BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hackende Tweelingbroertjes (1)

DE SEKS-APP

Mijn ouders zijn flink rijk, maar daardoor zie ik ze dus ook bijna nooit. Ze zijn allebei toppers in het ontwerpen van apps, zowel voor mobiel als pc en inmiddels hebben ze een miljoenenbedrijf, waarvoor ze meestal in hun filiaal in Silicon valley in de USA zijn.
Maar eerst even voorstellen. Hoi, aangenaam, ik ben Myra. Ik heb twee broertjes, een tweeling, Franky en Sammy. Drie weken per jaar zijn m’n broertjes en ik even oud, zij zijn net zeventien geworden, ik word over enkele dagen achttien. Zíj zijn als tweeling bijna niet van elkaar te onderscheiden, maar ik lijk eigenlijk ook veel op ze. Ergens in onze familie zitten zigeunergenen, we zien er alle drie heel zuidelijk uit, beetje bruine huid, diepbruine ogen, donker bijna zwart haar.
Daar houdt onze gelijkenis ook wel op want zij zijn net als onze ouders gek op apps uitvinden en ik doe tussen leren voor school door niks liever dan sporten.

Blikseminslag

‘Hey jongens ik ben weg’ gil ik naar boven en krijg tweemaal als antwoord een ongeïnteresseerd ‘houdoe’. Tja, broertjes. Ik pak mijn tas met schone spullen voor na de sport en breng die naar HealthyWorld. Vandaag ga ik eerst hardlopen en na afloop train ik daar verder. Het is fijn om hier te kunnen rennen, we wonen in een groot huis midden in de bossen. En super is dat het sportcentrum maar een paar honderd meter van ons vandaan staat, aan de rand van het bos. Daarachter begint de eerste wijk van ons stadje.

Ik train voor de halve marathon en ben al aardig ver met mijn schema, inmiddels kan ik de hele afstand al aan één stuk hardlopen maar moet nog mijn tijd verbeteren. Het gaat lekker vandaag, al snel kom ik in een cadans en beginnen de fijne stofjes het over te nemen in mijn lichaam. Tijdens het lopen heb ik veel aandacht voor mijn lichaam en hoe ik het het beste kan laten functioneren om zo hard mogelijk te gaan. Ik ben best wel lang voor een meisje, slank en heb gelukkig vrij kleine stevige tieten, waardoor die met een goede sportbeha nauwelijks op en neer hotsen tijdens het lopen. Dankzij mijn lange benen kan ik behoorlijk grote stappen maken en iedere training weet ik mijn tijd ietsje verder te verbeteren.

Als ik al ruim halverwege ben en er de loop goed in heb begin ik zonder het te merken wat te mijmeren over mijn leventje. Ik ben er behoorlijk tevreden mee, we krijgen thuis veel ruimte, vooral omdat pap en mam er bijna nooit zijn. We zijn rijk, het ontbreekt ons aan niks, ons huis is supergroot, we hebben alle drie grote kamers en zelfs ieder een eigen badkamer, er is hulp bij het poetsen en het koken. En dan ook nog eens een tuin met alles erop en eraan, met als een soort van klapstuk een groot zwembad met daaraan vast een optrekje met een sauna en wat fitnessapparaten.
Maar ondanks al die vrijheid en luxe mis ik de laatste tijd iets. Mijn broertjes zijn lief en slim maar leven in hun eigen bubbel, ik heb wel een paar vriendinnen maar erg close zijn we niet en jongens boeien me nog niet zo. Wat ik eigenlijk mis is optrekken met iemand die dezelfde interesse voor sport heeft, eigenlijk zou ik wel een trainingsmaatje willen hebben. In HealthyWorld let ik daarom goed op hoe andere mensen trainen, misschien is er iemand waar ik bij aan kan sluiten.

Moe en zweterig arriveer ik bij HealthyWorld, pik mijn rugzak op, check me in, spring snel even onder de douche, doe schone sportkleding aan en begin dan aan mijn rondje apparaten en gewichten. Ik heb veel gelezen over spieropbouw maar de geleerden zijn het duidelijk niet eens over wat een goede volgorde is, eerst duursport en dan krachttrainen of andersom. Daarom wissel ik het af en vandaag doe ik dit dus na het hardlopen. Op een gegeven moment valt me een jongen op die zo’n beetje hetzelfde rondje afwerkt als ik en er net zo serieus mee omgaat. Na een tijdje spreek ik hem aan om contact te leggen, vraag hem waar hij voor traint, maar hij reageert amper. Nou ja, dan niet.

Na nog wat apparaten ben ik klaar ben en ga richting wellness, nog een kwartiertje zwemmen en dan zijn de stoomcabine en de sauna aan de beurt, goed voor m’n lijf om de afvalstoffen van de training op te ruimen. Gelukkig loopt hier iedereen in zijn blootje, niks erger dan met natte lappen aan zwemmen of in de sauna liggen. Ik douche me, smeer me in met wat olie tegen het chloor en duik het water in. Heen op de borst, terug op de rug, en zo maar door. Tot mijn verrassing komt even later die stugge gast van zojuist ook binnenlopen en het is alsof ik de bliksem voel inslaan. Nou pas valt me op dat hij toch wel een heel leuk koppie heeft, vrij lang blond krullend haar, blauwe ogen, zo zeg, niet fout hoor. En dan zijn lijf, ohw, niet overdreven gespierd, lang, slank. En frontaal in het midden zijn pik, zó zeg. Heel raar, iedereen loopt hier bloot en eigenlijk let ik nooit op pikken want als je er veel ziet worden het ook maar gewone dingen. Maar déze…

De jongen doet duidelijk niet mee aan de kale mode, hij heeft zijn lichaamshaar wel kort getrimd maar net boven zijn pik zit toch nog wel wat krullend haar waardoor het net is alsof alle aandacht daarnaartoe wordt getrokken en heus, die jongen hoeft niet ontevreden te zijn. Als hij zich gedoucht heeft plonst hij ook in het zwembad en begint straf baantjes te trekken. Oh ja, daar was ik ook mee bezig en ik pak mijn tempo weer op. Na een paar keer op en neer te zijn geweest valt me op dat de jongen hetzelfde ritme heeft als ik en op een gegeven moment komen we ongemerkt in een soort wedstrijdje terecht, heen op de buik, terug op de rug, afwisselende soorten slagen en steeds weer spannend wie het eerste aantikt.

Na een kwartier vind ik het mooi geweest en ga ik eruit. De jongen zwemt door en sneaky kijk ik nog even hoe hij door het water ploegt, vooral op zijn rug ziet het er onwijs goed uit. En ik kan er niks aan doen, alweer valt mijn oog op zijn pik die als hij op zijn rug zwemt tussen zijn trappelende benen goed zichtbaar is en van links naar rechts op en neer wiebelt. Hmm, maar snel de sauna in. Er zijn twee cabines en ik neem die ene waar nog niemand ligt en ga languit op mijn handdoek op het bovenste bankje liggen. Dit is zó onwijs lekker, ik rek me languit, stretch mijn armen zo ver mogelijk boven mijn hoofd, maak mijn benen langer en voel zo hoe alle spieren wat worden gerekt. Jammer, na een paar minuten gaat de deur open maar als ik dan zie dat het weer diezelfde jongen is klimt m’n hart zowat uit mijn lijf.

Wat is dat vandaag met mij! Ik heb toch nog niks met jongens? Nou met deze blijkbaar wel, want als hij een bankje onder me gaat liggen met zijn hoofd de andere kant op heb ik vrij zicht op zijn lijf, en ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. Net als ik is hij nat binnengekomen en omdat hij nog behoorlijk snel ademt schitteren in het licht van de sauna de druppeltjes op zijn lijf mee in het ritme van zijn bewegende longen, wat zijn lijf ontzettend mooi doet uitkomen. Zijn pik en ballen zijn door het water behoorlijk verschrompeld maar in de warmte zie ik al snel hoe zijn ballen zich in zijn zak bewegen en de ruimte zoeken. En ook zijn pik ontspant zich verder en bijna gehypnotiseerd zie ik hoe dat apparaatje weer een apparaat wordt en een rustige houding op zijn buik aanneemt, het oogje op mij gericht, ehm, zo lijkt het ten minste.

Myra, hou op!’, ‘spreek ik mezelf toe, sluit mijn ogen en concentreer me op mij eigen ontspanning. Om mijn bilspieren te stretchen haal ik een voor een mijn knieën naar mijn buik zodat er even wat spanning op komt. Als ik weer languit lig stretch ik nog één keer mijn lijf, trek dan mijn benen wat op tot ze een ontspannen hoek vormen en zet mijn voeten plat op mijn handdoek. Wiebelend met mijn knieën van links naar rechts ontspan ik mijn onderrug en met mijn ogen dicht geniet ik van de warmte, het contact met mijn lijf maar óók van de spannende aanwezigheid van die gast onder mij. Maar lang duurt dit niet want al gauw hoor ik dat de jongen overeind komt en als ik dan door mijn oogharen gluur zie ik dat hij me uitvoerig zit te bekijken. Ik vóel bijna dat hij ook tussen mijn benen zit te gluren en ja, daar is alles te zien want ík scheer me wel daar! Ik voel hoe er een gloed door mijn lichaam trekt, alsof zijn ogen een soort lazerbundeltjes zijn die warmte afgeven. En net als ik ook wil gaan zitten staat hij op en is hij vertrokken. Verdorie, moet je mij nou zien, één zo’n mooie maar stugge gast en ik ben totaal van de kook…

Relaxation-app

Of het toeval is weet ik niet maar in de week daarna zie ik die jongen nog twee keer en lijken we bijna hetzelfde trainingsschema te hebben. Maar geen boe of bah en toch komt hij me iedere keer achterna de sauna in en gaat als het even kan onder me liggen. Als ik dan in de sauna nog een keer probeer een gesprekje te beginnen is het weer alleen maar ja of nee en op een gegeven moment denk ik ‘val dood jij’. Maar het laat me niet los en als ik later die avond thuis kom valt het mijn broertjes direct op. ‘Hey, wat is er Miertje?’ vraag Sammy. ‘Hou toch eens op me zo te noemen, Myra is al erg genoeg hoor!’ ‘Oei, ons Miertje gaat short vandaag’ reageert Franky. ‘Daar hebben wij wel wat voor, hé Sam?’ Sammy: ‘klopt zusje, niet zo chagrijnig kijken hoor, we hebben een appje voor relaxation gemaakt, zou jij die voor ons willen uitproberen? Volgens ons kan je wel ontspanning gebruiken, toch?’

Onze ouders vinden dat alle bestaande apps alleen maar twee dimensies hebben, ze geven je informatie of je doet er iets mee. Maar zíj werken hard aan een nieuwe generatie apps die iets met je dóen, die zoals zij zeggen intelligente interactie aangaan en je een gevóel kunnen bezorgen. Mijn vader heeft het me wel eens uitgelegd. Dat moderne phones steeds meer data over jou als persoon bevatten en die ook steeds beter up to date houden. Alleen gebeurt er niks mee, terwijl een phone toch al ‘weet’ als je rust, down bent, en ga zo maar door. ‘Weet je Myra’, zei mijn vader toen, ‘iedereen googelt de hele dag van alles op, doet online aankopen, leest digitaal de krant, bespreekt van alles over de telefoon, schrijft berichten of plaatst posts op social media, als je alles analyseert geeft dat een compleet beeld van wie je bent en dagelijks doet. En dan zijn er ook nog eens allerlei apps die van alles over je gezondheid verzamelen. In een volgende fase benutten we al die informatie door het de phone te laten analyseren en door daarna je phone aan te laten sluiten op je omstandigheden en je gemoedsstemming. Het zal beginnen met appjes die je zelf nog aanzet om je stemming te beïnvloeden, maar later wordt alles zó slim dat je phone dat zelfstandig kan gaan overnemen en jou helpt je leven zo fijn mogelijk te leiden.’

Mij zegt het allemaal niet zoveel, vind het eigenlijk vooral wat vergezocht, maar mijn broertjes hadden hier soms verhitte gesprekken over met pap en mam en besloten uiteindelijk zo’n soort app voor de lol te gaan ontwikkelen.
En nu is het ze volgens hen dus gelukt, een testversie van een relaxation-app. ‘Miertje, als je die app op je telefoon hebt en je activeert hem dan geeft hij je na een minuutje of tien een fijn gevoel. En dat is al genoeg, daarna blijft de app nog een half uur actief maar je lijf heeft het dan al zelf opgepikt en houdt dat gevoel veel langer vast. Doen? Kan je misschien iets aan hebben vannacht’, grijnst Sammy. ‘Oh, en hoe zet je die dan op mijn telefoon? Staat-ie al in de Applestore?’ vraag ik, eigenlijk cynischer dan ik bedoelde . ‘Nou nee, dat natuurlijk nog niet’, zegt Franky, ‘we hebben ‘m nog even als malware gemaakt. Via een mailtje sturen we de link naar je phone, het bestand wurmt zich dan in het moederbord en het bericht delete zichzelf daarna.’ ‘En dan? Wat doet-ie dan precies?’ De jongens worden helemaal enthousiast en leggen me uitvoerig uit dat na installatie mijn phone voor de mens onhoorbare tonen produceert die in de juiste combinatie een diep gevoel van rust gaan oproepen.

‘Oké jongens, klinkt een beetje weird maar kom maar op.’ Even later hoor ik een pingetje, k open mijn telefoon en voor ik goed en wel kan zien wat het is verdwijnt het bericht alweer. Franky en Sammy kijken me gespannen aan maar ik voel de eerste tijd niks en een beetje teleurgesteld sta ik op om thee te maken. Franky: ‘rustig aan zusje, het gaat echt wel werken.’ En dan, terwijl ik met mijn kopje thee terug wandel naar de kamer van de jongens, komt er iets op gang in mijn lijf. Maar relaxed voelt het niet, eerder een soort opwinding, die in mijn buik begint en zich door mijn hele lijf verspreid. Als ik bij de jongens terug ben en ik ze zo zie zitten kan ik er niet meer omheen. Ik vind mijn broertjes léuk, ze zijn inmiddels allebei al onwijs uitgegroeid en worden echt mooie kerels. We lijken ook nog eens op elkaar, hebben dezelfde donkere look. Ze hebben hun haar net zo lang als ik, alleen dragen zij het meestal op een staartje en laat ik het, behalve als ik train, los hangen.

Echte stúkken zijn het en voor het eerst in mijn leven krijg ik als een donderslag bij heldere hemel behoefte aan seks en wel nú. Ik kruip bij Sammy op schoot en beweeg mijn billen op en neer over zijn schoot. Tegelijk knoop ik zijn bloes los en streel daarna mijn hand vol over zijn borstkas. ‘Jeetje Myra, ben je gek geworden of zo?’ roept hij uit en gooit me van zich af. Nou ja, dan Franky maar. Ik draai hem op zijn bureaustoel naar me toe, kniel tussen zijn benen en knoop zijn broek open. Franky is eerst stomverbaasd maar ook hij duwt me dan van zich af. ‘Sam, hebben we iets verkeerd gedaan met die app? Die meid is helemaal gek geworden’, reageert hij. Nou ja, zelf snap ik er ook niks van maar het enige wat ik wél zeker weet is dat ik wil néuken.

Oversekst

Gek word ik er van. De hele avond al trekt die opwinding in golven door mijn lijf en ik kan eigenlijk nergens anders meer aan denken dan aan seks, aan iets in mijn kutje. Ik heb mijn mobieltje uitgezet om dit stop te zetten maar blijkbaar ben ik al ‘te ver heen’, het lijkt geen verschil te maken. Sammy en Franky zijn behoorlijk van mijn reactie geschrokken en snappen er ook niks van, de bedoeling was echt geweest dat ik relaxed zou worden. Nou, niet dus, het klopt wel dat ik niet meer gestrest ben door die jongen maar daar kwam wel een andere soort stress voor terug. Het gaat inmiddels zo heftig te keer in mijn lijf dat ik al een tijd niet kan slapen. Ik moet er iets aan gaan doen want zo gaat het niet goedkomen. Ik slaap altijd bloot en streel mezelf over mijn bovenlichaam. Mijn tietjes zijn vertrouwd voor me maar nu voelt het alsof ik ze voor het eerst aanraak. Zodra ik over mijn tepels streel worden ze super stijf en heel gevoelig. Het voelt alsof mijn borsten een beetje samentrekken en zich nog wat verder oprichten, groter worden. Ik ben er best tevreden over, zoals ik al zei zijn ze niet groot maar wel lekker stevig en rond en met mijn bijna zwarte tepels zijn het heel exotische bolletjes om te zien.

Nadat ik mezelf zo een tijdje heb betast en gestreeld spreid ik mijn benen en haal ik een vinger tussen mijn kutlipjes door, tot ik mijn klitje aanraak. Het voelt als een aardbeving, een explosie, het overvalt me totaal en gillend kom ik klaar. Whow, dit is heel weird, ik heb mezelf al wel eens eerder klaar gevingerd maar moest er dan veel moeite voor doen. Maar dít…? Ik krijg zo langzamerhand maar één beeld binnen en dat is dat er snel een pik in mij moet. Het lijkt wel een soort van verstandsverbijstering maar het is niet anders, er moet wat gebeuren. En zíj hebben dit veroorzaakt dus daar moeten mijn broertjes maar voor zorgen. Ik sluip hun kamer binnen, waar zij nog steeds bij elkaar slapen in een extra sized tweepersoonsbed. Ik weet dat ze net als ik bloot slapen en vanaf het voeteneinde kruip ik sneaky tussen hun slapende warme blote lijven naar boven. Ik ga op mijn rug tussen ze liggen, duw ze allebei al slapend ook op hun rug en neem in iedere hand een pik, de eersten die ik in mijn leven in vast heb!

Ik weet even niet wie er links of rechts van me ligt maar ik voel wel duidelijk verschil. De pik links is nog een soort van zacht worstje maar rechts was hij al half stijf en klimt hij nu ik hem aanraak in rap tempo naar een volle paal. Ik herken mezelf totaal niet meer, nóóit was ik met seks bezig en nu ben ik bezig mijn broertjes te verkrachten. Want zo is het toch? Nou ja, ik troost me met de gedachte dat zij dit veroorzaakt hebben. Ik klauter op mijn broertje met de stijve paal en eenmaal op hem zie ik dat het Sammy is. Hij kreunt wat in zijn slaap maar wordt gelukkig nog niet wakker en om dat te voorkomen leun ik niet te zwaar op hem. Ik schuif me met mijn benen aan weerszijden aan zijn lijf omlaag tot ik zijn pik tussen mijn kutlipjes voel en duw dan door. En whow, voor het eerst van leven schuift er een pik in me.

Ik geniet intens van het gevoel dat dat oproept, zo’n vleesstaaf die mijn wandjes uit elkaar duwt, me langzaam vult en in mij allerlei weird lekkere plekjes aanraakt. Voorzichtig duw ik me verder over hem heen tot er een soort weerstandje is en ik niet verder kan. Shit, mijn vliesje, niet aan gedacht, had ik dat nou maar eerst ooit weggehaald met een dildo of zo. Ik heb wel eens gelezen dat zo’n vliesje met wat kracht moet worden doorbroken. Jammer want nou wordt Sammy vast wakker maar het moet toch gebeuren, ik wil nou niet meer terug. Ik schuif me bijna van Sammy zijn pik af en duw me dan met kracht weer over de stevige paal naar beneden, spiets me er als het ware op en het lukt, met een stekende pijn ram ik me dwars door mijn vliesje heen. In één beweging duw ik me door tot ik voel dat ik hem helemaal in me heb en houd me dan een tijdje stil, in de hoop dat m’n broertje doorslaapt. Maar het is al te laat, Sammy’s ogen zijn ver open gegaan en hoewel nog steeds behoorlijk slaperig is hij wel heel duidelijk en fluistert hij: ‘what the fuck doe jij nou?’ Tegelijk probeert hij me van zich af te duwen maar ik klamp me stevig op hem vast, zijn pik diep in me en mijn armen om zijn nek geklemd, als een aapje dat niet van zijn moeder gescheiden wil worden.

Eerst Sammy

‘Sorry Sammy, maar dit moet’ fluister ik in zijn oor. ‘Jullie hebben me helemaal gek gemaakt met die app en ik werd gillend gek als ik niet iets in me kreeg. Die eer is dus aan jou.’ Sammy moet het even verwerken, dan: ‘echt Myra, dit kan toch niet, we zijn broer en zus!’ Ik moet ervan giechelen: ‘echt waar joh? Had ik nog niet door hoor. Maar serieus, wat is er nou mis mee? We zijn niet alleen broer en zus maar ook jongen en meisje. En als je het zo bekijkt kan het wél hoor.’
Diepe stilte, dan fluistert Sammy: ‘Weet jij dat ik nog maagd ben?’ Ik geef hem een kusje en zeg dan ‘nee, sorry dat ik dat nou van je heb afgenomen. Maar ik was ook maagd dus nou zijn we wél mooi gelijk overgestoken’ giechel ik er achteraan.

Als antwoord beweegt Sammy zijn bekken en trekt hij zijn pik iets uit me terug, om hem meteen daarna weer diep in me te rammen. ‘Oké Miertje, als je het zo wilt hebben zál je het ook hebben.’ En dan trekt hij zijn benen tussen de mijne omhoog waardoor hij me nog verder spreidt en begin dan hard in me op en neer te pompen. Het doet nog steeds wat pijn maar toch geniet ik van het gevoel dat het in mijn kutje oproept, de wrijving langs mijn wandjes is idioot lekker. ‘Ohw Miertje, dit is wel écht lekker om te doen hoor. Ik ben best boos op je maar toch ook weer niet want dan had ik dit gemist.’ En ijverig beukt Sammy weer in me door, iedere keer zo hard dat zijn ballen tegen mijn billen kletsen en onze buiken als ze elkaar raken zuigende geluidjes maken.

Maar dan wil ik weer het initiatief terug. Ik krabbel omhoog tot ik op mijn knieën zit aan weerskanten van Sammy’s heupen, met zijn pik nog steeds in me en begin dan ijverig te wippen. Vreemd dat ik nog nooit zoiets heb gedaan en nu toch meteen weet hoe het moet, een oer reflex natuurlijk. En bijkomend voordeel is dat het een leuke workout is, moet ik vaker doen… Sammy staart me zowat ademloos aan en zegt ‘ohw Myra, dat is geil om te zien zeg, je hebt echt wel mooie tietjes hoor. En jouw strakke buikje…’ en vervolgens streelt hij me liefdevol, mijn dijen, mijn bovenbenen, mijn buik, mijn tietjes, mijn armen en handen waarmee ik op zijn borstkas steun.

Ondertussen wip ik ijverig door en dan voel ik hoe zich in mijn buik opnieuw een orgasme opbouwt, het tintelt en voelt alsof er allerlei stroompjes door mijn kutje worden geschoten. En voor ik het besef is het er, de explosie, de lichtflits en val ik voorover op Sammy’s borstkas, plet mijn tietjes tegen hem aan. Sammy reageert door heftig in me te beuken en kreunt dat hij ook komt. ‘Mag het Miertje, in jou?’ fluistert hij in mijn oor en ik knik, ik ben aan de pil. Kreunend schiet Sammy zijn zaad in me, ik voel hoe het diep in me komt en zijn weg zoekt naar binnen maar ook om Sammy’s pik heen weer naar buiten. Het zorgt ervoor dat mijn orgasme extra lang duurt, wat voelt dit fijn zeg. Van mijn pijn door mijn ontmaagding is niks meer te voelen.

En dan Franky

Het kon natuurlijk niet uitblijven, Franky is inmiddels ook wakker. Hij heeft zich op zijn zij gedraaid en kijkt ons met totale verbazing in zijn ogen aan. ‘Wat is dit nou?’ vraagt hij. En terwijl ik met zijn pik in mij nog steeds op hem lig vertelt Sammy hem wat er is gebeurd. ‘Holy shit’ zegt Franky dan, ‘en dat doen jullie zonder mij? Ik ben toch ook nog maagd? Aso’s!’ En boos draait hij zich om. Echt, deze reactie had ik nooit verwacht. Daarstraks wilde ik hem op zijn stoel opvrijen maar wees hij me af. En dan nu dit? Maar ehm, ja, eigenlijk kan ik nog wel een broertje hebben, want in mijn buik kriebelt het maar door. Ik schuif me voorzichtig van Sammy af, geef hem een hug en ga weer op mijn rug tussen de jongens in liggen. Ik wrijf mijn kutje wat droog met een tissue die Franky me lief aangeeft en kruip dan close tegen Franky die met zijn rug naar mij toe ligt. Ik leg mijn arm over zijn zij en kriebel hem wat op zijn buik: ‘ehm…, Franky…, jouw beurt hoor.’ Als antwoord hoor ik wat gemopper. Ik wacht het even af maar als hij blijft liggen bokken zeg ik ‘nou jongen, dan niet toch?’ en beweeg me tussen de jongens door omlaag om weg te gaan.

Franky reageert alsof hij gestoken is door een wesp, gooit zichzelf om, trekt me terug omhoog, kwakt me op mijn rug en klautert in één beweging tussen mijn benen. Ik zie dat zijn staaf inmiddels niet meer dat zachte worstje is maar al veranderde in een soort van roestvrijstalen knuppel. Franky wringt mijn benen uit elkaar, gaat op me liggen en probeert dan zijn pik in me te drijven. Maar ja, als je dat nog nooit gedaan hebt valt dát niet mee, je moet de ingang wél weten te vinden. Ik spreid mijn benen zo ver mogelijk, reik tussen onze lijven door, neem Franky’s pik in mijn hand en plaats zijn eikel voor het poortje naar mijn neukbuisje. Franky stoot toe en in één keer zit hij totaal in me en beukt zich dan enkele keren hard naar binnen. En hij komt ook meteen klaar. Met zijn gezicht diep in mijn haar verborgen kreunt hij ‘verdomme’ en schiet me ondertussen nog steeds ijverig vol met zijn zaad.

Hij schaamt zich volgens mij kapot en sorry, ik kan het even niet laten: ‘iets te haastig broertje?’ Maar dan: ‘geeft niet hoor, houd je maar even stil in mij en voel wat ik doe.’ Ik heb het nog nooit kunnen uitvoeren maar ik heb wel al vaak getraind op mijn bekkenbodemspieren, omdat dat goed is voor allerlei krachtoefeningen. En nu kan ik met diezelfde spieren mijn kutje aan- en ontspannen en masseer ik zo Franky’s staaf, om hem hard te houden. ten minste, ik hoop dat het zo werkt en al snel voel ik dat zijn staaf weer groter wordt, ik kan het! Ik masseer hem ijverig door daar binnen in me en op een gegeven moment richt Franky zich op zijn armen op, kijkt me aan, geeft me een lieve kus en zegt zachtjes ‘bedankt zusje, wat voelt dat onwijs lekker!’ Om daarna zachtjes in me op en neer te gaan bewegen. Hij houdt zich nu duidelijk meer in en voor mij is dat ook fijner.

Door het zaad van mijn beide broertjes is mijn tunneltje goed glad geworden en het voelt goddelijk zoals Franky in me op een neer glijdt. Ondanks dat hij een traag tempo aanhoudt duwt Franky zich wel steeds tot het uiterste in me en voel ik hoe zijn ballen mijn billen aanraken. Daarna gaat hij weer bijna helemaal uit me, ik voel dat hij alleen nog maar het topje van zijn eikel in me laat. En schuift dan weer all the way terug in me. ‘Ohw Miertje, wat is dit lekker zeg. Dit hadden we veel eerder moeten doen.’ Sammy die naast ons ligt moet er van gniffelen en zegt: ‘hey Frank, tis wel je zusje hoor.’ ‘Nou en?’ reageert Franky, ‘ze neukt lekker hoor. En dat woont al die tijd als onder hetzelfde dak!’ Nou nou, de verschillen tussen mijn broertjes zijn wel duidelijk, een die vindt dat het niet kan en een die dit al eerder had willen doen.

‘Broertjes, ik hoor alles hoor, ik ben niet een of ander neukobject’ reageer ik op het gesprekje. ‘Moet jij zeggen, jij begon’ mompelt Franky maar dan richt hij zich weer op zijn belangrijkste taak, namelijk mij goed neuken. En dat doet hij! Omdat hij zijn zaad direct al kwijt raakte heeft hij nu alle tijd om me door en door te palen en het maakt dat er in mijn lijf weer in alle rust een vuurwerkshowtje wordt opgebouwd. Ik voel al de eerste kriebels in mijn buik en niet lang daarna komt het siervuurwerk in actie, onwijs lekker wat er allemaal in mijn lijf gebeurt. Ik spreid mijn benen zo ver mogelijk zodat Franky nog dieper dan diep in me komt en hij pikt dat gelukkig op, hij verhoogt zijn tempo en ramt zich keer op keer in me, steeds weer kletsen onze lijven op elkaar en voel ik zijn buik tegen de mijne.

Uiteindelijk zet Franky een soort van eindspurt in en paalt hij me alsof ik er niet meer bij ben, hij ramt maar door en neemt wat hij wil nemen. Leunend op zijn armen kijkt hij me strak aan, ik zie hoe zich op zijn voorhoofd zweetdruppeltjes vormen en hoe al zijn nek en borstpieren zich aanspannen van het harde werken. Wat een bronstig mannetje, whow. En dan komt hij in me klaar en dat geeft mijn orgasme nog een extra boost. Ik voel hoe zijn zaad in mij spuit en net als eerder bij Sammy zich een weg zoekt in mijn lijf. Franky beukt ondertussen nog gewoon door, tot het laatste moment woont hij me uit. Maar dan laat hij zich op me vallen, hijgend, kreunend. Draait dan zijn gezicht naar me toe en fluistert toch weer heel lief ‘dat was onaards fijn Miertje, bedankt!’ Ik kus hem terug en besluit dan dat het mooi geweest is, ik worstel me onder Franky uit, klauter het bed uit om me te gaan douchen.

Onder de douche krijg ik een brainwave. Mijn broertjes moeten de phone van die jongen uit Healthyworld gaan hacken en hun app erin zetten. Ik wil hem, als trainingsmaatje én als neukmaatje. Yés, morgen meteen werk van maken. Ik spoel mezelf goed schoon, droog me af en duik weer m’n eigen bed in. Mijn lijf voelt wonderlijk, het raast in me nog helemaal na van alle nieuwe ervaringen maar toch val ik gelukkig snel in slaap…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 16258 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Hackende Tweelingbroertjes (1)”

Plaats een reactie