BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lizette en Mark haar zoon

Lizette 42 een alleenstaande moeder van zoon Mark. Mark is 20 en woont sinds een klein jaar in zijn eigen appartement. Ze had hem aangeboden om 1 keer in de week zijn huis schoon te maken, wat hij graag accepteerde.
Normaal deed ze dat op donderdag. Zo ook deze donderdag, ze begon de was bij elkaar te zoeken en zijn bed te verschonen. Ze zag dat er wat vlekken in zijn laken zaten toen ze hem afhaalde. Haar hand gleed even over de harde plekken, glimlachte en dacht “kleine jongens worden groot…”. Ze had af en toe wel gedate maar dat was niets geworden. Ondanks dat ze alleen was keek ze snel om zich heen, drukte de vlekken onder haar neus en snoof diep. Ze rook de geur van mannenzaad en kreeg spontaan een nat kruisje. Met een rood hoofd deed ze alles in de wasmachine en zette die aan. Maakte de rest schoon, de was ging in de droger. Ze zette koffie en dacht nog even hoe de vlekken in het bed gekomen waren. “Waar of over wie, zou hij gefantaseerd hebben toen hij klaarkwam” ging er door haar hoofd. Het was inmiddels 4 uur, meestal was ze al vertrokken voor Mark thuiskwam maar de droger liep nog en ze wou zijn bed nog opmaken en moest hem eigenlijk ook nog even spreken. Dat kon ook door de telefoon maar ze miste zijn gezelligheid thuis.

Mark had een uurtje opgenomen op zijn werk, het was mooi weer om nog even op het balkon te zitten en hij hoopte dat zijn moeder er nog was. Ze hadden het altijd gezellig toen hij nog thuis woonde, deden veel samen. Als ze samen door de stad liepen voelde hij zich trots omdat zijn moeder er fantastisch uitzag. Afgelopen nacht had hij zich nog op haar afgetrokken. Helemaal verkeerd natuurlijk maar hij kon zich geen mooier meisje voorstellen dan zijn eigen moeder. Ze was niet groot zo’n 1.65m, mooi slank zandloper figuur, kleine stevige borstjes, waar hij van hield een altijd glad geschoren poesje en twee heerlijke billen, had hij vaak genoeg gezien als ze ging douchen.
Zelf was hij 1.80m, slank en gespierd, redelijk bedeeld met zijn 17cm slap, ook hij was al jaren glad geschoren. stak de sleutel in zijn voordeur en riep naar binnen “verrassing..”.

Lizette wilde net zijn bed gaan opmaken toen ze hem hoorde roepen. Ze riep “hoi lieverd…ik ben in je slaapkamer..ik kom zo”. Ze maakte snel zijn bed op en liep naar de kamer maar zag hem niet. Toen ze hem hoorde zag ze dat hij op het balkon zat. Liep naar buiten en kuste hem blij. Ze dronken een glas fris terwijl Lizette vroeg “is het goed als ik volgende week vrijdag kom?”

Mark dacht na en zei “ja prima, dan ben ik ook vrij..als je dat niet erg vind..”, ennuh “heb je zaterdags iets te doen, anders blijf je slapen en gaan we zaterdag samen iets leuks doen..”.

Het sprak Lizette wel aan en stemde gelijk in. Ze spraken nog over vele dingen totdat ze opstond om naar huis te gaan. Ze kusten elkaar gedag en zeiden elkaar te bellen.
Thuis overdacht ze de boel en vroeg zich af hoe het zou gaan met slapen, hij had maar één slaapkamer, de vlekken in zijn bed. Ze kreeg kriebels in haar buik. De daarop volgende dagen vingerde ze zich elke avond in slaap.

Mark keek uit naar het komend weekeinde, het was gelukkig goed weer.
Donderdagavond trok hij zich nog even af en bedacht zich ineens dat hij alleen zijn slaapkamer had. Hij zou haar vragen of hij op de bank moest slapen, al hoopte hij dat ze dat zou afkeuren.

Eindelijk was het vrijdag, hij zat nog in zijn boxer toen hij zijn voordeur open hoorde gaan. Snel liep hij op haar af en gaf haar een zoen en pakte haar tas aan. Ze dronken eerst koffie, Mark zou zich gaan douchen en aankleden en Lizette begon te poetsen. Toen hij in de kamer kwam was zijn moeder aan het stofzuigen. Hij keek naar haar lekkere kontje toen ze voorover stond. Het liefst had hij die twee billen in zijn handen genomen maar liep door en schonk nog twee koffie in.

Lizette vroeg met een knipoog “moet je bed weer verschoond worden?”. Waarop hij met een rood hoofd antwoordde “nee hoor…dat heb ik gisteren al gedaan..”.
Ze glimlachte alleen maar en dronk haar koffie op. Samen maakten ze de boel af en ploften daarna op de bank, dronken een wijntje en praten over de afgelopen week. Toen het even stil was vroeg ze “hoe doen we dat vanavond?..moet ik op de bank slapen?”.

“Nee hoor, jij mag wel in bed dan ga ik op de bank….of je moet er geen bezwaar tegen hebben dat we samen in bed slapen..” zei Mark.

Lizette dacht weer aan afgelopen week, hoe ze gefantaseerd had dat hij haar klaar vingerde en antwoordde meteen “ik heb geen bezwaar hoor…”. Nu ze het daar over eens waren namen ze nog een wijntje en nog één. Mark had beloofd dat hij eten zou maken wat hij nu ging doen. Lizette dronk nog een wijntje en voelde zich licht aangeschoten.

Onder het eten werd het gesprek steeds intiemer. Mark merkte dat zijn moeder steeds losser werd. Haar hand pakte telkens de zijne, haar voet streek regelmatig tegen zijn benen toen ze vertelde dat ze toch wel een man in haar leven miste. Het liet hem niet onberoerd en voelde zijn lul zwellen in zijn broek. Hij wou geen misbruik van haar maken omdat ze tipsy was. Na het eten zei ze dat ze zich even ging opfrissen.

Lizette haar gedachten schoten heen en weer tussen “dit mag niet en ik wil hem, al is het mijn eigen zoon”. Ze was opgewonden, veel kleren had ze niet meegenomen. Alleen een jurkje voor morgen, schoon ondergoed en een pyama met korte broek. Ze douchte zich en liep naakt naar de slaapkamer, trok haar pyama aan en liep weer naar de kamer.

Mark keek op en zag haar staan, kort broekje die niet al te strak zat met daarop een hemdje. Haar tepeltjes prikten door de stof. Haar gebruinde huid stak mooi af bij de felgele kleur. Zijn lul reageerde gelijk, hij ging snel verzitten toen ze naast hem kwam zitten. Vroeg of ze koffie wilde en liep naar de keuken, kwam terug met hun drinken en zette het op tafel. Hij kon zich niet op de tv concentreren, zijn ogen trokken steeds naar haar prachtige lichaam.

Lizette zag in haar ooghoeken dat hij telkens naar haar keek. Ze kroop dichter naar hem toe en legde haar hoofd op zijn schouder. “Mag mijn hoofd op je benen liggen, lieverd” vroeg ze na een poosje. Hij vond het prima, zo nestelde ze zich op zijn schoot. Haar hand wreef over zijn knieën.

Mark werd helemaal warm van binnen toen hij de warme adem van zijn moeder tegen zijn been voelde. Hij ging even verzitten om zijn stijve recht te leggen en sloeg zijn arm over haar rug. Hij streelde zacht met zijn vingertoppen over haar zij, soms gingen ze over de zijkant van haar tietjes. Dan meende hij een zachte kreun te horen. Hij voelde haar hand nu af en toe ook aan de binnenkant van zijn dijen strelen. Brutaal gleed zijn hand over haar billen, die ze gewillig iets achteruit drukte. Zijn hand gleed onder haar hemdje, over haar strakke buikje, hij voelde haar navel piercing. Langzaam ging hij hoger, zijn vingers streelden de onderkant van haar borstjes. Zijn hand gleed hoger en nam een haar stijve tepeltje tussen duim en wijsvinger, kneep en trok er zachtjes in en aan.

Lizette gaf zich over toen zijn hand onder haar hemdje gleed. Ze draaide zich op haar rug om hem meer ruimte te geven. Één hand masseerde haar tietjes en zijn andere ging voorzichtig richting haar kruisje. Ze voelde hoe zijn hand onder het elastiek van haar broekje door ging en over haar natte kutje wreef. Ze ademde zwaar en zei met hese stem “hmm…jaar…lekker…”.

Meer had Mark niet nodig hij drukte twee vingers in haar natte grotje en vingerde haar. Zijn pik deed pijn in zijn broek. Gelukkig voelde hij zijn moeders handen aan zijn knoop en rits morrelen. Hij wipte even op om zijn broek uit te krijgen. Gelijk grepen haar handen naar zijn knoertharde lul. Hij zag haar even van dichtbij zijn lul bekijken, haar hand trok zijn voorhuid over zijn paars, glimmende eikel. Hij kreunde zachtjes, terwijl zijn vingers hun werk bleven doen in haar natte grotje.

Lizette keek naar haar zoons massieve paal, hij was groter dan ze verwacht had. Haar kutje werd heerlijk gevingerd, zijn vingers hadden haar gevoelige plekje gevonden. Ze verkrampte en kwam onverwacht snel klaar, haar sapjes gutsten langs zijn vingers uit haar kutje. Haar tong likte over zijn toompje en rond zijn eikel, ze was bloedgeil en wilde zijn zaad proeven. Iets wat ze nog nooit gedaan had was zaad doorslikken en nu verlangde ze ernaar. Ze ging nu op haar knieën naast hem zitten zodat ze hem beter kon pijpen.

Mark voelde haar mond over zijn eikel gaan, hij had al genoten van haar warme tong maar dit overtrof alles. Hij werd gepijpt door haar, het voelde duizend maal beter dan dat zijn vorige vriendinnen het hadden gedaan. Zijn hand speelde met haar wiebelende tietjes en streelden haar rug onder luid gekreun “oooh…jaah…wow…mam…ooh…ik…kom…”.

Lizette hoorde hem kreunen, ze zoog nu nog harder en dieper, zijn vingers knepen zacht in haar gevoelige tepels. Hij verkrampte en ze voelde zijn zaad in haar mond spuiten. Ze hield haar lippen strak om zijn pik en ving al zijn sperma op in haar mond. Ze keek hem aan, opende haar mond en slikte alles door. Tot haar verbazing smaakte het heerlijk en kwam ze spontaan klaar. Ze likte de laatste druppels van zijn lul, pakte hem om zijn nek en kuste hem passievol op zijn mond.

Mark pakte haar stevig vast toen ze hem kuste en trok haar bij hem op schoot. Hij zei zachtjes “ga je mee naar de slaapkamer?”. Bij het bed draaide hij haar om, trok haar hemdje over haar hoofd en haar broekje naar beneden. Hij snoof haar geur op toen zijn hoofd bij haar kruisje kwam. Snel deed hij zijn tshirt uit en begon gretig tussen haar benen te likken. Ze kreunde luid en liet zich achterover op bed vallen. Hij dook tussen haar benen en zoog haar lipjes in zijn mond en speelde met haar klitje. Zwaar hijgend kwam ze klaar. Zijn pik stond alweer stijf.

Lizette was lange tijd niet meer zo intens klaargekomen, haar zoon wist al haar gevoelige plekjes te vinden. Ze verlangde naar zijn lekkere dikke en lange pik en zei “Mark…neuk…me…”.

Mark liet zich dat geen twee maal zeggen. Hij kroop op het bed en ging tussen haar gespreide benen zitten. Haar lipjes waren gezwollen en glommen van haar sappen en zijn speeksel. Hij wreef even met zijn eikel door en over haar kutje, zette hem toen voor haar opening en gleed langzaam helemaal bij haar naar binnen. In haar toch nog strakke tunneltje.

Lizette voelde zijn lekkere paal tegen haar kutje drukken. Sloot haar ogen en onder genietend gekreun verwerkte ze zijn hele pik. Even bleven ze zo liggen, ze voelde zijn eikel kloppen, toen sloeg ze haar benen om zijn kont, keek hem aan en zei met geile stem “zooo fout…maar zooo lekker…kom neuk mama…”.

Mark begon haar langzaam maar diep te neuken. Haar kutje zat als een fluwelen handschoen om zijn pik. Bij elke stoot zag hij haar even op haar onderlip bijten en haar handen speelden met haar stijve tepeltjes. Hij wou er zo lang als mogelijk van blijven genieten, af en toe moest hij even van ritme wijzigen om zijn orgasme uit te stellen.

Lizette voelde zich in de zevende hemel, ze genoot van het ritme en hoe hij haar elke keer helemaal opvulde. Ze rolde van orgasme in orgasme. Ze voelde hoe zijn goed gevulde zak telkens tegen haar billen kletsten. Ze voelde zich bemind en niet als een zaadbak, zoals haar dates haar gebruikt hadden. Neuken, zaad lozen, afrollen en klaar. Haar zoon gaf haar precies wat ze nodig had op dat moment.

Mark neukte zijn moeder al een aardig tijdje, haar blik was gelukzalig en glazig. Hij keek af en toe hoe zijn leuter in haar rijpe poesje verdween. Hij riep “jaah ik ga je kutje volspuiten…ik ga komen…oooh..” toen de eerste straal in zijn moeders kutje werd gepompt, haar benen hielden hem vast, hij zat diep in haar en loosde straal na straal.

Lizette voelde dat hij iets verslapte en zich uit haar trok. Gelijk verdween zijn hoofd tussen haar benen en likte haar schoon. Nu had hij zijn mond vol sperma en haar sappen, ging naar boven en kuste haar op haar mond, die gewillig open ging en zijn zaad gretig ontving.

Zo had ze nog nooit zaad geslikt en nu twee keer binnen anderhalf uur. Ze slikte het smaakvol door en tongde haar zoon rustig verder. Haar handen gleden over zijn gespierde billen en knepen er af en toe in, ze gingen volledig in elkaar op.

Mark kon nog niet geloven dat hij net zijn zaad in het kutje had gespoten waar hijzelf uit geboren was. Hij pakte haar even stevig vast en hijgde in zijn moeders oor “mam je bent de liefst, je hebt het mooiste figuur en lekkerste kutje dat ik ooit geneukt heb”.

Zijn moeder smolt van zijn woorden en kuste hem. Zijn handen konden niet van haar tietjes blijven. Haar tepels waren erg gevoelig en keihard. Ze wou zich even opfrissen en samen liepen ze naar de douche. Mark zette de kraan open en pakte de douchekop, zette hem op de harde straal. Zo kwam hij zelf ook wel eens klaar, zonder te rukken, als de straal op zijn eikelrand spoot. Nu richte hij de straal op het kutje van zijn moeder.

Er trok een sidderering door haar lichaam toen Mark ineens de straal op haar poesje zette. Hij spoot precies op haar klitje en rond haar schaamlippen. Ze moest zich vasthouden aan de wand toen hij weer op haar klitje richtte. Ze voelde dat zijn sterke arm haar vastpakte en hij vroeg “is het lekker mam?”. Gelijk voelde ze druk op haar poesje, hij zette de straal nu op haar opening. Ze voelde haar buikje vullen en de druk op haar kutspieren nam toe. Ze kwam klaar en zakte door haar benen. Met haar rug tegen de muur en haar knieën ver uit elkaar stroomde haar volgepompte kutje leeg, gelijk kwam de harde straal weer op haar clitoris.

Mark zag het water tussen haar lippen uit stromen en richtte de straal weer op haar klit, die stijf uit zijn schachtje stak doordat Lizette haar lipjes met haar vingers spreide. Hij masseerde hem met de straal tot ze gillend klaarkwam. Hij hielp haar overeind, ze droogden zich af en gingen terug naar de slaapkamer.

In bed kroop ze dicht tegen Mark aan, hoofd op zijn schouder, zijn hand op haar bil, een arm om zijn borst en zei zacht “dank je lieverd…”, “pas maar op want zo blijf ik vaker een nachtje slapen…” er lachend achteraan. Hij glimlachte en antwoordde “hoe vaker hoe beter, mam…” en kneep in haar bil. Ze praatten nog even na, het belangrijkste was toch wel dat het geheim moest blijven. Als een verliefd stel vielen ze in een diepe onrustige slaap.

Bij genoeg reacties en leuke opmerkingen komt er vast nog een vervolg.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 20628 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Lizette en Mark haar zoon”

Plaats een reactie