BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De regeling om de huurschuld te voldoen 4

Henk luisterde gefascineerd naar haar verhaal dat ze in flarden vertelde, dat haar vader haar ontdekte net voor ze voor het eerst, op het punt stond. De beschamende straf. De incestueuze bestraffing.
“En is dat later nog eens gebeurd?”
“Nee, Pa was de dagen daarna nogal stil. Ik denk dat hij net zo geschrokken was van zijn gevoelens als ik. Hij heeft me nooit meer aangeraakt. Maar ik moest wel…” ze aarzelde…”Ïk moest wel altijd als ik uit was geweest beneden mijn slipje uitrekken en dat aan mijn vader geven. Hij rook eraan, keurde het. En dan moest ik me laten zien, van voren. Maar hij heeft me nooit meer aangeraakt.”
“Zo, zo. En spelen jullie wel eens een spel, een soort van rollenspel?”
Yvonne, nu met blosjes op de wangen van haar ‘bekentenis’, die ze nog nooit aan iemand had geopenbaard, vertelde dat John en zij wel eens een spel speelden alsof ze elkaar niet kenden en dan aan een hotelbar zaten en John haar zogenaamd versierde. Dat vond hij leuk, zij ook wel een beetje, om te kijken hoe de barkeeper en andere gasten daarop reageerden. Of dat ze thuis wel eens een fotosessie deden en de fotograaf haar dan verleidde, overmeesterde. Dat was ook wel spannend.

“Hebben jullie veel foto- en videomateriaal?”
Stom van haar.
“John wist het altijd dezelfde dag weer” antwoordde ze snel.
Henk glimlachte. “Ja, ja, dat zal wel.”
“Ik denk dat ik wel zo’n beetje genoeg weet. Je houdt ervan om vanachteren geneukt te worden, je houdt van rollenspellen, je hebt nog weinig wilde dingen gedaan met John, maar je hebt wel een bijzondere ervaring in je jeugd gehad. Welnu, wij gaan ook een spel spelen en dit zijn de regels. Je gehoorzaamt mij, “Nee’ of ‘niet’ of andere tegenstrubbelingen worden bestraft. Je spreekt mij met ‘U’ en met ‘meneer’ aan. Denise is voor jou ‘mevrouw’. En jij bent teefje. Is dat duidelijk?”
Geïntimideerd knikte Yvonne.
“Antwoord!
“Ja….meneer” klonk het aarzelend.
“Mooi zo.”
Denise, voel jij eens of haar borsten echt zo groot zijn als ze lijken.” En jij staat nu op en houd je armen gespreid zodat Denise erbij kan.
“Dat wil ik niet” protesteerde ze zachtjes.
“Begrijp goed Yvonne, hier heb ik mijn mobiel en het nummer van mijn vaste verhuizer is voorgeprogrammeerd. Een belletje en over 3 dagen staat hij voor de deur. En dan mogen jullie kiezen waar naar toe.”

Yvonne zuchtte, dit was chantage. Maar ze was vertwijfeld. Wat te doen? Ze kon niet John vragen, en trouwens. Ze moest wel.
Yvonne deed haar ogen dicht, stond op en Denise ging achter haar staan. Trok haar blouse uit haar rokje, en ging onbeschaamd naar haar bh. Ze duwde de bh naar boven en betastte de borsten, woog ze in de plamen van haar handen, kneep wat in de tepels. Alsof ze gekeurd werd.
Tevreden bekeek Henk het schouwspel, zag hoe de verwarring op het gezicht van zijn prooi. Deze arrogante teef zou een lesje krijgen. O, hij was nog niet vergeten hoe hooghartig ze hem bij de eerste ontmoeting bekeken had. Haar blik van beneden naar boven en daarna zich afwendend. ‘Niet haar soort mensen’. En kijk haar nu eens, dacht hij. De verwarring, de angst, de onzekerheid. Hij zou haar….geil voelde hij zich. De macht over deze vrouw met haar mooie gezicht, haar dure kleren, haar goede manieren maakte hem geil.

Denise hielp haar nu met het uittrekken van haar vestje, haar borsten hingen nu los in haar blouse. Denise’s handen onder de blouse die haar bepotelden.
“Omdraaien”.
“Trek die rok wat omhoog”
Haar slip werd nu zichtbaar onder de panty.
“Handen naar je enkels”
Denise manoeuvreerde de panty naar beneden, tot aan haar knieën. Yvonne protesteerde bijna geluidloos. Wat was hij van plan? Ze wilde het niet weten, maar ze wist het eigenlijk al. Eigenlijk al toen ze instemde om ‘langs te komen’. Volledig meewerken had hij gezegd. En daar stond ze nu, hulpeloos. Haar slipje was licht doorschijnend, de donkere gleuf tussen de billen was in het licht waarin ze stond goed zichtbaar.
“Broekje uit”
Ze wachtte even. Was dit nou echt? Moest ze nou als een…

Maar Denise pakte al haar handen beet en bracht die naar de rand van haar slipje. Haar kont werd ontbloot. Een ronde, zeg maar vette, witte kont. Het slipje tot halverwege haar bovenbenen. Haar borsten bungelend in de blouse.
“Mooi zo. Een lekkere geile kont heb je. Daar gaan we plezier aan beleven.
“Ik wil niet…” Maar Henk onderbrak haar.
“Ik hoor hier ongehoorzaamheid. Dat zal worden bestraft”
Hij kwam naar voren en aaide zachtjes over de bolle kontwangen.
“Een mooie ronde bips heb je, wist je dat?” “Wist je dat??” Klonk het nu dreigender.
“Ja meneer”
“Wat wist je dan? Zeg het!”
“Dat ik een …volle bips heb meneer”
“Voor je ongehoorzaamheid zul je bestraft worden. Bestraft op een geschikt moment. Dat beloof ik je, en dan zal je spijt hebben.”
“Laat je kut nu maar zien. Trek die vette billen eens van elkaar”
Haar gleuf werd nu zichtbaar. Ze had een dikke vagina, met een flinke venusheuvel . Haar aarsgaatje was mooi maagdelijk gesloten. De kut was licht begroeid met donkere krullen.

“Likt “je vent je door dat bos haar?
“Ja…meneer”
Hij gaf haar een tik op een bil en betastte haar intimiteit. Het voelde droog.
“Nu kom maar overeind en trek je blouse uit.”
Yvonne stond nog met haar rug naar Henk gekeerd en maakte langzaam aan de voorkant de knoopjes los.
“BH losmaken en in je hand houden. Handen wijd gestrekt houden die armen”.
Met de BH bungelend aan haar rechterhand stond ze daar. Broekje op de bovenbenen, panty daaronder. Een wat vlezige rug van een goed onderhouden vrouw van middelbare leeftijd.
“Denise, bevrijd haar van die vreselijke panty en dat slipje. Ik wil deze teef naakt zien. Helemaal bloot.”

Gehoorzaam ging Denise door haar knieën en wurmde de panty verder naar beneden, Yvonne stapte er uit. Eerst haar halfhoge laarsjes. Daarna uit haar onderbroekje. Ze moest haar laarstjes weer aantrekken Nu stond ze naakt, een vette rug, stevige armen gestrekt met in een hand nog de BH.
“Omdraaien”
Nu moest ze zich in haar volle naaktheid aan hem laten zien. Haar borsten. Haar grote borsten, die hingen, maar waarvan de tepels fier vooruit stonden. Grote lichtbruine tepelhoven.
Langzaam liep hij op Yvonne af.
“Dit zijn geen borsten, dit zijn uiers. Uiers met spenen”
Zijn beledigende kwalificaties veroorzaakten een rode wangen van schaamte. Een snik.
Gretig graaide Henk naar de borsten. Woog ze, speelde met ze. Trok aan haar tepels. Niet hard, maar ze werden nog dikker. Ja, ze had dikke tepels, dat wist ze. Altijd hield ze op het strand een T-shirt aan. Uit schaamte. En nu stond ze hier. Tentoongesteld aan deze vreselijke man en zijn vriendin die vals lachte en haar hand op haar billen legde. Daar nog even over wreef.

“Benen wijd”
Nu kon Denise beter bij het kutje komen. Ze beroerde het spleetje, met de grote, gesloten schaamlippen.
“Doe haar het bandje om”
Denise deed haar een leren halsband om. Met een ring. Nu was ze volledig bloot met alleen een zwarte halsband om. Dat maakte dat ze zich nog naakter voelde. Kwetsbaarder.
“Kijk, jij bent een teef, we spelen vandaag dat je een teefje bent. Die getraind gaat worden. Laat die BH maar vallen en leg je handen in je nek.
“Wat zeg je dan?”
Stilte
Toen zachtjes
“Ja meneer….”

Hij liet haar een minuutje staan, een lange minuut waarin hij haar opnam. Die vrouw die dacht dat ze het zo goed voor elkaar had. Haar wulpse lijf, de grote hangende borsten met de grote aureolen en vooruit priemende tepels. De diëten en sportschoolactiviteiten ten spijt, de zachte welving van haar buik, de diepe navel. En daaronder een vette venusheuvel bedekt met een donkerblond schaamhaar.
“Dat had je ook niet kunnen denken Yvonne, dat je nog eens zo voor me zou staan. Als een gehoorzame naakte teef. Niet toen we voor eerst met elkaar kennis maakten, je vond mij een nul. Geef het maar toe.”
Tot op het bot vernederd moest Yvonne deze beledigingen ondergaan.
“We gaan een spelletje doen. Hondje spelen. Dat vind je toch zo lekker? Kijk eens wat ik voor je heb.”
Henk haalde een kleine butt plug tevoorschijn die in een zakje al die tijd onder zijn stoel lag. Een butt plug met een staartje. Een hondenstaartje. Yvonne huiverde.
“Niet in mijn….kontje” Het laatste woord kwam er zacht uit. Ze realiseerde zich dat dat weer als ongehoorzaamheid zou worden geclassificeerd. En vooral ook, dat protesteren zinloos was.
Denise deed haar nu een blinddoek voor en draaide haar weer om.
“Benen wijder.
Henk smeerde glijmiddel aan de butt plug, opende met duim en wijsvinger haar aars en met zachte drang gleed het in haar achterste.
“Auw, auw” jammerde ze toen het dikste gedeelte de sluitspier passeerde. Daarna gaf het een vreemd , vol gevoel, een aandranggevoel. Maar gelukkig geen pijn meer.

“Henk wenkte Wodan, die rustig aan kwam waggelen.
Het was stil. Yvonne’s oren waren gespitst. Ze kon het geluid over de parketvloer eerst niet thuisbrengen..
Toen voelde ze de vacht van de hond tegen haar benen. Hij stond tussen haar gespreide benen.
“Neee…haal die hond weg….alsjeblieft”
Maar in plaats daarvan richtte Wodan zijn snuit naar haar kutje. Ze voelde de warme adem. Ze rook het. De streling van de flanken van de hond tegen haar kuiten, haar knie. Het was een grote hond. Wodan snuffelde aan haar. Haar benen, haar… haar vagina.
“Hij doet niks, hij is alleen gek op kuttenlucht. Daar komt ie op af. Op loopse teefjes.
“Neeee, ach toe, haal weg!”
Ze stond doodangsten uit.
Henk genoot ervan. In plaats van weghalen nam hij de kop in zijn handen en bewoog die naar haar spleet, zodat ze goed de natte snuit tussen haar benen kon voelen.

“Je bent weer ongehoorzaam. Wodan wil lief zijn en je doet erg onaardig.
“Grijnzend sprak hij deze woorden. Denise zag het lachend aan. Wees naar de tepels die van schrik nu vol naar voren wezen. Ze plaagde even die tepels, even een kneepje. Yvonne sidderde.
“OK, je bent een teefje, en teefjes kunnen niet op twee benen staan. Handen op de vloer en op je voeten. Je kont omhoog!”
Henk haakte een band aan de ring en trok eraan,
“Vooruit teefje. We gaan wandelen. Hou je kont maar omhoog.
Zo goed en kwaad als het ging kroop Yvonne mee. Geblindoekt. Stijf van angste en vernedering. Ze voelde haar kutje exposed. Kwetsbaar. Zichtbaar.
“Je hebt vast dorst, drink maar wat”
Ze voelde een drinkbak voor haar mond schuiven. Denise duwde haar gezicht erin. Ze werd gedwongen water op te slurpen, uit de bak van de hond?
“Wees gerust, deze drinkbak wordt niet gebruikt door Wodan, het is schoon.”
“Laat die staart kwispelen. Schud met die dikke reet van je.”
Yvonne probeerde te schudden met haar achterste om de staart aan de butt plug te laten slingeren. Lachend bekeek Henk haar wanhopige pogingen. Hij ging over haar heen staan, Yvonne tussen zijn benen, en boog zich naar de billen. Trok die zover mogelijk wijd zodat haar intieme delen goed zichtbaar waren.

“Zie je dat Denise? Zie je deze vette kutlippen. Die moeten nodig een beurt krijgen. Maar eerst mag ons teefje laten zien dat ze als een hondje kan snuffelen. Snuffel met je gezicht op de grond!”
Hij trok haar aan de leiband verder door de kamer en liet haar een rondje kruipen. Totaal gedesoriënteerd kroop ze verder, probeerde nergens aan te denken, niet te denken aan haar borsten die heen en weer schommelden. Waar Henk af en toe een duw tegenaan gaf om ze te laten schommelen.
“Wat een vette uiers heb jij Teef!”
Hij kneep en molk ze, vanaf haar lichaam naar beneden met melkende bewegingen. En dan aan haar gevoelige tepels trekken.
Denise had haar slipje uitgedaan en was onderuit gaan zitten op lage bank. Haar voeten op de bank, haar open kutje op de rand. Henk geleidde Yvonne tussen Denise’s benen.
“Snuffel maar even, lik maar even aan de beentjes van je bazinnetje.”
Voorzichtig gaf Yvonne gehoor aan het bevel. Henk bracht haar hoofd wat hoger, zodat ze nu de knieholten kon voelen.
“Lik maar effe. Ga maar door”
Hoger en hoger, totdat haar neus in Denise’s lies kwam.
“En doorgaan, ja ook daar en daar tussen de beentjes, lik maar schoon, geil teefje. Dit vind je lekker hè. En als je het lekker vindt, wat doen loopse hondjes dan?”

Yvonne begreep dat ze moest ‘kwispelen’. Ze moest haast kokhalzen, maar Henk was onverbiddelijk. Ze moest de vagina van Denise likken. De schaamlippen hield Denise wijd zodat ze het slijmvlies likte. De geur…die vreeslijke geur. De lucht die ze kende van haar slipjes. En nu moest ze likken en slikken.
“Ook het klitje. Juist het klitje. Lange halen….goed zo, braaf teefje”
Yvonne deed haar best om te gehoorzamen. Lange halen met haar tong door de kutspleet. Van onder tot het klitje. En af toe snelle likkende bewegingen rondom de clitoris. Ze wist dat dat het lekkerste was. Bij elke lik voelde ze haar speeksel zich vermengen met kutsappen. Henk duwde haar neus in de Denise’s kut, zodat ze haast stikte. Fanatiek likte ze. Ze hoorde Denise kreunen.
“Jaaah, lekker, ze doet het goed, ga door, goed zo, aaaah aaah, diep, diep in mijn g e i l e KUT!
Denise begon te draaien en te steunen. Ze kwam dicht bij een orgasme. Nog even doorgaan dacht Yvonne, ze had zich verzoend met de gedachte waar ze mee bezig was. De kutsappen, het gekreun, ze gaven haar, vreemd genoeg, ook een soort van bevrediging. Een bizarre opwinding. Ze deed het goed, zoals ze altijd al was geweest wilde ze het goed doen. Denise laten exploderen uit haar kut.
Maar ze had niet gerekend op Henk, die inmiddels zijn snoeiharde lul uit zijn broek had gehaald en dit beffen ademloos bekeek.

“Handen onder je knieën Denise. Hoger die benen. Denise kwam verder onderuit, nu op haar onderrug liggend. Nu kwam ook haar anus vrij te liggen. Hij duwde Yvonne’s gezicht naar het aarsgat.
“Schoonlikken, hoertje. Alles likken, steek je tong in haar gat.”
Kokhalzend voldeed Yvonne aan zijn eis. Ze kon niet anders. Hij had haar hoofd vast. Plots merkte ze dat ze ook gelikt werd, maar niet door Henk. Een ruwe lange tong ging door haar spleet, stak in haar spleet. Wodan. Het was afschuwelijk, maar toch….vreselijk, maar toch…het riep gevoelens op. Ze haatte haarzelf, maar ze voelde dat ze opgewonden werd, ze werd geil… Ze begon ook zachtjes te kreunen.
“Oeh, oehhh, aaaah, wat geil, wat lekker, ga door, lekker geil, geil….aaaah, gaah doo …dooor” Denise hield het niet meer.
Maar ook Yvonne begon nu te steunen.
“Ah, Ah, laaat hem ophouden, toe, toe, aaah, aah, jaah toe, stop stop, laat hem stoppen.
”Vind je het zo lekker, geil teefje?, Geef het maar toe”
“jaah, het is lekker, het is lekker, tooee, toeee, neeeh, stop toch, ah, aaah. “

Ze begon spontaan te druipen. Als ze een orgasme kreeg begon ze te druipen alsof ze incontinent was. Henk genoot van die rillingen door het lichaam van Yvonne. De wijd openstaande lekkende kut. De dierlijke instincten.
De nieuwe sensatie, het likken aan haar poepertje, terwijl ze zelf nu als een gek over haar clitoris wreef werd Denise ook teveel.
“AAAAAAH, aaaah, Ik koooom, ik kooom klaahaaaarr. Hijgend voelde ze het hevigste orgasme sinds tijden door het lijf gieren. Haar kut stroomde over van geil. Bijna gelijk als Yvonne bereikte ook Denise haarabsolute hoogtepunt.
“En nu ben jij aan de beurt, geile dikke teef!”

Henk ging al ruigere taal uitslaan, naarmate zijn opwinding steeg. En hij was door de hele situatie. Die arrogante teef die kruipend met een kwispelende butt plug door zijn huis kroop. Zijn vriendin uitlikte, haar reet zelfs uitlikte. En als ultieme daad van vernedering, die teef werd geil doordat ze door een hond gelikt werd. In haar reet, in haar kut. Hij was super geil. En u wilde hij aan zijn trekken komen.
“Ga liggen, en jij – hij wende zich tot Denise- jij gaat haar beffen zoals ze nog nooit gebeft is.”
Yvonne voelde de hete tong van Denise door haar kut gaan. Ze huiverde van afkeer, maar ze kon de dierlijke reactie niet voorkomen. Haar kut werd nat, en niet alleen van het kwijl van Denise. Ze werd opgewonden, kon een zacht kreunen niet inhouden. Henk rukte haar blinddoek af en hield zijn dikke lul voor haar gezicht.

“Zuigen, kreng”
Nu had Yvonne geen aansporing meer nodig. Ze was buiten zinnen. Gulzig nam ze de dikke staaf, veel dikker dan die van John, in haar mond. Likte, zoog, likte. Van onderen wreef Denise over haar klitje, likte haar uit. Voor een tweede keer die avond voelde ze een orgasme naderen. Fanatiek nam ze de lul van Henk zo diep mogelijk in haar keel. Yvonne liet haar orgasme over haar komen, het leek even of ze ‘out’ ging. Zo’n sensatie. Een dikke, keiharde penis in haar hand. Ze voelde de aderen in haar handpalm. De glanzende eikel in haar mond…daar voelde ze hem verharden. Een golfje sperma kwam eerst in haar mond. Daarna een grote kwak over haar gezicht, over haar wangen. Ze voelde de lul pulseren in haar hand. En weer een golf in haar gezicht. Zo geil….zo geil, aaaah wat voelde ze zich geil…..
Henk had haar opgedragen het geil niet van haar gezicht te wassen. Zo zat ze in de taxi naar huis. De taxi was al betaald. Met haar haar in de war, een gescheurde panty, plakkend sperma op haar wangen en met doorgelopen mascara stond ze voor de deur. Kon de sleutel niet vinden en belde aan. John rende naar de voordeur. Keek verbouwereerd naar zijn vrouw, naar de glimmende spermarestanten op haar gezicht. Wilde haar omarmen.
“Liefje toch..””
Maar Yvonne weerde hem af.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14747 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De regeling om de huurschuld te voldoen 4”

Plaats een reactie