BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geneukt door mijn huurbaas

Hallo ik ben Mia een 42 jarige single vrouw met een bi trekje maar zonder bi ervaring , woon in een flat aan de kust op vijf hoog waar ik wel kan zonnen op balkon. Doe dat ook wel eens toples en in een geile bui wel naakt als ik vrij ben , werk in een hotel als halftijds dus de verdienste zijn er ook om . En wel vaker was de huisbaas wel vaker aan de deur , meestal was het de vrouw die kwam caschen. Maar die vrijdag avond was het Jan hij is half de twintig en een nette niet misse vent , Jan zat aan tafel en was in de papieren aan het snuffelen .

Luister er moet nu vandaag een betaling gebeuren hoe dan ook , ik zetten hem zijn koffie neer en in die tijd legde hij zijn handen op mijn kont . Je hebt een string aan voel ik zo was zijn reactie maar hij hield zijn hand op m’n billen , je kan ook zo een aanbetaling doen waarop ik niet verder nadacht . Heb al heel de tijd geen man meer gehad en reageerde niet op zijn gestreel , wat hem meer deed minder deed aarzelen maartoch vroeg Jan hoe zit het .
Op dat moment draaide ik me om en hij greep me vol bij mijn kut waarop ik zuchtte , wat voor hem het moment was en m’n rok over mijn hoofd uit trok daar stond ik enkel een string aan .

Meteen greep Jan me bij mijn borsten waar mijn tepels al hard werden , en met zijn handere hand liet Jan m’n string zakken . Ik moest gaan zitten en hij stond recht en liet zijn broek ook zakken, nam mijn hoofd vast en zegde nu pijpen Mia . Jan was we goed geschapen en nam mijn hoofd vast om me in mijn mond te neuken , maar tk wilde meer en trok me los om op tafel te gaan liggen komop neuk me.
Hij kwam op mij en duwde zijn snikkel in een stoot in mijn kutje , het was een heftige steek van puur genot met mijn benen om zijn middel en armen in zijn nek hield ik mezelf vast . Maar hij richte zich op en plaatste zijn twee handen op mijn borsten , om dan eerst heel langzaam te bewegen waarop ik vroeg ja neuk me harder .

A jij harder wil geile hoer je kan het harder krijgen en legde m’n benen nu op zijn schouders , Jan ging dan harder en ruwer te keer in mijn kut en mijn borsten zaten geplet tussen ons in . Ik voelde een orgasme opkomen al neukend wat ik nooit gekend had , maar hij deed verder en ging nog harder tekeer het was net een losgebroken dekhengst . Net zolang ik met een lange gil klaarkwam Jan deed nog even verder , ik voelde ook dat hij op punt stond van klaarkomen . En hij stond recht en zegde ga zitten teef en mond open , en weer kreeg ik zijn piemel in mijn mond maar deze keer neukte Jan me in mijn mond . Ik voelde wel dat hij zich niet meer kon inhouden en kreeg zijn sperma grommend in m’n gezicht en mond , het droop af tot op mijn borsten daar zat ik vol sperma . Het was lang geleden dat ik de smaak van sperma proefde , hou hem stijf geile hoer ik wil nog een keer graag was mijn antwoord

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12249 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie