder als ze hem aankijkt en vraagt “kun je nog een keer?”, “wil je mijn kontje ook neuken?”.

Jo was verbaasd over zichzelf, hij had verwacht dat zijn lul het nu wel zou opgeven. Het idee dat hij zijn eigen dochter net volgespoten had en ze vroeg of hij haar kontje wilde neuken zorgden ervoor dat hij keihard bleef. Hij drukte zich weer op en trok zijn pik uit haar kletsnatte neukholletje.

Gwenn liet haar benen los en ging op haar knieën voor haar vader zitten. Ze kusten elkaar innig, ze voelde zijn hand tegen haar lekkende kutje. Al snel gleed er een vinger haar kontje in, gevolgd door een tweede. Ze hijgde en kreunde, keek hem aan met glazige ogen en zei zachtjes “wel voorzichtig pap…hij is zo groot…” en ging op handen en knieën voor hem zitten.

Jo ving nog wat zaad op en wreef dat op en in haar kontgaatje, snel pompte hij zijn pik nog een paar keer in haar kutje. Trok hem terug, haalde zijn vingers uit haar aarsje en zette zijn paarse eikel op haar nog iets openstaande gaatje. Hij zag hoe haar sluitspier ontspande en oprekte toen zijn eikel in haar verdween. Hij hoorde Gwenn “oef…” zuchten en bleef zo stil in haar zitten, na enkele minuten begon ze zelf te drukken. Een teken voor Jo om weer te gaan bewegen. Centimeter voor centimeter verdween tussen haar ronde billen die uit elkaar werden getrokken door zijn handen. Nog ongeveer 5 centimeter steekt er uit haar.

Gwenn haar hand speelde met haar klitje, ze had nog nooit zo’n grote pik in haar kont gehad en had echt moeite om hem te verwerken. Hij stootte zelf niet dieper, dat liet hij aan haar over. Gwenn haalde diep adem, toen ze een orgasme voelde naderen, sloot haar ogen, zoog haar onderlip in haar mond en drukte haar kontje met kracht naar achteren, toen ze kwam, hij zat nu helemaal in haar. Gwenn bleef stil zitten om te wennen, keek geil over haar schouder en zei met een schorre stem “neuk me..wel rustig aan..”.

Jo begint langzaam in haar te pompen, eerst korte stoten om ze in een rustig tempo te verlengen. Na ongeveer 10 minuten gleed zijn hele paal in de volle lengte in haar kontje. Gwenn zakt door haar armen, haar rug hol en haar kontje omhoog. Hij pakt haar heupen terwijl zijn duimen haar billen uiteen trokken en voerde het tempo iets op. Bij elke stoot sloegen zijn ballen tegen haar soppende kutje.

Gwenn kreunde en steunde tussen zijn stoten door. Haar zoveelste orgasme kondigde zich aan. Zijn heiende pik in haar aarsje, haar vingers in haar kutje en duim op haar klitje, zorgden ervoor dat ze weer gigantisch heftig klaarkwam. Haar sapjes spoten uit haar krampende poesje.

Jo voelde dat haar spieren samentrokken, zijn pik zat diep en vast in haar kontje. Hij voelde haar sappen tegen zijn zak kletteren, toen ze weer iets ontspande begon hij weer te stoten met lange halen. Gwenn kreunde “neuk me hard…neuk mijn kontje maar..” en liet haar hoofd op het matras vallen. Jo stootte steeds harder in haar, af en toe streelden haar vingers zijn kloten. Hij begon te trillen, het leek of zijn orgasme uit zijn tenen kwam. Hij trok haar aan haar heupen toen hij in haar stootte, haar hand pakte zijn balzak vast en trok er iets aan. Hij zag even sterretjes en brulde “ik spuit je reet vol…ooh…mijn…god…”toen hij bijna pijnlijk nog 5 stralen zaad uit zijn ballen in haar darmen perste.

Ze bleven nog even aan elkaar vastzitten tot hij zijn greep op haar heupen verslapte. Gwenn gleed voorover op het matras, haar poepertje stond nog wijd open. Jo keek er even naar en drukte zijn mond op haar billen, gaf ze beiden een kusje en ging naast haar liggen. Streelde haar haar uit haar gezicht, kuste haar innig, maakte zich even los en zei “ik heb nog nooit zo intens genoten en de liefde bedreven, lieverd” en kuste haar weer. Toen ze beiden moesten gapen antwoordde Gwenn “pap, ik heb ook genoten…en wil dit veel vaker…”. Ze kropen tegen elkaar aan en vielen uitgeput maar voldaan in een onrustige slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 19121 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Gwenn en Johan”

Plaats een reactie