BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik en mijn vader – 7

Ik en mijn vader – 7

Lees voor een goede indruk de eerste zes delen van deze serie.

Na een geheime, maar heftige flirt tussen mijn vader en mij tijdens een vakantie op Texel (lees de verhalen “Ik en mijn dochter” van Satyr ) probeerde ik mijn vader en moeder tegen elkaar uit te spelen door mijn vader om mijn vingers te winden. Ieder kans greep ik aan om mijn vader uit te dagen, wat leidde tot spannende en geile avonturen. Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat mijn moeder en zusje al die tijd niets in de gaten hebben gehad, terwijl ik -letterlijk- onder hun ogen mijn vader had gepijpt en geneukt.

Op een mooie zomerdag besloten mijn ouders om gezellig te gaan barbecueën met de buren. Op die dag bleef het niet bij spelletjes tussen mij en mijn vader.

*********

Niet veel later hoorden we geritsel in de tuin en kwam Jack met een grote zak houtskool terug. Snel borg Nick zijn enorme apparaat weer op in zijn short en hees ik me omhoog van mijn knieën. Zo nonchalant mogelijk stapten we van achter de barbecue weer het terras op en we probeerden te doen alsof er niets aan de hand was. Nick had echter nog twee hele rode wangen van het heftige klaarkomen en ik voelde dat mijn ogen nog licht betraand waren van de kokhalsreflexen.

“Is dit de plek waar het allemaal moet gebeuren?”, vroeg Jack toen hij de grote zak met houtskool op het terras zette. Ik lachte en zei: “Ja, this is where the magic happens”, en ik gaf Nick een korte knipoog. “Als jij nou eens binnen informeert hoe het met de voorbereidingen staat, dan zorgen Nick en ik ervoor dat de barbecue direct klaar is om te grillen”, vervolgde Jack. “Ok,” reageerde ik, “ik heb eigenlijk wel trek in een paar lekkere worsten!” En ik liep lachend naar de tuindeur. De twee mannen, niet wetend van elkaar dat beide al van de kunstjes van hun buurmeisje hebben kunnen genieten, glimlachend achterlatend. Toen ik een stap binnen zette draaide ik me nog even naar de twee om en riep: “Met saus!”

Het heerlijke duiveltje in mij zorgde ervoor dat ik me voelde alsof ik door de wolken zweefde. Mijn schaamlipjes en clitoris waren heet en bloeddoorlopen. Bij iedere stap voelde ik dat ik drijfnat was van binnen en omdat ik geen slipje droeg voelde ik bij elke stap mijn natte lipjes langs elkaar glijden, een heerlijk gevoel.

In de keuken zag ik hoe mijn moeder, mijn zusje en buurvrouw Kristel druk kletsend bezig waren achter het aanrecht. Mijn zusje had zich gestort op de sausjes en was nu bezig met het prakken van verse kruidenboter. Mijn moeder zag ik paprika snijden en naast de snijplank stonden diverse bakjes overvol met champignons, komkommer, uien en andere paprika. De buurvrouw had zich ontfermd over de salade en de stokbroden.

Eenmaal in de keuken realiseerde ik me dat ik de mannen van alle vrouwen hier voor mij in de keuken om mijn vingers had gewonden en dat ik ze allemaal al in mijn hete tienerlijfje had gehad. En de gedachte dat de dames hier voor mij er geen idee van hadden zorgde weer voor een geile scheut in mijn kutje en ik voelde hoe mijn tepeltjes met iedere hartslag opstijfden.

Nu pas voelde ik ook dat de restjes van Nicks sperma op mijn bovenlip en kin langzaam begonnen op te drogen. Ik likte even kort langs mijn bovenlip en proefde nog vaag de zilte smaak van zaad. Geil als ik was besloot ik om de rest te laten zitten waar het was. Ik vond het zó spannend om te zien of iemand het zou doorhebben dat de lichte ingedroogde schilfertjes het sperma was van de buurjongen.

“Hoi”, zei ik opgewekt. “Daar ben ik weer! De barbecue wordt nu aangestoken door de buurman en Nick. Hebben jullie alles nog onder controle of kan ik wat van jullie taken overnemen?”, vroeg ik. “Waar is papa eigenlijk?”, vroeg ik er direct achteraan omdat ik hem niet in de keuken zag.

“Je vader is in de bijkeuken met het vlees bezig. We hadden hier geen ruimte meer voor hem”, antwoordde mijn moeder. Ik zag even wat vinnigheid in haar blik toen ze het over mijn vader had. Ze was vast nog steeds boos omdat ze in de veronderstelling was dat ze hem vanmiddag had betrapt bij het masturberen, stelde ik vast.

“Wat bleven jullie eigenlijk lang weg!”, zei Kristel toen tegen mij. “We dachten al dat er wat aan de hand was.”
“Nou”, antwoordde ik, “Uw man en ik moesten nog behoorlijk wat werk verzetten en aanrommelen in de schuur voordat we alles voor elkaar hadden. Met wat horten en stoten en met wat hulp van Nick staat alles nu klaar buiten.” Toen ik Nicks naam noemde zag ik Amber opkijken en kleuren.

Kristel nam genoegen met mijn antwoord en zette zich weer aan het snijden van de salade. Ik liep richting mijn zusje en vroeg haar of ik alvast enkele van de sausjes naar de tuin kon brengen, waarop ze negatief antwoordde. “Was het leuk in het zwembad met Nick?”, vroeg ik haar daarna. Ik zag een lichte schrik. “Ja, heerlijk. Ik zou er alles voor over hebben om ook een zwembad in de tuin te hebben”, antwoordde ze.

Ik liep snel door naar de bijkeuken. “Hoi pap”, zei ik toen ik de ruimte binnen kwam en de deur achter me sloot. “Lukt het al een beetje? Wat hebben we allemaal voor lekkers?” Pap draaide zich om en lachte naar me: “Het lekkerste in deze ruimte staat nu voor mij bij de deur.” Ik moest lachen om zijn schattige opmerking en gaf hem een kus op zijn wang. “Ik kwam om wat drinken te halen. Wat wil jij?”, vroeg ik terwijl ik met mijn hand over zijn kruis wreef. “Je weet echt van geen ophouden he?”, antwoordde mijn vader. “Maar doe maar een biertje.” Ik zei niks maar kneep nog twee keer in mijn vaders pik, die alweer in beweging kwam en draaide me daarna om naar de koelkast. Met gestrekte en gekruiste benen boog ik voorover om een paar flesjes bier uit de lade onderin de koelkast te pakken. Door mijn diepe buiging kroop mijn rokje omhoog tot over mijn billen en kon mijn vader zien dat ik geen slipje droeg. “Zeg Zoë, zou je niet even een slipje aantrekken, wat als de anderen je blote bips zien?”, zei papa bezorgd.

Ik kwam overeind, hield de koude flesjes tegen mijn borst waardoor mijn tepels direct opstijfden en antwoordde speels: “Maar pap, ik ben nog niet klaar met mijn spelletjes.” Dat gezegd hebbend likte ik sensueel de condens van flessenhals van een van de flesjes. “Mjamm.”

Met de flessen drank in mijn hand ging ik weer terug naar de keuken. Ik zette de flessen op de bar en liep terug naar mijn zusje om haar te helpen. Terwijl we kort met elkaar kletsten zag ik hoe ze steeds aandachtiger naar mijn gezicht keek. Totdat ze uiteindelijk vroeg: “Wat heb jij op je gezicht gesmeerd?” “Ik heb geen idee”, jokte ik. “Wat is er dan?” In mijn ooghoek keek ik naar mijn moeder en buurvrouw, maar zij waren druk aan het kletsen en snijden, en hadden geen oog en oor voor ons meidengekeuvel.

Amber kwam dichter naar me toe en inspecteerde grondig mijn gezicht om de half ingedroogde substantie op mijn bovenlip, wang en kin te identificeren. “Het is vochtig en doorzichtig, maar het is ook al aan het opdrogen”, zei Amber en met haar vinger raakte ze nu heel voorzichtig de sperma van Nick aan en veegde een klein beetje van mijn kin. De hele korte aanraking van haar vinger op mijn gezicht, en de wetenschap dat het zaad op mijn gezicht eigenlijk voor haar bedoeld was, deed mijn lijf rillen van spanning en opwinding en ik merkte nu dat mijn tepels als keiharde erwtjes door mijn shirt priemden en mijn hart bonkte als een idioot.

Ik streek nu ook een vinger langs mijn wang en keek naar de doorzichtige substantie op mijn vinger. “Wat is het?”, fluisterde ik quasi bezorgd. Mijn zusje wreef de substantie tussen haar duim en wijsvinger en rook eraan. Ik deed hetzelfde, maar nadat ik aan het goedje had geroken, stak ik mijn tong uit en likte heel voorzichtig het zilte vocht van mijn vinger. “Gatsie!”, zei Amber toen ze me aan mijn vingers zag likken.

“Hmmm…, niet vies. Een beetje zoutig”, zei ik. “Maar ik kan de smaak niet goed plaatsen, proef jij eens!”

Vertwijfeld keek Amber even naar haar vingers. Maar meteen daarna bracht ze haar vingers naar haar mond en likte de kleverige gel van haar vingers. Ik zag hoe ze in haar mond het kleine beetje zaad over haar tong verspreidde om de smaak te herkennen. Maar ze herkende het niet. “Nee, het is inderdaad niet vies, maar ik heb het nog nooit eerder geproefd. Is het misschien iets voor op de barbecue of door de salade?”, vroeg ze, naïef.

Van die opmerking moest ik van binnen heel erg lachen, maar ik reageerde stoïcijns: “Ik heb geen idee. Misschien is het in de schuur van de buren op mijn gezicht beland toen we de barbecue pakten.” Ik schraapte daarna de rest van Nicks sperma van mijn wang en likte het op. Ik pakte twee schaaltjes met saus en maakte aanstalten om terug te lopen naar de tuin. “Er zit ook nog wat op je bovenlip”, zei Amber, mij tegenhoudend. Ze veegde het laatste beetje op en likte dat vervolgens weer zelf af.

“Best lekker!”, zei ze.

“Nou dames, de barbecue brandt hoor!” De stilte werd abrupt onderbroken door Nick die vanuit de tuin de woonkamer in kwam banjeren. “Hoe ver zijn jullie met het eten?” Terwijl ik Nick voorbij liep met de sausjes riepen de dames in de keuken dat ze bijna klaar waren en dat hij wel wat drinken mocht pakken uit de bijkeuken.

“Nee, ga jij alvast maar lekker zitten”, riep ik uit de tuin terwijl ik de sausjes op tafel zette. “Ik haal ook wel wat te drinken. Biertjes, rosé, prosecco? Wat wil jij Amber? Een Breezer of iets anders?” Ik wachtte niet op haar antwoord en liep richting de bijkeuken waar we in de tweede koelkast onze dranken bewaarden.

Niet veel later zaten we allemaal buiten aan onze grote tuintafel. Ik zat tussen mijn vader en Nick, met tegenover mij buurman Jack, die naast zijn vrouw zat. Naast Nick zat Amber en daarnaast onze moeder. Hoewel mijn ouders elkaar geen blik gunden, mama was blijkbaar nog steeds kwaad omdat ze dacht haar man betrapt te hebben terwijl hij zich had afgetrokken, werd het al snel erg gezellig. De drankjes smaakten iedereen goed en vloeiden rijkelijk. Al snel had Amber drie Smirnoff Ice gedronken en stonden er even zoveel lege proseccoflessen op de grond.

Het was duidelijk dat Jack zichzelf een echte oermens vond, met een houding van: ‘We man make fire’, bestierde hij de barbecue, en het moet gezegd, de gegrilde hapjes smaakten heerlijk. En eerlijk is eerlijk, de mannelijke houding die hij aannam maakten hem nog aantrekkelijker dan hij al was.

Naast mij zag ik hoe Amber probeerde om de onverdeelde aandacht van Nick te krijgen en te houden. Als een echte puber probeerde ze van alles om de interesse van haar buurjongen op haar gericht te krijgen. Ze lachte om alle flauwe grapjes, ze prikte en porde hem in zijn zij, en met twinkelende oogjes keek ze hem aan. Voor mij was dat een teken om uit te testen of het haar zou lukken als ik mijn truukjes op Nick zou loslaten.

Terwijl Nick met Amber kletste, en half met zijn rug naar mij gedraaid zat streelde ik heel voorzichtig aan de onderkant van zijn rug. Nick verslikte zich even van schrik, maar probeerde niets aan Amber te laten merken. Ik streelde hem nog even door en bewoog al kriebelend richting de rand van zijn short en maakte aanstalten om naar de voorkant van zijn broek te bewegen. Ik voelde aan zijn bewegingen dat hij zowel zenuwachtig als geil begon te worden.

Ik besloot om het daarbij even te laten en stond op om bij de barbecue te kijken of er nog wat klaar was om te eten. “Willen jullie ook nog iets?”, vroeg ik aan Nick en Amber. Amber wilde nog wat brood en Nick vroeg om een burger.

Ik liep achter mijn vader langs, die een beetje eenzaam aan tafel zat, en streelde hem even in zijn nek in het voorbijgaan. Ik keek hem even aan en likte geil langs mijn lippen. Ik merkte dat ik weer geil en heet werd met zoveel mannen om me heen.

Jack was druk aan het grillen en had niet in de gaten dat ik naar hem toe liep. Ik keek heel even achterom naar de tafel en zag dat de vrouwen druk aan het kletsen, Nick en Amber waren weer aan het flirten en papa had zijn smartphone gepakt. Eenmaal bij de barbecue ging ik achter Jack staan en duwde mijn tietjes tegen zijn rug aan en greep heel kort voorlangs in zijn piemel. “Hai”, zei ik. “Is er al iets heet of klaar? Ik heb zo’n zin in een lekkere worst.”

“Er liggen nu alleen burgers op de grill, Zoë”, zei Jack zenuwachtig.

Ik ging nu naast hem staan en schurkte dicht tegen Jack aan. Even keek ik achterom en zag dat niemand naar ons keek. Vanaf de tafel gezien leek het nu alsof Jack en ik onschuldig aan het kletsen waren, maar in werkelijkheid gebeurde er iets heel anders. Met een hand gleed ik in zijn broek op zoek naar zijn piemel. Stout keek ik naar hem op en zei toen ik mijn vuistje om zijn halfharde pik vouwde: “En deze worst dan?”

Jack zei niets, maar keek me angstig aan terwijl ik langzaam met mijn vingers langs de schacht van zijn pik gleed. Met mijn wijsvinger streelde ik, ondanks de beperkte ruimte in zijn short, over zijn eikel. “Zeg, doe eens niet”, stamelde Jack, “straks zien de anderen nog wat je doet.” “Die hebben niets in de gaten”, zei ik. En ik kneep nu iets steviger in zijn piemel. “Maar toch wil ik dat je nu stopt. Dit kan niet, Zoë,” vervolgde hij.

Ik beet op mijn onderlip en zei stout: ”Weet je het zeker, volgens mij wil die worst in jouw broek heel graag. Hij wordt al lekker hard!” Met mijn hand greep ik nu zijn piemel nu stevig vast en bewoog langzaam op en neer, hem heel traag aftrekkend. De buurman was inmiddels al over zijn schrik en schaamte heen en liet me met gesloten ogen begaan.
Met mijn vuist ging ik traag op en neer en masseerde zijn inmiddels keiharde piemel en de buurman kreunde van genot. “Als ik het me goed herinner waren we ergens aan begonnen wat we nog niet hebben afgemaakt”, zei ik, doelend op onze onderbroken neukpartij in de schuur. “Wanneer maken we het af?”, vroeg ik. Het enige wat Jack uitbracht was een kreunend: “Zoë…”

“Hoe staat het met de burgers?”, hoorden we ineens vanaf de tafel komen. De buurvrouw riep naar ons en ik voelde vijf paar ogen in mijn rug.

“Volgens mij lijkt het erop dat ze zo klaar zijn”, antwoordde ik. “Of niet buurman?”, zei ik erachteraan, hem nog steeds heel zacht aftrekkend. Jack antwoordde bevestigend. “Als je wilt dat ik het afmaak moet je over twee minuten naar de keuken komen”, besloot ik en ik haalde mijn hand uit zijn broek.

Ik pakte een bord en een broodje, deed er wat sla en augurk op en vroeg Jack om een burger, die hij zwijgend op mijn broodje legde. Ik pakte de fles ketchup en maakte een aftrekkende beweging mijn vuist langs de hals. Mijn vingers over de glimmende dop strelend en ik gaf Jack een veelzeggende blik. Ik maakte aanstalten om een klodder ketchup op de hamburger te laten maar bedacht me en zei zacht: “Nee, geen ketchup. Ik ben benieuwd of de burger lekker smaakt met een ander sausje erbij. Kom je snel?”

Ik liep met mijn broodje en burger naar binnen, richting de keuken.

Ik liep met mijn bord en burger naar binnen. Mijn moeder vroeg nog wat ik binnen ging doen en ik zei dat ik nog wat ijs voor de wijnkoeler uit de vriezer zou halen. Eenmaal binnen hoorde ik de buurman in de verte zeggen: “Komen jullie ook je burgers halen?” En niet veel later: “Ik heb er nu worstjes opgelegd. Nick wil jij die zo even omdraaien? Ik moet even naar het toilet.”

In de keuken stond ik opgewonden op Jack te wachten. Mijn kutje was drijfnat en ik stond een beetje te trillen van spanning. Gelukkig vond ik steun aan de bar in onze keuken. Ik had mijn rokje een paar centimeter omhoog geschoven en ik stond voorover geleund tegen de bar.

“Hai buurman. Neuken?”, zeg ik geil en met een glimlach.

Enkele seconden later boort de buurman zijn keiharde geslacht in mijn drijfnatte, smachtende kutje en ik kreun wanneer ik me opgevuld voel worden.

Terwijl de rest van het gezelschap buiten genoot van hun eten, geniet ik hoe de pik van Jack steeds harder in mij geramd werd. Weer voel ik hoe dominant en wild Jack eigenlijk is. En eerlijk gezegd bevalt met dat niet, maar op dit moment kan het me niet zoveel schelen; ik was geil en wilde mijn spannende spelletjes doorzetten deze avond en ik wist ook al dat ik na deze neukbeurt nog lang niet klaar was.

Briesend en snuivend stoot de buurman zijn lul in me en voel ik hoe hij zijn handen om mijn borsten sluit en hard begint te knijpen. Ik probeer even op te kijken naar de tuin en terwijl ik voorover gebogen de harde stoten opvang ik zie mijn moeder en de buurvrouw buiten zitten, in totale onwetendheid van wat er hier binnen gebeurd tussen hun dochter en echtgenoot.

Omdat ik geen argwaan wilde opwekken door te lang weg te blijven, besloot ik het vuurtje even op te stoken: “Oh buurman”, kreunde ik. “Wat neuk je me toch lekker hard… ja… ja… Dieper… harder!”” En het werkte, want mijn buurman begon harder te hijgen en te stoten. Het leek erop alsof hij me over het barretje heen beukte.

“Als… hmppf… je ….nnnggg…. straks…hmpfff…. klaarkomt”, steunde ik, “haal je hem dan uit me. Ik wil je geile sperma proeven!” “Oh, wat ben je ook een geile slet”, kreunde Jack en op dat moment zag ik zijn zoon richting de barbecue lopen, waarschijnlijk om de worstjes om te draaien. Ik was zo geil dat ik het bijna jammer vond dat hij niet naar binnen keek.

Een paar tellen later pufte de buurman dat hij klaar ging komen en liet hij mijn inmiddels wat pijnlijke tietjes los. Ik wurmde me onder zijn gebeuk vandaan, knielde tussen zijn benen en pakte in een beweging mijn broodje hamburger van het aanrecht.

“In je mond!” zei Jack dwingend en hij duwde zijn kletsnatte knuppel tegen mijn lippen. Ik kreeg amper kans om mijn mond open te doen. Hij drukte in een keer door totdat mijn neus zijn buik raakte. “Hmpffflllll”, was het enige geluid dat ik kon uitbrengen. Gelukkig was hij lang niet zo groot en dik als de pik van zijn zoon dacht ik nog, mijn eigen sappen proevend.

Ik probeerde wat meer lucht te krijgen door me een beetje los te werken en zijn pik bij de wortel vast te pakken.

Ik zoog nu hard aan zijn lul en eikel en trok hem tegelijkertijd af. Ik keek naar hem op en zag dat hij op het randje zat. “Oh jaaa… slet”, kreunde hij. “Slik mijn zaad… Jaaaa… Hier komt het… Ooooohhhhh” Ik had het broodje gepakt en hield het met mijn vrije hand vast terwijl ik zijn pik met mijn andere hand controleerde.

De eerste straal zaad spatte in mijn mond uiteen en bedekte mijn verhemelte en mijn tong. Het leek alsof ik door de smaak alleen al een mini-orgasme kreeg. Snel liet ik zijn kloppende en pulserende pik uit mijn mond glijden en richtte deze op mijn broodje hamburger. Zijn tweede lading spoot hij op de hamburger en gaf een mooie witte streep over het bruine vlees. Ook een derde straal op hij over de burger. Hierna was het wel een beetje gedaan met zijn erupties en druppelde zijn sperma meer dan dat het spoot. Al met al lag er nu een flinke laag sperma op mijn hamburger.

Ik nam Jack’s piemel weer in mijn mond om de laatste restjes zaad uit hem te zuigen wat een wellustige kreun veroorzaakte. Nadat ik alles had leeggezogen liet ik met een plop zijn piemel los en keek ik tevreden naar mijn broodje hamburger met zaad. Ik hield het broodje onder mijn mond en liet de sperma dat ik nog in mijn mond had over de rest lopen, waardoor het stuk vlees nu volledig was bedekt met de witte saus. Het begon al langs de randjes op het broodje te sijpelen.

“Ik denk dat het met deze saus veel lekkerder smaakt”, zei ik met een knipoog. Zullen we weer naar buiten gaan?”

Ik schoof mijn rokje weer over mijn billen en ook Jack fatsoeneerde zich zo goed en zo kwaad als hij kon. Zijn gezicht was nog rood van de inspanning en de zweet parelde op zijn voorhoofd. Ik gaf hem snel een stuk keukenpapier en liep naar buiten.

Al met al had deze neukpartij nog geen vijf minuutjes geduurd.

Ik liep naar buiten en ging op mijn plek zitten tussen mijn vader en Nick in. Even later kwam Jack ook weer naar buiten en zette zich tegenover me. Mijn vader borg zijn smartphone weer op, nam een slok bier en pakte het gesprek met Jack weer op.

Nu pakte ik mijn broodje en keek Jack strak aan. Terwijl mijn vader van alles tegen hem zei, kon de buurman zijn blik maar moeilijk van mij afhouden. Ik likte nog een keer langs mijn lippen en nam daarna een flinke hap van mijn broodje hamburger met sperma.

Eerst proefde ik het droge broodje, maar al snel kwam de inmiddels bekende zilte, zoutige smaak naar boven. Ik kauwde met smaak en liet alles door mijn hele mond gaan. Daarna slikte ik met een overdreven beweging mijn eerste hap door.

“Pas je op, Zoë. De saus loopt er tussenuit!”, hoorde ik mijn moeder ineens zeggen. Ik keek naar mijn broodje en zag dat mijn moeder gelijk had, het warme zaad sijpelde tussen het vlees en het broodje uit. “Dat kunnen vervelende vlekken worden, Zoë”, zei de buurvrouw erbij.

Snel hield ik het broodje weer omhoog en likte met mijn tong het stroompje saus op en slikte deze met smaak door. En weer ging er een geile rilling door mijn hete lijfje. Terwijl ik mijn broodje met kleine hapjes wegwerkte, en bij ieder hapje genoot van de geile spanning en de smaak van het zaad van mijn buurman, liet ik geen moment zijn blik los.

Maar ongemerkt had ik mijn linkerarm onder de tafel bewogen en op het moment dat ik de laatste hapjes wegwerkte, had ik het kruis van mijn vader gevonden en begon ik zijn piemel te masseren.

——
Excuses voor het lange wachten. Ter compensatie komt er ook nog een achtste deel 🙂 Ik ben benieuwd naar alle reacties. Berichtjes mogen ook altijd 😉

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Artep

Hoi, ik ben een meisje van in de dertig en ik houd enorm van seks. Ik heb bijna een obsessieve fascinatie voor pijpen en voor sperma. Er bestaat voor mij persoonlijk niets geilers dan het zien van een spuitende pik en het ontvangen van zaad in en op mijn lichaam.

Daarnaast houd ik ook van spannende verhaaltjes lezen. Liefst doe ik dat in de ochtend, voordat ik naar mijn werk ga zodat ik de hele ochtend met geile spanning in mijn lijf zit.

Lang geleden heb ik een reeks verhalen geschreven die ik een beetje aan het herschrijven ben en die ik vanaf nu hier zal publiceren. Het gaat over een meisje van zestien die haar seksualiteit ontdekt, wat haar seksualiteit met jongens en mannen doet en welk genot ze daaruit haalt. Ze geniet van de spelletjes die ze met de mannen speelt.

Ik heb inmiddels genoeg inspiratie om verder te schrijven. Ik hoop dat ik ook de tijd vind om dat te doen.

Reacties lezen vind ik leuk maar ik zit niet per se te wachten op dickpics en dates. Als ik een piemel wil zien dan zoek ik er zelf wel één (of twee) op.

Dit verhaal is 16612 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Ik en mijn vader – 7”

Plaats een reactie