BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op vakantie in Antwerpen deel 25

We werden wakker de volgende morgen door het lawaai in de kamer naast die van ons. Ik stond op en ging kijken. Daar lagen moeder, sletje en Loes tegen elkaar aan. Ik zag de ballen die uit de kut van sletje gekomen waren en de klemmen die op haar schaamlippen zaten op het nachtkastje liggen. Zowel moeder als Loes hadden een grote voorbind dildo om en waren sletje in beide gaatjes aan het neuken. Sletje leek het best naar haar zin te hebben. Ik riep Liesje en JJ en we stonden alle drie te kijken hoe het lichaam van sletje misbruikt werd. Sletje kreunde hard en riep: harder en dieper en ga door want ik wil klaarkomen. Ik zei: sletje, heb je daarvoor toestemming gevraagd? Loes antwoordde voor haar en zei: ze mag vandaag zonder vragen zoveel klaarkomen als ze wil. Ze is vannacht heel lief geweest.

Beide vrouwen stootten om beurten diep in haar en toen sletje uiteindelijk klaarkwam gingen Loes en moeder gelijktijdig in haar stoten. Haar beide gaatjes stonden strak gespannen om de dikke dildos. Het meisje begon nu echt een sletje te worden en het werd tijd om haar wat meer te straffen. Na het ontbijt kreeg sletje haar ballen weer in haar, haar klemmen en gewichten weer aan haar schaamlippen en kreeg ze de enkelboeien om en werd de spreidstang tussen haar enkels vastgemaakt. Ook kreeg ze haar tepelklemmen op met de gewichten eraan en moest ze bij de tafel komen staan. Ik zei: zet je handen op de tafel en je benen verder weg van de tafel ik gaf het zweepje aan Liesje en zei: laat jij maar eens zien hoe dit sletje gestraft moet worden. Liesje sloeg met het zweepje op de tafel naast de handen van sletje. Ik zei tegen Loes: doe de bal in haar mond. Loes deed dit en ik zei: Liesje ga je gang. Liesje liet de zweep op de billen van het meisje terecht komen. Ze sprong naar voren en alle gewichten deden hun werk. Ik zei: het mag best wat harder, zolang er geen littekens komen is het goed. Liesje gaf haar nog negen slagen met het zweepje. Ik nam het zweepje over van Liesje en ging ermee door de bilnaad van sletje. Heel zacht op en neer gevolgd door een harde klap op haar billen. Ik zei: ik ga je zo meteen in je kont neuken en je zal alle gewichten gaan voelen. Ik zal niet zachtzinnig met je omgaan.

Ik zette mijn pik tegen haar anus en drukte deze in een keer door tot aan mijn schaambeen en begon haar hard te neuken. Ik hield haar vast bij haar heupen en de gewichten schommelden hard op en neer. Tranen liepen over haar gezicht en JJ zei: voorzichtig, je mag haar niet kapot maken. Ik zei: maak je niet ongerust. Het neuken ging vijftien minuten door waarna ik haar darmen vulde met mijn zaad. Ik trok mijn pik uit haar en deed haar bal uit de mond. Ze zei: dank u meneer. Ik vroeg: weet je waarvoor je gestraft bent? Ze zei: omdat ik geen toestemming gevraagd had aan u of ik mocht klaarkomen. Ik zei: dat heb je correct beantwoord. Ik deed haar enkelboeien los en zei: nu mag je naar moeder Loes gaan en haar vragen of ze je wil troosten. Sletje liep naar Loes met nog steeds tranen in haar ogen en zei: mama Loes, wilt u mij troosten? Loes zei: kom maar lieverd, dan mag je bij mij aan de borst, je bent zo lief geweest vannacht, mama zal je wel troosten. Maar voortaan eerst aan meneer vragen of je mag klaarkomen, ok? Ja mama Loes zei ze en ging aan de borst bij Loes die zacht haar haren streelde. Na een half uur troosten zei Loes: zo, nu wordt het tijd voor jou om iedereen blij te maken, ga je gang en lik elke vrouw hier tot ze klaarkomt, daarna ga je meneer pijpen tot hij je mondje vult. Je zorgt dat je zijn zaad in je mond houdt en ieder van ons wat geeft tijdens een tongzoen daarna.

Sletje werkte achtereenvolgens eerst Loes, daarna moeder, Liesje en JJ af en kwam daarna tussen mijn benen zitten en begon met mijn pik te spelen. Likken, de eikel in haar mond en zuigen. Het ging steeds beter bij haar en toen ik haar mondje volspoot was het genoeg om het zaad door haar neus naar buiten te laten komen. Ze ging eerst naar moeder en lepelde wat zaad in haar mond. Moeder likte de neus van sletje schoon. Hierna kreeg Loes wat zaad en Liesje en JJ volgden als laatste. JJ bleef een tijdje met haar tongen en toen dat voorbij was zei ik streng tegen sletje: volgende keer wel het zaad in je mond houden en niet door je neus naar buiten laten komen. Ze antwoordde: ik zal het proberen meneer, maar het was te veel voor mijn mondje. Ik zei: dan mag je volgende keer de eerste straal zelf doorslikken, ok? Mag ik dat echt vroeg ze enthousiast? Ik zei: jij mag dat, maar alleen jij, niemand anders. Ze keek trots om zich heen en JJ gaf haar een knipoogje. Ze glimlachte volop. Ze stak haar hand op en ik vroeg wat er was. Ze zei: ik vond de straf niet zo heel erg, het was onverwacht, maar deed niet zoveel pijn als deze klemmen. Ze wees naar haar tepels waar nu bloeddruppeltjes op stonden. Ik zei: kom eens hier sletje. Ze kwam voor me staan en ik deed de klemmetjes af en nam haar tepeltjes een voor een in mijn mond en zoog en likte het bloed weg. Ze keek me aan en zei: dank u wel meneer, ik vind het fijn dat u zo aardig doet naar mij.

Ik gaf haar een zachte tik op haar billen en zei: ga nu maar met jezelf spelen. Het was intussen bijna tijd voor de lunch en nadat we die op hadden riep ik sletje naar me en zei: we gaan zo naar huis vertrekken. Ik zal je klemmetjes van je schaamlipjes afdoen, maar de ballen blijven in je. Ze zei: nu ik eraan gewend ben vind ik het fijn om ze in te hebben. Mijn kutje voelt lekker vol en het kriebelt als ik loop. Ik zei: ik wil dat je deze elke dag draagt, behalve als je gymnastiek hebt. Je kutje blijft toch wel kriebelen als je clitje in je slipje zit, dus het zal best wel vochtig blijven daar beneden. Moeder zei: we gaan met twee autos terug naar Antwerpen. Liesje, sletje en Loes in die van Loes. Gerrit, JJ en ik in onze auto. Iedereen pakte hun spullen in de tassen en deed die in de autos. Nadat iedereen klaar was voor vertrek gingen we in de autos. Liesje ging achterin bij Loes, samen met sletje. Liesje zei: dan kunnen we lekker samen spelen. We vertrokken naar Antwerpen en kwamen daar drie uur later aan. Bijna alles werd uitgeladen bij het huis van Loes, alleen de spullen van JJ en mezelf bleven in de auto. Moeder, JJ en ik gingen direct door naar de salon waar we ontvangen werden door Chi. Voor we dingen gingen doen werd er eerst thee geserveerd en dronken we dat samen met rijstcakes. Ik zat tussen Chi en JJ in en beide vrouwen hadden een hand op mijn been. Moeder zat tegenover ons met grote ogen te kijken. Ik zei tegen Chi: deze thee is lekker, maar ik heb liever moedermelk. Chi keek me aan en zei: melk heb ik niet maar als je wil mag je wel aan de borst. Ik keek haar aan en zei: graag. Chi opende haar bloes, deed haar bh omhoog en liet me aan een van haar tieten liggen.

Ik had mijn benen over de schoot van JJ liggen en JJ maakte mijn broek open en trok deze samen met mijn boxer naar beneden. Ze pakte de hand van haar moeder en legde deze op mijn pik en zei: mam, je hebt het hele weekeinde alleen gezeten, nu mag je weer met ons spelen. Chi begon me langzaam af te trekken en mijn moeder wist niet wat ze zag. Even Later kwam Lila terug van Ling en ze liep binnen op deze situatie. Ze ging achter mijn moeder staan en streelde haar haren. Ze zei: zie je hoe goed je zoon is voor ons? Met een hand haar haren strelend ging ze met haar andere hand zacht over de bloes van mijn moeder en begon ze knoopje voor knoopje de bloes te openen. Toen ze de bloes halfopen had stak Lila haar hand in de bloes, trok moeders bh omhoog en begon ze haar tieten te strelen. Moeder was inmiddels opgewonden genoeg en drukte haar hand op haar kruis. Lila stopte met strelen en trok de bloes van mijn moeder uit, deed haar bh af en begon bij haarzelf hetzelfde te doen. Ze ging bij moeder op schoot zitten en begon haar te kussen. Moeder wist niet goed wat te doen en kuste dus maar terug. Lila vroeg of ze bij moeder aan de borst mocht. Moeder keek haar aan en vroeg: zou je dat willen? Ja graag zei Lila. Ze stond op en trok de rest van haar kleren uit en ging over de stoelleuning op moeders schoot liggen en bracht haar hoofd naar haar tiet. En op het moment dat ze de tiet in de mond nam kwam ik heftig spuitend klaar over Chi.

Het zaad ging over haar bloes, nek en deels over haar gezicht. Ze keek tevreden naar me en zei: goed gedaan zoon, mama vindt het erg fijn dat je dit voor mij doet. Met haar hand veegde ze het zaad naar haar mond en likte ze het op. Ik ging verzitten en JJ liep naar mijn tas en haalde het paar handschoenen uit de tas. Ze gaf er een aan mijn moeder en deed er zelf ook een aan. Mijn moeder begon Lila er mee te strelen en JJ deed hetzelfde bij haar moeder. JJ ging met haar hand onder de rok van haar moeder en ging langzaam omhoog over haar dijen. Chi keek haar verbaasd hijgend aan en vroeg wat dat was. Jj zei: rustig blijven mam, ik laat het je straks wel zien. Toen ze bij het kruis van Chi aankwam wist Chi zich niet meer in te houden en drukte ze haar onderlichaam omhoog en kwam ze heel heftig klaar. Tijdens haar orgasme kuste ik Chi en zei: toe maar mam, laat je gaan, kom maar lekker klaar, vanavond mag je nog een keer met mijn pik spelen, maar tot die tijd, kom maar lekker klaar. Haar orgasme hield bijna 7 minuten aan. Lila had eenzelfde ervaring met de hand van mijn moeder en kwam net zo snel en hard klaar als Chi, alleen bleef mijn moeder haar plagen en bij haar duurde het orgasme meer dan 10 minuten. Toen dat voorbij was zei ik tegen Chi: ik heb deze voor jou meegebracht voor in de salon.

Ze keek me aan en zei: deze gaan niet de salon in, deze zijn voor prive gebruik. Ik zei: ik vermoedde dat je dit zou zeggen, dus heb ik drie paar meegenomen, twee paar in vrouwenmaat en een paar voor mij voor als je door mij gestreeld wil worden. Chi pakte mijn hoofd en kuste me uitgebreid en zei daarna: jij mag mij de hele nacht strelen. Ik zei: sorry mam, maar vannacht ga jij met mijn moeder op ontdekkingsreis. Ik wil dat jullie elkaar beter leren kennen. Als jullie beide mijn moeders zijn moeten jullie ook intiem met elkaar kunnen zijn. Mijn moeders mond stond open van verbazing. Ze vroeg: dus jij wil dat ik met jouw schoonmoeder in bed ga en met haar seks ga hebben? Ik zei: daar komt het wel op neer. Vannacht is voor mij en JJ. Lila keek ons teleurgesteld aan en JJ zei: ok ok je mag bij ons komen liggen. Lila ging naar JJ en gaf haar een tongzoen en zei: dank je zus. Mijn moeder vroeg: waar ben ik in godsnaam terecht gekomen? JJ zei: morgen vertellen we je alles, hoe onze familie in elkaar steekt en wie er allemaal zwanger zijn van je zoon. Moeder vroeg: hoe bedoel je dat? Lila antwoordde: niet alleen Liesje en JJ zijn zwanger van je zoon, ik ben ook zwanger van hem en de tweezussen van Chi zijn ook zwanger van hem. Chi keek me aan en vroeg: is dat zo? Ik zei: Xiu was de eerste dag dat ze hier kwam zwanger geworden en Ling heeft me afgelopen week gevraagd om ook haar een kind te geven, dan hebben moeder en dochter iets gemeen.

Mijn moeder sloeg haar hand voor haar mond en zei: en dan zijn er nog de twee in de Loveshop. Ik keek mijn moeder aan en zei: en ik heb nog zaad gedoneerd aan een totaal onbekende vrouw die toekeek toen ik Loes op haar feestje met Jose en haar vriendin aan het neuken was. Ze had me haar nummer gegeven en ik heb haar geholpen zwanger te worden. Ze keek me aan en zei: wat denk je zelf is acht kinderen niet genoeg? Ik zei: hoe kom je aan dat getal? JJ krijgt een tweeling. Ik pakte de fotos van de ultrasound en liet die aan mijn moeder zien. Een eeneiige tweeling. Ik ging verder met voor geen van de andere babys heb ik financiele verplichtingen, maar ik kom wel op 5 geboorteaktes te staan. Ik heb ook gezegd dat ik bij alle vijf wel een vaderlijke rol wil spelen. Twee van de vijf willen mij als een oom laten zien, maar Liesje, Lila en JJ willen dat ik als vader optreed. Voor Liesje is er een uitzondering, ik heb haar gezegd dat ik haar financieel zal bijspringen indien noodzakelijk, iets wat ze overigens zelf niet wil. Ik keek even in de ruimte rond en zei: er zijn hier nog maar twee vrouwen die niet zwanger zijn, moet ik nog iemand helpen? Mijn moeder zei: nee, ik wil geen incest kind, het is al erg genoeg dat sommige mensen weten dat je met mij neukt.

Chi keek me aan en zei: nee, voor mij hoeft het ook niet, ik heb straks mijn handen vol met jou tweeling en het kindje van Lila. Ik keek JJ en Lila aan en zei: dan zullen jullie twee ook de volgende kinderen krijgen. JJ gaf me een stomp op mijn arm en zei: dit is eenmalig, hierna is het voor mij afgelopen. Ik keek Lila aan en die zei: als deze goed gaat, wil ik nog wel een kindje van je. Een kind alleen maakt voor een verwend kind. JJ zei: in dat geval ben ik blij dat ik een tweeling krijg. Moeder vroeg: kunnen we eens in dat huis van jullie gaan kijken? JJ zei: ok. Ze trok mijn broek weer omhoog en we stonden op. Chi ging eerst haarzelf even wat opknappen, andere bloes, gezicht schoonmaken en zo. Moeder fatsoeneerde zich en toen iedereen weer op orde was liepen we samen naar ons nieuwe huis. Daar aangekomen lieten we eerst de twee slaapkamers zien die klaar waren op het laminaat na. Moeder zei: ik vind de kleurcombinatie mooi. Ik vertelde welke onze kamer zou worden en welke de baby kamer. Ik liet de derde slaapkamer zien en zei: deze wordt een stuk kleiner. De extra ruimte gebruiken we bij de badkamer. We liepen naar de keuken en ik zei: deze wordt compleet vervangen alsmede de badkamer. Onder de trap naar de loft wil ik een toilet laten plaatsen voor bezoekers. JJ zei: daar had ik niet eens aan gedacht. Ik antwoordde haar: onze badkamer is uitsluitend voor ons zelf en gasten, normale bezoekers kunnen die toilet gebruiken. Ik zei: JJ en Lila, help even mee dat bed naar onze kamer te brengen, dan is er in elk geval een plek waar jullie kunnen rusten.

We sleepten het bed en de matras naar onze slaapkamer en plaatsten het waar straks ons nieuwe bed moest komen staan. Het gaf de ruimte direct een ander gevoel. Nadat we dit gedaan hadden gingen we naar de loft en daar liet ik zien dat we een klein keukenblok wilden plaatsen en een kleine badkamer met een toilet, douchecabine en wastafel en de rest kon slaapkamer met woonruimte worden. Nadat we dit bezichtigd hadden vroeg ik aan Chi of we de winkel al in mochten. Ze zei: gisteren is de winkel uitgeruimd en is de sleutel ingeleverd. Er staan nog diverse rekken in die de eigenaar niet meer wilde hebben, maar zou opruimen als de nieuwe huurder ze niet wilde hebben. We liepen naar beneden en gingen de ruimte in. Het was een grote ruimte met een eigen magazijn en kantoor. Ik zei: dit is precies wat ik zocht. Een ruimte om computerwerk in te doen, een magazijn met mogelijkheid om een tweede computer weg te zetten en een grote ruimte voor alle apparatuur. Chi zei: heb je al dingen in gedachten? Ik zei: misschien wel, maar dat is iets waar ik nog niets over wil zeggen. Oh, voor ik het vergeet, morgen komt de aannemers werkvoorbereider om te kijken wat er gedaan moet worden. Ik verwacht haar tussen tien en elf uur. Ik keek JJ aan en zei: als we nu al vast eens een paar fotos ophangen in onze slaapkamer, dan kijkt het nog mooier aan.

Ze keek me aan en zei: ik denk dat ik wel weet welke fotos je daar wil hangen. Ze zei: het zijn vast een paar fotos die we genomen hebben bij Emma en Riet. Ik keek JJ aan en zei: je mag nooit meer raden. JJ zei: maar deze fotos zijn wel erg persoonlijk. Ik zei: het is onze slaapkamer, als mensen zich beledigd voelen dan moeten ze uit de kamer gaan. Laten we eens gaan kijken welke fotos we gaan ophangen. We hebben nog genoeg frames om uit te kiezen. JJ wilde de foto waarin ze met haar broek open en zonder top naar de camera keek en ik wilde de foto waarin ze zat te plassen op de varens. We namen beide frames mee en bekeken waar op de muur ze het beste uitkwamen en hingen ze daar waar ze het moois uitkwamen. Ik zei: kijk, nu begint het ergens op te lijken. Lila liep de slaapkamer in en zei: ik ben trots op je JJ dat je die fotos van je ophangt. Het laat je karakter zien. JJ liep naar Lila toe en gaf haar een kus op haar wang en zei: dank je zus, ik hoop dat je zo eerlijk blijft. Lila vroeg: zullen we vannacht hier blijven? Ik keek JJ aan en die zei: nee, mijn bed ligt fijner en het begint kouder te worden en we hebben nog geen gordijnen. Ik zei: dat is reden genoeg om naar jouw slaapkamer te gaan. Ik vroeg komt Liesje morgen ook? JJ zei: ja, morgenvroeg, samen met Loes. Loes en je moeder willen gaan winkelen. Ik zei: dan gaan wij hier morgen verder opruimen. Hier en in de winkel.

We liepen samen terug naar de salon en gingen nog wat drinken en een hapje eten. Ik vroeg: levert de frietboer hier ook aan huis? Lila zei: er is er een die dat doet, wat wil je eten? Ik zei bestel maar genoeg friet voor vijf personen, voor mij een frikandel speciaal en een gehaktbal speciaal en jullie mogen zelf kiezen. Er werd even overlegd en een lijstje opgemaakt en besteld. Een half uur later kwam het eten aan. Na het eten gingen we even uitbuiken in de woonkamer en gingen we daarna naar de slaapkamers. Moeder ging met Chi mee en die twee leken de grootste pret met elkaar te hebben, afgaande op het gekreun en andere geluiden. Lila, JJ en ik gingen naar de slaapkamer van JJ en kleedden ons uit en gingen met drieen op het bed liggen. JJ vroeg aan Lila of ze zin had in vrijen en Lila keek haar aan en zei: nee, laten we Gerrit eens flink gaan plagen. Ik wil eigenlijk best wel eens zien hoe vaak hij kan klaarkomen. JJ zei: pak die handschoenen eens, dan kunnen we zien hoe vaak we hem kunnen laten komen zonder dat hij ons mag aanraken. Beide meiden deden een handschoen aan en begonnen mij te strelen en hadden me al snel zover dat ik mijn eerste zaad binnen tien minuten over mijn buik spoot. Lila likte het op en liet mij in een halve rol liggen. Mijn benen over mijn hoofd. JJ ging met haar hoofd op mijn borst liggen en had mijn pik nu direct boven haar gezicht.

Lila begon mijn billen te strelen en ging na een paar minuten met haar vingers door mijn bilnaad en begon zacht tegen mijn anus te drukken. Op en neer door mijn bilnaad en elke keer zacht drukken tegen mijn anus. Er hing inmiddels een lange draad voorvocht uit mijn pik en Jj besloot die op te likken. Lila ging nu uitsluitend nog met haar vinger tegen mijn anus en begon er in te drukken. Toen ze twee vingers binnen had zette ze die tegen mijn prostaat en de trillingen lieten mij klaarkomen als nooit tevoren. JJ had de grootste moeite om alles weg te slikken en Lila bleef haar vingers tegen mijn prostaat houden waardoor ik bleef komen. Dit hield minuten aan tot er uiteindelijk alleen nog maar een waterig stroompje uit mijn pik kwam. Ze zag dat het zaad op was en trok haar vingers uit mijn anus. JJ likte het laatste beetje op en likte mijn pik schoon en zei toen: dat is genoeg voor vanavond. Lila keek haar aan en zei: wil jij hem in je hebben of krijg ik hem vannacht? JJ zei: vannacht mag hij bij mij in mijn warme holletje. Ze draaide mij op mijn zij en pakte mijn pik en zette die tegen haar anus. Ze zei zacht tegen mij: druk hem maar in zijn slaapplaats. Ik drukte mijn pik in haar en JJ ging met haar hoofd op mijn arm liggen en pakte mijn andere arm en plaatste mijn hand op haar buik. Ze zei zacht: papa is hier voor jullie, hij zorgt dat jullie het niet koud krijgen. Lila ging voor JJ liggen en deed hetzelfde en zei: dit is de hand van je tante JJ. Ze zorgt ook voor je. We lagen nog even zacht met elkaar te praten voor we alle drie in slaap vielen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 5650 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Op vakantie in Antwerpen deel 25”

Plaats een reactie