BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Joy (2) Kom twee uur eerder

Dat geile paarse slipje zou ze opnieuw dragen, nat van geilMet mijn korte rokje stond ik eerder voor de deur dan ik met Femke had afgesproken. De avond ervoor had ‘Hij’ kort geappt. ‘Twee uur eerder, Joy, met dat rokje en dat paarse slipje.’ Ik werd acuut nat. Voor Hem. Hij wilde dat ik datzelfde rokje en dat paarse slipje droeg waarin ze mij het eerst hadden gezien en waarmee ik haar verliefd gemaakt had. Hem geil. Dat slipje dat morgen dan de rest van die dag zijn zaadsporen zou dragen.

Ik had het van te voren goed bedacht. Voor haar, voor mezelf, voor Hem: Ik wilde dat ze zag hoe hij me had bemind in de uren nadat hij de voordeur van het huis voor mij en de voordeur tussen mijn benen voor zichzelf geopend had. Ik wilde dat ze zien kon dat hij mijn natte kutje had gevoeld, gebruikt, gevuld. Dat hij mij had had opgetild, dat hij mijn kut geroken had en mijn paarse slipje had gelikt tot ie van buiten net zo nat was als van binnen. Gelikt tot ik waanzinnig klaar zou komen van zijn tong langs mijn lippen en mijn klitje, van zijn tong langs mijn string diep in mijn kut. Gelikt totdat zijn lippen al het vocht dat in dat slipje was gedrenkt en uit mijn kutje sijpelde had opgezogen tot het zuigen ervan mijn klit opnieuw tot een gillend orgasme liet zwellen en hij nog meer op kon zuigen tot hij en ik niet meer konden en alles om mijn string was nat geworden van zijn speeksel en mijn kutvocht.

Het slipje trok ik een kwartier nadat ik zijn appje had gelezen aan en vingerde mezelf. Ik dacht aan haar, vooral aan Hem, maar ook stiekem aan het kutje van Anouk en ik bracht mezelf in alle hemelse staten waarin ik maar verkeren kon in mijn eigen riante kamer in het ouderlijk huis. Mijn slipje, mijn laken, mijn kut en mijn opgezwollen lippen waren vochtig, nat en doorweekt. Mijn tepels stonden strak en als er ook maar iemand aan die knopjes draaien zou dan was er helemaal geen houden meer aan. Ooit had mijn broertje Frank geen idee gehad toen hij in een speelse bui mij de kieteldood dacht te bezorgen, maar ik was in werkelijkheid vlak daarvoor al zo geil geworden van een lesbisch pornofilmpje dat zijn kietelen en zijn vingers bij toen nog mijn tietjes mij een ongelooflijk orgasme hadden bezorgd toen zijn vingers alleen maar over mijn T shirt heen mijn tepels vluchtig hadden aangeraakt.

En nu, met mijn paarse slipje aan, met Hem in gedachten die morgen mijn kut bestoken zou met zijn roede, met over dat paarse slipje mijn nachthemd aan die mijn opzette tepels bedekte maar niet verborg liep ik naar de badkamer waar Frank van mij de kans niet kreeg zijn tanden te poetsen omdat ik hem in zijn zij kietelde en direct zijn boxershort omlaag trok. Hij deed in tegenstelling tot vroeger nu geen enkele moeite zijn stijve voor me te verbergen, zette zijn Oral B weer terug en met zijn boxer net onder zijn zak bukte hij en tilde me bij mijn billen omhoog waarbij ik langzaam een klein beetje naar beneden gleed totdat zijn stijve tegen mijn string en zelfs tegen mijn kut aanduwde. Zo liep hij de paar meter tussen de badkamer en mijn bed waar hij me op gooide en daar precies ging doen waarvan ik hoopte dat het zou gebeuren. Hij kietelde mijn zij en zijn vingers gleden eigenlijk al direct naar boven toe, tot vlak onder mijn borsten, en toen ik plagend met mijn vingers zijn piemel naar voren trok en los liet tot zijn lul tegen zijn buik ketste daagde ik hem uit, toe dan, moet ik je piemeltje nog een keer aanraken of gaat ie dan spuiten?

Zijn handen gleden onder mijn nachthemd door en hij beet me toe, ‘ik zal je bitch’ en god alsof het nooit gebeuren zou, nu dacht ik halverwege dit titanengevecht toch echt aan Hem die mij nog geen week geleden de nacht der nachten had bezorgd en wiens herinnering samen met de bepaald niet zachtzinnige aanraking van broertjes beider duimen en wijsvingers aan mijn tepels een school van vlinders in en over mijn buik liet dwarrelen en mij in een waanzinnige extase bracht. Ik probeerde broertje nog te stoppen, nou ja niet echt, want ik was maar wat blij waar hij mee bezig was, maar deed alsof, en er was al snel geen houden meer aan. Mijn billen schokten op mijn bed van het orgasme dat van mijn borsten naar mijn kut stootte en weer terug, zijn vingers gingen door en joegen mij alleen maar verder mijn orgasme in en pas bij de vierde of de vijfde keer dat hij zijn vingers om mijn tepels draaide had hij door hoe gigantisch ik aan het klaarkomen was van de bewegingen die zijn vingers maakten. ‘Kut, Joy, lig je hier nou klaar te komen van me?’ Ik god, wat moest ik, ik was zo, zo ongelooflijk geil, en er zo niet op voorbereid dat zijn vingers zoveel meer in mijn lichaam teweeg brachten dat ik niet anders kon dan mijn linkerhand strak om zijn harde lul te leggen. Ik moest iets terug doen, hem afleiden, leek me. Misschien had ik dat beter niet kunnen doen, want dat bleek opnieuw iets waar hij niet op voorbereid was en blijkbaar stond zijn lul al zo ongelooflijk strak door wat er met mij gebeurde, want voor ik het wist keek ik naar een enorme ejaculatie die uit zijn lul zo op mijn buik en op de voorkant van mijn paarse slipje spoot.

Een paar seconden na dit alles bracht broertje ons weer broodnuchter met beide benen op de grond. ‘Je kunt tegenwoordig niet eens meer rustig tandenpoetsen.’ Had hij het daar maar bij gelaten, was hij maar weer gaan tandenpoetsen, dan was de rust wel teruggekeerd, maar nu leek hij pas echt goed aan te staan, want hij draaide met zijn hoofd naar mijn tepels, begon aan de linker te zuigen, draaide aan de rechter minstens zo hard als daarnet en -ik was er al bang voor- zat ik daarnet in de vierde versnelling, en was ik net even terug in zijn twee geraakt, ik schoot nu door naar de zes en had geen enkele controle meer, greep wat ik grijpen kon en dat bleken zijn haren te zijn en met mijn benen klemde ik de zijne en ik voelde hoe zijn lul door het eerdere ejaculaat over mijn buik heen en weer bewoog. Het klinkt gek maar ik had het idee dat mijn elektrische opwinding alleen te stoppen was als ik iets in mijn kut zou voelen dat me van die elektroshocken zou afleiden. En inderdaad toen hij zijn lul langs mijn slip in mijn kut duwde, en hij ook vrijwel direct in me spoot, werkte dat als bliksemafleider en voelde ik enige rust in me terug keren. ‘Broertje, broertje’ hijgde ik. Hij was nog niet tot rust gekomen en ik voelde hoe hij opnieuw een aanloop nam en zijn lul diep in me stootte, bij ieder einde van zijn stoot ‘zusje toch’ zei en binnen een minuut of twee nog een keer in me klaar kwam. Ik voelde dat ik nu eindelijk kon ontspannen. ‘Leuker kunnen we het niet maken, zo wordt tandenpoetsen zelfs een feest, Joy, elke avond minstens 2 minuten toch?’ zei hij terwijl hij naar de badkamer liep om eindelijk zijn tanden te poetsen. En zich te wassen. Op de drempel draaide hij zich om. ‘Dank je wel, Joy en stuurde een handkus’ zei hij. ‘Jij ook broertje, sorry’. ‘Ach, niet erg hoor, als je nog eens zo’n idee hebt, je weet me te vinden.’

Van mijn planning kwam ook de volgende dag weinig terecht. Ik kende Hem duidelijk nog niet goed genoeg. Hij was een woesteling en had mijn paarse slipje al verscheurd voordat hij me op bed had gesmeten en mijn kut hartverscheurend gevuld met zijn strakgespannen lid. In de uren dat we samen waren hadden ons zweet en onze lichaamssappen zich vermengd. Dit was absoluut anders dan wat ik gisteravond als voorproefje in mijn lichaam ervoer. De korte episode dat broertje zijn staaf inbracht bracht me tot rust na mijn gespannen extase in afwachting van Hem die nu mijn schoot bedwong, mijn lichaam bezat en zonder mijn tepels te beroeren een extase in mij teweeg kon brengen waar die van de afgelopen avond bij in het niet viel. En die was toch al niet mis te verstaan geweest. Hier in dit huis zal ik pendelen tussen Hem en mijn geliefde, afwisselend door een van hen of door allebei wellicht genomen, bereden, bemind. Hij slaat mijn kont omdat hij vindt dat ik me hoerig heb gedragen in de bowling en dat ik daar opzettelijk me zo gedragen heb als een onzedig en wellustig meisje, en dat mijn wellust niet aan de grote klok gehangen hoeft te worden. Hij bindt me aan de spijlen van zijn bed en vraagt zich of af hij me zo moet laten liggen tot zij thuis komt. Ik wilde niet alleen, koud, op zijn bed liggen, in afwachting van iemand die nog op zich zou laten wachten.

‘Ik ben hier gekomen om geneukt te worden, neuk me dan, please, maak me warm en heet, geniet van alles dat mijn jonge lijf je te bieden heeft, ontdek aan me wat ik zelf nog nooit ontdekt heb, en dek me zoals nog geen ander mij gedekt heeft.’ was blijkbaar de enig juiste reactie om voor jaren in Zijn armen gesloten te worden. Hij maakte me los, we lagen op ons zij en hij, hij omsloot mij met zijn armen. Zijn handen speelden met mijn borsten, zijn vingers streelden mijn tepels en niets van de onrust en de electriciteit die ik gisteravond daarbij voelde toen broertje aan mijn verlangende tepels draaide huisde nu in mijn lichaam. Hij voelde wel dat mijn linkertepel schraal was, dat iemand daar recent gebeten had en dus, zo vermoedde hij, heftige seks met me genoten had. Ik ontkende niet, hij streelde mijn tepel, mijn borst en was mild voor me. Als zij, en Hij mijn hoofdrolspelers bleven was ze welkom. In zijn huis, zijn bed. Dat het een ‘hij’ was heb ik maar niet verteld. Ik lag met mijn hoofd op zijn torso, voelde zijn vingers mijn billen strelen, rondjes draaien om mijn anus. Plots duwde hij een vinger in mijn anus. Het was, zoals later bleek, om mij te laten wennen dat ook die plek vrijelijk en al vrijend door hem bezocht zou worden.

Toen Femke nietsvermoedend binnen kwam, en al die tijd had uitgezien naar mijn komst, zag ze mijn slipje, met het opgedroogde zaad van broertje, in stukken gescheurd en achteloos achtergelaten op de vloer van de gang, onder aan de trap. Ze wist meteen dat hij me op dat moment bruut, gepassioneerd, als een wilde hengst aan het berijden was. De slaapkamerdeur bewust nog open gelaten door hem hoorde ze mijn hese kreunende stem. Nu zonder spijt en schaamte. ‘Heerlijk dat ik Hem erbij krijg, Femke’ was zijn welkom voor haar. Ik keek haar gulzig en vunzig aan, lachte. Hij strekte zijn hand uit nodigde haar uit, ‘kom erbij, lief’. ‘Eerst ik’ zei hij dominant, daarna mag jij haar en trok haar op het bed. Hij had nog genoeg liefde, lust en zaad voor haar en wist haar warm en blij te maken met zijn passie en liefde, met zijn heet geslacht diep in haar schoot, zoals geen andere man dat bij haar en mij zou kunnen, terwijl ik haar omarmde, streelde, kuste, minde. Ik zoog aan het eind van hun liefdesspel zijn paal en kuste zijn zaad in haar mond. Zo lagen we aan het eind van de middag met zijn 3en uitgeteld, tevreden, bevredigd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 14260 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie