BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Isabel en Mark

Isabel en Mark mochten deze zomervakantie voor het eerst thuisblijven. Hun ouders vonden het uiteindelijk na veel gezeur goed.
Ze zagen er ook wel voordelen in, na zoveel jaar eindelijk met z’n tweeën eropuit.
Tenslotte kreeg Isabel de verantwoording zij was met haar 17 jaar de oudste, Mark is 16. Toen ze nogmaals beloofden om geen ruzie of feesten te gaan geven en de boel netjes te houden, trok hun moeder de autodeur dicht en vertrokken ze toeterend en zwaaiend

Broer en zus konden altijd al goed met elkaar overweg deden veel dingen samen en gingen regelmatig ook samen stappen. Als er dan een dronken of vervelende jongen wat met haar wou zei ze altijd dat ze met haar vriend was en wees haar broer dan aan of pakte hem bij zijn arm. Mark was bijna 1.90m, brede gespierde borstkas en zag er ouder uit, dat zorgde ervoor dat ze vaak snel afdropen.

Ze zouden het eerste weekend ook gaan stappen en dan lekker lang uitslapen, de rest van de dagen hadden ze nog geen plannen. Zaterdagavond maken ze zich klaar om uit te gaan. Isabel duikt de douche in, ze scheert de stoppeltjes van haar kutje, wast zich en spoelt zich af. Slaat een badlaken om haar slanke figuurtje, roept dat ze klaar is en loopt naar haar kamer om zich aan te kleden.

Mark hoort haar roepen en loopt naar de douche. Kleed zich uit en wil zijn kleren in de wasmand gooien. Bovenop ligt de slip van zijn zus. Met een trillende hand pakt hij hem vast en ruikt er snel even aan, zijn lul springt meteen op. Hij ruikt nogmaals en stopt hem dan snel terug in de mand. Zijn pik staat strak tegen zijn buik en reikt tot zijn navel. Snel springt hij onder de douche, gelukkig had hij zich gisteren al geschoren, dus pakte hij zijn paal in zijn vuist en trok hij zich snel af. Hij neukte, vingerde, likte zijn mooie, kleine zus in gedachten en spoot kreunend zijn lading zaad, het doucheputje in.

Isabel trok een sexy rood setje aan met een kort rood jurkje erover. Ze wou zich net gaan opmaken toen ze gekreun uit de douche hoorde komen. Een glimlach kroop over haar gezicht, ze wist dat hij zich af en toe aftrok onder de douche en maakte zich op. Een tijd geleden had ze even stiekem staan gluren, toen de deur op een kier stond. Ze was wel verbaasd, hij had een pik, zo groot had ze nog nooit gezien. S’avonds in bed had ze met gesloten ogen, vingerend gefantaseerd dat ze hem pijpte en dat ze diep geneukt door hem werd en was een paar maal klaargekomen. Later had ze er nog vaak aan gedacht.

Mark droogde zich af, zag dat hij geen boxer had meegenomen. Liep naakt naar zijn kamer, zag dat Isabel net haar kamer uit kwam. Ze zag er prachtig en sexy uit. Gelukkig was hij net klaargekomen anders had hij een probleem gehad. Ze vroeg met een grijns op haar gezicht “lekker gedouched?”. Mark antwoordt, zich een beetje betrapt voelend “uhh ja hoor…”.
Hij ziet haar ogen afdwalen naar zijn kruis en er naar blijven staren. Zijn pik wipt een keertje iets op, haar achterlatend loopt hij snel naar zijn kamer. Het is nog best warm dus pakt hij een dunne linnen broek met een strak tshirt en trekt het aan. Als hij in de spiegel kijkt ziet hij zijn spieren door de stof van zijn shirt aftekenen, tevreden loopt hij naar beneden.

Isabel liep met kriebels tussen haar benen naar beneden, toen hij zijn kamer in verdween. Ze wist zeker dat ze zijn lul zag opwippen toen hij naar haar keek. Haar kruisje werd spontaan nat. Ze ging op de bank zitten en zette de tv aan om haar gedachten wat af te lijden. Toen ze hem de kamer in zag stappen met zijn brede borstkas in dat strakke shirt, gutste er spontaan een straaltje vocht, haar toch al natte slipje in. Er ontspon zich een plannetje in haar steeds geiler wordende brein.

Samen keken ze nog een film. Ze zouden naar de plaatselijke kroeg gaan 2 km verderop. Mark zou fietsen en zij achterop.
Het was er redelijk druk, er waren een hoop jongeren van de plaatselijke camping. Ze gingen eerst buiten zitten. Isabel kreeg aandacht genoeg, jonge mannen keken en floten naar haar. Ze pakte dan snel haar broers hand en kuste hem dan op zijn wang, dan dropen ze snel af.
Na enkele biertjes dansten ze binnen nog even, er kwam net een langzaam nummer uit de luidsprekers. Isabel pakte Mark vast en trok hem naar zich toe, legde één hand op zijn billen en haar andere in zijn nek.

Mark wist niet wat hem overkwam, normaal speelde hij haar vriend en dat deed hij met plezier. Maar ze ging nu toch verder merkte hij. Ze fluisterde in zijn oor “kus me , er staan er weer twee te loeren” en drukte haar mond op die van haar broer. Hij schrok een beetje toen hij haar tong over zijn lippen voelde gaan en haar kruisje harder tegen zich aan voelde drukken. Opende toen toch zijn mond en stond nu zijn eigen zus te tongen. Hij voelde dat zijn lul begon te groeien. “Dit kon wel eens de mooiste vakantie ooit worden” ging er door zijn hoofd. “Als dit nummer uit is zullen we dan naar huis gaan?” vroeg hij. Zijn zus knikte en drukte haar mond weer op de zijne.

Op de terugweg, zat Isabel met twee benen aan één kant achterop. Haar hoofd tegen zijn rug, haar arm sloeg ze om zijn middel, haar hand lag nonchalant op zijn kruis. Telkens als ze iets zei kneep ze zachtjes in zijn zwellende lid.

Mark fiets rustig aan want wil zolang mogelijk van haar hand in zijn kruis genieten. De fiets ging de schuur in en beiden liepen naar binnen. In de keuken draaide Isabel zich om, kuste hem weer vol op zijn mond. Zijn handen gleden begerig over haar kleine slanke lichaam. Toen hij haar parmantige borstjes begon te kneden, kreunde zijn zus luid.

Isabel deed een stap achteruit, trok haar doordrenkte slipje uit en liet dat aan hem zien. Geil en met schorre stem zei ze “dat komt allemaal door jou…” “ik lek al vanaf dat ik je naakt zag” “voel maar..”. Ze pakte zijn hand en drukte haar slip erin.

Mark wist nu zeker dat zijn droom werkelijkheid werd. Hij stond met haar natte slipje in zijn hand, bracht hem onder zijn neus en snoof haar zoete geur diep in zijn longen. Likte een paar maar over het natte kruisje en proefde nu ook haar sapjes. Hij was bloedgeil en vroeg “jou of mijn kamer?”. Waarop ze na even nadenken antwoordde “wat dacht je van die van pa en ma..?”. In de slaapkamer hielp hij zijn zus uit haar jurkje. Toen zij haar behaatje uit deed trok hij zijn shirt uit. Hij wou met zijn broek beginnen maar Isabel hield hem tegen.

Ze hield zijn handen tegen en ging op de bedrand zitten hem meetrekkend. Ze opende zijn knoop en gulp. Trok zijn broek naar beneden, haar wang even tegen zijn lul wrijvend. Ze kwam weer recht zitten en haar vingers pakten het elastiek van zijn boxer, haar hoofd kwam naar voren toen ze hem uit begon te trekken. Zijn eikel zat vast achter zijn elastiek en boog mee naar beneden. Haar gezicht zat nu tegen zijn venusheuvel, zijn pik kletste tegen haar kin en keel aan toen die vrij kwam. Ze kreunde luid toen haar handen het gevaarte vastpakten.

Mark kreunde ook toen hij haar handjes om zijn pik voelde sluiten. Hij keek toe hoe zijn zus gretig aan zijn eikel begon te likken. Even bleef haar tong over zijn toompje strelen, wat hem deed sidderen. Hij hijgde “ga door…hmmm wat lekker..”.
Langzaam maakte hij lichte neukbewegingen in haar mondje.

Isabel hoorde haar broer en hapte nu zijn dikke knop in haar mondje. Ze zoog erop en haar tong maakte rondjes om zijn eikelrand. Ze kreeg niet meer dan eenderde verwerkt maar haar hand trok de rest af. Ze voelde dat zijn pik iets begon te zwellen en hem steeds harder kreunen.
Eerst wou ze stoppen en hem in haar kutje laten komen. Toen bedacht ze zich. Ze hoorde hem zeggen dat hij bijna kwam, zoog nog harder en voelde de eerste straal tegen haar keeltje spuiten. Gretig slikte ze zoveel als ze kon door, tot er niets meer uitkwam. Een straaltje was via haar kin op haar kleine borstjes met stijve tepel gelekt. Trots keek ze haar broertje aan, die door zijn knieën zakte en haar begon te tongen.

Mark was nog nooit gepijpt en proefde zijn eigen zaad vermengd met haar speeksel toen hij haar kuste. Zijn pik wou maar niet slap worden en klopte tegen haar kuiten. Hij wou haar neuken en zei dat ook. Isabel kroop verder op het bed en ging wijdbeens op haar rug liggen. Hij zag haar kutje glimmen van haar sapjes, boog voorover en met het puntje van zijn tong likte hij vanaf haar knie, aan de binnenkant van haar dij richting haar natte perzikje. Hij rook haar geil, snoof diep en begon haar vol overgave te likken.

Isabel voelde haar broers tong over haar dijen strelen, sloot haar ogen en ademde zwaar toen zijn tong haar nectar begon op te likken kreunde ze alleen “jaahg” na enkele minuten rolt het eerste orgasme door haar lichaam, haar sapjes worden gretig opgelikt door haar broer. Als ze bijgekomen is opent ze haar ogen en zegt met hese stem “kom, neuk me…wel voorzichtig hoor..”.

Mark likt zoveel van haar sappen op als kan en slikt ze smaakvol door. Met een nat gezicht kijkt hij zijn zus aan, kruipt over haar heen, ze drukt haar kontje iets omhoog. Hij pakt zijn pik en zet zijn eikel tussen haar glimmende lipjes, voorzichtig druk hij zijn eikel bij haar naar binnen. Ze bijt op haar onderlip als hij langzaam steeds iets dieper in haar gaat. Als ze tweederde in zich heeft, vraagt ze hem even te stoppen. Mark blijft naar haar gezichtje kijken wat langzaam ontspant. Ze slaat haar onderbenen om zijn kont en drukt hem nu zelf steeds dieper in haar.

Isabel voelt haar kutspieren opgerekt worden tot het uiterste, gelukkig is ze goed nat. Als ze even moet wennen stopt hij liefdevol. Even later voelt ze haar hele lichaam ontspannen, slaat haar benen om zijn kont en drukt hem steeds verder in haar. Als ze zijn zak tegen haar billen voelt slaan kijkt ze haar broer even geil en trots aan. Even houdt ze hem diep in zich, dan legt ze haar benen recht omhoog tegen zijn borst aan en fluistert “doe maar, neuk me maar…”.

Mark pakt haar enkels en drukt ze iets naar beneden en begint haar langzaam maar met lange halen diep te neuken.

Isabel voelde, nu ze zo lag, dat hij nog dieper in haar kwam. Haar ogen waren groot en gefixeerd op die mega lul die in haar strakke kutje pompte. Telkens tikte zijn eikel tegen haar baarmoeder, wat eerst een beetje vervelend voelde maar later overging in een heerlijk gevoel. Ze ademde zwaar bij elke stoot blies ze haar adem uit. Ze was nog nooit zo opgerekt en diep geneukt. Het rustige tempo waarin hij haar neukte zorgde ervoor dat haar orgasmes elkaar opvolgden.

Mark neukte haar nu al minuten lang. Hij zag haar naar zijn pik kijken die steeds in de volle lengte in en uit haar schoof. Haar tepeltjes stonden keihard op haar kleine heen en weer wiebelende tietjes. Ze kreunde bij ieder stoot, de kamer werd gevuld met gekreun, de geur van sex en soppende geluiden. Hij genoot van elke stoot in zijn zus, haar mooie gezichtje was verwrongen in een geile grimas. Haar ogen stonden glazig toen ze hijgde “ik…kooooom…jaah…neuk…doorrr…”.

Isabel gaf zich helemaal over en speelde met haar stijve tepeltjes, de pik van haar broer die haar telkens helemaal vulde maakten haar alleen maar geiler. Ze wou zijn zaad in haar voelen ,zodat de brand in haar kutje geblust zou worden. Ze sprak hem geil toe van “neuk je zus”, “spuit me vol”.

Mark, voelde zijn zaad borrelen, hij keek zijn zus recht in haar ogen en kreunde “oooh…Isa…ik…kom…”. Hij stootte diep in zijn zus en spoot straal na straal in haar zuigende kutje. Voldaan liet hij haar enkels los en ging op zijn zus liggen. Ze kusten elkaar passievol op de mond

“Dat had ik nodig..” hijgde Isabel “dat was heerlijk broertje”. Ze voelde hoe zijn pik eindelijk iets begon te slinken en langzaam uit haar gleed, gevolgd door een fikse straal zaad.

Mark liet zich van haar af glijden, toen zijn pik uit haar glipte en ging naast haar liggen. Hij speelde nog even met haar gevoelige tepeltjes en streelde haar buikje en zuchtte “wow zus, waarom hebben we dit niet eerder gedaan..”.

Nadat ze zich gewassen hadden kropen ze dicht tegen elkaar aan in hun ouders bed. Ze streelden elkaar nog even en vielen toen in een diepe slaap…

Als je het een leuk verhaal vond, laat gerust een reactie achter. Wie weet komt er een vervolg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 21590 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

11 gedachten over “Isabel en Mark”

Plaats een reactie