BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De controle arts

Tascha doet een intiem onderzoekjeDit is een waargebeurd verhaal, het gebeurde enkele jaren geleden, ik was toen begin 30 en thuis na een werkongeval. Ik had bij het lossen van mijn vrachtwagen een lek niet opgemerkt en een licht zuur in mijn aangezicht en ogen gekregen. Al bij al voel de schade goed mee. Maar mijn ogen hadden wat extra zorg nodig

Door dit werkongeval mocht ik tijdelijk mijn job als chauffeur niet uitoefenen, en zodoende kreeg ik bij regelmaat een controlearts over de vloer, dit was steevast een oude gepensioneerde arts die dit deed louter om iemand te kunnen lastig vallen.
Tot bij de laatste controle,

Het was een warme zomerdag en ik zat in de tuin aan het zwembad, rustig te lezen toen de bel ging.
Ik opende de deur en zag een knappe jonge dame staan van ongeveer 25 a 26 jaar, ze stelde zichzelf voor als Tascha, de controlearts, ik kon mijn ogen niet geloven, wat een verschijning, mooie bruine haren tot net boven de schouder, gekleed in een luchtig jurkje, zonder bh, die had ze niet nodig, afgetekend in het jurkje zag ik immers een stel mooie stevige tieten, ik voelde onmiddelijk wat gebeuren in mijn broek.
Ik liet haar binnen en we gingen zitten op het terras, ze vertelde dat de Vaste controle arts ,niet meer kwam en dat zij tijdelijk alles overnam.
Ze starte haar onderzoek, maar tegelijkertijd praatte ze vlot verder, na 10 min was haar onderzoek afgelopen en stelde ze me gerust ,ik mocht nog wel effe thuisblijven. Ik vroeg of ze misschien nog tijd had om iets te drinken, en ze zei dat ik haar laatste patiënt was en verder geen plannen had.
Ze lustte wel een wijntje bij dit warme weer, we praatte verder en 1 glas werd er snel 4 of 5, een beetje in de wind werden de gesprekken intiemer en geiler, tot ze op een bepaald moment ze, ik zou je wel uitgebreid moeten onderzoeken, dit liet ik me geen 2 maal zeggen, en ik antwoordde, doe maar, je kan niet zeker genoeg zijn.

Ze vroeg me om me volledig uit te kleden, waarna ze zonder veel problemen mijn harde lul in haar mond nam , ze begon er aan te zuigen, man wat was dit heerlijk, even stopte ze om haar jurkje af te gooien, zodat ze daar enkel nog in string stond, opnieuw ging ze door de knieën en begon opnieuw als een bezetene te pijpen. Voor ik het goed en wel besefte spoot ik een lading warm zaad zo in haar slokdarm, ze slikte alles door en zei, nu is het mijn beurt, ge ging met haar rus op de tuintafel liggen, ik deed haar string uit en zonder aarzelen begon ik dit lekkere kutje te likken en te zuigen, ik likte en beet in haar clitje, ze schreeuwde het uit van plezier, en na enkele minuten spoot ze het kutgeil in mijn gezicht en mond.
Ik trok haar recht en kuste haar vol op de mond, onze tongen vonden mekaar.door ht feit dat ze haar eigen geil proefde werd ze nog geiler, ze duwde me achterover en ging op mijn stijve pik zitten, als een volleerde Amazone bereed ze mijn stijve lul, telkens ze neerkwam voelde ik haar lekker kutje mijn lul omknijpen, een heerlijk gevoel.Samen kwamen we nogmaals heerlijk klaar, we hebben het geil van ons afgespoeld door een heerlijke plons in het zwembad.

Die nacht bleef ze slapen, omdat ze teveel gedronken had was rijden niet verantwoord.
Ondertussen zijn we 10 jaar verder en neuk ik haar nog elke avond, we zijn 10 jaar een koppen en hebben ondertussen een pracht van een dochter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Santafe

Na het lezen van meerdere verhalen begin ik eerst anoniem mijn verhalen te plaatsen, oa van amateur tot pro en verrast door 2 dames zijn van mijn hand

Dit verhaal is 17058 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie