BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Groningen

Brenda en Donny waren inmiddels negen maanden een setje, samen uit eten, naar de bioscoop, samen naar feestjes, samen alles wat een setje zoals doet. Ze kenden elkaar al veel langer, vanaf de derde klas HAVO om precies te zijn. Omdat hij in Groningen studeerde en zij in Zoutelande werkte zagen ze elkaar niet zo vaak. Okay, ze zaten uren online te chatten en tussen zijn lezingen en haar werk door whatsappte ze vaak. Veel waren ze de afgelopen weken niet samen geweest, maar als ze samen waren… Dan werd er gevreeën en geknuffeld en was de seks geweldig.

Dat weekend ging ze met de trein naar Groningen. Hij had het zo gepland dat zijn beide huisgenoten er niet zouden zijn. Brenda had zich voorbereid. Keurig glad kutje, mooi slipje en een BH-tje met halve cups zodat haar borsten mooi naar voren kwamen in haar jurkje. Donny was op de fiets naar het station gereden en hij wachtte haar op met een ijsje in zijn hand. Ze hadden elkaar al te lang niet gezien, dus de knuffel en kussen op het perron waren heftig en lekker. Brenda voelde zijn geslacht tegen haar kruis groeien. Haar handen gingen van zijn schouders naar zijn billen. Hun tongen streelden elkaar. “Get a room” werd er geroepen. “Ik heb je gemist…” zei ze zacht. Terwijl ze op de fiets zaten gingen haar handen naar zijn kruis. “Je bent zo groot en hard.” Gniffelde ze. De fiets werd in de gang gezet en ze renden de trap op. Ze verspilden geen tijd, onder weg de trap op vlogen de eerste kledingstukken al uit. In de gang duwde Brenda haar vriend tegen de muur en knielde om hem te pijpen. Met felle halen zoog ze de gevoelige kop van zijn geslacht in haar mond en sabbelde er op en rukte hem zachtjes af. Voordat hij kwam stopte hij haar. In de gezamenlijke keuken duwde hij haar op de eettafel en duwde haar jurkje omhoog en kuste het kruis van haar, inmiddels natte, slipje. Toen hij het kruis opzij schoof en zijn tong over haar schaamlipjes gleed rilde ze. “”Neuk me. Ik wil je heerlijke lul diep in mij.” Donny luisterde dreef zijn geslacht in haar… de seks was geweldig.

Nadat ze gedoucht hadden gingen ze lunchen en bedacht wat ze die avond zouden doen. Ze hadden elkaar tenslotte al een paar weken niet gezien en waren meer dan geil. Na een lekker diner met, net even, teveel wijn gingen ze terug naar zijn kamer. Voor de zekerheid deed hij de deur dicht voor het geval een kamergenoot onverhoopt eerder terug zou komen. Ze wilden deze jongen geen peepshow geven! Hun kleren gingen snel uit, handen en lippen overal tegelijk terwijl ze elkaar hielpen met uitkleden. Donny kuste haar en begon toen haar lichaam in een spoor te kussen, beginnend bij haar nek en naar beneden werkend, kuste elke borst terwijl hij haar tepels een beetje plaagde, kuste haar buik, haar heupen, langzaam knielend totdat hij eindelijk bij haar kale heuvel kwam. Ze draaide zijn lijf en terwijl hij haar kutje likte sabbelde zijn op zijn pik.

Hij plaagde haar een beetje door haar lipjes te likken voordat hij haar clit in zijn mond zoog. Ze probeerde eraan te denken niet te hard op zijn eikel te zuigen. Hij wist precies hoe hij het goed moest doen, niet altijd op precies dezelfde plek, zacht dan weer stevig, snel en soms langzaam. Maar goed dat hij haar kont stevig vasthield! Ze had de hulp nodig om in evenwicht te komen. Hij ging door tot ze er niet meer tegen kon en ze hem smeekte om op te staan. Ze was nog niet klaar om klaar te komen. Donny stond op met een grijns op zijn gezicht “te veel?”

Brenda schudde haar hoofd en trok hem naar zich toe voor een kus, terwijl ze zichzelf een beetje proefde op zijn mond. Ze trok terug, “Mijn beurt”. Ze duwde hem naar zijn bureau en Donny ging op zijn bureaustoel zitten. Hij was minsten een kop langer dan zijn vriendin dus knielen zou niet werken. Zijn lul was hard, ze had ruimte nodig om te bewegen. Brenda ging op een stoel zitten en nam zijn pik in haar handen. Ze masseerde hem langzaam terwijl hij naar haar keek, hij keek graag. Ze keek naar hem op voordat ze haar hoofd liet zakken en hem in haar mond nam. Hij hijgde zachtjes, zoals altijd. Hij hield ervan als Brenda hem pijpte.

Brenda´s mond was nauwelijks groot genoeg om zijn geslacht toe te laten. Ze probeerde zijn eikel voorbij haar huig te krijgen. Donny had haar hoofd vastgepakt en stootte voorzicht zijn harde geslacht in haar mond. Plots voelde ze zijn geslacht tegen haar heel en zijn zak tegen haar kaak. Ze proestte verschrikt. Ze wilde zien hoe snel ze hem kon dwingen zich over te geven. Dan gaat het snel en Brenda voelt haar spanning oplopen en ze weet dat ze zal komen. Donny likt rustig door maar voelt hoe zijn orgasme begint aan te rollen. Zijn bennen spannen, zijn lichaam trekt samen, Brenda´s schede trek samen. Met een diep kreunend loost hij zijn zaad in Brenda’s mond. Ze merkt er weinig van want op het zelfde moment knalt haar lichaam bijna uit elkaar. Haar orgasme is zo hevig als ze in tijden niet heeft gehad. Donny stopt met zijn pik heen en weer te stoten en trekt terug, dan proeft zijn vriendin het zaad in haar mond en spuugt het uit op het bureau. Hij rolt van haar af en ze stond op om naar het bed te lopen, maar hij hield haar tegen. “Deze keer wil ik iets anders proberen.”

Hij hield haar vast bij haar heupen en liep met haar terug naar het bureau. Hij tilde haar op het bureau terwijl ze een kreet slaakte, ze verwachtte niet dat ze zou worden opgetild. Hij kuste haar opnieuw, diep, tongen die heen en weer gingen, voordat hij de kus verbrak om voorover te buigen en hetzelfde te doen met haar borsten. Opgewonden en hebberig zoog hij haar borsten en streek met zijn tong over haar tepels, terwijl hij haar plaagde door zijn pik heel licht tegen haar kutje te schuiven. Ze genoot en begon zwaarder te ademen. Brenda’s eerste orgasme was nog nauwelijks weggezakt of ze voelde de spanning al weer oplopen Donny deed weer een stapje naar voren en ze voelde zijn eikel lang haar dij glijden. Terwijl ze zoenden en speelden gleed de kop van zijn geslacht tussen haar schaamlippen. Dit voelde zoveel beter dan een paar vingers of haar dildo…

Ze zette haar handen op zijn kont en trok hem dichter naar zich toe. Donny duwde zijn pik iets omlaag en vond haar schede. Terwijl hij haar aankeek gleed zijn pik traag bij haar naar binnen. “Kijk dan” zei hij toen hij omlaag keek. Ze volgde zijn blik. “Zie je hoe mijn pik in je glijdt?” Ze voelde het. “Dat voelt zo lekker, jouw heerlijke dikke pik in mij.” Hij tilde haar iets op en trok haar billen naar de rand van zijn werkblad. Weer duwde hij zachtjes. Zijn lul was nu halverwege in haar. Hij wachtte even maar Brenda wilde meer en zette venijnig haar nagels in zijn kont. “Toe dan… neuk mij, geef me alles. Ik wil je zaad hebben.” Hij duwde in eens zijn pik maximaal in haar. Haar hoofd rolde achterover en ze snakte naar adem. Dit voelde zo verdomd goed! Hij begon haar te neuken, eerst langzaam, maar al snel gingen ze allebei sneller, en iedereen genoot ervan. Hij hield zijn handen op haar heupen zodat ze niet van het bureau af zou vallen, terwijl ze zichzelf rechtop op het bureau hield zodat hij haar niet terug tegen de muur duwde. En zodat ze zich tegen hem aan kon duwen, haar benen een beetje extra kon helpen terwijl ze om hem heen waren gewikkeld. Donnys geslacht rekte Brenda’s poesje en ze schreeuwde van extase bij elke stoot. Zijn lul vulde haar en raakte bijna elk deel van haar aan, althans zo voelde het.

Hij had het vrijen en de seks met haar gemist. Nu namen ze het er vol van. Zijn handen op haar kont, hun mond op elkaar, haar tong in zijn mond, zijn torso tegen haar borsten. Samen kreunend en steunen lieten ze zich helemaal gaan. Zwoegend en kreunend genoten ze van elkaar. Brenda’s was de eerste die klaar kwam. Ze voelde hoe haar interne spanning opliep en samenbalde diep in haar onderlijf. Ze kreunde van de geweldige ontspanning Donny stootte nog een paar keer diep en traag en voelde hoe ook zijn extase werd omgezet in shot zaad diep in zijn geliefde. Hij pompte een enorme lading in haar. Hij legde zijn hoofd op haar schouder en zo hebben ze enige tijd innig verstrengeld tegen alkaar aan gehangen. Toen hij zijn half slappe lul uit haar kutje trok, was hij nog steeds een goede 15 cm slap. Brenda boog zich voorover en likte even snel aan het puntje van zijn lul, waarmee hij de laatste restjes sperma wegveegde die eruit waren gesijpeld.

Hij hielp haar van het bureau en grinnikte toen hij de lading zaad zag die uit haar was gelekt. Samen gingen ze douchen. “Wat een gaaf begin van ons weekend” stelde Brenda vast.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 10257 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Groningen”

Plaats een reactie