BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Jose en haar vader

Jose, net 17, zit sinds de dood van haar moeder 2 jaar geleden bijna ieder weekend thuis. Haar vriendinnen gaan elk weekend gezellig uit maar zij blijft liever thuis bij haar vader (Henk) die het er ook vaak nog moeilijk mee heeft. Meestal keken ze een film of dronken en praten wat. Hun band is sindsdien wel een stuk verbeterd. Elke avond kwam hij nog even bij haar langs, in haar kamer om haar een nachtzoen te geven, of ze nu sliep of niet.

Het was al 2 weken mooi weer en haar schooljaar liep op het einde, iedereen was vrolijk, haar vriendinnen vertelden hun belevenissen van het afgelopen weekeinde. Sally, een vriendin, vertelde haar dat ze sex had gehad met een jongen, normaal deed het haar niets maar nu begon het toch te kriebelen in haar buikje. S’avonds in bed vingerde ze zichzelf klaar en fantaseerde dat ze ook geneukt werd. Ze was net klaar toen haar vader binnenkwam, ze had niets aan, door de warmte en lag boven op haar dekbed.

Henk kwam binnen en zag dat ze naakt was, hij mompelde “sorry, lieverd” maar liep na een kleine aarzeling toch door. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden, voelde een afkeer opkomen omdat hij zo naar zijn eigen dochter keek. Hij had nog nooit met zulke ogen naar haar gekeken maar kon nu toch enige opwinding niet onderdrukken. Ze zag er prachtig uit, mooie kleine borstjes met daarop twee vooruit priemende tepeltjes een strak buikje met tussen haar benen een kaal poesje.

Jose ziet haar vader naderen, haar orgasme is net weggeëbd. Ze ziet zijn blik over haar lichaam gaan en een rilling trekt over haar rug. Als hij bij haar bed is kust hij haar voorhoofd en wenst haar welterusten toe. Ze weet niet hoe en waar het vandaan kwam maar ze sloeg haar armen om zijn nek, drukte zich tegen hem aan. Haar tepeltjes werden stijf en ze kuste hem op zijn wang.

Henk stond verward op toen ze hem losliet, hij zag haar tepels stijf op haar borstjes staan toen ze ging liggen. Hij draaide zich om en liep snel naar zijn eigen kamer. Hij kon er niets aan doen maar trok zich af op zijn eigen dochter. Zo ging het de hele week door. Jose vingerde zich klaar maar nu met haar vader in haar gedachten, naakt op haar bed en Henk rukte zich elke avond af.

Het was vrijdagavond beiden hadden gebadderd en zaten voor de tv waar een horrorfilm op was. Jose vond het af en toe te eng en keek dan naar haar vader, die er met de dag beter uit ging zien vond ze. Er hing de hele week al een gezonde spanning in de lucht. Henk wou het niet zo laat maken en zei dat ook. Jose dacht er hetzelfde over en zorgde dat ze voor haar vader in bed lag. Het ritueel begon weer; Jose ging eerst naar de badkamer, poetste haar tanden en waste zich. Na 10 minuten gevolgd door haar vader, die weer bij haar kwam.

Jose lag zoals de hele week weer naakt op haar bed en zag dat hij alleen een boxer droeg. Ze zag ook toen hij naderde, dat zijn toch al niet zo kleine bult nog iets groter werd. Toen hij op de bedrand kwam zitten, ging Jose naast hem zitten en rilde een beetje. Toen hij verbaasd vroeg wat er was, antwoordde ze “ach..ik vond de film een beetje eng..” en drukte haar bovenlichaam strak tegen hem aan, legde haar hoofd op zijn schouder en hield hem stevig vast.

Henk voelde zijn lul nog verder opzwellen en kriebels in zijn buik. Hij vond dat hij eerlijk moest zijn en begon “lieverd, normaal had ik gezegd kom maar bij mij in bed, maar sinds maandag toen je naakt op je bed lag rook ik ook een geur die ik al jaren niet meer geroken had..”. “Ik wil eerlijk tegen je zijn”, ging hij verder en hij keek naar de vloer. “Sindsdien doe ik dingen die niet kunnen en/of mogen…ik masturbeer en denk aan jou mooie lichaam..”.

Jose dacht even “rook een geurtje?” Plots wist ze wat hij geroken had. Ze had zich net gevingerd, hij moest haar kutgeurtje geroken hebben, bloosde en besloot ook eerlijk te zijn. Ze vertelde dat ze zich sinds die avond zichzelf ook vingerde en fantaseerde dat hij het was. Ze zag zijn hoofd omhoog komen en haar recht in haar ogen kijken. Hun hoofden gingen als in slow motion naar elkaar en hun tongen voerden minuten lang een minnespel op. Ze kroop bij hem op schoot, de gedachte dat zij zijn lul raakte, wond haar steeds meer op.

Henk zijn lul was inmiddels knoerthard, hij voelde hoe ze haar tienerkutje er tegenaan drukte. Hij onderbrak hun tongzoen en vroeg met een schorre stem “weet je het zeker schatje, je bent mijn dochter…”. Toen ze als antwoord nog iets harder over zijn lul wreef, ging hij verder “oké maar dit mag nooit iemand weten..” en pakte haar billen vast, trok haar naar zich toe, hij drukte nu met zijn pik tegen haar kutje en kuste haar hartstochtelijk. Tilde haar op, ze sloeg gelijk haar benen om zijn middel en liepen zo naar zijn slaapkamer.

Jose werd op haar rug op zijn bed gelegd. Hij zat op handen en knieën boven haar toen hij nogmaals vroeg “weet je het echt zeker..?”. Ze antwoordde nu wel en met hese stem zei ze “ja pap, ik weet het zeker en wil dit net zo graag als jij..”. Hij stapte uit zijn boxer, ze zag zijn enorme piemel opspringen, haar ogen werden groot, “wow wat een apparaat” ging er door haar hoofd. Ze spreide haar benen toen hij zijn knieën ertussen zette. Hij boog voorover en begon haar vanaf haar hoofd, via haar nek, richting haar gevoelige tepels een weg te banen. Ze kreunde luid toen hij ze één voor één in zijn mond zoog. Haar kutje glom al van haar sapjes.

Henk zag dat haar tepelhofjes als een puntmutsje op haar jonge ronde tietjes stonden. Zijn tong gleed nu via haar gepierste navel richting haar kutje. Hij rook haar zoete geur, snoof nog een paar maal diep en likte toen over haar kutje. Ze kreunden tegelijkertijd, gulzig likte hij de nectar uit zijn dochters pruimpje. Zijn pik klopte ongeduldig tegen zijn buik maar hij bleef haar likken en drukte haar benen nog verder uiteen. Hij stak zijn middelvinger in haar nauwe maar natte gaatje terwijl zijn tong haar clitje bleef verwennen. Ze kromde haar rug toen ze bijna huilend klaar kwam.

Jose kwam gierend klaar, toen ze een beetje bijgekomen was, dacht ze; “mijn god..en dit is pas 1 vinger…”. Gelijk voelde ze zijn tong weer haar sapjes oplurken en nu 2 vingers tussen haar lipjes verdwijnen. Zwaar hijgend kermt ze bijna onverstaanbaar “hmmm…jaah…rek…mijn…kutje…op…”. Na enkele minuten voelt ze haar lipjes nog verder oprekken en een derde vinger zit in haar. Zo beweegt hij even in haar.

Henk is kneiter geil, pakt zijn stijve leuter in zijn hand. Trekt zijn vingers uit haar kutje, dat open blijft staan en zet zijn dikke eikel tegen haar nog iets openstaande kutje. Als hij langzaam en zachtjes begint te duwen hijgt hij “mijn god wat ben je strak…”. Het duurt even voordat hij helemaal in haar zit, al die tijd bleven ze elkaar recht aankijken. Henk zijn bovenlichaam steunde nu op zijn armen en begon zachtjes in haar te bewegen.

Jose voelde zijn enorme lul in haar stoten, en gilde dat ze klaarkwam. Ze had zich nog nooit zo gevuld gevoeld. Haar kutspiertjes waren tot het uiterste opgerekt. Hij neukte haar in een heel rustig tempo en gaf haar alle tijd om aan zijn gevaarte te wennen. Ze was nu al drie keer klaargekomen en wilde dat hij zijn zaad in haar spoot, wat ze ook smekend vroeg.

Henk voelde al enige tijd, zijn zaad in zijn ballen borrelen. Hij wist dat ze al enkele jaren aan de pil was want hij was zelf mee geweest naar de huisarts. Hij kon zijn lul nu met gemak in haar stoten en af en toe stootte ze, luid hijgend tegen. Het voelde of zijn brein ontplofte, toen hij zijn zaad met een enorme brul en enorme kracht diep in haar buikje joeg. Tranen rolden over zijn wangen, tranen van geluk, geiligheid maar ook van schuld. Schuld omdat hij nog nooit zo intens is klaar gekomen, ook niet bij zijn, “god hebbe haar ziel”, vrouw. De kriebels in zijn buik zijn verdwenen maar daarvoor in de plaats zijn vlinders gekomen. Hij hield altijd al van haar maar dat was van de week veranderd. Nu hield hij op een andere manier van haar.

Jose voelde zijn zaad met enorme kracht uit zijn eikel spuiten, als ze goed geteld had waren het er 8 en tegen haar baarmoeder kletsen wat haar weer klaar doet komen. Met glazige ogen hijgt ze “oooh..ik..voel..je..zaad..jaah..spuit.. mijn..kutje…vol..”. Hij bleef net zolang in haar tot hij iets verslapte en tergend langzaam uit haar gleed.

Gelijk dook Henk met zijn hoofd tussen haar benen en begon zijn sperma uit haar te likken en in zijn mond te verzamelen. Hij kroop langzaam naar boven, hij had dit ooit bij zijn vrouw gedaan maar zij had haar hoofd snel weggedraaid en gatver geroepen. Jose niet, die rook en likte even aan mijn gezicht en kreunde glimlachend “hmm..ik ruik en smaak best lekker”. Drukte haar mond op de zijne en opende die, draaide verheerlijkt kreunend cirkels met haar tong om de zijne. Ze slikte en kreunde “hmmmm.. lekker…”.

Jose proefde voor het eerst sperma, ze vond het heerlijk smaken. Haar tong roerde door haar vaders mond om maar niets te missen. Ze vond hem lief, hij had haar verschillende keren klaar laten komen. Haar hand greep zijn slappe natte lul toen hij naast haar ging liggen en ging er met haar hoofd steeds dichter bij. Ze had nog nooit een piemel in haar mond gehad, maar wou dat wel proberen. Voorzichtig likte ze over zijn glibberige lul die over haar handje hing, hapte zijn eikel in haar mond en liet haar tong er rondjes om draaien. Toen ze goedkeurende kreunen hoorde zoog ze hem iets verder in haar mond.

Henk genoot van haar warme mond en zijn lul begon weer te groeien. Ze keek hem even trots aan en begon hem af te trekken en vroeg met een lief stemmetje “mag ik hem zien klaargekomen..?”. Hij knikte kreunend en zei haar om te keren en naast hem te komen zitten op haar knieën.

Jose zat nog niet naast hem of had zijn lul al weer vast en trok met lange halen aan zijn pik. Opeens voelde ze haar vaders hand over haar poesje strelen, ze zette haar knieën iets verder uit elkaar om hem de ruimte te geven. Gelijk voelde ze 2 vingers tussen haar lipjes verdwijnen en in het zelfde tempo als zij trok in haar bewegen. Haar tietjes schommelden in het ritme mee, ze vroeg even “is het lekker?”. Hmm..ja lieverd..”, kreunde hij terug. Ze dook met haar mond op zijn lul en likte eraan, terwijl haar hand hem bleef aftrekken.

Henk zijn vingers glommen van haar sapjes. Zijn vingertoppen wreven over haar ruwe plekje. Hij voelde haar andere hand om zijn volle zak gaan en rolde zijn ballen zachtjes. Hij voelde dat het niet lang meer zou duren voor hij klaarkwam, zijn vingers wreven nu iets harder over haar gspot en hijgt “dat het niet lang meer duurt”.

Jose drukt haar kutje harder op haar vaders vingers, word slap, haar mond zakt verder over zijn lul. Ze trekt haar hoofd snel op en hapt naar adem. Haar kutje lijkt in brand te staan en plots komt ze gillend klaar als nooit tevoren. Ze voelt haar vocht langs haar benen stromen, de vingers maken haar gek en blijven maar doorgaan. Ze vergeet zijn lul even en hangt halfslap over haar vader heen, zijn lul op centimeters van haar gezicht. Haar kutje en zijn vingers maken harde sopgeluiden.

Henk geniet ervan dat hij zijn dochter zo heftig klaarkomt, met zijn vrije hand pakt hij zijn stijve vast en trekt zich vlak voor haar gezicht af. Als ze enigszins is bijgekomen vraagt ze lief “wil je op mijn tietjes klaarkomen?” en ging op haar rug naast hem liggen, nadat hij zijn vingers uit haar haalde. Henk, likte zijn vingers en arm af, ging op zijn knieën boven haar zitten en begon zich, haar aankijkend, af te trekken. Haar blik dwaalde af naar zijn lul, de zijne naar, wat hem nog geiler maakte, haar goddelijke kleine tietjes. Zijn hand speelde met haar stijve tepels, hij ademt steeds zwaarder en voelt zijn ballen jeuken.

Jose ziet haar vader het moeilijk krijgt en bijna komt. Ze pakt met één hand zijn zak in haar hand en voelt zijn lijf verstrakken. Ze kijkt op en zegt met een geil stemmetje “kom maar…spuit op mijn tietjes…”. Ze ziet zijn eikel nog iets dikker worden, als hij brult dat hij komt. De eerste straal klets tegen haar wang en in haar haar, de volgende paar in haar nek en op haar tietjes. Als hij uitgeput naast haar gaat liggen, wrijft ze zijn zaad uit over haar tietjes en buik. Likt haar handen af en wrijft het zaad van haar wang naar haar mond, slikt en zegt met een knipoog, lachend, om het even losjes te maken na al de seks “daar gaan mijn broertjes en zusjes..”.

Beiden moeten ze lachen, als ze haar hoofd op zijn borst legt en zachtjes zegt “ik hou van jou, pap..”. Henk fluistert terug “ik ook van jou, schatje…blijf je vannacht bij me slapen?”. Als ze “ja” mompelt slaat hij een arm om haar heen, drukt haar plakkerige bovenlichaam tegen zich aan en kust haar teder. Tot ze beiden, voldaan en verliefd in slaap vallen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 18224 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Jose en haar vader”

  1. Pracht verhaal van verliefdheid en geilheid tussen vader en dochter, dat gebeurt nogal vaker ook tussen moeder en zoon na een scheiding of overlijden.

    Kijk uit naar hoe het verder gaat tussen hen.

Plaats een reactie