BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het gebeurde gewoon…

Ik ben 68, dus een vrouw “op leeftijd” zoals gezegd wordt. Maar wél iemand met levens ervaring en die ook niet oordeelt over anderen én niet veroordeelt wil worden door anderen!

Mijn man heb ik verloren, helaas, op mijn 48e. Hij stierf plotseling door een hartaanval. Ik heb één zoon, toen bijna 18. We hebben samen veel moeite gehad deze periode door te komen. Hij kreeg gelukkig na 3 jaar, 21 was hij toen, een fijne vriendin, en zijn 2 jaar later getrouwd. Een mooi “harmony model” zoals dat genoemd wordt. Ik had zelf geen behoefte aan een relatie. Het overlijden van mijn man was al enkele jaren geleden en ik had mijn eigen leven behoorlijk op de rails.

Ik had een goede vriend, (zonder sex) die vaak over de vloer kwam. Een weekend was mijn zoon, 24 destijds bij mij en deze vriend ook, we gingen samen uit eten etc. Thuis nog een afzakkertje nemen. Mijn zoon ging naar bed, wij namen nog een borrel… Tja en van het één kwam het ander. Een 54 jarige weduwe en een 56 jarige aardige man na een paar borrels… Wij gingen naar mijn slaapkamer en daar hebben de liefde bedreven. Geen punt om je voor te schamen… Na ruim 6 jaar weer eens sex. Het was fijn, maar niet opwindend! Dít werd het wél toen rond 01.00 mijn kamerdeur geprobeerd werd te openen. Ik had deze op slot gedaan. Je moet weten dat via mijn kamer je naar de badkamer kunt gaan. Dus wie aan de kamerdeur zat was mijn zoon. Hij hoorde, begreep de situatie. En ging naar beneden een ander toilet.

Maar voor mij ontstond er een enorme onverklaarbare geilheid. Hij had ons gehoord! Kan dat, mag dat. Ik ben vrij open in mijn leven. Dus de ochtend erna, vriend was weg, dacht ik over deze dingen na. Ik wist dat zijn relatie niet écht goed op sexueel gebied liep.

En dán, dit komt niet vaak voor, dit is écht en geen verhaaltje voor deze site. In de ochtend erna, ben ik in de badkamer, gedoucht, 54 jarige vrouw, redelijk aantrekkelijk, open, spontaan. Mijn zoon komt de badkamer binnen, ik ben naakt. Hij kijkt wat verschrikt. Maar gaat niet weg. Ik zeg “alles open en bloot, dat maakt tocht niets uit”. (Hoe ik daaraan kom weet ik nu ook niet, maar het was om de spanning te breken. Hij zei “Mama, ik wou vannacht de badkamer binnen, je deur was gesloten…) Dít moment, waren er geen woorden meer, híj wist dat ik geil was en ík dat hij geil was. We gingen van de badkamer naar bed. We hebben elkaar lief gehad. Ik ben nog nooit zo fantastisch klaargekomen. Mijn zoon ook niet. We hebben ons ná dit moment helemaal ingehouden (op 1 x ná) en geen sex meer met elkaar gehad. Dít was een moment van pure geilheid, genegenheid, (you name it) en heeft ons beiden goed gedaan! Een levensmoment om altijd te koesteren.

Dus even voor de mensen die vinden die dit niet zou kunnen, já het kan wél, we zijn allemaal mensen met behoeftes, en het kan zijn dat die in getriggerd worden. Mijn advies, als je niemand schaad, geef er aan toe!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12714 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Het gebeurde gewoon…”

Plaats een reactie