BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kyra en Beau (2) Broertje

Diezelfde avond kwam Iris bij broertje. Op bezoek. En natuurlijk probeerde we te achterhalen of er werd gekust of gevoosd en Iris ook op een andere manier kwam voordat ze weer naar huis zou gaan, maar we konden er zelfs als we samen voor de deur stonden te luisteren weinig van merken. Het leek er op dat ze samen een film aan het kijken waren. Niet gehinderd door het bestaan en de aanwezigheid van Iris wilde Kyra meer weten over broertje, in het bijzonder over mij en broertje. Toen we samen op mijn bed muziek lagen te luisteren vertelde ik Kyra dat broertje zich geregeld op me afgetrokken heeft. Soms deed hij dat ‘stiekem’, op zijn kamer, op zijn bed, soms stond hij heel stoer met een hand aan zijn stijve oog in oog met me in de gang als ik op weg was naar mijn kamer, soms deed hij dat erotisch en geil samen onder de dekens in bed, onder de douche of als we samen naar een seksfilm keken. We hebben van jongs af regelmatig samen gedoucht en dan zie je wel hoe hij, of beter zijn geslacht, reageert als je elkaar inzeept, zijn billen aanraakt en je eerst zijn strakke piemeltje, later zijn harde lul met spermaspanning ziet. Hij legde als hij mijn rug inzeepte ook wel eens zijn piemel tussen mijn billen, hij hield van mijn billen zei hij en ik weet zeker dat mijn billen de eerste billen waren waar hij zijn zaad over heen spoot. De eerste keer wreef hij nog een beetje schuw met zijn lul tussen mijn billen, al snel werd hij daar bedrevener in. Vanaf het moment dat de testosteron goed in zijn lichaam toesloeg pakte hij mijn heupen stevig vast en dan reed hij hard zijn lul tussen mijn billen tot hij klaar kwam. Hoe vaak? Ik weet het echt niet, Kyra. En is dat seks als de piemel van je broer tussen je billen spuit? Ik vind eigenlijk van niet, mijn vriendinnen die ik er wel eens over vertelde vinden ook van niet. Ik vind het eigenlijk wel prima dat het af en toe gebeurt, ik heb hem ook wel eens afgedroogd en een enkele keer merkte ik dat hij op zo’n moment zijn zak leegspoot, niet omdat ik hem expliciet aftrok maar zijn lul was dan zo strak. Kyra wilde weten of ik daar ook opgewonden van werd. ‘Natuurlijk word ik daar nat en geil van, trutje, ik ben niet van steen.’

Op een dag zei hij dat hij een keer wilde voelen hoe een meisje voelde. Van binnen dus, hij wilde eigenlijk gewoon in mijn kutje. Met zijn vingers. Ik hielp hem daar een beetje mee en toen ik daarna zijn duim in zijn mond stopte heeft hij me ook geproefd. Hij trok een raar gezicht. Mij heeft het wel opgewonden toen en ik stelde voor, om daarna samen te masturberen. Hij had zo’n strakke en hij had me best geil gemaakt met zijn vingers. Dat was best erotisch vond ik. Hij was zo klaar, ik kwam vlak daarna, hij ging nog voor een tweede keer, maar ik heb niet geneukt met hem.
Ik vond het wel leuk om hem een beetje wegwijs te maken, hem te laten voelen hoe een meisje voelt. Hij is duidelijk nog op ontdekkingsreis, Kyra. Douchen en tussen mijn billen spuiten hoort daar ook bij. Toen hij met Iris ging kussen ging hij er mee door, alsof hij zich bij mij vrijer voelde dan bij haar. Dan pakte hij me bij mijn heupen, reed door mijn bilnaad en vlak voor hij kwam riep hij meestal ‘ik pak je Iris’. Ik denk dat hij dat bij haar niet zo vaak kon doen als bij mij. Mijn eigen vriendje weet daar niks van he.

Een paar weken terug, het werd steeds serieuzer met Iris, -vond hij tenminste- wilde hij weten hoe je een meisje vingert. Ik heb hem erbij geholpen om met zijn vingers die (nou ja: mijn!) gevoelige plekjes te vinden. Ineens had hij het, merkte ik, en ik dacht nog, oei Femke, dat wordt klaarkomen. Hij merkte het ook, ‘volgens mij weet ik nu hoe het moet, Fem’ en hij ging door, fel, gretig. ‘Je gaat zo komen zus…’ Ik zei nog ‘doe maar niet joh, doe maar niet’ maar eigenlijk was de boodschap ‘ik ben zo geil, doe maar wel’. Die echte boodschap had hij goed begrepen want hij ging door en ik kwam heel lekker klaar.
‘Voor deze module ben je geslaagd’ zei ik tegen hem en gaf hem een kus. Op zijn wang. Zijn paal stond nog strak. Hij wilde die avond Iris vingeren en ook dat ze hem aftrok. Maar op dat punt was ik haar voor. Het eerste zaad van die dag droop niet over Iris’ vingers, maar over de mijne.

De dag erna bracht ‘ie verslag uit en bedankte me, zij was niet zo nat als ik, zei hij. Ze hadden gevoeld, getrokken en gevingerd. Iris’ kutje voelde toch anders dan de mijne. Hij kon niet goed uitleggen hoe het zat. Ze was droger, maar werd wel natter na een tijdje. Hij had echt het idee dat het bij mij anders voelde. Ik was benieuwd hoe anders.
Dus deed ik, zonder enige aandrang van zijn kant en vooral uit eigenbelang, mijn joggingbroek en mijn slipje uit en zei ‘voel maar en zeg me dan es hoe het anders voelt’. Mijn clitje zei ie kon ie beter vinden, mijn lippen waren voller en ik reageerde beter op zijn vingers. Ook die keer van de after-party. Ik had mijn ogen dicht toen hij me vingerde en ik klaar kwam. Hij vroeg of mijn vriendje het ook zo deed, ‘ook zo’ zei ik, en broertje deed het minstens zo lekker als hij. Misschien wel lekkerder, want broertje kon ik zonder problemen en pruillip sturen en coachen tot ik kreeg zoals ik het hebben wilde.

‘s Avonds toen ik in bed lag kwam hij bij me liggen. Hij wilde eigenlijk dat ik die morgen nog een keer was klaargekomen, hij was de dag van de oefenmodule zo geil geworden, biechtte hij eerlijk op. Ook dat hij die morgen toen hij me vingerde in zijn onderbroek gespoten had. Hij had ondertussen stiekem met zijn andere hand zijn lul gewreven. Hij wilde dus eigenlijk vooral zelf klaarkomen, dacht ik nog. Kyra kustte mijn wang, ik voelde hoe haar vingers mijn clitje streelde. Hoe lang eigenlijk al? En hoe lang al streelde ik haar billen? We waren geil en moe en met onze handen aan elkaar lichaam, in elkaar gestrengeld vielen we in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7102 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kyra en Beau (2) Broertje”

Plaats een reactie