BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vriendin en schoonmoeder neuken

Oudjaarsdag 2023!

Ik draai een late dienst, terwijl jij gezellig zit te borrelen bij je moeder. Omdat het tijdens dit soort dagen vaak druk is tijdens mijn dienst kan ik niet altijd de telefoon beantwoorden. Eenmaal terug op de werkplek zie ik dat jij mij meerdere appjes hebt gestuurd waarvan 1 appje met een foto. Ik open de foto en ik zie een selfie van jou en je moeder, allebei met 1 ontblote borst en beide een glas wijn in de handen. Onder de foto staat de tekst “we zijn een beetje aangeschoten…klein beetje maar”. Omdat ik weleens gefantaseerd heb om seks te hebben met mijn schoonmoeder, was ik er niet vanuit gegaan dat dit ook echt zou gebeuren.

Omdat ik in de weer ben met diverse meldingen heb ik geen tijd om te reageren.

De foto’s blijven binnenstromen op mijn telefoon. De laatste foto die ik open zie ik dat jullie allebei naakt op de bank zitten, met allebei een vibrator in de hand.

Een glimlach verschijnt op mijn gezicht en ik reageer terug ” tot straks schatjes”

Als eindelijk mijn hectische dienst eindigt, spoed ik mij naar het huis van je moeder om alsnog samen met jullie het nieuwe jaar in te kunnen luiden. Ik open de achterdeur, loop de woonkamer binnen en zie dat je moeder op de bank zit en dat jouw hoofd tussen haar dijen zit. Als ik verder kijk zie ik dat je een buttplug in hebt.

Je stopt met likken, jullie kijken mij aan en nodigen mij uit om mee te doen. Mijn vraag aan jullie is hoe jullie het willen doen, waarop je moeder antwoord ” ga jij maar lekker op de bank zitten, wij vermaken ons wel en ze knipoogt naar ons beide. Jij pakt mijn ballen vast en begint ze te kneden, terwijl je moeder met haar mond naar mijn inmiddels harde lul begint te gaan. Op het moment dat ze mijn lul in haar mond heeft slaak ik een kreun van genot. Tijdens het kneden en masseren van mijn ballen ga je voorzichtig met je middelvinger richting mijn kontgat. Omdat ik dit niet gewend ben knijp ik mijn billen en kont spieren samen wat lijdt tot nog harder wordende lul die achter in de keel van je moeder belandt. Ze schrikt hiervan waardoor ze moet hoesten en stop met pijpen. Zullen we anders de rollen omdraaien vraag jij aan je moeder.

Jij gaat op handen en knieën op de de bank zitten terwijl je moeder een vibrator in jouw kutje duwt en met haar tong jouw anus likt terwijl ik achter haar zit. Ik begin haar te neuken en ze gaat met de tong en vibrator op de maat van het neuken mee. Hierdoor kom jij al snel tot een hoogtepunt en begint te schreeuwen en te schokken van genot. Omdat er overal vuurwerk klinkt, kan niemand jou horen schreeuwen.  Terwijl ik blijf door neuken en je moeder door blijft likken komen we met ons 3’en tegelijkertijd schokkend klaar.

We geven elkaar alle 3 een tongzoen, kleden ons aan en maken onze zoon wakker en gaan we knallend het nieuwe jaar in.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 20347 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie