BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Home Alone

Papa mag Tessa keihaard anaal nemenShit this is my lucky day, dacht Ton toen hij in de wasmand deze keer gewoon een keuze kon maken uit de gedragen slipjes van zn vrouw en er maar liefst 2 nylons lagen. Na meer dan 25 jaar huwelijk had zn vrouw de laatste 2 jaar bijna een afkeer van elke vorm van sex. Ton had nooit bedacht vreemd te gaan maar was wel een dagelijkse bezoeker van Pornhub geworden en door de filmpjes was zn fetish voor nylons meer verdiept. Hij genoot ervan zichzelf te strelen met de zachte stof. En dan het ruiken en proeven van zn vrouws kutsappen in haar slipjes… zijn lul stond er elke keer weer keihard van overeind. Hij had 2 kanten slipjes van haar verstopt, als hij alleen was trok hij die aan. Het voelde zo goed om zn ballen en pik. Dan speelde hij met zichzelf en keek Pornhub om uiteindelijk haar slipje vol te spuiten. Zo lag hij nu dan ook voor de grootbeeld op de tv kamer. Gordijnen zijn hermetisch dicht. Badlaken op de bank. Genieten maar.

Eva had avonddienst en zal pas na 23 uur thuis zijn dus hij had letterlijk uren de tijd. Ton had zn lul uit zn jeans en terwijl hij een cuckold compilatie film bekeek streelde hij zacht zn ballen. Zn hand in 1 van de benen van de glinsterende zachte gladde nylon kous. Zo een verdomd geil gevoel. Toen de man door zn vrouw werd gedwongen haar creampie schoon te likken werd Ton pas echt super geil. In seconden had hij zich helemaal uitgekleed en trok hij t kanten slipje van zijn vrouw aan. Zn ballen strak in t kruis, zn lul paste niet, zijn eikel stak er donkerpaars en nat bovenuit. Met nu beide handen in de nylon streelde hij zn ballen, zn natte eikel en zn buik. Een elektrische stroom schoot door hem heen toen hij de gladde stof over zijn tepels liet glijden. Met zn rechterhand kneep hij hard in zn tepel. Met de andere hand greep hij t gebruikte slipje van zn vrouw en snoof haar geur diep op. Diepe voldane zucht. Hij verlangde zo haar weer eens te kunnen beffen.

Zijn tong gleed door het kruisje. Eerst voorzichtig maar al snel gretig. Zn rechterhand pompte zijn dikke fallus terwijl hij nu gewoon aan het kruis van de gebruikte slip zat te zuigen. Fuck wat lekker, hijgde Ton terwijl hij nu een vinger door zijn bilspleet liet glijden. En terwijl een natte vinger zijn neukgaatje ingleed en zo zn eigen prostaat plaagde, greep hij het andere, zeg maar vers gebruikte slipje en likte er smaakvol aan. Kreunend genoot hij. Hij zoog het kruis helemaal in zn mond en proefde de fel begeerde sappen van zn eigen vrouw. Yuuuuck PAAAAAAAA, galmde het ineens door de kamer. Even stond zn hart stil en terwijl hij zn harde pik probeerde te verbergen, het slipje uitspuugde en de tv uit klikte, keek hij recht in de ogen van zn dochter, Tessa.

Tessa, 26 jarige blondine, volle rode lippen, lekkere tietjes en heerlijke kont. Duidelijk een dagelijkse gym fanaat. Ton zat er bij als een konijn die verstijfd in de koplampen van een auto staart. Tessa was eerder van de schrik bekomen en voor Ton begreep wat er gebeurde had ze al wat foto’s gemaakt op haar iPhone. Tessa doe effe normaal, schreeuwt Ton haar toe en hij probeert op te staan maar de nylons nog om zn hand en arm plus opstaan en tegelijk proberen zn kruis af te dekken maken dat niet makkelijk. Tessa duwt hem terug op de bank. Doe jij s effe normaal zeg. Heb ik een dagje vrij van college, kom ik jullie verrassen, zit jij hier te rukken en aan mammas slipje te likken. Note aan zelf, denk Ton: sleutel in laten leveren. Hij probeert weer op te staan. Ze duwt hem verder achterover. Tessa sist hem toe: En dan zeg je dat ik normaal moet doen??? Dan laat ze zich in de stoel vallen en zitten ze elkaar verdwaasd aan te kijken.

Tons hersenen pijnigen zich over hoe hij dit kan rechtzetten en voorkomen dat Tessa dit met haar moeder deelt. Dan verschijnt er opeens een gemene glimlach op Tessas gezicht. Nu je toch zo lekker bezig was, maak t maar af, zegt ze autoritair. Ton kijkt haar vragend aan. Ga door, herhaalt Tessa. Ik wil je wel s zien spuiten. Ze kijkt hem strak aan en maakt ruk bewegingen met haar vuist. Trouwens die slip van ma staat je goed. Komen je ballen mooi in uit. Ton zucht, dat uhhh dat kan ik niet meisje. Dat lukt nu niet meer. Hij zit er met een knal rode kop van schaamte en kijkt haar smekend aan. Doe maar net of ik er niet ben, zegt ze. Doe nu maar want ik wil t echt zien. En anders weet ik niet wat er met die fotoos gaat gebeuren….. dreigt ze nu. Echt liefje, dit gaat niet meer lukken en hij wijst naar zijn slappe piemel. Sluit je ogen maar en denk maar aan die film die je zat te kijken, zei ze met een stem vol minachting. Ton zuchtte en liet zich op zn rug vallen. Ogen dicht en de nylon stof gleed weer over zn pik, hij kneedde zijn ballen en was zich zeer bewust van Tessas aanwezigheid. Hij wist dat ze t meende en deed zn best zichzelf weer hard te maken.

Met de nylon stof over zn tepels en gezicht begon hij inderdaad weer wat beweging in zn lul te voelen. Half hard nu maar het leek of t niet verder wilde. Plotseling voelde hij de warme aanraking van een in nylon gestoken voet tegen zijn blote been. Hij deed zijn ogen open en zag dat Tessa haar laarsjes had uitgedaan en hoe ze met haar voetjes nu zijn benen streelde. De rode teennagels waren een kick die zijn pik een schokje gaven. Hij kon net niet onder haar rokje kijken. Ze keek verhit naar hem en toen hun ogen elkaar vonden, zag hij de geile blik van een meisje die een lul nodig had. Maar verdomme, dit is mn dochter. Dit kan niet… Toen de strelende nylon voet langs zn dij gleed was hij alweer vergeten dat het zn dochter was die hem zo geil maakte. Hij pakte haar bij haar enkel en liet zijn hand, nog steeds in nylon, over haar been glijden. De glinsterende stof knisperde zachtjes in de doodse stilte die er heerste op dat moment. Kleine vonkjes die zijn hele lijf in vlam zette. Gretig liet hij zijn hand over haar knie en dij glijden. Onder haar rokje, richting het slipje met bloempjes. Maar Tessa verbrak de stilte en betovering. Ze duwde hem weer terug op de bank. Hijgend zaten ze tegenover elkaar.

Hij bewonderde haar benen, en was heel nieuwsgierig wat er verstopt was in dat slipje. Hij had haar voor het laatst naakt gezien toen ze 13 was. Nu zag hij duidelijk dikke lippen afgetekend in haar kruis. En hij zag haartjes tevoorschijn springen langs de randen van haar slipje. Plagend liet Tessa haar tenen langs haar vaders been omhoog kruipen. Ze bleef even steken bij zn knie. Dat was wel haar vader daar, dacht ze. Dit kon ze niet maken. Dit is onnatuurlijk, taboe, slecht en niet eerlijk tegenover mamma. Ze zag hoe zn paal recht overeind stond. Hoe hij nu zn vingers door de zwart en grijze haren op zn buik en borst liet gaan. Hij had de nylons van haar moeder opzij gegooid en ook het slipje waar hij aan had geroken en gelikt. Gezogen leek het haar eigenlijk toe. Hij had de sappen van haar moeder geproefd terwijl hij zat te rukken. Wat een geil idee. Maar verdomme, wel haar vader. Ze liet haar voeten weer naar beneden zakken en even waren ze aan het voetjevrijen. Ton zat zachtjes te kreunen van genot. Ogen dicht en zn pik op volle sterkte. Tessa had best medelijden nu, wat had ze hem aangedaan. Nu stoppen was wel erg wreed. Okay, besloot ze, footjob, hij zal best snel spuiten nu. Meer niet, footjob. En haar voeten dwaalden weer zacht strelend omhoog.

Ton lag te genieten met zn ogen dicht, dit was heaven. Hij wou niet zien dat dit zijn bloedeigen dochter was die nu speels zn ballen aanraakte met haar nylon voetjes. Hij wou gewoon genieten. Tessa vond het spel steeds opwindender worden. Ze masseerde zijn ballen met 2 voeten en liet toen de bal van een voet langs zijn stam omhoog gaan. Ze drukte zijn keiharde staaf tegen zn buik. Met haar tenen trok ze zijn eikel bloot, Wauw wat een mooie paarse paddenstoel. Glimmend schoof de dikke eikel tussen haar tenen door. Nu tussen de tenen van beide voeten. Haar vader lag te draaien van genot. Dit was dan ook ongekend lekker. 1000 keer beter dan jezelf aftrekken. De manier waarop ze langs zn dijen streelde, de gladde zachte stof, de soms wat harde maar tegelijk tedere massage van zn ballen en pik en ohh mijn god, zijn eikel bloot getrokken tussen haar tenen … Hij hoorde haar nu ook hijgen. Ton wilde het moment niet verbreken maar kon zich toch niet bedwingen om naar haar te kijken. Hij deed zn ogen open en direct moest hij even naar lucht happen.

Tessa had haar shirtje en bh uit en terwijl ze verhit naar zijn lul keek lag ze met een paar enorme tieten te spelen. Wat was zijn kleine meisje vreselijk mooi geworden . Mooi en sexy, opwindend. Wat een heerlijke memmen. En dan die stijve tepels erop. Rood al van het eraan trekken wat ze steeds hijgend deed. Hem even snel laten spuiten was toch niet zo klinisch als Tessa had gedacht. Toen hij zn ogen dicht had was ze in haar geile bui al zo ver gegaan even haar jeukende tepels te strelen. Ze besefte nu dat ze met haar blote borsten in het volle zicht van pa zit. En onverwacht gaf dat een heftige kriebel in haar onderbuik. Die harde neukstaaf die ze voelde tussen haar voeten. De begerige ogen die haar probeerden verder uit te kleden. Ze voelde haar kutsappen stromen. Tessa sprong op en duwde haar vader plat op zijn rug. Ze kroop op hem en omklemde zijn hoofd met haar dijen. Je likt toch zo graag aan een slipje, lachte ze, lik dan maar eens aan deze. En ze drukte haar kruis hard in zn gezicht. Ton wist nu zeker dat hij dood en in de hemel was. Dit was toch elke man zijn droom: een jonge meid die je met haar nylon dijen vast klemt en haar kut in je gezicht duwt.

Ton duwde zijn neus in het zeiknatte kruis van de nylon en slip. Hij zoog eraan en duwde zo hard hij kon met zn tong, hij probeerde tussen haar gezwollen lipjes te komen. Zijn handen dwaalden over de gladde nylon benen. Hij kneedde haar kont. Wauw dat was lang geleden dat hij zo een strakke ronde kont had beet gehad. Zijn gezicht werd nat van zn kwijl maar ook van de sappen van zn dochter. Hij keek omhoog en zag hoe ze als in trance op zijn gezicht reed en aan haar tepels zat te trekken. Die is botergeil, maar toen hij weer omhoog keek zag hij de rode kop van zn dochter en voelde zich direct weer schuldig. Een luid gekreun van Tessa en hoe ze hem bijna verstikte deed hem weer vergeten wie het was en zn pijnlijk stijve pik maakte hem ook gek. Hij moest en zou deze lekkere kut proeven. Zonder enige moeite trok hij de nylon panty stuk. Direct zoog hij haar slipje in zn mond en met zn tanden trok hij eraan. Dat slipje stuk trekken ging wat moeilijker maar zijn driften gaven hem power. Hij nam even een paar seconden de tijd de mooie sexy poes van zn dochter te bewonderen.

Blonde haartjes, en roze openstaande lipjes, glinsterend van het geil. Blijkbaar wachtte hij te lang want Tessa trok hem met zn haren omhoog terwijl ze haar natte flamoes in zn gezicht wreef. Ton was alle gevoelens van schuld en normen kwijt. Hij liet zijn neus door de weelderige haardos rond haar kut gaan, zoog er aan en toen duwde hij zijn tong diep in haar natte grotje. Zijn tong cirkelde rond haar klit en dan weer zoog hij een lipje en beet erin. Dan weer neukte hij haar met zn tong zo diep hij kon. Tessa zat met ogen dicht hijgend te genieten. Ze draaide met haar heupen en bereed letterlijk haar vaders gezicht. Ton tilde haar iets op en liet zijn tong van haar klitje helemaal door de spleet van haar ronde kont glijden. En weer terug. En nog een keer. Hij stopte even bij haar anus en duwde zijn tong zachtjes in haar sterretje. En toen hij er weer langs ging met zn tong duwde hij zn tong nu dieper in haar bruine neukgaatje. Tessa schrok eerst even , dit kende ze nog niet en was verdomd lekker gevoel. Toen Ton het weer deed hield ze zijn hoofd vast en duwde ze haar billen verder in zn gezicht. Ze werd langzaam dronken van lust. Footjob, dacht ze en ze lachte zichzelf uit. Ze wilde gevuld worden.

Nu zoog Ton aan haar klitje alsof hij aan het pijpen was. Tegelijk liet hij een paar vingers in haar gleuf glijden. Tessa slaakte een gilletje. Alsof dat nog niet genoeg was voelde ze hoe nu ook nog een vinger , of was t zn duim, in haar kont ging. Ton werd gek van geilheid en zonder zich verder in te houden had hij nu 3 vingers in het grotje van zn kleine meid en liet zn duim in haar gave kontje glijden. Hij voelde zn eigen vingers door de dunne wand heen. Tessa begon te rijden als een bezetene. Toen opeens een rilling door haar heen ging. Hij zag haar ogen wegdraaien en even leek ze in elkaar te zakken. Toen volgde een lange yeaaahhhhhhhhhh. Kom zei ze, ik wil je in me voelen lekkere pappa van me. Ze draaide haar kont over zn keiharde lul en liet hem plagerig langs haar kut glijden maar niet erin. Zo zat ze hem te teasen. Niet zo snel ouwe, zei ze toen ze voelde dat hij niet veel meer kon hebben. Onverwacht kneep ze gemeen hard in zn pik. Ton voelde direct zijn aanstormend orgasme weg gaan. Zijn lul hing slap. Niet zo snel ouwe, ik wil er van kunnen genieten.

Tessa hing over hem heen en liet haar tieten in zn gezicht bungelen. Langzaam ging ze verder naar beneden en nu hingen haar tieten op zn borst, tepels streelden tepels. Ton had haar lekkere kont vast en zijn vingers zochten beurtelings haar kutje en haar sterretje. Tessas tong kroop weer omhoog over zn nek , zn wang en voor hij het wist waren ze in een heftig tong gevecht verwikkeld. Fuck wat ben jij een geile donder, hijgde hij met haar warme lippen op de zijne. Na wat een eeuwigheid leek, waarbij ze heerlijk tongden en hij wild met zn paal tegen haar dij en buik op reed, gleed haar tong in zijn oor. fffffffuckK hijgde Ton. Dit is niet normaal. Nee he, helemaal niet normaal, fluisterde Tessa in zn oor. En het wordt erger, ging ze verder. Deze vieze ouwe geile pappa gaat zn dochter neuken. Hij voelde hoe ze weer omlaag gleed en zonder enige moeite loodste ze zijn pik in haar natte openstaande kut. Nauw was ze en zo lekker nat. Er was een beetje weerstand maar al snel zat hij diep in haar buik. Ze ging weer over hem heen liggen. Hun tongen gingen verder met een wild spel, haar tepels prikten op zn borst en haar kut zoog zijn lul steeds weer dieper naar binnen. Hij wist niet hoelang hij dit nog kon volhouden.

Ohhh pap, jij bent zo gek op mn kontje he? Nou die krijg jij van mij omdat je zo lekker kan neuken. Ze liet zijn lul uit haar kut glijden en hij voelde hoe haar hand zijn natte paal door haar bilspleet liet gaan. Toen voelde hij hoe zijn eikel tegen haar sterretje duwde, en toen opeens hoe haar sluitspier zich om zijn stam klemde. Met trage bewegingen begon hij haar zo te neuken. Toen stond ze op, mannen zijn visueel ingesteld, zei ze met een knipoog, gaf hem alweer een tongzoen en draaide zich om. Met haar rug naar hem toe liet ze zich zakken. Met 1 hand trok ze haar billen van elkaar en de andere leidde zijn pik terug in haar kont. Hij zag nu hoe zijn eikel eerst tegen haar anus duwde en toen ineens verdween in de kont van zn dochter. Ze liet zich wat achterover zakken waardoor hij dieper ging. Ze reed op hem en zn ballen deden bijna zeer. Hij greep achterlangs haar stevige tieten vast en trok zachtjes aan de tepels. Ze had haar hoofd in haar nek en jammerde van genot. Ton dacht dat hij in een sexfilm was beland maar toen hij van neukende pik in kont omhoog keek zag hij toch echt zn eigen dochter zoals hij haar niet kende.

Ohhh pappa pappa pappa jahhh yeahhh , Tessa kwam weer klaar en haar kont kneep in zn stam, masseerde zijn lul en haar wippen had zijn ballen ook op het randje gebracht. Hij spoot zijn ballen leeg in de buik van zn dochter. Er was elektriciteit die van zn ballen naar zn tenen en weer terug omhoog ging, die via zn lul en door elke wervel stroomde naar een plekje in zn kop waardoor hij gekleurde sterretjes zag. En zn ballen bleven spuiten. Even lagen ze na te hijgen maar Tessa had de energy van de jeugd en draaide in 69 houding. Schoonlikken ouwe, commandeerde ze. Ze trok haar bilspleet open en Ton zag zijn eigen kwakkie naar buiten druipen. Gretig likte hij aan de kont van zn dochter en slurpte smakelijk zijn eigen sperma op. Tessa had zijn lul diep in haar mond en zoog gulzig aan zn eikel, kneedde zijn ballen en plaagde zijn sterretje. Shit pa, half 11. We moeten opruimen. Ze gaven elkaar nog een lange tongzoen waarbij zijn sperma en haar geil heerlijk samen kwamen. Tessa stond nu echt op en legde het plan uit. Ik haal mam op, zeg wel dat ik net uit Rotterdam kom. Ben hier niet geweest. En jij ruimt deze zooi op. En ik hoop dat mams nog veel avonddiensten heeft , zei ze met een knipoog en verdween naar de douche want nu had ze haast…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 16686 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Home Alone”

Plaats een reactie