BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (17)

Ik stond bij mijn fiets en keek op mijn telefoon, ik zag dat Jolanda een bericht had achter gelaten.
Hi Remco,
Dit is wat ik aantrek zondag voor het feest. Kan jij je kleding er op aanpassen. Smiley.
XXX Jolanda
Er zat een foto bij waarin ik zag dat Jolanda in een wit pak stond. Ik stuurde een duimpje terug en vertelde dat ik ging kijken wat ik aan zou trekken.

Ik fietste naar huis met in gedachten wat ik aan moest trekken. Ik zou als vrouw gaan alleen nu de vraag of ik helemaal in zwart of wit zou gaan? Ik kwam thuis en liep al nadenkend de keuken in. Mijn moeder was bezig om de boodschappen in te ruimen die ze net gedaan had.
‘Zo jongen, in gedachten nog bij Elly?’ vroeg ze lachend.
‘Nee, ik ben bezig met mijn kleding voor zondag. Ik kreeg net een bericht van Jolanda, die gaat in een wit pak. Ik weet nu niet of ik helemaal ik het zwart of wit ga?’ vertelde ik mijn moeder.
‘Ja jongen, laten we zo eerst een bak koffie pakken en dan kijken we samen even ok?’ en ze ging verder met het opruimen van de gedane boodschappen.

Ik ging zitten en opende mijn telefoon en begon op internet te zoeken naar stellen op de rode loper om te kijken of ik stellen tegenkwam die hetzelfde droegen qua kleur.
Ik was zo bezig dat ik niet doorhad dat mijn moeder koffie voor mij neerzetten en naast me kwam zitten. Ze legde haar hand op mijn telefoon en trok hem voorzichtig weg.
‘Zo jongen, vertel nu eerst maar eens hoe het was bij Elly en laat daarna de foto van Jolanda maar eens zien.’

Ik vertelde mijn moeder alles wat er gebeurd was bij Elly, ze zat met rode koontjes te luisteren.
“Zou hij mij ook uitnodigen om met Elly dingen te doen? Ik zou er wel zin in hebben.” dacht Ellen tijdens het luisteren naar haar zoon. “Ik krijg het er warm van. Jezus wat is het een geil verhaal wat Remco allemaal verteld. Ik had er graag bij geweest.” dacht Ellen. Ellen legde haar hand op de knie van haar zoon en kneep er even in. Ze keek hem recht in het gezicht en zag dat hij er ook van genoten had.
Toen hij alles verteld had pakte Remco zijn telefoon en liet de foto van Jolanda zien.

‘Zo jongen, een wit pak. Ja trek jij dan ook alles wit aan of alles zwart of ga je voor zwart en wit?’ zei Ellen tegen haar zoon.
‘Daar twijfel ik nou juist over mam, maar hoe bedoel je zwart en wit?’
‘Nou, als je helemaal in het wit gaat dan betekent dat je ook een witte panty aan moet en een wit shirt of body. Wanneer je zwart wit doet dan kan je de bovenkant zwart doen en de onderkant wit of omgedraaid.’ vertelde Ellen haar zoon. ‘En wat voor schoenen ga je aantrekken?’
‘Schoenen? Natuurlijk niet over nagedacht mam. Weet jij niet wat?’

Ellen moest inwendig lachen om de naïeve gedachten van haar zoon. ‘We kijken wel even op internet.’ Ellen pakte de tablet en ze tikte “zwart/witte panty” in en we zagen allemaal leuke panty’s voorbij komen. 1 met een wit en 1 zwart been, 1 met zwarte en witte horizontale strepen maar ook met verticale strepen. Ik wist dat ik die wilde. ‘Mam, die wil ik.’ zei ik en wees op de panty met verticale strepen.

Mijn moeder tikte nu zwart/wit rokje en zo kwamen we bij Bershka terecht die een rokje met split in zwart en wit had. Bershka zat hier in de stad dus die kon ik daar halen. Ik wees erop en mijn moeder knikte alleen maar. Ze keek even verder en zo zagen wij ook dat ze ook een wit bikerjasje hadden. Ellen pakte de telefoon en belde met het filiaal in de stad, ze kreeg iemand aan de lijn en er werd gekeken of het rokje en het jasje in de winkel hingen. Omdat het rokje snel ging had de dame deze apart gehangen en konden we deze komen passen.
We keken verder en zagen dat de beenmode winkel in de stad ook het merk panty’s had die ik graag wilde dus samen op de fiets richting stad.

Het rokje en het jasje zaten prima en we namen deze dan ook mee, door naar de beenmode winkel. We liepen naar binnen en ik keek mijn ogen uit, ik liep naar de kant waar ik gekleurde panty’s zag hangen.
Ik pakte een panty die 1 wit en 1 zwart been had, ik bekeek het plaatje en vond deze ook wel wat maar ik had mijn zinnen gezet op de panty met de verticale strepen.

Ik zag dat de winkeldame met mijn moeder stond te praten en ze wees naar mij. Ze kwamen aanlopen en de vrouw gaf mij een glimlach. Ik hield de panty omhoog en mijn moeder pakte hem aan. ‘Ja die is ook leuk inderdaad.’ en ze gaf hem terug.
De vrouw pakte nu de panty die wij wilde en ze keek naar mijn moeder en pakte een maat 42/44 panty en gaf deze aan mijn moeder.
Ze keek en draaide en liet hem aan mij zien. ‘Heeft u deze ook in maat 46/48?’ vroeg mijn moeder.
De vrouw keek mijn moeder aan en zei. ‘U heeft zeker geen 46/48 mevrouw.’
‘Dat weet ik, maar hij is voor hem.’ en ze wees naar mij.

De vrouw keek mij vreemd aan en begon te glimmen. ‘Draag jij panty’s?’ vroeg ze uitgelaten.
Ik knikte en zei. ‘Ja, ik heb zondag een feestje waar ik als vrouw gekleed ga.’ en ik zag het gezicht minder enthousiast worden.
‘O, ik dacht even dat je panty’s zou dragen onder je kleding.’ Toen ik begon te blozen zag ik de glimlach weer terug komen op haar gezicht. ‘Oke, wil je deze dan even passen?’ en ze wees naar een pashokje achterin de winkel. Ik pakte de panty aan en liep ermee naar het hokje.

Ik trok de panty aan en bekeek mezelf in de spiegel, ja dit zag er echt geil uit. Mijn lul drukte tegen de panty aan en je zag hem duidelijk zitten. Ik schoof het gordijntje opzij en ik zag mijn moeder voor het hokje staan en goedkeurend knikken. ‘Ja jongen, deze wordt het.’ en ze gaf me het rokje aan.
Ik trok het rokje aan zonder iets aan het gordijn te doen.
‘Ja, dat staat goed.’ hoorde ik de winkeldame zeggen en ze kwam bij mij in het hokje staan. ‘Kijk, als je dit soort panty’s aantrekt zorg er dan voor dat de strepen niet gedraaid zitten.’ en ze ging op haar knie zitten en draaide de panty een beetje. Ze kwam nu ter hoogte van het rokje en duwde dat iets omhoog.

‘Zal ik het rokje even uittrekken mevrouw?’ vroeg ik netjes.
Ze keek omhoog en begon te lachen. ‘Mevrouw, noem me gewoon Brenda. En ja, doe het rokje maar even uit.’ en ze ritste het rokje open en schoof hem naar beneden. ‘Draai je nu even om zodat ik ook je andere been kan doen.’ en ik draaide heel langzaam voor de ogen van Brenda om.

“Jezus, hij heeft niets onder zijn panty aan. Zijn lul mag er zeker wezen, misschien wil hij wel invallen?” ging er door het hoofd van Brenda heen. Ze bracht haar hand snel omhoog en legde deze op de heupen van Remco. Ze hield hem stil en bekeek de lul die goed zichtbaar was. Ze draaide hem nu verder maar hield haar handen op het lichaam van Remco en zo voelde ze onder de panty de harde paal. Ze moest even slikken en draaide hem door.

“Jezus, ze streelt mijn lul.” ging er door mij heen. “Wat zal ze nog meer doen?” en ik draaide weer door op aangeven van Brenda.
Ellen zag het allemaal gebeuren en voelde zich geil worden. “Wat heb ik toch een lekkere jongen, hij maakt niet alleen mij gek maar alle vrouwen die hij tegenkomt.”
‘Zo jongen, die zit goed.’ en Brenda ging staan en streelde mijn benen en billen. Ze draaide mij zo dat ik in de spiegel kon zien dat de strepen nu echt recht leken te zijn. ‘Zie je wel?’ en ze streelde mijn kont uit het zicht van mijn moeder.

‘Remco, ja het staat inderdaad beter.’ Zei mijn moeder. ‘Nu nog kijken of we schoenen kunnen vinden?’
Brenda keek naar mijn moeder en wees op mij. ‘Schoenen voor hem?’
‘Ja, schoenen voor mijn jongen. We zijn te laat om ze op internet te scoren, zeker in deze tijd.’
Brenda knikte en ik zag haar denken. Ze liep naar de kassa en pakte haar telefoon, ze drukte hem tegen haar oor. ‘Hi Jeannette, mag ik wat raars vragen?’ en ze keek naar mij. Ze legde haar hand op haar mobiel en vroeg aan mij. ‘Welke maat?’ en ze wees naar mijn voeten.
‘44 en soms 45.’ gaf ik door aan Brenda.

‘Ja Jeannette, ik heb hier een klant en die is op zoek naar schoenen maat 44 – 45. Nu dacht ik dat René ook die maat heeft. Kan hij misschien van René een paar lenen? Zwart of wit.’ en ze luisterde weer wat Jeannette te zeggen had. Ze knikte 2 keer en drukte de verbinding weg. Ze draaide zich om naar mij en keek me met een glimlach aan. ‘Je hebt geluk kerel. Jeannette haar zoon heeft maat 44,5 en hij doet wel eens mee aan drag verkiezingen. Dus je mag komen passen. Moet je nu wel richting Jeannette.’
Ik keek mijn moeder aan en en die stond in haar handen te klappen. ‘Jongen, ga je toch volledig als vrouw die kant op.’ en ze kwam naar me toe lopen en knuffelde me.

‘Voor je naar Jeannette gaat wil ik je nog wat vragen Remco?’ en Brenda kwam weer naast me staan. ‘Ik geef modeshows bij mensen thuis, nu heb ik al een paar keer een vraag voor een mannelijk model gekregen. Jij bent de eerste man in mijn winkel die een panty heeft gepast en waar het ook geil staat.’ en ze wreef over mijn kont. ‘Zou jij mijn mannelijke model willen worden? Je verdient er nog geld aan ook.’ en Brenda streelde weer mijn kont. Brenda keek nu ook naar mijn moeder. ‘Als jij ook interesse hebt dan kunnen jullie ook wel eens samen een showtje lopen?’

Ik zag mijn moeder opgewekt knikken. ‘Ja dat lijkt mij wel eens leuk, een showtje lopen met mijn zoon.’ en zo werden er afspraken gemaakt. Brenda ging de mensen bellen en zou ons op de hoogte brengen als ze een afspraak kon maken. Ook kregen we nog mee dat Jeannette ook een aparte relatie had met haar zoon.
We kregen de gegevens van Jeannette en zochten het adres op, het was een kwartier fietsen van hier dus we reden na afgerekend te hebben naar Jeannette.

We kwamen in een buurt met allemaal grote huizen, vrijstaand of 2 onder 1 dak. We reden de oprit op van het adres wat we gekregen hadden. De deur ging al open en ik zag een vrouw van begin 50 in de deuropening staan. ‘Zo, jij bent Remco?’ en ze stak haar hand uit.
‘Ja ik ben Remco en u bent Jeannette?’ en ze knikte en deed de deur verder open.
‘Als je nog 1 keer u zegt dan ga je maar weer zonder schoenen de deur uit.’ zei ze lachend.
Ik lachte en wees op mijn moeder. ‘Dit is mijn moeder, Ellen.’ en ze gaven elkaar een hand.

Binnen was het mooi ingericht en Jeannette was netjes gekleed. Ze had een zijde blouse aan met een lange leren rok tot onder haar knieën, ze droeg er laarzen onder waarbij de bovenkant niet te zien was want die verdwenen onder de rok. Ze ging ons voor naar de keuken die net zo groot was als onze woonkamer. Ze wees op de stoel en liep naar het aanrecht. ‘Koffie of iets anders? Ik neem een wijntje want het is immers 5 uur geweest.’
Wij namen ook een wijntje en niet veel later zaten we met elkaar te praten.

Op een gegeven moment vroeg Jeannette aan mij. ‘Jongen, jij bent op zoek naar schoenen. Vertel?’ en Jeannette ging er lekker voor zitten.
Ik vertelde het verhaal van Jolanda en het feest, gedurende het gesprek kreeg Jeannette een glimlach op haar gezicht en zag ik dat ze het een mooi verhaal vond.
‘Dus je hebt nog nooit echt in vrouwenkleren gelopen?’ vroeg Jeannette.
‘Nou, nee. Ik heb net een rokje en een jasje gekocht. Bij Brenda een mooie panty en nu hoop ik hier bij jouw schoenen te kunnen lenen?’ en ik keek hoopvol naar Jeannette.
Jeannette keek naar Ellen en vroeg aan mij. ‘En wat is de rol van je moeder in dezen?’
Jeannette zag de jongen rood worden. “Oke, hier speelt wat.” dacht ze alleen.

‘Nou, ja ehu…..mijn moeder steunt mij in dit……’ en ik kreeg een rode kleur op mijn wangen.
‘Ja, als mijn zoon het prettig vindt om in vrouwenkleren en panty’s te lopen dan steun ik hem daarin. Alles om je kind gelukkig te zien toch?’ Zei Ellen er gelijk achteraan. ‘Heb jij je zoon ook gesteund in de tijd dat hij zoekende was?’ en nu kreeg Jeannette een kleurtje.
“Ze moesten eens weten.” dacht Jeannette. “Dat ging wel verder dan alleen steunen.”
Ellen zag Jeannette even wegdwalen en de smile op haar gezicht verraden haar.
‘Jeannette, ging dat verder dan steunen in kleding keuze?’ Jeannette knikte naar Ellen en gaf haar een knipoog. Ellen wist genoeg.

Jeannette stond op. ‘Kom, dan gaan we schoenen passen.’ en ze liep voor ons naar boven.
Ze liep een kamer in waar alleen maar kasten stonden en 2 stoelen. Ze liep naar de achterste kast en trok deze open. We keken in een kast die helemaal vol schoenen en laarzen stonden. Van naaldhakken tot pumps, van enkellaarsjes tot lederen dijlaarzen.
Jeannette wees naar de plank waar allemaal pumps stonden. ‘Deze 4 zijn maat 44.’ en ze wees de meest rechtse aan.

Ik pakte een paar zwarte pumps en bekeek de hak. ‘Die is best wel hoog jongen.’ Hoorde ik mijn moeder zeggen.
‘Laat hem eerst maar passen, dan heeft hij nog een paar dagen om er op te leren lopen.’ Zei Jeannette. Ik ging op de stoel zitten en deed mijn schoenen uit. ‘De schoenen moet je wel passen met een panty aan.’ zei Jeannette toen ze mijn sokken zag.
Jeannette liep naar een andere kast, trok hem open en pakte een zwart/witte panty uit de kast. ‘Hier trek deze maar aan, die is ook zwart wit.’
Ik begon mezelf uit te kleden in de kamer bij Jeannette. Ik zag Jeannette met aandacht kijken en ze ging zo staan dat ze alles zag.

Ik trok al mijn kleren uit op mijn t shirt na en trok de panty aan, het rokje en jasje wat mijn moeder uit het tasje had gehaald. Ik zag Jeannette goedkeurend kijken en knikken. Ze kwam naar mij toe met de zwarte schoenen en ging voor mij zitten. Ze streelde mijn voet en ik liet mij leiden om mijn voet in de pump te zetten, hij paste best wel goed en Jeannette pakte de tweede. Ik steunde op Jeannette toen ze de andere voet in de schoen liet glijden.
Ze streelde de schoenen en begon mij te betasten en streelde mijn benen. Haar handen gleden van mijn voeten via mijn kuiten en knie naar mijn bovenbeen. Ze was geobsedeerd bezig om mijn been te strelen en haar hand gleed onder mijn rokje.
Ik stond het ademloos te ondergaan, het was geweldig. Het gevoel van de strelende handen over mijn benen die richting mijn kruis gingen.
Ik keek naar mijn moeder die op een stoel was gaan zitten, ze zat gefocust te kijken hoe Jeannette haar zoon aan het betasten was.

Ik voelde nu dat Jeannette over mijn lul streelde en hem even vastpakte. Ze keek nu omhoog en ik keek haar recht in de ogen. Ik zag haar een beetje schrikken en ze liet mijn lul los. ‘Sorry, jongen. Ik was even een aantal jaren terug.’ en ook hier schrok ze weer van. ‘O…ehu….nee het is niet wat je denkt….’ zei ze geschrokken.
Mijn moeder stond op en kwam naast Jeannette zitten en streelde nu ook mijn benen. ‘Jeannette, ik weet denk ik wat voor relatie je had met je zoon, die heb ik ook.’ en ze streelde de hand van Jeannette die nog onder mijn rokje weer op mijn lul lag.

Jeannette liet een zucht van opluchting ontsnappen, ze keek naar mijn moeder en gaf haar een glimlach. ‘Ja, ik had een mooie relatie met mijn zoon, die ging inderdaad verder dan kleding. Maar begon wel altijd met kleding, zoals nu. Daarom was ik even terug in die tijd en kon ik mij niet beheersen en liet ik me volledig gaan.’ en ze keek weer naar mijn moeder.
Mijn moeder kwam naar voren en kuste Jeannette op haar mond, ze stak haar tong bij Jeannette naar binnen. Ik bekeek het allemaal van boven en het was een prachtig gezicht, deze 2 zoenende vrouwen.

Ik stond wat onwennig op mijn hakken en keek naar de 2 zoenende vrouwen. Het voelde wel geil en wat ik zag was ook geil, mijn moeder was Jeannette aan het strelen. Ik deed 2 stappen naar achter.
Jeannette ging staan en begon haar rok los te ritsen, ze stapte uit haar lederen rok en haar hoge laarzen werden zichtbaar. Boven haar laarzen die op haar dijen eindigde was een stukje netkous zichtbaar die werd vastgehouden door een zwart lederen jarretelgordel. Ze trok haar trui uit en daaronder had ze een lederen corset met kwartcup bh, haar tepels met ringen er door stonden stijf naar voren gericht. Ze ging wijdbeens voor mijn moeder staan en drukte haar kruis in het gezicht van mijn moeder.

Ik liep nu naar de 2 vrouwen toe en ging achter Jeannette staan en stak mijn armen langs haar heen naar voren en pakte de ringetjes vast die door haar tepels zaten. Ik trok ze iets naar voren wat een goedkeurende kreun van Jeannette opleverde.
‘Ja jongen, pak die tieten van je moeder maar weer eens lekker vast. Je mag wel wat harder trekken hoor.’ en Jeannette legde haar hoofd tegen mijn schouder aan. ‘Net als vroeger hé René?’

“Ze denkt dat ik haar zoon ben.” ging er door mij heen. “Zal ik het meespelen?” bedacht ik mij. “Ja, laten we deze vrouw verwennen voor het lenen van de schoenen.”
‘Ja mam, maar nu hebben we er een vrouw bij, dat wilde je toch altijd al?’ vroeg ik als René aan Jeannette.
‘Ja jongen, mijn droom gaat in vervulling.’ en ze kreunde weer.
Mijn moeder zat Jeannette te beffen en ik was met haar borsten bezig. Ik voelde Jeannette nu zwaar tegen mij aan leunen en ik voelde haar trillen. Mijn handen gleden over het corset naar beneden en kwam helaas niet bij haar heuveltje. Ik was te groot want ik stond ook nog op hakken.

Jeannette kwam klaar en ik moest haar vasthouden zodat ze niet viel. Ik keek over de schouder langs het lichaam van Jeannette naar beneden en daar zag ik Ellen die haar lippen aflikte. Ik duwde Jeannette iets omhoog zodat ze weer op haar benen ging staan.
‘Kom René, we gaan naar mijn bed en dan gaan we daar verder.’ en ze pakte mijn hand en trok me mee naar de gang en een andere kamer in. Ik werd op bed geduwd en Jeannette kroop me achterna. Ze trok mijn rokje uit en dook tussen mijn benen, ze likte mijn lul door de panty heen. ‘O René, wat heb ik dit gemist.’ en ze likte weer over mijn lul.

‘O mam, wat doet u dat lekker.’ en ik keek naar mijn moeder die achter Jeannette stond. Ik zag mijn moeder haar hand richting het kruis van Jeannette gaan en ik hoorde Jeannette weer kreunen. ‘Ja Machteld, speel lekker met tante Jeannette.’ en ze pakte mijn lul nu vast en trok deze met de panty erom heen omhoog. Ze opende haar mond en stak haar tong uit en likte aan mijn eikel alsof het een ijsje was. ‘Jongen, het lijkt er wel op dat je lul gegroeid is?’ en ze hapte mijn eikel in haar mond.

Ik zag Ellen nu met haar mond richting het kruis van Jeannette gaan en ik hoorde een diepe zucht tussen mijn benen uitkomen. Jeannette kwam omhoog, trok de panty stuk en nam mijn lul helemaal in haar mond. Ik voelde voor het eerst mijn eikel een keel in glijden en wist niet wat mij overkwam. Dit moest niet te lang duren want dat zou ik niet volhouden. René had dat waarschijnlijk ook want Jeannette liet mijn lul los en keek me geil aan. ‘Jongen, ik kan het nog. Was het geil en kon je jezelf nog net inhouden?’ Ik knikte alleen maar want ik wilde haar niet uit haar droom halen. ‘Machteld heeft mijn kutje al lekker nat gemaakt en nu ga ik je neuken stoere vent.’

Jeannette kwam omhoog en keek naar Ellen, ze glimlachte en gaf een luchtkus. ‘Dank je wel Machteld, je mag vanavond met René spelen.’ en ze ging boven mij staan. Wat was dat een geil gezicht, die geile zwarte lederen dijlaarzen met het lederen gordeltje met het corset erboven. Ze stond met haar 2 benen naast mij taille en liet zich heel voorzichtig zakken, toen ze bijna gehurkt zat werd mijn lul omhoog gehouden door Ellen en Jeannette stak een hand tussen haar benen en hield met 2 vingers haar lipjes gespreid. Ellen positioneerde mijn lul tegen het grotje van Jeannette die zich met een zucht liet zakken. Ze keek achterom. ‘Dank je Machteld.’ en ze keek weer geil naar mij.

‘Zo jongen, dan zal mamma je eens lekker neuken.’ en ze begon op en neer te bewegen. Ik stak mijn handen uit en pakte weer de ringetjes vast die door de tepels van Jeannette staken. Ik voelde de handen van mijn moeder ook op de borsten van Jeannette en daarom liet ik ze los en legde mijn handen op de knieën van Jeannette. Ik drukte ze iets naar buiten waardoor het zicht op haar kutje waar mijn lul in- en uitging beter werd. Als Jeannette omhoog bewoog zag je de lipjes mijn lul omklemmen en ze proberen vast te houden. Het was geweldig en zo had ik het nog niet gezien. Heerlijk.

Mijn moeder stak haar hand nu tussen de benen van Jeannette en drukte haar hand op het clitje van Jeannette. Ze streelde en drukte hard tegen het knopje en Jeannette gooide haar hoofd achterover in haar nek. ‘Ja, jongens. Help deze oude geile moeder en tante maar naar een geil orgasme.’ en ze ging harder hijgen en kreunen. ‘Jaaaaa…….’ was alles wat Jeannette zei.
Ik voelde dat het vochtig werd in mijn schaamstreek, Jeannette werd door mijn moeder voorzichtig naar voren begeleid en zo kwam ze op mij liggen. Ze kuste mij en keek me lief aan.
Ik pakte haar vast en rolde haar op haar rug en probeerde mijn lul in haar kutje te houden. Het lukte en we lagen op de rand van het bed, ik liet mijn benen naast het bed glijden en draaide Jeannette zo dat zij op het bed lag en ik tussen haar benen stond.

Ik keek Jeannette aan en begon heel rustig in en uit het kutje van haar te bewegen. ‘Zal je zoon je eens lekker diep neuken, mam?’ en ik pakte haar benen vast in haar knieholte en trok deze omhoog en duwde ze iets naar buiten. Het kutje kantelde en ik ging iets op Jeannette liggen en begon haar diep te neuken.
‘O jongen, zo diep ben ik nog nooit geneukt. Waar heb je dat allemaal geleerd?’ en Jeannette zette grote ogen op en liet zich diep neuken.

Ik keek naar mijn moeder die met haar hand tussen haar benen naar ons lag te kijken.
‘Mam, wil jij niet eens lekker het kutje van Machteld likken?’ en ik zag Jeannette haar hand uitsteken naar Ellen.
‘Kom eens hier geil meisje, zal ik jou kutje eens geil likken?’
Mijn moeder kwam omhoog en ging over het gezicht van Jeannette zitten, ze keek mij nu geil aan en kwam naar voren. We wisselde speeksel uit en toen ik weer naar achteren ging bleef er 1 speekseldraad tussen onze monden hangen.

Ik voelde het kutje van Jeannette in mijn lul knijpen en het werd mij allemaal teveel. Ik hoorde mijn moeder ook zwaar hijgen en kreunen, Jeannette was net al klaargekomen en ik stond op het punt om klaar te komen. ‘Mam, ik ga je kutje volspuiten hoor. René gaat zijn zaad in je grotjes spuiten.’ en ik spoot 4 stralen sperma in het kutje van Jeannette.
Mijn moeder zat ook klaar te komen op de mond van Jeannette en liet zich van haar gezicht vallen. Ik zakte op Jeannette en zoende haar geil, ik proefde mijn moeder en mijn lul gleed uit het kutje van Jeannette.

‘Jongen, wil je net als vroeger het kutje van je lieve moedertje schoon likken? Misschien dat Machteld ook meedoet?’
Ik keek Jeannette diep in haar ogen en knikte en liet mij voorzichtig tussen haar benen op de grond zakken. Ik keek tegen het volgespoten kutje aan van Jeannette en zette mijn mond op het kutje en likte er wat sperma uit.
‘Ja jongen, dat is geil.’ en de hand van Jeannette gleed over haar clitje en terwijl ik mijn tong diep in Jeannette stak en mijn zaad uit het grotje likte voelde ik de hand van mijn moeder op mijn rug. ‘Mag ik ook?’ hoorde ik haar zeggen.

Ik kwam omhoog en maakte plaats voor mijn moeder en keek hoe Ellen het kutje van Jeannette helemaal schoon likte en Jeannette nog een keer naar een orgasme bracht.
Jeannette kwam omhoog met tranen in haar ogen. ‘O jongens, wat hebben jullie mij een heerlijke middag gegeven. Ik had nooit gedroomd dat dit voor zou komen, dank jullie wel dat jullie dit meegespeeld hebben.’ en ze kuste mij en mijn moeder. ‘Jongen, we gaan zo naar de kamer hiernaast en dan mag je nog een paar schoenen uitzoeken die je van mij krijgt’

En zo verlieten wij het huis van Jeannette met 2 paar pumps, 1 zwarte en 1 witte en een paar zwarte overknee laarzen met een naaldhak. Ik kreeg ze alleen mee als ik beloofde om nog eens langs te komen voor nog een sessie.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10410 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (17)”

Plaats een reactie