BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De leasebak

Ik kende Loreen van de HEAO, ze zat in een ander jaar maar we speelden badminton bij dezelfde club. Met een vette knipoog had ze gevraagd of ik met haar wilde dubbelen. Ze was een klein, mollig, blond meisje. Stevige kont, enorme tieten en brede heupen. Haar kont vulde haar jeans prachtig. Ze had kort blonde lokken, blauwe ogen en een licht hese stem waar alleen maar SEX uit klonk. Voor mij was ze de personificatie van mijn droomvrouw, mijn eigen persoonlijke Kily Jenner, ik was verliefd op haar vanaf het moment dat ik haar voor het eerst zag. Ik was exact het tegenovergestelde van haar. Ik ben een lange slungel van het platteland die dol was op jazz en Tolkien las. Ik ben niet mager, maar wel slank, niet gebouwd als een sporter, geen sixpack en geen dikke schouders. Ik heb stevige benen omdat ik geen auto had en het OV in onze regio geen hol voorstelde. Dus fietste ik altijd als ik ergens heen wilde. Lang haar, want elke aspirant-rock muzikant moet toch lang haar hebben? Telkens als ik in haar buurt kwam, een keiharde erectie waarvan ik zeker weet dat ze die opmerkte. We hadden geflirt sinds we elkaar ontmoetten, en ik was er vrij zeker van dat ze bijna net zoveel naar mij verlangde als ik naar haar, maar we leken nooit enige privacy te hebben om te ontdekken hoeveel wie, wie wilde. We hadden gezoend en gevoeld tijdens een feestje maar daar was het bij gebleven. Die nacht had ik mij afgerukt op het voelen van haar mega borsten en haar vette kont.

We hadden afgesproken om wat te gaan doen en zo kwam die afspraak tot stand. Na een flink aantal badminton wedstrijden samen en veel dubbelzinnig gebabbel had ik nog steeds de hoop sex met haar te hebben, die date, maar ik had niet verwacht dat die avond onze eerste keer zo zou zijn. We reden rond in de auto van haar vader, een vette leasebak, een Passat station met een geweldige muziek installatie en leren bekleding. Loreen reed, een klasgenoot van haar zat op de achterbank terwijl ik naast haar zat. We zaten te dollen en brulden mee met de luide muziek, maar Loreen en ik flirtte ook. Ik had niet de hoop dat HET vanavond zou gebeuren…

We waren naar een flat gereden waar haar vriend iemand zou ontmoeten die we niet kenden en niet van plan waren elkaar te ontmoeten. Ik gokte dat het een wiet aankoop of zo zou zijn. Ik dacht ik er niet lang over na, het kon me ook niet schelen. Ik wist alleen dat ik dicht bij dat wulpse lichaam van Loreen was en dat ik er naar verlangde, en dat we wat tijd voor onszelf zouden hebben. Toegegeven, het zou op een parkeerplaats zijn en we kunnen niet veel doen in een auto, tenminste dat dacht ik. We stopten op de parkeerplaats bij een McDonalds en Loreen’s klasgenoot stapte uit. “Geef ons tien minuten, oké?” zei ze. Hij knikte dat het okay was en verdween voor een burger.

Loreen keek me aan “Weet je hoe je tien minuten moet besteden?” Ik glimlachte, en boog me voorover en kuste haar. Ze smolt in de kus, onze tongen draaiden om elkaar heen. Ik kwam eindelijk op adem en zei “Daar zouden we veel meer van kunnen doen, denk ik.” Ze giechelde en zei toen: “Of we zouden veel MEER kunnen doen dan dat.” “Meer is goed. Ik wil meer!” Ik liet mijn handen in haar shirtje gaan en vond haar mega borsten en een stevige BH. Ze kreunde toen ik in haar borsten kneep. Ze leunde tegen me aan en duwde me toen terug in mijn stoel. “Ik heb een geweldige manier om tien minuten door te brengen!” Ik trok een wenkbrauw naar haar op en ze glimlachte, waarna ze met haar hand naar mijn kruis ging, waar mijn erectie al door mijn spijkerbroek dreigde te barsten. Ik hield mijn adem in toen ze mijn gulp losmaakten en mijn pik door mijn boxer heen begonnen te strelen. “Zullen we deze een beetje naar beneden schuiven?” Ze hoefde het geen twee keer te zeggen. Ik duwde mijn broek tot op mijn knieën, en ze boog zich over de middenconsole en zoog mijn lul in haar mond. Ik kreunde terwijl ze haar tong om me heen draaide en haar hoofd op en neer bewoog. Ze liet mijn lul los en glimlachte naar me. “Ik heb de hele dag naar die stijve gekeken. Ik ben zo verdomd nat als ik eraan denk dat ik jou in me heb dat mijn slipje doorweekt is.”

Holy crap, ze wilde mij net zo graag als ik haar. Mijn hoofd duizelde van wat ze zei en wat ze met haar mond had gedaan, en het enige wat ik kon bedenken was “Nou, waarom laat je me dan niet in je binnen glippen?” Ze beet op haar lip terwijl ze rondkeek. Het was al bijna donker en de auto stond buiten het schijnsel van de straatlantaarns. Het was er stil. Ze giechelde en kroop toen over de console, schrijlings op me, deed haar broek uit en duwde hem naar haar knieën. Ik was in shock. Ik had gehoopt op seks met haar en zelfs gedroomd hoe ik haar zou neuken. Maar ik had nooit verwacht dat zij het initiatief zou nemen. Zelfs niet in mij geilste dromen hadden we HET in de auto van haar vader gedaan. Ik had niet gedacht dat ze het hier en nu echt zou doen.

Ze ging verzitten zodat haar poesje recht boven mijn harde lul hing en liet zich toen over mijn geslacht zakken. Het was het beste gevoel ter wereld, deze warme, haar natte kut die op en neer langs mijn schacht gleed. Ze maakte geen grapje over hoe nat ze was. Ik voelde haar vocht langs mijn ballen sijpelen. Ik schoof mijn handen onder haar shirt en maakte haar BH los. Die dikke tieten vielen op haar buik en in mijn handen en ik kneep erin. Ze kreunde luid en begon sneller op me te rijden. Ik vond een tepel en zoog hem met mijn mond, knabbelde er zachtjes op en gebruikte toen harder mijn tanden terwijl ze naar adem snakte en mijn hoofd vasthield en me stevig naar zich toe trok. “Toe dan! Iemand die eindelijk weet hoe hij het goed moet doen!”

Ze spoorde me aan om harder en ruwer te worden. Ze duwde haar tepel in mijn mond. “Zuig dan. Bijt me daar!” Eerst met mijn lippen en daarna met mijn tanden en mijn tong. Haar stem werd heser toen ik wisselde tussen haar twee tepels, elk van hen mijn aandacht schenkend terwijl ik naar haar luisterde, ontdekkend wat ik deed dat haar gek maakte.

Ze bewoog omhoog, In de verte zag ik mijn pik in haar kutje verdwijnen. Haar benen trilden aan weerszijden van mijn bovenbenen, ik greep haar heupen vast en begon mezelf in haar op te stoten. Ze piepte en begon nog harder te kreunen. Ze leunde naar voren en leunde met haar lichaam tegen het mijne terwijl ik steeds harder duwde. Ik voelde haar borsten tegen mijn borst stuiteren en haar handen in mijn nek terwijl ze mijn naam kreunde met haar gezicht tegen mijn nek gedrukt. Het was een fantasie die uitkwam. en ik voelde dat mijn ballen begonnen te tintelen toen ik begon klaar te komen. Ik keek naar haar op en slaagde erin haar naam naar adem te snakken. ‘Loreen…’ Ze boog zich voorover en kuste me, nam toen de beweging over, wrikte met haar heupen en drukte haar schaamheuvel tegen me aan. Mijn heupen stotterden in hun stoten, en ze stootte haar kutje op me neer toen ik klaarkwam en hield het daar terwijl ik shot na shot sperma in haar pompte. Ik voelde haar kutje om me samentrekken. Loreen maakte grommende geluiden terwijl haar lichaam beefde van haar eigen orgasme. Ze viel voorover en bleef om mijn lijf liggen. We waren helemaal van de wereld.

We zijn er uiteindelijk in geslaagd om weer normaal te gaan ademen. Loreen grijnsde en ik kuste haar opnieuw. “Ik zou je willen zeggen hoe geweldig ik dat vond, maar ik kan de woorden niet vinden.” Ze lachte, en toen hoorden we een klop op de autoruit. Haar klasgenoot was teruggekomen van hamburger diner en stond buiten de auto. Loreen en ik keken elkaar aan en konden het niet helpen om nog wat meer te lachen.

Betrapt!

We trokken onze kleren zo goed mogelijk weer op de juiste plek toen deed ze de deur van het slot. Toen de vriend de deur opende, hoorde ik geklap en gejuich. Ik opende mijn deur en keek rond. Er waren een paar anderen met hem mee gelopen en ook zij hadden genoten van onze show. Blijkbaar waren we goedgekeurd.

Loreen kroop weer achter het stuur, blozend en lachend, en ik keek om me heen, maakte toen een buiging en sprong weer in de auto. We vertrokken en haar klasgenoot klaagde over hoe erg de auto naar seks rook. Ik lachte en Loreen zei: “Dat is wat je krijgt als je ons laat stoppen voor een burgertje op een verlaten parking!”

We reden naar het huis van onze meerijder, hij stapte uit de auto met de opmerking dat we niet van elkaar af konden blijven als we het probeerden. Toen we wegreden, stak ik mijn hand uit en streelde Loreen’s dij. “Daar heeft hij gelijk in. Ik weet niet of ik mijn handen van je af zou kunnen houden, ook al hing mijn leven ervan af.” Loreen beet op haar lip, mijn vingers gleden haar binnenkant van de dij, maakte toen plotseling een bocht naar een onverharde weg en reed tot we bij een ingang van een weiland kwamen. Ze reed het weiland op richting een oude schuur. Daar stopte ze en zette de motor uit. Loreen keek me aan, glimlachte. Ze opende de auto deur en ging op de motorkap zitten. Ik stapte uit en ging tussen haar benen staan. “Ik ben geil en wil je…” Ik begon aan haar kleding te plukken. Blouse, BH uit. Kohlere wat een waanzinnige tieten. Ze plukte aan mijn shirt en gooide deze bij haar blouse. Ik opende mijn broek en in één haal duwde ze mijn boxer omlaag en greep naar mijn stijve en trok er een paar keer aan. Ik kreunde van de spanning die Loreen me gaf. Ze gleed van de motorkap en trapte haar laarzen uit en duwde haar broek omlaag Ze draaide haar rug naar me toe toen ze haar slipje omlaag schoof. Ik rilde bij de blik op haar kont en zag haar glimmende schaamlippen in het maanlicht. Ik duwde haar naar voren en nam mijn geslacht in mijn hand. “Blijf zo staan.” Ik liet mijn geslacht tussen haar billen omlaag gaan en duwde zachtjes toen ik haar schede vond. CHRISTUS! Ze was strak ik stootte een paar keer en voelde haar kont tegen mijn onderbuik. Ik greep naar haar borsten en stootte wat dieper en harder. “Ik wil je aankijken.” Kreunde ze. Ik trok terug en tilde Loreen op de motorkap van de Passat. Ik had een prachtig zicht op haar lijf. Van haar knieën via haar vlezige dijen over haar kale kut naar haar fantastische tieten. “Kom op… waar wacht je op? Ik wil je zaad!” Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en ik stapte naar voren en joeg mijn pik diep in haar.

Grommend en kreunend ontving ze mijn stoten. Ze legde haar armen op haar buik en duwde haar borsten samen. Ik liet mijn handen over haar buik omhoog gaan en greep haar borsten beet. Haar dikke tepels pakte ik tussen mijn vingers en kneep er in en draaide ze een stukje. “Jaaaa…. Jaaaa… naai me. Doe me pijn.” Kreunde ze. Ik zag haar ogen wegdraaien en voelde haar schede knijpen… “Jaa je gaat me laten… ” Ze kreunde en piepte. “Ja harder.” Ik versnelde mijn stoten. “Er in of over je tieten?” Ze reageerde niet. Toen ik kwam… het eerste shot diep in haar en ik trok terug. Met een paar ferme halen schoot ik mijn zaad over haar kale heuveltje en tegen haar borsten. Wat een waanzinnig geil gezicht, mijn glimmende zaad op haar lekkere lichaam in de maneschijn. Ik zakte door mijn knieën tegen het voorportier.

Loreen bleef liggen en ze kreunde en kirde zachtjes. Na een paar minuten kwam ik weer overeind. Ze lag nog steeds op de motorkap. Mijn zaad was uit haar kut gestroomd en druppelde op de glimmende lak. Ik kuste haar knieën, haar dijen en haar heuveltje. “Je bent ZO goed…” kreunde ze. We kusten en ze gleed van de auto. “Paps wil de auto voor twaalf uur terug hebben…” We fristen ons op en kleedde ons aan net voor twaalf uur zette ze de auto thuis voor de deur. “Moeten we de motorkap niet schoonmaken?” wilde ik weten? Ze knikte van NEE. “Hij geeft geen fuck om dat hok. Dat mijn lichaam er op staat en jouw zaad er op zit zal mij een zorg zijn en mijn vader kennende zal hij zeggen. Als het maar lekker was.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 12692 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De leasebak”

Plaats een reactie