BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dame in Antwerpen 2

Na het mijmeren over de (te korte) relatie met Jolanda gingen mijn gedachten op weg naar Antwerpen terug naar de afgelopen tien dagen waarin Anja en ik veel chat contact hadden. Ongelooflijk eigenlijk hoe een vrouw in zo’n korte tijd al zo dicht bij je komt. Nadat ik op de datingsite door een andere vrouw werd afgewezen, kreeg ik al snel Anja in het vizier. Ik herinner me niet helemaal meer wat ze schreef in haar profiel, maar de laatste zin liet niets te raden over al was het wel een beetje geheimzinnig. Zij was het die mij benaderde en ik moest er toch wel even over denken of ik voor intimiteit naar Antwerpen wilde reizen. Het was toch niet bij de deur. Ik weet nog dat ze me vroeg waarom ik op de datingsite zat. Ik maakte haar duidelijk dat ik thuis al vijf jaren geen seks meer had en dat ik naar liefde en intimiteit zocht. Uiteraard stelde ik haar dezelfde vraag terug. Schrik niet. Zij had met haar partner al meer dan 20 jaren geen sexuele band. Ik vroeg me toch werkelijk af hoe dat toch waar kon zijn. Ik vroeg haar hoe ze dat dan onderging. Het antwoord kon ik eigenlijk al wel raden. Waarom zou het bij een vrouw anders dan bij een man. Ze antwoordde dan ook direct:zelfservice. Daar had ik natuurlijk wel een voorstelling van. We wisselden samen uit hoe onze situatie was. Zij, een vrouw van ruim 70 jaar (ik wilde persé niet daten met een veel jongere vrouw) was in een huwelijk beland met een narcist. Eigenlijk leefde ze alleen voor zichzelf maar verzorgde hem wel trouw. Van enige intimiteit was dus al jaren geen sprake. Ik gaf aan dat mijn vrouw en ik leefden als broer en zus. Geen slecht huwelijk. Integendeel, maar ook zeker geen spannende verbintenis.

Onze chats werden gaandeweg intiemer. Ik wist haar, zonder dat ik dat toen wist, erg verlegen te krijgen door mijn ontboezemingen over hoe ik haar zou gaan verwennen. Daarbij gaf ik meteen aan dat ik geen vent was die even op de koffie kwam, er op en er over zou gaan en dan weer huiswaarts zou keren. Ik liet haar in veel achtereenvolgende chats weten dat ik teder en met respect met haar wilde vrijen. Ze was natuurlijk heel nieuwsgierig hoe dat dan zou gaan. Ik gaf aan dat ik vooral veel en stevig wilde zoenen. Natuurlijk veel tongzoenen. En dat ik haar vervolgens uit zou willen kleden en haar lichaam wilde strelen. Zachtjes en teder. En dat allemaal tussen het zoenen door. Ik gaf aan dat ik nieuwsgierig was naar haar borsten en dat ik daar heel graag mee zou willen spelen. Eerst haar mooie rondingen strelen en dan haar tepeltjes betasten en kussen. En dat allemaal in een heerlijk traag tempo terwijl ik zelf dan langzaam steeds geiler zou worden.
Ze had me al snel gevraagd of ik voor mijn lul een naam had. Die wilde ze wel weten voordat we samen in bed zouden belanden. Ik had daar nooit over na gedacht, maar kwam toch snel op een naam. Ik zei dat mijn lieve vriend tussen mijn benen kleine Hansje heet. Ze kon daar wel mee omgaan zei ze.
Ik gaf haar aan dat kleine Hansje bij het strelen en betasten van haar lichaam al vrij snel een flinke vorm aan zou gaan nemen. En dat vond ze niet erg, want ze hield wel van een stevige paal.

Verder vertelde ik haar dat ik langzaam naar haar dijen zou gaan om die te betasten en te voelen. Daar zou ik dan even blijven om vervolgens toch een keer met mijn hand in haar slipje te verdwijnen om haar ultieme plekje te ontdekken. Ik vroeg haar of ze door mij gevingerd wilde worden. Nou, daar kreeg ik snel antwoord op. Daarvoor gaf ze wel toestemming. Ik liet haar na dit antwoord even wachten om haar verdere nieuwsgierigheid op te wekken. Maar dat niet alleen. Ook om mijn bobbel in mijn broek tot rust te laten komen. Doordat ik haar mijn tedere ontdekkingsreis vertelde gaf mijn lul al duidelijk aan dat die maar al te graag mee wilde doen. Dus die staaf wilde ik even rustig krijgen, want ik wilde nog niet in het stadium terecht komen dat ik klaar zou komen. Ik wilde eerste mijn hele verhaal kwijt aan Anja. Dan mocht mijn paaltje weer een paal worden en zou ik me verwennen met Anja in mijn gedachten. Ze drong er op aan om verder te vertellen wat ik wilde doen. Ze gaf zich niet prijs, maar ik kreeg een vermoeden dat ze door mijn uiteenzetting een nat slipje had gekregen. Ik zei dat ze niet te ongeduldig mocht worden, want dat zou bij het vrijen ook niet van pas komen. Voor ik verder ging met mijn uiteenzetting vroeg ik ook of ze oraal bevredigd wilde worden.

Dat antwoord kwam ook onmiddellijk. Ze zou erg graag gelikt worden zei ze. Dat antwoord zorgde er voor dat ik verder kon met mijn tedere uiteenzetting. Ik vertelde dat ze er op kon rekenen dat het vingeren in haar kutje zou overgaan in likken. Voorzichtig zou ik met mijn tong haar lipjes beroeren en proberen zover mogelijk met mijn tong in haar binnen te dringen en haar zo opgewonden mogelijk te maken. Ze wist alleen maar te reageren met te zeggen, “dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Ik word er verlegen van. Ga je dat echt allemaal met me doen”? Natuurlijk antwoordde ik bevestigend en rondde het verhaal af dat ik uiteindelijk in haar wilde komen met mijn harde staaf en dat we dan heel dicht bij elkaar zouden zijn. Anja vertelde dat ze daar al lang van droomde. Ik vroeg haar te vertellen hoe ze mij zou gaan verwennen als het zover zou komen. Maar daar moest ik maar op wachten tot dat we het bed echt met elkaar zouden delen. Ze gaf aan dat ze niet in staat was dat te omschrijven. Ik moest dat maar in de praktijk ondervinden. Dat vond ik wel jammer, want misschien had ze me er nog geiler mee kunnen maken dan ik al was. Want intussen was er tussen mijn benen ook iets gebeurd toen ik had verteld bij haar binnen te willen dringen. Ik gaf me aan mezelf over. Ik pakte mijn harde lul tussen mijn handen en begon te sjorren. Dat duurde natuurlijk niet lang want ik was door mijn uitleg aan Anja zoals gezegd ontzettend geil geworden. Het was een prachtig einde van een chat. Ik spoot al mijn sperma onder het uiten van harde kreten mijn lul uit. Eén van de volgende keren zou Anja dat allemaal in haar kutje krijgen. Daar hoopte ik toch op.

We hadden afgesproken bij een taveerne bij het Middelheimpark. Zoals altijd was ik weer behoorlijk te vroeg. Maar dat deerde niet. Het was prachtig weer. Ik kon het geduld nog wel even opbrengen. Ik had Anja gevraagd of ik ze bij de eerste ontmoeting zou mogen zoenen. Natuurlijk zei ze, graag.
Daar kwam ze dan, in haar kleine rode auto. Bij het inparkeren merkte ik al dat ze nerveus was. Het lukte onder mijn toeziend oog voor geen meter om haar auto netjes te parkeren. Ik had met haar te doen. Zoals gezegd was ik niet nerveus maar vond het een beetje spannend. Daten met een Belgische. Wie had dat verwacht. Nadat ze uitstapte ging ik op haar af en gaf haar een zoen. We wisten ons nog niet zo goed een houding te geven. Daarom besloten we maar gauw naar de taveerne te gaan om daar te gaan lunchen en nader kennis mt elkaar te maken. En dat was heel leuk. Anja was een praatgrage vrouw, maar zeker niet hinderlijk. Heel leuk wel eigenlijk. Ze zag er goed uit. Niet om te zeggen dat het nou een spetter was, maar ze was voor haar leeftijd jeugdig gekleed en je kon zien dat de kapper ook zijn best had gedaan. En niet onbelangrijk; ze had een mooi slank figuur en haar borsten staken heerlijk prominent naar voren. Gewoon een heerlijk gevuld decolleté dat naar mijn mening precies paste bij de rest van haar mooie lichaam. Ze had haar nagels gelakt, maar was verder niet opgemaakt. Dat kwam goed uit. Daar houd ik van.

Al maakte ze er geen toespeling op, volgens mij had ze wel in de gaten dat ik haar decolleté bewonderde. En dat deed ik. Wat me verbaasde is, dat ze na een tijdje zei dat ik mooie handen had. Dat was iets wat ik nog nooit had gehoord. Mijn handen zijn voor een man zijnde niet groot en het zijn echte kantoorhanden zullen we maar zeggen. Ze zou later wel merken dat ze daar nog veel van zou kunnen genieten.
Het was echt louter toeval dat zij ook speelde in twee muziekverenigingen. Zoals dat bij Jolanda ook het geval was. En dan heb je natuurlijkk al genoeg stof tot praten. Maar onze thuissituaties kwamen ook uitgebreid aan bod. Kortom, het was een gezellige onderhoudende lunch.

Natuurlijk was het Middelheimpark niet voor niets gekozen. We gingen aan de wandel en liepen meteen al in hand in hand dat voelde goed. En uiteraard ook weer veel en gezellig babbelen. Maar dat niet alleen.Toen we een tijdje later op een bankje gingen zitten begonnen we te zoenen. En niet zomaar zoenen. Het werd meteen tongzoenen of we nooit anders gedaan hadden. We waren net een stel pubers. Van alle langslopende mensen trokken we ons niks aan. Ik had dat helemaal niet verwacht. Maar het was heerlijk. De tongen streelden elkaar en we gingen echt al diep bij elkaar naar binnen. Wat een zaligheid. Veel later in onze relatie zou ze me vertellen dat wanneer ze een date had, dat zoenen een test was. Als er volgens haar normen niet goed werd gezoend dan kon die date het wel vergeten. Ik was dus geslaagd met vlag en wimpel. Toen we na het zoenen weer gingen wandelen vroeg ik haar hoe lang de relatie tussen ons zou mogen duren. In haar profiel had ze geschreven voor een korte relatie te willen gaan. Het antwoord verbaasde mij. Ze zei: “zo lang mogelijk”. Ik keek op van dat antwoord. Even stilstaand bij een vijver vertelde ik haar dat ik een vriendin had waarmee ik van tijd tot tijd wel eens een dagje mee uit ging. Ik benadrukte zeer nadrukkelijk dat ik met Jolanda een platonische verhouding had. Dat we ooit een kortstondige affaire hadden gehad heb ik maar verzwegen. Ik vertelde ook dat Jolanda het niet gemakkelijk had in haar thuissituatie en dat ik daarom haar af en toe mee nam om te ontspannen. Verder gaf ik haar aan dat Jolanda mijn alibi was. Want thuis had ik verteld dat ik met Jolanda naar het Middelheimpark zou gaan, omdat ze dat ooit met haar moeder had bezocht. Ik was er op bedacht dat ik thuis alles moest kunnen verklaren. Alleen Jolanda was nog niet op de hoogte dat ik haar als alibi gebruikte. Dat zou later komen.

De zon liet zich niet meer zien en het dreigde te gaan regenen. We besloten nog een kopje thee te gaan drinken. In een soort theehuis in het park. Tijden ons gesprek pakten we regelmatig elkaars handen. Een teder gebaar dat uitstraalde dat we wel verder met elkaar zouden willen. Hoewel het regende moesten we toch naar buiten omdat het voor mij de hoogste tijd werd naar huis te gaan. Anja ging nog naar het toilet en toen ik haar nakeek zag ik dat ze een mooi strak kontje had. Dat was toch ook mooi mee genomen. Toen ze terug kwam vertelde ik dat haar en dat ik daarmee blij verrast was. Ze begon te glimlachen. Ze zei:”Ik heb samen met mijn jonge buurvrouw uitgezocht wat ik aan moest doen voor deze date. Naar nu blijkt is het de goede keuze. Fijn dat je mijn kontje mooi vind staan in mijn strakke broek.” We liepen zo snel mogelijk door de regen naar de auto’s. We liepen niet meer hand in hand, maar hielden elkaar stevig vast en gaven elkaar af en toe een zoen. Bij de auto’s aangekomen hebben we ondanks de regen nog flink getongzoend. Het was een heerlijk afscheid. Wat zou toch het vervolg gaan worden?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6566 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Dame in Antwerpen 2”

    • Leuk dat je uitkijkt naar het vervolgverhaal coca cola. Over enkele dagen wordt het vervolg geplaatst..

  1. Prachtig en vooral de beschrijving van hoe je Anja zou verwennen, het is net of ikzelf chat met Anja want zo gedraag. ik me ook tot een vrouw.

    Je moet een Dame altijd verwennen voor je haar neukt, wederzijds genot is het voornaamste in een seksueel samenzijn.

    Ik kijk dan ook uit naar het vervolg van je verhaal.

    • Het neuken is absoluut niet belangrijkste. Elkaar teder beminnen en langzaam naar een hoogtepunt komen. Leuk je reactie.

Plaats een reactie