BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hoe mijn stiefmoeder mij trainde voor haar dochter (3)

Mark en Lisa hebben een kleine vouwwagen met maar 1 bed. Mark neemt Milou mee naar het bed terwijl Lisa en ik in de voortent blijven. Lisa heeft een deken op de vloer gelegd waar ik op mag plaats nemen. Ik ben superzenuwachtig en weet niet goed wat ik ervan moet gaan verwachten. Het duurt even voordat Lisa alles heeft voorbereid wat ze graag wil en terwijl ik lig te wachten hoor ik Milou al kreunen want ze ligt nog geen 2 meter van mij af met Mark in bed. Ik begin steeds geiler te worden waardoor mijn piemel vanzelf stijf begint te worden ik hoef hem niet eens aan te raken.

Als Lisa zover is komt ze zonder aankondiging omgedraaid bovenop mij liggen, ze stop mijn piemel in haar mond en drukt haar kaal kutje tegen mijn mond aan. Lisa is al nat voordat ik ook maar iets heb gedaan. Ik proef voor het eerst een nat kutje wat mij nog meer opgeilt. Mijn piemel wil nog groter worden als dat die al is maar door mijn strakke huid is mijn groei beperkt tot mijn huidig formaat en begint mijn piemel te kloppen van frustratie. Terwijl ik lekker aan Lisa’s nat kutje lik en al haar sappen doorslik verwent zij mijn piemel. Het is echt heerlijk om mijn blote eikel in iets vochtigs en warms te stoppen, iedere extra centimeter wat zij in haar mond stopt is vooral lekker warm maar levert weinig extra plezier. Lisa probeert mij te trekken terwijl ze mij pijpt maar komt er snel achter dat er geen losse huid is om op en neer te bewegen. Ze kwijlt zoveel over mijn piemel heen dat haar hele hand nat is waardoor ze alsnog over mijn schacht op en neer kan glijden. Haar glijdende hand geeft meer stimulatie aan mijn schacht dan haar mond maar nog altijd is voornamelijk mijn eikel gevoelig en begeeft deze mij het meeste plezier.

Na ongeveer 10 minuten draait Lisa zich opnieuw om, komt met haar kutje opnieuw op mijn mond zitten en geeft mij aanwijzingen wat ik moet doen, iets sneller, iets harder, duw je tong iets verder naar binnen. Ik doe zoveel mogelijk mijn best maar mijn tong begint aardig te verzuren na al mijn inspanningen. Als ze merkt dat ik haar niet klaar krijg besluit ze een stap verder te gaan. Haar heupen zakken af richting mijn stijve en strakke piemel, ik voel haar natte lippen tegen mijn eikel aankomen en dat haar heupen langzaam verder zakken. Mijn piemel is inmiddels opgedroogd en geeft te veel weerstand, Lisa doet wat spuug op haar hand wrijft dit over mijn droge eikel en duwt opnieuw haar kutje tegen mijn eikel. Nu is er geen enkele weerstand meer en glijd mijn eikel zo naar binnen. Lisa geniet duidelijk van mijn piemel en het duurt niet lang voordat ze heerlijk klaarkomt. Ik voel haar steeds natter en natter worden maar tegelijk voel ik dat deze extra smering ervoor zorgt dat mijn piemel minder gestimuleerd wordt. Mijn schacht geeft net zoals tijdens het pijpen weinig sensatie waardoor ik afhankelijk ben van mijn eikel voor mijn plezier. Door de extra smering die Lisa haar kutje nu geeft glibbert en glijd mijn eikel zoveel in haar dat ik niet in de buurt kom van een orgasme. Als 1 bal omhoogschiet uit mijn balzak doordat mijn huid te strak zit schiet ook direct een pijnscheut door mijn lichaam.

Ik besluit de rollen om te draaien en Lisa op haar rug te leggen op deken terwijl ik boven haar ga hangen. Doordat ik nu bovenop lig kan ik met 1 hand mijn ballen omlaag duwen en kan ik zelf het tempo gaan bepalen. Ik neuk Lisa 2x zo hard en opnieuw komt ze klaar waardoor haar kutje weer opnieuw extreem nat wordt. Als zij klaarkomt voer ik het tempo weer op om meer stimulatie te krijgen waardoor Lisa nog meer gestimuleerd wordt en ook weer klaarkomt. Terwijl ik nog altijd Lisa hard neuk valt mij op dat het een paar meter verder op erg stil is en dat Mark en Milou inmiddels al klaar zijn. Lisa geeft mij de tip dat ik langere slagen moet maken en mijn eikel tot aan het randje van haar schaamlippen naar buiten moet trekken totdat deze er net niet uit gaat. Hierdoor wordt mijn piemel droger en word deze vanzelf meer gestimuleerd. Ik merk zelf dat ik het erg lekker vind om mijn eikel helemaal uit haar te halen en dan weer in haar te duwen. De opening van haar kutje is strakker als de rest waardoor mijn eikel extra gestimuleerd wordt. Ik word hierdoor extra geil en zodra mijn piemel weer begint te kloppen door de strakheid duw ik hem weer volledig naar binnen stoot nog een paar keer zo hard als ik kan en kom diep in Lisa klaar zonder eigenlijk te weten of zij wel de pil slikt. Het kan mij op dit moment niks schelen ik wil gewoon eindelijk klaarkomen en mijn zaad kwijt zijn.

Haar kutje is echt heel lekker, maar veel te nat om snel klaar te kunnen komen. Als ik mijn sok gebruik dan kan ik binnen 10 a 15 minuten wel klaarkomen als ik dat wil. Lisa haar kutje is lekker zacht en nat maar geeft minder stimulatie dan mijn sok waardoor ik echt veel moeite moet doen om klaar te kunnen komen. Als ook wij stil worden en nog op de deken blijven liggen om even bij te komen begint er weer beweging te komen vanaf het bed. Mark en Milou komen weer onze kant op:
– Mark: zozo jullie zijn lang bezig geweest samen.
– Lisa: het lukte Jeroen niet om klaar te komen.
– Ik: steeds als jij klaarkwam werd je nog natter waardoor ik steeds minder voelde. Pas toen ik mijn piemel er helemaal uithaalde begon het wat droger te worden waardoor ik meer stimulatie kreeg.
– Lisa: ik wist dat je te weinig stimulatie kreeg om klaar te komen maar dit komt ook door je besnijdenis stijl.
– Milou: Hoevaak ben jij klaargekomen dan?
– Lisa: geen idee maar minimaal 4 keer.
– Milou: nou Jeroen dan heb jij straks wel een hele gelukkige vriendin want Mark was zo snel klaar dat ik niet eens de kans kreeg om 1 keer klaar te komen of Mark was al klaar.
– Mark: sorry ik was zo geil dat ik er even geen controle over had.
– Ik: dan doe je toch gewoon nog een 2de ronde?
– Mark: als ik klaarkom dan wil mijn piemel voorlopig niet meer. Deze is dan zo voldaan dat die er wel even klaar mee is.
– Ik: dan heb je toch geluk, ik ben dan wel zojuist klaargekomen maar kan niet zeggen dat ik nu ook bevredigd ben en dat terwijl dat de seks wel echt lekker was.
– Lisa: Dit kan komen door de strakke besnijdenis wat je hebt. Zoals ik al zij veel mannen realiseren zich niet hoeveel invloed een zeer strakke besnijdenis heeft. Had je dit gevoel ook voordat je besneden werd als je jezelf deed aftrekken?
– Ik: als ik mezelf deed aftrekken voor mijn besnijdenis dan was ik meestal wel voldaan maar vanaf mijn besnijdenis heb ik eigenlijk nog geen manier gevonden om dit voldaan gevoel weer te ervaren. Nathalie heeft mij een manier gegeven om mijn eikel te trainen en hierdoor zou mijn piemel beter moeten gaan werken maar tot nu toe is alleen de over gevoeligheid verdwenen en verder niks.
– Lisa: welke oefening heb je gekregen dan om je eikel te trainen?
– Ik: Volgens Nathalie moet ik mezelf iedere dag aftrekken met een sok.
– Milou: hahaha dan is mijn moeder wel heel hard voor je geweest. Door een sok te gebruiken word je eikel inderdaad getraind maar niet om betere orgasmes te krijgen. Je traint vooral je eikel tegen wrijving waardoor je eikel minder gevoelig wordt en het dus lastiger wordt om klaar te komen.
– Lisa: hoelang doe je die training al?
– Ik: vanaf het moment dat ik weer met mezelf mag spelen bijna dagelijks.
– Lisa: dan snap ik wel waarom je zoveel moeite had om klaar te komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 15713 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Hoe mijn stiefmoeder mij trainde voor haar dochter (3)”

    • Wist trouwens helemaal niet dat er stijlen voor besnijdenis zijn. Ik ben zelf als volwassene om medische redenen besneden, maar mij is niets gevraagd over hoe ik het wilde. Ik denk dat ik C2 of C3 ben. Weer wat geleerd!

Plaats een reactie