BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Helpende hand

Dit is een verzoekverhaal Ik ga een verhaal vertellen dat een paar jaar geleden begonnen is toen ik nog wat jonger was. Ikzelf ben Mike ,nu 30 jaar oud en gelukkig getrouwd . Normaal postuur , 1m79 en blond haar.
Een paar jaar geleden kwam ik heel vaak na school bij mijn oom en tante ,Peter en Wendy. Zij waren kinderloos en ik was het favoriete neefje van mijn tante. Ze verwende me graag met snoep en drank en omdat mijn oom altijd tot ’s avonds laat moest werken was ze steeds blij dat ze niet alleen thuis was. Zelf is ze nachtzuster en moet ze telkens van 22u gaan werken tot 07u ’s ochtends. Als gevolg slaapt ze dan ook in de daguren maar ze was steeds net wakker als ik bij hun thuiskwam. Niet dat dat echt noodzakelijk was want ik had hun huissleutel en kon altijd binnen.

Mijn oom had door de jaren heen reuma gekregen , niet dat hij al oud was, hij was slechts 47 jaar. Hierdoor hielp ik hem dan ook al vaker met kleine huishoudelijk karweitjes en herstellingen. Het probleem was dat hij wat begon kracht te verliezen in zijn handen en dat hij lettelijk wat onhandig begon te worden. Mijn tante was enkele jaren jonger , ze was toen 42, knappe verschijning ,ik schat 1m75 ,slank en redelijk grote borsten die ze niet wegstak . Niet dat dit zou lukken als ze zou willen .
Op een dag was ik wat vroeger bij hen thuis omdat de leerkracht van het laatste lesuur ziek was. Hierdoor mochten we vroeger naar huis. Ik kwam binnen en alles was nog doodstil beneden. Ik zette mijn rugzak in de gang en ging naar boven om te zien of tante al wakker was. Ik was ondertussen al vergeten dat ik er vroeger was en dacht dat ze misschien aan het poetsen was op hun slaapkamer. Toen ik op de overloop kwam hoorde ik inderdaad geluid uit hun slaapkamer komen. Ik deed de deur spontaan open en wat ik toen zag veranderde eensklaps mijn leven.

Ik zag hoe mijn tante zichzelf aan het bevredigen was met een grote dildo. Ze lag naakt op haar bed,benen opengespreid, haar stijve tepels piekten in de lucht en ze had haar ogen dichtgeknepen.Ze pompte een  rubberen zwart dikke lul in haar kut. Verbaasd stond ik aan de grond genageld, mijn ogen vastgepind op zowel haar ferme borsten en stijve tepels als op de zwarte lul die toch wel zeker 25cm lang was en 6 cm dik en die vlotjes helemaal in en uit haar kutje werd gedrukt. Ik herinner me nog steeds hoe het streepje schaamhaar op haar kutje samen plooide op het moment dat de zwarte pik volledig in haar kut verdween. Ik heb daar hoop en al 3 seconden gestaan en toen opende mijn tante haar ogen en gilde ze toen ze me zag staan. MIKE….

Geschrokken liep ik naar beneden,griste mijn rugzak uit de gang  sprong op mijn fiets en reed naar het park in de buurt. Ik kon nog niet naar huis want dat zou echt opvallen dat ik zo vroeg thuis zou komen. Ik moest dit ff verwerken . Ik had zonet één van de vrouwen van mijn dromen naakt gezien en in alle openheid was deze bezig om zichzelf te bevredigen,vlak voor mijn ogen. Anderzijds zat ik nu wel echt met een dilemma , hoe kon ik haar nu terug onder ogen komen en doen alsof er niets was gebeurd. Niet dat ik zo preuts ben , op het internet heb ik wel andere dingen gezien, maar als je omzeggens een fantasie vlak voor je ogen zie werkelijkheid worden…dat is toch nog wel net iets anders.Mijn gedachte was dan ook heel dubbel , langs de ene kant was er toch wel een soort van schaamte omdat ik betrapt was bij het begluren van mijn tante bij een intiem gebeuren(alhoewel dit niet mijn bedoeling was) , anderzijds was ik ook enorm geil geworden van het tafereel dat zich voor mijn ogen had afgespeeld. Na al die jaren had ik mijn favoriete tante naakt gezien maar dan ook niet een beetje . Haar prachtige stevige borsten met harde tepels stonden op mijn netvlies gebrand. Het tempo waarop ze de dildo in haar kut stootte kon ik meteen herhalen. Ik had dan ook gefietst met een zeer stijve lul in mijn broek.

Plots gaat mijn mobieltje..shit het nummer van mijn tante..wat nu ..opnemen of niet …Hallo met Mike zei ik neutraal….. aan de andere kant hoorde ik gesnik ,Mike tante Wendy hier.Sorry voor wat je zonet gezien hebt ,snik snik, maar kom alsjeblieft terug naar hier zodat we dit even kunnen bespreken. Ik wil niet dat je een verkeerd idee van me krijgt snikt ze . … Neen ok ,dat wil ik ook zeker niet. Geef me ff de tijd en ik ben binnen 10 minuten daar zeg ik. Ok prima jongen ,antwoord ze ,tot zo  en als ze ophangt hoor ik haar nog snikken. Ik bedenk mezelf dat ik toch haar privacy heb verstoort en dat we misschien dadelijk toch beter wat regels zouden afspreken. Het is uiteraard niet onlogisch dat een vrouw zichzelf verwend, zeker niet als ze zo verschillende werkuren heeft als haar man. Dat er dan nog heel vaak een neefje in huis rondloopt zal de momenten dat ze dergelijke dingen kan doen nog extra beperken.

Ik spring op mijn fiets en bedenk me dat ik me zelf toch maar vooral zal verontschuldigen. Even goed zie ik haar borsten nog steeds deinen op mijn netvlies. Tegen dat ik terug aan hun huis ben is mijn erectie toch verdwenen. Ik doe de achterdeur open en loop door tot in de keuken . Daar staat tante Wendy me op te wachten met betraande ogen. Och jongen kom hier zegt ze  , ze neemt me vast in haar armen en ze begint spontaan te huilen. Sorry jongen dat je dit hebt gezien, dat was niet de bedoeling. Nu ga je allemaal rare gedachten van me krijgen. Neen hoor tante zeg ik haar , ik ben het die me moet verontschuldigen , ik heb u in uw eigen huis gestoord in uw privacy. Nee joh dat kon je toch niet weten…. Maar kom we gaan even zitten, wat drink je , ook een bakje koffie ?. Ja prima zeg ik  en ik ga zitten aan de ronde keukentafel. Tante zet 2 koppen onder het espresso machine en wacht even tot de twee koppen gebrouwen zijn. Door het geluid dat hiermee gepaard gaat kunnen we eventjes niet spreken. als de koppen gevuld zijn ,gaat ze over me zitten en begint ze te praten.

Ik ga eerlijk tegen je zijn zegt ze  ik zal het trachten te duiden, ik hoop enkel dat datgene wat ik je nu toevertrouw onder ons blijft. Zeker tante  zeg ik. Ja jongen ,ik hoop dat je nu geen te gekke dingen van me begint te denken ,ik ben heus geen nymfomane of zo. Neen tante zeg ik haar dat denk ik ook echt niet.Het is eigenlijk een combinatie van factoren. Je weet dat je oom en ik op heel andere uren werken. Hierdoor is de tijd dat we samen hebben,en dus ook voor sex zeer beperkt. Tot voor kort hadden je oom en ik een soort van regeling , Hij zorgt dat hij ’s ochtends een stijve had op het moment dat ik thuis kom van mijn werk , dan dan hadden we 10 minuten tijd om te sexen met elkaar . Op die tijd kan je geen voorspel hebben en is het dus pure penetratie en klaarkomen. Dit werkte voor ons ,dus je oom masturbeerde dan ’s ochtends in bed en als ik dan van het ziekenhuis kwam  lag hij reeds met een stijve op me te wachten. Vaak had ik onder mijn werkshort enkel lingerie aan ,dus moest ik niet veel doen en konden we meteen aan de slag. Na 10 minuten liep dan zijn wekker af en moest hij naar het werk vertrekken. Meestal was hij dan wel klaargekomen , ik soms en zo niet speelde ik dan verder in bed met de dildo die je daarstraks hebt gezien. Zo kwamen we beide aan onze trekken in de week. In het weekend hebben we dan meer tijd en kunnen we rustig genieten van voor en na spel. Nu is het echter zo dat Peter door zijn reuma de laatste tijd het niet meer lukt om zichzelf ’s ochtends hard te zetten voor me ,wat dan steeds weer leidt tot een week zonder sex , en daar lijden we beide onder. Hierdoor speel ik dus nu vaker met mezelf als ik wakker wordt voor dat jij meestal hier aankomt…tot vandaag dus…

Goh dat vind ik heel erg voor u en ome Peter zeg ik, ik kan het me echt niet voorstellen dat je zo weinig kracht in je handen hebt dat je jezelf niet kan afrukken zeg ik onbeschaamd…oo sorry tante voor mijn woorden herpak ik me. Nu gaan we niet preuts doen he ,zegt ze , ik heb je net ons sex-leven uit de doeken gedaan en daarvoor heb je me naakt met mezelf zien spelen lacht ze nu een beetje  ,dus dit is geen tijd om preuts te doen, nu zijn we open en bloot . Juist zeg ik  maar zelfs met weinig kracht kan ik me echt niet voorstellen dat je geen erectie kan krijgen als je zo een mooie vrouw als u naakt ziet . Bedankt voor het compliment lieverd zegt ze  maar dat is geen probleem voor hem , het is dat echter een beetje te laat , hij moet eigenlijk al redelijk op punt staan om klaar te komen voor ik er ben,zodat het sexen niet te lang duurt… Eigenlijk heeft hij hulp nodig om hem klaar te zetten , hij moet hard en geil staan als ik thuis kom maar hij mag nog niet zijn klaargekomen want anders heb ik er ook niets aan. Dus eerlijk gezegd zijn we dus op zoek naar een helpende hand zegt ze. Nou dat zal niet makkelijk zijn zeg ik  om iemand te vinden die ’s ochtends al hier kan zijn om ome Peet schietklaar te zetten. Neen beaamt ze , ik heb daar ook geen pasklaar antwoord op.  Nou eigenlijk heb ik wel een idee maar dat is een ietwat ver gezocht idee en dat durf ik aan de persoon in kwestie echt niet te vragen. Stel dat ik die persoon zo afschrik dat ik er mee in de problemen kom en dat wil ik niet. Nou zeg ik , als het zo een groot probleem is en het is iemand die jullie ook graag heeft dan denk ik dat je die vraag toch wel moet kunnen stellen. Ik kan me voorstellen dat de persoon in kwestie even zal schrikken maar als die beseft hoe die jullie kan helpen valt het misschien wel mee  en als je ook neen aanvaard als antwoord zonder gevolgen is er toch niet echt een risico denk ik. Ben je daar zeker van zegt Wendy , ik heb er toch wel een zekere angst voor . Maar nee joh , een neen heb je een ja kan je toch maar krijgen. Ja misschien heb je gelijk zegt ze …..en ik zie hoe ze dan op haar onderlip begint te bijten…

Nog een kopje koffie ? Ja lekker zeg ik . ze loopt naar de espresso machine. Ik kan het niet nalaten om haar nog eens goed te bekijken, ze loopt in haar badjas met daaronder haar pyjama ,maar haar borsten deinen op de maat van haar voetstappen en haar lekkere kont doet haar badjas heen en weer gaan. Gelijk zie ik haar weer bezig in actie en binnen de 2 seconden heb ik terug een erectie. Als ze terugkomt met in elke hand een koffie valt het op dat haar badjas open hangt en ik kan duidelijk zien hoe haar tepels strak tegen de stof van het bovenstuk van haar pyjama drukken. Hier Mike een vers bakje koffie . Ze gaat weer over me zitten en ik kan mijn ogen niet van die 2 puntjes houden die trachten door de stof te priemen. Ze ziet dat ik naar haar tepels zit te staren en dan zegt ze  nou als jij geen gene meer hebt dan laat ik de mijne ook varen hoor. Euh wat zeg je  tante tracht ik mezelf te herpakken…. Weet je wat Mike ,ik zou graag hebben dat je stopt met me als tante aan te spreken , je bent tenslotte geen kind meer ,dus vanaf nu is het gewoon Wendy ok. Euh ok Wendy , graag lach ik. Prima zegt ze , en als we dan toch als volwassenen onder mekaar bezig zijn , heb ik nog een vraag voor je . laat maar komen lach ik. Wel Mike , zegt ze , ik ga je iets vragen/voorstellen. Ik zou graag hebben dat je me laat uitspreken alvorens je reageert ok . Whooo spannend lach ik , prima. Nou ok , hier gaan we ,maar beloof dat je niet boos wordt . Nee Wendy , toch niet op u  lach ik . Wel ok dan , Mike  Peter en ik hebben een probleem, ik heb het je net al uitgelegd. Je hebt me zonet ook overtuigd om open kaart te spelen en hulp te zoeken bij ons probleem. Wij hebben dit onder mekaar al eens besproken en Peter en ik zouden dan ook graag aan jou willen vragen of je ons kan helpen bij ons probleem .

Voorstel is dat je 2 of 3 dagen in de week zou blijven slapen bij ons en dat je dan samen met Peter zou opstaan. Peter kan dan eerst douchen en wanneer hij dan uit de badkamer komt zou jij hem kunnen helpen om hem hard te zetten. als ik dan om kwart over zeven binnenkom moet hij me meteen kunnen bespringen. Op die manier moet het lukken om binnen de 10 minuten klaar te komen en is hij nog op tijd om naar zijn werk te vertrekken. Als je wilt mag je toekijken hoe hij me neukt . Ik heb al wel even door dat je me geil begluurt dus ik denk dat je dat wel lekker zou vinden. Ik denk trouwens dat ik dat ook wel geil zou vinden om bekeken te worden. Verder zijn je oom en ik ook overeengekomen dat als je ons wil helpen jij er ook iets voor in de plaats zou moeten voor krijgen. Daarom hebben we dan ook besloten dat als je ons zou helpen, jij wanneer je na school hier aankomt met mij mag doen wat je ook maar wil. Ik zal die middagen je gewillig sletje zijn. Ik snap dat dit geen normale vraag is en dat je hier wel even moet over nadenken.

Ik zat verstijfd in mijn stoel, allerlei gedachten gingen door me heen…zou ik ome Peet kunnen aftrekken ? Wat zou ik met Wendy al niet allemaal kunnen doen? De geilheid nam het meteen over en het feit dat ik met Wendy allerlei zaken zou kunnen doen . Ok zeg ik , inderdaad een rare vraag , ik had echt niet verwacht dat je dit aan mij zou vragen ,die had ik niet zien aankomen. Dus als ik het goed begrijp , vragen jullie aan mij om enkele keren in de week hier te komen slapen, ’s ochtends ome Peet te helpen zodat hij je bij aankomst kan neuken. Als beloning mag ik dan in de namiddagen met jou spelen als ik van school thuis kom. Ome Peet helpen dat moet wel lukken ,ooit op kamp hebben we met de jongens elkaar wel eens afgetrokken om te voelen of dat het hetzelfde voelde ,daar heb ik eigenlijk geen probleem mee ,denk ik. De beloning die er tegenover staat vind ik wel mooi , maar je zegt dat je mijn welwillend sletje zal zijn…ik versta daaronder dat ik alles met je mag doen ,geen veto’s. Dat heb jij goed begrepen Mike zegt ze  terwijl ze weer op haar onderlip zit te bijten en haar tepels nog stijver in haar pyjama topje staan. Ok ik wil het wel proberen zeg ik . Super zegt ze en ze springt van haar stoel en omhelst me . Dank je wel lieverd ,ik ben blij dat je ons wil helpen en ik beloof je dat ik ervoor zal zorgen dat je geen spijt zal krijgen van je beslissing. Ik bel snel naar Peet om te zeggen dat je ingaat op ons voorstel. Misschien kan je ineens vannacht al blijven slapen en kunnen we morgen testen of onze regeling werkt. Ok prima zeg ik . Bel jij rustig met ome Peet dan ga ik ff naar huis en na het eten kom ik terug met mijn schoolmateriaal voor morgen . Ik vertel thuis wel dat ik hier blijf slapen. Ok perfect zegt ze , ik zie er echt naar uit om te zien of onze regeling gaat werken. Dag lieverd en bedankt om jezelf op te offeren voor ons . Bij ons afscheid kust ze me vol op de mond en drukt ze haar borsten stevig tegen me aan. Alles wat je nu voelt is morgen van jou zegt ze , als het ’s ochtends gelukt is . Perfect zeg ik , ik zie er al naar uit en ik streel de zijkant van haar borsten . Hola jongen , eerst presteren en dan spelen lacht ze ….tot straks.

’s avonds kom ik terug na het eten en Wendy en ome Peet zitten naar het nieuws te kijken. Hey hallo zeg ik  en ik geef hen beide een kus als begroeting. Hey Mike leuk dat je nu al hier bent zegt ome Peet ,die ondertussen het tv toestel afzet. Dan kunnen we met ons drieën nog even de details bespreken van wat Wendy je deze middag heeft voorgesteld. Ok prima zeg ik , is goed. Kom we gaan aan de keukentafel zitten zegt hij , wat wil je drinken ondertussen. Nou het zijn serieuze afspraken die we gaan maken , dan hou ik het voorlopig nog bij een bakje koffie zeg ik  al lachend, misschien dat we bij een overeenkomst iets anders kunnen drinken om het te vieren . Je hebt gelijk zegt ome Peet  en Wendy loopt naar de espressomachine. Voor mij ook eentje zegt ze  en jij Peet . Nou doe voor mij al maar een biertje zegt hij , ik ben al blij met het algemene akkoord dat jullie deze middag al bereikt hebben . Wendy komt met de gevraagde drank aan tafel en zegt nu ff serieus zodat we gezamenlijk onze afspraak kunnen vastleggen. Ik heb me mentaal voorbereid op dit gesprek en laat hun aan het woord. eerst eens polsen wat ze beide wensen en hoe ik dan er het maximale voor mezelf kan uithalen.

Nou zegt Wendy , vooraleerst is het nu dus gedaan met ome en tante als we met ons gedrieën zijn. Het is Wendy en Peet en in de slaapkamer mag je zelf iets verzinnen lacht ze . Verder is het zo dat Peet elke ochtend om 6u45 opstaat en onder de douche gaat . Om 7u15 kom ik thuis en dan moet hij paraat zijn. Zelf moet hij om 7u30 vertrekken maar als hij is klaargekomen heeft hij toch nog wel dikke 5 minuten nodig om zijn lul te verfrissen en zijn kledij te fatsoeneren. Dus het lijkt ons het best dat jij  ook je wekker zet om 6u45. Op die manier ben je paraat wanneer Peet uit de douche komt. Zijn kledij leg ik de avond ervoor klaar dus die keuze stress valt al weg lacht ze. Best wel al aankleden op de broek en slip na. Kousen mag maar schoenen kan nog niet vanwege de broek die nog aan moet daarna. Misschien moeten we ons tijdschema nog aanpassen als morgen moest blijken dat we toch niet op tijd klaarkomen. Maar dat zien we dan wel. Dus om nogmaals duidelijk te zijn verwacht ik dat je me Peet morgen vroeg aanbied met een perfect stijve lul ,klaar om in mijn kutje te glijden. Hoe je dit voor elkaar brengt is aan jullie , met je hand of je mond , als hij maar snoeihard staat met een blinkende eikel,blij om mijn kutje te zien.  Als beloning mag jij dan,als je terugkomt van school alles met me doen waar je zin in hebt. Op de voorwaarde dat alles wat er gebeurd tussen ons blijft , geen stoerdoenderij tegen vrienden , geen dronken bekentenissen bij derden… akkoord?  Bent U met dit alles akkoord Peet vraag ik . Absoluut jongen zegt hij , ik verlang er weer naar om Wendy te horen kreunen van genot voor ik naar het werk ga. Ok perfect zeg ik en wilt u dan dat ik alles met u deel of is datgene wat Wendy en ik samen doen is dat ook effectief tussen ons blijft? Dat laat ik aan jullie zelf over zegt Peet. Misschien vraag ik er wel naar ,misschien ook niet , het is dan maar aan jullie om te bepalen wat jullie vertellen of niet.
Wendy je zegt steeds dat ik alles met je mag doen maar ik veronderstel toch dat je bepaalde zaken niet wil of niet lekker vind . Wil je me dit dan nu even vertellen zodat ik weet waar ik me aan dien te houden ? Mike ik heb gezegd dat je alles met me mag doen wat je wil , ik heb nog nooit iets gedaan wat ik niet lekker vond dus ikzelf heb geen grenzen en geloof me ik heb al veel zaken uitgeprobeerd.zegt ze al lachend terwijl ze Peet een knipoog geeft.Ja jongen je gaat veel plezier hebben aan haar, in de slaapkamer kent ze het woord neen niet hoor. Ik wordt al gelijk geil als ik dit allemaal aanhoor. Goh perfect zeg ik, hoe kan ik hier nu niet blij van worden zeg ik. Nou Wendy laat dan nu maar een biertje aanrukken , we have a deal lach ik. Peet geeft me een hand en zegt bedankt jongen dat je dit voor ons wil doen en ik hoop dat jij ook veel plezier zal beleven aan jou deel van de deal. Wendy komt met 2 frisse biertjes aan en kust me vol op de mond ,bedankt lieverd zegt ze  ik droom er nu al van om morgenochtend goed geneukt te worden om dan ’s middags ter uwer beschikking te staan . Na een half uurtje vertrekt Wendy naar haar werk en Peet en ik kijken nog naar een voetbalmatch op tv. Tegen 23u30 ga ik slapen en ik moet bekennen het viel me zwaar om de slaap te vatten. Er was de grote opwinding om met Wendy te spelen , ik had duizend en een zaken die door mijn hoofd gingen over wat ik met haar allemaal zoal kon doen , anderzijds was er ook een beetje de ietwat rare gedachte om Peet eerst af te rukken. Ik nam me voor om hem af te rukken maar te denken dat ik mijn lul vast had en de gedachte aan de zaken die ik met Wendy ging doen. Uiteindelijk denk ik dat ik rond 2 uur in slaap ben gevallen.

PIEP  PIEP  PIEP  hoorde ik uit de kamer naast me , Peet zijn wekker stond een minuutje voor op de mijne want mijn mobiel begon iets later. Ik draaide me om en ging op de rand van mijn bed zitten. ondertussen hoorde ik in de badkamer het water onder de douche stromen. Na een minuut of 5 ging ik ook naar de badkamer. Peet stond nog onder de douche maar hij hoorde me binnenkomen. Hey hello Mike , lekker geslapen…. Ik ben al blij aan de gedachte dat ik Wendy dadelijk nog eens een goede beurt zal geven. Ik heb mijn jongeheer al goed gewassen hoor zegt hij en op dat moment draait hij de kraan dicht en opent hij het douche gordijn. Hij staat nu recht voor me en ik zie zijn lul nu op een meter van me . Ik heb Peet nog nooit naakt gezien en ik heb ook nooit stil gestaan bij wat formaat van pik hij zou hebben. Nu valt het me op dat hij echt goed voorzien is . Zijn lul , in slappe toestand is echt al een vleesexemplaar van nu al zeker 18cm lang en ook best dik. Hij gaat voor de lavabo staan poetst zijn tanden , doet zijn haar . Hij doet zijn overhemd aan en vraagt of ik hem kan helpen met de knopen. Ik zit op de rand van het bad en zeg dat hij tot bij me moet komen. Als hij voor me staat hangt zijn lul tegen mijn knie , ik knoop zijn hemd toe en hij vraagt of ik zenuwachtig ben. Neen niet echt zeg ik , ik hoop dat je me aangeeft wat je lekker vind en wat niet ,maar ik denk dat je wel van dezelfde dingen zal houden als ikzelf zeker lach ik.

We gaan naar beneden , ik heb wat massage olie meegenomen en aangekomen in de keuken  kijken we elkaar aan. Kom hier zeg ik  en hij komt voor me staan. Heb je zelf al wel zin vraag ik  terwijl ik op de klok zie dat het ondertussen 7u 08 is en ik dus eigenlijk nog maar 7 minuten heb om die vleeslollie hard te maken. Absoluut zeker zegt hij , ik geef me nu letterlijk en figuurlijk over in jou handen zegt hij . Prima zeg ik  en ik ga achter hem staan. We kijken nu beide naar de achterdeur, de deur waar binnen enkele minuten Wendy zou moeten binnenkomen. Ik heb wat massageolie in mij handen gedaan en neem vanachter zijn rug nu zijn lul vast.. Al snel is mijn gene verdwenen als ik hoor hoe Peet bijna onmiddellijk begint zwaarder te ademen. mmm lekker zegt hij  , doe je goed Mike. ssst zeg ik ,geniet nu maar . Mijn handen gaan over zijn pik en de olie maakt dat ik heel vlot over zijn lul glijd . Ik ga helemaal tot over zijn voorhuid en daar draai ik zachtjes over zijn bedekte eikel .Dan ga ik terug en neem ik de voorhuid een klein beetje mee. Ik herhaal dit rustig enkel keren en telkenmale gaat zijn voorhuid vlotter en verder mee. Ik voel ook hoe zijn lul in mijn handen zwelt, ik voel het bloed in zijn stam vloeien en ondertussen heeft zijn pik al een aardige hellingshoek aangenomen. Op een bepaald moment ga ik met mijn andere hand tussen zijn benen door en neem daar zijn ballen mee vast. Heerlijk kreunt hij , je doet dit zalig . Peet leunt wat achterover tegen me en ik merk dat hij zijn ogen gesloten heeft. Ik trek zijn voorhuid naar achter en zijn eikel glimt nu open en bloot . ik zie het voorvocht op zijn eikel blinken en bedenk mezelf dat ik hem niet mag doen klaarkomen. Een snelle blik op de klok laat zien dat Wendy normaal gezien binnen de minuut zou moeten thuiskomen.

Ok Peet zeg ik , ik wil dat je nu zeker je ogen niet meer opent totdat ik zeg dat het mag ok ,afgesproken ? Ok zegt hij , je mocht Wendy laten doen wat je wou en nu ga je mij ook al vertellen hoe je het wil , maar prima voor mij hoor zegt hij . Flink zo zeg ik , goede afspraken maken goede vrienden zeg ik al lachend. Ik voel in mijn handen dat er heel wat leeft in zijn ballen en dat zijn lul nu echt wel strak staat . Zijn eikel ziet nu dik glimmend paars en volgens mij is hij dan nu ook wel dekklaar. Dan gaat de deur open en Wendy staat in de deuropening …mmm wat een heerlijk zicht zegt ze , doe nog heel ff voort voor me zegt ze . Ik word enorm geil van wat ik nu zie . Ja je dekhengst is klaar om je te vullen zeg ik , doe de deur maar dicht en kleed je maar uit zeg ik . Peet kreunt en zucht , ogen dicht zeg ik tegen hem . Ondertussen stript Wendy, ze laat haar schort vallen en ik zie haar dikke tieten in haar nette kleine bh zitten, verder heeft ze een ,naar mijn idee toch ,sexy string aan. Goh ik ben echt al helemaal nat zegt ze . Bh uit zeg ik en die string ook . haal die string nog maar ff goed tussen je kutlippen zeg ik en leg die dan maar op tafel. Ze doet wat ik vraag en eerst bevrijd ze haar prachtige borsten,het valt meteen op hoe hard en groot haar tepels staan.Dan trekt ze haar string tussen haar lippen en stapt ze uit haar string en legt die op de tafel. Nu zie ik ook dat ze een mooi getrimd strookje haar boven haar kutje heeft staan.

Ok en nu op je rug op de tafel ,benen opgetrokken en je kont net op de rand van de tafel. Wendy gaat op de rand van de tafel zitten en laat zich dan zachtjes achterover gaan. Ik stap met Peet in mijn handen op haar af , ik geleid zijn lul richting haar natte kutje. Ik laat zijn ballen los en ga met mijn hand naar haar kutlippen, ik spreid deze uiteen en met mijn andere hand stuur ik zijn eikel tussen haar kutlippen . In zijn oor fluister ik ; nu is het aan jou Peet ,neuk haar te pletter met je dikke lul , geef haar een beurt die ze zich nog lang kan herinneren. Ik ga nu rustig toekijken hoe jullie neuken met elkaar  en denk aan de tijd , je hebt nog 5 minuten om haar naar een orgasme te brengen. Peet neem de kont van Wendy vast en stoot helemaal bij haar binnen . een diepe kreun komt uit Wendy ,aaaagh en dan mmm lekker ,heerlijk . Ik voel je super in mijn kutje lieverd . Heeft Mike je zo goed voorbereid ,mmm heerlijk. Peet ramt en beukt  en ik zie hoe bij elke stoot de tieten van Wendy een schokgolf opvangen. Haar tepels staan nog stijver dan voorheen  en ik zie hoe haar ogen wegdraaien. OOOOhh heerlijk zegt ze , harder ,harder.

Peet doet de gehele keukentafel bewegen  en dan zie ik plots dat hij op de tippen van zijn tenen gaat staan . Ik herken dit en ik zie hoe hij zich helemaal opspant, zijn kuiten staan bol , zijn kont strak en bol en hij stoot een laatste keer diep in Wendy. Wendy roept ,jajajaj ik kommm en dan zie ik hoe beide klaarkomen. Peet blijft naar voorduwen en perst duidelijk alles tot aan zijn laatste druppel sperma in haar . Wendy grijpt naar haar buikspieren en drukt erop …aaaaaagh lekkerrrrr . Peet valt op haar buik  en blijft daar eventjes liggen. Na een minuutje zeg ik kom Peet ,even verfrissen. Hij staat recht en trekt zijn lul uit de kut van Wendy . Ik heb reeds een washandje vast en ontvang hierin zijn nog gezwollen lid. Ik spoel hem af en ga ook even over zijn ballen . De slierten sperma zijn weg en de meeste olie is ook verdwenen. Ik laat hem in zijn onderbroek stappen en doe ineens zijn broek aan. Wendy ligt nog steeds met opgetrokken benen op de tafel . Uit haar openstaande kut zie ik een sliertje sperma lopen. Het loopt op de rand van de tafel tussen haar billen. Peet doet zijn schoenen aan ,het zijn instappers zonder veters en dan is hij klaar. Hij gaat bij Wendy staan die met haar ogen nog steeds dicht aan het nagenieten is . Hij kust haar op de mond en gaat over in een tongzoen,ondertussen neemt hij een tepel vast en draait er zachtjes aan. Nou lieverd tot vanavond en bedankt dat je deze regeling getroffen hebt. Ik hoop dat jij straks je deel van de afspraak ook nakomt. Zeker zegt Wendy,die nu haar ogen heeft geopend, dit wil ik vaker ’s ochtends. Komt goed zegt ze  en jij nu goed werken he . Dag lieverd. Dag schat ,dag Mike en bedankt jongen zegt hij ,hopelijk tot gauw. Dag Peet komt allemaal goed  zeg ik . Hij gaat de door en trekt de deur achter zich dicht.

Goh dat was heerlijk Mike zegt Wendy,nog beter dan dat ik het me had voorgesteld. Ik ben allang niet meer zo diep geneukt en zo volgespoten door Peet. Op datzelfde moment haalt ze met haar vingers wat sperma uit haar kut en brengt ze dit naar haar mond . Ze likt haar vingers af  en zegt dan lachend tegen me , veel beter dan havermout in de morgend . Smakelijk eten dan lach ik terug . Ik hoop wel dat je tegen deze middag fris gewassen en gespoeld ben zeg ik . Natuurlijk lieverd lacht ze , ik zal helemaal fris gewassen op je zitten te wachten…nog wensen voor mijnheer ? Nou ja zeg ik , goed dat je het me vraagt. Ik zou graag zien dat je een rok draag die boven je knieën blijft , een bloes die niet helemaal dicht is geknoopt, zwarte bh ,string en nylons. Komt in orde mijnheer zegt ze . Als je nu al mijnheer zegt heb ik nu al de indruk dat je jezelf aan mij overgeeft en dat ik nu al met je kan spelen . Goh Mike ik zou echt wel willen maar ik ben nu nog aan het nagenieten van mijn orgasme en ik zou ook niet willen dat je te laat op school komt.. Ok , gelijk heb je zeg ik , ik moet me trouwens nog gaan douchen want binnen een half uur moet ik vertrekken. Ok zegt ze douch jij je maar al .

Ik gris haar vochtige string van tafel en zeg daar ga ik vandaag een paar keer aan snuiven en ik lik in het kruis van de string. Ik proef de zacht zoute smaak van haar geil en mijn lul springt omhoog .Ik ruik haar kutje in de zachte stof en mijn gedachten worden wild.Ik ga naar de badkamer en spring onder de douche. Als het water over me loopt heb ik toch eerst de reflex om mijn handen goed te wassen.Ondertussen hoor ik hoe Wendy ook in de badkamer komt en ze schuift het gordijn opzij en ze komt mee in de douche staan. Kom lieverd , ik kan je nu al niet genoeg bedanken voor wat je voor ons doet en ik kan je niet zo naar school laten gaan . Ze neemt mijn lul vast en begint er mee te spelen . Is het goed voor mijnheer dat ik u van wat sperma verlos ? Zeker zeg ik ,ga maar door je knieën en pijp me maar eens klaar. En laat me duidelijk zijn , ik wil klaarkomen in je mond en je slikt alles flink door . Eerst wel even op je tong presenteren wat ik je geef. Absoluut mijnheer zegt ze en ze gaat op haar hukken zitten in de douche . Op het moment dat ze door haar knieën gaat zie ik dat ze een kwak sperma uit haar kut perst en ze neemt mijn lul in haar mond . Ik draai de douche kop wat weg zodat ze niet onder het water komt met haar hoofd. Ze pijpt me met volle overgave , haar tong likt en glipt over mijn eikel . Ze trekt met haar hand mijn voorhuid naar achter en nu likt ze mijn gevoelige eikel . Haar tong speelt met mijn pisgaatje en ik voel dat ik dit alles niet lang ga volhouden.

Ik neem haar hoofd vast en trek ze goed dicht en spuit dan mijn geil in haar mond. 3,4,5 stoten en stralen  pers ik eruit.en dan laat ik haar los . Ze blijft op haar hukken zitten en kijkt me dan recht aan , ze opent haar mond en bied haar tong aan waarop ik een wit plasje sperma zie liggen. Inderdaad beter dan havermout zeg ik en nu doorslikken . Ze rolt haar tong terug naar binnen en ik zie ze slikken. mmm heerlijk zegt ze . En nu moet ik voortmaken zeg ik en ik begin  mijn haar te wassen . Ze blijft mee in de douche staan ,wast mijn rug en benen nog en dan ben ik klaar . Ik stap uit de douche en ik hoor hoe ze zich ook doucht, maar dan wel om te gaan slapen. Ik poets mijn tanden en kleed me aan in mijn slaapkamer. Als ik terug even de badkamer inga om een geurtje aan te doen staat Wendy aan de lavabo in een slipje en haar borsten bloot. Heerlijk zich zeg ik en ik neem een borst vast. Nu jongen nu echt niet meer zegt ze , eerst je schoolverplichtingen maar geloof me het zal snel half vier zijn lacht ze , ik zal op je wachten.Ik zie er al naar uit zeg ik oprecht. Dag Wendy tot straks en voor nu lekker slapen kus ik haar op haar voorhoofd. Komt goed zegt ze , ik was al moe van het werken en dat orgasme heeft me nu echt uitgeput lacht ze . Maar ik ga slapen met een glimlach op mijn gezicht, voor wat al geweest is en voor wat nog gaat komen . Dag lieverd tot straks , ik zal op je zitten te wachten.Dan gaat ze door en trekt de deur van hun slaapkamer achter zich dicht. Ik ga naar beneden, eet nog een boterham aan tafel . Ik moet lachen als ik het sperma nog zie liggen dat uit haar kut is gelopen  en bedenk  me dan wat voor een ongelooflijke toestand dit alles is maar ik neem me ook voor om met Wendy alles te doen wat ik me ook maar kan bedenken.Ik ga nu echt op een seksuele ontdekkingsreis en ik heb het geluk om een ervaren ,niet preutse partner te hebben op mijn reis. Ik kan niet wachten tot ik straks terug hier ben.

Wat er tijdens de dag juist allemaal gezegd en gebeurd is op school…I really don’t know. Ik heb heel de dag in een roes beleefd , wachtend op slechts één moment , dit , de bel van het laatste lesuur. Ik zat zo vol van spanning. Wat zou ik doen,hoe ga ik het aanpakken. Rustig opbouwen , spelen en vooral genieten of zou ik eerder de extremen opzoeken. De zaken die ik op het internet al eens allemaal had gezien, sommige waarvan ik zelf dacht dat ze eerder ranzig waren, zou ik die eens uittesten ….  Grote dilemma’s maar zoals ik me al bedacht had , een luxeprobleem. Ik had nu een privé speeltje om alles uit te testen , mijn fantasieën ,mijn vunzigste gedachten maar ook mijn grootste liefde. Ik liep naar de fietsenstalling en zocht mijn stalen ros , sprong erop en fietste niet extreem snel eerder bedaard naar het huis van Wendy en Peet. Onderweg kon ik nog eens goed ademhalen , ik wou vooral niet te bezweet aankomen . Ik wist wel dat ik niet wou overkomen als een jonge pup die als een gek wou klaarkomen. Toen ik aan het huis aankwam zette ik mijn fiets in de garage en liep binnen via de achterdeur. Mijn rugzak smeet ik in zijn vertrouwde hoekje en liep de keuken in. Daar stond Wendy me op te wachten zoals ik het haar deze ochtend gevraagd had. Ze droeg een mooie witte blouse met een zwarte kanten bh, een grijs rokje met zwarte streepjes, zwarte nylons en zwarte hakken. Hallo meester begroette ze me blij dat U er bent , ik ben helemaal klaar om me over te geven aan uw wensen. Ik smolt al meteen ter plekke van dit geile aanzicht.

Hi sletje van me zei ik en ik begroette haar met een kus vol op haar lippen . Ze opende spontaan de hare en alzo konden onze tongen elkaar vlot vinden en innig met elkaar verstrengeld worden . Ik pakte hierbij haar kont goed stevig vast en gaf er een tik op . Zo wil ik wel altijd verwelkomd worden lachte ik . Ik vervul al uw wensen meester antwoordde ze al lachend. Steeds in deze outfit meester ? Dat zal ik je wel ten gepaste tijde laten weten antwoordde ik  misschien kunnen we straks eens door je kleerkast gaan om te zien wat je zoal te bieden hebt. Graag antwoordde ze . Nu wil ik ff graag nog eens samen met je aan tafel zitten Wendy, neem maar voor ons beide een watertje. Nadat ze het water had genomen kwam ze mee aan tafel zitten. Ok  zeg ik , Wendy ik heb helemaal geen plan van hoe en wat ik met je wil doen. Ik heb in de loop der jaren al wel menig ding gezien op het internet die ik geil vind en waarvan ik denk dat ik ze ook wel eens in het echt wil beleven. Het kan zijn dat er zaken bij zitten die ik misschien maar ooit één keer wil beleven al was het maar om te kunnen zeggen dat ik het ooit geprobeerd heb maar dat het mijn ding niet is. Sommige zaken zijn heel soft andere zaken zijn eerder extreem te noemen. Ik wil natuurlijk dat het ook voor jou leuk is en blijft maar je hebt me zelf al aangegeven dat je al veel gedaan hebt en dat je heel open-minded bent om zaken uit te proberen en te testen. Als er nu toch ooit iets is waarvan je denkt , dat zie ik niet zitten of wil ik niet  moet je me dit ook aangeven. Mijn ervaring op het net leert me dat elke sub een stopwoord moet hebben. Vandaar dat ik je vraag om nu en hier een stopwoord te verzinnen dat voor jou uniek is en waarvan je denkt het te kunnen uitspreken op een dergelijk moment. Ok Mike ik ben het volledig eens met je en ik ben inderdaad bereid om zowat alles te doen met en voor je . Ik kan me op dit moment niets bedenken waarbij ik denk , nah dat niet maar wie weet komt er toch ooit iets , alhoewel ik dan waarschijnlijk ook zou denken  dat ik het misschien toch eens één keer moet proberen lachte ze geil naar me. Als stopwoord zou ik appelthee willen gebruiken, dat vind ik niet lekker en alzo zal ik het in die context ook wel onthouden. Ok perfect voor mij zeg ik. Verder wil ik je ook beloven dat zolang we samen zijn met z’n tweeën ik als jou subje zal fungeren, maar een half uurtje voor Peet thuis komt wil me wel kunnen opfrissen. Ok deal zeg ik . We klinken met onze glazen  en drinken het water op .

Sta een recht sletje en kom eens naast me staan zodat ik mijn speeltje eens kan bekijken. Wendy stond op en liep om de tafel heen. Weet je zeg ik terwijl ik ook opstond, een sletje moet zich overgeven aan haar meester.Hierbij is het belangrijk dat ze een houding aanneemt waarbij ze zich ook zichtbaar ter beschikking stelt van haar meester. Leg je handen eens in je nek ,benen open en borst vooruit. Wendy nam de gevraagde pose aan en haar stevige borsten staken vooruit , haar tepels tekende zich al af . Ik knoopte haar bloes open zodat haar mooie zwarte bh goed zichtbaar werd alsook haar mooie strakke buik. De bh was half van kant zodat de helft van haar tepelhoven zichtbaar waren. ik vond dit al een echt mooi en geil moment. Ik liep om haar heen en fluisterde langst achter in haar oor , en vind mijn sletje het leuk om hier zo bekeken en getest te worden door haar meester? Dit is iets wat ik al langer wilde meester en ik vind het geil. Hoe geil vraag ik , geil van stijve tepels of geil van een nat kutje? Stijve tepels zeker en mijn kutje is ook zeker niet meer droog meester. Prima zeg ik , dat zal ik dadelijk wel bekijken maar hou je zeker niet in .Ik neem langst haar haar borsten vast en begin er ze zachtjes te kneden. Man wat heeft ze toch een stel knappe grote borsten. Ik ga onder haar bloes langs achter en haak haar bh los. Dan glijd ik met mijn handen terug naar voor en ga langs onder in haar bh. Ik duw deze naar boven zodat hij op haar borsten komt te liggen en ik in beide handen een warme borst vast heb. Ik voel mijn erectie al opkomen en duw deze dan ook ongegeneerd tegen haar kont aan. Als reactie drukt ze haar kont naar achter. ik knijp in haar tepels en ze gilt plots …jij gaat me niet uitdagen zeg ik , ik bepaal wat er gebeurd zeg ik streng.Ja meester sorry meester zegt ze . Geen erg zeg ik we zullen samen de regels wel ontdekken. Ok doe je blouse en je bh uit zeg ik en neem je positie terug in. Ze laat haar handen zakken , doet haar blouse en haar bh uit en legt dan haar handen terug in haar nek. Ik loop om haar heen en bekijk het plaatje eens goed , man dit ziet er zo lekker uit. Ik wil zoveel tegelijkertijd doen en langst de andere kant gaat het in mijn hoofd heel de tijd …niet te snel , rustig opbouwen.

Ik ga naar haar toe en zuig op haar rechter tepel en ondertussen knijp ik in haar linkertepel. Ze reageert door haar rug te rechten en een kreunend geluid te maken. Dat vind je wel lekker he sletje dat er gespeeld wordt met je spenen. ja meester die zijn steeds heel gevoelig en al zeker als ze nat gemaakt worden. Goed om weten denk ik. Dan wissel ik en zuig op haar linkertepel en knijp in haar rechter tepel. Deze stonden al lekker stijf wat een mooi zicht was in haar gekleurde tepelhoven. Dan ga ik met mijn handen over haar borsten naar haar buikje verder door tot ik op de rand van haar rok stoot. Ik draai haar bruusk om zodat ze met haar rug naar me staat. Alzo kan ik aan de rits van haar rok, die rits ik rustig open. En nu schud je met die lekkere kont tot je rok om je enkels ligt . Na enkele zwoele heupbewegingen ligt hij ook effectief op de grond om haar hakken. Nu zie ik dat ze nylons aan heeft,zoals gevraagd maar dan geen gewone nylons maar van die hold ups. Dat vind ik wel heel geil  zeker in combinatie met de string die ze draagt. een mooie zwarte met een dunne strook die tussen haar billen verdwijnt. Vooraan is er een doorzichtige kanten zone waardoor ik haar schaamhaar kan zien. Ik moet en zal haar billen vastnemen. en voelen strak en stevig aan , ook heerlijk warm. het is een cliché maar het zijn echte perziken  waar je onmiddellijk je tanden in wil zetten.  Open je benen sletje . ze reageert direct en zet een stap opzij met haar rechterbeen zodat er voldoende opening komt zodat ik totale toegang heb tot al haar lekkers. Mijn hand gaat tussen haar benen door en ik voel een warme gloed van tussen haar dijen. Als ik de stof van haar string volg voel ik dat ze wel echt geil is want de stof is zeker niet meer droog. Ik voel een vochtige doorweekte stof. Tussen haar benen neem ik de stof vast en trek deze een beetje opzij. Mijn andere hand leg ik vol op haar schaamlippen. Ik voel hoe ze reageert als ik met mijn vingers tussen haar kutlippen streel . Haar lippen die vochtig en opgezwollen zijn openen zich heel gemakkelijk en haar kut zuigt als het ware aan mijn vingers om haar te vingeren.  Kom zeg ik tijd om je string uit te doen . ik neem de stof op haar heupen vast en trek deze naar beneden. Ze stapt eruit en nu staat ze volledig naakt voor me , enkel nog haar hold ups heeft ze aan. Nu op handen en knieën en je benen open zeg ik  en een rechte rug .

Nu zit ze op handen en knieën als een voorbeeldig huisdiertje . Ik ga achter haar ook op mijn knieën zitten en trek haar billen uiteen. Door aan haar kontskaken te trekken openen haar kutlippen ook spontaan . Ik zie en riek nu ook haar warme geile grotje . Ik zie het witte geil zitten. Heeft mijn sletje al een beetje zin vraag ik haar . Absoluut meester antwoord ze  ik zou zo graag U in me voelen. Dat kan zeg ik  en gelukkig voor jou heb ik ook veel zin in je. Ik trek haar kont weer open, haar lippen openen zich ook weer en ik steek mijn tong in haar kut. Ik proef en riek haar en neem even tijd om haar geur in me op te nemen. Ik ga dieper met mijn tong  totdat ze helemaal in haar genotsgrotje zit. Wendy geniet , ik voel hoe ze haar kutspieren om mijn tong tracht te zetten. Mijn neus tikt ondertussen tegen haar anus aan. Ik leg mijn focus op het likken van haar kutje maar ik kan niet laten om toch ook met mijn neuspunt stevig tegen haar sterretje te drukken.  Ze proeft overheerlijk en ik laat mijn tong met grote halen in en uit haar poesje gaat . Ondertussen heb ik mijn arm om haar geslagen en mijn vingers woelen door haar schaamhaar naarstig opzoek naar haar clitje. eens ik dat gevonden heb begin ik dat te stimuleren .Hierdoor wordt Wendy wat onrustiger en blijft ze niet meer zo stil zitten. Oooh meester u bespeelt me lekker met uw tong en vingers zegt ze . Heerlijk. Ik voel ook dat ze alsmaar natter wordt. Mijn lul zit al zo strak in mijn broek, mijn slip is vooraan ook nat van mijn eigen voorvocht dat ik moet oppassen of ik kom klaar in mijn broek.

Ik stop met haar te likken en zeg dat ze haar hoofd op de grond moet leggen, op haar knieën blijven zitten , haar benen wijd open en dat ze zichzelf moet vingeren zodat ik goed kan meekijken langs achteren. Gewillig gehoorzaamt ze  en dra zie ik haar vingers in haar kutje pompen, haar andere hand gebruikt ze om ook haar klitje te stimuleren. Ondertussen sta ik op en kleed mezelf uit . Mijn vochtige slip waar best wel wat voorvocht in zit leg ik aan haar mond met mijn geil naar haar toe , likken en snuiven zeg ik. Ik zie hoe ze haar tong op mijn slip legt ,ze kreunt dat ze me lekker vind . Prima sletje , daar zal je nog genoeg van mogen proeven . Dan kan ik me niet echt meer beheersen en moet ik haar voor het eerst eens echt neuken. Dit is al jaren een fantasie van me en nu ga ik het echt doen. Ik weet al op voorhand dat dit niet mijn langste neukbeurt ever gaat worden, daar ben ik nu echt te geil en te enthousiast voor , ik wil gewoon in haar zitten en mijn sperma in haar kut spuiten. Ik zet mijn eikel tegen haar lippen en de vingers waar ze zichzelf mee aan het bevredigen was nemen mijn lul vast en begeleiden die naar haar kut . Ik voel haar warme vochtige lippen met mijn eikel en haar kut is zo nat dat mijn lul er letterlijk in glijdt als was het boter. Ik begin haar driftig te neuken met als enig doel het egoïstisch zelf klaarkomen. Ik neuk haar bruut om haar duidelijk te maken dat ik diegene ben die bepaalt of en wie er gaat genieten. Steun op je armen heig ik geil in haar oor ,ik wil je tieten zien hangen en ik wil er mee kunnen spelen. Ze zet zich recht en het was echt een fantastisch beeld om haar stevige grote borsten te zien bengelen en deinen op de maat van mijn stoten tegen haar billen. Ik ben nu reeds zo ver dat ik voel dat ik nog hooguit 2-3 stoten zal overleven.

Ik voel met mijn duim over haar sterretje en druk het zachtjes in . Niet dat ik hem er echt wil indrukken maar toch altijd geil om een extra stimulans te geven. Ze druk haar kont zelf omhoog tegen mijn duim en voel hoe de top ervan tussen haar kringspier geraakt. Op dat moment stoot ze heviger naar achter en spuit ik mijn zaad in haar kut . Ik los haar billen en grijp haar bij de heupen en trek haar helemaal tegen me om alzo mijn lul zo diep mogelijk in haar te krijgen en mijn laatste druppel geil zo diep mogelijk in haar te persen.
Zalig zeg ik na enkele seconden en ik laat mijn lul uit haar poes glijden . Ik zit nog steeds achter haar en trek haar billen weer uiteen. Pers er nu mijn sperma maar uit zeg ik . Wendy spant al haar spieren op en ik zie van dichtbij hoe er enkele klodders sperma uit haar kutje komen en hoe deze via haar dijen op de stenen tegels vallen. Nu rechtop zitten zeg ik nadat ze zoveel mogelijk sperma heeft uitgeperst. Lik nu mijn lul maar eventjes schoon. Ik steek mijn lul in haar mond en voel hoe haar tong heel mijn eikel aflikt . deze is nu wel extra gevoelig maar ze is zo voorzichtig dat het niet pijnlijk is maar echt zalig en lekker aanvoelt. Mmm heerlijk meisje zeg ik , je meester is content. Vind je me lekker vraag ik haar . Absoluut meester , uw sperma is goden nectar voor me. Ha lik dan de vloer maar af zeg ik , daar ligt nog wat extra nectar voor je. Wendy likt het geil dat ze uit haar kut heeft geperst allemaal zorgvuldig op . Zalig zeg ik dat heb je goed gedaan. Ik vind je zo lekker in deze outfit en in deze pose. Hier ga ik nog veel van genieten en ik beloof je dat het niet altijd zo snel en simpel zal gaan . Ik verwacht ook niets anders van U meester antwoord ze . Kom we gaan ons douchen zeg ik dan kunnen we daarna nog wat gezellig babbelen , ik wil nog veel van je te weten komen. Prima meester , U mag me alles vragen en ik zal u  100% eerlijk en open antwoorden.. Zo moet dat meisje vanaf nu.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13015 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie