BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik ben een jaloerse mama

Ik had nooit verwacht dat ik jaloers kon worden maar blijkbaar wel. Ik was jaloers geworden op mijn zoon en mijn 2 jaar oudere zus.
Ik zal vertellen hoe dat ging.

Ik ben Ingrid en kom uit een gezin van 4 personen, mijn ouders en een zus. Ik ben de jongste zus met mijn 39 jaar. De andere zus is de oudste, Lianne en die is 41. En over deze laatste gaat dit waargebeurde verhaal. Lianne is een getrouwde vrouw en heeft geen kinderen. Wel graag gewild maar tot nog toe niet gelukt om er te krijgen. Lianne is echt een mooie en knappe vrouw maar ze is ook best wel een flirt. En ook al is haar man ouder als zij weet ik dat ze ook op jongere mannen valt. En met jonger bedoel ik véél jonger.
Ik ben een gescheiden vrouw en heb een zoon van 16 genaamd Johan. Johan is een leuke lieve stoere knul met een hart van goud. Een mooi gespierd lichaam en een leuke kop met van die lieve grijze ogen. Altijd goed gekleed en er verzorgd uitzien.

En nu ben ik er sinds kort achter gekomen dat Johan en Lianne een verhouding hebben samen. Ik zag al vaak op feestjes en partijtjes, waar Lianne ook aanwezig was, dat ze zat te flirten met Johan. Ik kan ook heel goed begrijpen dat Johan daar vatbaar voor is omdat Lianne er ook altijd leuk en soms heel sexy uitziet. Ik weet ook dat ze al met elkaar naar bed zijn geweest ook al hebben ze me dat nooit verteld. Maar ik had hen een keer betrapt. Dat was op een dag dat Lianne naar ons toe zou komen maar dat ik een stuk later thuis zou zijn dan ik had gepland.
Maar toch was ik vroeger thuis dan ik had verwacht.

Toen ik thuis kwam stond de auto van Lianne op de oprit dus wist ik dat zij er al was. Maar toen ik de woonkamer inliep was alles stil en zag ik niemand. Het was een lekker temperatuurtje buiten dus kon het zijn dat Johan en Lianne buiten in de tuin zaten. Maar ook dat was niet zo. Toen ik naar boven wilde gaan hoorde ik ineens ‘vreemde’ geluiden. Nou ja…vreemd….ik wist dat het het geluid was van seks. Meteen ging de vraag door mijn hoofd of Lianne en mijn zoon seks hadden daarboven. Heel stil liep ik de trap op tot aan de slaapkamer van Johan. De geluiden werden harder en harder. Het gekreun en gehijg vulden zijn slaapkamer. De deur stond op een kier en daar zag ik plots dat mijn gedachten juist waren. Ik zag Johan op zijn rug op zijn bed liggen en Lianne zat, op haar knieën, over Johan heen en als een ware amazone was ze hem aan het berijden. Vanuit mijn positie kon ik alles goed zien, ook dat Johan groot geschapen was en dat zijn harde staaf telkens diep in het kutje van mijn zus verdween. Hij omklemde met zijn handen haar billen en dat gaf mij een nog beter uitzicht van wat ze aan het doen waren. Ik kon er niks aan doen maar ik vond dit zo’n geil gezicht. De gedachten dat mijn eigen zoon mijn oudere zus aan het neuken was maakte meer in me los dan ik verwacht had. Ze was zo nat dat ik haar kutje hoorde soppen.
En door dit te zien werd ik zelf ook behoorlijk opgewonden en geil. En terwijl ik naar hen keek trok ik mijn rokje omhoog en liet ik een hand in mijn slipje glijden.

Mijn god wat was ik nat zeg. Het kruisje van mijn slipje was ook al drijfnat. Langzaam duwde ik een vinger bij me naar binnen wat een lichte schok teweeg bracht. Ik bleef maar kijken naar het geile schouwspel tussen mijn zoon en mijn zus. Ze boog nu ver voorover zodat Johan aan haar tepels kon zuigen en likken. Lianne begon nog luider te kreunen. En terwijl ik mezelf bijna naar een hoogtepunt had gevingerd hoorde ik plots hoe Lianne klaar ging komen. Nog nooit had ik haar zo horen kreunen en hijgen. Ze genoot ook volop van die harde dikke staaf die steeds diep in haar kutje gleed. Met mijn vingertop streelde ik nu mijn uiterst gevoelig clitje wat mij nog dichter naar een orgasme bracht. Het geil gutste zowaar uit mijn hete kutje.
Lianne schreeuwde dat ze klaar ging komen en ik zag hoe heel haar lichaam trilde en schokte, zelfs zo erg dat het niet eens meer lukte om nog met haar onderlichaam op en neer te bewegen.

Ik was jaloers op haar dat ze zo heftig klaar kwam, want dat was voor mij alweer een hele poos geleden. Toen kwam het moment dat Johan klaar ging komen en ook hij begon harder te kreunen. En daar kwam zijn explosie en ik zag zelfs hoe zijn pik pulserende bewegingen maakte. Op het moment dat Lianne kreunde dat hij haar vol moest spuiten kwam ook ik klaar. Ik moest echt op mijn lip bijten om ook niet hard te gaan kreunen. Ik werd slap in de benen en moest me staande houden tegen de muur. Dit was zo lekker en dat terwijl ik ‘live’ naar mijn zoon en mijn zus keek. En terwijl Johan mijn zus vol spoot met zijn zaad, zag ik bij elke op en neergaande beweging hoe zijn zaad uit haar kutje dreef. Ik had het eerst nog niet in de gaten dat ze het zonder condoom deden. Dat viel pas op toen ik al dat sperma uit haar kutje zag drijven. Nu weet ik dat Lianne de pil niet meer slikt, net als ik, dus ik ging er nu maar een beetje van uit dat ze nu in haar ‘veilige periode’ zat om niet zwanger te geraken.

Toen zij uitgeput weer naast elkaar lagen fatsoeneerde ik me en liep zachtjes weg, terug naar beneden. Toen ik hen een paar minuten later naar beneden hoorde komen deed ik net alsof ik ook pas binnen kwam en ze niet door hadden dat ik hen bespied had.
We zaten gezellig met ons drietjes in de woonkamer. Er werd wel gepraat maar ik was er niet echt bij met mijn hoofd. Ik was niet boos op mijn zus dat ze met Johan neukte maar ik was wel jaloers merkte ik. Voor mij veel te lang geleden dat ik een echte pik in mijn kutje heb gevoeld dus ik was er wel weer aan toe. Wat Lianne had met Johan dat wilde ik ook wel. Waarom dan Lianne wel en ik niet? Ik weet dat het ‘verboden’ is maar waarom zou Lianne wel mogen neuken met mijn zoon en ik zelf niet? Want ik begon me steeds meer af te vragen hoe het voelt om geneukt te worden door je eigen zoon. Zou dat lekkerder zijn dan met je (ex)man? Ik had het ooit wel eens gelezen dat er moeders zijn die het veel fijner vinden om geneukt te worden door hun eigen zoon.
Maar om dit een keer uit te proberen moest ik zelf die stap zetten, ik moest alleen nog bedenken hoe ik dat zou gaan aanpakken. Ik moest namelijk wel opboksen tegen mijn eigen zus. Stel dat het me zou lukken hoe zou dan mijn zus reageren?

In deze dagen erna begon ik me wat opzichtiger en sexy te kleden. Ik wilde ‘opvallen’ voor Johan, ik wilde dat hij naar me keek en me aandacht schonk, ik wilde flirten met hem en hem opgeilen. En mijn plannetje leek te lukken. Als ik weer eens een kort rokje of jurkje droeg met een sexy decolleté dan zag ik hem vaak verlekkerd naar me kijken. En af en toe gaf hij me lieve complimentjes van dat ik er weer leuk uitzag. En beetje bij beetje ging ik steeds verder om Johan te laten zien dat ook ik er mocht wezen en dat ik zeker niet onder hoefde te doen voor Lianne.
En deze morgen bij het ontbijt had ik een korte rode satijnen kimono aan met daaronder alleen een klein rood stringetje. Om Johan te verleiden had ik de kimono wat verder open laten hangen dan normaal, zodat mijn borsten, waar ik best trots op ben, wat meer zichtbaar werden. Natuurlijk keek hij naar me en ik zag zijn blik steeds naar mijn borsten, een mooie C-cup, dwalen. Ik moest inwendig wel lachen want ik genoot hiervan. Maar het deed me ook wel meer dan ik dacht. Ik werd zelf namelijk ook al behoorlijk opgewonden en geil. Het doet wel wat met je om bekeken te worden door zo’n lieve mooie jonge knul die ook nog eens mijn zoon is.
Het lint, waarmee mijn kimono vast zat, deed ik steeds een stukje losser en ik wist dat hij nu mijn borsten in z’n geheel kon aanschouwen. Mijn tepels waren al hard en priemden recht vooruit.
Toen ik opstond, van tafel, was mijn kimono al helemaal open geschoven en zag hij nu ook dat ik een minuscuul rood stringetje droeg. Als hij toch eens kon zien dat onder het kleine stringetje een spiegelglad kutje zat verborgen dat al behoorlijk vochtig was geworden.

Ik liep naar het aanrecht en deed net alsof ik druk bezig was. Plots voelde ik dat Johan vlak achter me stond. Ineens voelde ik zijn armen om mijn middel en gaf hij zachte zoentjes in mijn nek. “Wat lief van je.” zei ik zachtjes. Vanaf mijn middel gingen zijn handen omhoog totdat hij mijn tieten aanraakte. Met beiden handen omklemde hij mijn tieten en begon er zacht in te kneden. Mijn hoofd rustte op zijn schouder terwijl hij me lieve zoentjes gaf. Het was een heel fijn gevoel zoals hij in mijn tieten kneedde. Mijn tepels leken er nog harder door te worden. Fijn zoals hij nu het initiatief nam. Daar ging nu een hand weer omlaag naar het vochtige plekje tussen mijn benen. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik zijn vingers over het kruisje van mijn string voelde glijden. “Wat ben je nat hier mama” hijgde hij in mijn oor. Hij voelde dus dat het kruisje van mijn string al behoorlijk doorweekt was. “Dat komt door jou.” zei ik zachtjes.
Een tel later voelde ik hoe hij een paar vingers vanaf de bovenkant in mijn string liet glijden. Zachtjes streek hij over mijn gladde warme vochtige kutlipjes en een andere vinger gleed al tussen mijn kutlipjes door. Mijn adem stokte even in mijn keel en ik begon al wat zwaarder te hijgen. Mijn lichaam schokte en trilde toen hij die vinger in mijn kutje duwde en ermee op en neer ging. Ik kon net iets mijn hoofd buigen en kon ik hem vol op de mond kussen. Meteen dat onze lippen elkaar raakten perste hij zijn tong in mijn mond. Wild begonnen we elkaar innig te tongen terwijl hij zijn vinger op en neer bleef schuiven in mijn kutje. Ik werd natter en geiler en ik voelde mijn geil uit mijn gleufje drijven. Toen hij mijn clitje raakte, dat al behoorlijk gevoelig was, ging er een fijne aangename rilling door me heen. Wat was dit fijn en wat deed hij dit lekker. Ik was zo geil en zo hitsig dat er al snel een orgasme op kwam zetten. Alles trilde en schokte en ik wist niet wat er met me gebeurde. Het voelde alsof ik niet meer kon ademen en dat ik niet meer op mijn benen kon blijven staan. En daar kwam de ontlading en met veel gehijg en gekreun kwam ik heerlijk klaar op de vinger van mijn zoon Johan. Wat was dit supergeil zeg. Nooit verwacht dat dit zó lekker kon zijn. Ik hoorde nog wel hoe zijn vinger sopte in mijn kutje.

Toen ik weer wat tot bedaren was gekomen draaide ik me om zodat we met onze gezichten naar elkaar toe stonden. Ik smolt gewoon door die lieve blik van hem. Wat had ik toch een knappe zoon zeg. Op dat moment begonnen we elkaar lang en hevig te tongen en proefde ik van zijn speeksel in mijn mond.
Daar trok hij de kimono helemaal van mijn schouders en trok hij mijn string omlaag zodat ik nu naakt voor hem stond. Bewonderend bekeek hij mijn lichaam. Ik bloosde ervan zoals hij naar me keek. Met 2 handen om mijn middel trok hij me omhoog om mij op het aanrecht te doen zitten. Hij drukte mijn dijen uiteen en begroef toen zijn hoofd tussen mijn benen. Ging hij doen waaraan ik nu dacht?Die bevestiging kreeg ik snel want al snel voelde ik zijn tong over mijn schaamlipjes glibberen. Vol overgave begon Johan me te likken. Zijn tong gleed over en tussen mijn schaamlipjes door waarbij hij zich tegoed deed aan mijn geile kutsapjes die nu rijkelijk stroomden. Even dacht ik dat dit alles een droom was want dit kon toch niet dat je eigen zoon jou aan het likken is?
Maar lang dacht ik daar niet over na. Ik genoot met volle teugen hoe zijn tong tussen mijn schaamlipjes doorglibberde en steeds een stukje in mijn kokende hete grotje gestoken werd. Met zijn vingers duwde hij mijn lipjes uiteen zodat hij zijn tong nog dieper in mijn kutje kon steken. En als hij dan mijn clitje beroerde dan schokte heel mijn lijfje en kon ik alles maar amper in bedwang houden. Ik denk dat hij veel geleerd had van mijn zus Lianne want hij wist precies wat hij moest doen om mij optimaal te kunnen laten genieten.
Dat er snel weer een orgasme zou opkomen sprak voor zich. Alles trilde en in mijn hoofd werd alles licht. Het leek alsof ik zweefde in plaats van op het aanrecht zittend. En daar kwam het opzetten. Met veel ahhhhh’s en oooohhh’s kwam ik heftig schokkend klaar. Het kwam vanuit mijn tenen zo leek het. Nog nooit was ik zo lekker klaar gekomen als nu. Wat heb ik toch al die tijd gemist? Waarom heb ik nooit eerder gedacht aan seks te hebben met mijn eigen zoon. Dit is vele malen fijner dan ik ooit had met mijn ex. En het speelde vast een rol dat het mijn eigen zoon was die me naar dit hoogtepunt had gebracht, dat het extra fijner was.
Met beiden handen hield ik nu zijn hoofd vast alsof ik bang was dat hij zou terugtrekken. Als een razende bleef die jonge tong over mijn clitje glijden en ik genoot enorm.
Ik was volledig in een roes en besefte niet eens meer wat er om me heen gebeurde. Ik schrok daarom ook een beetje toen ik zijn mond weer op de mijne voelde en zijn tong weer in mijn mond geschoven werd. Ik proefde van zijn speeksel vermengd met mijn geile kutsap.

Toen stopte hij en deed een stapje achteruit. Omdat ik niet wist waarom hij stopte keek ik hem verbaasd aan. Maar op dat moment ontdeed hij zich van zijn shirt en boxer. Ik was verbaasd over hoe dik en hard zijn pik was. Als een speer wees zijn pik naar voren. De paarse eikel glom van zijn voorvocht. En voor een 16 jarige was hij best fors geschapen.
Hij pakte mijn hand vast en trok me van het aanrecht af. Gewillig volgde ik hem naar mijn slaapkamer toe. Inwendig moest ik lachen omdat hij meteen naar mijn slaapkamer ging en niet naar die van hem. Een tel later lag ik op mijn rug op mijn bed terwijl Johan, op zijn knieën zittend, plaats nam tussen mijn gespreide benen. Ik wist dat nu ging gebeuren waar ik al een paar dagen vurig naar verlangde. Langzaam stuurde hij zijn pik richting mijn kletsnatte kutje en voelde ik zijn eikel over mijn schaamlipjes schuren. Naar wat op en neer te hebben bewogen gleed zijn harde dikke staaf pardoes bij me naar binnen. Half hing hij nu over me heen en ik sloeg mijn benen om zijn middel. Met diepe harde stoten begon hij me te neuken. Mijn eigen zoon ging me lekker neuken. Met lange diepe halen gleed zijn pik steeds, tot aan zijn ballen toe, in mijn kokende grotje. Het was een aardig tempo waarop hij me neukte. Dit was genieten van de bovenste plank. Wat een onwaarschijnlijk lekker gevoel was dit om steeds die harde leuter, van mijn zoon, diep in me te voelen glijden. De slaapkamer werd gevuld met het gehijg en gekreun van ons beiden. “Wat is dit lekker.” kreunde ik en keek hem daarbij goedkeurend aan.

Ik hoopte dat hij nog even vol kon houden want ik zat alweer tegen een hoogtepunt aan. En met een paar ferme stoten voelde ik alweer een orgasme op komen borrelen. “Ga door liefje, ga door.” moedigde ik hem aan. En na nog 2 diepe lange halen kwam ik weer klaar. Dit orgasme leek nog heftiger te zijn als de vorigen. Ik kon niet eens meer stilliggen want alles schokte oncontroleerbaar op en neer. En op dat moment hoorde ik Johan roepen. “Ik ga ook komen mama.” en nog voordat ik iets kon doen of zeggen voelde ik de eerste warme straal sperma al diep in mijn kutje gespoten worden. Gevolgd door nog een paar andere stralen warm zaad.
Nooit kunnen denken dat dit zo’n overheerlijk gevoel teweeg zou brengen. Het was zo intens om te voelen hoe je kutje werd gevuld met het warme zaad van je eigen zoon. Een zaligmakend en geil gevoel dat ik nog nooit had meegemaakt.

Na de laatste schokjes van zijn pik trok hij hem uit mijn kutje. Hij had zo diep in me gespoten dat er amper zaad mee naar buiten dreef.
Uitgeput lagen we daarna naast elkaar op bed. Ik keek Johan bijna dankbaar aan dat hij seks met mij had gehad. Het was zo geweldig dat ik alleen maar kon hopen dat het niet bij deze ene keer bleef. Ik wist ook dat ik mijn best moest doen om dit een vervolg te geven.
We zoenden elkaar innig en hij fluisterde steeds hele lieve woordjes in mijn oor. Ik werd er weer geil en hitsig van en terwijl we zo lagen greep ik naar zijn pik en begon de voorhuid op en neer te bewegen. Had dit nog niet eerder meegemaakt bij een man, maar binnen een mum was zijn pik weer hard en dik en stond recht overeind.

Ik ging nu op mijn knieën zitten, naast hem, en boog mijn hoofd en nam zijn harde staaf tussen mijn lippen. Zachtjes omsloot ik zijn staaf met mijn lippen en zachtjes liet ik die in en uit mijn mondje glijden. Ik werd zo gedreven dat ik langzaam het tempo opvoerde. Ik probeerde steeds zijn harde pik dieper in mijn mondje te laten glijden. Ik likte en zoog aan zijn paarse eikel en liet mijn tong ook over het gevoelige toompje glijden. Het leek alsof zijn pik daardoor nog harder werd. Ik gaf hem een blowjob die hij nooit meer zou vergeten. Steeds likte ik over de lange schacht en over zijn eikel, en steeds gleed zijn pik diep in mijn mond. Na een paar minuten hoorde ik hem al zwaarder hijgen en kreunen. Ik wist dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar zou komen. Ik hoefde er geen moment over na te denken en wist dat ik hem in mijn mond klaar zou laten komen en ik zijn zaad kon proeven. Zijn lichaam kronkelde heen en weer en ineens was daar de explosie. Mijn lippen strak om zijn pik gespannen voelde ik hoe zijn warme zaad in mijn mond gespoten werd. Het was meer dan ik verwacht had en ik had moeite om bij te houden met slikken. Er dreef dan ook een dun straaltje zaad langs mijn mondhoek naar buiten. Ik denk wel 5 dikke stralen zaad die in mijn mondje gepompt werden. En ik moet bekennen dat ik nog nooit zaad van een man had doorgeslikt en dit dus de 1e keer was. En ik moest nu ook toegeven dat hij heerlijk smaakte. Zijn sperma had een ietwat zoetige smaak en niet bitter, zoals ik wel eens gehoord had van andere vrouwen die zaad doorgeslikt hadden. Ik zoog hem leeg tot ik de laatste druppel doorgeslikt had. Ook hier genoot ik van. Even daarna keek ik hem beetje triomfantelijk aan. “Doet Lianne dat ook bij jou?” vroeg ik. Heel verbaasd keek hij me nu aan met een blozende blik.
“Ja, ik weet van jou en haar.” ging ik verder. Hij wist niet goed hoe hij moest kijken. Misschien ook niet echt een goed moment om hem hier nu mee te confronteren, maar ik kon het niet laten. “Ik ben niet boos op je schatje, ik hoop alleen dat dit niet onze enige keer wordt.” Ik zag wel aan zijn blik dat hij ook had genoten en hij dit ook wel vaker wilde.

Er gingen een paar weken voorbij en Johan en ik hadden elke dag wel hete seks met elkaar. Maar ik wist ook dat hij het nog steeds met Lianne deed. Ik hoopte dat hij voor mij zou kiezen om samen met mij een nieuw leven op te bouwen. Maar dan wilde ik wel dat hij geen seks meer had met Lianne. En ik wist wel hoe dit aan te pakken, dacht ik. Aangezien Johan en ik het deden zonder enige bescherming, want de pil slikte ik allang niet meer en condooms gebruikten we niet, raakte ik dan ook in blijde verwachting. En toen hij op een dag vanuit school thuis kwam had ik de zwangerschapstest op tafel liggen. Verbaasd keek hij er naar toen hij binnen kwam. Lachend keek ik hem aan toen hij de test vastpakte en het nader bekeek. “Ben je zwanger mama?” vroeg hij beetje bezorgd. Ik keek hem aan en knikte heftig. “Je hebt mama zwanger geneukt schatje.” giechelde ik. “Je word papa.” Ik had Johan nog nooit zo blij gezien als nu. Hij was echt door het dolle heen. Hij lachte en zong en zoende me op mijn mond. “Ik word papa, ik word papa.” zong hij steeds en we lachten er beiden om. Heerlijk om te zien hoe hij hierop reageerde, veel positiever dan ik verwacht had. Hij is tenslotte nu nog maar 16 en dan al papa worden. Er staat hem dus nog heel wat te wachten. We spraken natuurlijk wel af dat ik vanaf nu de enige vrouw zou zijn in zijn leven en ik hem niet wilde delen met andere jonge meiden en zeker niet met Lianne.

We hebben samen een gesprek gehad met Lianne. Ik wilde dit wel met haar bepraten met haar erbij en niet op een achterbakse manier. Ze nam het heel sportief op en ze was heel bij voor me dat ik zwanger was van Johan. Ze bekende wel dat zij ook graag zwanger had geworden van Johan maar dat ze het niet aandurfde vanwege haar man en mij. Dus ik was heel blij dat ik de enige vrouw ben die zwanger is geraakt door Johan.

We zijn nu alweer een paar jaar verder. Johan en ik hebben een mooie gezonde dochter samen en ik vind dat hij de liefste papa is van de wereld voor onze dochter. En ik zelf kan me geen betere man wensen dan mijn zoon. De liefde die hij me geeft en de aandacht wordt alleen maar meer en meer. En de seks tussen ons is alleen maar beter en heftiger geworden. En we denken alweer aan een 2e kind samen. Voelt zo heerlijk om samen met mijn zoon een gezinnetje te stichten. Het enige wat helaas niet kan is trouwen. Had heel graag gewild dat hij officieel mijn man zou kunnen zijn. Maar wie weet zijn daar nog andere mogelijkheden in? We zullen het zien in de toekomst.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 19948 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

13 gedachten over “Ik ben een jaloerse mama”

 1. Weer een heerlijk geil verhaal Wendy, dat vond die pretstaaf van mij trouwens ook, al moest hij er wel veel van overgeven. 😝😝
  Jullie zijn in je verhaal heerlijk geil klaargekomen, maar ik niet minder meid.
  Op naar het volgende verhaal.
  Lieve geile groetjes van Henry.

  • Fijn om te lezen dat je met een harde pik mijn verhaal hebt gelezen. Voor mij ook weer leuk natuurlijk. Hoop dat je ook van mijn andere verhalen hebt genoten en nog van gaat genieten. Liefs Wendy

  • Ik denk ook dat dat komt omdat ik thuis genoeg inspiratie heb. Mijn zoon en ik hebben al jaren een relatie en leven ook als man en vrouw en in mijn verhalen verwerk ik dingen die ik in het ‘echte’ leven ook beleef. Geniet er nog van Rene. Liefs Wendy

 2. Wendy een geweldig geil verhaal weer ik heb het hele verhaal met mijn harde piemel in mijn hand gezeten bang om al klaar te komen. Wat zou ik jou graag als mijn moeder willen hebben !!!

  • Hoop dat je op het einde ook lekker bent klaar gekomen? Heerlijk om klaar te komen op een geil verhaal. De opmerking dat je mij graag als moeder zou hebben krijg ik heel vaak. Helaas is dat niet zo…ik heb een lieve zoon waarmee ik al jaren een relatie heb. Geniet ook van mijn andere verhalen. Liefs Wendy

Plaats een reactie