BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hand van mijn zus (slot)

Was dat de opstap naar meer? Met deze vraag eindige het verhaal. Hand van mijn Zus en hier gaat het verder!

We ruimden de troep op, verzamelde de kleding en stapten even later samen onder de douche. Marjan had haar bikini weer aangetrokken. “Tietjes gezien en nu houden we het weer netjes.” Lachte ze. Ik trok mijn zwembroek weer aan, maar mijn harde pik stak er brutaal boven uit. “Dat heeft weinig zin…” lachte ze. “Doe maar weer uit.”

Onder de douche speelden we nog wat en mocht ik haar aanraken, maar zo klonk te streng ”alleen waar mijn bikini niet zit.” Ik streelde haar buik en flanken, haar billen en borsten moest ik overslaan na mijn orgasme in het zwembad had ik daar vrede mee. Met een mega stijve, zwiepend in de vrije lucht verliet ik de badkamer. Nu niet mijn hand overspelen , dan komt er misschien een nieuwe kans… hoopte ik. En die kwam.

In het weekend hoefde we beiden niet te werken en het weer was weer heerlijk. Tijdens het ontbijt zei ze: “Kom je straks weer in het zwembad? Nu wel in je zwemkleding want de achterburen zijn thuis…” Ik knikte van ja. Mij gedachten draaide overuren, zouden we weer? Zou ze mij weer aftrekken? Zou ik haar nu mogen aanraken? Gold de bikiniregel nog? Na het ontbijt ging ik naar mijn kamer, ik wilde me voorbereiden, maar hoe? Na wat getreuzel besloot ik gewoon in mijn zwembroek en T-shirt naar beneden te gaan. Ik nam mijn telefoon mee zodat ik wat te lezen en te luisteren zou hebben. Na een half uurtje kwam Marjan bij het zwembad. Ze had een oude bikini aangetrokken. Een paar maten te klein, haar borsten puilen uit de cups, haar billen werden nauwelijks bedekt door de donkerrode stof. Het driehoekje waar haar kut achter verborgen lag toonde duidelijk haar schaamheuvel en haar schaamlippen. Ze paradeerde langs mij heen, draaide een ere rondje en keek mij aan. “Vind je het wat?”

Ik hapte naar lucht en voelde mijn pik verharden. Toen het begon te knellen legde ik voorzichtig mijn geslacht zo dat hij meer vrijheid in mijn broekje had. Ze lachte toen ze dat gebaar zag. “Goed gekeurd dus?” Ze ging zitten en dook in een modeblad. Na een half uurtje bood ik haar wat te drinken aan. We gingen aan het bier… om 14:00. Na nog een uurtje en twee pilsjes werd ze brutaler. Ze kwam naast mijn ligbed zitten en begon mij pik door het zwembroekje te teasen. “Zo zo, klein broertje… Je hebt een lekkere lul…” zei ze. “Wil je mij ook aanraken?” Ik knikte van ja! “Je mag me alleen op de plek van mijn bikini aanraken. Dus overal waar je stof treft mag je mij strelen en voelen.” Ik moest een paar keer slikken. Ik ging op mijn knieën naast mijn zus zitten en liet mijn rechterhand over de vlakjes van haat topje glijden. Zacht en week waren haar borsten. Binnen de kortste keren stonden haar tepels keihard tegen de dunne stof te duwen. Ze spreidde haar benen en keek mij aan. “Toe maar…. Raak me daar aan. Verken mijn kutje maar!” Het ging madame blijkbaar niet snel genoeg want ze nam mijn rechterhand en duwde deze omlaag naar haar kruis.

Nieuwsgierig verkende ik de vormen van haar schaamheuvel. Brede weke lippen. Een warme gleuf in het midden. Zachtjes werd elk vorm verkend en gevoeld. “Knijp me daar zachtjes…” kreunde ze telkens als ik aan het einde van haar dikke lippen kwam. “”Jaaa… doe het daar…” Haar rechterhand ging tussen mijn benen door en trok me dichter naar haar toe. Ze dirigeerde me zo dat haar gezicht dicht bij mijn kruis kwam. … Zou ze… mijn pik willen zoenen of zelf in haar mond willen nemen? Ik had daar al vaak over gehoord… Ze rolde dichterbij en ik duwde mijn bekken naar voren… “Geile hond!” lachte ze nadat ze de schaft van mijn pik had gezoend. Ik genoot intens en hield me stil. “Doorgaan met je hand…” gebood ze. Ik gaf iets meer druk en voelde hoe Marjan haar benen verder spreidde.

Ze pakte mijn hand en tilde het randje van haar broekje op. “Toe maar… Raak mijn huid daar aan. Je doet het geweldig.” Mijn vingers gleden over haar dikke lippen omlaag. Ze waren zeiknat. “Twee vingers er tussen…” kreunde ze. Okay, dat kan ik. Ik duwde voorzichtig de dikke lippen uit elkaar en ontdekt een nog warmere en nattere deel. Zachtjes omhoog en omlaag… Ik kneep weer aan het uit einde van haar dikke lippen. “Niet te veel plagen… daar. Duw die vingers in mijn kutje.” Iets terug en ik voelde haar schede. Voorzichtig gingen mijn vingers naar binnen… Zelf streelde en kneedde ze haar borsten door de stof van haar topje heen. Even veerde ze op en behendig trok ze de koordjes los. “Jezus wat een heerlijke tieten heb je.” Bazelde ik. “Ga door met vingeren!” klonk het streng. Ze pakte mijn pols beet en gaf een ritme aan. “Niet te snel… buig je vingers iets.” Ze kreunde en rilde. Met mijn vrije hand omvatte ik haar nu onbedekte borsten. Ze waren groot, week en getooid met prachtige harde tepels.

Marjan trok het touwtje van mijn speedo los en duwde het kledingstuk omlaag. “”Geile lul… heb je.” kreunde ze voordat ze mijn eikel in haar mond nam. Mijn aandacht in haar genot en kutje verslapte blijkbaar. “Ik pijp je niet als jij je best niet doet.” Ik had een complete system overload. Voor het eerste gepijpt worden… Voor het eerste vingeren. Voor het eerst zulke mooie tieten om mee te spelen… en dat alles met mijn zus…

Ze pakte opnieuw mijn pols beet en versnelde mijn bewegingen… “Ja… jaaa… jaaaa het gaat je lukken… Je laat mij komen!” Ze kreunde en steunde luid. Haar schede verkrampte en haar hoofd draaide de weg. Ze greep mijn hand beet en hield deze stil. Na een korte tijd verslapte haar grip en trok ze me naar haar toe. Mijn vingers gleden uit haar kutje. Ze duwde mijn hand naar mijn mond… “Toe maar, proef mijn geil…” Ik likte mijn vingers schoon. Ziltig en licht zurig voor mij een geile smaak. “Kom maar bij me liggen.” Zei ze zacht. Ik kroop dicht tegen haar en we sukkelden in een heerlijke ontspannen slaap.

Toen we een beetje bij gekomen waren pakte zijn pik beet en speelde er mee. Binnen de kortste keren was mijn pik stijf. “Nu jij nog…” lachte ze. “als je mag kiezen… hoe zou ik je mogen laten spuiten?” Ze trok me traag af… “Wil je dat ik je pijp?” zonder een antwoord af te wachten nam ze mijn pik in haar mond. Het beeld van mijn pik in de mond van mijn zus… Mind blowing! Ze liet mijn pik uit haar mond glijden. “Of… wil je echt?” Ik knikte van ja… hoewel… ik wist het even niet. Marjan duwde mij in de kussens van het bed en rolde op mij. Ze pakte mijn geslacht beet en trok deze tussen haar schaamlippen heen en weer. Even wrikte ze haar bekken en ze liet haar kut over mijn pik zakken en begon te schuiven en te stoten. “Doe niet zo passief! Hou me vast. Speel met mijn kont, pak en kus mijn borsten…” Dat was niet tegen dovemans oren. Mijn handen waren overal. Mijn mond hapten naar haar borsten. Ik beet in haar tepels. Mijn handen zaten op haar billen. Ze duwde mijn handen weg en rolde om. “NU JIJ!” Ik pakte mijn pik en duwde deze terug haar kut in. Ze trok haar benen op. “Toe dan! Laat me komen! Spuit me vol!” Ik greep haar flanken vast en begon haar te naaien als of mijn leven er vanaf hing. Luid kreunend bereikten we vrijwel gelijktijdig een orgasme. Haar kut trok samen rond mij geslacht en ik kwam ook. Meerdere stralen zaad dreef ik diep in Marjans kut.

Ze trok me tegen zich aan en kuste mij op mijn wang. “Dat was goed!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 14866 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hand van mijn zus (slot)”

Plaats een reactie