BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kyra en Beau (1) Ziltige zusjes

Ook in de verhalen van Kyra en Beau, ziltige zusjes uit een Brabants-Zeeuws buurtschap, speelt Femke (samen met haar broertje) een hoofdrol.

Het is al weer een fiks aantal jaren geleden dat Dad en Kees samen in Delft hebben gestudeerd en sinds die tijd is er een niet te verbreken vriendschap onstaan die tot op de dag van vandaag duurt, ook al gingen ze in verschillende delen van het land wonen. Kees kreeg twee dochters, en ik heb nog een jonger broertje. We waren ongeveer even oud en zo kwam het dat we regelmatig als gezinnen met elkaar op vakantie gingen. Mijn broertje en ik logeerden soms een weekend bij hen, een andere keer logeerden hun beide meiden bij ons. We voelden ons als nichtjes, met broertje als neefje.

Ik weet nog dat we, zo halverwege de middelbare school, in Zeeland logeerden. Kyra, de oudste, was in die zomer op een seksuele ontdekkingstocht en in de hooiberg bij de buurvrouw wilde ze mijn borsten voelen, vroeg ze hoe de mijne waren (heel gevoelig!) en wilde alles weten over liefde en seks en we hebben elkaar daar geleerd hoe je jezelf en elkaar lekker kunt vingeren. We sliepen samen op haar kamer in haar bed en daar hebben we de twee nachten daarna veel met elkaar gekust, we spraken over jongens en piemels en vertelden elkaar onze stoutste dromen. En vingerden met elkaar.

Kyra, Beau en ik maakten elkaars eerste ongesteldheid mee, we praatten over elkaars verliefdheden en vriendjes, en natuurlijk onze puberdingen. De eerste dingen die voor jullie het vertellen waard zijn beginnen in een warme zomer waarin Kyra, net een paar weken ouder dan mijn broertje, twee weken bij ons logeerde. Zij was er inmiddels wel aan gewend dat wij meestal naakt in huis liepen als er geen bezoek was, maar omdat zij bij ons logeerde pasten we dat voor haar een beetje aan. Daarom hadden we voor haar in die vakantie afgesproken dat we dat niet elke dag zouden doen en daarom hadden we, zoals Dad dat noemde, een paar keer een ‘blote kutjesdag’ ingesteld. Kyra kreeg echter al snel zoveel zin in die blote kutjesdagen dat ze de eerste de beste dag dat Dad na het weekend naar zijn werk was al bij het ontbijt aan mij voorstelde dat we, na het douchen maar direct aan blote kutjesdag moesten doen. Mijn broertje Simon sliep nog en had daarin sowieso geen keus meer.

Kyra was trouwens in die vakantie erg geinteresseerd in alles wat jongen was en omdat er bij haar thuis alleen maar een -jonger- zusje was werd Simon voor haar een ideaal studieobject. Zeker op blote kutjesdagen, want dan liep hij ook naakt en vooral de momenten waarop hij een erectie had of kreeg waren voor haar dan ook buitengewoon interessant. Ze had de eerste zondag al direct een enorme interesse getoond in zijn boxershort en nu bij het ontbijt wilde ze van mij weten of ik wel eens een stijve bij hem had gezien. Wel eens? Wanneer niet, Kyra. Heel vaak. Ze wilde deze weken zijn stijve goed bestuderen en waarschijnlijk bevorderde dat haar enthousiasme voor extra blote kutjesdagen.

Ik vertelde haar dat hij toen ie een beetje verliefd was op zijn vriendin Iris ik hem er wel eens mee plaagde als hij met een stijve aan de ontbijttafel ging zitten. ‘Zo moest je weer over Iris dromen?’ zei ik dan plagend. Dan rende hij nog voor hij wat gegeten had achter me aan, liet ik me op zijn bed vallen en voelde ik zijn strakke lid tussen mijn billen liggen. Dat spelletje herhaalde zich een aantal keren en ik merkte dat ik dat spelletje eigenlijk steeds leuker begon te vinden. Bij de vierde of vijfde keer draaide ik mijn gezicht naar hem toe en zei dan dat Iris maar beter niet moest zien hoe ‘jij hier als een geile beer op me ligt, makker’. Dan trok hij aan mijn haren, en duwde ik mijn billen wat omhoog en zei vilein, pas jij maar op broertje… Ik denk dat we allebei wel wisten wat er zou gaan gebeuren. Hij trok dan nog iets harder aan mijn haren en ik voelde wel hoe zijn kloppende lul op en neer door mijn bilnaad heen en weer gleed. Mijn vingers speelden ondertussen stiekem met mijn klitje en ik dacht aan een van die vrijdagavonden dat hij zich uitsloofde bij zaalvoetbal en Iris en ik naakt in zijn bed met elkaar kusten, elkaar beften en elkaar een of twee orgasmes bezorgden. Hij gleed door in mijn bilnaad; het, hij werd vochtig, ik hoorde zijn adem versnellen, en omdat zijn ochtenderectie nog niet uitgewerkt was bewoog ik net zo lang door met mijn billen tot hij ‘oh Iris, Iris, ik spuit’ kreunde en mijn bilnaad volspoot. ‘Voor Iris, met dank aan je grote zus he…’ zei ik lachend. En pakte daarna zijn lul beet. Behendig, fel trok ik hem af en vlak voordat ik wist dat ie ging spuiten zei ik dan voor hem ‘Oh Iris, oh Iris, ik ben zo geil van jou…maar vooral van Femke’s billen en haar rechterhand’ waar hij juist op dat moment zijn zaad overheen spoot.

Kyra floot tussen haar tanden en werd enthousiast toen ik dit verteld had, wilde nog meer weten over broertje en mij maar dat bewaarde ik voor later. Ik wilde na dit verhaal broertje wel eens wakker maken. Blotekutjesnaakt slopen we Simon’s kamer in, ik pakte een van de kussens van zijn bed en fluisterde dat ie wakker moest worden, hij reageerde minimaal, totdat ik een kussen tegen zijn rechterwang en -oor aan sloeg. Hij had zich slapend gehouden en trok aan mijn haren, Kyra ging mee doen, ging op hem zitten en hoewel het niet per se haar bedoeling was, zat ze met haar blote kutje wel precies op de stijve in zijn boxershort. Hij probeerde zich wat te verdraaien, wat hem niet erg lukte en ik zag dat die kronkelingen Kyra ontzettend opwonden. Ik kietelde broertje zodat hij nog meer heen en weer bewoog en het lukte hem uiteindelijk toch om onder Kyra uit te komen. Zijn onderbroek was al half uit gegaan en nu probeerde hij Kyra op het bed te duwen. Dat mislukte, maar hij was ondertussen wel vrij, trok me aan mijn arm, waardoor ik mijn evenwicht verloor en op mijn buik op het bed terecht kwam en hij ging boven op mijn rug zitten. Kyra ging achter hem zitten en trok hem aan zijn onderbroek naar achteren, hij viel op het bed naast me en daar floepte -toen pas- zijn stijve uit zijn onderbroek. Direct pakte Kyra door, ‘kom, Simon, het is toch blote kutjesdag vandaag’ en trok hem zijn onderbroek helemaal uit. Hij voelde zich uitgedaagd en rende achter haar aan de gang in, trok aan haar arm en probeerde haar te laten struikelen en zo viel hij bovenop haar, zijn stijve stevig tegen haar buik. Zo bleven ze liggen. Heel stil. Zijn harde lul tussen haar navel en haar kutje. Spontaan floepte Kyra er uit, ‘zo die is heet’.

Ik ging naast hem zitten, streelde zijn billen en zei heel zacht en slijmerig, ‘Simon, je weet dat Kyra geen broertje heeft en ze wil heel, heel, heel erg graag weten hoe een piemel werkt. Of eigenlijk wil ze vooral weten hoe een stijve piemel werkt.’ Ik streelde hem expres nog dichter bij zijn zak, en hoorde en voelde dat hij geil, geiler werd. Hij bewoog zijn billen, zijn piemel gleed heen en weer over Kyra’s buik. Ze voelde zijn strakke eikel. Hij draaide zich om zodat Kyra goed naar zijn piemel kon kijken. Ze boog zich naar voren en kwam er zo met haar gezicht heel dicht bij. Ze keek, ik zei dat ze hem wel aan kon raken, en ik begon er mee te spelen en zei dat ie best hard was. Ze voelde maar durfde hem nog niet goed aan te raken, laat staan af te trekken. Ik hielp haar een beetje en langzaam durfde ze zelf meer te doen. Ik voelde wel dat Simon bijna zou gaan spuiten en zei toen tegen Kyra, als je nu onder zijn eikel likt dan weet ik zeker dat ie dat zalig vindt. Met haar tong likte ze en net toen ik zei ‘doe maar in je mond’ spoot hij half op haar mond, half over haar wang. Ze schrok een beetje maar ik stelde haar gerust, ‘dat is nou kennismaken met een stijve, Kyra’ en met mijn vinger haalde ik wat zaad van haar lippen deed dat op mijn tong en tongde haar. ‘Slik maar door, dan weet je ook gelijk hoe dat smaakt.’ ‘Lekker’ zei ze toen en vroeg of ze hem mocht likken. Ik hielp haar een beetje en zei dat jongens pijpen erg lekker vinden. Ik deed het even voor en toen zij het deed, zag ik wel wat er gebeurde. Simon hield mijn hand stevig beet, kneep er in, zijn adem veranderde, ik zei niets. Hij kwam volgens mij heel lekker klaar in haar mond. Kyra deed haar mond open boven zijn buik en liet alles er langzaam uit lopen. Ze kuste broertje zijn wang en fluisterde bedeesd ‘dank je’. We vonden dat het tijd werd om te douchen en lieten broertje lekker met zijn zaad liggen. Kyra was goed geil geworden. En Iris had die avond waarschijnlijk iets minder zaad van broertje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10442 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Kyra en Beau (1) Ziltige zusjes”

Plaats een reactie