BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De eerste keer naar een erotische sauna, 2

De afgelopen dagen had ik heerlijk na lopen genieten van de herinnering aan mijn woensdag in de erotische sauna.

Het was zaterdagochtend. Vanmiddag werd ik verwacht bij Annelies en Rob thuis, waar ook Diana zou zijn. Ik keek er oprecht naar uit. Op tijd ging ik naar mijn vaste, biologische slager om het vlees te halen, dat ik had besteld voor de barbecue.

De slager had een prachtige piranha en mooie bavetten voor me gevacumeerd. Niet goedkoop en het geld meer dan waard. Voor mij geen goedkope BBQ-pakketten van de supermarkt.

Ik maakte een pittige chimichurri voor bij het vlees, douchte me en zette de koelbox met het vlees en twee flessen, lekkere witte wijn in de auto. Nog geen uur later, reed ik de oprit op van het huis waar Annelies en Rob woonden.

Hun huis stond vrij en wat achteraf. Vanaf de weg was het niet te zien, wat wel zo handig was…
Ik parkeerde mijn auto op het erf van wat een prachtige, grote en volledig verbouwde boerderij bleek te zijn.

Annelies kwam op het geluid van mijn auto afgelopen en begroette me hartelijk met een stevige kus op mijn mond. Ze droeg een dun zomerjurkje, waar zij zo te zien, niets onder aan had. We brachten het vlees naar de keuken om het in de koelkast te leggen.

Ook de wijn werd koud gelegd. Dan begeleidde ze me mee naar buiten, waar Diana en Rob in een grote jacuzzi zaten en me enthousiast begroetten. In no-time waren ook Annelies en ik naakt en lieten ons in het warme water zakken. Als eerste gaf Rob mij een kus op mijn mond en vertelde, blij te zijn dat ik er was. Dan pakte Diana mij heerlijk beet en begon mij uiterst gekmakend te tongzoenen. Mijn pik kwam direct overeind. Wat een heerlijke vrouw was dit.

We zaten gezellig te kletsen en Rob die op een trolley naast de jacuzzi, wat flessen witte wijn in koelers had staan en glazen, schonk ons een glas in. Diana voelde onder water aan mijn gezwollen pik en toen ik nog een hand voelde en keek, bleek het Annelies te zijn.

Het voelde direct weer erg vertrouwd en ik genoot dan ook met volle tuigen. Af en toe kuste ik ook Annelies, voelde aan borsten en tastte naar de pik van Rob om te merken, dat ook hij een stijve had. Annelies en Diana kusten elkaar, waarbij hun tongen een geil spel met elkaar speelden. Ze voelden aan elkaars borsten en ik verdacht hen ervan, dat ze onder water ook aan elkaars kutje voelde. Rob schoof wat mijn kant op en nam mijn harde staaf in zijn hand. ‘Blij dat je bent gekomen, Lars’? vroeg hij. Ik antwoordde bevestigend en zei dat ik de afgelopen dagen had uitgekeken naar vandaag.

Als antwoord drukte Rob zijn lippen op die van mij en gaf me een heerlijke, trage tongzoen. Ik vond het heerlijk en werd bloedgeil. Mijn God, wat kon deze man zoenen. Daarvan konden veel vrouwen wat leren.

Het was me nu echt wel duidelijk, dat ik hartstikke bi was en ik kuste hem dan ook enthousiast terug, ondertussen ook aan zijn pik voelend. Na een poosje verlieten we de jacuzzi om op een groot bed te gaan liggen, dat op het terras stond. Annelies kroop direct tegen me aan en begon mij te zoenen. Ik voelde aan haar kutje dat kletsnat was en liet twee vingers tussen haar lipjes naar binnen glijden.

Al na enkele minuten vingeren, kwam ze schokkend klaar. Even liet ik haar bijkomen, om vervolgens met mijn mond via haar gezwollen tepels, af te dalen naar haar geschoren en verlangende spleet. Ze glom van het geile sap en opnieuw smaakte ze heerlijk.

Ik likte haar zo diep ik kon en zoog haar klit totdat ze opnieuw een daverend orgasme kreeg en mijn mond vulde met haar nectar. We moesten even bijkomen en keken naar het tafereel naast ons. Rob had zijn forse pik diep in het hete gleufje van Diana geschoven. Aan de geluiden te horen, zat Diana dicht tegen een orgasme aan.

En inderdaad, nog geen minuut later, krampte ze toen haar orgasme door haar lichaam trok. Rob trok zijn van geil glimmende pik uit haar spleet. Snel nam ik zijn pik in mijn mond om deze schoon te likken. Heerlijk, gemarineerd mannenvlees…

We pauzeerden even om onze krachten te sparen en Rob grilde het heerlijke vlees. Genietend aten we onze maaltijd Toen we klaar waren, schoof Diana naar me toe en zei:’ ik heb woensdag gezien, hoe heerlijk jij Rob zijn kont likte. Wil je dat bij mij ook doen, alsjeblieft’?

Dat hoefde ze geen twee keer te vragen! Ik zette haar op haar knieën en ging achter haar prachtige billen zitten. Met twee handen, trok ik haar billen uit elkaar om een prachtig, roze gaatje te zien. Verlangend drukte ik mijn mond op haar aars en likte haar daar. Diana kreunde van genot en ontspande zich. Toen haar kontje zich opende, liet ik mijn tong in haar glijden. Zo diep als ik kon, likte ik haar lusttunneltje. Diana vond het heerlijk en zelfs zonder dat ik verder iets deed, kreeg ze een orgasme.

Ze draaide zich om en trok me naar zich toe voor een heerlijke, passionele tongkus. Rob en Annelies hadden zitten kijken en waren zo geil geworden, dat ook Annelies met haar tong diep in het hol van Rob zat. Die leek er ook enorm van te genieten.

Om beurten hebben we elkaar toen gelikt, zowel de kutjes en vooral ook de kontjes. Rob likte mijn kont extra lang en diep. Dan zei hij: ‘als je dat ook wilt, vind ik dat het nu tijd wordt voor jouw anale ontmaagding’.

Ik wilde heel graag en was ook wat bang voor de grootte van zijn pik. Dat zei ik dan ook. Maar daarop was Rob voorbereid. Uit een koffertje dat naast het matras stond, haalde hij wat buttpluggen en dildo’s. ‘Hiermee gaan we je eerst lekker oprekken’, zei hij.

Diana smeerde mijn holletje in met een verzachtende glijcrème en nadat ze ook een dildo had ingesmeerd, zette ze de top ervan tegen mijn sluitspier en duwde deze voorzichtig en langzaam, mijn darm in. Het voelde erg lekker en toen ze de dildo verwijderde en verving door een wat dikker exemplaar, gleed deze soepel mijn kontje in.

Terwijl Diana mijn reet neukte met de dildo, zogen Annelies en Rob aan mijn tepels, waardoor ik bloedgeil werd. Ik voelde hoe de dildo mijn kont verliet en hoe een dikkere dildo naar binnen werd geschoven. Wonderbaarlijk genoeg, ging dit ook soepel en het gevoel zo opgevuld te zijn, was ontzettend geil. Mijn pik werd harder dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en lekte overvloedig voorvocht. Annelies die dat zag, wist er wel raad mee en likte het met plezier op.

Dan zei Diana: ‘Rob, Lars is er klaar voor. Zijn kontje is lekker opgerekt’. Rob legde mij op mijn rug, nam mijn knieholtes in zijn handen en spreidde en duwde mijn benen omhoog. Mijn kont lag open en bloot, verlangend naar wat zou komen.

Dan voelde ik, hoe hij zijn eikel tegen mijn aars zette en heel rustig centimeter voor centimeter, zijn forse lul mijn darmkanaal in schoof. Het voelde fantastisch! Dat ik dit nooit eerder had gedaan.

Bij elke beweging werd mijn prostaat gestimuleerd. Annelies zoog mijn tepels en Diana kuste me gepassioneerd en fluisterde lieve woordjes tegen me. Dit moment wilde ik voor eeuwig vasthouden: een heerlijke pik in mijn kont en twee prachtige vrouwen die mij verwenden.

Aan zijn bewegingen voelde ik, dat het niet lang meer zou duren voordat Rob ging komen. Ik kreunde van genot en voelde me een slet, zoals ik geneukt werd. Dan met een diepe kreun, spoot Rob zijn zaad in mijn darm. Ik voelde straal na straal in mijn kont gespoten worden. Het was een zalig gevoel en ik wist dat ik maar weinig nodig zou hebben om ook klaar te komen.

Rob trok zijn pik uit mijn kont, die wat open bleef staan. Er liep wat sperma uit. Direct drukte Diana haar mond op mijn aars om met haar tong het zaad eruit te lepelen. Ze genoot zichtbaar.

Ik moest even bijkomen van deze ervaring. We dronken van ons wijntje, terwijl Rob zich ervan vergewiste, dat het okay was met me. Ik stelde hem gerust en vertelde, dat ik zalig had genoten en dat ik blij was, dat juist hij degene was, die mijn holletje had ontmaagd.

Annelies, Rob en Diana knuffelden en kusten me. Toen bleek ook Rob graag geneukt te willen worden. Dat was namelijk iets, dat de dames niet bij hem konden doen. Althans niet met een echte lul. Het was duidelijk dat Rob hierin meer ervaring had, want meer voorbereiding dan wat glijmiddel op zijn sterretje, was niet nodig.

Met gemak gleed mijn pik in zijn kont en toen ik hem begon te neuken, kneep hij met zijn kringspier in mijn pik. De meiden begonnen elkaar in standje 69 te likken en kreunden dat het een lieve lust was. Rob genoot van mijn pik in zijn reet en kreunde steeds: ‘harder, harder’.

Terwijl ik zo in zijn darm lag te ploegen, voelde ik het zaad bij me omhoog komen. Ik stootte extra diep en met een luide kreun, spoot ik straal na straal van mijn dikke, warme zaad in zijn reet. Rob leek in extase en kreunde van genot.

Toen mijn verslappende pik uit zijn kont gleed, namen we elkaar in de armen om vervolgens naar de buitendouche te lopen. Schoon gespoeld, gingen we vervolgens met ons vieren in de jacuzzi zitten. Diana kwam opnieuw tegen mij aan zitten. Ik kreeg de indruk dat zij verliefd aan het worden was op mij. Iets wat ik beslist niet erg vond, want ik voelde hetzelfde naar haar.

We ontspanden, kletsten, dronken nog wat en hadden het er met elkaar over, dat als we over een half uurtje weer op krachten waren gekomen, we ons zaad met elkaar gingen delen. Diana was immers de enige die vandaag zaad had geproefd.

Hierop werd getoost.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 9425 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De eerste keer naar een erotische sauna, 2”

Plaats een reactie